[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jamuseribonda

13187 posts

TOP POSTS

Yeaaahhh πŸ‘πŸ‘πŸ‘ HQ #jamuseribonda dan #femininewashlearosse buat sale lagi . . Kalini untuk combo set sahaja tau uolllsss . . Normal price RM85 include pos now SALE ONLY RM75 je . . Jimat RM10 uollsss 😘 jom cepat2 dapatkan stock superb jimat ni sekarang . . Ws +60196373686lekaiiihhh πŸ™ˆ

MAKAN JAMU PUN BODY BOLEH MANTAP? .

Sekali lagi Kak Dara nak shout; hebatnya herba untuk wanita! Herba bukan sebarang herba, herba ni bukan jer boleh repair dalaman jer tau tapi dalam masa yang sama boleh mantapkan tubuh kita juga tau .

Hanya pengambilan sebotol #jamuseribonda dah cenggini wow, apatah lagi kalau diambil secara berterusan kan? .

Berbaloi manfaatkan sumber alam semulajadi. InsyaAllah bebas penyakit dan problem .

Wasap Kak Dara @mobile. Kak Dara sedia memberi khidmat terbaik untuk anda .

#teamkakdara

#agentwanted

#dropshipwanted

JAMU UNTUK ANAK DARA PUN ADA?
.

Bila sebut aje tentang jamu,mesti semua ingat wanita yg berkahwin dan berpantang sahaja yg boleh makan
.
Bila sebut aje tentang jamu,mesti semua ingat wanita yg berkahwin dan berpantang sahaja yg boleh makan
.
Kena tukar mentaliti tau. Seawal 15 tahun dah boleh amalkan #JAMUSERIBONDA. Bagus kalau diamalkan di usia muda sebab dari awal lagi dalaman kita dah terjaga
.
Yang terbaik hanya dari Jamu Seri Bonda..
belum cuba,belum tau. dah cuba, setia selamanya 😘
.
Wasap 01114494600
.
#luluskkm
#teamkakdara
#agentwanted
#dropshipwanted

SIS ADA KAWAN YANG ALAMI CYST/ FIBROID?
.
Jom berikhtiar dengan #jamuseribonda. pengambilan secara konsisten insyaAllah dapat membantu merawat masalah ini
.
017-4035952
.
#jamuwanita #cyst #fibroids

NAK TAHU CARA PALING MUDAH UNTUK KEKAL AWET MUDA? . .

Tua sebelum usia.. atau nampak tua walaupun masih berusia muda tu memang buat geng wanita rasa stress dan down. dan memiliki wajah yang kusam dan tak flawless pun satu masalah besar jugaπŸ™ˆ . .

Okey apakata anda FREEZE YOUR AGE dengan #JAMUSERIBONDA & #LEAROSSE . .

JAMU SERI BONDA ~ repair inside and out tubuh wanita

LEA ROSSE FEMININE WASH ~ full coverage utk bhgn V termasuklah menganjalkan bhgn itu . .

Kedua-duanya saling melengkapi dan mampu "menyempurnakan" hidup seorg suri . .

Best ke best? Kalau best meh lelaju wasap Kak Dara πŸ‘‰ @mobile . .

#teamkakdara

#agentwanted

#dropshipwanted

ADA MASALAH PERANAKAN JATUH/BENGKAK?
.
Kata kakak ni, makan JAMU SERI BONDA ni sangat bagus untuk peranakan/ rahim kita.yang mana ada masalah di bahagian ini molek sangatlah amalkan JSB, InsyaAllah berkesan
.
#jamuseribonda padu habes .
πŸ“ž ciklala 0127601608

#jamuseribondaonline #femininwash #jamuseribonda #learosse

Tahukah anda 99% Lelaki suka pada payudara Wanita yang mantap & tegang?? 90% lelaki menganggap payudara isteri mereka adalah milik mereka 😍 WOOOOOW !!
Saya setuju ...... 200%
.
Adakah anda sudah bersedia memberikan yang terbaik untuk suami anda atau biarkan dia mencari yang lain?? 😨😨
.
HANYA DENGAN #FIIRABREASTSERUM ANDA AKAN MENJADI LEBIH YAKIN DAN NAMPAK SEKSI DI MATA SUAMI πŸ˜‰
.
BERMINAT KLIK LINK DI BIO FAST REPLY 011-11839502
FULL TIUB HARGA RM69
TRIAL PACK RM15
Pilih Dan Cuba πŸ’― Terbaik

NAK IKAT SI DIA RAPAT RAPAT

Jom ladies, tawan dan pikat si dia dengan set kombo berhantu kami, #jamuseribonda & #learosse. Feedback setakat ni memang A+. Dalaman dan luaran semanis 17. Tak caya? Klik jer # kami 😚

01117634977

#jamuwanita #jamucantik
#femininewash

Beli JSB utk hilangkan lenguh2 badan, sakit pinggang dan masalah period jer... Tapi tubuh badan.. dalaman dan luaran MEMANG TERPAKSA menerima dan mendapat 21 khasiat drpda #jamuseribonda.
.
Best ke best? Nak ke nak?
.
Kalau nak.. Terus ws.pemilik no ni
www.wasap.my/011-11418723

MOST RECENT

NAK TAHU BAGAIMANA HERBA DI DALAM SET KOMBO KAMI "MENJAGA" ANDA? .
.
Oh hebatnya HERBA kepada kaum wanita! Makin diamalkan makin sihat, makin mantap, makin awet muda! .
Jom tengok herba apa kami guna didlm #jamuseribonda & #learosse
Manjakani - Melambatkan proses penuaan - Mencegah diabetes

Akar Serapat - Kesihatan dalaman (aset wanita) - Menambah tenaga - Melicinkan kulit - Membuang toksin

Kacip Fatimah - Anti kanser Payudara & Rahim - Merangsang estrogen - Melambatkan proses menopaus -Mengurangkan sakit ketika haid

Habatussauda - Bersifat antioksidan - Anti kanser - Menurunkan berat badan

Rempah ratus - Melancarkan peredaran darah - Merawat senggugut - Memperbanyakkan susu badan

Sireh -Merawat keputihan -Mengencangkan organ intim -Menghilangkan bau -Merawat kegatalan

Pudina - Bersifat antiseptik - Menyegarkan - Menstabilkan kitaran haid .
.
Best ke best set kombo ni? Kalau best, meh Whatsapp ciklala mehπŸ‘‰ 0127601608
.
.
#femininwash
#jamuseribonda
#jamuseribondaonline
#learosse

SIS ADA KAWAN YANG ALAMI CYST/ FIBROID?
.
Jom berikhtiar dengan #jamuseribonda. pengambilan secara konsisten insyaAllah dapat membantu merawat masalah ini
.
017-4035952
.
#jamuwanita #cyst #fibroids

ANDA SEORANG WANITA? SEORANG ISTERI/IBU? .

Hebatnya #jamuseribonda! Jamu kami dah berjaya mencuri hati wanita. Bukan seorang tapi beribu orang dah berpuas hati dengan keberkesanan jamu ramuan tradisi ini .

Kata mereka, JSB ni berbeza yakmat dengan brand lain. Semestinya kerana ramuan dan sukatan yang kami gunakan adalah tersendiri dan resepi ini adalah resepi turun temurun keluarga pengasas. Bukan jamu re-branding ya✌ .

Buy with confident. JSB melengkapi hidup seorang suri .

Wasap Kak Dara kalau nak cantik, sihat dan awet muda πŸ‘‰ @mobile .

#agentwanted

#dropshipwanted

#teamkakdara

ANDA SEORANG WANITA? SEORANG ISTERI/IBU? .

Hebatnya #jamuseribonda! Jamu kami dah berjaya mencuri hati wanita. Bukan seorang tapi beribu orang dah berpuas hati dengan keberkesanan jamu ramuan tradisi ini .

Kata mereka, JSB ni berbeza yakmat dengan brand lain. Semestinya kerana ramuan dan sukatan yang kami gunakan adalah tersendiri dan resepi ini adalah resepi turun temurun keluarga pengasas. Bukan jamu re-branding ya✌ .

Buy with confident. JSB melengkapi hidup seorang suri .

Wasap Kak Dara kalau nak cantik, sihat dan awet muda πŸ‘‰ @mobile .

#agentwanted

#dropshipwanted

#teamkakdara

DUA BERANAK BERKONGSI RAHSIA KECANTIKAN .
Kecantikan sebenar bermula dari dalam. bila yang dalam tu sihat walafiat, yang luar pun akan terkena tempiasnya juga. glowing, berseri dan awet muda
.
Nak tahu cara mudah untuk cantik dan sihat? #jamuseribonda & #learosse ada jawapannya
.
Meh Ciklalanbantu awak. Whatsapp 0127601608
.
#jamu #awetmuda #femininewash #femininehygiene #luluskkm #teamkakdara #jamuseribonda #learosse #jamuseribondaonline

ADA MASALAH PERANAKAN JATUH/BENGKAK?
.
Kata kakak ni, makan JAMU SERI BONDA ni sangat bagus untuk peranakan/ rahim kita.yang mana ada masalah di bahagian ini molek sangatlah amalkan JSB, InsyaAllah berkesan
.
#jamuseribonda padu habes .
πŸ“ž ciklala 0127601608

#jamuseribondaonline #femininwash #jamuseribonda #learosse

NAK TAHU KENAPA CUSTOMER CARI BALIK PRODUK KAMI?
.
Dah jadi lumrah bila kuar produk baru, kita pun teringin nak cuba..teringin nak "check" hebat ke tak..menjadi ke tak..
.
.
Tapi..bak kata customer kami.. dah cuba try test jamu brand lain tapi still takleh tandingi kehebatan #jamuseribonda. subhanallah. terharu dan happy sgt2
.
.
Sis boleh jamin yg JSB lain dari yang lain. memang byk brand kat luar sana but JSB is very different
.
.
Adik JSB, #learosse pun tak kurang hebatnya. pendek kata dedua ni saling melengkapi 😘
.
.
Meh wasap Kak Dara meh πŸ‘‰ 017-4035952
.
.
#agentwanted
#dropshipwanted
#luluskkm

NAK TAHU APA RAHSIA WANITA INI SEMAKIN CANTIK, GEBU DAN SIHAT?

Hebatnya herba kepada kaum hawa! Hasil gabungan herba terbaik dunia maka terhasillah resipi teragung buat wanita. #LEAROSSE & #JAMUSERIBONDA memang WOW! . .

Manjakani - Melambatkan proses penuaan - Mencegah diabetes .

Akar Serapat - Kesihatan dalaman (aset wanita) - Menambah tenaga - Melicinkan kulit - Membuang toksin .

Kacip Fatimah - Anti kanser Payudara & Rahim - Merangsang estrogen - Melambatkan proses menopaus - Mengurangkan sakit ketika haid .

Habatussauda - Bersifat antioksidan - Anti kanser - Menurunkan berat badan .

Rempah ratus - Melancarkan peredaran darah - Merawat senggugut - Memperbanyakkan susu badan .

Sireh -Merawat keputihan -Mengencangkan organ intim -Menghilangkan bau -Merawat kegatalan .

Pudina - Bersifat antiseptik - Menyegarkan - Menstabilkan kitaran haid .

Whatsapp ciklala kalau nak jadi cantik mcm akak kita ni. 0127601608
.
.
#jamuseribonda #jamuseribondaonline #femininwash #learosse

MAKAN JAMU PUN BODY BOLEH MANTAP?
.
Sekali lagi Kak Dara nak shout; hebatnya herba untuk wanita! Herba bukan sebarang herba, herba ni bukan jer boleh repair dalaman jer tau tapi dalam masa yang sama boleh mantapkan tubuh kita juga tau
.
Hanya pengambilan sebotol #jamuseribonda dah cenggini πŸ‘ wow!! Apatah lagi kalau diambil secara berterusan kan?
.
Berbaloi manfaatkan sumber alam semulajadi. InsyaAllah bebas penyakit dan problem
.
Wasap Kak Dara 01117634977. Kak Dara sedia memberi khidmat terbaik untuk anda
.
#teamkakdara
#agentwanted
#dropshipwanted

Sampai sekarang tak boleh nak move on lagi
.
Memang sejenis takkan move on kot sebab diri sendiri dah rasa betapa best dan selesa amalkan #jamuseribonda & #learosse. Bila dah selesa, of course la tak cari lain kan?
.
Nikmat yakmat bila makin hari makin WOW resultnya. Itulah faedahnya bila kita konsisten. Makan/pakai apa-apa produk haruslah berterusan, barulah umphh kesannya
.
Kak Dara happy bila makin ramai yang berpuas hati dengan set kombo ni. Terima kasih daun keladi, lain kali beli lagi ey
.
Ciklala sedia berkhidmat utk awak. Whatsapp 0127601608 utk tahu rahsia maintain sweet 17
.
#jamuseribondaonline
#jamuseribonda
#luluskkm
#teamkakdara
#learosse
#femininwash

MAKAN JAMU PUN BODY BOLEH MANTAP? .

Sekali lagi Kak Dara nak shout; hebatnya herba untuk wanita! Herba bukan sebarang herba, herba ni bukan jer boleh repair dalaman jer tau tapi dalam masa yang sama boleh mantapkan tubuh kita juga tau .

Hanya pengambilan sebotol #jamuseribonda dah cenggini wow, apatah lagi kalau diambil secara berterusan kan? .

Berbaloi manfaatkan sumber alam semulajadi. InsyaAllah bebas penyakit dan problem .

Wasap Kak Dara @mobile. Kak Dara sedia memberi khidmat terbaik untuk anda .

#teamkakdara

#agentwanted

#dropshipwanted

MAKAN JAMU PUN BODY BOLEH MANTAP? .

Sekali lagi Kak Dara nak shout; hebatnya herba untuk wanita! Herba bukan sebarang herba, herba ni bukan jer boleh repair dalaman jer tau tapi dalam masa yang sama boleh mantapkan tubuh kita juga tau .

Hanya pengambilan sebotol #jamuseribonda dah cenggini wow, apatah lagi kalau diambil secara berterusan kan? .

Berbaloi manfaatkan sumber alam semulajadi. InsyaAllah bebas penyakit dan problem .

Wasap Kak Dara @mobile. Kak Dara sedia memberi khidmat terbaik untuk anda .

#teamkakdara

#agentwanted

#dropshipwanted

Kalau satu hari ter-miss pakai cik hijau ni, memang rasa tak lengkap. Macam ada rasa yang kureng jer .
Bahagian "ini" sememangnya menjadi keutamaan. Beruntunglah jika awak pandai menjaga dan sentiasa peka kepada aspek kebersihan dan kesihatan .
Segar, mantap dan sihat selalu. #LEAROSSE like no other❀ .
Whatsapp ciklala 0127601608
.
#teamkakdara #jamuseribondaonline #femininwash #luluskkm #jamuseribonda #learosse

CEPAT KENYANG
.
Bukan saja keputihan dirawat, bahkan membantu melangsingkan badan juga 😱😍 FREE khidmat konsultasi bagi mereka yang betul-betul ingin berubah menjadi wanita LUAR BIASA!
.
Wasap Ciklala 0127601608
.
#teamkakdara
#jamuseribondaonline
#jamuseribonda
#luluskkm
#femininwash
#learosse

Most Popular Instagram Hashtags