#janapendapatan

47058 posts

TOP POSTS

PERUBAHAN!!=
.
.
Haa pagi ni asri Nk Story sikit kat korang,Sesuatu kejayaan yang kita nak capai dgn jayanya perlukan perubahan dari aspek Attitude diri kita. Benda ni nak kena bermula dari hati. Kalau kita bertindak dgn hati yg tak rela dan seperti dipaksa, pasti apa yg kita nak capai tu takkan menjadi.
.
Kalau korang penah jumpa kan, mesti pernah dgr ada orang tu, dia nak survive utk hidup, tapi dia terpaksa berjuang dalam sesuatu bidang yg bukan kerelaan naluri mereka sendiri. Dorang ni buat kerana terpaksa dan tiada pilihan. Jadi apa yg dorang alami dlm hidup dorang hanya sekadar nak cukup2 hidup je.
.
Jadi bermulalah dgn keazaman dan kesungguhan. Dalam bisnes, kalau hati tak rela nak lalui liku2 bisnes, jgn sesekali jejakkan kaki korang ke bidang ni, jgn berangan lah kalau nak merasa mcm mana hidup org yg berjaya dlm bisnes. Sbb apa yg dorang lalui ni, disebabkan mereka sanggup nak hadapi apa yg mereka mahu capai
.
Semua bidang ada risiko yg tersendiri, cuma kita rela, sanggup dan ada keazaman ke tak kita nak lalui liku2 jalannya😊😊✅
.
#inibukanmlm #otcmarket #umk #projekturboraya2017 #audir8 #projekdudukdiamdapatduit #eminententclub #takeitorleaveit #realinvestment #grandmillionaireclub #newproject #projectduitraya17 #newmodule #namicorp #melaka #younginvestor #janapendapatan #jomsaving #saham #investment#positivevibes
#morningmotivation

Alhamdulillah. Rezeki malam ini.. tahniah new investor kerana ambil peluang ni dengan untuk bersama #grandmillionaireclub .. invest rm4500 senang2 mcm tu ja lepas yakin dengan company yang Asri tengah run sekarang. Alhamdulillah company legal, profit tinggi, orang pon yakin nak invest lagi💸💸😊😊😊✅✅
.
.
#inibukanmlm #otcmarket #umk #projekturboraya2017 #audir8 #projekdudukdiamdapatduit #eminententclub #takeitorleaveit #realinvestment #grandmillionaireclub #newproject #projectduitraya17 #newmodule #namicorp #melaka #younginvestor #janapendapatan #jomsaving #saham #investment

Bayangkan. Seharian keluar rumah, kulit muka kita memerangkap segala kotoran, habuk, kuman & bakteria. Minyak sebum bergenang-genang. Eeuwww. 😖
.
Now. Adakah kita cuci and bersihkan wajah dengan sebersih-bersihnya?
Sekarang, meh nak bawa uols semua terokai satu teknologi yang terbaik, mudah dan selamat ketika membersihkan muka.
.
Kulit yang dibersihkan dengan Skinvigorate Cleansing Brush ni dijamin 95% lebih bersih berbanding mencuci muka guna tangan tau.
.
Woowiee.. Miracle sangaddd! 😍
.
Jangan terkejut bila tiba-tiba pandang cermin nampak kulit muka semakin cerah ehh. Jangan cakap Faz tak bagitau kalau whitehead dan blackhead hilang tiba-tiba.
.
Mudah je, tak sampai 2 minit dah siap cuci muka sebersih-bersihnya. Pastu bilas berus tu pakai sabun & air dah siap.
.
Nak lagi best? Meh nak bagi BONUS warranty 1 tahun kalau motor skinvigorate ni rosak.
.
Untuk TAWARAN ISTIMEWA contact Faz
SEKARANG okeh? 😄
.
Faz,
MK Beauty Consultant
013-362 4006

Kembali bekerja.. Alhamdulilah. Jom klik2 dekat 1gc boleh jana pendapatan. 😊😊😊 #1gc #budakopis #janapendapatan #like4like #likeforlike

Naik tangga penat. Turun tangga bahaya. Mcm dalam kehidupan kita juga. Nak capai kejayaan tu penat. Putus asa dan berpatah balik tu bahaya. Jadi apa yg kita dh buat tu, teruskan saja. Kalau penat, rehat. Bukan berhenti. . .
.
Afida
01111.335.125
.
#businessacademy360 #janapendapatan #sideincome #studentslife

REZEKI MASING-MASING BRO..
.
.
.
Itu lah jawapan yang sering abam dengar bila abam tunjukkan Marketing Plan bagaimana uolls mampu jana Rm25,000 dalam masa 3 bulan yang pertama.
.
.
Ironi nye pasal nak cari teman hidup pandai pulak cari, siap ada ciri2 pasangan lagi. Kenapa tak serah kan pada takdir bulat2 😂😂
.
.
Teringat kata-kata salah sorang mentor abam:
Kalau dah JODOH tak kemana..
Kalau dah B***H pon tak kemana..
Aikk...macam sama kan 😄😃
.
.
Allah takkan ubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum itu sendiri yang mahu mengubah nya.. seen familiar right? 😉😘
.
.
-Nurainaazuliyana-
013-784-2672
013-784-2672
013-784-2672
.
.
#ba360amethyst #rm60k #jutawanmuda #nurainaazuliyanalifestyle #ainaayoungmillionaire #sideincome #savingmoney #studentslife #busineesacademy360 #busineestrip #programgandakanwangsimpanan2k17 #janapendapatan #uitmpuncakperdana

📣📣📣STOCKIST WANTED 📣📣📣
.
Emdeur Beaute ingin membuka peluang kepada anda yg BENAR -BENAR SERIUS nak #tambahpendapatan #janapendapatan ✅Couching marketing ✅Testimoni ✅Gambar produk ✅Video produk ✅Template jualan ✅Free produk sample 🔶Produk terbukti menggunakan bahan-bahan natural tanpa bahan kimia berbahaya
🔶Berdaftar KKM 🔶Tiada pengelupasan kulit . .
Berminat??pm/direct wssap 📞019 987 9065 📞019 987 9065 📞 019 987 9065 . Like & Follow IG : @emdeurbeauteofficial FB : Emdeur Beaute & layari www.emdeurbeaute.com.my 😘😘😘

Salam guys! Raya dah nak dekat ni. Korang tak nak tampak tinggi pada hari raya?
Ni nak bgtaw korang ni ade satu igshop yg truly recommend! 👍🏻👍🏻 Kalau korang nak tinggi dalam masa 2minggu follow ig @herbalstore_my ni. Admin guarantee yg korang akan berpuas hati punya.
Now diorg ade tgh buat PROMO RAYA harga diorg mmg mengancam 😍😍 Well tunggu ape lgi follow lah @herbalstore_my skang! 😁👍
.
.
📱Whatsap : +6016-6434923
📱wechat id : herbalstore_my
.
.
#agen #topup #agentopup #agentopupdiperlukan #tronexus #celcom #pendapatansampingan #kerjakosongmalaysia #kerjakosong #janapendapatandarirumah #janapendapatan #janapendapatansampingan #pokai #topuppercuma #jualtopup #tagandwinmalaysia #tagandwin #tagandwincontest #tagandwinmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia

MOST RECENT

KRIM TAHILALAT TERUNGGUL MASA KINI
HANYA RM67 sm RM70 ss siap pos
.
📲01133645716
#agentwanted #stokisdiperlukan #sideincome #janapendapatandarirumah #janapendapatan #kutil #ketuat #krimtahilalat #molecream #molecreamtestimony

15 SEBAB MENGAPA ANDA MESTI MENJADI AGEN FLEUR!
.
✅Harga jualan RM10 sangat mampu milik semua peringkat umur
✅15 pilihan wangian ✅Packaging yang unik
✅Wangi sangat
✅Bebas / 0% Kimia
✅Selamat dihidu oleh semua
✅Bantu hilangkan bau yang kurang enak di sekeliling anda terutamanya kereta
✅Pelbagai guna. Kereta, bilik tidur, tandas, ruang tamu, sangkar haiwan peliharaan, etc.
✅Menggunakan 100% PATI Essential Oil diimport dari perancis ✅Produk bumiputra yang akan gegarkan pasaran antarabangsa ✅Boleh dijadikan Door Gift/Corporate Gift
✅Mudah Jual. Mudah jual. Mudah jual.
✅Tahan sehingga 30-45 hari
✅Repeat sale yang TINGGI
✅Saiz yang compact memudahkan untuk aktiviti jualan
.
Anda berminat? Jadilah agen sekarang sebelum rakan sekerja anda mendahului anda 😎😎😎
. ■ Komen " SAYA NAK " diruangan komen
■ Komen " SAYA NAK " diruangan komen
.
.
@ Untuk fast respons boleh whatsapp

www.wasap.my/60164847965 (nazirah)
.
.
p/s : 20 agen terawal akan diberi PERCUMA barangan berikut :) ❤️Flyers
❤️Beg Plastik Transparent
❤️Beg Serbaguna

Join agen sekarang, jaminan saya anda akan repeat order kerana customer pasti akan mencari anda. Cepat atau lambat bergantung kepada usaha anda!

#NSLTeam

We are Mary Kay user! Di panas terik semalam, masing² maintain mekap tanpa bercapuk.
.
Bila skin sihat, makeup akan jadi flawless & smooth. Dan barangan kosmetik yang berkualiti akan menjadikan makeup lbh cantik dan tahan lama.
.
Semuanya kerana skincare & kosmetik Mary Kay. Best kan? Nak try? Jom kita wasap² 😍😘
.
Aisyah Abu Bakar
011-3223 6142
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #marykay #echabelanjatestimoni #openhouse #raya2017 #shahalam #skincare #skincareclass #letscantik #marykaySelangor #janapendapatan #janganmengata #foundationmarykay #ofhg #koreaskin #uitm #uitmshahalam #wefie #igers #sayajual #SayaJualKosmetik #SkinvigorateBrush #Pobling #bazaarpaknil #CcCream #marykayproducts #marykaycareer #marykaycosmetics

Sorting & packing in progress

Request pick up for today.

Alhamdulillah. Terima kasih kerana terus menyokong Tudung SITIMURNI 💝

Any enquiries, questions or express purchase you may always drop us a Whatsapp. WA us at +60173510007. *Agent needed. Jom jana pendapatan berjemaah.

#instantshawl #tudungsitimurni
#tudungexpress #terengganu #luvlyteamsitimurni #riccoperfume #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #merlimau #kuantan #kotadamansara #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #kelanajaya #muslimahapparel #vendormalaysia #malaysiaonlineshopping #visitmyig #sale #ejendiperlukan #janapendapatan

Kenapa saya pilih berbisnes dengan TDC (The Diomand Circle)... hurmm mai sini akak nk terangkan sebab kenapa perlu Berniaga Cara TDC.... 1. Bisnes TDC sistematik, bermodul dan mudah untuk dipraktikkan
2. Pelan pemasaran yg jelas & tulus
3. Bisnes TDC yg sihat & persaingan yg harmoni
4. TDC berniaga dengan ilmu produk & plan yg lengkap & padat
5. TDC penuh kejutan dari segi income & rewards

Pernah attend banyak talk dengan org2 hebat bisnes dan salah satu ayat yg paling melekat 'nak start bisnes , kena jual produk org lain dulu'..
TDC is the best platform.. Nak tahu lebih lanjut... jom pm akak sekarang... #janapendapatan
#gandaincome
#businesswithtdc
#thediamondcircle
#onlinebusiness
#penang

< PAKEJ JADI CANTIK & BUAT DUIT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL >

Tengah merancang untuk pakai Premium Beautiful?
Jomm rebut PAKEJ JADI CANTIK & BUAT DUIT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!! Apa yang menarik tentang pakej ini:- ◆Pakai PB secara percuma
◆Nikmati bonus RM 500
◆Boleh buat duit dgn 2 sampel PB free sampai bila2
◆Free coaching & guidance daripada PB Experts
◆Free Marketing
◆Berpeluang bercuti ke luar negara 2X setahun.. Jomm rebut peluang ini keemasan ini...
DM/Wassap 013 890 6680 untuk register... #premiumbeautiful#thediamondcircle
#businesswithtdc#gandaincome
#peluangbisnes#janapendapatan
#penang

Allahu cantiknya packaging wawa wax ni. Sweet! 😍
.
Satu tube 240 gram tahu boleh tahan berapa lama? Lebih daripada 2 bulan juga ye 😱
.
Satu badan boleh guna! Dan wawa wax yang sweet ni kalau buat kerja, sampai ke deep roots dia tarik tau. Power! 🏋🏽‍♀️
.
Jangan risau, tak perlu panaskan dan miss v dan upperlips pun boleh guna 👏🏽
.
☎️ berminat utk dapatkan wawawax ? hubungi 017-6466455 . Atau tinggalkan no hp anda di dm atau komen . CikFatin akan hubungi anda
. ☎️ berminat utk jana keuntungan 3k dane atas bersama #teamcikfatin ? Hubungi 017-6466455 . Atau boleh tinggalkan no hp anda di dm atau comment .
.
.
#teamcikfatin #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxalorgajah #wawawaxlendu #wawawaxtampin #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #organicwax #bebasbuluketiak #pencsbutbulu #waxmurah #tampilcantik #tampilkemas #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #janapendapatan #sideincome #passiveincome #kerjakosong #studentsideincome #parttimejob #partimebusiness #bazarpaknil #instashop

[ Terbang ke KOREA secara PERCUMA!! ] .
Seriously akan rasa sangat terpegun bila berada disana... Sebuah negara yang sangat cantik dengan panoramanya yang indah dapat memberi sumber inspirasi dan pengalaman yang tidak akan dapat dilupakan. .
Tambah pula pada musim winter. Lagi mengujakan! Next 5 star FREE TRIP VVIP to #KOREA dan #NAMIISLAND . Semua ini PERCUMA tau!!!.
.
Iya! Memang sangat TERUJA sebab PERCUMA! Dah la pergi KOREA dan PULAU NAMI secara PERCUMA, lepas tu dapat ni lagi : .
✔Penerbangan 5 star

7✔Pengangkutan yang selesa disediakan. Sampai airport je dah tak payah pening nak naik apa pergi balik hotel atau jalan-jalan. ✔Penginapan hotel mewah ✔ Pemandu pelancong khas ✔ Makanan mewah dan halal ✔ Percutian yang seronok, pengalaman yang tak dapat dilupakan. ✔Bergambar sakan, selfie sampai lebam di tempat cantik menarik. .
Lagi untung, duit shopping pun daripada BONUS yang SHOM bagi setiap bulan. Untung sangat!!!
.
Jom siapa nak ikut and be my travel partners? Contact nombor ni segera 📲010-5668059 Jangan tangguh-tangguh lagi tau!! .
#TDCTakesKOREA #TDCjourneys #freetrip #freetravel #percuma #travel #holiday #tdcjourneys #freefly #TheDiamondCircle #melancongpercuma #jalanjalan #janapendapatan #shoppingpartner #travelbersamaTDC #roadtokorea #TDCtakesKorea #namiisland #pulaunam #followme #sitinorizamishakdotcom

Helwa sangat sangat sangat teruja bila Syahira keluarkan Handsock Umrah Premium..tapi TERHAD tauu...😍😅 Auranya sangat lain...sangat luar biasa...bagi Helwa, helwa mesti dapatkan handsock umrah ni untuk koleksi sendiri...biarlah walaupun tak pi umrah pun, pakai biasa2 pun takpa...yg penting kita ada aura n smgt nak ke sana...insyaAllah...aminnn...😍 Helwa ada loket emas pemberian arwah tok...loket yang berusia lebih 30thn kalau tak silap...loket ni pun ada gambar suasana di Mekah, ada Kaabah jugak...(tp x brapa nampak dah sebab dah lama) 😅 Saaaayang sangat loket ni tauuu...nanti ada anak perempuan, nk bg kt dia pulak (hrp2 ada rezeki anak perempuan pulak, klu takdak pun, boleh bg kt bini Fayyadh kot)hehehe... Sapa2 nak dapatkan handsock yang paling ISTIMEWA ni....wasap helwa skrg....tapi Pre-Order dulu tauuu...sebab bulan 8 baru keluar naaa... **loket tak jual naaa 😅😅😅 Ws skrg 0135979434

#handsocks #sarungtangan #HandsockExclusive #handsocks_syahira #handsockmuslimah #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #agentsarungtangan #handsockmurah #Handsockcantik #dropshipwanted
#HandsockLycra #janapendapatan #tudunglabuh #shawl #uum #uiam #ukm #usm #uitm #bazaronline #bazarpaknil #ootd #aurapositif #teamhelwa #handsocksyahirakotabharu #handsockumrah

LETIH KERJA 8-5 KDG2 LEBIH, TP GAJI TTP SAMA? TAKDE BEZA PUN PADA YG USAHA LEBIH..JIKA ANDA 👇🏻
.
✔SUKA BERWHATSAPP?
✔SUKA TGK FACEBOOK?
✔SUKA DUDUK DLM AIRCOND?
✔SUKA BORAK2?
✔SUKA DAPAT GAJI LEBIH?
✔PANDAI MENGAYAT?
.
.
Keutamaan kpd mereka yg suka melayan pelanggan..Tugas kerja yg menyeronokkan penuh populariti. Antara tugas2 customer relation.. .
✔Menjawap persoalan customer dgn bijak
✔Memuaskan hati customer ✔Reply Whatsapp ✔Reply "inbox" facebook
✔Packing parcel
✔Tugas2 lain yg diarahkan
.
.
INCOME?
Rm500 kalau anda pemalas tahap unta padang pasir
.
.
Rm5000 jika anda pandai mengayat, rajin dan mmg suka buat duit byk. .
.
Jom join team kami u olsss now offer STOKIS RM1000 dan RM200 AGENT. 😱
.
.
www.wasap.my/60194579785
www.wasap.my/60194579785
www.wasap.my/60194579785

#agentwanted #charmstarglow
#agentcharms #stokiswanted #stokischarmsfoundation #parttimejob #janapendapatan
#sayajual
#charmsfoundationmalaysia
#sayajualfoundation
#charmsfoundation #solekdanrawat
#raiseyourlife
#charmsstarglow
#presint11
#putrajaya
#cyberjaya
#malaysia
#codputrajaya
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #vitc #nona #wanitahariini

LETIH KERJA 8-5 KDG2 LEBIH, TP GAJI TTP SAMA? TAKDE BEZA PUN PADA YG USAHA LEBIH..JIKA ANDA 👇🏻
.
✔SUKA BERWHATSAPP?
✔SUKA TGK FACEBOOK?
✔SUKA DUDUK DLM AIRCOND?
✔SUKA BORAK2?
✔SUKA DAPAT GAJI LEBIH?
✔PANDAI MENGAYAT?
.
.
Keutamaan kpd mereka yg suka melayan pelanggan..Tugas kerja yg menyeronokkan penuh populariti. Antara tugas2 customer relation.. .
✔Menjawap persoalan customer dgn bijak
✔Memuaskan hati customer ✔Reply Whatsapp ✔Reply "inbox" facebook
✔Packing parcel
✔Tugas2 lain yg diarahkan
.
.
INCOME?
Rm500 kalau anda pemalas tahap unta padang pasir
.
.
Rm5000 jika anda pandai mengayat, rajin dan mmg suka buat duit byk. .
.
Jom join team kami u olsss now offer STOKIS RM1000 dan RM200 AGENT. 😱
.
.
www.wasap.my/60194579785
www.wasap.my/60194579785
www.wasap.my/60194579785

#agentwanted #charmstarglow
#agentcharms #stokiswanted #stokischarmsfoundation #parttimejob #janapendapatan
#sayajual
#charmsfoundationmalaysia
#sayajualfoundation
#charmsfoundation #solekdanrawat
#raiseyourlife
#charmsstarglow
#presint11
#putrajaya
#cyberjaya
#malaysia
#codputrajaya
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #vitc #nona #wanitahariini

LETIH KERJA 8-5 KDG2 LEBIH, TP GAJI TTP SAMA? TAKDE BEZA PUN PADA YG USAHA LEBIH..JIKA ANDA 👇🏻
.
✔SUKA BERWHATSAPP?
✔SUKA TGK FACEBOOK?
✔SUKA DUDUK DLM AIRCOND?
✔SUKA BORAK2?
✔SUKA DAPAT GAJI LEBIH?
✔PANDAI MENGAYAT?
.
.
Keutamaan kpd mereka yg suka melayan pelanggan..Tugas kerja yg menyeronokkan penuh populariti. Antara tugas2 customer relation.. .
✔Menjawap persoalan customer dgn bijak
✔Memuaskan hati customer ✔Reply Whatsapp ✔Reply "inbox" facebook
✔Packing parcel
✔Tugas2 lain yg diarahkan
.
.
INCOME?
Rm500 kalau anda pemalas tahap unta padang pasir
.
.
Rm5000 jika anda pandai mengayat, rajin dan mmg suka buat duit byk. .
.
Jom join team kami u olsss now offer STOKIS RM1000 dan RM200 AGENT. 😱
.
.
www.wasap.my/60194579785
www.wasap.my/60194579785
www.wasap.my/60194579785

#agentwanted #charmstarglow
#agentcharms #stokiswanted #stokischarmsfoundation #parttimejob #janapendapatan
#sayajual
#charmsfoundationmalaysia
#sayajualfoundation
#charmsfoundation #solekdanrawat
#raiseyourlife
#charmsstarglow
#presint11
#putrajaya
#cyberjaya
#malaysia
#codputrajaya
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #vitc #nona #wanitahariini

Assalamu'alaikum teman2
Apa kabar semua. Saya kongsikan pada teman2 jika anda ingin dapatkan produk2 yang bebas dari bahan kimia anda boleh dapatkan di #Melaleuca store dengan potongan harga 30%-40% #diskaun setiap kali anda #shopping di #Melaleuca. Produk2 #Melaleuca selamat di gunakan oleh seisi keluarga. Yuran Ahli #Melaleuca $1 sahaja bulan ni

Dalam masa yang sama anda boleh #raih dan #janapendapatan bersama #Melaleuca
☎ (65) 9136 2111 untuk info lanjut

#shoppingdanjanapendapatan
#menjadiusahawan
#beyourownboss
#usahawancemerlang
#melaleucasingapore
#melaleucamalaysia
#ecofriendlyproducts
#gogreen #mesraalamproduk #toxicfree #bebasbahankimia #naturalproducts #melaleucaproducts #melaleucabusiness #melaleucamembers #joinmelaleuca #melaleucaopportunity #melaleucaincome #melaleucarevenuesharing

LETIH KERJA 8-5 KDG2 LEBIH, TP GAJI TTP SAMA? TAKDE BEZA PUN PADA YG USAHA LEBIH..JIKA ANDA 👇🏻
✔SUKA BERWHATSAPP?
✔SUKA TGK FACEBOOK?
✔SUKA DUDUK DLM AIRCOND?
✔SUKA BORAK2?
✔SUKA DAPAT GAJI LEBIH?
✔PANDAI MENGAYAT?

Keutamaan kpd mereka yg suka melayan pelanggan..Tugas kerja yg menyeronokkan penuh populariti. Antara tugas2 customer relation.. ✔Menjawap persoalan customer dgn bijak
✔Memuaskan hati customer ✔Reply Whatsapp ✔Reply "inbox" facebook
✔Packing parcel
✔Tugas2 lain yg diarahkan

INCOME?
Rm500 kalau anda pemalas tahap unta padang pasir

Rm5000 jika anda pandai mengayat, rajin dan mmg suka buat duit byk.
Jom join team kami u olsss now offer STOKIS RM1000 dan RM200 AGENT. 😱

www.wasap.my/60123410981
www.wasap.my/60123410981
www.wasap.my/60123410981 #agentwanted #agentcharms #stokiswanted #stokischarmsfoundation #parttimejob #janapendapatan

LETIH KERJA 8-5 KDG2 LEBIH, TP GAJI TTP SAMA? TAKDE BEZA PUN PADA YG USAHA LEBIH..JIKA ANDA 👇🏻
✔SUKA BERWHATSAPP?
✔SUKA TGK FACEBOOK?
✔SUKA DUDUK DLM AIRCOND?
✔SUKA BORAK2?
✔SUKA DAPAT GAJI LEBIH?
✔PANDAI MENGAYAT?

Keutamaan kpd mereka yg suka melayan pelanggan..Tugas kerja yg menyeronokkan penuh populariti. Antara tugas2 customer relation.. ✔Menjawap persoalan customer dgn bijak
✔Memuaskan hati customer ✔Reply Whatsapp ✔Reply "inbox" facebook
✔Packing parcel
✔Tugas2 lain yg diarahkan

INCOME?
Rm500 kalau anda pemalas tahap unta padang pasir

Rm5000 jika anda pandai mengayat, rajin dan mmg suka buat duit byk.
Jom join team kami u olsss now offer STOKIS RM1000 dan RM200 AGENT. 😱

www.wasap.my/60123410981
www.wasap.my/60123410981
www.wasap.my/60123410981 #agentwanted #agentcharms #stokiswanted #stokischarmsfoundation #parttimejob #janapendapatan

LETIH KERJA 8-5 KDG2 LEBIH, TP GAJI TTP SAMA? TAKDE BEZA PUN PADA YG USAHA LEBIH..JIKA ANDA 👇🏻
✔SUKA BERWHATSAPP?
✔SUKA TGK FACEBOOK?
✔SUKA DUDUK DLM AIRCOND?
✔SUKA BORAK2?
✔SUKA DAPAT GAJI LEBIH?
✔PANDAI MENGAYAT?

Keutamaan kpd mereka yg suka melayan pelanggan..Tugas kerja yg menyeronokkan penuh populariti. Antara tugas2 customer relation.. ✔Menjawap persoalan customer dgn bijak
✔Memuaskan hati customer ✔Reply Whatsapp ✔Reply "inbox" facebook
✔Packing parcel
✔Tugas2 lain yg diarahkan

INCOME?
Rm500 kalau anda pemalas tahap unta padang pasir

Rm5000 jika anda pandai mengayat, rajin dan mmg suka buat duit byk.
Jom join team kami u olsss now offer STOKIS RM1000 dan RM200 AGENT. 😱

www.wasap.my/60123410981
www.wasap.my/60123410981
www.wasap.my/60123410981 #agentwanted #agentcharms #stokiswanted #stokischarmsfoundation #parttimejob #janapendapatan

Assalamu'alaikum teman2
Apa kabar semua. Saya kongsikan pada teman2 jika anda ingin dapatkan produk2 yang bebas dari bahan kimia anda boleh dapatkan di #Melaleuca store dengan potongan harga 30%-40% #diskaun setiap kali anda #shopping di #Melaleuca. Produk2 #Melaleuca selamat di gunakan oleh seisi keluarga. Yuran Ahli #Melaleuca $1 sahaja bulan ni

Dalam masa yang sama anda boleh #raih dan #janapendapatan bersama #Melaleuca
☎ (65) 9136 2111 untuk info lanjut

#shoppingdanjanapendapatan
#menjadiusahawan
#beyourownboss
#usahawancemerlang
#melaleucasingapore
#melaleucamalaysia
#ecofriendlyproducts
#gogreen #mesraalamproduk #toxicfree #bebasbahankimia #naturalproducts #melaleucaproducts #melaleucabusiness #melaleucamembers #joinmelaleuca #melaleucaopportunity #melaleucaincome #melaleucarevenuesharing

Most Popular Instagram Hashtags