[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jangan

321362 posts

TOP POSTS

Copas

Jangan Suka Ngumpul dgn Teman yg Suka Ngomongin orang.. sebab..jika km tdk ada..km yg diomongin..Sudah hukum alam 😊😊😊 Mulut diciptakan didepan supaya tdk ngomong dibelakang. . .
Berhati hatilah. . .pilih teman yg bener bener baik di depan dan di belakang.

Atau pilih teman yang gak suka ngomongin orang. . Insya alloh cocok dan berteman lama bila punya teman sperti ini

#JAGA #LISAN #JANGAN #SAMPAi #Lisanmu #MEMATUK #Dirimu #Sendiri

Tercandid Terukksss haha..Nak Post Tapi Ceq Malu Bakhangg...😂😅
#zoom #bulat #merah #ada #budak #lepas
#mohon #jangan #kecam #haha

#currentfuckingmood Jangan berserah pada kampret, ikhlas dan tawakal aja #jangan #dilawan #lemesin #ae

Baby baby shark tho tho tho😝 #jangan #azizharun

.
.
.
.

Kata mamah anak cantik jgn keluar malem minggu,takut diculik om om#edisi#ngelucu#jangan#tegang#slowbaby#

Finally! Seperti yg dijanjikan pada semua especially drama fans of Awak Suka Saya Tak, lagu cover JANGAN - @azizharun212 by AMAN AZIZ X KAEL is out ! Check out video penuh kat button bwah nie ya. Lepas dengar tu, tolong share okeh? Bersama saya, @amanazizofficial dan juga cast lain @alvinchong123 @emma_maembongofficial
@fiezajolie @joyceharn @michelletan729 @eneshazrene @syakirahnurizzati
@sabhisaddi

Thank you @michaeljoshuap untuk susunan lagu/musik dan juga produksi seluruh lagu ini.
Enjoy.
Love Kael.

#itsmekael
#kaelofficial
#officiallykael
#fansofkael
#AwakSukaSayaTak #ASST #Globalstation #melurjelita #Jangan #azizharun #JanganAzizHarun #OST #drama #AstroRia #RiaHD

Ada yg tau tu bocah ngapain?? .
.
.
.
#positif #aja #jangan #ngeres #lupada

😃😆 buat baik di balas baik, buat jahat, padan muka..
~
~
#FOLLOW rapat² #LIKE cepat² #KOMEN padat² 😆😁 bukan biasa² .. #buat #baik #berpada #pada #jahat #jangan #sekali #lawak #tengah #malam #utara #selatan #timur #barat

MOST RECENT

Kopi minggu sore.. Puncak rembangan.. #jangan lupa bahagia..Karena kesibukan my..

Dalam suka & duka kita slalu bersama #jangan ada dusta diantara kita# friend's forever ♥️♥️♥️♥️

Payahnya nak berubah ?? Beb, memang payah lah beb nak berubah.
Memang susah lah beb nak berubah.

Kalau dalam diri kita sendiri tu tidak ada rasa kesungguhan untuk kejar redho Allah SWT, memang payah, memang susah kalau nak berubah itu lah macam saya kata sama antum, kalau nak berubah nie kita kena hadapi cabaran, seperti game ada cabaran, jangan bagi alasan lah sebab cabaran tu menjadi payah, menjadi susah !! Cuba lah kita tengok cabaran itu seperti mencabar kita buat sesuatu pasti kita akan buat, namanya kan juga CABARAN hihi
Seperti contoh :

Saya cabar kau melintas dibawa api yang marak demi kekasihmu c fulan sudah pasti kau akan buat sebab dicabar tapi itukan gilaa macam mahu mati cepat pula kan melintas dibawa abi hihihi menghadirkan rasa cinta pada kekasih Baginda Nabi Muhammad SAW pun payah ni kan lagi nak bukti kan kecintaan untuk yang belum pasti huhuhu

Jadi kenapa payah nak berubah kita set dalam kepala kita perubahan ni adalah satu cabaran bagi kita yang ingin berubah, bukan sekadar ala kadar seja nak berubah, kita perlu ada kesungguhan la kan beb nak berubah, macam kau nak sesuatu pasti kau ada kesungguhankan beb hihihi
Jadi pesanan saya kepada antum, kita berubah ni pertama kerna Allah SWT seperti saya katakan terlebih awal, niat dalam hati kerna Allah SWT insha Allah perjalanan kita gampang haha mudah aja beb, tapi kan kalau nak berubah sebab makhluk,

Sebab
Teman wanita
Sebab
Teman lelaki
Sebab
Kawan
Sebab
Lain lain
Yakin la angkang cuga tu kau beb nanti akhir akhirnya, cuba yang sebab tu kan kau jadi kan ia pembakar semangat mu sudah pasti jalan Hijrah mu lurus seja tiada bengkok bengkok kalau kerna Allah SWT la kan hihihi
Jadi pesanan saya , macam banyak dah pesanan ni hihihi maaf ya, pesanan saya Jom la berubah kerna Allah SWT pasti Nabi Muhammad gembira melihat umatnya berubah ke jalan benar .

#Jangan segan nak berubah, Jom berubah.
#by penulis rahsia 🌹🌹🌹🌹🌹

Hai..ni lah sis x lawa pon..manis ade lah kot😆heheh
#prasan ja lebih#
#jangan kejam sis ye#

Semua akan indah pada waktunya🙏 #Sabar
#Ikhlas
#Bersyukur
#Yakin
#Jangan lupa Bahagia☝😊

Bismillah#Happy Sunday#Renungan#Pengingat Diri#Jangan Lupa Istigfar#Jangan Lupa Bahagia#Alhamdulillah#Berkah Buat Semua#Aamiin

Hanya cukup sekolah membuat Paper bus dan main ke pol bus bukan main ke mall cukup di terminal poll bus sama pinggir jalan
Takkan pernah lelah demi hobi
#jangan lupa ngaji+sholat

Jumpa sama seseorang... #jangan cemburu nah😊😊😊

Most Popular Instagram Hashtags