#jamuseribonda

12571 posts

TOP POSTS

Yeaaahhh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ HQ #jamuseribonda dan #femininewashlearosse buat sale lagi . . Kalini untuk combo set sahaja tau uolllsss . . Normal price RM85 include pos now SALE ONLY RM75 je . . Jimat RM10 uollsss ๐Ÿ˜˜ jom cepat2 dapatkan stock superb jimat ni sekarang . . Ws +60196373686lekaiiihhh ๐Ÿ™ˆ

CANTIKNYA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sihat dalaman, cantik luaran; pepatah yg sesuai utk #jamuseribonda & #learosse๐Ÿ˜˜
.
Awet muda, bergetah dan bebas penyakit. 2kapsul #JSB utk dalaman dan luaran semanis 17, 2-3 #LR utk V kekal sihat, segar dan bersih
.
0179581629

AMBUIII... ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Banyak soalan customer tanya.. tanjat sebab igtkan #jamuseribonda ni jamu ketat mengetat dgn lancarkan haid jer. rupanya lebih dari itu
.
Pasni selit duit dalam poket sluar lah yer kak ๐Ÿ™Š
.
0179581629
.
#jamu #jamuwanita

ORANG KAMPUNG SUAMI TEGUR HAKAK๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Ramai weh orang kampung encik somi tegur hakak makin muda berseri dan lebih SLIM! Makan #jamuseribonda jer uolss
.
0127296788
.
#jamuwanita #jamu

"Macamana nak dapatkan set kombo ni? Saya pegi ke kiosk dan toko jamu tapi takde set ni? - Customer
.
#JAMUSERIBONDA & #LEAROSSE TIDAK DIJUAL SEMBARANGAN ye sayang. Kami hanya beroperasi didalam talian sahaja. Tidak dijual di kiosk mahupun toko jamu. Malah kesemua agent berdaftar kami adalah dari kelompok yang berniaga secara online
.
KENAPA SET KOMBO INI MENJADI BURUAN WANITA?
KENAPA SET KOMBO KAMI TERJUAL PULUHAN RIBU SET? ๐Ÿ‘‰Harga mampu milik
๐Ÿ‘‰Lulus KKM ๐Ÿ‘‰JSB 7tahun & LR 2tahun di pasaran
๐Ÿ‘‰Beribu testimoni
๐Ÿ‘‰Kesan padu seawal 24jam
๐Ÿ‘‰Dari mulut ke mulut, kini ianya semakin viral dan merebak sehingga ke luar Malaysia (Singapura/ Brunei/Thailand/UK/US/Australia/Arab Saudi dll) โค1 JSB 60kapsul utk sebulan/ 1 LR 80ml utk kegunaan 2bulanโค ๐Ÿ‘‰KADAR POSLAJU TIADA KENAIKAN. MASIH KEKAL RM6/RM9 SAHAJA๐Ÿ‘ˆ
.
Jom risik produk baek punya ini dgn sis.
PM/SMS/CALL/WHATSAPP +6014-8409809

RM85 DAN BERPANTANGLAH DENGAN SENANG HATI
.
Set berpantang mahal? Dah-dah toksah stress.. sbnrnya tak perlu amal macam2 jenis produk sebab dalam #jamuseribonda dan #learosse ni dah ada pelbagai jenis herba yang lengkap utk ibu selepas bersalin. meh sis listkan serba ringkas;
.
1) Menyembuhkan luka dalaman
2) Mengecut dan menyihatkan rahim
3) Merapatkan Miss V
4) Milk booster (JSB tak panas ye syg, sesuai utk bf mom)
5) Energy booster
6) Naikkan seri wajah ibu bersalin
6) Pejalkan aset dan kulit
7) Kulit lembap dan cerah
8) Merawat keputihan
9) Mencerahkan bahagian V
10) Cegah jangkitan kuman di bahagian sulit wanita
.
PM sis. konsultansi percuma utk anda
.
0169257081
.
#setberpantang #jamuwanita #pembersihwanita

Alhamdulillah rezeki bulan ramada tak penah putus..
#hdcreambyeverdeenss
#jamuseribonda repet order lagi 5pcs agen

Kekuatan itu datang bila jatuh berkali kali.Jatuh tak ber erti jatuh sampai bila bila.Bila jatuh harus bangkit semula dengan kekuatan yang ada untuk terus maju ke hadapan.
.
#ginchuscarves #jamuseribonda

AWAK, LUARAN MENCERMINKAN DALA.MAN .
Selalu mak pesan kalau tang da.lam tu sihat, automatik tang luar bertambah-tambah manis dan berseri. Itu pasal mak kita sangat tekankan anak-anak supaya MAKAN JAMU supaya kesihatan tang dalam tu sentiasa terjaga. Barulah tak pucat dan tak nampak macam orang sakit
.
Mekap saja takkan dapat tutup "kelemahan" diri. Pokok pangkalnya yang dalam tu nak kena rawat dulu. So rawatlah dengan set kombo #viral JAMU SERI BONDA & LEA ROSSE. Raya ni pasni makin naik serinya ๐Ÿ˜˜
.
0175038040
.
#jamuseribonda
#learosse

MOST RECENT

JATUH CINTA SUDAH ๐Ÿ˜
.
"Akak jatuh cinta dengan set kombo ni"
.
Ringkas, padat dan melekat terus di hati. Set kombo viral yang sentiasa menjadi pilihan utama wanita masakani ๐Ÿ˜˜
.
Sis berminat? meh wasap
@mobile
@mobile
@mobile
.
Tapi kalau nak tengok TESTIMONI/ INFO produk dulu pun boleh. beribu feedback kita dapat:-
#jamuseribonda
#learosse
.
Nah info tambahan untuk sis baca:-
โœ” LEA ROSSE FEMININE HYGIENE (LR) - dilancarkan pada 2015 (NOT150303962K)
โœ”JAMU SERI BONDA (JSB) - dilancarkan pada tahun 2010 (MAL10043746T)
โœ”Dikilangkan dikilang berstatus GMP dan HALAL dari JAKIM
โœ” 100% herba semulajadi
โœ” LR boleh digunakan oleh semua peringkat umur dan keadaan (haid dan hamil boleh guna)
โœ”JSB sesuai untuk remaja, wanita dewasa dan warga emas. masa datang haid dan hamil kena stop dulu ye. untuk kesan terbaik, minum 2-3liter air putih setiap hari
โœ” 100% milik bumiputra MUSLIM
โœ” 100% berkesan
โœ” 0% side effect
โœ” TESTIMONI bertubi-tubi masuk saban hari
.
Sekali dah cuba, harus berkali-kali jatuh cinta. set kombo viral kami mendapat kepercayaan daripada beribu wanita di Malaysia. highly recommended kata mereka ๐Ÿ˜
.
#jamu #pembersihwanita

JATUH CINTA SUDAH ๐Ÿ˜
.
"Akak jatuh cinta dengan set kombo ni"
.
Ringkas, padat dan melekat terus di hati. Set kombo viral yang sentiasa menjadi pilihan utama wanita masakani ๐Ÿ˜˜
.
Sis berminat? meh wasap
@mobile
@mobile
@mobile
.
Tapi kalau nak tengok TESTIMONI/ INFO produk dulu pun boleh. beribu feedback kita dapat:-
#jamuseribonda
#learosse
.
Nah info tambahan untuk sis baca:-
โœ” LEA ROSSE FEMININE HYGIENE (LR) - dilancarkan pada 2015 (NOT150303962K)
โœ”JAMU SERI BONDA (JSB) - dilancarkan pada tahun 2010 (MAL10043746T)
โœ”Dikilangkan dikilang berstatus GMP dan HALAL dari JAKIM
โœ” 100% herba semulajadi
โœ” LR boleh digunakan oleh semua peringkat umur dan keadaan (haid dan hamil boleh guna)
โœ”JSB sesuai untuk remaja, wanita dewasa dan warga emas. masa datang haid dan hamil kena stop dulu ye. untuk kesan terbaik, minum 2-3liter air putih setiap hari
โœ” 100% milik bumiputra MUSLIM
โœ” 100% berkesan
โœ” 0% side effect
โœ” TESTIMONI bertubi-tubi masuk saban hari
.
Sekali dah cuba, harus berkali-kali jatuh cinta. set kombo viral kami mendapat kepercayaan daripada beribu wanita di Malaysia. highly recommended kata mereka ๐Ÿ˜
.
#jamu #pembersihwanita

SELAMAT TINGGAL RADANG SERVIKS
.
Speechless ketika dapat whatsApp dari rakan sekolah dulu.. pihak hospital bagitau yg kawan akak ni ada penyakit radang serviks.. 3bulan sekali kena buat #papsmear
.
Kemudian hati terdetik nak amalkan set kombo #jamuseribonda dan #learosse.. 8 bulan ikhtiar (mula amalkan penghujung November 2016) .. KINI BEBAS DARI PENYAKIT INI. Subhanallah! hebatnya herba buat kaum hawa
.
Akak happy.. very happy. syukur๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Setiap penyakit pasti ada ubatnya. ikhtiar selagi boleh
.
0174035952
.
#jamu #jamuwanita #radangserviks #luluskkm #pembersihwanita #femininewash #jamuseribonda #jamuwanita #jamuuntukdalaman #rahsiawanitasihat #barangankesihatanwanita #kulim #kulimhitechpark #kulimavenue #kelanglamakulim #geraimpkkkelanglamakulim #periodteratur #keputihankering #melawaskanpembuangan #buangtoksin #politeknikkulim #uniklkulim #petronashitech #pasarmalamkelanglamakulim #pakarmasalahwanita #trustedseller #terapiinstagram #butikdankosmetikjomsegak #jamuuntukwanita

SELAMAT TINGGAL RADANG SERVIKS
.
Speechless ketika dapat whatsApp dari rakan sekolah dulu.. pihak hospital bagitau yg kawan akak ni ada penyakit radang serviks.. 3bulan sekali kena buat papsmear
.
Kemudian hati terdetik nak amalkan set kombo #jamuseribonda dan #learosse.. 8 bulan ikhtiar (mula amalkan penghujung November 2016) .. KINI BEBAS DARI PENYAKIT INI. Subhanallah! hebatnya herba buat kaum hawa
.
Akak happy.. very happy. syukur๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Setiap penyakit pasti ada ubatnya. ikhtiar selagi boleh
.
0179581629
.
#jamu #jamuwanita #radangserviks #luluskkm #pembersihwanita #femininewash #produkberdaftar #resipituruntemurun #JAMU #VIRAL #doayangbaikbaik #wanitahariini #Meletop #diaanakjeneral #fattahamin #sayajual #produkkecantikan #jamutradisional #femininewash #TV3 #ASTRORIA #wanitaterindah #berpantang #milkbooster #setberpantang #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer #jemyaira #wanitaterindah #fattzura

JANGAN MARAH KULIT IOLS DAH LEMBAP๐Ÿ˜
.
1 botol #jamuseribonda dah dapat kesan best! kalau berbotol-botol camne ekk? mesti bertambah-tambah merecik gitu
.
Seronok sungguh.. luar dalam abis kena repair dgn #JSB
.
Keyakinan diri pun makin meningkat. saya suka! ๐Ÿค—
.
0137571513
.
#jamuwanita #jamu #kulitcantik #luluskkm

WAAAHHHHH .
Set kombo berhantu in the house yaww! #jamuseribonda & #learosse ni PAKAR penjagaan dalaman, luaran serta a.set2 penting wanita tau
.
2 kapsul utk repair dalaman dan luaran
2-3 titis utk V sentiasa bebas bakteria dan sihat
.
Kesan? dalam masa 24 jam insyaAllah
.
0148409809
.
#jamuwanita #jamu #pembersihintim

MASALAHNYA..TERLALU BEST ๐Ÿ˜‰
.
Memang masalah besar kalau amalkan #jamuseribonda dan #learosse ni..sebab ianya TERLALU BEST & CONFIRM REPEAT ORDER
.
JSB ~ 7 tahun di pasaran
LR ~ 2 tahun di pasaran
.
MANTAP, SEGAR & NIKMAT ๐Ÿ˜˜
.
0148409809
.
#jamu #jamuwanita #pembersihwanita #femininewash

SERING PENAT? .
Jadi wanita ni memang penat tau adik kakak abe sekalian. tak kiralah surirumah ker wanita bekerjaya ker.. kerja yang tak pernah habis. tu pasal kita jadi cepat penat dan lesu
.
Cemana nak tambahkan tenaga dan kasi badan segar selalu? #jamuseribonda ada jawapannya
.
Jom buang jauh-jauh lesu longlai tu dgn jamu kami. trusted brand since 2010 ๐Ÿ˜˜
.
0148409809
.
#jamuwanita #jamu #luluskkm

HAIPP.. WOW NYA AWAK!
.
Korang.. yang bertanda LOVE tu hakak taknak taip kat sini tau. korang kena baca sdiri kayy. yang belom kawen tu jgn baca. buat2 tak nampak okay๐Ÿ™ˆ
.
Apapun syukur #jamuseribonda dapat membantu sedikit sebanyak. katakan ya kepada dalaman yang sihat. badan nak pakai lama uols, kena jaga elok2 naaa
.
โฃ๏ธREADY STOCKโฃ๏ธ
.
0148409809
.
#jamuwanita #keputihan #suamiisteri #luluskkm

JANGAN MARAH KULIT IOLS DAH LEMBAP๐Ÿ˜
.
1 botol #jamuseribonda dah dapat kesan best! kalau berbotol-botol camne ekk? mesti bertambah-tambah merecik gitu
.
Seronok sungguh.. luar dalam abis kena repair dgn #JSB
.
Keyakinan diri pun makin meningkat. saya suka! ๐Ÿค—
.
0148409809
.
#jamuwanita #jamu #kulitcantik #luluskkm

JANGAN MARAH KULIT IOLS DAH LEMBAP๐Ÿ˜
.
1 botol #jamuseribonda dah dapat kesan best! kalau berbotol-botol camne ekk? mesti bertambah-tambah merecik gitu
.
Seronok sungguh.. luar dalam abis kena repair dgn #JSB
.
Keyakinan diri pun makin meningkat. saya suka! ๐Ÿค—
.
0199433798
.
#jamuwanita #jamu #kulitcantik #luluskkm

JANGAN MARAH KULIT IOLS DAH LEMBAP๐Ÿ˜
.
1 botol #jamuseribonda dah dapat kesan best! kalau berbotol-botol camne ekk? mesti bertambah-tambah merecik gitu
.
Seronok sungguh.. luar dalam abis kena repair dgn #JSB
.
Keyakinan diri pun makin meningkat. saya suka! ๐Ÿค—
.
0179581629
.
#jamuwanita #jamu #kulitcantik #luluskkm

JANGAN MARAH KULIT IOLS DAH LEMBAP๐Ÿ˜
.
1 botol #jamuseribonda dah dapat kesan best! kalau berbotol-botol camne ekk? mesti bertambah-tambah merecik gitu
.
Seronok sungguh.. luar dalam abis kena repair dgn #JSB
.
Keyakinan diri pun makin meningkat. saya suka! ๐Ÿค—
.
0179581629
.
#jamuwanita #jamu #kulitcantik #luluskkm

HAIPP.. WOW NYA AWAK!
.
Korang.. yang bertanda LOVE tu hakak taknak taip kat sini tau. korang kena baca sdiri kayy. yang belom kawen tu jgn baca. buat2 tak nampak okay๐Ÿ™ˆ
.
Apapun syukur #jamuseribonda dapat membantu sedikit sebanyak. katakan ya kepada dalaman yang sihat. badan nak pakai lama uols, kena jaga elok2 naaa
.
โฃ๏ธREADY STOCKโฃ๏ธ
.
0127296788
.
#jamuwanita #keputihan #suamiisteri #luluskkm

Alalhamdulillah. Terima kasih saiyangs2 semuaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #jamuseribonda #learosse #minyakkelapadara #mossmayra #jamu #pembersihintim

SERING PENAT? .
Jadi wanita ni memang penat tau adik kakak abe sekalian. tak kiralah surirumah ker wanita bekerjaya ker.. kerja yang tak pernah habis. tu pasal kita jadi cepat penat dan lesu
.
Cemana nak tambahkan tenaga dan kasi badan segar selalu? #jamuseribonda ada jawapannya
.
Jom buang jauh-jauh lesu longlai tu dgn jamu kami. trusted brand since 2010 ๐Ÿ˜˜
.
0127296788
.
#jamuwanita #jamu #luluskkm

SERING PENAT? .
Jadi wanita ni memang penat tau adik kakak abe sekalian. tak kiralah surirumah ker wanita bekerjaya ker.. kerja yang tak pernah habis. tu pasal kita jadi cepat penat dan lesu
.
Cemana nak tambahkan tenaga dan kasi badan segar selalu? #jamuseribonda ada jawapannya
.
Jom buang jauh-jauh lesu longlai tu dgn jamu kami. trusted brand since 2010 ๐Ÿ˜˜
.
0174035952
.
#jamuwanita #jamu #luluskkmdanhalal #jamuseribonda #learosse #jamurapat #jamuketat #haidlancar #ubatkeputihan #periodteratur

Most Popular Instagram Hashtags