#jaszfabulous

19 posts

TOP POSTS

Colour yg tggal tuk instant plain
🍃Instant Plain🍃
RM49 exclude postage
🌸Material:
Awning-Bawal
Shawl-Heavy Chiffon
----------------------------------------------
Limited quantity,whatsapp 📲 012-7466025 laju2
------------------------------------------- #tudungruffle #trprincess #chicnones #sayajualtudungruffle #jaszfabulous

Bawal lovers its your chance to grab these beautiful new hybrid #chicruffle babeh😘💕 READY STOCK 📢📢 10 available colour for you to choose 😍
-
🎀Chicruffle 🎀
-
Type: Bawal Shawl
Shape : Halfmoon
Material: Soft Crepe
Size: 2m x 0.7m
Price:RM45 (exclude postage)
--------------------------------------------
Jom whatsapp 📲 012-7466025 laju2
------------------------------------------------------#tudungruffle #trprincess #chicnones #chicruffle #missnones #sayajualtudungruffle #jaszfabulous @jaszfabulous

Assalamualaikum kesygan semua😍 Musim2 raya ni..ape lagi..jom bergaya dgn #chicnones @tudungruffle yg super fabulous and stylo ni😘❤️ Bawal lovers now u'olls boleh pelbagaikan gaya ikut style u'olls mcm nonones pakai ni pun boleh taw🙀✨✨💋Letoppsss..
-
--------------------------------------------------
Rm 49 je harga dia. MURAH📢📢
--------------------------------------------------
Nk oder senang je ws 📲012-7466025 fast response and paling best barang semua ready stok....😘
-
--------------------------------------------------
#jaszfabulous #tudungruffle #missnones #chicnones #trprincess #stunningandfabulous #sayajualtudungruffle @jaszfabulous

MOST RECENT

The icon is back!
-------------
10 sebab kenapa adik kakak kena cuba Tudung Chicnones ( Bawal + Selendang PERTAMA DI DUNIA) dari @tudungruffle ni

1) Material awning daripada bawal, jadi senang nak bentuk dan tegak di muka
-
2) Material shawl adalah daripada heavy chiffon, jadi senang nak lilit, jatuh cantik terletak dan tak jarang
-
3) Tak rasa terbelit, tercekik bila dipakai macam pakai #bawalinstant
-
4) Senang nak gosok sebab takde jahitan yang rumit macam #bawalinstant
-
5) Peminat bawal boleh menggayakan sehingga 10 gaya shawl! Chingg boleh lepas mengidam pepuas lepas ni nak pakai shawl
-
6) Ada banyaj warna pastel dan bold yang super cun
-
7) Harga sangat berpatutan rm49 sahaja
-
8) Korang orang first di dunia yang pakai tudung ni!
-
9) Korang akan nampak stylo dan up-to-date walaupun hanya memakai bawal
-
10) Sangat sesuai untuk dipakai dipagi raya, majlis dan juga dinner #ootd #ootdbytudungruffle #chicnones
----------
Whatsapp Order:
📱 +6012 7466025 laju2😘 for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

The icon is back!
-------------
10 sebab kenapa adik kakak kena cuba Tudung Chicnones ( Bawal + Selendang PERTAMA DI DUNIA) dari @tudungruffle ni

1) Material awning daripada bawal, jadi senang nak bentuk dan tegak di muka
-
2) Material shawl adalah daripada heavy chiffon, jadi senang nak lilit, jatuh cantik terletak dan tak jarang
-
3) Tak rasa terbelit, tercekik bila dipakai macam pakai #bawalinstant
-
4) Senang nak gosok sebab takde jahitan yang rumit macam #bawalinstant
-
5) Peminat bawal boleh menggayakan sehingga 10 gaya shawl! Chingg boleh lepas mengidam pepuas lepas ni nak pakai shawl
-
6) Ada banyaj warna pastel dan bold yang super cun
-
7) Harga sangat berpatutan rm49 sahaja
-
8) Korang orang first di dunia yang pakai tudung ni!
-
9) Korang akan nampak stylo dan up-to-date walaupun hanya memakai bawal
-
10) Sangat sesuai untuk dipakai dipagi raya, majlis dan juga dinner #ootd #ootdbytudungruffle #chicnones
----------
Whatsapp Order:
📱 +6012 7466025 laju2😘 for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
5 SEBAB PEMINAT BAWAL WAJIB ADA BAWAL EYELASH SWAROVSKI
----------
1️⃣ Ofkoslah sebab ada 55 biji @swarovski yang diimport khas dari Austria dan kualiti adalah mengikut standard yang ditetapkan oleh pihak Swarovski
2️⃣ Material Swiss Voile yang dikostum khas untuk kesayangan @tudungruffle semua.
Apa bestnya Swiss voile ni?
#takjarang
#takmudahberkedut
Lebih tebal dari Bawal No.1 tetapi lebih lembut dari Bawal no.2
3️⃣ Finishing EYELASH yang nampak mewah
4️⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan hard box exclusive
5️⃣ Ada 20 warna pastel dan bold yang konpem menawan hati!
----------
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
----------
Whatsapp Order:
📱 +6012 7466025 laju2😘 for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
5 SEBAB PEMINAT BAWAL WAJIB ADA BAWAL EYELASH SWAROVSKI
----------
1️⃣ Ofkoslah sebab ada 55 biji @swarovski yang diimport khas dari Austria dan kualiti adalah mengikut standard yang ditetapkan oleh pihak Swarovski
2️⃣ Material Swiss Voile yang dikostum khas untuk kesayangan @tudungruffle semua.
Apa bestnya Swiss voile ni?
#takjarang
#takmudahberkedut
Lebih tebal dari Bawal No.1 tetapi lebih lembut dari Bawal no.2
3️⃣ Finishing EYELASH yang nampak mewah
4️⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan hard box exclusive
5️⃣ Ada 20 warna pastel dan bold yang konpem menawan hati!
----------
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
----------
Whatsapp Order:
📱 +6012 7466025 laju2😘 for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
BAWAL EYELASH SWAROVSKI
Pada akak akak dan adik adik, yang nak ada sedikit sentuhan glamer pada pemakaian tudung bawal seharian korang, jangan lupa dapatkan #bawaleyelash swarovski ni tauu. Berbeza dengan kebanyakan bawal swarovski di pasaran sebab finishing hujung tudung adalah dari jahitan eyelash. Nak tahu macam mana cuba zoom hujung dia. Tak sama tauu dengan yang lain. Malahhh, setiap pembelian bawal eyelash swarovski ni korang akan dapat sekali kotak exclusive.
.
Type:Square Scarf
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
.
How to order?
whatsapp 0127466024 laju2 😘 for fast response
.
#tutorialbyTR #bawalswarovski #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
5 SEBAB PEMINAT BAWAL WAJIB ADA BAWAL EYELASH SWAROVSKI
----------
1️⃣ Ofkoslah sebab ada 55 biji @swarovski yang diimport khas dari Austria dan kualiti adalah mengikut standard yang ditetapkan oleh pihak Swarovski
2️⃣ Material Swiss Voile yang dikostum khas untuk kesayangan @tudungruffle semua.
Apa bestnya Swiss voile ni?
#takjarang
#takmudahberkedut
Lebih tebal dari Bawal No.1 tetapi lebih lembut dari Bawal no.2
3️⃣ Finishing EYELASH yang nampak mewah
4️⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan hard box exclusive
5️⃣ Ada 20 warna pastel dan bold yang konpem menawan hati!
----------
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
Exclude postage
----------
Whatsapp Order:
📱 +6012 7466025 laju2😘 for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

・・・
TUTORIAL SAYA NAK CEPAT TAPI TAK JUMPA PIN
----------
Uolls biasa tak, bila time nak dating, suami atau boyfriend dah ngamuk ngamuk suruh siap cepat, mekap baju semua dah onsss tapi time nak pakai tudung pin tudung jarum pulak semua hilang 😫😫 Haaa kaknon tahu semua orang pernah jadi cmni kan. Jadi tak yah pening pening, follow je tutorial ni konpem uolls terus nampak onss dari atas sampai bawah. Wallahhh
---------
Type: Satin Square Scarf
Material: Satin Silk
Keistimewaan: #mudahbentuk #takpekak #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM89 (comes with exclusive box)
Exclude postage
------------
Whatsapp Order:
📱 +6012 7466025 laju2😘 for fast response
------------
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

Mana satu pilihan hati awak2 semua? 😍Xbanyak yg tinggal ni lekas grab sebelum menyesal !!!!
-----------
IN STOCK!!
-----------
TYPE: Satin Square Scarf
Material: Satin Silk
Keistimewaan: #mudahbentuk #takpekak #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM89 (comes with exclusive box)
------------
Whatsapp Order:
📱 +6019 7466025 laju2 😘for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

IN STOCK!! Sape cepat dia dpt 😘
-----------
TYPE: Satin Square Scarf
Material: Satin Silk
Keistimewaan: #mudahbentuk #takpekak #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM89 (comes with exclusive box)
------------
Whatsapp Order:
📱 +6019 7466025 laju2 😘for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

IN STOCK!!
-----------
TYPE: Satin Square Scarf
Material: Satin Silk
Keistimewaan: #mudahbentuk #takpekak #takmudahberkedut
Size: 45 x 45
Price: RM89 (comes with exclusive box)
------------
Whatsapp Order:
📱 +6019 7466025 laju2 😘for fast response
----------
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #jaszfabulous #masterstokismelaka #tudungruffle #sayajualtudungruffle

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags