#janapendapatan

MOST RECENT

" AFTER APPLY TWO BOTTLES OF BBS, TAK PERLU DAH NAK FILTER2 BAGAI"
.
Jaga skin baik baik tau! Muka ni nak pakai lama, bukan sekejap he uolls! Nanti dah Tak lawa suami pun dah Tak pandang, huhuu..masa tu baru nak cari solution untuk masalah skin dah terlambat. 🀷
.
Jadi nak lawa kena la invest dari sekarang... Apa tunggu lagi, WhatsApp segera untuk dapatkan Bougas Beauty Serum 😍
.
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
.
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #rahsiacantik #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #kecilkanpori #bbs #ctdk #fattzura #aydajebat #hannahdelisha

Thank youuu sbb support Bougas Beauty serumm...
-
Serum terbaik sapa xnak kan ❀❀❀
-
Sesapa nak order bougasbeauty serum boleh order dkt nisa.. InsyaAllah nisa balas secepat mungkin
-
COD AVAILABLE
SELF PICKUP AVAILABLE
POSTAGE EVERYDAY -
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire
-
Nak order boleh whatsapp nisa dkt 011-33596340 or bleh tekan link dkt ig nisa

Nak cantik cepat tapi kesan untuk jangka panjang merbahaya sebab ada bahan bahan kimia atau PARABEN adalah SANGAT TIDAK BAIK untuk skin korang ❌
.
Atau..?? .
Nak cantik tapi ambil masa sikit untuk rawat Dan pulihkan skin korang tapi tiada kesan untuk jangka masa panjang sebab bahan bahan yang digunakan adalah daripada bahan semulajadi iaitu dari ekstrak tumbuh tumbuhan. 😘
.
Tengok macam sis Kita ni mula mula dia rasa give up sebab macam Tak berkesan pada skin dia buttt after she's continue apply serum Bougas ni dengan konsisten tadaaaa tengoklah hasilnya ✨✨
.
Best Kan bila tengok perubahan positif pada skin korang 😊
.
Jadi yang Mana belum Cuba tu cepat cepat dapatkan serum Bougas ni sekarang! 😍
.
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
.
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #rahsiacantik #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #kecilkanpori #bbs #ctdk #fattzura #aydajebat #hannahdelish

[SAPE KATA TAK BOLEH BUAT FACIAL SPA DI OFFICE? ] .
.
.
Akak2 yg nak RELEASE STRESS, nak KECILKAN PORES, banyak BLACKHEAD? This is for YOU! 😊
.

1️⃣ Untuk customer yg sis sayangi, ini ialah treatment yang kita buat dekat muka uols. Memang ditunggu2 saat ni sebab ia beri you rasa relax, ada result & worth ur money!! 😊
Seriously NO JOKE we use the ONE & ONLY Korean Machine that yang MENANG ANUGERAH INOVASI & it is superbly powerful untuk BUAT TREATMENT DI OPIS JE !
.

2️⃣ Untuk Usahawan. Ini adalah
Special Training by VOCATIONAL TRAINING OFFICER (VTO) PERINGKAT DUNIA! .
World VTO ni kalau dia sign je uols terus certified beautician dan boleh pakai sijil ni untuk upgrade level
.
.
Kalau kat luar nak kena bayar RM 6000++ for certification course.
.
Dengan #beuteelegasi we subsidized ur certificate course. Bayar minimal 😍
.
.
Nak facial? Or nak join our Beauty Consultant team boleh KLIK LINK di Bio and choose accordingly
.
.
Or πŸ“² WA Sis Zihan di 0177876064 .
.
πŸ’–BeuteΓ©legasi - We Bring Beauty 🌼 to your doorstep 🌼 πŸ’–
.
#beuteelegasi #homefacial #janapendapatan #facespa #sparkyourday #facialdirumah

Yeayy inI bukan testimoni tipu tau!! Founder Kita sendiri pun pakai and baru berani just Kat orang πŸ‘πŸ‘.
.
Kami bulan berikan janji kosong! Ramai dah customer kami repeat order once dah pakai serum ni. Kenapa? Sebab mereka sendiri dah rasai perubahannya!! ✨✨
.
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
.
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #rahsiacantik #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #kecilkanpori #bbs #ctdk #fattzura #aydajebat #hannahdelish

Purchasing Power kita makin lama makin rendahh..
.
Kenaikan gaji tak sama dengan kenaikan harga barang..
.
Tapi masih ada yang mengharap untuk bekerja selepas habis belajar.. ataupun sedang bekerja..
.
Fikirkan side income tuan puan...
.
#incomepasif #pasifincome #income #pendapatanpasif #pasif #purchase #power #purchasepower #gaji #ekonomi #economy #janapendapatan #janapendapatansampingan #buatduit #pendapatansampingan #work #passiveincome #workfromhome #workfreedom #onlinework #businessonline #life #kerjabebas #eko #business #beyourownboss #2018 #malaysia

Support system yg kite perlukan untuk terus berjaya
.
Always topup ilmu, sbb dlm bisnes kite kene selalu kejar teknologi dan teknik2 digital terkini
.
Korang xkn keseorangan untuk berjuang untuk poket korang
.
Meh wasap tuk join team
.
019-6210890
.
#dropship #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia
#dropshipdyxy #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyperlis #dyxywantedmelaka #melaka #perlis #kedah #dropshipkajang #dropshipbangi #parttimeincome #janapendapatan #dyxycosmestickajang #dropshipkajang #dropshipbangi #dropshipcheras #dyxykajang #bajuraya2018 #dyxymurah #dyxyoriginal #partimeincome #agentwanted

.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’ SLOT DROPSHIP DIBUKA
.
πŸ‘‘ DROPSHIP
.
πŸ’ΈTak perlu pegang stock, tak perlu pos barang, tak perlu packing barang, etc.
πŸ’ΈUntung Rm10 - Rm15
πŸ’ΈPromote jeeee.. Yg lain2 semua akan diuruskan.
πŸ’ΈVideo, feedback, gambar disediakan
πŸ’ΈGroup support disediakan dan coaching jugak
.
Berminat bole wassap kak aca terus ye, no DM DM
.
Nak berjaya so kene tunjuk effort
.
019-6210890
.
#dropship #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia
#dropshipdyxy #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyperlis #dyxywantedmelaka #melaka #perlis #kedah #dropshipkajang #dropshipbangi #parttimeincome #janapendapatan #dyxycosmestickajang #dropshipkajang #dropshipbangi #dropshipcheras #dyxykajang #bajuraya2018 #dyxymurah #dyxyoriginal #partimeincome #agentwanted

JERAWAT BERANAK DI WAJAH SEHINGGA SAYA MALU NAK KELUR RUMAH ‼️
-
Malu rasanya bila ada jerawat di wajah. Pakai makeup pun masih nampak jerawat. Kalau tak pakai makeup , lagi la nampak jerawat.
-
β€œ Hari hari bila nak keluar rumah rasa malas nak berhadapan dengan orang. Takde rasa keyakinan diri langsung. Tapi sejak terjumpa produk Bougas Beauty Serum nie , saya terjatuh hati. Saya tengok banyak positif feedback dari customer customer tentang kebaikan bougas serum. Saya terus cuba tanpa ragu ragu. Yang paling best admin bagi free consultation skin dekat saya. Now muka saya dah kembali elok dari hari ke hari. Suka sangat bila ada org amik berat tentang skin kita ! Tolong kita !” - Hanis
-
-
Kalau kita ikut apa yang di ajar inshaAllah korang akn dpt skin yang elok. Nak dpt skin cantik peloles bukan sekejap. Ia juga adalah salah satu rutin penjagaan muka. Kalau kita konsisten dengan penjagaan muka kita , kita dapat la skin peloles , tapi kalau kita kerap skip penjagaan , malas cuci muka buang makeup , taknak pakai toner and benda basic pun tak pakai mcm mana nak dpt skin yang peloles kan ? So , korang jangan malas malas nak basih muka okay !! Kena konsisten.
-
Nak raya mesti nak cantik. Nak nampak perubahan. Bukan bdn je nak nampak cantik. Muka pun sama. Nanti ada orang tegur baru rasa semangat β€œehhh yela aku dah ada perubahan” boleh ajak dorang cuba jugak apa yang kita pakai. Benda baik kita kena kongsi , benda jahat jangan ajak orang buat tau !
-
-
Dont worry. Our team semua akan beri layanan yang baik. Free consultation kat korang yang ada serious skin problem. Nak tak ??? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ mesti la nak kann. Kalau nak pm la our stokist , agent dan dropship. Hehe. Kalau nak admin bagi free consultation pun boleh πŸ‘ŒπŸ» just komen β€œNAK” then admin akan pm korang.
-
Jom cantik sebelum raya !

#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bbs #serumviralbougasbeauty #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bbsangles

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
Sukacita saya ingin berkongsi dengan tuan dan puan, bagaimana menjana pendapatan dengan CUCKOO secara part time dan juga full time.

Dengan ini, saya ingin menjemput tuan puan ke ajensi CUCKOO pada hari sabtu bertarikh 21 April 2018 pada jam 2 petang di alamat yang tertera.

Pendaftaran percuma. Jamuan ringan disediakan.

http://kliksiniuntukdaftar.wasap.my

Terima Kasih.

Zafiq Syaddiq Radzi
Natural Executive CUCKOO INTERNATIONAL (MAL) SDN. BHD.

Layari website www.friendsofcuckoo.com untuk promosi dan berita tentang CUCKOO. Boleh klik link di bio.

#janapendapatan #extraincome #parttimejob #ipoh

Tak sangka muka makin elok lepas guna serum dari bougas beauty ni! Semua sebab salah pakai produk la ni 😀
.
Alhamdulillah dah makin pulih kulit sekarang ni
.
Seronoknyaaa 😍
.
Cepat dapatkn Bougas Serum, klik link dkt bio πŸ‘†πŸ»my direct Whatsapp, nnt blh order dkt Fatin 😊
.
#bbscabutanbertuah #bbsluckydraw #bougasbeautyserum #bougasbeauty #misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bbs #bougaslover #cantikhanyatigatitik #malaysia #skincare #skincareroutine #teamaana #serum

Jomlah kita hangatkan suasana PRU kali ni dengan #FLEUR. Barulah meriah gittew. Nak buat koleksi kenangan PRU 14 pon ngam jugak.
.

Mana satu packaging pilihan awak?
.

Preorder sebelum 22 april tau.
.

Roger2 akak kat wasap di komen pertama πŸ‘‡
.

#PerfumeKeretaRumah #carfragrance #penyegarudara #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipejabat #pewangibilik #pewangialmari #perfume #perfumemurah #perfumeselamat #bebaskimia #mampumilik #uniquepackaging #patitiadacampuran #tanpamethanol #aromaterapi #perfumekeretamurah #fleurbynazirahawang #stokispetalingjaya #dropshipwanted #agentwanted #janapendapatan #NSLTeam #misi30k

Wahhhhh!! Banyaknya #Rewards untuk Agen dan Stokis #yeng2
Jom la jadi agen dan stokis, mana tau dapat Hadiah Buat Raya ni...blink blink gitu 😍😍
.
Jom whatsapp 01137515227
.
#agendiperlukan #stokisdiperlukan #janapendapatan #surirumah #bisnesonline #johorbahru #johor #gelangpatah #gelangpatahjohor

MAHU YANG MANA? .
.
Flexible hour atau fix hour?? .
.
Pilihan di tangan kita sendiri. Kalau Miza, mesti la nak yang flexible hour. Working with own time memang sangat best. .
.
Bebas masa dan bebas tekanan. Tak ganggu masa orang dan bebas melakukan aktiviti personal sendiri sambil menjana income. .
.
Kawan-kawan pula cemana? Kita serupa tak? πŸ€—

RATU SLIMMING JELLY BENEFITS πŸ’›
.
πŸ”₯ Helps to lose weight
πŸ”₯ Helps to increase energy
πŸ”₯ Helps to suppress appetites
πŸ”₯ Helps to burns fat quickly
πŸ”₯ Helps to increase fat oxidation
πŸ”₯ Helps to increase your metabolism
πŸ”₯ Helps to lower blood preasure & cholesterol
.
Super fast easy weight loss πŸ’―
.
BUY 2 BOTTLE AND ABOVE GET FREE POSTAGE AND FREE GIFT ❀
.
WHATSUPP πŸ“²0175520546 😘
.
COD MELAKA TENGAH AND TANGKAK πŸ’›
.
#Ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #amyerabeauty #slimming #kurus #tipskurus #slimmingproduct #slimmingjelly #produkkurus #melawaskan #detox #buangtoksin #membakarlemak #teamdemyraratu #ratusquad #melaka #langkawi #johor #utem #uthm #uitm #usm #fattzura #janapendapatan #openfordropship #beautycare #beauty

RATU SLIMMING JELLY BENEFITS πŸ’›
.
πŸ”₯ Helps to lose weight
πŸ”₯ Helps to increase energy
πŸ”₯ Helps to suppress appetites
πŸ”₯ Helps to burns fat quickly
πŸ”₯ Helps to increase fat oxidation
πŸ”₯ Helps to increase your metabolism
πŸ”₯ Helps to lower blood preasure & cholesterol
.
Super fast easy weight loss πŸ’―
.
BUY 2 BOTTLE AND ABOVE GET FREE POSTAGE AND FREE GIFT ❀
.
WHATSUPP πŸ“²0175520546 😘
.
COD MELAKA TENGAH AND TANGKAK πŸ’›
.
#Ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #amyerabeauty #slimming #kurus #tipskurus #slimmingproduct #slimmingjelly #produkkurus #melawaskan #detox #buangtoksin #membakarlemak #teamdemyraratu #ratusquad #melaka #langkawi #johor #utem #uthm #uitm #usm #fattzura #janapendapatan #openfordropship #beautycare #beauty

Hai korang. Selamat petang!
.
.
Just nak bagitahu, LUCKY DRAW BUY & WIN RM1000 tu masih lagi berlangsung sehingga penghujunh April ni 😍.
.
So korang yang nak menang RM1000 tu korang wajib dapatkan sekurang kurangnya 2pcs Bougas Beauty Serum. Serendah RM138 sahaja!!
.
Once korang beli 2pcs, korang akan dapat 1 CODE RAHSIA tau. So korang wajib simpan code tu. Pemenangnya akan diumumkan 1 Mei nanti 😱.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!!!!!
.
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
.
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #rahsiacantik #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #kecilkanpori #bbs #ctdk #fattzura #aydajebat #hannahdelish

Hai korang. Selamat petang!
.
.
Just nak bagitahu, LUCKY DRAW BUY & WIN RM1000 tu masih lagi berlangsung sehingga penghujunh April ni 😍.
.
So korang yang nak menang RM1000 tu korang wajib dapatkan sekurang kurangnya 2pcs Bougas Beauty Serum. Serendah RM138 sahaja!!
.
Once korang beli 2pcs, korang akan dapat 1 CODE RAHSIA tau. So korang wajib simpan code tu. Pemenangnya akan diumumkan 1 Mei nanti 😱.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!!!!!
.
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
.
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #rahsiacantik #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #kecilkanpori #bbs #ctdk #fattzura #aydajebat #hannahdelish

Hai korang. Selamat petang!
.
.
Just nak bagitahu, LUCKY DRAW BUY & WIN RM1000 tu masih lagi berlangsung sehingga penghujunh April ni 😍.
.
So korang yang nak menang RM1000 tu korang wajib dapatkan sekurang kurangnya 2pcs Bougas Beauty Serum. Serendah RM138 sahaja!!
.
Once korang beli 2pcs, korang akan dapat 1 CODE RAHSIA tau. So korang wajib simpan code tu. Pemenangnya akan diumumkan 1 Mei nanti 😱.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!!!!!
.
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
πŸ“²01137577960/click link at bio
.
#misicantiksebelumraya #duitraya #raya2018 #janapendapatan #serummagic #serumviral #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #rahsiacantik #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #kecilkanpori #bbs #ctdk #fattzura #aydajebat #hannahdelish

Most Popular Instagram Hashtags