#jampi

MOST RECENT

Berminat tekan link di bio atau ws 0145034858😇
.
.
MAS AYU LACE KEBAYA/ BATIK SET*
.
.

RM95sm/RM100ss

AVAILABLE IN *FREE SIZE ONLY*
**_refer measurement guide_ • Kebaya top with hidden zip infront _(breastfeeding friendly)_
• Kebaya top with darts infront & behind _(Slim-fit effect)_
• Premium gold lace borders on sleeve
• Easy-care & ironing
Material: (TOP) Japanese Moss Crepe
(SKIRT) Batik Pario with FOC Bronze Buckle for Styling

WhatsApp to order👇
0145034858

#bajumalaysia #bajumurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmenawan #bajucantik #bajupopular #bajuviral #minikurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungletops #bajuraya #bajuraya2018 #kurungraya #kurungraya2018 #yangterindah #bajuprinting #bajuprintingmurah #bajuprintingcantik #bajufamily #bajuclass #bajudesignsendiri #bajucantik #bajuberkualiti #bajuprintingmalaysia #bajumalaysia #bajumurah #jampi #igbyrinayune

Berminat tekan link di bio atau ws 0145034858😇
.
.

Peplum Aqeela Lace
.
.
Price: Rm145
Postage: Rm8/12ss

Label S dan XL
(Rujuk carta ukuran)

Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
layer bersilang tampak cantik dan exclusive
full lace baju dan skirt (full lining)
bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.

WhatsApp to order👇
0145034858

#bajumalaysia #bajumurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmenawan #bajucantik #bajupopular #bajuviral #minikurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungletops #bajuraya #bajuraya2018 #kurungraya #kurungraya2018 #yangterindah #bajuprinting #bajuprintingmurah #bajuprintingcantik #bajufamily #bajuclass #bajudesignsendiri #bajucantik #bajuberkualiti #bajuprintingmalaysia #bajumalaysia #bajumurah #jampi #igbyrinayune #hajat #reenaboutique

Looking at him makes everything stops around with the background music, "BERMULA PANDANG PERTAMA ~~ 🎶" 😂

#haelhusaini #haelers #hajathh #hajat #jampi #jampified #haramhh #haram

PERCUMA Album 4R dengan setiap order Pakej C dan D gambar 4R.. Kalau order pakej A atau B, lepas tu nak album juga pun boleh.. Add on album ni cuma RM10 sebuah.. Selagi masih ada stok.. Kalau dah habis, tak ada lah free album.. Jomlah join Batch 15 sekarang.. 😊
.
Whatsapp 0173334561 atau klik link di bio..

Berminat tekan link di bio atau ws 0145034858😇.
.
.
Kurung Azalea Leaf Lace
.
.

Price: Rm115
.
Postage: Rm8/12ss
.
.

Size M hingga 3XL
(Rujuk carta ukuran)
Cutting sedikit kecil, sila rujuk ukuran bila buat pilihan size

Material: Leaf Lace dan skirt moss crepe
material sejuk dan sedikit stretchable
tidak jarang.
Kombinasi kontra color baju dan skirt tampak cantik dan menarik, menaikkan seri baju
potongan leher bulat dengan butang kecil belakang leher
Lace bercorak daun yg mempunyai lubang-lubang agak berjarak (jangan ingat lace reject pulak ye)
potongan lengan baju sedikit besar, mudah utk selak, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah (size M to XL ada zip tepi)
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
WhatsApp to order👇
0145034858

#bajumalaysia #bajumurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmenawan #bajucantik #bajupopular #bajuviral #minikurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungletops #bajuraya #bajuraya2018 #kurungraya #kurungraya2018 #yangterindah #bajuprinting #bajuprintingmurah #bajuprintingcantik #bajufamily #bajuclass #bajudesignsendiri #bajucantik #bajuberkualiti #bajuprintingmalaysia #bajumalaysia #bajumurah #jampi #igbyrinayune

*Manfaat Chewble Vitamin C plus shaklee, sesuai untuk seisi keluarga;.*
.
🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh.
.
🍊Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan.
.
🍊Chewable vitamin c shaklee membantu menguatakan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.
.
🍊Meningkatkan system imun tubuh badan.
.
🍊Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan.
.
🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis, membuatkan kanak kanak sangat sukannya.
.
🍊1biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1tablet.
.
🍊Tablet chew vitamin c, lebih kecil berbanding sustained citamin c, sangat mudah dihisap, kunyah..mahupun ditelan.
.
🍊Manfaat yang utama untuk penggemar chew vitamin c & sustained vitamin c ini, adalah mereka jauh berisiko dari serangan selsema, batuk, demam dan juga sangat sangat bagus untuk penghidap ekcema, resdung dan juga sebarang alergic!.
.
🍊Khasiat best yang bakal orang dewasa dapat bila amaklan chewable vitamin c.
.
🍊Dapat menikmati rasa chewable vitamin c yang sedapppp..berbanding sustained vitamin c, lebih kepada rasa masam (yelar 7biji oren u) hihihi.
.
🍊Sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk.
Boleh makan mengikut waktu kegemaran (contoh : waktu bekerja).
.
.
Meh whatsapp kak Lea
_
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
📲 Kak Lea | 010 3017003
.
.
#setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleejimat #changloon #alorsetar #babyctdk #sitiaafiyah
#fattzura #jepsari #yusufiskandar #neelofa #heroseorangcinderella #jampi #bujibuchempel #aidijuma #tiamosweetheart100hari #comelpipimerah #tiadacintasepertimu #asyalliee #laraalana #vitamincchewable #shakleechewablevitaminc

Jika Kau Mahu Sesuatu
Katakan Padaku
Jika Kau Mahu Diriku
Ku Sedia Untukmu

Dan Jika Kau Mahukan Jiwaku
Hambakan Cintamu
Pasti Hajat Kamu Kamu Kamu
Akan Ku Tunaikan 🎼🎤🔉
.
.
#Hajat #Haram #Jampi #HaelHusaini

Penggemar Abaya jubah 😳 simple pun ada merelip relap jugak kan! Jom selit order sementara free postage ni.
FREE POSTAGE SAMPAI ESOK SHJ TAU! 😭😭😭 WHATSAPP BELLA MEH : 011-19992009

#birthdayisteri #hadiahisteri #tudungbawal#aleeyasquare #bellaammara #tudungbawalmurah#tudungsatin #tudungsatinmurah #panamadance#panamasong #sophiajubah #jubahironless#jubahmurah #jubahcantik #bajubah #balovers#ajl2018 #jampi #hadiahmak #hadiahbirthday#birthdaygift #hargaikewanitaanmu #teambastars #abayajubah

Cantiknya sis ni gayakan inner snowcap berhantu bersama shawl 😍 Merecikkk tau. Cantikkk je sis ni pakai inner snowcap berhantu yang tengah viral sekarang tau. Haa tengok tu. Kemas je bila pakai. Terletak elok kat atas kepala.. On fleek shape muka 😍
.
Best kan? Nak order? Awak whatsapp berdesup hakak reply dengan kasih sayang tau. Harga? Jangan risau. Nampak mahal kan? Tak sayangggg. Sehelai RM10 je. Meh cepat order sebelum warna favourite awak habes 😘😘
.
Whatsapp 0134679041
.
🌸RM10 sehelai
📮Postage 1 malaysia
❌Tiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#snowcapmurah #snowcapberhantu #snowcapviral #snowcapborongmurah #snowcapmalaysia #innermurah #innerselesa #neelofa #lofattah #fattahamin #ctdk #elfiraloy #emmamaembong #fazura #sufiansuhaimi #cumicumi #pematahhati #haelhusaini #jampi #semerahcintahumairah #janganbencicintaku #ciksempurna #sejutarasabuatadelia #haatepuk #hajat #daitv3 #jozan #superspontanxtravaganza #igmonsta #cikguseo

Delivery time.Alhamdulillah finally dapat juga dalam masa seperti yang dijanjikan.Jom tonton video delivery Mazz 😍
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Nissan Baharu boleh hubungi Mazz ditalian 019-8890388.
.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388

#nissan #almera #xtrail #serena #navara #livina #grandlivina #teana #kereta #sitinurhaliza #konvo #konvokesyen #jalanjalan #putih #gebu #glowing #konvoi #jualkereta #keretabaru #salesgirl #jampi #dukun #fatahamin #neelofa #deliverbymazz #cikgu #lesen #drivingschool #lesenmemandu #lesenmemandumalaysia

Delivery time.Alhamdulillah finally dapat juga dalam masa seperti yang dijanjikan.Jom tonton video delivery Mazz 😍
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Nissan Baharu boleh hubungi Mazz ditalian 019-8890388.
.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388

#nissan #almera #xtrail #serena #navara #livina #grandlivina #teana #kereta #sitinurhaliza #konvo #konvokesyen #jalanjalan #putih #gebu #glowing #konvoi #jualkereta #keretabaru #salesgirl #jampi #dukun #fatahamin #neelofa #deliverbymazz #cikgu #lesen #drivingschool #lesenmemandu #lesenmemandumalaysia

Delivery time.Alhamdulillah finally dapat juga dalam masa seperti yang dijanjikan.Jom tonton video delivery Mazz 😍
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Nissan Baharu boleh hubungi Mazz ditalian 019-8890388.
.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388

#nissan #almera #xtrail #serena #navara #livina #grandlivina #teana #kereta #sitinurhaliza #konvo #konvokesyen #jalanjalan #putih #gebu #glowing #konvoi #jualkereta #keretabaru #salesgirl #jampi #dukun #fatahamin #neelofa #deliverbymazz #cikgu #lesen #drivingschool #lesenmemandu #lesenmemandumalaysia

.
*BIBIR HITAM ? KUSAM ? MENGGELUPAS ? BERKERAK ? BERDAKI ?* Jangan risau , *Seduction Lipscrub* boleh bantu anda 👄 .
.
.*HARGA RM15 SAHAJA*
.
. *FUNGSI LIP SCRUB* ?
1) merawat bibir kering
2) menanggalkan kulit mati pada bibir
3) menjadikan bibir pinkish secara natural
4) menjadikan bibir smooth
5) mengurangkan garis kasar
6) menghilangkan rekahan pada bibir
.
. *CARA GUNA :
.
1) basahkan bibir guna air
2) ambil sedikit scrub dan gosok pada bibir . Gosok rata dan jangan kasar nanti bibir luka . Gosok lama dan rata
3) biarkan 2 minit
4) bilas semula dengan air atau lap dengan wet tissue. .
.
. *INGREDIENTS*
Fine sugar , honey , vitamin E oil , grapeseed oil , sweet almond oil

Whatsapp 016-9679354

#bangiwonderland #seductionlipscrub #fattzura #fattahamin #jampi #dsv #ctdk #husna #ismailizzani #fazura #neelofa #aliffsyukriterlajaklaris #zahirahmacwilson #moodrepublik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #uum #uitm #gmibangi #ukm #unikl #uitmshahalam #msu #universitinilai #utem #unisel #befaz #belofa #janganbencicintaku #moodrepublik

#repost #vgmy #vocalgroupmalaysia @namathemusic with @get_repost
・・・
Have you ever loved somebody so much
It makes you cry
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right
Have you ever, have you ever. Cuba dengar pakai earphone#haveuever #brandy #cover #coversong #vocalgroup #namathemusic #vocals #jampi #cumicumi #pematahhati #vocalcoach #vocalgroup #acapella #nama #namathemusic #rnb #cover #coversong #malaysia #malaysiasinger #hijabstyle #vocals #singer #singersongwriter #singergirl #hijabista #hijabers #hijabfashion #pitchperfect3 #byrafiqinfinatez

👚Murni plain blouse

2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SS
Material :
Crepe

Measurement :
Bahu 15”
Dada 38”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 21”

Whatsapp 014-5483054 (klik di link lebih mudah)

#blousemurah #blouse3helairm100 #AJL #jampi #haelhusaini #bajumurah #baju

Sepatah dua kata untuk rate servis yg diterima dari Mazz.. (No skrip okeyy)
Ikhlas dari apa yg dirasa oleh pelanggan sendiri.
.
TAHNIAH ! TAHNIAH ! TAHNIAH
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Nissan Baharu boleh hubungi Mazz ditalian 019-8890388.
.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
📞 📲 Call/Whatsapp 019-8890388
.
#nissan #almera #xtrail #serena #navara #livina #grandlivina #teana #kereta #sitinurhaliza #konvo #konvokesyen #jalanjalan #putih #gebu #glowing #konvoi #jualkereta #keretabaru #salesgirl #jampi #dukun #fatahamin #neelofa #deliverbymazz #cikgu #lesen #drivingschool #lesenmemandu #lesenmemandumalaysia

Most Popular Instagram Hashtags