[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jamucantikluardalam

1000 posts

TOP POSTS

Sebelum sarapan.

Wajib mkn jamu dlu😏

#sayajualjamu #jamukampung #jombelijamu #jamucantikluardalam

Raja segala jamu!! Ekstrak sena, halia, kunyit, jintan dirumus khas untuk awak yang bersungguh² untuk jaga badan. Ramuan tradisional aroma herba yang ada didalamnya buat awak sentiasa nampak segar bertenaga!
Siapa laa yang dok cakap makan jamu tak bagus? Habis tok nenek kita dulu makan apa pinggang persis saloma eh? Fitt peha fit pinggang okayy. Awak semua harus detok dulu kalau nak kurus.
Jomm follow kakak rapat². Kita sembang² pasal jamu nenek. Okay ke tak? Ehh, lupa nak bagitau. Botol purple ni lariss betul bulan puasa ni tau! Semua gigih nak kurus jugak okayy😊😊 JAMU VIRAL kurus
☎️📞📲0132556571
#teamjamunenekutara
#jamunenekutara
#jamukurus
#jamumantap
#jamucantikluardalam

NEW EXCLUSIVE JAMU TUN TEJA PAPER BAG! 😍 Buy 2 box and more get our exclusive paper bag and also free gift. COD and postage free! WhatsApp 0135844769 to order! 🤗 #jamutunteja #jamuqualitypremium #lifestylejamu #jamukuruslangsing #jamucantikluardalam #jamubersalin #jamuberpantang #jamuketat #jamuenergybooster

Alhamdulillah ..parcel selamat sampai ........ Lagi 1 di teluk intan pn sampai dgn selamat ... Terima kasih Allah ... kalau x risau abam posmen buat pekasam sampai ahad .... #JamuJusAsamKunyitMR #JMR_Lovers #JamuKurus #JamuCantikLuarDalam

HEY LADIES,... The Malays believe that a fresh radiant complexion is a reflection on inner health, an indication of a well-balanced mind, body and spirit. Jamu Tun Teja includes 3 distinctive ingredients guaranteed to give you radiance and clarity from within – Naturally sourced Collagen from Norway, expertly derived Vitamin C and Hyaluronic Acid (HA), HA is a leading-edge cosmetic ingredient which immediately took its place at the forefront of age control active substances, posses a wide range of amazing properties.

1BOX : RM88 (15SACHET)

FREE POSTAGE/COD
FREE GIFT

Jttlover,
013-9195334 (CIK SHAHIRA)
#jamutuntejapremiumquality
#jamusedap
#jamutuntejaipoh
#jamulifestyle
#jamucantikluardalam

Isteri ramping, suami bahagia.. alhmdulillah setelah hilang 10kg dgn Set Balqis Jamu Nenek, makin happy sis ni tau.
mana tak nya suami duk puji je manjang. kalau dulu seluar asyik pakai saiz 35 je ,now dah boleh sarung saiz 30 tau uollss. happy sangat2 💃💃 Bagi uolls yang dah try macam2 tapi tak kurus2 jugak tu ,moh le cuba Set Balqis Jamu Nenek . amal dengan konsisten boleh turunkan berat badan uollss.bakar segala lemak jahat yang dah bertahun- tahun tersimpan. 😅

jom MISI KURUS SEBELUM RAYA!! 💪💪💪 ✔️whatsapp : 01124024174
✔️whatsapp : 01124024174
✔️whatsapp : 01124024174

#misikurussebelumraya
#kurusdenganselamat
#SetputeribalqisJamunenek
#sayajualjamunenek #jamucantikluardalam

JAMU KACIP MALAM ✔ 👄KETAT SENDAT PADAT BERPANJANGAN
👄PAYUDARA MENEGANG
👄PINGGUL MONTOK
👄KEGATALAN KEPUTIHAN BERBAU HILANG
👄CIK ABANG SEMAKIN SAYANG
👄KESAN TERBAIK 200%

100% HERBA ASLI
100% BUATAN MALAYSIA
100% HALAL
100% SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU

Nak order klik link jer ✔ www.wasap.my/60109862335
#jamucantikluardalam
#jamukacipmalamberkesan
#koleksikosmetikmurah
#jamusurutayubaikpunya
#jamunennekterbaik
#jamuoriginal
#koleksikosmetikmurah
#kosmetikbeautyshop
#skincareoriginal

Ada yg nak selit order tak? JAMU ASAM KUNYIT FRESH. Esok ada delivery & POS

Banyak hasiat. Boleh di minum seisi keluarga Kecuali wanita mengandung ye tak boleh minum.
CANTIK LUARAN. BIAR CANTIK DALAMAN JUGA 😍

Perempuan Lelaki boleh minum . Kanak2 pon boleh.

Ada habbatu sauda yg sngt bagus kan hasiat nya. 100% HOMEMADE

RM15 sebotol
Pos RM8SM, RM12SS
Cod caj RM2-RM3 ikot kwsan

Order⤵
http://www.wasap.my/60192344460

#jamu #jamuasamkunyit #jamutradisional #jamucantikluardalam

MOST RECENT

Siapa kata gadis muda x blh minum jamu? Sekotak ja ada sdh perubahan ya. Untungnya la muda2 sdh amal jamu kan. Jd yg lain bila lagi? Better late than never 😘😘😘 www.wasap.my/60198500324
📲 0198500324

#testimonijamutunteja #jamutunteja #Jamutuntejaborneo #jamutuntejasabah #JamuTunTejaKotaKinabalu #jamutuntejakk #JamutuntejaSandakan #jamutuntejatawau #jamutuntejalahaddatu #TeamMamaJ #kulitsihat #petuacantikkulit #jamuglowing #jamucantikluardalam #jamucollagen #vitaminC

JAMU KACIP MALAM ✔ 👄KETAT SENDAT PADAT BERPANJANGAN
👄PAYUDARA MENEGANG
👄PINGGUL MONTOK
👄KEGATALAN KEPUTIHAN BERBAU HILANG
👄CIK ABANG SEMAKIN SAYANG
👄KESAN TERBAIK 200%

100% HERBA ASLI
100% BUATAN MALAYSIA
100% HALAL
100% SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU

Nak order klik link jer ✔ www.wasap.my/60109862335
#jamucantikluardalam
#jamukacipmalamberkesan
#koleksikosmetikmurah
#jamusurutayubaikpunya
#jamunennekterbaik
#jamuoriginal
#koleksikosmetikmurah
#kosmetikbeautyshop
#skincareoriginal

#Repost @chemasjamukocok (@get_repost)
・・・
Jamu Kocok Jawa Jelita

Zaman orang lain kurangkan bahan, kami TAMBAH bahan.

Zaman orang lain kurangkan isi kandungan, kami bagi LEBIH EXTRA isi kandungan.

Zaman orang lain kalut naik harga, kami bagi LEBIH BANYAK & HARGA KAMI TAK NAIK! HARGA TAK BERUBAH!

JAMU KOCOK JAWA JELITA tetap cuma RM18 sahaja sebotol. Beli sebotol 400ml dapat extra 100ml percuma!

#CheMas #chemasjamukocok #jamukocok #jamukocokjawajelita #jamucantikluardalam #jamuhomemade #jamukunyitori

Maajun Maharani ...Jamu kampung yg diadun dr herba traditional ..di reneh,dimasak dan di uli hingga jadi doh... 100% BEBAS KIMIA

Tahu x bestnya makan *Maajun* ni berbanding jamu kapsul...makan maajun lebih mudah di hadam dan diserap dalam saluran darah..jadi ianya sgt cepat kesannya..seminggu dah boleh nmpk kesan.. HARGA X MAHAL PUN ●Maajun Seri Maharani Rm25
●Maajun Seri Maharani Rm25
●Maajun Seri Maharani Rm25
●Maajun Seri Maharani Rm25

Www.wasap.my/60129833040/maajunserimaharani

#maajunserimaharani
#maajuncantikluardandalam
#maajunnaikseriwajah
#jamucantikluardalam
#jamuorangkampung
#jamukurus
#jamunaikseriwajah
#jualjamu
#kurus
#slimcantik
#bazaronline
#bazarpaknil
#igonlineshoping
#igbazar
#igshop
#onlineshoping
#bazarshoping
#jomsinggah
#zumbamalaysia
#whitv3
#majalah3
#muzikmuzik

RUGI RUGI RUGI !!!!
Tersangat lah rugi org perempuan yang xnak jaga kecantikan dalaman
Kalau tampal bedak atau sembur minyak wangi byk mana tetap xkan sama jika x jaga dalaman dulu .. Maajun Maharani ...Jamu kampung yg diadun dr herba traditional ..di reneh,dimasak dan di uli hingga jadi doh... 100% BEBAS KIMIA

KHAS UNTUK
●Menaikan Seri Wajah
●Pulih Keputihan ●Melancarkan Darah Haid
●Mengatasi Lesu & Letih
●Menganjalkan Payudara
●Menganjalkan Pinggul
●Membuang Angin
●Membuang Bau Badan
●Merawat Rahim Bermasalah atau lemah
●Mengempiskan Perut

Tahu x bestnya makan *Maajun* ni berbanding jamu kapsul...makan maajun lebih mudah di hadam dan diserap dalam saluran darah..jadi ianya sgt cepat kesannya..seminggu dah boleh nmpk kesan.. HARGA X MAHAL PUN ●Maajun Seri Maharani Rm25
●Maajun Seri Maharani Rm25
●Maajun Seri Maharani Rm25
●Maajun Seri Maharani Rm25

#maajunserimaharani
#maajuncantikluardandalam
#maajunorangkampung
#jamucantikluardalam
#jamuorangkampung
#jualjamu
#mknjamuawekmuda
#seriwajah
#bazaronline
#bazaarmalaysia
#bazarig
#igbisnes
#igonlineshopping
#igshop
#onlineshoping
#bazarpaknil
#muzikmuzik
#jomsinggah
#zumba
#kurus
#slim

AGENT JAMU HERBA DI KELANA JAYA.

2HARI SEKALI ORDER 10BOTOL , 10BOTOL .

ALHAMDULILLAH ..
RAMAI YG BERPUAS HATI DENGAN JAMU HERBA BY MIMI.

SANGAT2 MEMBANTU MASALAH DALAMAN&LUARAN WANITA 😊

#sayajualjamu #jamuherba #jamulangsing #jamukempisperut #jamuputihkulit #jamukurus #jamubuangangin #jamucantikluardalam #jamukesihatandalaman #jamukunyit #jamukampung

Impian setiap wanita ingin kurus slim tp kegemarannya mkn 🤣 itu piring keempat ya kambing panggang. Mujur ja ada Jamu Tun Teja, jd tirulah mcm saya kekal santai mkn dan happy 😍. Terima kasih Jamu Tun Teja.

#JamuTunTeja #JamuTunTejaSabah #jamutuntejaborneo #JamuTunTejaKK #JamuTunTejaKotaKinabalu #teammamamaJ #petuakurus #jamukurus #jamucantikluardalam #jamucollagen #energybooster 📲 0198500324
📲 0198500334
📲 0198500324

Harini naufal ikut umi abi work .

Hantar jamu kat kelana jaya(stokis) & pos jamu.
#sayajualjamu #jamulangsing #jamuherba #jamuputihkulit #jamukempisperut #jamudara #jamukesihatandalaman #jamucantikluardalam

Most Popular Instagram Hashtags