#jaasuzuran

1510 posts

TOP POSTS

With Jaa rukh khan
#jaasuzuran
@jaasuzuran

@jaasuzuran dan @zizanrazak869 challenge @melissathng belajar cakap bahasa pantai timur.
Pass tak? ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ (Video penuh, link di bio profile)

Bukan senang nak jumpa @zizanrazak869 ๐Ÿ˜‚ legend ni ๐Ÿ’ช
w/ @jaasuzuran AKA main actors ๐Ÿ˜˜
and @mfmirafilzah ๐Ÿ˜‚
@lawak_hambar

#9forstvid #jaasuzuran #lawakhambar

wuuuuuu xsangke kite dpt bergamba dgn retis wiz his kenny robert R1 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. #jaasuzuran
@jaasuzuran
#erafm
#FienaFinoo

Jaaa goodluck tomorrow semoga dipermudahkan urusan dan juga semoga cepat sembuh lutut mu jaa take care bro kat Mumbai always support you bro ๐Ÿ‘ป #JaaRoadToSRK #jaasuzuran

Hai abe @jaasuzuran
harini saya nak introduce logo yg menjadi contest yang abe jaa umumkan tu.
Disebabkan logo tu akan diletakkan untuk baju melayu ataupun apa2 muslim wear yang lain so i design this logo for you.

Disebabkan ini untuk muslim wear dan baju melayu, saya letakkan logo bintang kat luar tu melambangkan muslim ataupun islam. Kuning dkt logo tu melambangkan perdamaian dan keceriaan yg kita tgok banyak lambang2 bintang boleh menggunkan warna kuning.
JS stand for Jaa suzuran iaitu abe sendiri,
dan kuda kat belakang tu stand for balance of wisdom and power, jadi jadi logo ni ada selit ciri2 macam ferrari sikit ah.
So thats all mr suzuran, hope you like it.

@jaasuzuran #JSlogojaa #Jaasuzuran

Tabahnya mmbe aku ni,tanggungjawab dia terhadap kerja amat wa respect,walaupun sakit tetap ke Mumbai untuk bertemu lejen Romance dia #ShahRukhKhan,safe flight man,take care and goodluck @jaasuzuran ๐Ÿค˜๐Ÿ˜‰
#JaaSuzuran #jaaroadtosrk #erafm #sonymusic

MOST RECENT

Palazzo Lychee ๐ŸŒธ
.

Price: Rm35
(Postage SM Rm8 | SS Rm12)
.
Combo 3 pcs โ€ผ๏ธ Price: RM100
(Free postage SM| SS add Rm7)
.
Material: Heavy Moss Crepe
Size: Free size
.
Measurement details:
Waist 26-34"
Length 40"
Hip 30"
.
To order whatsapp: 011-16932954 .
.
#promotion #palazoplain #palazopants #palazomurah #palazzopants #hijabster #bazarpaknil #quputeh #hijabista #hipster #elfiraloy #sufiansuhaimi #jaasuzuran #love #kingcoco #bellaastillah #afifahnasir #aliffaziz #hijabis #hannahdelisha

Palazzo Lychee ๐ŸŒธ
.

Price: Rm35
(Postage SM Rm8 | SS Rm12)
.
Combo 3 pcs โ€ผ๏ธ Price: RM100
(Free postage SM| SS add Rm7)
.
Material: Heavy Moss Crepe
Size: Free size
.
Measurement details:
Waist 26-34"
Length 40"
Hip 30"
.
To order whatsapp: 011-16932954 .
.
#promotion #palazoplain #palazopants #palazomurah #palazzopants #hijabster #bazarpaknil #quputeh #hijabista #hipster #elfiraloy #sufiansuhaimi #jaasuzuran #love #kingcoco #bellaastillah #afifahnasir #aliffaziz #hijabis #hannahdelisha

Palazzo Lychee ๐ŸŒธ
.

Price: Rm35
(Postage SM Rm8 | SS Rm12)
.
Combo 3 pcs โ€ผ๏ธ Price: RM100
(Free postage SM| SS add Rm7)
.
Material: Heavy Moss Crepe
Size: Free size
.
Measurement details:
Waist 26-34"
Length 40"
Hip 30"
.
To order whatsapp: 011-16932954 .
.
#promotion #palazoplain #palazopants #palazomurah #palazzopants #hijabster #bazarpaknil #quputeh #hijabista #hipster #elfiraloy #sufiansuhaimi #jaasuzuran #love #kingcoco #bellaastillah #afifahnasir #aliffaziz #hijabis #hannahdelisha

CLEARANCE!
๐Ÿ’ฏ copy ori 1:1
NIKE AIR JORDAN (AJ1)
-- fullset as picture

Size available: written on each picture

Harga asal: RM220 SM | RM230 SS
promosi :RM130 SM | RM140 SS

S200

#nikeairmax #nikeairjordan #nike #adidas #gucci #newbalance #sayajual #trustedseller #haqiemrusli98_ #ismailizzani #zyn #janganikutaku #jangankecam #jslogojaa #jaasuzuran #KalauTakPuasHatiPmKamiPuasHatiRekemenKatKawan #onlineseller #igsellermalaysia #igseller #ilovepinklady

With Jaa rukh khan
#jaasuzuran
@jaasuzuran

Insyallah tak lama lagi saya akan ready stock T-shirt vr46 dengan bermacam2 design yang menarik.. So jangan lepaskan peluang dan saport LARABIS VR46 COLLECTION
#panigale #panigalekingdom #kamixramai #Larabis #levis #butikpakaian #original#fasionmalaysia #movistar #ducati #uqashasenrose #uptown#promosihebat #yamaha #bommpromosi#zizanrazak #jaasuzuran#zizanrazak #artismalaysia#terlajaklaris #dsv

@jaasuzuran dan @zizanrazak869 challenge @melissathng belajar cakap bahasa pantai timur.
Pass tak? ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ (Video penuh, link di bio profile)

Tiada yang indah jika kita hargai kawan kita ๐ŸŽˆSebab satu hari pasti dia akan ingat kita kembali .
#likeforlikes #happyweekend #kualaselangor #instagram #ootd #wall #pomade #hipsterpomade #ijoymushiro #jaasuzuran #smile #malaysia #cuticutimalaysia #cunbruh #vscocam

๐Ÿ‘” STONED ๐Ÿ‘”

T-SHIRT ROUND NECK
Sehelai RM 30 โ—
โžก100% cotton sedap dipakai โžกLelaki & Perempuan sesuai pakai
โžกharga termasuk postage . .๐Ÿ“ฎ
โžกsize : S - XL
#rugikalautakbeli #banyakpilihan
#pilihmanayangberkenandihati#pakaisemestinyabergaya#bilapakaipastinakselfie#stonedlife #stoned#stonedshirt #jaasuzuran #sufiansuhaimi #shuib #dtl52017

Contest untuk logo ni dah tutup rupanya. Lambat sangat post, dah terlepas contest. Tak apa lah, tepek aje.. Koleksi portfolio.

LOGO Branding option for @jaasuzuran
Concept : Love / Heart

Design By : Rosyaimi Amirul

#jaasuzuran #jaasuzurangers #heart #love #erafm #rapatkansaf #islamisfirstclass #fenomenahijrah

Gel Soap Mayla mempunyai kandungan vitamin C , iaitu untuk membantu mencerahkan kulit, menyamaratakan kulit muka kita dan membersihkan kotoran daripada kulit.

Disebabkan kandungan Gel Soap Mayla ada vitamin C , jadi anda tak perlu risau jika Gel soap BERUBAH WARNA menjadi KEKUNINGAN kerana itu salah satu tindakbalas Vitamin C untuk sebati dengan bahan kandungan yang lain di dalam Gel Soap Mayla โ˜บ - . TENGAH PROMOSI GUYSS ๐Ÿ’–MAYLA SKINCARE RM70
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml .
.
๐Ÿ’™MAYLA ADVANCE RM100
Day cream 10g
Night cream 10g
Gel soap 60ml -

To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0134735569
๐Ÿ“Œ Website: www.thejunni.com
๐ŸŒน #tjcodkualakangsar
#TheJunniMAYLA#thejunniperak#produkhala #bazarpaknil #neelofa #jaasuzuran

๐Ÿ’žCombo Sale Minggu Gaji ๐Ÿ’ž
.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PROMOSI GEMPAK OGOS 2017 ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
. ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž GIFT LAGI BANYAK , LAGI-LAGI BERBALOIII !! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
. ------------------------------------------------------------- .
.
.
โคตPAKEJ A.โคต
.
.

1 BOX RM68 SEMENANJUNG / RM71 SABAH & SARAWAK.
.
.

BELLE โžก MAYBELLINE MASCARA + MORPHE EYELINER.

NARABELLE โžก GLITTER EYE SHADOW + ALOEVERA LIPSTICK + MN EYEBROW.

ARABELLE โžก HUDA LIP MATTE + MN EYEBROW.
.
. -------------------------------------------------------------.
.
. โคตPAKEJ B.โคต
.
.. *2 BOX RM128 SEMENANJUNG / RM131 SABAH & SARAWAK*.
.

ROSSA โžกVASELINE LIPBALM + MAYBELLINE MASCARA + MORPHE EYELINER.

FLEUROSE โžก HUDA EYELINER + HUDA EYEBROW + HUDA MASCARA.

VIVANNE โžก GITTER SPRAY IFLAWLESS + MN EYEBROW + ALOEVERA LIP.
.
. -------------------------------------------------------------.
.
. โคตPAKEJ C. โคต.
.
. 3 BOX RM188 SEMENANJUNG / RM191 SABAH & SARAWAK.
,
CLARA โžก HUDA EYESHADOW PALLETE + GLITTER EYESHADOW + HUDA LIP MATTE.

CLARISSA โžก TOO FACED EYESHADOW/BLUSHER 2IN1 + EFOLAR MASCARA.

CORAL โžก BLUSHER LOVE FLUSH + MORPHE EYELINER + MN EYEBROW.
.
. .
.
.
๐Ÿ“Harga sudah TERMASUK KOS POS.
๐Ÿ“Tidak boleh tukar gift (mesti pilih mengikut set).
๐Ÿ“Payment sebelum 1PM hari yang sama barang dipos.
๐Ÿ“NO FUSSY BUYER !!.
.
.
Cod area #paka #dungun #kerteh #mesramall ๐Ÿš—๐Ÿš—
.
.
#boosterwhitening #seribella #tatiskincare #deejacosmetic #dms360 #sayajual #letscantik #janganmengata #nursajat #neelofa #fattahamin #fazura #shafiqkyle #hannahdelisha #rozitachewan #schaalyahya #aydajebat #jannanick #jaasuzuran #zizanrazak #mirafilzah #emmamaembong

Sape kenal die niey... Dlu die sukr buad lawak2 bodoh.. Tp siries mmg klaka abis.. The lagends of my idola.. Skunk die daa jdie artis.. ALHMDLLH smoge rezeki melimpah ruah.. Dn sihat selalu #jaasuzuran
#hotfm

Most Popular Instagram Hashtags