#izzhaikal

7025 posts

TOP POSTS

seluas2 laut kat belakang awak tu...luas lagi rasa sayang ni pada awak...πŸ˜‚πŸ˜‚
#izzhaikal
#suamikupalingsweet

Daddy #izzhaikal handsome😊😍😍
#SyafiqKyle @syafiqkylez @syafiqkyle_fc

#QishaIris : Hmm lapar Nasi Dagang Terengganu...
#IzzHaikal : *capai kunci jet* Jom gerak skrg! #CeritaNakPowerJek 🀣
.
Btw capik akan berada di #TimorFest 430pm japg. Siapa datang? πŸ™‹πŸΌβ€β™‚οΈ

Kelibut masuk selimut..πŸ˜‚πŸ˜‚
#SuamikuPalingSweet
#IzzHaikal
#QisyaIris
#Hafiey
#Ep21

Ni sewel ke apeniii?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Upload selagi boleh upload.. Simpan kat sini sebab gallery hp sudah penuh.. Tinggai nak delete jerr πŸ˜…

#izzhaikal #suamikupalingsweet

Ep 27 happy, sweet sgt...sedih pulak apa yg jadi kat hafiey😒😦.. Esok.last episod dahhh😣😣 nanti rindu la kat daddy izz...πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜š #suamikupalingsweet #izzhaikal #qishairis

Ok good night semua... Minta maaf tak dpt nak up or repost apa2 sbb zaza sibuk sgt n line pun tak mengizinkan 🐌🐌🐌 Apapun zaza belanja korang pasangan pling sweet ni #izzhaikal n #qishairis #Repost @kaki_mdramas with @instarepost2016
・・・
Sape rindu #qishaizz ??? Admin still tak boleh move onπŸ˜‡

MOST RECENT

#suamikupalngsweet#anjell
#franzeenovelist
#adaptasinovelkedrama
#shafiqkyle sebagai #izzhaikal dan #mawarrashid sebagai #qisyairis "A smile is a curve that will bring things straight..." #19August2017

Ehhh ada mummy #qisyairis😍
Untung #SyafiqKyle tak'de klw ade bingung la pula dia nak jadi daddy #izzhaikal ke or nak jd beby #jemy #mrphotografer😍
@Regrann from @hannahdelisha - Hannah @ #klfwrtw2017 for Cosry and Wanpa x MDC
.
.
.
#liveupdate πŸ“· by @prettypeektures @abinublisafeei
.
πŸ’„ by @sentuhanayukirana
.
Dress by @mdc.kl
#KLFW2017 #cosryrtw2017
#blanc&;noir2017 #wanpaxmdc #regrann

Guling2 ummi gelak tgk gambar nie.. hahaha.. layan je kerenah budak sorg nie.. #izzhaikal #myheromyson

Usaha tangga kejayaan πŸ’œ bermula daripada Johan Tanah kubur sampailah ke jemy.Hidup Syafiq kyle! πŸ’ƒ
βšͺ
πŸŽ₯ Youtube Hlive Astro Awani
βšͺ
βšͺ
#Syafiqkyle #Jemy #NazmiElyas #mencintaimumrphotographer #mrphotographer #mrclickclick #Izzhaikal #johantanahkubur #Suamikupalingsweet #dekatkanjarakkita #bilahatiberbicara

And today our 3 little gems are in the house...😘😘😘😘 #IzzHaikal #IzzMikhail #ErdinaSofia

Rindunye kat daddy izz 😍😍😍@syafiqkylez
Throwback Suamiku Paling sweet .
.
Bersempena dgn sera dapat balik post2 yang hilang sebelum ni πŸ™Œ sera belanjer throwback ler sikit,thank you yang doakan haritu.
.

Regrann : mdramabest
Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Apa saja yang kau mahu

Semua untukmu oh adindaku
Dengarlah rayuan di hatiku
Sesungguhnya aku mencintaimu
Selalu di hatiku memanggil namamu
Oh adindaku oh adindaku
Semua kerana, kerna kamu
(Lah Ahmad,Adinda)

Recap #suamikupalingsweet start kenal - khawin - moment sweet-pregnant - sanding,petang ni sambung tengok momen-momen #izzhaikal & #qishairis tak kiralah yang sedeh ke happy sweet minggu akhir ni okay? Jangan tertinggal satu episod pun tau janji dengan sera ok?

#izzhaikal #qishairis #izz #qisha #mawarrashid #syafiqkyle #noveladaptasi #dramaadaptasi #slotakasia #slotakasiatv3 #dramamelayu #hafiey #suamikupalingsweet #suamipalingsweet #syurgayangtakdirindukan2 #syurgayangtakdirindukan
#heroseorangcinderella #anjell #anjelllaya #misteriwanpeah #zulhuzaimy #primework #tv3
#mencintaimumrphotographer #Repost @mdramabest with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’ #Repost @syafiqkylezzone.f with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’

.
.
.
.
ANDA MENGALAMI SAKIT2 TUMIT??.. .
Sakit tumit adalah berkait rapat dgn masalah rahim. Salah satunya adalah rahim kembang.peliharalah rahim anugerah istimewa Allah utk kaum wanita dgn saya baik mungkin. .
.
P/s akk utk mereka yg mgambil jamu banyakkan minum air kosong. Jgn takut kerap kencing krn ia perkara biasa bg pengamal jamu. Toksin2 yg bermaharajalela didlm badan akan dikeluarkan melalui air kencing. Dan jgn risau ia bersifat sementara sahaja.
INSYALLAH SEMUA MASALAH AKAN HILANG DAN DALAMAN RAHIM ANDA AKAN SENTIASA SIHAT DAN TERPELIHARA. .
#vjamu #surgayangtakdirindukan2 #sabunmontok #serumpayudara #senggugut #suamiisteri #suamikupalingsweet #qishairis #izzhaikal #loffatah #fattahamin #femininewash #maharajalawakmega2017 #mantop #terapiinstagram #aurabisikancinta

Most Popular Instagram Hashtags