[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jamuseribonda

12442 posts

TOP POSTS

Yeaaahhh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ HQ #jamuseribonda dan #femininewashlearosse buat sale lagi . . Kalini untuk combo set sahaja tau uolllsss . . Normal price RM85 include pos now SALE ONLY RM75 je . . Jimat RM10 uollsss ๐Ÿ˜˜ jom cepat2 dapatkan stock superb jimat ni sekarang . . Ws +60196373686lekaiiihhh ๐Ÿ™ˆ

Alhamdulillah rezeki bulan ramada tak penah putus..
#hdcreambyeverdeenss
#jamuseribonda repet order lagi 5pcs agen

AWAK, LUARAN MENCERMINKAN DALA.MAN .
Selalu mak pesan kalau tang da.lam tu sihat, automatik tang luar bertambah-tambah manis dan berseri. Itu pasal mak kita sangat tekankan anak-anak supaya MAKAN JAMU supaya kesihatan tang dalam tu sentiasa terjaga. Barulah tak pucat dan tak nampak macam orang sakit
.
Mekap saja takkan dapat tutup "kelemahan" diri. Pokok pangkalnya yang dalam tu nak kena rawat dulu. So rawatlah dengan set kombo #viral JAMU SERI BONDA & LEA ROSSE. Raya ni pasni makin naik serinya ๐Ÿ˜˜
.
0175038040
.
#jamuseribonda
#learosse

"Macamana nak dapatkan set kombo ni? Saya pegi ke kiosk dan toko jamu tapi takde set ni? - Customer
.
#JAMUSERIBONDA & #LEAROSSE TIDAK DIJUAL SEMBARANGAN ye sayang. Kami hanya beroperasi didalam talian sahaja. Tidak dijual di kiosk mahupun toko jamu. Malah kesemua agent berdaftar kami adalah dari kelompok yang berniaga secara online
.
KENAPA SET KOMBO INI MENJADI BURUAN WANITA?
KENAPA SET KOMBO KAMI TERJUAL PULUHAN RIBU SET? ๐Ÿ‘‰Harga mampu milik
๐Ÿ‘‰Lulus KKM ๐Ÿ‘‰JSB 7tahun & LR 2tahun di pasaran
๐Ÿ‘‰Beribu testimoni
๐Ÿ‘‰Kesan padu seawal 24jam
๐Ÿ‘‰Dari mulut ke mulut, kini ianya semakin viral dan merebak sehingga ke luar Malaysia (Singapura/ Brunei/Thailand/UK/US/Australia/Arab Saudi dll) โค1 JSB 60kapsul utk sebulan/ 1 LR 80ml utk kegunaan 2bulanโค ๐Ÿ‘‰KADAR POSLAJU TIADA KENAIKAN. MASIH KEKAL RM6/RM9 SAHAJA๐Ÿ‘ˆ
.
Jom risik produk baek punya ini dgn sis.
PM/SMS/CALL/WHATSAPP +6014-8409809

"SANGAT PUAS HATI DAN NAK REPEAT ORDER LAGI"
.
Tak sungguh orang tak kata.. dan sekali dah cuba pasti takkan pandang yang lain dah. Set kombo viral JAMU SERI BONDA & pembersih wanita LEA ROSSE memang mujarab habis ๐Ÿ˜
.
Sis berminat? meh wasap
0169257081
0169257081
0169257081
.
โ˜กโ—NOTIS PENTING: Produk kami HANYA DIJUAL DI DALAM TALIAN SAHAJA. TIDAK DIJUAL DI TOKO JAMU MAHUPUN KIOSKโ˜ก
.
Tapi kalau nak tengok TESTIMONI/ INFO produk dulu pun boleh. beribu feedback kita dapat:-
#jamuseribonda
#learosse
.
Nah info tambahan untuk sis baca:-
โœ” LEA ROSSE FEMININE HYGIENE (LR) - dilancarkan pada 2015 (NOT150303962K)
โœ”JAMU SERI BONDA (JSB) - dilancarkan pada tahun 2010 (MAL10043746T)
โœ”Dikilangkan dikilang berstatus GMP dan HALAL dari JAKIM
โœ” 100% herba semulajadi
โœ” LR boleh digunakan oleh semua peringkat umur dan keadaan (haid dan hamil boleh guna)
โœ”JSB sesuai untuk remaja, wanita dewasa dan warga emas. masa datang haid dan hamil kena stop dulu ye. untuk kesan terbaik, minum 2-3liter air putih setiap hari
โœ” 100% milik bumiputra MUSLIM
โœ” 100% berkesan
โœ” 0% side effect
โœ” TESTIMONI bertubi-tubi masuk saban hari
.
Sekali dah cuba, harus berkali-kali jatuh cinta. set kombo viral kami mendapat kepercayaan daripada beribu wanita di Malaysia. highly recommended kata mereka ๐Ÿ˜
0169257081
0169257081
0169257081

Dah selamat mendarat. Terima kasih Kak Saliziana @pakarsusuk_moden ๐Ÿ˜. Biasa makan jamu serbuk je sebelum tidur. Ni beli kapsul je senang nak telan..kah! ๐Ÿ˜‚ siap dapat free Kurma lagi..hihi.
#badannakpakailama #jamuseribonda
#susukmoden

MEH BUAT DUIT BERSAMA TEAM KAMI
.
Sempena promo PECAH KEPALA ni, ada special price utk agent.berpuluh ringgit jimat tau. Harga boleh cecah sampai hampir 50% diskaun tau korang! Melampau nau reganyaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jika anda seorg yg gilakan duit dan yang rajin majukan diri, meh join kami. A-Z kami akan guide anda .
Seminggu untung RM200-300 banyak tu korang. Kalau sebulan dah berapa kan?
. ๐Ÿ“ฒ +6017-9581629
.
#jamuseribonda #learosse

JSB JER YANG BERJAYA MENSTABILKAN KITARAN HAID ERAH
.
Dah makan macam-macaaaaam jamu tapi takde satu pun yang menjadi. Zasss try #JAMUSERIBONDA, terus ajer kitaran period kembali teratur
.
Ada masalah berkaitan haid? Jom try JSB. Menjadik buk ๐Ÿ˜˜

Alhamdulillah siap sudah #keklapismasamanis 2loyang dan #keklapisnutella 2loyang... Sebelum tido pastikan ambil 2kapsul #jamuseribonda untuk kesegaran esok pagi ๐Ÿ˜

Selamat Malam semua ๐Ÿ˜ด

MOST RECENT

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin
1 Syawal 1438H

PROMOSI "PECAH KEPALA" DAH NAK HABES KORANG!
.
Bahang raya makin terasa dan bahang promo nak habes pun makin menjadi-jadi terasanya. Rasa panas pulak henpon sis ni sebab asik berbunyi wasap sis โ˜บ
.
Promosi setahun sekali jer tau rega macam ni. Esok dah rega normal dah. Dah takde rega terlebih kasih sayang mcm ni dah ๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ
.
0174717248 ini no sis. Kalau berkenan dihati nak masuk meminang, wasap no tu ok?
.
#jamuseribonda
#learosse
#promoraya

PROMOSI "PECAH KEPALA" DAH NAK HABES KORANG!
.
Bahang raya makin terasa dan bahang promo nak habes pun makin menjadi-jadi terasanya. Rasa panas pulak henpon sis ni sebab asik berbunyi wasap sis โ˜บ
.
Promosi setahun sekali jer tau rega macam ni. Esok dah rega normal dah. Dah takde rega terlebih kasih sayang mcm ni dah ๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ
.
0179581629 ini no sis. Kalau berkenan dihati nak masuk meminang, wasap no tu ok?
.
#jamuseribonda
#learosse
#promoraya

#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

Haluuu dearies,
.
Hari ni, 21 Jun hari terakhir penyerahan parsel yer. #Poslaju jamin akan sampai sebelum raya. Jom bawak balik ke kampung set kombo #jamuseribonda & #learosse. Promo pecah kepala pun masih berbaki 3 hari. Dengan JSB & LR, barulah sempurna raya korang nanti ๐Ÿ˜˜
.
โœ”Umphh!
โœ”Lawas
โœ”Segar
โœ”Berseri
โœ”Bebas penyakit
.
WhatsApp 0175038040
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #SKII #Duckscarves #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

Morning dearies,
.
Hari ni, 21 Jun hari terakhir penyerahan parsel yer. #Poslaju jamin akan sampai sebelum raya. Jom bawak balik ke kampung set kombo #jamuseribonda & #learosse. Promo pecah kepala pun masih berbaki 3 hari. Dengan JSB & LR, barulah sempurna raya korang nanti ๐Ÿ˜˜
.
โœ”Umphh!
โœ”Lawas
โœ”Segar
โœ”Berseri
โœ”Bebas penyakit
.
WhatsApp 0179581629 .
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #SKII #Duckscarves #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

OOO..RUPANYA INI RAHSIA MODEL CANTIK NI ๐Ÿ˜
.
Ooo gitu.. patutlah cantik. Uols tau kan kecantikan sebenar bermula dari dalam. InsyaAllah #jamuseribonda & #learosse dapat membantu
.
Last day postage ESOK! Pihak Poslaju dah janji yang parcel uols akan sampai sebelum raya. So tunggu apalagi? Meh rebut harga promo yang murah sengoti ni
.
๐Ÿ“ฒ 0175038040
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #SHMPR #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

OOO..RUPANYA INI RAHSIA MODEL CANTIK NI ๐Ÿ˜
.
Ooo gitu.. patutlah cantik. Uols tau kan kecantikan sebenar bermula dari dalam. InsyaAllah #jamuseribonda & #learosse dapat membantu
.
Last day postage ESOK! Pihak Poslaju dah janji yang parcel uols akan sampai sebelum raya. So tunggu apalagi? Meh rebut harga promo yang murah sengoti ni
.
๐Ÿ“ฒ 0179581629
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #SHMPR #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

Alhamdulillah rezeki bulan ramada tak penah putus..
#hdcreambyeverdeenss
#jamuseribonda repet order lagi 5pcs agen

"KITA" RAYA BERSAMA TAU NANTI?
.
Pegi rumah Paklong, makan Lemang cicah R1endang. Pegi pulak rumah Pakngah, makan Nasi Dagang Terengganu lawan nasi minyak. Pegi rumah Pakchu makan pulak Satey Kajang vs Lontong. Minum pulak Coke, Soda Herbs bagai. Alamak! Kesian perut tu! Boncit dah awak๐Ÿ˜‚
.
Tapi takpe sebab #jamuseribonda kan hado. Amik 2 kapsul terus jer lawas cuols! So belah malamnya nanto bolehlah isi lagi perut tu ๐Ÿ˜‰
.
Pastu V rasa tak selesa, seharian kuar beraya. Berpeluh dan melekit! Datang pulak cecair putih yang tak diundang. Lagilah rimas! Nak solat pun tak selesa ๐Ÿ˜ข
.
Takyah stress bagai. #learosse sedia membantu. Letak jer dalam handbag raya cuols, boleh pakai walau kat mana kita pegi. V pun kekal fresh sepanjang hari
.
Raya ni haruslah sempurna. Singkirkan jerawat kat wajah tu. Biar nampak berseri2 dan cun gitu
.
Pastikan JSB & LR ada ditangan anda minggu depan ye? #Poslaju cakap order skrg, barang akan sampai sebelum raya. So jgn tgu lagi ok? .
๐Ÿ“ฒ0137571513

"KITA" RAYA BERSAMA TAU NANTI?
.
Pegi rumah Paklong, makan Lemang cicah R1endang. Pegi pulak rumah Pakngah, makan Nasi Dagang Terengganu lawan nasi minyak. Pegi rumah Pakchu makan pulak Satey Kajang vs Lontong. Minum pulak Coke, Soda Herbs bagai. Alamak! Kesian perut tu! Boncit dah awak๐Ÿ˜‚
.
Tapi takpe sebab #jamuseribonda kan hado. Amik 2 kapsul terus jer lawas cuols! So belah malamnya nanto bolehlah isi lagi perut tu ๐Ÿ˜‰
.
Pastu V rasa tak selesa, seharian kuar beraya. Berpeluh dan melekit! Datang pulak cecair putih yang tak diundang. Lagilah rimas! Nak solat pun tak selesa ๐Ÿ˜ข
.
Takyah stress bagai. #learosse sedia membantu. Letak jer dalam handbag raya cuols, boleh pakai walau kat mana kita pegi. V pun kekal fresh sepanjang hari
.
Raya ni haruslah sempurna. Singkirkan jerawat kat wajah tu. Biar nampak berseri2 dan cun gitu
.
Pastikan JSB & LR ada ditangan anda minggu depan ye? #Poslaju cakap order skrg, barang akan sampai sebelum raya. So jgn tgu lagi ok? .
๐Ÿ“ฒ0174717248

"KITA" RAYA BERSAMA TAU NANTI?
.
Pegi rumah Paklong, makan Lemang cicah R1endang. Pegi pulak rumah Pakngah, makan Nasi Dagang Terengganu lawan nasi minyak. Pegi rumah Pakchu makan pulak Satey Kajang vs Lontong. Minum pulak Coke, Soda Herbs bagai. Alamak! Kesian perut tu! Boncit dah awak๐Ÿ˜‚
.
Tapi takpe sebab #jamuseribonda kan hado. Amik 2 kapsul terus jer lawas cuols! So belah malamnya nanto bolehlah isi lagi perut tu ๐Ÿ˜‰
.
Pastu V rasa tak selesa, seharian kuar beraya. Berpeluh dan melekit! Datang pulak cecair putih yang tak diundang. Lagilah rimas! Nak solat pun tak selesa ๐Ÿ˜ข
.
Takyah stress bagai. #learosse sedia membantu. Letak jer dalam handbag raya cuols, boleh pakai walau kat mana kita pegi. V pun kekal fresh sepanjang hari
.
Raya ni haruslah sempurna. Singkirkan jerawat kat wajah tu. Biar nampak berseri2 dan cun gitu
.
Pastikan JSB & LR ada ditangan anda minggu depan ye? #Poslaju cakap order skrg, barang akan sampai sebelum raya. So jgn tgu lagi ok? .
๐Ÿ“ฒ0174035952

DUA BERANAK BERKONGSI "RAHSIA" YANG SAMA
.
Mak dan anak sama cantik. Dan sis noticed yang sang ibu nampak macam seorang kakak kpd seorang adik. Awet muda nau nau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Rahsia 7 tahun mengamalkan #jamuseribonda dan 2 tahun #learosse menjadi pendamping setia. Thank u sisters ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Promosi akan berakhir pada 23 Jun dan postage last day adalah 21 Jun (insyaAllah sampai sebelum raya)
.
Nak join? Wasap meh.. ๐Ÿ“ฒ0179581629
.
#raya #puasa #PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

BAGI DEKAT MAK DAN KAKAK OK?
.
Baju raya, kasut raya semua dah beli untuk yang tersayang tapi macam ada yang lengkap. bila tengok mak yang makin uzur, solat pun terpaksa duduk atas kerusi, sering sakit urat dan kakak pulak muka kusam berjerawat dan senggugut teruk. alahai kesiannya๐Ÿ˜ข
.
Hadiahkan set kombo #jamuseribonda & #learosse buat mereka. kesihatan itu lebih bernilai dari segala-galanya dan bantu mereka utk kembali pulih
.
LAST POSTAGE RABU NI AWAK! Jangan lepaskan peluang utk grab harga pecah kepala kami ok?
.
๐Ÿ“ฒ 019 3816503
.
#raya #puasa

BAGI DEKAT MAK DAN KAKAK OK?
.
Baju raya, kasut raya semua dah beli untuk yang tersayang tapi macam ada yang lengkap. bila tengok mak yang makin uzur, solat pun terpaksa duduk atas kerusi, sering sakit urat dan kakak pulak muka kusam berjerawat dan senggugut teruk. alahai kesiannya๐Ÿ˜ข
.
Hadiahkan set kombo #jamuseribonda & #learosse buat mereka. kesihatan itu lebih bernilai dari segala-galanya dan bantu mereka utk kembali pulih
.
LAST POSTAGE RABU NI AWAK! Jangan lepaskan peluang utk grab harga pecah kepala kami ok?
.
๐Ÿ“ฒ 0179581629
.
#raya #puasa #PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

LEBIH BERTENAGA PUASA KALI NI
.
See.. see.. see.. bukan sorang je cakap #jamuseribonda ni memberi tenaga luar biasa tetapi ramaaaaai yang mengakuinya. 2kapsul memastikan anda kekal aktif di bulan puasa
.
Jom repair dalaman serta luaran sekaligus boost-kan energy anda dengan JSB. Promosi tinggal beberapa hari sahaja lagi! Dont miss it! ๐Ÿ˜š
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

EH BOSANNYA RESDUNG NI! ASYIK MENGGARU JER!
.
Rimas dan selesa sangat! Silap jer makan terus gatal habis kat muka ni. Tak sangka pula bila makan #jamuseribonda masalah boleh selesai dengan mudah
.
Yang penting JSB memang cover inside n out tubuh wanita. Tak perlu makan macam2.. ini ajer dah cukup
.
๐Ÿ“ฒ0179581629 utk tebus harga promo
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

EH BOSANNYA RESDUNG NI! ASYIK MENGGARU JER!
.
Rimas dan selesa sangat! Silap jer makan terus gatal habis kat muka ni. Tak sangka pula bila makan #jamuseribonda masalah boleh selesai dengan mudah
.
Yang penting JSB memang cover inside n out tubuh wanita. Tak perlu makan macam2.. ini ajer dah cukup
.
๐Ÿ“ฒ0175038040 utk tebus harga promo

#jsb #JamuMagik #jamuseribonda #promosi #produkviral #igshopmalaysiamurah #igshopmalaysia #instashopping #bazaaronline #bazaarpaknil #0175038040 #qasehsahara #ipohowesomecity #ipoh #perak #agentwanted #dropshiperwelcome

HILANG 2KG!
.
Ini memang WOW! Ingatkan #jamuseribonda ni hanya fokus untuk masalah wanita je tetapi rupanya boleh nyahkan lemak degil jugak!
.
Merecik menawan lebaran nanti. Jom kasi lawas kaw-kaw agar raya ni takdelah perut tu maju ke depan kann ๐Ÿค—
.
Jom grab harga promo pecah kepala now! Wasap 0179581629 okey ๐Ÿ˜˜
.
#PRODUKBERDAFTAR #UBATBERDAFTAR #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamuwanita #jamutradisional #pembersihwanita #femininewash #maharajalawakmega #TV3 #ASTRORIA #Jrevolusi #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella

Most Popular Instagram Hashtags