[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jamuterkini

234 posts

TOP POSTS

PATI IBU JAMU BY JANNALAWWA

Antara items yg paling cepat habis stik. Haaa inilah diaaaa. Sgt bagus utk Kesihatan & kemantapan wanita
💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘
✔Sangat sesuai bagi wanita yang belom berkahwin dan sudah berkahwin dari seawal 9 tahun. ✔Merapat , mempersempit, mengencang,membersih,
memperbaiki, memantap serta menguatkan otot otot vagina lantas mengemaskan kemutan dan denyutan dinding vagina.(Super Virgin) ✔Mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan.
✔Mengaktifkan dan Melenturkan kembali selaput vagina.
✔Sangat sesuai bagi wanita yang kehilangan Dara.
✔Mengatasi masaalah Kegatalan, keputihan,lendir berlebihan serta bau busuk lantas mencegah jangkitan Kulat dan Fungus.Keputihan hilang serta merta.
✔Merawat wanita yang dalam pantang lepas bersalin, yang lepas berpantang dan selepas haid.
✔Menerbitkan bau yang wangi ruang Vagina yang sangat selesa.
✔Menjadikan ruang dinding vagina yang sejuk hambar kepada panas yang sihat. ( sedap)
✔Memudakan bibir dan ruang vagina yang Kendor, becak,koyak, parut hitam keras dan kurang comel kepada montok penuh gebu bergetah.
✔Mengawal atur Kitaran Haid serta Melegakan Senggugut.
✔Membersihkan kerak dan kotoran di selaput vagina dan anti bacteria.
✔Menghentikan Pendarahan
Penyakit dan Mengecutkan Buwasir serta senak perut atau bawah perut.
✔Mengecut dan merawat peranakkan serta urat yang kembang dan batu merian yg jatuh.
✔Memberi dan menambahkan Ghairah serta Mengembalikan Keinginan serta keupayaan Seks yang kuat.
✔Melambatkan proses monopause dan Melegakan Sindrom monopause.
✔Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara.
✔Menaikkan dan memontokkan bentuk punggung lantas merampingkan pinggang.
✔Mengempiskan perut dan membentuk pinggul yang menarik.

Whatsapp +60174777439

#patiibujamu #patiibuputihbyjannalawwa #sayajual #sayajualjamu #jamutradisional #jamu #dudapujaandara #coffeeprincemy #janda #perempuanfuhh .
.
.
.
.
#jamu #keputihan #nakkurus #diet #herbal #skincare #produkwanita #kedah #setskincare #kopikurus #rahsiawanitaterkini #jamurahsiarimba #sayajual #sengugut #jamuterkini

Siapa cakap Jus Rahsia Wanita panas utk baby❌❌
.
.
Siapa yg amalkn Jus rahsia wanita ni baby pun dapat nikmatnya mcm pengguna sorg ni
.
.
Www.wasap.my/60134113225
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

WEEIIHHH, LAMA XJUMPA DH JDI CENGGINI KO SKRG EH...MELAMPAUUU!!!!
"baik ko ckp cpt kt aku, pesal ko lh jd PUTEH GEBUU mcm nie? Ko main cocok-cocok ehhhh"
.
Ops tlg sket...xmain la cocok-cocok apa bagai nie..BAHAYE okeyyy...Aku just amalkan satu FORMULA utk CHANTEK secara semulajadi aje tau...BEBAS KIMIA, BEBAS MERKURI...Dgn FORMULA nie, dgn selambernye ko leh jd mcm aku jgk...Semudah ABC...huhuhu..
.
Plg BEST ko akn rasa betapa nikmatnya dpt JIMATT byk duit ko dari bli brg-brg mekap nk cover JE RAWAT, JE RAGAT, KU SAM yg dh lma bertahta kt muke ko tu...Ak skrg ni klu nk kluar just tempek bedak sikit-sikit je, pastu pakai lipstik, SIAP...JIMATT MASA...huhuhu.
.
Malas la nk ckp byk-byk, nah aku share FORMULA tue...Kalau ase nk CHANTEK, baik cuba NYSA ADVANCED WHITENING BOOSTER 4 IN 1 nie...Nnt yg CHANTEK diri ko, yg nk kna puji pn ko jgk...
.
Haaa, satu lg, FORMULA nie selain ko jd puteh gebuu, ada 2 EFEK MALATOPP yg ko akn rase...Aku xnk citer ape efek tue, ko wassap ler sendiri ngn sis ...Dia ler org yg share dgn aku FORMULA best giler nie...Tp FORMULA ni bkn FR.EE ye darling...hihihi...Ko tny lh sendiri kt sis tu, nnt dia akn xplain n guide ko A-Z...Nnt sure ko TERUJA...huhuhu
.
.
"WASSAP SIS SKRG UTK DPTKN FORMULA BEST NIE"
"NYSA" KE 017-3655767
#jusrahsia# jusrahsiawanita #justerkini#jus #produkrahsiawanita #jamu#jamuterkini #jamukurus #jamurahsiarimba #jamukacipfatimah #pinkladybOdyperfectlon #pinkladyutara #gambiremasutara #codutara #codperlis #baranganperlis #jamuutara #setpantang #setmenyusu #sethamil #kacipfatimah #pinkladymontok #ubatmontok #ubatkapsul #pinkladyterkini #masalahdalamanwanita

RAMAI YANG TERTANYA-TANYA APA KANDUNGAN SLIMMEWHITE NI KAN SAMPAI JADI FAST EFFECT SANGAT. LOST BERKILO-KILO, PUTIH MELEPAK-LEPAK. NI SIS NAK KONGSI:

10 Bahan Utama Dalam SLIMMEWHITE™? 1) Garcinia Cambogia- Herba terbaik menghalang lemak
2) Gymnema Sylvestre- Menahan rasa lapar dengan konsisten.
3) Flaxseed- Pembakar lemak & Menyihatkan kulit dan rambut
4) White Kidney Bean- Kaya dengan fiber dan memberi tenaga
5) Stevia- Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori
6) Green Tea- Meningkatkan proses pembakaran lemak.
7) Guarana- Membantu mengurangkan berat badan
8) Aloe Vera- Mencerah dan merawat masalah kulit
9) Gingko Biloba- Bertindak sebagai antioksidan.
10) Glutathione- Agen pemutih kulit

PASTINYA SLIMMEWHITE DIRUMUS KHAS DARI BAHAN BERKUALITI, DAN MENGIKUT SPEK GMP PENGILANGAN YANG TERBAIK!! ANDA TAK PERLU RISAU DAN KHUATIR

DAPATKAN SLIMMEWHITE SEGERA :) whtsp "SW" ke 017-3655767
#jusrahsia# jusrahsiawanita #justerkini#jus #produkrahsiawanita #jamu#jamuterkini #jamukurus #jamurahsiarimba #jamukacipfatimah #pinkladybOdyperfectlon #pinkladyutara #gambiremasutara #codutara #codperlis #baranganperlis #jamuutara #setpantang #setmenyusu #sethamil #kacipfatimah #pinkladymontok #ubatmontok #ubatkapsul #pinkladyterkini #masalahdalamanwanita

“CARA MENGECILKAN PERUT DGN SELF-HYPNOSIS”
.
1. Bangun pagi-pagi
2. Berdiri tegak. Kemudian tundukkan kepala, tatapkan ke perut
3. Bongkokkan badan anda
4. Buka pakaian anda
5. Lalu tampar perut berulang kali, sambil mengucapkan : "Bikin Malu.. Bikin Malu..Bikin Malu!"
.
Pasti anda bersemangat untuk mengecilkan perut anda...heheheeh!! Tak payah nak susah2. skrg ini SW kan ada dalam membantu anda mendapatkan btk badan yg anda idamkan dgn wajah putih berseri. Cublah SW sekarang. .
“Dulu ramai kata saya gemuk, perut buncit, dagu ‘double’ macam2 la.. sentap jugakla..ingat kite takde perasaan ke ckp mcmtu..sedih! nasib ada kakak saya yg syorkan untuk try SW.. dalam lebih kurang seminggu saya minum SW, dari saya saiz XXL dah jadi saiz L plak sekarang.. sungguh dahsyatnya perubahan tuh..muka saya pun dah nampak shape.. takde bulat mcm bola dah..apatah lagi buncit, hilang dah.. ramping dah sekarang..seronok betul
===================
ADAKAH ANDA??????
===================
? Tercari-cari produk cantik + kuru5 yang berkualiti tinggi di pasaran? ? Sudah mencuba bermacam-macam produk tapi gagal mendapatkan bentuk badan idaman? ? Ingin kelihatan cantik dan kurus tanpa mengambil banyak produk? ? Ingin kurus namun malas bersenam? ? Ingin mendapat kulit yang bukan sahaja putih tetapi mulus dan gebu ? Ingin cergas dan bertenaga sepanjang hari?

APA BEST SGT SLIMME.WHITE NI??
=============================
- No 1 Di Asia , Formula Campuran Beri Kesan 2 dlm 1, Kurus & Putih.
- Jus Thorbaikk Dan Berkesan dgn 6x kesan yg berganda dr biasa.
- 100 Dri HERB ,Tiada Kesan Sampingan.
- Produk MSLIM.
- Kesihatan Badan Yg Menyeluruh.
- Jus X Perlu Bancuh. Saiz Ideal Utk Bag Tangan.
- KKM APPROVED. No ruj KKM 210915/08/304
- Harga Termurah . Produk 2 dlm 1.
- Lelaki Dan Perempuan Boleh Minum.
==========================
UNTUK MASA TERHAD.. DAPATKAN HARGA OFFERRRRRRR..
======================
.
TERHAD utk 99 org pertama yg whatsapp kod “SW” akan layak terima DISKAUN MELELEH!!! Diskaun RM40 jika anda beli 2 botol!
Whtsp "sw" ke 017-3655767
#jusrahsia# jusrahsiawanita #justerkini#jus #produkrahsiawanita #jamu#jamuterkini #jamukurus #jamurahsiarimba #jamukacipfatimah #pinkladybOdyperfectlon #

============================
JUS SW SlimmeWHite
============================
Dapat membantu anda untuk KURU5 dengan MEMBAKAR LEMAK SEKALIGUS MENCER4HKAN KUL1T DALAM SATU PR0DUK SAHAJA !!
TIDAK PERLU BANCUH, HANYA MINUM TERUS SETIAP PAGI DAN MALAM.(tips diberikan secara percuma)
TANPA DIET KETAT, TANPA SENAMAN, TANPA KESAN SAMPINGAN.
DIJAMIN 100BERKESAN
SANGAT SESU4I UNTUK LEL4KI & PEREMPU4N. ➜ 1BOTOL (250ml) untuk kegunaan sebulan ➜ Perisa Anggur ➜ Sesuai untuk lelaki & perempuan
➜ Lulus KKM tiada kesan sampingan 100herba
==============
KELEBIHANNYA
==============
➨ Bakar lemak 6x GANDA
➨ 4x DETOX
➨ Singkir dan menghalang karbohidrat dan gula berlebihan
➨ Kurangkan selera mkn
➨ MENCER4H DAN MEMUT1HKAN KUL1T
➨ Tingkatkan metabolise badan
➨ Menambah tenaga tambahan
➨ Melancarkan Peredaran DARAH
➨ tukarkan lemak kepada tenaga
Whtsapp "SW" ke 017-3655767.
#jusrahsia# jusrahsiawanita #justerkini#jus #produkrahsiawanita #jamu#jamuterkini #jamukurus #jamurahsiarimba #jamukacipfatimah #pinkladybOdyperfectlon #pinkladyutara #gambiremasutara #codutara #codperlis #baranganperlis #jamuutara #setpantang #setmenyusu #sethamil #kacipfatimah #pinkladymontok #ubatmontok #ubatkapsul #pinkladyterkini #masalahdalamanwanita

KELEBIHAN JUS RAHSIA WANITA: - 👇
.
- MERAPATKAN VAGINA
- MENGHILANGKAN KEPUTIHAN
- MENGURANGKAN BAU PADA ALAT SULIT
- MEMBANTU MENGUATKAN RAHIM
- LANCARKAN KITARAN HAID & TINGKATKAN KESUBURAN
- MEMBANTU MENYIHATKAN BADAN
- MENGAWAL KESTABILAN HORMON
- SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
- MENINGKATKAN RANGSANGAN SEKSUAL SUAMI ISTERI
- MENGANGKAT PUNGGUNG DAN MEMONTOKKAN PAYUDARA
- MENCERAHKAN KULIT SELURUH BADAN
- SESUAI UNTUK ANAK DARA
- MENGURANGKAN SEGUGUT
- MENGANJALKAN & MENGHALUSKAN KULIT
- ANTI PENUAAN
- MENGHILANGKAN BAU BADAN

Diperkaya dengan 18 bahan yang cukup berkhasiat.. menjamin wanita2 di luar sana menjadi 'LADIES MANTOPSS'

KANDUNGAN
♤ Ekstrak Sireh
♤ Ekstrak Ros
♤ Kacip Fatimah
♤ Manjakani
♤ Pueraria Mirifica
♤ Bilberry
♤ Goji
♤ Limau Purut
♤ Maqul Berry
♤ Habatul sauda
♤ Kunyit
♤ Kurma
♤ Madu
♤ Roselle
♤ Delima
♤ Kolagen
♤ Serapat
♤ Glutathione
.
.
PRICE 👇
RM30 EXCLUDE POSTAGE
.
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#jusrahsia #jusrahsiawanita #justerkini #jus #produkrahsiawanita #jamu #jamuterkini #jamukurus #jamurahsiarimba #jamukacipfatimah #pinkladybodyperfection #pinkladyutara #gambiremasutara #codutara #codperlis #baranganperlis #jamuutara #setpantang #setmenyusu #sethamil #kacipfatimah #pinkladymontok #ubatmontok #ubatkapsul #pinkladyterkini #masalahdalamanwanita

Jamu Rahsia Rimba..Jamu turun temurun..
Sapa dah makan dia tau apa rasa..dalaman terjaga awekk muda gitu..memang terbaikk!!!
.
>Bangun pagi xdak dok rasa sakit badan ka malas2 ka..bangun pagi terus rasa besemangat ja nak buat keja rumah..
.
>Kalau amalkan hari2 insyaAllah dalaman badan kita ni pulih elok..Sangat baik bagi yang lepas bersalin..dimana dapat pulihkan balik luka2 dalaman,kecutkan rahim apa semua tula..
.
>Tapi untuk anak dara pon boleh mkn jamu ni..tak ada masaalah..
.
>Sehari ambil 2bji saja sebelum sarapan..atau sebelum tidor..
.
.
PRICE 👇
RM40 EXCLUDE POSTAGE
.
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#jusrahsia #jusrahsiawanita #justerkini #jus #produkrahsiawanita #jamu #jamuterkini #jamukurus #jamurahsiarimba #jamukacipfatimah #pinkladybodyperfection #pinkladyutara #gambiremasutara #codutara #codperlis #baranganperlis #jamuutara #setpantang #setmenyusu #sethamil #kacipfatimah #pinkladymontok #ubatmontok #ubatkapsul #pinkladyterkini #masalahdalamanwanita

MOST RECENT

💟>>COFFEE COMEY RW<<
☕Bermula dari kejayaan produk COFFEE COMEY RW satu-satunya coffee yang berasaskan serbuk mutiara yang menjadi bualan hangat seluruh malaysia dimana terbukti berkesan mencerahkan bukan saja wajah malah seluruh badan. Bermula dari kaki hingga ke muka. Kini COFFEE COMEY merupakan produk keluaran syarikat Rahsia Wanita sedang menjadi bualan hangat dan digilai ramai pada hari ini.
.
👏👏Bagi yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran, COFFEE COMEY adalah pilihan yang tepat kerana COFFEE COMEY bukan sahaja mampu mencerahkan kulit wajah malah berkesan untuk kesihatan dalaman dan seluruh tubuh badan
.
👉👉Dengan formulasi bahan-bahan terbaik dan gred triple A COFFEE COMEY terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah wanita dimalaysia dengan kesan seawal 1 minggu.. Pihak syarikat telah menerima banyak testimoni dimana rata-rata pengguna telah berpuas hati dengan hasilnya.
.
.
☕CARA PENGAMBILAN
✔Boleh diambil sebagai makanan tambahan
✔1 sachet sehari
✔Sebelum sarapan atau sebelum tidur
✔hanya tuang air panas dan sedia diminum
.
.
BAHAN-BAHAN
✔collagen
✔serbuk pearl
✔vitamin c
✔calcium
✔kopi arabica
✔ekstra biji angur
✔krimer bukan tenusu
✔ekstra kurma
✔habbatulsauda
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

💟>>COFFEE COMEY RW<<
☕Bermula dari kejayaan produk COFFEE COMEY RW satu-satunya coffee yang berasaskan serbuk mutiara yang menjadi bualan hangat seluruh malaysia dimana terbukti berkesan mencerahkan bukan saja wajah malah seluruh badan. Bermula dari kaki hingga ke muka. Kini COFFEE COMEY merupakan produk keluaran syarikat Rahsia Wanita sedang menjadi bualan hangat dan digilai ramai pada hari ini.
.
👏👏Bagi yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran, COFFEE COMEY adalah pilihan yang tepat kerana COFFEE COMEY bukan sahaja mampu mencerahkan kulit wajah malah berkesan untuk kesihatan dalaman dan seluruh tubuh badan
.
👉👉Dengan formulasi bahan-bahan terbaik dan gred triple A COFFEE COMEY terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah wanita dimalaysia dengan kesan seawal 1 minggu.. Pihak syarikat telah menerima banyak testimoni dimana rata-rata pengguna telah berpuas hati dengan hasilnya.
.
.
☕CARA PENGAMBILAN
✔Boleh diambil sebagai makanan tambahan
✔1 sachet sehari
✔Sebelum sarapan atau sebelum tidur
✔hanya tuang air panas dan sedia diminum
.
.
BAHAN-BAHAN
✔collagen
✔serbuk pearl
✔vitamin c
✔calcium
✔kopi arabica
✔ekstra biji angur
✔krimer bukan tenusu
✔ekstra kurma
✔habbatulsauda
.
.Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Roselle ini mempunyai banyak khasiat yang mungkin dikalangan kita masih kurang mengetahui. Antara khasiat dan manfaat roselle (rozel):
.
1. Membantu process pencernaan
2. Membantu melancarkan peredaran darah
3. Membantu merawat luka luar dan dalam
4. Membantu merawat penyakit kulit
5. Membantu menghaluskan kulit
6. Membantu memperlambatan penuaan (anti penuaan)
7. Antibateria atau anti-infection bacteria
8. Membantu mencengah keradangan pada saluran kencing
9. Membantu mencegah pembentukan batu karang
10. Membantu mencegah masalah selesema, batuk, dan demam
11. Membantu meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh
12. Membantu memelihara mata
13. Membantu menyeimbangkan berat badan
14. Membantu mengurangkan panas dalam
15. Membantu menurunkan pengumpulan lemak di hati
16. Membantu memulihkan diri dari ketagihan ubat dan alkohol
17. Membantu menghilangkan rasa sakit sendi
18. Membantu mencerdaskan otak pada kanak-kanak
19. Membantu mengurangkan risiko osteoporosis
20. Membantu mengatasi masalah tekanan/ stress
21. Membantu mencantikkan kulit
22. Antioksidan
23. Membantu mencegah kekurangan vitamin c
24. Mengandungi Flavonoid yang berfungsi sebagai antibiotik pembunuh kuman-kuman penyebab penyakit serta penyaring racun dalam tubuh

JUS RAHSIA WANITA MENGANDUNGI EKSTRAK ROSELLE ! TAK RUGI ANDA CUBA 😉
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋🙋🙋
Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋🙋🙋
Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋🙋🙋
Siapa nak melentik mungil dengan suami, angkat tangan 🙋🙋🙋 Jangan takut ❗❗❗
Jangan gusar ❗❗❗
PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💋💋💋 Tak payah sapu ❌❌
Tak payah koyak sachets ❌❌
Tak payah kemam ❌❌
Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT 💯% rambut sampai kaki meletopzzzzz ❗❗❗ Tak caya? meh wassap
kita tnjuk bukti "PL" KE 0174420199
"PL" KE 0174420199
"PL" KE 0174420199

😍 #KESANSEPANTAS3HARI
Antara Kebaikkan JUS RAHSIA WANITA
.
.
v Menghilangkan bau badan
v Menyelesaikan masalah keputihan melampau & berbau
v Menyelesaikan masalah darah haid berbau
v Mengurangkan masalah sakit senggugut
v Bertenaga sepanjang hari
v Membantu mengetatkan & menganjalkan vagina
v Membantu meningkatkan pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu badan)
v Mengurangkan segugut
v Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan & mengurangkan kedutan
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Dengan hanya 1 sachet juga dpt mengawal selera makan membuak-buak ketika berbuka puasa😉 .
Dengan hanya 1 sachet shj mmpu membuat badan langsing dihari raya😉💃💃 .
Dengan hanya 1 sachet juga dpt mencantikkan kulit anda si hari raya nanti 😉
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Jamu apa ? Jamu Rahsia Rimba laa.. By Rahsia Wanita .. jangan tersalah beli ye.. sbb ramai yang dah mengunakan nama rahsia wanita tpi xpe.. bukan copy logo...kalau copy logo mau kena saman .. hehehe . 😂
.
Jamu Rahsia Rimba boleh ke amal kalau makan pil perancang?
Ya boleh sayang.. , ibu selepas bersalin dalam pantang pun boleh amal .fokus utk pulihkan darah naikkan seri wajah supaya xnampak pucat selepas bersalin dan juga pulihkan aset2 dalaman dan luaran bagi up2kan balik.
.
bukan itu saja anak dara pun boleh amal tau..,untuk keputihan melampau dan nak kuruskan badan mak dara pun boleh ye..
hanya amal 2biji mlm sebelum tido ,
kalau nak ambil sebelah siang pun boleh tpi harus ambil air lebih sbb siang kita2 banyak bergerak jadi air dalam badan cepat kurang.
.
insyallah setelah menjadi pengamal JAMU RAHSIA RIMBA pasti akan berpuashati
LULUS KKM ye jgn risau .. boleh amal dalam jangkamasa lama
.
.
Harga 👇👇
Rm40
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Semua mahu kurus dan cuba untuk kurus, tetapi MASALAHNYA TIADA masa utk heavy exercise dan produk2 slimming yang lain agak SUSAH untuk di sediakan dan perlu menahan lapar..
Sebab itu kami keluarkan RW MULTIPURPOSE LOTION..bukan sahaja mampu membakar lemak2 terkumpul malah mampu merawat sakit-sakit sendi dan lengguh..
.
-->CARA GUNA
================
.
1. Picit sedikit di tapak tanggan kemudian sapu di tempat2 berlemak dan sakit..
.
Mudah kan??
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

JAMU RAHSIA RIMBA KACIP FATIMAH PLUS ini 100% diperbuat dari estrak HERBA ASLI.
.
.
Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita.
.
Semakin hari suami makin sayang !!! Sebab apa ?
.
Sebab hari-hari amalkan JAMU RAHSIA RIMBA laa..Rahsia kini terbongkar, Dari dalam kita perlu jaga...Segalanya bermula dari Dalam..Mesti Suami suka!! Terpikat!! ~~
.
.
1KAPSUL Jamu yang mempunyai banyak kebaikan dan khasiat !
.
.
TAMBAT DAN IKAT SUAMI ANDA DENGAN JAMU RAHSIA RIMBA YANG PASTINYA BERKESAN MELETOP TOP TOP TOP !!
.
.
Harga 👇👇
Rm40
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

NAK KULIT CANTIK ?
JOM KONSISTEN DENGAN COFFEE COMEY !!
.
100% ESTRAK BIJI KOPI ASLI TANPA KAFIEN TAMBAHAN
FORMULA RAHSIA
.
difomulasikan utk anda yg mementingkan kecantikan kulit seluruh badan dari dalaman hinga luaran!!
.
MEMANG TERBUKTI BERKESAN!!
RATA2 CUSTOMER YG BERPUAS HATI!!
TERHAGAT DIPASARAN !!
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK TAMPIL LEBIH YAKIN!! JUGA TERBUKTI BOLEH MELEMBABKAN KULIT YANG KERING DAN MENURUNKAN BERAT!!
~SESUAI SANGAT DIAMALKAN SETIAP HARI !
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

NAK KULIT CANTIK ?
JOM KONSISTEN DENGAN COFFEE COMEY !!
.
100% ESTRAK BIJI KOPI ASLI TANPA KAFIEN TAMBAHAN
FORMULA RAHSIA
.
difomulasikan utk anda yg mementingkan kecantikan kulit seluruh badan dari dalaman hinga luaran!!
.
MEMANG TERBUKTI BERKESAN!!
RATA2 CUSTOMER YG BERPUAS HATI!!
TERHAGAT DIPASARAN !!
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK TAMPIL LEBIH YAKIN!! JUGA TERBUKTI BOLEH MELEMBABKAN KULIT YANG KERING DAN MENURUNKAN BERAT!!
~SESUAI SANGAT DIAMALKAN SETIAP HARI !
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

MULTIPURPOSE LOTION mengandungi ALOVERA yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit. Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita.
.
KELEBIHAN-KELEBIHAN MULTIPURPOSE LOTION:
>Memecahkan lemak
>Menghilangkan selulit
>Menurunkan berat badan
>Melangsing dan mencantikkan bentuk badan
>Menegangkan kulit
>Membuang lebihan angin dalam badan
>Melegakan ketidakselesaan senggugut
>Melegakan sakit-sakit sendi
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

JAMU RAHSIA RIMBA KACIP FATIMAH PLUS ini 100% diperbuat dari estrak HERBA ASLI.
Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita.
.
Semakin hari suami makin sayang !!!
.
Sebab apa ?
Sebab hari-hari amalkan JAMU RAHSIA RIMBA laa..
.
.
Rahsia kini terbongkar, Dari dalam kita perlu jaga...Segalanya bermula dari Dalam..
.
Mesti Suami suka!! Terpikat!! ~~ 1KAPSUL Jamu yang mempunyai banyak kebaikan dan khasiat !
.
.
TAMBAT DAN IKAT SUAMI ANDA DENGAN JAMU RAHSIA RIMBA YANG PASTINYA BERKESAN MELETOP TOP TOP TOP !!
.
.
Harga 👇👇
Rm40
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Salah satu kelebihan JAMU RAHSIA RIMBA adalah melangsing kan tubuh badan, herba-herba yang terkandung dalamnya mampu mambuang angin serta membakar lemak-lemak berlebihan. 1 atau 2 biji sehari mampu menlangsingkan tubuh anda DAN MENYIHATKAN DALAMAN (y) Jom dapatkan JAMU RAHSIA RIMBA SEKARANGGGGG DENGAN HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN DI @comey_cantik
.
. ▶ Nak "ketat" mcm anak dara
▶ Masalah angin2 dlm badan
▶ Period tak normal
▶ Senggugut
▶ Masalah aset wanita yang jatuh dan kendur
▶ Nak anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan aset supaya lebih montok
▶ Nak nampak wajah lebih muda drpd usia sebenar
▶ Nak turunkan berat badan/kurus/slim
▶ Nak bentuk muka yg lebih runcing / V-shape
▶ Migrain/selalu sakit kepala
▶ Dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
.
.
Harga 👇👇
Rm40
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Jus Rahsia Wanita mengabungkan herba terpilih warisan berzaman dengan kolagen khusus untuk wanita di amalkan turun temurun.
Jus campuran herba terpilih membantu kecantikan wanita, dalaman dan luaran. Di ekstrak dari herbanika yang berkualiti memberi keserian & kekal awet muda.
.
.
KENAPA ANDA PERLU AMALKAN JUS RW ?
Tradisi wanita zaman dahulu mengamalkan pengambilan jamu dalam harian mereka untuk kecantikan dalaman dan luaran. Ekstrak dari rumusan herbanika yang membantu anda tampil awet muda.
.
ADAKAH JUS INI PANAS ?
Tidak perlu risau produk ini tidak panas dan sesuai di amalkan walaupun anak dara.
.
SELAMAT ATAU HALAL ?
Betul produk ini Selamat Lulus KKM & Halal Jakim.
RASA ANGGUR YANG LAZAT TIDAK PAHIT MUDAH DI TELAN
JANGAN RISAU JUS RAHSIA WANITA DAPAT MENGATASI MASALAH ANDA....JANGAN TUNGGU LAGI JOM DAPATKAN SEGERA..
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

KOPI RAHSIA ADAM Meningkatkan tenaga, kecergasan mental dan fizikal tubuh. Membantu melancarkan pengaliran darah. Mengimbangi metabolisma dalam tubuh, meningkatkan sistem tahap daya tahan tubuh.
.
Khasiatnya:
- Melancarkan peredaran darah
- Menambah tenaga
- Mengurangkan toksin dalam badan
- Memperbaiki sistem imuniti badan
- Memperbaiki sistem penghadaman
- Meningkatkan fungsi otot dan kulit
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

JAMU RAHSIA RIMBA KACIP FATIMAH PLUS ini 100% diperbuat dari estrak HERBA ASLI.
Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita.
Semakin hari suami makin sayang !!!
.
Sebab apa ?
Sebab hari-hari amalkan JAMU RAHSIA RIMBA laa..Rahsia kini terbongkar, Dari dalam kita perlu jaga...Segalanya bermula dari Dalam..Mesti Suami suka!!
.
.
Terpikat!! ~~ 1KAPSUL Jamu yang mempunyai banyak kebaikan dan khasiat !
TAMBAT DAN IKAT SUAMI ANDA DENGAN JAMU RAHSIA RIMBA YANG PASTINYA BERKESAN MELETOP TOP TOP TOP !!
.
.
Harga 👇👇
Rm40
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Jom cuci muka hampa semua dengan treameant soap rahsia comey ni bukan apa, sebab pencuci muka rahsia comey ni buatkan kulit muka hampa tak kering, sentiasa lembab pastu jerawat had nakai-nakai tu inshallah tak berani mai dahh.. kikikiki alaa tak mahai punn, kalau hampa nak details hampa boleh PM atau Whatspp kami dekat nombor yang tertera kat bawah ni.
.
.
www.wasap.my/60134113225
.
.
Harga 👇👇
Rm15
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Ramai orang kata RW MULTIPURPOSE Lotion sangat bagus & terbukti berkesan.Hanya 1 botol terbukti mengurangkan lemak, ukur lilit badan,menghilangkan sakit-sakit sendi dan menurunkan berat badan!Nah ini la Produk yg mampu mentransformasikan anda ke bentuk asal….
.
SATU BOTOL PELBAGAI GUNA!!!!
*Selalu sakit lutut, tumit kaki, sakit
pinggang, belakang.
*Sering lenguh2, sengal2 badan.
*Tak tahan sejuk, aircond
*Badan banyak angin
*Lemak sini sana
*Selulit
.
=>Cara penggunaannya adalah dengan menyapu dan gosok ditempat yang diperlukan terutamanya bahagian yang mempunyai lemak berlebihan.
rasai kesannyer yang sangat dingan..sejuk..dan tahan lebih lama
.
=>Kandungan180ml
.
.
Harga 👇👇
Rm30
Postage rm8 sm
Postage rm10 ss
.
.
#skincare #kopicomey #coffee #setskincare #jusrahsiawanita #jus #jamurahsiarimba #jamu #jamuterkini #kopirahsiaadam #kopitenaga #kopikurus #sethamil #sengugut #keputihan #diet #nakkurus #codperlis #perlis #kedah #codutara #produkwanita #lotionpanas #losyenkurus #setputih #rahsiawanitaterkini

Most Popular Instagram Hashtags