#jamucantikluardalam

MOST RECENT

.
Jamu mutyara

Antara Khasiat Jamu Mutyara adalah seperti Berikut
.
Anda boleh dapatkan dengan Harga RM 68 Sahaja!
#mutyarabangiseremban
#jamumutyara
#jamutyaarifin
#jamucantik
#jamucantikluardalam
#order_now

.
Jamu Mutyara
.
Resepi Turun Temurun Dari Indonesia.
Jamu Mutyara adalah khas utk para wanita
Jamu Mutyara dibuat dari bahan2 alami dan makannan sunnah, yang mana Jamu ini berasal dari ramuan turun temurun keluarga Tya Arifin dari indonesia, yang sangat berkhasiat utk dalaman perempuan khususnya untuk ibu2 muda.
Untuk keterangan lanjut 🙋🏻📲 www.watsap/6016232987
#JaMuTyara
#jamumutyarabangiseremban
#jamukesihatandalaman
#jamucantikluardalam
#jamuwanita
#bangiseremban
#tamantropika2
#kalistaapartment
#mutyarabangiseremban

#Repost @amaze_u_eshoppe.bn
・・・
・・・
💢JUST ARRIVED💢
💢ONLY FEW BOXES LEFT💢
・・・
Every box of JTT™️ comes with a
🌟FREE🌟 Jamu Tun Teja Ginseng Herbal Soap!
So BOOK Yours NOW‼️😘
・・・
💢LIMITED BOXES ONLY💢
・・・
💟Benefit of JTT Ginseng herbal soap:💟
✔️Skin’s Energy Booster - improve circulation of skin, giving an elusive glow, fresh, healthy and energized
✔️Antioxidant and Stimulant - brightening dull skin, moisturise dry skin
✔️Anti-Inflammatory - reduce tired skin, depuff under-eye skin and dark circle
✔️Anti Ageing - Fight premature aging skin, help to nurture youthful skin
.
⁉️What JTT™ can do for you?
🌸 Better Skin~ Radiance ~ Reduce scar.
🌸 Amazing Energy.
🌸 Increase metabolism~ aid in weight loss
🌸 Milk Booster.
🌸 Pleasant Intimate Environment for Conception.
.
Take care of your health & wellbeing now!
.
Coming Soon:
✔️1 box JTT™️ [15 Sachets] at B$35
✔️Free Ginseng Herbal soap
✔️Free Gift
.
💢For Inquiries/PAYDAY Bookings💢
📲 Whatsapp 7282811 📵
📲 Whatsapp 7282811 📵
📲 Whatsapp 7282811 📵
.
Or Click Link 🔗on Bio👇🏻
http://www.wasap.my/+6737282811
__________
#jamutunteja
#jttagensahbrunei_jttm0033
#amazeueshoppe_beauty
#amazeueshoppe_healthnfitness #jamufied #jamuwanita #terapiinstagram #jamuenergybooster #wanitaberkerjaya #wanitaanggun #wanitasihat #wanitacantik #jamumoden #jamuuntukanakdara #jamusedap #jamukurus #jamucantikluardalam

・・・
💢JUST ARRIVED💢
💢ONLY FEW BOXES LEFT💢
・・・
Every box of JTT™️ comes with a
🌟FREE🌟 Jamu Tun Teja Ginseng Herbal Soap!
So BOOK Yours NOW‼️😘
・・・
💢LIMITED BOXES ONLY💢
・・・
💟Benefit of JTT Ginseng herbal soap:💟
✔️Skin’s Energy Booster - improve circulation of skin, giving an elusive glow, fresh, healthy and energized
✔️Antioxidant and Stimulant - brightening dull skin, moisturise dry skin
✔️Anti-Inflammatory - reduce tired skin, depuff under-eye skin and dark circle
✔️Anti Ageing - Fight premature aging skin, help to nurture youthful skin
.
⁉️What JTT™ can do for you?
🌸 Better Skin~ Radiance ~ Reduce scar.
🌸 Amazing Energy.
🌸 Increase metabolism~ aid in weight loss
🌸 Milk Booster.
🌸 Pleasant Intimate Environment for Conception.
.
Take care of your health & wellbeing now!
.
Coming Soon:
✔️1 box JTT™️ [15 Sachets] at B$35
✔️Free Ginseng Herbal soap
✔️Free Gift
.
💢For Inquiries/PAYDAY Bookings💢
📲 Whatsapp 7282811 📵
📲 Whatsapp 7282811 📵
📲 Whatsapp 7282811 📵
.
Or Click Link 🔗on Bio👇🏻
http://www.wasap.my/+6737282811
__________
#jamutunteja
#jttagensahbrunei_jttm0033
#amazeueshoppe_beauty
#amazeueshoppe_healthnfitness #jamufied #jamuwanita #terapiinstagram #jamuenergybooster #wanitaberkerjaya #wanitaanggun #wanitasihat #wanitacantik #jamumoden #jamuuntukanakdara #jamusedap #jamukurus #jamucantikluardalam

Salam jumaat💕semoga kita semua dilimpahkn rezeki yg halal dan diberi kbahgian selalu bersama org trsyg .untuk prempuan nk sihat cantik luar dlm meh sini dm hakak untuk oder jmu😋. #jamucantikjelita #jamuketurunanbidanbidan #jamucantikbyazra #jamucantikluardalam #jaga bodyhampa #jagalakihampa . Www.wasap.my/60176340045

💟
🦋GINSENG & WHITE POENY🦋
.
🌸BENEFITS of Ginseng on skin:🌸
✔️detox skin
✔️fight pre-mature aging
✔️boost skin energy
✔️looking fresh & energized.
✔️antioxidant and stimulant
✔️brighten dull and aging
✔️anti-bacterial agent
.
🌸BENEFITS of White Peony on skin🌸
✔️It gives Radiant complexion on dull and aging skin,
✔️helps in skin tone and uniformity that caused by environmental factors such as pollutants, UV and busy lifestyle.
__________
#jamutunteja
#jttagensahbrunei_jttm0033
#amazeueshoppe_beauty
#amazeueshoppe_healthnfitness
#jamufied #jamuwanita #terapiinstagram #jamuenergybooster #wanitaberkerjaya #wanitaanggun #wanitasihat #wanitacantik #jamumoden #jamuuntukanakdara #jamusedap #jamukurus #jamucantikluardalam

👉Tahukah anda???? PERIOD TAK STABIL
...boleh jadi masalah serious,ia boleh merosakkan sistem peranakkan dan juga rahim anda..seperti cyst juga fibroid
....masalah period juga menganggu kesuburan dan peluang untuk hamil
....masalah period tak teratur pun boleh jadi penyebab period datang tak berhenti dan byk kehilangan darah penyebab pucat lesu dan keletihan serta mudah pengsan
....period tak teratur juga menganggu hormon wanita...bila hormon tunggang langgang mula la mood wanita tak stabil...Asyik moody marah2 sedih juga sensitif...make terjejas la activiti harian juga kehidupan seharian dgn suami, keluarga, anak2 juga rakan2 ....Ada banyak lg masalah yg datang dari irregular period ni..sebaiknye bertindak dari awal

AMALKAN JAMU MAHKOTA PERAWAN juga dapat membantu bg masalah2 period...rawat sebelum parah atau cegah sebelum terlambat.

JAMU MAHKOTA PERAWAN
1) Botol PENGENALAN 50 biji
RM 30
2) Botol Premium 110 biji
Rm 60

Makan 3 biji sehari
** juga blh dimakan semasa period utk melawaskan period

AGENT SAH ANITARICH

Wasap📞
http://www.wasap.my/60129635222

POS SELURUH MALAYSIA
SM RM 8
SS RM 10 #periodtakteratur #senggugut
#ubatperiod
#jamuketat
#jamukemut #kemutkemut #jamungosek #jamurapat #jamucantikluardalam #sihatsegarringgan
#jamuperiodtakteratur #jamusengugut #jamuperiodpain

・・・
💢LIMITED BOXES ONLY💢
.
JTT with Ginseng soap bar will be available in limited quantities only.
.
Ginseng Herbal Soap by Jamu Tun Teja demands months of detailed research process, hours of delicate care and consideration to perfection!
.
From the careful selection of ingredients; 🌟Ginseng imported from Japan, Ginger, Nutmeg, Red Dates, 🌟White Peony, Neem, Pear, Sakura, Orange Zest, Turmeric, Cinnamon, Habatussauda, Apricot Seed, Patchouli Essential Oil, and Collagen to the final concept and design.
.
All selective ingredients are brewed -dried - aged to perfect qualifications with strict adherence to proven traditional processes.
・・・
This gentle soap, suitable for any skin type and for use on your face and all over your body. Enriched with active properties of Ginseng and White Peony and others great ingredients, which provided a dose of extreme softness to this Herbal Ginseng Soap Special Edition. It cleanses gently and leaves your skin supple and perfumed with the intense, inviting and enveloping aroma of Ginseng and the scent of Oriental Forest.
__________
#jamutunteja
#jttagensahbrunei_jttm0033
#amazeueshoppe_beauty
#amazeueshoppe_healthnfitness
#jamufied #jamuwanita #terapiinstagram #jamuenergybooster #wanitaberkerjaya #wanitaanggun #wanitasihat #wanitacantik #jamumoden #jamuuntukanakdara #jamusedap #jamukurus #jamucantikluardalam

Agak2 time gini kmi pos gambar gini buleh jd mimpi ngeri hgpa dak🤣🤣haha sja nk wish gudnite😜.sebelum tido jngn lupa telan 2bji Jamucantik'sBYazra dulu.lpas tu baru bole tidoq lena bngun pagi pon segaq gitiuu😙. #jamucantiksbyazra #jamumalaysia #jamutradisional #jamucantikluardalam
Www.wasap.my/60176340045

LUANGKAN MASA HANYA 60 SAAT UNTUK INI 👇👇👇 Akak2 ada masalah wanita ? Rmai mngeluh kan .bukan mslah tpi tu smua kalau tak dirawat boleh jadi penyakit terutama kite ni pmpuan kena jaga luar dalam baru lah cik suami syg tk kluar rumah smpai mngaumm gitu 😉. ANDA ADA MASALAH NI??
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Miss v longgar ?
Brbau ?
Kputihan tk trkawal ?
Miss B kndur ?
Sgugut ?
Priod tk trtur ?
Kulit kusam ?
Muka nmpak tua ?
Nak awet muda ?
Nak brat bdn langsing mcm ank dara ?Nak cntik flawless glowing adoi sy crite sini takkan habis akak akak adik adik 🙊 beratus testimoni dah berjaya taw😍

Nak tahu rahsia kekal cntik luar dalam ?Suami pon mesti snyum lebar smpai ketlinge 😀 Cuba skali ,kompem nak lagi . Bukan orang sudah berkhawin je boleh minum jamu ni, *ANAK DARA PUN BOLEH AMAL KAN YA* hanya 1 botol selesai semua msalah 😘 Tak percaya Meh pm sis atau WhatsApp www.wasap.my60127975341 📞
#Dropship/agentwanted
#Thejamu
#Bukanbiasabiasa
#Jamucantikluardalam
#kekalcantikuntukabang

Hi uolls🙋🏼‍♀️ .. Ehhh Eh!! Tengok apa yang ibu @jasminhamidjh buat tu macam cute.. sweet je kan.. letak tangan dekat dagu ni. Wah apa yang menarik part yang last tu ibu jasmin letak #Jamuchocoyeng2 & #Putehcandyyeng2 lah😍 Uolls Jangan lupa untuk dapatkan #Jamuchocoyeng2 & #PutehCandyyeng2 sekarang.. .
.

#Lastdaypromo #jamumoden #jamusedap #khasiatjamuwanita #jamucantikluardalam #wanitamalaysia
#shopingonline #jamucoklat

1st lifestyle jamu in Malaysia :
Lepas workout kita edar sample jamu tun teja pada org ramai kat playground uitm ni.... ramai yg jogging hari ni ye... dan ramai juga yg sedar bahawa tubuh badan kita perlu support dr dalam.. baru luaran akan terserlah.... have a good day olls...
@jamutunteja_hq @jamutunteja_hq @jamutunteja_hq :
:
📲www.wasap.my/60199227992
:
📮Postage :
🎁buy 2 box and above get free gift :
🚚 Cod :
#jamutuntejapremiumquality #jamutuntejadungun #jamutunteja_hq #jamutuntejapaka #jamutuntejakerteh #jamutuntejamarang #jamusihat #jamucantik #jamucantikluardalam #internationaljamu #womenhealth #sayajualjamu #jamukesihatan #jamukecantikan #jamutunteja_hq #makjamu #awetmuda #jamupremiumquality

Alhamdulillah.. salam JUMAAT
selamat pagi🌞🌞
ASSALLAMUALAIKUM
#jamuecha
#jamuhomemade
#jamucantikluardalam
#jamucantik
#jamuawetmuda
#jamuterbaik

Ada dak kat sini yg ada -MASALAH PERUT BUNCIT❓PERIOD X TERATUR ❓KEPUTIHAN KRONIK ❓MASALAH PEMBUANAGN TAK LAWAS❓meh sini wasap hakak nk bgitaw uolss ❤️ tapi nie bukan ubat kurus ke ape okay .ni cume produk herbal asli 100% kualiti tinggi .dijamin bersih dan selamat.
#jamucantikbyazra #jomcantiksama2 #jamucantikluardalam

Ada dak kat sini yg ada -MASALAH PERUT BUNCIT❓PERIOD X TERATUR ❓KEPUTIHAN KRONIK ❓MASALAH PEMBUANAGN TAK LAWAS❓meh sini wasap hakak nk bgitaw uolss ❤️ tapi nie bukan ubat kurus ke ape okay .ni cume produk herbal asli 100% kualiti tinggi .dijamin bersih dan selamat. Www.wasap.my/60176340045 #jamucantikluardalam #jamucantiksbyazra #jamu HerbalAsliKualitiTinggia

👉Tahukah anda???? PERIOD TAK STABIL
...boleh jadi masalah serious,ia boleh 👉🏻merosakkan sistem peranakkan dan juga rahim anda..seperti cyst juga fibroid
👉🏻 menganggu kesuburan dan peluang untuk hamil
👉🏻period datang tak berhenti dan byk kehilangan darah penyebab pucat lesu dan keletihan serta mudah pengsan
👉🏻menganggu hormon wanita...bila hormon tunggang langgang mula la mood wanita tak stabil...Asyik moody marah2 sedih juga sensitif...make terjejas la activiti harian juga kehidupan seharian dgn suami, keluarga, anak2 juga rakan2

AMALKAN JAMU MAHKOTA PERAWAN juga dapat membantu bg masalah2 period...
💐rawat sebelum parah atau cegah sebelum terlambat.

JAMU MAHKOTA PERAWAN
1) Botol PENGENALAN 50 biji
RM 30
2) Botol Premium 110 biji
Rm 60

Makan 3 biji sehari
💐blh dimakan semasa period utk melawaskan period

AGENT SAH ANITARICH

Wasap📞
http://www.wasap.my/60129635222 COD area bercham,tanjung rambutan dan tambun

POS SELURUH MALAYSIA
SM RM 8
SS RM 12

#jamukemut
#jamungosek
#jamucantikluardalam
#sihatsegarringgan
#jamuperiodtakteratur
#jamusengugut

Beza kan..❓❓
Isteri makan jamu
Dengan isteri yg tak biasa makan jamu.. Tak makan jamu rahim sejuk, miss v pun tak power❕❕
Keputihan keluar banyak..❕❕😧
Lecak & berbau❕❕
Tak ghairah❕❕ Isteri yang makan jamu, rahim dia panas, keputihan tak ada, miss v sentiasa mencengkam,sentiasa bertenaga!! 😘
.
Mmmmm...jom berjamu

#TEAMBEUTYLADYSZTEAM
#Empirepuansue
#agentseberangperai
#jamucantikluardalam
#JusViralHebat

To present our New BaBy..
*Ginseng Herbal Soap*
.
.
From the careful selection of ingredients, Ginseng imported from Japan, Ginger, Nutmeg, Red Dates, White Peony, Neem, Pear, Sakura, Orange Zest, Turmeric, Cinnamon, Habatussauda, Apricot Seed, Patchouli Essential Oil, and Collagen to the final concept and design, Ginseng Herbal Soap by Jamu Tun Teja TM demands many months of detail research, many hours of delicate care and consideration to perfect! All selective ingredients are brewed - dried - aged to perfect qualifications with strict adherence to proven traditional processes.
#jamutunteja
#jamutuntejasaujanautama
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejashahalam
#jamutuntejapetalingjaya
#jamutuntejakualaselangor
#jamucantikluardalam
#jamupantang
#jamufied
#instagood
#instawomen
#jamupantang
#jamusihat
#energybooster
#milkbooster
#berpantang
#jamupantang
#ibubersalin
#pengantin

Most Popular Instagram Hashtags