#janganterasa

MOST RECENT

Dah kenapaa cenntu muka @atifah818 haa manaaa yang sedap sangat duk kataa i duluu duluu tu cepatlaa mintakk maaf , #inikanraya tapi nanti dulu bagi masa untuk i maafkan , heeheh #makcikbawang #mulutbecok #janganterasa #janganmakanhati

Cousins❤ (incomplete) #janganterasa

Sedara aku gila
#JANGANTERASA

Caye tahu apa yang caye buat jadi memacik bawang semua jangan nak judge saya...😊
#janganterasa
#rayaday6

Ye tahu hidup sementara jadi sudah sudah la tu asyik nak membongak ehh hahahaha #janganterasa #orangnogori #allahuakbar

👌👍#janganterasa

Makan kedai cina? No la 🙅🏻‍♀️ tgkp gmbr je 😏 #janganterasa #4thsyawal #teamrayaperak #masihberaya

Raya ketiga jln2 je mampu balik kampung jauh tkde duit...nk balik kampung dekat tk diterima tkpela janji aku ade mak ayh aku...
#janganterasa

Selamat Hari Raya Di Tahun 2018 💞 Mohon Maaf Atas Salah Silap Yg Pernah Terkasar Bahasa, Tersombong Untuk Sape Yg Kenal Tu Ye. Ape2 Pun Mat Ri Ye ✨ #selamathariraya #selamat_malam #selamathariraya2018 #kosongkosong #janganterasa

Slamat hari raye,guys!!!!
Only girls!!
Orang dh keje pon dapat duit jugak!!
#janganterasa!!

#AduhAdeJugakMemberCamNi
padahal lelaki

Sombong nye la muka ecah.Hani pula tk habis² dngn gigi patah dia tu
#janganterasa

Alhamdulillah reunion dengan batch lain 🤭
Kalau nak harapkan batch sendiri ntahlah
#janganterasa

Guys
Guys
Guys

Harini aq nak cakap tentang ' *Bias* '. Cakap tentang bias ni semua orang Ada rasanya. Tambahkan lagi yang minat Kpop. Okay,okay aq faham yang korang kalau dah minat memang rasa macam korang adalah first fan bias korang. Tak kesah lah kau minat Rap Mon ke... Jungkook ke...Kang Daniel ,Ong sung woo Tak pun Lee donghae ke x kesah lah...tapi korang kene ingat walaupun korang minat dia Tak bermakna korang je boleh minat..banyak lagi manusia yang minat Kpop ni,Kira satu dunia lah...
Kat China Ada..Kanada,India,Malaysia ,Jepun n Korea ofc.. Kira Kita kongsilah jadi jangan lah nak acah macam korang Ni peminat No.1 ,kk tu je

#Jangansentap
#Janganterasa
#armybts
#vipbigbang
#blinksblackpink

Pesanan untuk akif #janganterasa

Sedihnya hidop bile follower korang camnie

#janganterasa
#jangankecam
#adikgurauje

Buat sesuatu kerja biar sampai jadi itu lh kunci kejayaan orang yang berjaya jangan buat kerja separuh jalan itu nama ny BODOH 😏

#janganterasa #siapakahitu #shalicioussyafiqazmii

Most Popular Instagram Hashtags