[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jaszfabulous

100 posts

MOST RECENT

Q & A Argan Oil Serum
.
Q-Sebotol tahan berapa lama?
A-Jawapannya tahan sebulan. Argan Oil Serum ni tak perlu pakai banyak. Hanya 1-2 picit sudah mencukupi. Kemudian selepas 5 minit,anda boleh sapukan Krim Siang/Malam.
Q-Berapa lama boleh nampak kesan?
A-Bergantung kepada kulit. Kalau kulit bermadalah, ambil masa sikit ye syg. Insya Allah paling cepat 2 minggu.
Q-Ada pengelupasan tak?
A-Tiada pengelupasan ya. So,jangan takut kalau kulit mengelupas mcm ular salin kulit.
Q-Boleh ke pakai facial bar lain/ krim lain kemudian pakai Argan Oil Serum?
A-Tiada Masalah. Tak kesah brand apa pun krim atau facial bar anda,boleh je guna Argan Oil Serum
Q-Ada kelulusan KKM ke?
A-Ada syg. Alhamdullilah Insya Allah selamat
Q-Harga?
A-Argan Oil Serum-RM70
Q-Macam mana nak order?
A-Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Akak2 Abg2 yg mane nk rase kulit segar,lembut ja bila bangun tidur tu mai la try #ArganOilSerumbyNAbeauty 😍✨✨ Jgn malu na~ Lekas whatsapp📲012-7466025 laju2 coz skrg tgh PROMOSI📢📢RM70 📬FREE postage lg tau tuk semenanjung🙀🙀🎀FUNGSI UTAMA ARGAN OIL SERUM🎀
👉🏻Merawat dan memperbaiki struktur kulit wajah
👉🏻Mencerahkan wajah secara sekata
👉🏻Menghilangkan jerawat,parut,jeragat dan kedutan eyebag
👉🏻Melembut dan mengurangkan minyak diwajah
👉🏻Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap dan kulit kering
.
🍃BAHAN-BAHAN ARGAN OIL SERUM🍃
🌷Argan Oil
🌷Sweet Almond Oil
🌷Canadian willow herbs
🌷Aloe Vera
🌷Apple Stem Cell
🌷Beta White
HARGA PROMOSI📢📣 :RM70 *sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki & wanita mengandung pun boleh*
✨Argan Oil tiada masalah utk digunakan dengan semua produk*
✨Keberkesanan boleh dilihat dlm jangka masa 1-2 minggu*
.
Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Argan Oil Serum merupakan produk yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit,rambut dan kuku.
.
Boleh disapu pada mana2 bahagian yang bermasalah.
.
Jom pakai ramai2 flawless bersama #Nabeauty
.
🎀FUNGSI UTAMA ARGAN OIL SERUM🎀
👉🏻Merawat dan memperbaiki struktur kulit wajah
👉🏻Mencerahkan wajah secara sekata
👉🏻Menghilangkan jerawat,parut,jeragat dan kedutan eyebag
👉🏻Melembut dan mengurangkan minyak diwajah
👉🏻Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap dan kulit kering
.
🍃BAHAN-BAHAN ARGAN OIL SERUM🍃
🌷Argan Oil
🌷Sweet Almond Oil
🌷Canadian willow herbs
🌷Aloe Vera
🌷Apple Stem Cell
🌷Beta White
HARGA PROMOSI📢📣 :RM70 *sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki & wanita mengandung pun boleh*
✨Argan Oil tiada masalah utk digunakan dengan semua produk*
✨Keberkesanan boleh dilihat dlm jangka masa 1-2 minggu*
.
🎀FUNGSI UTAMA FACIAL BAR HABBATUSSAUDA🎀
💕Mencerah dan melembapkan kulit
💕Mengurangkan blackhead & whitehead
💕Menghilangkan jerawat
💕Memudarkan jeragat akibat sinaran UV
💕Mematikan bacteria yang menyebabkan jerawat
.
🍃BAHAN-BAHAN FACIAL BAR HABBATUSSAUDA🍃
🌹Soap base
🌹Black Seed Oil
🌹Black Seed Extract
🌹Pentavitine
🌹Vit A,C,E
HARGA PROMOSI📢📣 : RM 30 sahaja
Facial bar + Argan Oil Serum :RM 100 sahaja
.
Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Siapa kata penjagaan muka tu tuk pmpuan saje..laki2 pun kne jage juga ya..👌🏻☺️ Yg mane ade masalah jeragat,kulit berjerawat,eczema,kulit kering dan kusam..Mai try #ArganOilSerumbyNAbeauty & #facialbarhabbatussaudabyNAbeauty 😘😍 InshaAllah masalah anda akan selesai..Skrg tgh Promosi📢📢 Lekas wassap 📲012-7466025 tuk order🌷 Free Shipping tuk Semenanjung lg taw!! 🙀🙀HARGA PROMOSI📢📣 :
Facial bar + Argan Oil Serum :RM 100 sahaja
.
Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Akak2 abg2 semua..yg mane nk ilangkan jerawat,kulit kusam,kering,jeragat tu..mai try product by NAbeauty #facialbarhabbatussauda 😍😘✨✨Kulit anda akan lebih bersih dan sentiasa lembap 👍🏻
.
🎀FUNGSI UTAMA FACIAL BAR HABBATUSSAUDA🎀
💕Mencerah dan melembapkan kulit
💕Mengurangkan blackhead & whitehead
💕Menghilangkan jerawat
💕Memudarkan jeragat akibat sinaran UV
💕Mematikan bacteria yang menyebabkan jerawat
.
🍃BAHAN-BAHAN FACIAL BAR HABBATUSSAUDA🍃
🌹Soap base
🌹Black Seed Oil
🌹Black Seed Extract
🌹Pentavitine
🌹Vit A,C,E
HARGA PROMOSI📢📣 : RM 30 sahaja
Facial bar + Argan Oil Serum :RM 100 sahaja
.
Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Q & A Argan Oil Serum
.
Q-Sebotol tahan berapa lama?
A-Jawapannya tahan sebulan. Argan Oil Serum ni tak perlu pakai banyak. Hanya 1-2 picit sudah mencukupi. Kemudian selepas 5 minit,anda boleh sapukan Krim Siang/Malam.
Q-Berapa lama boleh nampak kesan?
A-Bergantung kepada kulit. Kalau kulit bermadalah, ambil masa sikit ye syg. Insya Allah paling cepat 2 minggu.
Q-Ada pengelupasan tak?
A-Tiada pengelupasan ya. So,jangan takut kalau kulit mengelupas mcm ular salin kulit.
Q-Boleh ke pakai facial bar lain/ krim lain kemudian pakai Argan Oil Serum?
A-Tiada Masalah. Tak kesah brand apa pun krim atau facial bar anda,boleh je guna Argan Oil Serum
Q-Ada kelulusan KKM ke?
A-Ada syg. Alhamdullilah Insya Allah selamat
Q-Harga?
A-Argan Oil Serum-RM70
Q-Macam mana nak order?
A-Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Argan Oil Serum merupakan produk yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit,rambut dan kuku.
.
Boleh disapu pada mana2 bahagian yang bermasalah.
.
Jom pakai ramai2 flawless bersama #Nabeauty
.
🎀FUNGSI UTAMA ARGAN OIL SERUM🎀
👉🏻Merawat dan memperbaiki struktur kulit wajah
👉🏻Mencerahkan wajah secara sekata
👉🏻Menghilangkan jerawat,parut,jeragat dan kedutan eyebag
👉🏻Melembut dan mengurangkan minyak diwajah
👉🏻Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap dan kulit kering
.
🍃BAHAN-BAHAN ARGAN OIL SERUM🍃
🌷Argan Oil
🌷Sweet Almond Oil
🌷Canadian willow herbs
🌷Aloe Vera
🌷Apple Stem Cell
🌷Beta White
HARGA PROMOSI📢📣 :RM70 *sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki & wanita mengandung pun boleh*
✨Argan Oil tiada masalah utk digunakan dengan semua produk*
✨Keberkesanan boleh dilihat dlm jangka masa 1-2 minggu*
.
🎀FUNGSI UTAMA FACIAL BAR HABBATUSSAUDA🎀
💕Mencerah dan melembapkan kulit
💕Mengurangkan blackhead & whitehead
💕Menghilangkan jerawat
💕Memudarkan jeragat akibat sinaran UV
💕Mematikan bacteria yang menyebabkan jerawat
.
🍃BAHAN-BAHAN FACIAL BAR HABBATUSSAUDA🍃
🌹Soap base
🌹Black Seed Oil
🌹Black Seed Extract
🌹Pentavitine
🌹Vit A,C,E
HARGA PROMOSI📢📣 : RM 30 sahaja
Facial bar + Argan Oil Serum :RM 100 sahaja
.
Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Ramai yg duk usha je kan org2 yg kulit flawless ape yg diaorg duk pakai jadi mcm tu kan..Haa,akak2 adik2 yg dptkan kulit lembab,mulus dan flawless jom dapatkan #ArganOilSerumbyNabeauty 😘😍✨✨ Sekali cuba pasti anda jatuh cinta dgn hasilnya👍🏻❤️ .
Jom 🌸Whatsapp📲 012-7466025🌸 tuk dptkannya dgn harga promosi RM70 free shipping lagi taw for semenanjung 🙀📢📢 .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Akak2 yg nak kukit muke flawless and kekal berseri jgn lupa try #arganoilserumbynabeauty #nabeauty 😍😊 Anda pasti akan jatuh cinta dengan hasilnya ❤️ x tipu taw!!Argan Oil Serum merupakan produk yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit,rambut dan kuku.
.
Boleh disapu pada mana2 bahagian yang bermasalah.
.
Jom pakai ramai2 flawless bersama #Nabeauty
.
🎀FUNGSI UTAMA ARGAN OIL SERUM🎀
👉🏻Merawat dan memperbaiki struktur kulit wajah
👉🏻Mencerahkan wajah secara sekata
👉🏻Menghilangkan jerawat,parut,jeragat dan kedutan eyebag
👉🏻Melembut dan mengurangkan minyak diwajah
👉🏻Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap dan kulit kering
.
🍃BAHAN-BAHAN ARGAN OIL SERUM🍃
🌷Argan Oil
🌷Sweet Almond Oil
🌷Canadian willow herbs
🌷Aloe Vera
🌷Apple Stem Cell
🌷Beta White
HARGA PROMOSI📢📣 :RM70 *sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki & wanita mengandung pun boleh*
✨Argan Oil tiada masalah utk digunakan dengan semua produk*
✨Keberkesanan boleh dilihat dlm jangka masa 1-2 minggu*
.
Whatsapp 📲 012-7466025 ig shop @jaszfabulous @jaszfabulous .
📬FREE postage Semenanjung Malaysia .
#jaszfabulous #NAbeauty #kekalcantikdanmenawan #rahsiawanita #sayajualNAbeauty @jaszfabulous

Dah ramai yg berpuas hati dgn #lotionputihajaibbyrcw 😘👍🏻#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
・・・
Boleh nampak kan kesan parut yang semakin pudar??? 👍 tip top taw lotion putih ajaib ni. Cakap bukan sebarang cakap...memang ramai yang dah gunakan lotion putih ajaib dan repeat order sebab memang boleh nampak perubahan yang dialami bila hari hari pakai. 😍😍😍 Tunggu apa lagi? Jom order lotion putih ajaib sekarang! Muluskan kulit anda dgn #lotionputihajaibyRCW 🌸🌹👄💃 Berbaloi2 x rugi beli taw👍🏻👍🏻
-----------------------------------------
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
----------------------------------------- #rozitachewan #productbyRCW #byRCW #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionputihajaibbyRCW #JusgoyangrapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyRCW #kekalcantikdanmenawan #sayajualbyRCW #CODShahAlam #CODUsj #CODAmpang #postagepunboleh #jangantunggulamauntukcantikdanmenawan #jaszfabulous

Nakkan kulit yg putih gebu,halus mulus?? Jomla try lotion PUTIH AJAIB by RCW. Sapu2 putih teruih na~ #LotionPutihAjaibbyRCW😘 -----
Harga mampu milik taw!! 👍🏻
RM35.90 SM/ RM37.90 SS excluding postage
----
Lelaki ,perempuan semua boleh pakai.
Jom bagi putih melepak mcm Che Ta.
✨Parut,tanda hitam,kulit kaki merekah semua boleh hilang
------
💕💕💃Ape tunggu lagi..dptkan kulit yg putih gebu dgn #lotionputihajaibbyRCW.. Berbaloi2 x rugi beli taw👍🏻👍🏻 ------
--------------------
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
-------------------
------
💕💕Solution pada masalah kulit tangan dan badan utk kesan:-
✨Putih✨Lembut✨Gebu✨Wangi serta merta
🍃GABUNGAN🍃
✔️Organik
✔️Kolagen
✔️Vitamin E
✔️Bahan yg diluluskan
✔️HALAL 🌷KESANNYA🌷
✔️Putih serta merta
✔️Pakai 7hari 7malam secara konsisten putih akan kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by RCW.Nak lagi wangi semburkan dgn haruman --------------------
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
-------------------
#rozitachewan #productbyRCW #byRCW #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionputihajaibbyRCW #JusgoyangrapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyRCW #kekalcantikdanmenawan #sayajualbyRCW #CODShahAlam/Subang/Ampang #postagepunboleh #jangantunggulamauntukcantikdanmenawan #jaszfabulous

Wangikan diri anda dengan haruman mewah #gorgeousbyRCW.. Limited Edition❤️✨✨

-------
Harga sgt murah:
RM45 SM/RM48 SS 👍🏻👍🏻 excluding postage
--------
🌹Top notes:Blackcurrant
🌹Center notes:Floral (Jasmine & Mayrose)
🌹Base notes:Vanilla & Patchouli 🌹HALAL, boleh dibawa solat
🌹Saiz:35ml boleh masuk handbag,mudah di bawa travel
-----
💕💕Ape tunggu lagi..wangikan diri anda dgn #gorgeousbyRCW 🌸🌹👄💃 Berbaloi2 x rugi beli taw👍🏻👍🏻
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
#rozitachewan #productbyRCW #byRCW #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionputihajaibbyRCW #JusgoyangrapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyRCW #kekalcantikdanmenawan #sayajualbyRCW #CODShahAlam #CODSubang #CODAmpang #postagepunboleh #jangantunggulamauntukcantikdanmenawan
#jaszfabulous #sayajualproductcheta

Byk da org sukakan keberkesanan product #byrcw 👍🏻🌸💕💋 Sape yg guna pasti jatuh hati..yg mane x cuba lagi tuk jage kesihatan diri dan memikat hati suami main lekas beli😘😍👍🏻👍🏻 X cuba mmg rugi besorrr haih..x tipu taw!!#PreciousbyRCW
20ml
RM29.90 SM/RM31 SS
#GorgeousbyRCW
35ml
RM45 SM/RM47 SS
#LotionPutihAjaibbyRCW
110ml
RM35.90 SM/RM37.90 SS
#JusGoyangRapatbyRCW
250ml
RM45 SM/RM47 SS
#PencuciGoyangSegarbyRCW
150ml
RM29 SM/RM31 SS --------------------
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
------------------- #rozitachewan #productbyRCW #byRCW #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionputihajaibbyRCW #JusgoyangrapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyRCW #kekalcantikdanmenawan #sayajualbyRCW #CODShahAlam #CODUsj #CODAmpang #postagepunboleh #jangantunggulamauntukcantikdanmenawan #jaszfabulous

Dah tghari ni mesti da berkempam ja kat office kan~ Segarkan hari anda dgn haruman #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw 🌸😘😍 Esok pulak da weekend ape lg jomla berwangi2an bersama 🌸😘#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
You are never fully dressed without perfume .
#PreciousbyRCW .
#GorgeousbyRCW .
#perfumeCheTa #perfume #smelllikeastar #rozitachewan #cheta .
@preciousbyrcw @byrcw .
www.byrcw.my.. Limited Edition❤️✨✨
-------
Harga sgt murah: #gorgeousbyrcw
RM45 SM/RM48 SS 👍🏻👍🏻 excluding postage #preciousbyrcw RM29.90 SM/RM31.90 SS 👍🏻👍🏻
--------
🌹Top notes:Blackcurrant
🌹Center notes:Floral (Jasmine & Mayrose)
🌹Base notes:Vanilla & Patchouli 🌹HALAL, boleh dibawa solat
🌹Saiz:35ml boleh masuk handbag,mudah di bawa travel
-----
💕💕Ape tunggu lagi..wangikan diri anda dgn #gorgeousbyRCW 🌸🌹👄💃 Berbaloi2 x rugi beli taw👍🏻👍🏻
--------------------------------------
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
---------------------------------------- #rozitachewan #productbyRCW #byRCW #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionputihajaibbyRCW #JusgoyangrapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyRCW #kekalcantikdanmenawan #sayajualbyRCW #CODShahAlam/Subang/Ampang #postagepunboleh #jangantunggulamauntukcantikdanmenawan
#jaszfabulous

Nak bau wangi mcm pergi taman bunga x? Gerenti anda akan jatuh cinta dgn haruman #preciousbyrcw❤️😍💋🌸✨ Pikatla suami anda dgn haruman yg mengoda #preciousbyRCW 🌸😘😍❤️ Pasti suami tergoda..💏 MURAH ja~!!
---------------------------------
RM29.90 SM/RM31.90 SS Murah kan?💁🙀 excluding postage
----------------------------------
EDP 20ml dgn wangian Natural Vanilla,Roses dan Musl pilihan peribadi Che Ta. 🌹Wangian-Natural Vanilla,Roses dan Musk
(Bau dia mmg best..lembut je)
🌹Tahan 5-6 jam. Penggunaanya sgt JIMAT.
🌹Tiada Alkohol
🌹HALAL, boleh dibawa solat
🌹Saiz 20ml boleh masuk handbag,senang dibawa travel bersama

Ape tunggu lagi..wangikan diri anda dgn #preciousby RCW 🌸🌹👄💃 Berbaloi2 x rugi beli taw👍🏻👍🏻
--------------------------------------
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
🌸🌸WA 📲0127466025 for purchase🌸🌸 @jaszfabulous
-------------------------------------------#rozitachewan #productbyRCW #byRCW #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #LotionputihajaibbyRCW #JusgoyangrapatbyRCW #pencucigoyangsegarbyRCW #kekalcantikdanmenawan #sayajualbyRCW #CODShahAlam #CODUsj #CODAmpang #postagepunboleh #jangantunggulamauntukcantikdanmenawan #jaszfabulous

Most Popular Instagram Hashtags