#jalaemas

MOST RECENT

Kalau search kat Instagram type ja“pudingraja” macam macam nama keluar kan😁saja la kami buh Nama raintown tu significant pekan tepeng ni ha🤩 so org tau oo ada eh kat tepeng ni juai pudingraja? Ha gitttu😆
#pudingraja #jalaemas #pudingrajaraintown #pudingrajataiping #taiping #tamantasiktaiping #perak #dessert #malaysiandessert #sweettooth

Sapa yg dh bg nama hari tu boleh collect dh ye. Alhamdulillah ngam2 30 bekas.. Tp pishang la harge pisang skrg.. Huhu.. #pudingrajapahang #pudingrajasedap
#susulemakmanis #desserts
#jalaemas #prune #kacanggajus
#makansejuk2 #sedapp

Puding Raja utk hantaran sis esok 🙈 mak oii, calon takde lagii 💓. Yang ni RM50, pisang 3layer, setiap layer ada jala emas, macam kek !!! Confirm puas hati dpt makan yg nii 😍 #pudingraja #dungun #terengganu #puding #jalaemas #jalaemas #royalpudding

Bismillahirahmanirahim🌸
Assalamualaikum followers sis semuaaa..macam mana harini? Okay ke? Haa sis lama tak update ig ni, almaklum lah sibuk memanjang😆 nii nak share sikit gambar puding raja sis.. haa tak kedekut topping tauu..sangat rugi kalau terlepas peluang nak rasa puding raja sis..
JOMMM SERGAH SIS DI WS‼️
SEMPAT LAGI MAK SELIT ORDER UTK HARINI‼️💢 #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Assalamualaikum followerszz sis semuaa❤️
Rindunya nak update lahaiii, sis tak berkesempatan nak update kat ig😢 tapii setiap hari sis terima order ye. Sis tak cukup tangan nak layan, lagi lagi nak up ig nii sebab pagi sis berniaga balik niaga terusss buat order utk customer tersayanggg‼️
JIKA BERMINAT TERUS SERGAH SIS DI WS😱
#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

Sajer jer lalu nok nunjuk gambor ni, name baru pulok kakmung nok wi

Name mende pulok kakmung? Rekaan sungguh op!
PUDING RAJA BERENDAM!
Molek sangat nge gambor customer bagi feedback, tengok ah melimpoh ruoh kuoh custard kakmung bg, saboh nge rege, kualiti nge kuantiti.
Ok done nunjuk..Bese ah baru lepas lunch hour bukang sekmung wat lalu pung keje. Kiki kakmung tahu sangat doh 😹😼 #pudingraja #pudingdiraja #jalamas #jalaemas #pisanglemakmanis #codkualaibai #codladang #codkualaterengganu #codpaka #coddungun

Puding Raja in big box🍌🍌🍌
.
Tq Tahirah☺☺☺
.
#pudingraja
#jalaemas
#cakebytes

Good Morning .
May today better then yesterday❤Amin
.
#pudingraja
#jalaemas

Asalamualaikum
Nampak tak jala emas tu menimbun sis bagi
Memang sis tak kedekut bahan...camana korang bayar dengan harga nya ...tentulah sis bagi korang puashati dengan bahan-bahannya yang premium.
Jom order korang...baru tahu keenakannya.
gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

My always febret kueh dr kelantan..bila dia nak turun kl ...kita request kueh febret kita....tq awak @bayuyusoff bw untuk saya... Selalu dpt mkn kat kelantan jer...
#tahiitik #jalaemas #teluritik #kuihtradisikelantan #ourfebret

Siapa tahu kueh ini? Diperbuat dari kuning telur. 😊💙
Resepi tradisi. Dibawa khas dari Kota Bharu. 🍃
. . .
Berkaitan dengan pengambilan telur, kajian terbaru menunjukkan makan telur setiap hari adalah baik  dan tidak berkaitan dengan peningkatan risiko sakit jantung atau stroke kepada seseorang yang sihat. Kajian ini menunjukkan, saranan untuk mengurangkan pengambilan telur untuk menurunkan paras kolesterol adalah sesuatu yang kurang tepat. 🍃
. . .
Sekadar berkongsi 😊⚘
. . .
#manisantradisi #pantaitimur #jalaemas #sedap #berkhasiat
#foodinsta #foodvalet
#salamukhuwah

Puding Diraja. It's a #Pahang special. Thank you to my sister for making this for Mak's birthday. Duck eggs for the #jalaemas. 💕🤗 #inursurayafoodathome2018

Collection 1kg Jala Mas oleh customer kita 😍
.
Dari jauh akak ni booking, dari Kemamang nuh 😅 hari ning sampai KL teruh ambik
.
Alhamdulillah terima kasih kak. Semoga majlis esok berjalan lancar & meriah
.
#jalamas #jalamaskl #jalamassedap #pudingraja #pudingrajakl #pudingrajapahang #pudingrajakelantan #jalamasbuahtanjung #buahtanjung #jalamasterengganu #jalamasoriginal #jalamasviral #buahtanjung #massejemput #buahtanjungkl #buahtanjungviral #bungatanjung #bungatanjungkl #bungatanjungviral #massejemputviral #jalaemas #uratemas #uratmas #jalaemaskl

#JalaEmas

1st time sis cuba guna telor itik gembo gembo😋😊 #kelantanesecuisine #kuihtradisiKelate #dapurcikpah59

Throwback order semalam, dah sama macam order isnin lepas pulak 😅
.
1 kg Jala Mas
3 box (300 pcs) tart shell
.
Kami mengucapkan selamat maju jaya dlm bisnes customer2 kami ni yg selalu bebenor repeat order 😍😍😍 alhamdulillah
.
Tq sudi berkongsi rezeki dgn kami 😊
.
#jalamas #jalamaskl #jalamassedap #pudingraja #pudingrajakl #pudingrajapahang #pudingrajakelantan #jalamasbuahtanjung #buahtanjung #jalamasterengganu #jalamasoriginal #jalamasviral #buahtanjung #massejemput #buahtanjungkl #buahtanjungviral #bungatanjung #bungatanjungkl #bungatanjungviral #massejemputviral #jalaemas #uratemas #uratmas #jalaemaskl

Most Popular Instagram Hashtags