#jamumokyahomemade

MOST RECENT

😅😅😅 Org buat air rebusan pakai biji ketumbar ke jintan ya🤣🤣🤣 jintan plak jintan manis ke jintan putih?? Ehhehehe nk tny MAK malu😘😘😘 nmpk sgt nantu dia tunggu air rebusan masak je x tlg tgk2 kt dapo... Sbb xtaw nk masuk mana satu jadi nadia beduk la dua dua sekali.. Pasmandi sapu kaki kepala perut dengan
#minyakterapimokya

Segar nyamann wangi sajaa.. Hehehehe.. Minyak serbaguna tawww 💘Kebaikan MINYAK TERAPI MOKYA 💝Untuk kegunaan seisi keluarga 💝Untuk mengurut seluruh badan
💝Sesuai untuk ibu bersalin
💝Baik untuk hilangkan kembung bayi
💝Terapi untuk sakit kepala atau migrain
💝Mencantikkan kulit *wangi dan sangat tenang

Packaging baru special taw.. Ada RAMUAN tambahan untuk ❤️KESEJAHTERAAN SUAMI ISTERI❤️ Nak tahu info lanjut item lain jamu mokya.. Jomwassap nadia⤵️⤵️ http://www.wasap.my/60123998456/jamumokyahomemde
Nk cuci mata jomm tengok tele channel nadia⤵️⤵️
https://t.me/joinchat/AAAAAEMCJx_cUUDsYx0lOA

#nadiapakainadiajual
#nadiahaerani
#nadiababydiapers
#jamumokya
#jamumokyahomemade

Bertangas. Siapa yang pernah buat? Siapa yang tak pernah buat? Buat la. Rugi tak buat. Segar je rasa. Bau pun sedap. Tak ada la bau semacam je badan tu. Senang yakmat nak buat. Serai wangi, dua sudu besar serbuk manjakani dan air panas. Serai wangi tak ada. Guna daun pandan. Letak dalam periuk atau besen comel. Yang pasti bekas tu jangan buat masak pulak lepas bertangas. Tak senonoh namanya. Letak bekas tu bawah bangku kecil dalam bilik air tu. Bangku tu pastikan yang ada lubang. Baru la wap dia keluar. Bertapa la korang dalam bilik air dalam 20minit gitu. Selamat mencuba.
#Homemade #JamumokyaHomemade
#jamu #bahansemulajadi #berpantang #keputihan #murah #manjakani #serbuk #halal #bersih #wanita #isteri #syukurselalualhamdulillah

Keputihan yang kronik. Gatal. Berbau. Susah hamil. Biji magnet boleh menarik segala apa yang ada dekat dalam tu. Tarik kotoran dan segala masalah yang buat anda susah hamil. Guna seminggu sekali. Khas untuk wanita berkahwin sahaja. Bersih dalaman, ibadat sempurna. Rm20 sebotol 30biji.
#Homemade #bersih #selamat #semulajadi #wanita #keputihan #halal #hamil #murah #JamumokyaHomemade #jamu

Bila cuaca panas. Mula la berpeluh. Badan tak selesa. Masalah keputihan. Gatal dan tak selesa di mis v. Serbuk manjakani boleh mengatasi semuanya. Guna seminggu 2x. Guna satu sudu besar. Campur sedikit air dan scrub di kawasan mis v. Insyaallah hilang semua masalah. Sebotol rm27 sahaja. Sebotol tahan 6bulan. Murah dan sangat berbaloi.
#keputihan #serbuk #manjakani #bersih #selamat #semulajadi #berpantang #isteri #murah #Homemade #JamumokyaHomemade #syukurselalualhamdulillah

Alhamdulillah settle submit order #JamuMokyaHomemade untuk tambah stock.

Yang nak try rasa betapa umpphhnya jamu ni pon boleh terus ke talian kasih sayang Kak fid
http://www.wasap.my/60129027694

Nak surprise gift daripada Kak fid tak? Cepat le pinang set 👇👇👇 #loveset
#keliwonset
#maternityset
#ikhtiarzuriatset.

Alhamdulillah.. Dah selamat COD love set pada customer Kak Bedah. Dia minang love set. Yang lain tu Kak Bedah bagi free je.
Kak Bedah dah cakap siapa beli dengan Kak Bedah banyak free gift Kak Bedah bagi.
Siapa lagi nak beli #jamumokya dengan Kak Bedah cepat wasap Kak Bedah. Yang nak love set Kak Bedah boleh hantar terus hari ni. Tapi area dekat2 dengan Kak Bedah lah. Yang Jauh Kak Bedah kena mintak tolong dengan Abang posmen . Yang dekat2 Kak Bedah mintak tolong abg sado Kak Bedah je hantarkan.
http://rawatdalaman.wasap.my

#Kakbedahjualkakbedakmakan
#jamumokyahomemade
#jamuterbaikdariladang

Yang mantop
KAK BEDAH

Alolorr sweet je deme g jenjalan bersama. Dari kiri kapsul manjakani, makjun, serbuk manjakani, tongkat ali dan di hujung tak berbaju biji magnet.
Nak sihat luar dalam. Bersih dalaman. Kuat dan bertenaga. Amalkan jamumokya.
#bersih #selamat #suci #halal #Homemade #JamumokyaHomemade #jamu #sihat #cantik #murah #berkesan #suami #isteri #keluargabahagia

Makjun fresh. Baru siap di uli. Sedap makan makjun ni. Sakit badan, sengal tulang, lemah, letih, lesu. Semua ibu ibu wajib makan. Anak dara pun boleh.
Rm32 ada 40biji

#JamumokyaHomemade #jamu #berpantang #bahansemulajadi #bersih #selamat #suci #halal #isteri #perempuan #wanita #kesuburan #keputihan

Jamumokya Homemade. Pilih mana satu idaman kalbu.
Makjun rm32
Kapsul manjakani rm27
Manjakani serbuk rm27
Tongkat ali rm22
Biji magnet rm20
Minyak terapi rm12

#JamumokyaHomemade #jamu #halal #berpantang #bersih #selamat #keputihan #sakitbadan #sakiturat #lelaki #suami #isteri #alhamdulillah #keluargabahagia #manjakani #tongkatali #murah

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Mulakan pagi dengan bismillah dan senyuman.. Nota kaki
*Ada gigi 2 batang je pun xpe. Senyum je. Kan comel tu. *Simpan link wasap kak bedah nie. Mana tahu nak tempah jamu dengan kak bedah. 😉
http://rawatdalaman.wasap.my

#kakbedahjamumokya
#jamumokyahomemade

Nak cari duit sendiri. Jom join dropship jamu dengan kak ah. Senang yakmat. Mudah gilerr.
#JamumokyaHomemade #dropship #jamu #Homemade #halal #bersih #wanita #surirumah #student #syukurselalualhamdulillah

Ada yang nak buat income 1-2k sebulan?
Semudah ABC. Seringkas 123.

Kak Ah guide sampai jadi.
Khas untuk wanita sahaja.
Dropship jamu 100% Homemade
Jika berminat tekan link di bawah 👇
http://dsjamumokya.wasap.my/

#JamumokyaHomemade #jamu #halal #bersih #selamat #dropship #wanita #syukurselalualhamdulillah

Saya mencari dropship. Khas untuk wanita sahaja. Menjual jamu 100% Homemade
Untuk 10 orang sahaja 💜💜 Jika berminat tekan link di bawah 👇
http://dsjamumokya.wasap.my/

#JamumokyaHomemade #wanita #halal #alhamdulillah #jamu #dropship #syukurselalualhamdulillah

Jamumokya Homemade halal dan bersih. 100% dari alam semulajadi. Dibuat oleh mokya sendiri. Tanpa pengawet.
#JamumokyaHomemade #jamu #halal #bersih #alhamdulillah #syukurselalualhamdulillah #alami #suami #isteri #wanita #lelaki #orangtua #baby

Jamumokya Homemade khas untuk
💜 semua wanita yang belum berkahwin dan sudah berkahwin 💜 untuk suami tercinta 💜 dari dewasa hingga orang tua
#halal #murah #Homemade #JamumokyaHomemade #jamu #keluargabahagia #keputihan #suamitercinta😘😘❤️❤️❤️ #isteri #kesuburan #alhamdulillah #syukurselalualhamdulillah

Stock masih panas. Mana yang berkenan di hati. Meh cepat masuk meminang. 100% dari bahan semulajadi. Di adun dan di uli sendiri. Sepenuh hati dan ikhlas untuk bantu awak semua.
#jamu #JamumokyaHomemade #halal #bersih #selamat #suci #murah #suamitercinta😘😘❤️❤️❤️ #isteri #keluargabahagia #rumahtanggabahagia

Makjun mokya. Sesuai untuk semua anak dara, mak dara atau pun nenek dara. Untuk sakit badan, letih, lesu dan sakit urat. Merawat keputihan, menguatkan dan mengencangkan otot vagina. Mengeratkan hubungan suami dan isteri. Senang dan mudah. Rasa yang sedap. Bahan dari alam semulajadi. Halal, selamat dan bersih. Keluaran bumiputera.
Nak order terus dm Kak Ah ok. Tekan je link ni 👉http://jamumokya.wasap.my/

#JamumokyaHomemade #jamu #murah #bersih #selamat #halal

Ini lah makjun mokya. Sedap dimakan. Lembut je. Nak cuba boleh la. Sakit urat, letih, penat. Memang wajib makan. Murah, selamat, halal dan 100% dari bahan semulajadi. Tanpa pengawet. Diuli sendiri oleh mokya.
#JamumokyaHomemade #JamuUntukSemua #halal #murah #Homemade #MakjunMokya

Kapsul manjakani. Untuk kesihatan dalaman. Untuk menjaga 3 aset utama kita. Dada, pinggul dan mis v. Badan selepas bersalin yang tak berapa nak jaga. Boleh cuba.
Bahan utama hanya manjakani 100% tanpa bahan tambahan. Dikisar dan dibuat sendiri oleh mokya.
#JamumokyaHomemade #JamuUntukSemua #halal #Homemade #KapsulManjakani

Most Popular Instagram Hashtags