#jahitmanik

MOST RECENT

Syahida.
Veil yang simple dan ringkas.

Effortless beautiful dgn minima manik dan lace yg simple..
.
#DREAMSISTERSLOVE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
■FOR ORDER / ENQUIRY
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️0172158954 (SARAH)-Whatsapp ONLY.
➡️ Biz hour:10am-6pm( weekday only.) Selain dari itu,sy reply bila free.
❎NO FUSSY/RUDE CUST.
❎NO COD. Via pos only
_____________________________________________
#malayweddingveil #solemnization #inspirasiperkahwinan #akadnikah #sayajualveil #sayajahitmanik #malaywedding #pengantinmelayu #muslimwedding #kahwinmalaysia #ido #sayajahitveil
#designveil💜dreamsisters #sarahdreamsisters #veilnikah #projekkahwin #tempahanmanik #beadedveil #jahitmanik #fairytales #nikahattire #majlisnikah #tempahmanik #shawlnikah #custommadeveil #pesonapengantin
#dsbajetveil

Syahida.
Veil yang simple dan ringkas.

Effortless beautiful dgn minima manik dan lace yg simple..
#DREAMSISTERSLOVE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
■FOR ORDER / ENQUIRY
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️0172158954 (SARAH)-Whatsapp ONLY.
➡️ Biz hour:10am-6pm( weekday only.) Selain dari itu,sy reply bila free.
❎NO FUSSY/RUDE CUST.
❎NO COD. Via pos only
_____________________________________________
#malayweddingveil #solemnization #inspirasiperkahwinan #akadnikah #sayajualveil #sayajahitmanik #malaywedding #pengantinmelayu #muslimwedding #kahwinmalaysia #ido #sayajahitveil
#designveil💜dreamsisters #sarahdreamsisters #veilnikah #projekkahwin #tempahanmanik #beadedveil #jahitmanik #fairytales #nikahattire #majlisnikah #tempahmanik #shawlnikah #custommadeveil #pesonapengantin

#dsbajetveil

Syahida.
Veil yang simple dan ringkas.

Effortless beautiful dgn minima manik dan lace yg simple..
.
■VEIL DESCRIPTION:
veil: sky blue veil
lace : sky blue
detailings: -

design:
#dsbajetveil
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
■FOR ORDER / ENQUIRY
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️0172158954 (SARAH)-Whatsapp ONLY.
➡️ Biz hour:10am-6pm( weekday only.) Selain dari itu,sy reply bila free.
❎NO FUSSY/RUDE CUST.
❎NO COD. Via pos only
_____________________________________________
#malayweddingveil #solemnization #inspirasiperkahwinan #akadnikah #sayajualveil #sayajahitmanik #malaywedding #pengantinmelayu #muslimwedding #kahwinmalaysia #ido #sayajahitveil
#designveil💜dreamsisters #sarahdreamsisters #veilnikah #projekkahwin #tempahanmanik #beadedveil #jahitmanik #fairytales #nikahattire #majlisnikah #tempahmanik #shawlnikah #custommadeveil #pesonapengantin

Try n error. Gubah sampai puas hati.. #sayajahitmanik #beadingworks #beadingservice #jahitmanik

manik hujung lengan warna biru untuk customer tetap Manikqueen.
#blue #beadwork #tempahmanik #jahitmanik #manikqueen #0193983523 #beadingclass

[Merelitttttttt... 😍😍😍] Melampau merelit kan hotfix ni? Sepaket ada 1440pc.
Ada 2 colour yg laku keras ,, PUTIH CLEAR dan AB (pelangi) ,, dua deaign ni semua semua letak dekat baju apa pon korang ,, .
Merelip2 tau ,, dari jauh dah nampak dah kita duk berjalan kan ... Baju biasa2 pon jadi luar biasa tau .. .
Jadi jangan tunggu2 lagi ,,, lamhat habis tau ..
.
#premium hotfix SS10 clear ~ rm25
#premium hotfix SS12 clear ~ rm45
#premium hotfix SS16 clear ~ rm55
#premium hotfix SS10 AB ~ rm25
#premium hotfix SS12 AB ~ rm45
#premium hotfix SS16 AB ~ rm65
#premium hotfix SS12 topaz
#premium hotfix SS12 peridot
#premium hotfix SS12 shappire
.
#hotfix small pek ss10 ~(clear,ab,colour) rm7/150pc
#hotfix small pek ss12 ~ (clear,ab,colour) rm9/150pc
#hotfix small pek ss16 ~ (clear,ab,colour) rm11/150pc
.
#hotfix applicator ~ rm49
.
So please order cepat2 ye. 💋 .
Tekan je link kat atas tu ..
0179697191
0179597191
0179597191
.
#flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

[Merelitttttttt... 😍😍😍] Melampau merelit kan hotfix ni? Sepaket ada 1440pc.
Ada 2 colour yg laku keras ,, PUTIH CLEAR dan AB (pelangi) ,, dua deaign ni semua semua letak dekat baju apa pon korang ,, .
Merelip2 tau ,, dari jauh dah nampak dah kita duk berjalan kan ... Baju biasa2 pon jadi luar biasa tau .. .
Jadi jangan tunggu2 lagi ,,, lamhat habis tau ..
.
#premium hotfix SS10 clear ~ rm25
#premium hotfix SS12 clear ~ rm45
#premium hotfix SS16 clear ~ rm55
#premium hotfix SS10 AB ~ rm25
#premium hotfix SS12 AB ~ rm45
#premium hotfix SS16 AB ~ rm65
#premium hotfix SS12 topaz
#premium hotfix SS12 peridot
#premium hotfix SS12 shappire
.
#hotfix small pek ss10 ~(clear,ab,colour) rm7/150pc
#hotfix small pek ss12 ~ (clear,ab,colour) rm9/150pc
#hotfix small pek ss16 ~ (clear,ab,colour) rm11/150pc
.
#hotfix applicator ~ rm49
.
So please order cepat2 ye. 💋 .
Tekan je link kat atas tu ..
0179697191
0179597191
0179597191
.
#flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

[Merelitttttttt... 😍😍😍] Melampau merelit kan hotfix ni? Sepaket ada 1440pc.
Ada 2 colour yg laku keras ,, PUTIH CLEAR dan AB (pelangi) ,, dua deaign ni semua semua letak dekat baju apa pon korang ,, .
Merelip2 tau ,, dari jauh dah nampak dah kita duk berjalan kan ... Baju biasa2 pon jadi luar biasa tau .. .
Jadi jangan tunggu2 lagi ,,, lamhat habis tau ..
.
#premium hotfix SS10 clear ~ rm25
#premium hotfix SS12 clear ~ rm45
#premium hotfix SS16 clear ~ rm55
#premium hotfix SS10 AB ~ rm25
#premium hotfix SS12 AB ~ rm45
#premium hotfix SS16 AB ~ rm65
#premium hotfix SS12 topaz
#premium hotfix SS12 peridot
#premium hotfix SS12 shappire
.
#hotfix small pek ss10 ~(clear,ab,colour) rm7/150pc
#hotfix small pek ss12 ~ (clear,ab,colour) rm9/150pc
#hotfix small pek ss16 ~ (clear,ab,colour) rm11/150pc
.
#hotfix applicator ~ rm49
.
So please order cepat2 ye. 💋 .
Tekan je link kat atas tu ..
0179697191
0179597191
0179597191
.
#flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

[Merelitttttttt... 😍😍😍] Melampau merelit kan hotfix ni? Sepaket ada 1440pc.
Ada 2 colour yg laku keras ,, PUTIH CLEAR dan AB (pelangi) ,, dua deaign ni semua semua letak dekat baju apa pon korang ,, .
Merelip2 tau ,, dari jauh dah nampak dah kita duk berjalan kan ... Baju biasa2 pon jadi luar biasa tau .. .
Jadi jangan tunggu2 lagi ,,, lamhat habis tau ..
.
#premium hotfix SS10 clear ~ rm25
#premium hotfix SS12 clear ~ rm45
#premium hotfix SS16 clear ~ rm55
#premium hotfix SS10 AB ~ rm25
#premium hotfix SS12 AB ~ rm45
#premium hotfix SS16 AB ~ rm65
#premium hotfix SS12 topaz
#premium hotfix SS12 peridot
#premium hotfix SS12 shappire
.
#hotfix small pek ss10 ~(clear,ab,colour) rm7/150pc
#hotfix small pek ss12 ~ (clear,ab,colour) rm9/150pc
#hotfix small pek ss16 ~ (clear,ab,colour) rm11/150pc
.
#hotfix applicator ~ rm49
.
So please order cepat2 ye. 💋 .
Tekan je link kat atas tu ..
0179697191
0179597191
0179597191
.
#flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

[Merelitttttttt... 😍😍😍] Melampau merelit kan hotfix ni? Sepaket ada 1440pc.
Ada 2 colour yg laku keras ,, PUTIH CLEAR dan AB (pelangi) ,, dua deaign ni semua semua letak dekat baju apa pon korang ,, .
Merelip2 tau ,, dari jauh dah nampak dah kita duk berjalan kan ... Baju biasa2 pon jadi luar biasa tau .. .
Jadi jangan tunggu2 lagi ,,, lamhat habis tau ..
.
#premium hotfix SS10 clear ~ rm25
#premium hotfix SS12 clear ~ rm45
#premium hotfix SS16 clear ~ rm55
#premium hotfix SS10 AB ~ rm25
#premium hotfix SS12 AB ~ rm45
#premium hotfix SS16 AB ~ rm65
#premium hotfix SS12 topaz
#premium hotfix SS12 peridot
#premium hotfix SS12 shappire
.
#hotfix small pek ss10 ~(clear,ab,colour) rm7/150pc
#hotfix small pek ss12 ~ (clear,ab,colour) rm9/150pc
#hotfix small pek ss16 ~ (clear,ab,colour) rm11/150pc
.
#hotfix applicator ~ rm49
.
So please order cepat2 ye. 💋 .
Tekan je link kat atas tu ..
0179697191
0179597191
0179597191
.
#flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

[Merelitttttttt... 😍😍😍] Melampau merelit kan hotfix ni? Sepaket ada 1440pc.
Ada 2 colour yg laku keras ,, PUTIH CLEAR dan AB (pelangi) ,, dua deaign ni semua semua letak dekat baju apa pon korang ,, .
Merelip2 tau ,, dari jauh dah nampak dah kita duk berjalan kan ... Baju biasa2 pon jadi luar biasa tau .. .
Jadi jangan tunggu2 lagi ,,, lamhat habis tau ..
.
#premium hotfix SS10 clear ~ rm25
#premium hotfix SS12 clear ~ rm45
#premium hotfix SS16 clear ~ rm55
#premium hotfix SS10 AB ~ rm25
#premium hotfix SS12 AB ~ rm45
#premium hotfix SS16 AB ~ rm65
#premium hotfix SS12 topaz
#premium hotfix SS12 peridot
#premium hotfix SS12 shappire
.
#hotfix small pek ss10 ~(clear,ab,colour) rm7/150pc
#hotfix small pek ss12 ~ (clear,ab,colour) rm9/150pc
#hotfix small pek ss16 ~ (clear,ab,colour) rm11/150pc
.
#hotfix applicator ~ rm49
.
So please order cepat2 ye. 💋 .
Tekan je link kat atas tu ..
0179697191
0179597191
0179597191
.
#flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

Jom tengok LIVE FINAL GEGAR VEGANZA 2018

Siapa yang akan pakai malam ni?
Sesuatu yang simple tetapi exclusive

Siapa dapat teka, MOLINZ nak bagi RM 50 cash!!!
Orang pertama yang komen, dialah pemenang.

#molinz #manik #molinz #molinzbeautifulbeads #tempahanmanik #embellishment #jahitmanik #beading #wanita #bridal #beadsdesigner #customized #blingbling #crystal #kelasmanik #eusahawan #wedding #fashiondesigner #gegarveganza2018
#media

Tahniah customer🎉🎉🎉
Berseri baju dgn perincian dr beadsbyaam😊
#customerphoto #beadsbyaam#sayajahitmanik#jahitmanik#beadingservice

Most Popular Instagram Hashtags