[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#janganterasa

2214 posts

TOP POSTS

Perempuan Sembang VS Lelaki Sembang be like πŸ˜‚ Tag kawan korang #FifyKhalie #ERAfm #KenaTengok #Janganterasa

taknak letak capt acah baik tapi jangan hipokrit ye kawan kawan πŸ€£πŸ™ˆ #nohate #cakapje #janganterasa

Tak puas dengar dia rap, love this song πŸ’• apa tajuk lagu ni ? #janganterasa

Sekali sekala buli 'shuben' sendiri πŸ‘» #sorryshuben #whymustyoucallshuben #itsHUSBANDpeople

Manusia akan tenang bila semua kejujuran ditunjukk kepada yg tersayang . Tapi bila kau membohongi dan kau tidak jujur. Kau akan rasa tidak bahagia dan akan rasa dikelilingi masalah. Ingat ini dunia sentiasa berputar, kebahagiaan pon tidak akan sentiasa berterusan. Ini bukan syurga yg dipinta semua dapat . Ini hanyalah lakonan semata mata
#janganterasa.
#jujuritulebihbaikk #apalancauu #mauapa

Sejuta kebaikan yang kau buat takkan mampu untuk tutup satu keburukan. Sebab manusia tak suka tengok orang lebih dari dia. Conclusion?
#JanganTerasa

Sekuat ombak memukul pantai , kuat lagi kalau saya tumbuk muka awak 😜
#portdickson #sukasuki #janganterasa #tumbukkang #jgnckpabgtakpayung

Al kisah...Tersebutlah kisah..Binti Apa Entah!? πŸ‘©πŸ»πŸ’πŸ‘œπŸ’°πŸ”ͺπŸ•ŠπŸ‘¨πŸ»πŸŽπŸ΄
#jangangelak
#janganterasa
#janganjogetmacamsaya
#jangankecam
#zizisingasong

Korang dah ambil peluang selfie dngn mak korang belum? Kalau belum ambil la peluang yg ada. Ni tak, asik selfie ngn gf ja. Pastu upload sweet2. Gmbr dgn emak sendiri pon x pernah upload. Selamat Menyambut Bulan Ramadan. #familyno1 #janganterasa

MOST RECENT

Orang susah yang tolong orang senang itu paling susah nak jumpa zaman sekarang.

#tvlidah #tvlidahpost #quotes #bestquotes #motivationalquotes #quoteshariini #malayquote #terbaik #janganterasa #sharequotes #sampaikanwalau1ayat

Follow dan like facebook, instagram & twitter: @tvlidah

Orang berbudi kita berbahasa.. jangan lah orang dah bagi pinjam barang atau dah buat baik or dah tolong tapi buat2 lupa pulak and buat2 sombong pulak.. at least cakap lah terima kasih.. tak suruh pun buat mende lain..Jangan jadi manusia tak kenang budi.. #janganterasa
πŸ˜™πŸ˜™

Tak Nampak Tangan lar pulak....saya bukan cacat 😁😁....saya bukan nak mengata pada orang yang cacat...#janganterasa#bukannakmengata#tolonglahfaham

semalam pun ramai aduhhh tk fhm la aku hahahahahahaha. da mula da dak jb bergambar dgn perabotπŸ˜… cam pape tah hahahahahahaha.

#janganmengata
#janganterasa

[ASSALAMUALAIKUM]
.
SELAMAT MALAM SEDAGHE SEDAGHI...
NAK PESAN SIKIT NI...
. .
KALAU TAK BOLEH JADI BATU PERMATA...
JANGAN JADI BATU API...
INGAT SIKIT PADA BATU NISAN...
. . .
(GAMBAR HANYA SEBAGAI HIASAN)
. .
#akuyangupdatekauyangpanas #sentapke #peringatanuntukdirisendiri #salingmengingatisesamaislam #bukansiapasiapa #janganterasa

Kerana Islam mengajar kita berbuat baik.

#tvlidah #tvlidahpost #quotes #bestquotes #motivationalquotes #quoteshariini #malayquote #terbaik #janganterasa #sharequotes #sampaikanwalau1ayat

Follow dan like facebook, instagram & twitter: @tvlidah

Most Popular Instagram Hashtags