#jamuladyglory_cheras

MOST RECENT

Tiba2 rasa nak post gamba ni... dah 3 hari dia x sihat... ummi rindu senyuman ni😢😢😢 #jamuladyglory.asz
#jamuladyglory_cheras
#anaksoleh
#semogacepatsembuh
#anakummi

KENAPA WANITA PERLU TAHU RAHSIA DIDALAM HALIA
Halia memang ada banyak khasiat untuk kaum wanita khususnya bagi yang sudah berkahwin.
1. Buang Angin & toksin

Bila badan dah masuk angin, satu badan sakit-sakit dan tidak selesa. Amalkan meminum air halia setiap hari untuk menyikirkan angin dalam badan dan badan pun kembali segar. Amaran : jangan terkejut jika angin sepoi-sepoi mula keluar dari badan yer 😂

Halia juga bagus untuk detox. Toksin akan disingkirkan dari badan & seterusnya memulihkan dalaman badan. Peredaran darah jadi lancar. Toksin kalau banyak dalam badan boleh membawa penyakit tau.
2. Menaikkan Seri Wajah

Bila badan segar, tidak lesu dan toksin sudah disingkirkan dari badan, automatic kulit kita jadi bersih dan wajah kita akan berseri-seri & glowing. Siapa yang tak nak muka berseri kak oii

3. Turunkan Berat Badan

Halia mengandungi unsur yang membantu melancarkan sistem metabolisme tubuh. Selain itu minum air halia juga berupaya mengurangkan nafsu makan sesuai untuk anda yang sedang diet. Ia turut membantu perut berasa kenyang dalam tempoh yang lebih lama.

4. Atasi Masalah Pencernaan

Perut kembung, cirit birit atau kejang di bahagian perut ketika period boleh diatasi dengan minum air halia panas. Ia boleh mereda dan merehatkan usus seterusnya mengatasi masalah ini. Anda juga akan rasa relax & tenang.

5. Hilangkan Bau Badan

Cuba atasi bau badan secara natural. Boleh jimat duit beli deodorant atau perfume. Senang je; tambahkan halia dlm menu seharian kita. Awesome ladies semua.. say NO to body odour okay!
6. Menghangatkan ranjang

Info penting untuk yang sudah mendirikan rumah tangga ! Pengambilan halia secara semula jadi membantu melancarkan perjalanan darah dalam tubuh termasuk ke organ reproduksi. Manfaatnya nafsu untuk bersama juga akan bertambah terutama bagi yang merancang menambah zuriat.

Memang macam-macam khasiat halia ini. Oleh sebab itu lah, Lady Glory diadun dengan halia segar dan beberapa herba asli. Kalau minum Lady Glory, tak sedar pun ada halia tau. Serious sedap !

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur #jamuwanita
#halia #tailormalaysia
#amanahikhtiarmalaysia

Kalau nak tau.. Dr Zarina (founder Lady Glory) ni ada bakat menulis jugak tau

Penulisan yang sangat bagus, menarik dan penuh ilmiah

Korang taip je zaranaturlich.com

Benda baik wajib dikongsi bersama

Lepas baca.. boleh share pulak dengan kawan-kawan
Lagi satu akak nak pesan... jangan lupa minum Lady Glory dan betau kawan-kawan kebaikan Lady Glory ye😄

Boleh dapatkan dari akak

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

Kalau dah kena senggugut tu.. satu kerja pun x boleh nak buat
.
Sakit dan seksanya hanya kita yang tahu
.
Buat apa seksa diri sorang2.. tiap2 bulan pulak tu
.
Lady Glory boleh bantu lancarkan period
.
Sedar2 je ehh... dah period
.
X payah nak meroyan bagai kat orang keliling😆

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

Every morning you have 2 choices
😴 continue to sleep with dreams
OR
💃wake up and chase your dreams

I choose to drink Lady Glory and my running shoes this morning!!!! What is your choice for today?

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

Ada yang bertanya dengan akak.. kenapa harga LADY GLORY tak sama macam harga jamu lain

Ni akak bagi pencerahan

LADY GLORY .
.
🍷Satu2nya jamu yg ada Garnicia Cambogia (mahal kalau nak beli dekat luar wehh) .
.
🍷Lebih pekat (cuma 40 ml sehari) .
.
🍷Ramuan ni telah di buat ujian makmal (bukan main campak2 dalam periuk pastu rebus dan dibotolkan 😅) .
.
🍷100% kualiti dari bahan segar dan tanpa pengawet .
.
🍷komposisi ramuan menepati kadar pengambilan optimum seseorang dalam sehari .
.
🍷2 botol Lady Glory cukup untuk menampung keperluan sebulan

Jadi.. sebenarnya sangat berbaloi dan berpatutan kannnnn

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

YURI GAGARIN
The First human to travel into space on 12 April 1961

#jamuladyglory_cheras
#dekattapibermakna
#weekend
#ladygloryzaranaturlich
#taukejamu
#tailormalaysia

Alhamdulillah... Lady Glory dapat membantu adik ni

Jadi jangan putus asa pada yang ada masalah kewanitaan

Ikhtiar dengan Lady Glory

Dengan minum secara konsisten.. InsyaAllah dapat hasil positif

Wassap akak untuk Lady Glory anda

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

Banyak manfaat LADY GLORY ni

Harga berbaloi dengan khasiat dan kebaikan yang kita dapat

Satu2nya jamu yg ada garnicia cambogia

100% dari bahan segar dan tanpa pengawet

Nak refresh diri?

Nak eratkan hubungan suami isteri?

Nak jadi superwoman?

WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

Another contest!!!
.
An Exclusive Ibawal is waiting for the winner
.
So let's selfie wearing any tudung bawal and make sure a bottle of Lady Glory in your hand
.
Tag @nikteena and @ladyglory.zaranaturlich .
Write a caption in bm or english
.
And don't forget to write

#ibawal #ladyglory drinker!
#ladygloryzaranaturlich
#thebawalselfie

Get your friends like n repost to increase your chance of winning
.
Need your Lady Glory? I can help you
.
WHATSAPP
012-376 8294
012-376 8294
012-376 8294

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras
@jamuladyglory_cheras

#jamuladyglory_cheras
#ladygloryzaranaturlich
#jamukencur
#jamudanherba
#testimonijamuzaranaturlich
#wanitahebat #jamurapat
#jamuketat #jamunyutnyut
#juskurus #ubatkurus
#juskunyit #manjakani
#jamuladyglory
#minumandalampantang
#minumankesihatanwanita
#minumanbotani
#amanahikhtiarmalaysia
#tailorcheras #tailormalaysia
#tailorberpengalaman
#ilovemyjob #taukejamu

Most Popular Instagram Hashtags