#jakelbarulahraya

MOST RECENT

Hari ni teman Mama shopping kain kat @jakelbangi. Tq Staff/Manager Rida yg ramah and awesome melayan kami 😍 memang puas hati. Lokasi #JakelBangi berdekatan Tol Bangi. Baru je bukak 2 bulan lepas. Kain pon byk yg fresh2, terkini dan cantik2. Design pon menarik. Nak design simple ke glamour semua ade. Boleh datang terjah ke @jakelbangi di samping boleh memenangi hadiah cabutan bertuah dan kain exclusive

#jakelostiabangi #jakelbangi
#Jakel #jakeltextile #jakelmall
#jakelmalaysia
#jakelbarulahraya

Kejadian agak memalukan di @jakelbangi harini 😂😂 Tengah nak kuar lepas shopping boleh pulak kasut yang banyak berjasa ni nak terputus ditengah jalan 😢

Nasib baik Encik Manager (lupa nak tanya nama sapa 😁) sangat baik hati tolong 'staple' & 'sallotape' kan kasut ni 😂😂 Terima kasih banyak2, ku dah berkaki ayam masa jalan nak keluar
Maybe ada rezeki lagi besar ALLAH nak bagi hikmah dari kejadian ni (Encik Manager kata nak bagi kain FREE 😇) Alhamdulillah, lepas baiki eh boleh pakai lagi hahah. Laju2 jalan keluar sebab malu 😂
Jomle ke #jakelbangi shopping yang mana blom shopping raya lg tu, mana taw korang pun nak dapat kain FREE jugok 😍

#jakelbangi
#jakelbarulahraya
#shoppingraya
#hopefullybetoldapatkainFREE 😁

03.03.2018... Puan, tahniah puan terpilih utk mndpt hadiah sepasang kain dr Jakel.. 😬😬😬Mimpi ke apa ak nie(buat muka blurr tiba2)
#ingatkainingatjakel#jakeltextile#jakelbarulahraya#jakelovers😘#sangatterujadenganhadiahyangdiberi#thankjakel

💐Herbal 💞BIOENTROPY ENERGY💞 Mampu mewujudkan 🇰 🇪 🇧 🇦 🇭 🇦 🇬 🇮 🇦 🇦 🇳 bunda untuk segera mendapatkan sang B U A H H A T I.. Invite BBM D97BBEC7 wa 085748744486
#AydaJebat #AydaJebatXJakel #Jakel #JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #IngatKainIngatJakel #AJscreamer #IngatCantikIngatAydaJebat

mia nak pergi,majlis dulu guys di "Jakel"

#jakelbarulahraya
@therealmiasara
@miasara.lovers_

💐Herbal 💞BIOENTROPY ENERGY💞 Mampu mewujudkan 🇰 🇪 🇧 🇦 🇭 🇦 🇬 🇮 🇦 🇦 🇳 bunda untuk segera mendapatkan sang B U A H H A T I.. Invite BBM D97BBEC7 wa +6285606124673
#AydaJebat #AydaJebatXJakel #Jakel #JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #IngatKainIngatJakel #AJscreamer #IngatCantikIngatAydaJebat

Masih beraya lagi ke @aiezadjoe. Pemandangan belakang tu pun indah je admin lihat, bertambah lagi indah bila mengayakan baju melayu lengkap dari Jakel, tak gitu JekeLovers? Terima kasih ye!
.

#jakeltextile #jakelbarulahraya

Yuk cek ig kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MI0M
KACAUNYA SIKLUS HAID
TUBA FAL0PI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN,
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG2
Pcos / pco
ENDOMETRIOSIS

VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri), dll

Kami punya s0lusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA 95 k0nsultasi GRATISSS,
Harap menghubungi kami,
Pin bbm: D97BBEC7 WA: Wa 085606124673
#AydaJebat #AydaJebatXJakel #Jakel #JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #IngatKainIngatJakel #AJscreamer #IngatCantikIngatAydaJebat

Kerlasss sungguh posing dari @fia.razali dalam baju kurung moden lengkap dari Jakel. Terima kasih kerana mengayakan koleksi kami. Selamat Hari Raya ye!
.

#jakeltextile #jakelbarulahraya

Hai JakeLovers anda semua beraya di mana? Dah berapa banyak makan daging korban tu? Walau dimana anda beraya, bila memakai baju raya Jakel jangan lupa tag pd kami ye. Terima kasih @ed_lah kerana mengayakan koleksi baju melayu Jakel pada hari raya ini.
.

#jakeltextile #jakelbarulahraya

Alhamdulillah..
Magic board dah readyyyyyy..
Aape ada oder angkat tangan!!..
.
Tunggu ya..
.
Isnin nnt kami start pos..
Nnt kami update no tracking ya.
.
Sape yg nak..bole DM atau whatsapp ya..
.
----------
MAGIC BOARD
Harga RM42
Cas pos RM8(sm)/RM17(ss)
----------
.
DM atau whatsapp 012-778 5251
.
.
. #sayajualonline #sayajualbuku #sayajualmainan #bukuedukatif #mainanedukatif #homeschooling #homeschoolingmalaysia #islamichomeschooling #taska #tadikakemas #tabikakemas #educationaltoysmalaysia #educationaltoysmurah #edutoysmurah #busybag #busybook #busybookmalaysia #busybookmurah #terlajakmurah #terlajaklaris #seronokbelajardirumah #elhanabusybag #elhanabusybook #terapiinstagram #jakelbarulahraya #terapiinstagram #magicboard #puzzle

Jakel Kurung. Rm349.
Grey and mint green.
Xs-3xl.
#jakelbarulahraya

Jakel Kurung. Rm349.
Beige and green.
S-3xl.
#jakelbarulahraya

#Throwback @therealmiasara di Sambutan Majlis AidilFitri Jakel di Shah Alam
#jakelbarulahraya
#miasaranasuha
#miasaranasuhalover

🌸ZOEY Exclusive Blouse🌸
.
SWIPE for more colour..
.
PRICE RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK
.
.
Material-High quality cotton
Front zip for nursing
Cuff zip for wudhu
Maternity friendly
Loose A-cut with panel
8 colors
6 size: S-XXXL
.
.
#prettylthings #blouses #XXXL #XXLSizes #NursingBlouse #maternityblouse #bigsizeblouse #ootd #baazarpaknil #creacion #jakelbarulahraya #jakel #bajumurah #topsmurah #bajublousemurah

🌸ZOEY Exclusive Blouse🌸
.
SWIPE for more colour..
.
PRICE RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK
.
.
Material-High quality cotton
Front zip for nursing
Cuff zip for wudhu
Maternity friendly
Loose A-cut with panel
8 colors
6 size: S-XXXL
.
.
#prettylthings #blouses #XXXL #XXLSizes #NursingBlouse #maternityblouse #bigsizeblouse #ootd #baazarpaknil #creacion #jakelbarulahraya #jakel #bajumurah #topsmurah #bajublousemurah

🌸ZOEY Exclusive Blouse🌸
.
SWIPE for more colour..
.
PRICE RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK
.
.
Material-High quality cotton
Front zip for nursing
Cuff zip for wudhu
Maternity friendly
Loose A-cut with panel
8 colors
6 size: S-XXXL
.
.
#prettylthings #blouses #XXXL #XXLSizes #NursingBlouse #maternityblouse #bigsizeblouse #ootd #baazarpaknil #creacion #jakelbarulahraya #jakel #bajumurah #topsmurah #bajublousemurah

🌸ZOEY Exclusive Blouse🌸
.
PRICE RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK
.
.
Material-High quality cotton
Front zip for nursing
Cuff zip for wudhu
Maternity friendly
Loose A-cut with panel
8 colors
6 size: S-XXXL
.
.
#prettylthings #blouses #XXXL #XXLSizes #NursingBlouse #maternityblouse #bigsizeblouse #ootd #baazarpaknil #creacion #jakelbarulahraya #jakel #bajumurah #topsmurah #bajublousemurah

🌸ZOEY Exclusive Blouse🌸
.
PRICE RM75 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK
.
.
Material-High quality cotton
Front zip for nursing
Cuff zip for wudhu
Maternity friendly
Loose A-cut with panel
8 colors
6 size: S-XXXL
.
.
#prettylthings #blouses #XXXL #XXLSizes #NursingBlouse #maternityblouse #bigsizeblouse #ootd #baazarpaknil #creacion #jakelbarulahraya #jakel #bajumurah #topsmurah #bajublousemurah

Most Popular Instagram Hashtags