[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jamumokyahomemade

8 posts

TOP POSTS

Kapsul manjakani. Untuk kesihatan dalaman. Untuk menjaga 3 aset utama kita. Dada, pinggul dan mis v. Badan selepas bersalin yang tak berapa nak jaga. Boleh cuba.
Bahan utama hanya manjakani 100% tanpa bahan tambahan. Dikisar dan dibuat sendiri oleh mokya.
#JamumokyaHomemade #JamuUntukSemua #halal #Homemade #KapsulManjakani

🌹UOLLS...akak ada stok #jamumokyahomemade nie.....korang nak x? kalau nak cepat2 PM/WASAP...jangan tunggu2....xrugi pn kalau korang beli....tak caya,tengok testimoni2....jangan malu jangan segan 👌👌
🌹MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT....
🌹yang nak ikhtiar ZURIAT pun boleh cuba...insyallah dengan izin Allah s.w.t.....dah ramai tau berjaya hamil asbab #jamumokya...janji consistant makan ye adik kakak....BERUSAHA , DOA & TAWAKAL.....insyallah...
📲0129586373

Ini lah makjun mokya. Sedap dimakan. Lembut je. Nak cuba boleh la. Sakit urat, letih, penat. Memang wajib makan. Murah, selamat, halal dan 100% dari bahan semulajadi. Tanpa pengawet. Diuli sendiri oleh mokya.
#JamumokyaHomemade #JamuUntukSemua #halal #murah #Homemade #MakjunMokya

Makjun mokya. Sesuai untuk semua anak dara, mak dara atau pun nenek dara. Untuk sakit badan, letih, lesu dan sakit urat. Merawat keputihan, menguatkan dan mengencangkan otot vagina. Mengeratkan hubungan suami dan isteri. Senang dan mudah. Rasa yang sedap. Bahan dari alam semulajadi. Halal, selamat dan bersih. Keluaran bumiputera.
Nak order terus dm Kak Ah ok. Tekan je link ni 👉http://jamumokya.wasap.my/

#JamumokyaHomemade #jamu #murah #bersih #selamat #halal

Minyak Terapi Mokya. Untuk mengurut selepas bersalin, kejang kaki masa mengandung. Untuk mak ayah kat kampung. Untuk anak kembung perut.
Boleh guna seisi keluarga. Yang penting bersih, selamat dan halal. Dibuat sendiri oleh mokya. Bahannya minyak kelapa dan essential oil sahaja.
Cuma rm10 sahaja sebotol. Nak pos boleh beli 2botol dan ke atas.
#JamumokyaHomemade #halal #minyakurut

Letih, penat, badan lesu, tidak bermaya. Boleh cuba jamumokya homemade. 100% manjakani. Tak rugi cuba. Pasti teruja 😊😍 #jamu #jamumokya #jamumokyahomemade #halal #berpantang #breastfeeding #trustseller #bazarpaknil #sayagunasayajual #sihat

MOST RECENT

Makjun mokya. Sesuai untuk semua anak dara, mak dara atau pun nenek dara. Untuk sakit badan, letih, lesu dan sakit urat. Merawat keputihan, menguatkan dan mengencangkan otot vagina. Mengeratkan hubungan suami dan isteri. Senang dan mudah. Rasa yang sedap. Bahan dari alam semulajadi. Halal, selamat dan bersih. Keluaran bumiputera.
Nak order terus dm Kak Ah ok. Tekan je link ni 👉http://jamumokya.wasap.my/

#JamumokyaHomemade #jamu #murah #bersih #selamat #halal

Ini lah makjun mokya. Sedap dimakan. Lembut je. Nak cuba boleh la. Sakit urat, letih, penat. Memang wajib makan. Murah, selamat, halal dan 100% dari bahan semulajadi. Tanpa pengawet. Diuli sendiri oleh mokya.
#JamumokyaHomemade #JamuUntukSemua #halal #murah #Homemade #MakjunMokya

Kapsul manjakani. Untuk kesihatan dalaman. Untuk menjaga 3 aset utama kita. Dada, pinggul dan mis v. Badan selepas bersalin yang tak berapa nak jaga. Boleh cuba.
Bahan utama hanya manjakani 100% tanpa bahan tambahan. Dikisar dan dibuat sendiri oleh mokya.
#JamumokyaHomemade #JamuUntukSemua #halal #Homemade #KapsulManjakani

Minyak Terapi Mokya. Untuk mengurut selepas bersalin, kejang kaki masa mengandung. Untuk mak ayah kat kampung. Untuk anak kembung perut.
Boleh guna seisi keluarga. Yang penting bersih, selamat dan halal. Dibuat sendiri oleh mokya. Bahannya minyak kelapa dan essential oil sahaja.
Cuma rm10 sahaja sebotol. Nak pos boleh beli 2botol dan ke atas.
#JamumokyaHomemade #halal #minyakurut

Meh sini, rapat sikit. Kak Ah nak tunjuk gambar makjun yang uols makan setiap hari. Inilah dia aduan makjun beserta doa tu.
Bahan dari alam semulajadi gitu. Manjakani, halia bara, kunyit, cekur, lengkuas, madu dan minyak zaiton. Diadun mesra dengan penuh kasih sayang.
Diblend, diuli, diramas, digentel dengan tangan mokya sendiri. Yang penting mokya basuh tangan dan bersarung tangan sekali. Haha.
Makjun ni khas untuk semua. Cuma tak boleh dimakan oleh ibu mengandung dan ibu yang ada tekanan darah tinggi.
Boleh membantu mengurangi masalah badan letih, lesu, sakit urat, kembung perut, darah tak lancar dan macam macam lagi.

Selalu orang tanya jamumokya ni panas tak?

Jamu mesti lah panas kan? Tapi ibu menyusu boleh makan. Maknanya ianya panas yang masih boleh ditahan 😉

Semoga bermanfaat untuk kita semua. Disamping menjaga kesihatan dan keharmonian rumah tangga 👄

Nak cuba klik link ni ⤵
http://jamumokya.wasap.my/

#MakjunMokya
#JamuUntukSemua
#JamumokyaHomemade
#bazarpaknil #jamu #Homemade #penang #trustedpersonalshoppermalaysia

Letih, penat, badan lesu, tidak bermaya. Boleh cuba jamumokya homemade. 100% manjakani. Tak rugi cuba. Pasti teruja 😊😍 #jamu #jamumokya #jamumokyahomemade #halal #berpantang #breastfeeding #trustseller #bazarpaknil #sayagunasayajual #sihat

Oat. Dates. Chia seed. Farm fresh. Perfect breakfast!

P/s : jgn lupa jamu mokya juga.. 😍

#breakfastlikeaking
#chiaseedandoat
#jamumokyahomemade

🌹UOLLS...akak ada stok #jamumokyahomemade nie.....korang nak x? kalau nak cepat2 PM/WASAP...jangan tunggu2....xrugi pn kalau korang beli....tak caya,tengok testimoni2....jangan malu jangan segan 👌👌
🌹MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT....
🌹yang nak ikhtiar ZURIAT pun boleh cuba...insyallah dengan izin Allah s.w.t.....dah ramai tau berjaya hamil asbab #jamumokya...janji consistant makan ye adik kakak....BERUSAHA , DOA & TAWAKAL.....insyallah...
📲0129586373

Most Popular Instagram Hashtags