#janapendapatan

48659 posts

TOP POSTS

Jika ada 2 pilihan, dan kedua-duanya kita boleh pilih, maka lebih mudah lah urusan kita kerana tidak perlu berfikir untuk membuat keputusan mana yang terbaik
.
Tetapi jika kita terpaksa memilih salah satu daripadanya, mungkin ada yang terpaksa kita lupakan, mungkin ada yang twrpaksa kita tinggalkan
.
Jadi buat pilihan yang bijak setiap perkara dalam hidup kita
.
-Amirha
014.342.5032

#businessacademy360
#projekincometurbo #rbsfans #viefans #gbecsapok
#earnwhileyoulearn
#amirulyoungentreprenuer
#janapendapatan #sideincom#melaka #johor #kuantan #pahang #perak #selangor #kedah

Success is a journey. Not a destination. And failure is not the end. It is a part of success. πŸ’ͺ
.
Bila kita penat kita rehat. Bukan berhenti. Teruskan jalan. Kita akan capai impian kita akhirnya.
.
Syamim
017 2544342
.
#royalbusinessschool #janapendapatan #sideincome #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #melaka #johor #kuantan #pahang #perak #selangor #ProjekIncomeTurbo #earnwhileyoulearn #daretodream #rbsfans #viefans #gbecsapok

SELAMAT PAGIπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Nak Berjaya kena bdisiplin..
Nak berubah kena disiplin..
Nak segalanya kena belajar disiplinkan diri Supaya apa Yg kita buat kita usaha tak jadi"Indah khabar daripada rupa".
.
..
.Nak berniaga??
.ada modal?
.berani?
.sanggup diajar dan brlajar??
.
..
.Jangan lengahkan masa dan waktu anda jom sertai dan..
.
..
.
whatsapp??
ABDULLAH RAZALI
( arengah )
.
.
πŸ“ž011.5169.0982
πŸ“ž011.5169.0982
πŸ“ž011.5169.0982

#rtempire
#JANAPENDAPATAN
#skillonlinestage3
#superteam
#weguideyouifurealywannadothisoppurnity

Fokus pada kekuatan diri sendiri, akan menjadikan meraih sukses lebih sederhana.

Biasanya, kekurangan itu banyak, tapi Anda bisa fokus pada 1 hal terbaik pada diri Anda.

Fokus pada 1 kekuatan yang paling bisa diandalkan, akan lebih memberikan dampak daripada menghabiskan waktu untuk memperbaiki semua kekurangan.
.
.
#grandmillionaireclub
#aliffyoungmillionaire #aliffhmt #takeitorleaveit #eminententclub #newmodule #otcmarket #janapendapatan #igers #inibukanmlm #younginvestor #namicorp #uitm #realinvestment #grandmillionaireclub #projekdudukdiamdapatduit
#kelantan #uitmmachang #umk #uniza #terengganu #malam

Nak Berjaya kena bdisiplin . πŸ’†
Nak berubah kena disiplin . πŸ’
Nak segalanya kena belajar disiplinkan diri supaya apa yg kita buat kita usaha tak jadi "Indah khabar daripada rupa" . πŸ™†πŸ”
.
Nak berniaga? Ada modal? Berani ?Sanggup diajar dan brlajar??
.
.Jangan lengahkan masa dan waktu anda jom ! Sertai saya ye !! πŸ€—
.
.
Call me for action yah ! 😘
[ Ms Vell ] πŸ“²010 9621 706 πŸ“²010 9621 706

#rtempire
#JANAPENDAPATAN
#skillonlinestage3
#superteam
#weguideyouifurealywannadothisoppurnity

[ Tipu je buat duit guna fon]
.
.
Yup. Betul tu. Tipu je guna fon buat duit. Sebab yg dperlukan sbnarnya fon dan internet. Hahaa
.
Selama ni kita guna media social untk update tentang life kita dan bersocial dgn kawanΒ². Tapi ok ke ok kalau harini kita masih lg buat benda yg sama sambil kita dibayar komisen?? πŸ˜€
.
.
Aikk. Update pasal diri sndiri pun boleh buat duit?? 😡 yeahh dats rite.
.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh pm saya . Saya akan terangkan.

ANNAπŸ“²01124293208
.
.
#businessacademy360 #janapendapatan #sideincome #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #doausahaistiqomahtawakal

Naik tangga penat. Turun tangga bahaya. Mcm dalam kehidupan kita juga. Nak capai kejayaan tu penat. Putus asa dan berpatah balik tu bahaya. Jadi apa yg kita dh buat tu, teruskan saja. Kalau penat, rehat. Bukan berhenti. . .
.
Afida
01111.335.125
.
#businessacademy360 #janapendapatan #sideincome #studentslife

LIKE TANDA SUKA Repost From @dukunsaka
.
NOTA GIVEAWAY
.
Sebelum anda nak buat giveaway.Anda kena pastikan apakah TUJUAN giveaway Tu?
.
Tujuan ni biasanya berkaitan dengan Kehendak kita sendiri.
.
Nak perkenalkan produk Baru?
Nak up followers?
Nak buat PROMOSI ?
Nak create awareness?
Nak Cari Testimoni?
Nak dapat engagement?
Nak promote perniagaan kita?
Nak dapatkan feedback prospek?
Nak tahu respond followers?
.
Nak apa?
ANDA Yang tentukan.
.
Barulah anda boleh tetapkan syarat untuk menyertai giveaway tu.
.
Kita Akan hurai point PENTING 'giveaway' ni dalam "TEKNIK kembali TERJALIN".
.
Sudi repost Dan mention kenalan anda?
.
Mizdaa.Noor
Agent sah eBook SAKA 4.0 sifu @ajimaura
_
#terapiinstagram
#ajimaura
#miz_daa

Kembali bekerja.. Alhamdulilah. Jom klik2 dekat 1gc boleh jana pendapatan. 😊😊😊 #1gc #budakopis #janapendapatan #like4like #likeforlike

MOST RECENT

CRYPTOCURRENCY

BONUS PAYMENT

Setiap pembelian pakej btc di "Cavallord" akan dapat semula setiap hari selama 365 hari..Beli 0.01 btc dapat 0.01 btc..Jumlah tetap sama..Bonus itu dipanggil MBG =100% Money Back Guarantee*HANYA DUDUK DIAM*
Simpan & Untung dengan kenaikan harga bitcoin dunia selama setahun

Tetapi, kalau kita ada buat sponsoring, kita capai MBG = 100% Money Back Guarantee dgn Bonus2 lain yg akan diterima seperti *Sponsor Bonus, Roll Up Bonus, Pairing & Matching Bonus.* Bermaksud tak perlu tunggu 365 hari.

NETWORKING
Anda boleh kumpul lebih banyak btc dan Untung dengan kenaikan harga bitcoin dunia

Dah complete *MBG 100% Money Back Guarantee* sebelum 365 hari takkan dapat MBG bonus lagi. Anda akan terima *500% Max Earnings.* Dah complete 500% Max Earnings, nak dapat bonus lagi *repurchase* pakej btc di *Cavallord* yang lebih besar, dari situ anda boleh gandakan btc anda dari bermula dengan *0.01 btc tapi boleh kumpul 25 btc.Dari 25 btc jom kumpul sampai jadi 100 btc

FREE REGISTER
https://cavallord.com/Ijoy
https://cavallord.com/Ijoy
https://cavallord.com/Ijoy

Whatsapp +6011-21310014

#partime #fulltime #bisnesonline #kerjakosong #jawatankosong #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline #jutawanbitcoin

🚨🚨🚨🚨🚨 TIDAK perlu MODAL
TIDAK perlu pegang STOK
TIDAK perlu ke sana ke sini

DAFTAR SEBAGAI DROPSHIP** KOPETRO TEXTILE DAN JANA PENDAPATAN SAMPINGAN ANDA!!! πŸ’ŒπŸ“ž012 985 5027
πŸ“ž09 825 1071
πŸ“§info@kopetro.com.my **berdasarkan terma dan syarat

#kainmurah #kainpasang #kaincantik #kopetro #kopetrotekstil #pembekaltekstil #murah #dropship #janapendapatan #buatduitonline

*JOM kita amik tau kenapa masker ni penting !* .
.
πŸ”’Fungsi *UTAMA* mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian sahaja. Jika anda tidak gunakan masker sebagai rutin untuk penjagaan kulit anda, kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda.
.
.
. *Mask Botanical Effects*
-Sesuai untuk semua jenis kulit dan digunakan gunakan 2 kali seminggu selama 10-15 minit. .
.
.
βœ… Menganjalkan kulit. .
βœ… Membuang sel mati tiada lg kulit kusam.
βœ… Melicinkan kulit wajah serta mencerahkn kerana sel kulit mati di tanggalkan.
βœ… Sesuai untuk semua peringkat usia untuk kelihatan segar dan miliki kulit yang sihat.

Utk sebarang pertanyaan, free skin consultation, wsup mira ye!
0139491687
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaybodycare #marykayproduk #marykaykosmetik #marykaymask #maskbotanicaleffect #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #mkmenskincare #melacepskincare #clearproofskincare #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymarang #marykaylahaddatu #peluangkerjaya #janapendapatan #ilovemymarykay #ilovemycareer

PELUANG MENJANA PENDAPATAN
.
Anda mencari peluang untuk menambah pandapatan dan gaya hidup yang memuaskan?
.
Sertai kami dan berpeluang mendapat:
β˜… Program ganjaran tunai
β˜… Program kereta
β˜… Program konvensyen
.
Mau #janapendapatan #RegisterShaklee?
.
You can WhatsApp me for price and for more detail.
.
☎️ www.wasap.my/60168425632
🌿 Trusted seller since 2013
.
πŸ’Š Ready stock Shaklee available.
️✈ ️Penghantaran ke seluruh Malaysia! 🚢 COD Shaklee di #TelipokRia
.
Kami ialah Pengedar #ShakleeTelipok #ShakleeTuaran #ShakleePekanNabalu #ShakleeKotaKinabalu #ShakleeSabah terbaik!
.
#KamiDutaShaklee #DePhoenixTeam

Alhamdulillah.. sorang lagi mini agen / IMC sertai team kami. Terima kasih Ya Allah beri peluang berkongsi rezeki dengan Puan Asmila, InsyAllah. Korang yang duduk area PKNS shah alam atau selalu datang sana, boleh lah dapatkan Perlashine di Stall beliau berhadapan Bazaar Paknil / Tempat Orang Lokal okay?.. Kepada yang ingin bertanya bagaimana jadi agent / mini agent / dropship, boleh klik πŸ‘‡ sini ya :

www.wasap.my/60126545164

JOM PERLASHINE!
#perlashine #perlashineoriginal #perlashinekapsulmutiara #perlashineselangor #perlashinesubangbestari #fenomenakapsulmutiara #cod #subangbestari #shahalam #kampungmelayusubang #bukitjelutong #staravenue #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #agentdiperlukan #agentwanted #sayajual #kulitcantik #hilangkanjerawat #kulitcerah #iloveperlashine #TestimoniPerlashine #MagneticMoneyLeader #sideincome #partimebisnes #janapendapatan

Siapa kat sini suka bersukan? Suami atau isteri atau anak2 yang suka bersukan? Bila berpeluh2 tu masuk dalam kereta boleh tahanla baunya kan... Jadi, macamana nak atasi masalah tu?

Jangan risau, #FLEUR boleh membantu 😊

Apa itu Matawang BITCOIN.??
======================= Bitcoin adalah "matawang digital" yg tiada organisasi, tiada negara yang kawal dan tiada pihak lain yang boleh sekat jumlah bitcoin yg kita miliki.. Berbanding wang kertas skrg yg kebanyakan dikawal oleh negara US

Peningkatan harga bitcoin sejak tahun 2008 (RM0.40), tahun 2016 (RM1,800) hingga sekarang 2017 (RM11,000) adalah sangat mendadak dan dijangka boleh mencecah hingga RM44k (USD10k) pada tahun 2020

Tukar simpanan anda kepada bitcoin mulai hari ini, kerana TEKNOLOGI dunia sekarang berubah mengikut "trend" sejak dari zaman dulu lagi kepada era yang lebih digital

Anda boleh membeli bitcoin dan jual pada bila2 masa mengikut harga pasaran semasa.. Bitcoin juga boleh dikeluarkan dari mesin ATM dimana2 negara seluruh dunia, ia sama seperti menggantikan duit RINGGIT kita kepada BITCOIN.. Apa yang membezakan adalah harga bitcoin sentiasa naik dan kita akan UNTUNG jika beli dan simpan skrg

Berminat untuk memiliki dan menggandakan BITCOIN.?? πŸ“€πŸ“€
Saya bantu anda untuk step berikutnya.Jom beli,simpan & gandakan BITCOIN anda di Cavallord

Daftar Sekarang!!
Pilih Plan Yg Anda Mampu.
https://cavallord.com/Ijoy
https://cavallord.com/Ijoy
https://cavallord.com/Ijoy

Whatsapp +6011-21310014

#partime #fulltime #bisnesonline #kerjakosong #jawatankosong #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #kualalumpur #malaysia

MIRACLE SERUM TRUE BOTOX SERUM🌸🌸🌸 .
INCOME GELI GELI RM2000 HINGGA RM5000 SEBULAN JENAMA SENDIRI DR CIKDAIABEAUTY...
.

dengan modal rendah dan margin keuntungan tinggi mampu memecahkan poket uollss dengan keuntungan berlipat kali ganda..
.
berminat sila whatsapp kami
☎️0169602728
☎️wechat id cik_daia
.
.
#foundationmurah#kosmetikjenamasendiri#sayajualkosmetik#sayajualskincarejenmasendiri#jenamasendiri#sayajualjenama#sayajualmurah#sayajualfoundation#sayajualbranded#foundationjenamasendiri#foundationkilo#foundationborong#skincarekilo#skincareborong#janapendapatan#sideincome#sayajualmurah#sayajualborongmurahmalaysia#serbukvitaminkilo#serbukvitaminjenamasendiri#serbukvitaminmurah#vitaminc#vitamincmalaysia#serbukvitaminberkesan

CUN MELECUN πŸ˜†
.
.
.
Siapa nk cantik tanpa pakai foundation? Cantik dan berkeyakinan of kos 😏 soft skill yg paling penting abad ini bro. So bukan perempuan sahaja consume produk sy ni, lelaki pon ramai yg consume produk ni. Testimoni pon dah berlambak dah 😏
.
.
Consume produk tapi boleh buat income kepuk2, eh mcm mne tu😱 tiga dalam satu, lawa/ hensem , soft skill dan income kepuk2😏
.
So sempena dgn launching produk baru ni, company sy ada buat satu offer ni, so sesiapa yg nak, sy tak boleh open offer ni kat semua org, sy hanya open offer ni utk 5 org yg terawal pm sy .
For business purpose and offer
.
Whatsapp / Telegram
πŸ“ž AMIRUL ( 014-3425032 )
πŸ“ž AMIRUL ( 014-3425032 )
πŸ“ž AMIRUL ( 014-3425032 )
.
#businessacademy360
#projekincometurbo #rbsfans #viefans #gbecsapok
#earnwhileyoulearn
#amirulmillionaire
#amirulyoungentreprenuer
#janapendapatan #sideincom#melaka #johor #kuantan #pahang #perak #selangor #kedah

Opss !! Habis bulu lengan ke cantas dgn WAWA WAX 😘 siapa nak cuba keberkesanan waxing dgn WAWA WAX ?
_
Hanya RM32.90 sahaja tapi tahan berbulan bulan dan tak perlu dipanaskan lagi πŸ’ͺ🏼
_
Hari hari POSTAGE πŸ“¦
Hari hari COD πŸš—
.
☎️ Untuk order WAWA WAX, boleh Whatsapp πŸ‘‰πŸ»
+6014-7319858 atau tekan link dekat bio 😊
.
#teamcikfatin #wawawaxuser #wawawax #wawawaxkajang #wawawaxalorgajah #wawawaxbangi #wawawaxsemenyih #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #organicproduct #bebasbuluketiak #BuangBulu #pencabutbulu #waxmalaysia #waxmurah #love #agentwanted #agentdiperlukan #janapendapatan #sideincome #passiveincome #kerjakosong #studentsideincome #parttimejob #partimebusiness #bazarpaknil

Work until Expensive becomes Cheap - Master Hasifah RYGβ™₯
.
.
Berminat nak cari side income tp tak tahu mcm mana? Whatsapp ja sis Azie. Kami satu team akan sentiasa bantu korang. Jangan risau okay ;) #alhamdulillahsyukur #syukurselalu #RYGprincess #teamazie #duckscarves #duckscarvesforfree #sideincome #newmembership #newmembershippromo #janapendapatan #bizwithazie

Most Popular Instagram Hashtags