[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jaasuzuran

1602 posts

TOP POSTS

pastu menunggu jodoh yg terima seadanya ehh kepala bana enko! .
-
(@lawak_pewdiepie ๐Ÿ‘ˆ follow )
.
.>>Tag kawan yg gemuk ๐Ÿ˜‚<<
.
โœ… Follow jugak .
> @lawak_bilis .
> @ayatduda .
> @official_pickupline .
> @nenekpesan .
.
.#lawakhambar #lawakhangit #nakfakta #nakbebel #jaasuzuran #zukieeeee #lol #salenagomez

Lahh ada lagii rupanyaa gambar nieh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ sem 2 punya cerita and now nak abeh sem 5 dah.. lama betoii tersimpan noh.! #jaasuzuran #mrkonaleper

Kito cubo tera test. Rezeki gak Alhamdulillah

#js #jaasuzuran

Bukan senang nak jumpa @zizanrazak869 ๐Ÿ˜‚ legend ni ๐Ÿ’ช
w/ @jaasuzuran AKA main actors ๐Ÿ˜˜
and @mfmirafilzah ๐Ÿ˜‚
@lawak_hambar

#9forstvid #jaasuzuran #lawakhambar

CONTEST JS LOGO #JSlogoJaa
_____________________

Sesiapa yang power bab bab design ni . Apa kata cuba buat satu design untuk JS . Huruf JS tu buat jadi satu logo yang amat menarik . Logo tu akan diletakkan di depan poket baju melayu . So goodluck gaiss . Upload design korang di instagram dan tag Abe Jaa , Make sure jangan private dan hashtag #JSlogoJaa . Yang bertuah RM500 akan jadi milik anda ๐Ÿค— #Goodluck #JS #Jaasuzuran

"Kadang-kadang berpunca dari airmata kitalah orang lain menikmati kebahagiaan." -@jaasuzuran
#cintadikhianati #jaatv #jtv #erafm #jaasuzuran

HAPPY BIRTHDAY FAIZAL AHMAD atau nama acacah pemes dia @jaasuzuran mr.konaleper
Semoga kekalkan persahabatan kita ok? Thanks sebab dari dulu sampai sekarang suka menyakitkan hati i dgn perangai u.
Awak 23, dah dewasa. Focus kerja dulu, pastu baru fikir bercinta. Kau tu kalau bercinta, semua benda atas dunia ni kau lupa. Jadi kan kisah lalu sebagai pengalaman. Umur dah semakin meningkat. Jaga diri, jaga nama, ada masalah cerita kat i. I sentiasa ada kain lap kaki utk bagi kat you. K bye #jaasuzuran #jaasampah #jaabekas #jaaturns23 #jaasuzuranturns23

@jaasuzuran dan @zizanrazak869 challenge @melissathng belajar cakap bahasa pantai timur.
Pass tak? ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ (Video penuh, link di bio profile)

MOST RECENT

Urat dawai tulang besi๐Ÿ˜‚
.
-
(@lawak_pewdiepie ๐Ÿ‘ˆ follow )
.
.>>Tag kawan yg otak yellow ๐Ÿ˜‚<<
.
โœ… Follow jugak .
> @lawak_bilis .
> @ayatduda .
> @official_pickupline .
> @nenekpesan .
.
.#lawakhambar #lawakhangit #nakfakta #nakbebel #jaasuzuran #zukieeeee #boyiman #titiancinta #kasihhyperact

๐Ÿ˜…maigodd betul ke nihhh!! .
.
-
(@lawak_pewdiepie ๐Ÿ‘ˆ follow )
.
.>>Tag kawan yg kuat mekap ๐Ÿ˜‚<<
.
โœ… Follow jugak .
> @lawak_bilis .
> @ayatduda .
> @official_pickupline .
> @nenekpesan .
.
.#lawakhambar #lawakhangit #nakfakta #nakbebel #jaasuzuran #zukieeeee #lol #salenagomez

watch this if you have bad day ๐Ÿ˜‚ .. -
(@akak.pesan ๐Ÿ‘ˆ follow )
.
.>>Tag kawan anda ๐Ÿ˜‚<<
.
โœ… Follow jugak .
> @lawak_bilis .
> @ayatduda .
> @official_pickupline .
> @nenekpesan .
.
.#lawakhambar #lawakhangit #nakfakta #nakbebel #jaasuzuran #zukieeeee #lol #salenagomez

pastu menunggu jodoh yg terima seadanya ehh kepala bana enko! .
-
(@lawak_pewdiepie ๐Ÿ‘ˆ follow )
.
.>>Tag kawan yg gemuk ๐Ÿ˜‚<<
.
โœ… Follow jugak .
> @lawak_bilis .
> @ayatduda .
> @official_pickupline .
> @nenekpesan .
.
.#lawakhambar #lawakhangit #nakfakta #nakbebel #jaasuzuran #zukieeeee #lol #salenagomez

201017 : No need color but i need You. ...
"Ketika hati kau sedih kerana ditinggalkan, percayalah jika dia jodoh kau dia akan kembali dengan cara yang lebih baik, dengan hati yang lebih tulus dan kesabaran yang luar biasa. Sama ada dia sedar akan kesalahannya atau dia menyesal dengan kesilapannya." @jaasuzuran @official_farahezel
#SetiakuPasti #Part3 #Jaatv #jtv #erafm #jaasuzuran

Nasib baik masa dekat USM dulu group assignment takda yg sembang pasal makeup, kalau tak dari dulu dah kena jadi Naruto ๐ŸŽฅ by @sofyank96

Video full di Facebook @era_fm

#video #erafm #fifykhalie #jaasuzuran @jaasuzuran @fifyazmi @khalieazmi @fifykhalie

"Kita tidak boleh memaksa seseorang untuk stay, berkemungkinan nanti dia stay atas dasar kesian bukannya bahagia." - @jaasuzuran
#pendamperasaan #jaatv #jtv #jaasuzuran #erafm

Wat pa menangis utk org yg dah sakitkan hati hg sedangkan hg bleh ketawa dgn org yg slalu menantikan hg. #Jaasuzuran

Hahaha...ni klw dpt bf mcm nii..rsa nk ketuk ja๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#assalamualaikum#layandulu#jaasuzuran#erafm

๐Ÿ˜•

Most Popular Instagram Hashtags