#izzhaikal

7064 posts

TOP POSTS

Ni sewel ke apeniii?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Upload selagi boleh upload.. Simpan kat sini sebab gallery hp sudah penuh.. Tinggai nak delete jerr πŸ˜…

#izzhaikal #suamikupalingsweet

hakak rindu la time ni 😣😣
tak sabar rasa nye nak jumpa awook lagi mr.sweet 😍 ini gamba 3 tahun lepas kalau tak silap..hehe...gigih tau hakak dari kedah ke kl semata nak jumpa awok..last jumpa awokk tahun lepas ,masa event kat petaling jaya.. tapi sayang nye gmba hakak dgn awokk hilang ntah kemana 😭😭 hope dapat la hakak jumpe awokk lagi 😁😁 #sajalanakthrowback
#syafiqkyle #syafiqkylefc #izzhaikal #suamikupalingsweet

- with #izzhaikal , hee 😍❀️ see you again @syafiqkylez 😘 #AME2017

#QishaIris : Hmm lapar Nasi Dagang Terengganu...
#IzzHaikal : *capai kunci jet* Jom gerak skrg! #CeritaNakPowerJek 🀣
.
Btw capik akan berada di #TimorFest 430pm japg. Siapa datang? πŸ™‹πŸΌβ€β™‚οΈ

MOST RECENT

πŸ˜‚πŸ˜‚ ingat puLa #suamikuPalingSweet masa mummy #qisyairis masak RendaNg tuk daddy #izzhaikal tp macam kariπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Repost @astrogempak (@get_repost)
・・・
#GempakFefeeling : Macam mana kalau orang korang sayang masak tak sedap... mesti terpaksa cakap sedap kan?Hihi..😝
Nantikan malam ini jam 10 malam di Astro Ria 104 & Ria HD 123
@syafiqkylez @hannahdelisha
#MencintaimuMrPhotographer

Pay them a visit cos we miss these 3 little gems ..😘😘😘😘😘 #IzzHaikal #IzzMikhail #IrdinaSofia

Yang mana satu pilihan korang ? Siapa yang ada twitter boleh pergi vote sekarang
#SyafiqKyle
#MencintaimuMrPhotographer
#NazmiElyas
#Jemy
#SuamikuPalingSwet
#IzzHaikal

SALEπŸ“’πŸ“’. DAPATKAN KURUNG DEENA SEKARANG HANYA RM 89 JE 😁😁.
.
🍁COTTON PREMIUM.
🍁Tebal, Lembut, Sejuk.
🍁pocket kiri dan kanan .
🍁non bff .
🍁kain selisih depan..
.
**PERHATIAN
πŸ“Warna mgkn lari dr yg realiti dan gambar disebabkan faktor cahaya, kamera dan paparan skrin hp yg berbeza
πŸ“ ukuran adalah lebih kurang atau ambil kira kurang lebih 0.5inch dr paparan ukuran yg kami berikan. Sila pilih yg lebih besar dan tidak terlalu fit to body.
.
WhatsApp: 0139470284.
.
#bazaarpaknil #malaysia #baju #bajumurah #blouse #alhamdulillah #izzhaikal #murah #jubah #2017 #laraalana #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jannanick #lofatah #neelofa #fattahamin #raya #raya2017 #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #senangnakboom #mawarrashid #ramadan #syawal #sale #promosi #rayahaji

Most Popular Instagram Hashtags