#jalanjalancari

MOST RECENT

Jom ramai-ramai kita serbu Gurume!! Pelbagai menu yg mampu memenuhi citarasa anda seisi keluarga๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ Tq @catfarish kerana sudi datang ke @gurume.my .

#catfarish#ruffedge #makansedapbangi
#bangikomuniti
#evomall
#bangi
#restoranbangi
#jalanjalancari makan
#foodie
#foodporn
#foodhunter.

Semoga perjalannya lancar, dan berkah
@fitri.wana :* #Jalanjalancari ilmu

Calories and fat input on these few days #timetoloseweight #mirisarawak #jalanjalancari makan

Borong Sampai Lebam๐Ÿ˜‹๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
.
#SyurgaShoppingVietnam #BukuMerahJanganLupaBawa #AdibahKarimahTravelogue #JalanJalanCari Makan

KURUS TANPA GUNA PIL KURUS

Tumpang gembira bila lihat perubahan kawan. Tanpa amalkan pil kurus, bekalkan semangat dan keazaman untuk menurunkan berat badan.
.
.
Tapi memang mantap! Bila badan dah kurus makin comel pula. Mesti ramai nak tahu tip kurus yang jadi amalan.
.
.
Semua orang impikan bentuk tubah badan yang ideal. Berbagai macam cara dilakukan agar seseorang dapat memiliki penampilan yang menarik dan indah dipandang.
.
.
1. Cara diet air putih
2. Makanan sihat untuk diet
3. Makanan diet yang rendah. kalori
4. Cara diet dengan buah
.
.
Follow saya akan bagi diet ketat bagi dapat menurunkan berat badan anda dengan cepat selamat serta sihat.

Wassup
Coach_ani 0175704641

PENDAFTARAN DIBUKA
SLOT TERHAD

#Coach_putri+60143011349
#teampecutkurus #kurussihat #slim #comeljelita #kulitputihgebu
#sihatselalu #jalanjalancari makan #jubahbesar #bajuxxl #kurussebelumraya #kuruscantik #umurjadimuda #jommakan

COD SET NASI ASAM PEDAS AYAM & SET NASI GULAI IKAN
KAWASAN : LUNAS,KULIM,PAYA BESAR,KLANG LAMA DAN YANG TERDEKAT DGN KAWASAN-KAWASAN TERSEBUT :)
WASAP : >>>> http://wasap.my/60195698090/NASISETASAMPEDASDANGULAI .

SET NASI ASAM PEDAS AYAM (RM 7.00 )
- NASI PUTIH - KOBIS GORENG - ASAM PEDAS AYAM
SET NASI GULAI IKAN ( RM 7.00 )
- NASI PUTIH - KOBIS GORENG - GULAI IKAN - SAMBAL BELACAN -----------------------------------------------------------------
COD TARIKH 13 / 3 / 2018
ORDER
NAMA :
SET :
KUANTITI :
KAWASAN :

#lunchbox #cod #delivery #food #asampedas #jalanjalancari makan #jjcm #foodhunter #kariikan #gulai #terbaik #asianfood #assalammualaikum #business #love #astro

Date gan kesayangan
#Xpo Muafakat Kedah
#jalanjalancari penat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nampak tak kesedapan bihun sup daging segenggam Kak Mah? Bihun sup ni kami punya loyal vendor sebab permintaan tinggi dari pengunjung. Lagi pun memang sedap. Berbaloi beli. Tiap hari orang beratur panjang.
KBSF4.0 sudah bermula dari Sabtu 24/2 sehingga 3/3/2018.
Pakat mai lah reramai meriah kan kami punya food festival. Dekat Stadium ja.
#kedahbeststreetfood #kedah #alorsetar #food #makan #bihunsup #sedap #jalanjalancari makan #jjcm #syurgamakan #ekspomuafakatkedah

Jalan2 pusing dunia rini. Patot la pegi JDT kena pakai passport. Rupenye ni sebabnye. #jalanjalancari #hidupjdt

JJCM Part 3..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oleh kerana semalam chedot dah mkn laksa.. rini chedot pekena Mee Udang.. sodap nak oiii.. walaupun sedikit pedas.. tp umppphh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tapi dapat gk chedot rasa sikit laksa dia.. pun boleh tahan.. cukup rasa...superb! Peminat laksa kene wajib kene singgah kalau pi Penang.. semangkuk penuh weii.. kenyang sungguh kalau pekene semangkuk..๐Ÿ˜… Cukup utk petang ni.. emmm๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” mlm ni kemana plak kite.. Tungguuuuuu...๐Ÿ˜ฌ #ChedotJalanPenang #JalanJalanCari Makan

Grand opening Kedai makan kami ๐Ÿ˜€
#kualakedah
#jalanjalancari makan

.
Safety first!
Kembara ilmu di petrosains sememangnya menyeronokkan.
Banyak aktiviti yang boleh dicuba oleh anak2.
Tak rugi bawa mereka ke sini.
.
.
#petrosains #jalanjalancari ilmu

dah penat jalan kita isi perut duluan ye almaklum la bw anak & anak anak buah #hubunganmakminahdlmalammaya #makminahpergizoojohor #makminahpergijohor #jalanjalancarimakan #jalanjalancari pasal #alhamdulillahmakminahucapkan

#tbt๐Ÿ”™ #lunch date with the #youngman #chicken #taugeh .first time at #namheong . The place is nice , the #foodporn nothing to shout about. But I haven't tried the other #dimsum dishes . #kampungchicken #chillisauce n #ginger was good. #makantime #jalanjalancari #makan

Most Popular Instagram Hashtags