[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jannanick

MOST RECENT

🍂BVR COLLAGEN NEW (60 gm)🍂
.
Nak putihkan kulit dan merawat masalah kulit dengan bajet?? jom cuba BVRC BAJET..!! .
1 rm40
3 rm100
free bag bvr
.
kemam2 1 sudu pagi
1 sudu malam.

NAK nampak cepat hasil
2 sudu pagi
2 sudu malam

hasil lagi wow kalau banyakkan minum air kosong ya
.
KEISTIMEWAAN BVRC NEW:-
.
🍓memutihkan kulit badan
🍓melembapkan kulit badan
🍓menghilangkan kesan parut jerawat
🍓melancarkan peredaran darah
🍓anti penuaan
🍓mengecutkan jerawat
🍓menghalang pertumbuhan jerawat
🍓menghilangkan jeragatt
.
SANGAT SESUAI UNTUK:
🍁wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
🍁ibu mengandung
🍁ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
🍁boleh diambil ketika haid
🍁mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
🍁perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
🍁angsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
📲Whatsapp +60184003309
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvr #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrmalaysia #sayajual #kosmetikonline #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #fatburnermalaysia #jamumakdara #noradanish #jannanick #fattzura #ctdk #nafura #cathydollmalaysia #iklanonlineshop

Salam jumaat muka buku semua.. Moga arini kita dupermudahkan segala urusan amin.. Oh ya ima nk bgthu sikit ni.. 👇👇👇
Untuk Sis yang nak cepat nampak kesan putih glowing-glowing boleh ambil dua sachet setiap hari.
.
Sis Sandra nak Share sikit kenapa kena ambil sebelum sarapan dan sebelum tidur.
.
#cassandramy #cassandrabeautydust #jannanicker #jannanick #6000xmorestrongerthanvitaminc #skincare #beautytips #january #januarypost
#0148382441

Tak habih2 lagi geng Kuchai ngan Tauge ni .. haihhh😅😂😂😂
#sayangketatsendatpadat
#toyotagazooracing
#dianadanielle
#jannanick

KRIM SPF : BANYAK MANA NAK SAPU?

Dalam dermatologi, unit FTU atau ‘Finger Tip Unit’ di gunakan untuk mengukur jumlah krim atau salap untuk di sapu pada kulit. (Rujuk gambar)

Unit ini biasanya digunakan sebagai panduan kepada pengguna akan banyak mana amount krim terutamanya yang mengandungi steroid (untuk rawatan kulit) perlu disapu supaya mereka mendapat dos yang mencukupi.

Setakat ini, sebenarnya tidak ada standard antarabangsa ditetapkan pada krim SPF iaitu banyak mana jumlah krim pelindung matahari ini yang perlu di sapu selain ‘re-apply’ setiap 2-3 jam untuk mendapatkan perlindungan yang sepenuhnya.

Dermatologi mencadangkan supaya kita sapu 1-2 FTU krim berSPF pada kulit muka.

Namun, amaun ini mungkin berbeza mengikut luas permukaan wajah seseorang.
Jika struktur wajahnya kecil, mungkin 1-2 FTU krim sudah memadai.
Jika struktur wajahnya lebih besar, mungkin memerlukan sehingga 3 atau 4 FTU.

Contoh :

Untuk VCMC, saya perlukan 3 FTU krim untuk disapu secukupnya ke seluruh muka.

1 FTU : pipi kanan
1 FTU : pipi kiri
1 FTU : dahi, hidung dan dagu.

Kalian perlukan berapa FTU agaknya ya? 😄

Credit: Founder VCS Annona (Ahli Farmasi Bertauliah) .
.
PS: KOMBO-KOMBO VCS !! 📣📣
----------------------------------------------------------------------------
1⃣ KOMBO BASIC BEAUTY
👉 1 VCS Mini + 1 VCMC SPF30 + 1 VCGC
💵 Harga PROMO RM99 ! 😍
📟 Harga ASAL RM117 😎
💸 Anda JIMAT RM18 !! 😱
.
2⃣ KOMBO SUPER SAVER
👉 2 VCS Normal + 1 VCMC SPF30
💵 Harga PROMO RM160 ! 😍
📟 Harga ASAL RM219 😎
💸 Anda JIMAT RM59 !! 😱
.
3⃣ KOMBO BEAUTY HERO
👉 2 VCS Normal + 1 DERMAROLLER
💵 Harga PROMOSI RM170 ! 😍
📟 Harga ASAL RM235 😎
💸 Anda JIMAT RM65 !! 😱
.
4⃣ KOMBO INNERSHINE
👉 2 VCS Normal + 1 VITAMIN C TABLET
💵 Harga PROMOSI RM195 ! 😍
📟 Harga ASAL RM255 😎
💸Anda JIMAT RM60 !! 😱
.
WAHH BESTNYE KOMBO NI 😍😍
DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA 😭😭
UNTUK ORDER WHATSAPP KE 0136271140 SEKARANG !! 🔊🔊 *Tekan Link Whatsapp di Bio*
.
💊Pengasas Dan Juga Pencipta Vitamin C Series Annona Ialah Seorang Ahli Farmasi Bertauliah.
.
Agent Sah VCS Annona
http://login.vcsannona.com/verify
📍MY ID - VCS99
💯Direct HQ
❌No COD
📦Postage Only

.
BUAT YANG MASIH TERPINGA2 NAK CARI KASUT KAT MANA ❓❓❓ .
.
😓 MALAS nak cari kt shopping mall
😓 MALAS nak bersesak-sesak cari parking .
.
.
Jom beli 😍 .
.
✔fast respond.
✔service tiptop.
✔fast delivery.
✔kasut yang super SOFT & COMFORT.
✔design yang terkini dan viral.
✔ready stock .
.
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #visitmyig #ootd #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #bazarpaknil #malaysia #melayu #mudahterhibur #paidreviewmalaysia #jannanick #bangkitbersama #kasutperempuanmalaysia #kasutperempuan

New in stock 🔥🔥🔥
10org terawal admin bagi rm80 je 😱😱
Harga org laen takde murah mcm ni 😋😋
Kualiti padu 🔥
.
Like and tag your friend if u want to win the giveaway prizes🔥
The more u tag, the easiest u get the free shoes 💕
Giveaway contest‼️Start now guys‼️
Until next friday 26jan18 🌹
.
.
.
#kasutcantik #kasutstylo #bazarpaknil #fattzura #fashionstyle #style #styleblogger #kasutcomel #ootd #giveaway #yesmalaysia #sayanakkasutfree #viral #lawakhambar #instafashion #fashionista #MyCoffeePrince #dekatkanjarakkita #pinjamkanHatiku #meletops #jannanick #lofatah #flashsale #newyearsale #kidsshoes #babyshoes #kasutbudak #kasutbaby #kasutmurahmalaysia #kasutmurah

New in stock 🔥🔥🔥
10org terawal admin bagi rm80 je 😱😱
Harga org laen takde murah mcm ni 😋😋
Kualiti padu 🔥
.
Like and tag your friend if u want to win the giveaway prizes🔥
The more u tag, the easiest u get the free shoes 💕
Giveaway contest‼️Start now guys‼️
Until next friday 26jan18 🌹
.
.
.
#kasutcantik #kasutstylo #bazarpaknil #fattzura #fashionstyle #style #styleblogger #kasutcomel #ootd #giveaway #yesmalaysia #sayanakkasutfree #viral #lawakhambar #instafashion #fashionista #MyCoffeePrince #dekatkanjarakkita #pinjamkanHatiku #meletops #jannanick #lofatah #flashsale #newyearsale #kidsshoes #babyshoes #kasutbudak #kasutbaby #kasutmurahmalaysia #kasutmurah

💪😍
.
.
.
.
.
.
Whatsapp untuk tempahan/pertanyaan yer 💪😉
.
Link whatsapp ade kat profile wall kami.Klik je terus kat situ.Senang kan,tak payah nak "add contact" dulu.. 😉
.
.Kalau nak fast reply,terus whatsapp keyhh
.📞+6012 613 4927
.📩 pixelinfinitystudio@gmail.com
.
.

#bannermurah
#namecardmurah
#paperbagmurah
#billbookmurah
#moodrepublik
#positivevibes
#positivequotes
#sayajual
#aydajebat
#aimantino
#noradanish
#fattzura
#rozitachewan
#fattahamin
#fazura
#laraalana
#jannanick
#zizanrazak
#zulariffin
#neelofa
#safieyilias
#nursajat
#imkkokt2017
#azizanosman
#like4like
#visitmyig
#ikutcarakita
#lokalah
#sapotlokal
#kitajuara

💕
.Manfaat yang harus dikongsi bersama 😍
=========================
.
. Cik dan Puan ade masalah dibawah tak?
.
.✔️ Sakit-sakit badan?
.✔️ Sakit tumit bile pijak?
.✔️ Period tak teratur?
.✔️ Keputihan banyak?
.✔️ Keputihan berbau?
.
Ni antaranye yang selalu orang perempuan risaukan.
Jangan risau!Jus Bidandara ade untuk selesaikan masalah² ni semua. 😱
.
========================
"Tapi saya tak kahwin lagi la sis,boleh ke amalkan.." B.O.L.E.H!!!
memang bagus sangat amalkan dari zaman anak dara.Nanti dah kahwin tak malu dengan suami sebab masalah wanita dah takde contohnye keputihan berbau,mesti yang tuuuttt pun berbau kan?
.
.=======================
📣📣📣
Mai lekaih whatsapp kami utk order..nak sihat,cergas bangun pagi meh cuba jus bidandara..
.
Ramai berpuas hati dan repeat order..anda bile lagi?! 😉😍
.
Untuk warga Gombak dan sewaktu dengannye,free delivery,sampai depan pintu uma uolls, iollss antakan..😆
.
Cepat!!!!stock memang laku keras..sekelip mata je habis,
Lambat melepas la yer..😂
.
.
.📲 +6017-3636 403 .
.📲 +6017-3636 403
(link whatsapp ade kat profile kami,sila klik untuk memudahkan tempahan atau pertanyaan..😉)
.

#jusbidandara #feedbackjusbidandara #visitmyig #bazaarpaknil #sayajual #moodrepublik #like4like #cikgu #aydajebat #jannanick #rozitachewan #neelofa #zulariffin #fattahamin #safieyilias #mirafilzah #tashashila #fattzura #uqashasenrose #noradanish #malaywedding #imkkokt2017 #azizanosman #muagombak #muamalaysia #igersmalaysia #ikutcarakita #lokalah #sapotlokal #gombak

💕
.Manfaat yang harus dikongsi bersama 😍
=========================
.
. Cik dan Puan ade masalah dibawah tak?
.
.✔️ Sakit-sakit badan?
.✔️ Sakit tumit bile pijak?
.✔️ Period tak teratur?
.✔️ Keputihan banyak?
.✔️ Keputihan berbau?
.
Ni antaranye yang selalu orang perempuan risaukan.
Jangan risau!Jus Bidandara ade untuk selesaikan masalah² ni semua. 😱
.
========================
"Tapi saya tak kahwin lagi la sis,boleh ke amalkan.." B.O.L.E.H!!!
memang bagus sangat amalkan dari zaman anak dara.Nanti dah kahwin tak malu dengan suami sebab masalah wanita dah takde contohnye keputihan berbau,mesti yang tuuuttt pun berbau kan?
.
.=======================
📣📣📣
Mai lekaih whatsapp kami utk order..nak sihat,cergas bangun pagi meh cuba jus bidandara..
.
Ramai berpuas hati dan repeat order..anda bile lagi?! 😉😍
.
Untuk warga Gombak dan sewaktu dengannye,free delivery,sampai depan pintu uma uolls, iollss antakan..😆
.
Cepat!!!!stock memang laku keras..sekelip mata je habis,
Lambat melepas la yer..😂
.
.
.📲 +6017-3636 403 .
.📲 +6017-3636 403
(link whatsapp ade kat profile kami,sila klik untuk memudahkan tempahan atau pertanyaan..😉)
.

#jusbidandara #feedbackjusbidandara #visitmyig #bazaarpaknil #sayajual #moodrepublik #like4like #cikgu #aydajebat #jannanick #rozitachewan #neelofa #zulariffin #fattahamin #safieyilias #mirafilzah #tashashila #fattzura #uqashasenrose #noradanish #malaywedding #imkkokt2017 #azizanosman #muagombak #muamalaysia #igersmalaysia #ikutcarakita #lokalah #sapotlokal #gombak

💕
.Manfaat yang harus dikongsi bersama 😍
=========================
.
. Cik dan Puan ade masalah dibawah tak?
.
.✔️ Sakit-sakit badan?
.✔️ Sakit tumit bile pijak?
.✔️ Period tak teratur?
.✔️ Keputihan banyak?
.✔️ Keputihan berbau?
.
Ni antaranye yang selalu orang perempuan risaukan.
Jangan risau!Jus Bidandara ade untuk selesaikan masalah² ni semua. 😱
.
========================
"Tapi saya tak kahwin lagi la sis,boleh ke amalkan.." B.O.L.E.H!!!
memang bagus sangat amalkan dari zaman anak dara.Nanti dah kahwin tak malu dengan suami sebab masalah wanita dah takde contohnye keputihan berbau,mesti yang tuuuttt pun berbau kan?
.
.=======================
📣📣📣
Mai lekaih whatsapp kami utk order..nak sihat,cergas bangun pagi meh cuba jus bidandara..
.
Ramai berpuas hati dan repeat order..anda bile lagi?! 😉😍
.
Untuk warga Gombak dan sewaktu dengannye,free delivery,sampai depan pintu uma uolls, iollss antakan..😆
.
Cepat!!!!stock memang laku keras..sekelip mata je habis,
Lambat melepas la yer..😂
.
.
.📲 +6017-3636 403 .
.📲 +6017-3636 403
(link whatsapp ade kat profile kami,sila klik untuk memudahkan tempahan atau pertanyaan..😉)
.

#jusbidandara #feedbackjusbidandara #visitmyig #bazaarpaknil #sayajual #moodrepublik #like4like #cikgu #aydajebat #jannanick #rozitachewan #neelofa #zulariffin #fattahamin #safieyilias #mirafilzah #tashashila #fattzura #uqashasenrose #noradanish #malaywedding #imkkokt2017 #azizanosman #muagombak #muamalaysia #igersmalaysia #ikutcarakita #lokalah #sapotlokal #gombak

Most Popular Instagram Hashtags