#izzhaikal

6929 posts

TOP POSTS

Date with #izzhaikal 😁 Macam mana episod tadi? Apa perasaan Qisha nk g jumpa Izz& Hafiey nanti, dengan hati yang serba salah plus rindu. Mesti tak sabar nak tunggu episod besok kan kan.
#suamikupalingsweet @tv3malaysia @syafiqkylez @mawarians_official

Hafiey mana Hafiey @nikadammika , rindu!

Ep 27 happy, sweet sgt...sedih pulak apa yg jadi kat hafiey😒😦.. Esok.last episod dahhh😣😣 nanti rindu la kat daddy izz...πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜š #suamikupalingsweet #izzhaikal #qishairis

Alolololo cutenya baby Qisha & Izz #qizzjunior 😚 tapikan tapi yang berlegar-legar dibenak sera sekarang ni satu je tau sebab yang lain dah tahu sebab dah baca novel hahaha,satu ni je! Actually kan rombongan meminang/merisik/bertunang si kimi ni untuk si Hanna ke Syuk? Korang rasa?siapa pilihan si kimi adikkupalingsweet tu?Syuk or Hanna?ce komen sikit nak tengok korang nak siapa and kita sama2 tgk petang ni rombongan ni untuk siapa sebenarnya 😎 πŸ™†

Kredit Pic : @fazrenrafi

#izzhaikal #qishairis #izz #qisha #mawarrashid #syaffiqkyle #nikadammika
#slotakasia #slotakasiatv3 #dramamelayu #hafiey #suamikupalingsweet #suamipalingsweet
#heroseorangcinderella #anjell #misteriwanpeah #zulhuzaimy #primework #tv3

Daddy tengok je la..
Mummy hug hug hug dengan Hafiey..
Ehh admin macam terdengar..
Daddy nak hug jugak..benar kah??πŸ˜‚πŸ˜‚
Jangan kecam admin dan artis ok..
Kita happy-happy saja..
#SuamikuPalingSweet
#IzzHaikal
#QisyaIris
#Hafiey
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#MawarRashid @mawarashid
#NikAdamMika @nikadammika
#HotFM

Alahai.... Sedih pula bsokk dady pengsann... Dady @syafiqkylez mohon bsok klu blh pengsan 3minit aje k πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† tak sanggup tau tgok dady pengsan lama sbb tak dpt tatap mata n senyuman manis dady πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Anak beranak suka buat hati kita tak duduk senang 😁😁 tak sanggupppp bsok episod akhir da 😭😭😭😭😭
.
#mohonjgnjeles #kitateamsupportdady #TeamSupportSyafiqKyle #buathastagpunnakmeroyan #dramajerkot #sapatermakancilidiaterasapedasnya πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†#izzhaikal #SuamikuPalingSweet #dramafever_malaysia #Qishairis #MawarRashid #hafiey #nikadammika

MOST RECENT

Adeh tetiba cam tersedih plak...lepas ni no more hafiey mommy @mawarashid and daddy @syafiqkylez ..u guys did avery good job well done to pengarah @zulhuzaimy_m drama ni mostnye patuh syariah walaupun x sepenuhnye tp no sceen pegang2 ..tutup aurat walaupun mawar x bertudung tetapi dlm cerita x pernah nampak seurat pun rambut dia . Drama yg x delay yg tak drag us to long..suweet...n one more most drama best sbb ade lagu @ippohafiz... I luv his songs so much since TLU... #Repost @imani_imtiyaz with @repostapp
・・・
😭😭😭😭 @Regrann from @cik_senahhh - Tetiba syahdu plak senja2 ni. Entah kenapa banyak kenangan dalam cerita ni. Senah kenal ramai geng. Geng2 meroyan, gila2, masok air, sporting, hot mommies. Senah seronokk. First episode senah dah tak tentu hala. Semakin lama semakin tak keruan. Jiwa senah kacau. Tak tenteram. Hati senah kosong. Semuanya sebab daddy #IzzHaikal . Senah suka dgn watak2 dalam ni. Abg Qairul yg mcm lagu penghibur jalanan tu. Mmg terhibur dgn watak abg q ni.Kimi si rambut langsir ketak ketak yg sgt selamber mak nenek je bila berckap, ada maya aka joyah ngok ngek yg gila saiko bak hang. Ada abg zairi si spy yg sgt pantas dan cekap. Mcm tagline polis pulak. Ada adik hafiey yg sgt hebat. Baru 7 tahun okay. Ada watak abg danny yg buatkan semua org rasa annoying dan menyampah. Bagus. Kira menjadi. Ada syuk aka syukriah sahabat yg sgt setia. Susah senang msti dia ada. Ada mummy sha yg buat kita rasa bengang je dgn dia. Kadang bengang. Sebab asek asek lari je kerja dia. Tau la kurus. Kadang suka sbab dia manja nau nau. Alahai. Ada hanna jugak. Perempuan cemburu tahap namateyy punya. Haha. Tak lupa jgak dkat si kencing tikus tak guna ni ofkos la ikram. Haha. Cerita dia sempoi. Tak meleret, tak berat sgt. Sgt seronok. Semua selamber n tak kayu. Tu yg penting. Good job and congratulations buat tuan director @zulhuzaimy_m sbab cerita ni dah berjaya menyentuh stiap hati2 gadis2, mommies2 kat luar sana termasok laa senah ni haa.
#suamikupalingsweet
#senahjiwangdiwaktusenjananmerahgituw
#suamikupalingsweetsuchasweetmemories

instagram dah ada story..
facebook pun dah ada story...
awak pulak bila nak bina story dengan saya ?? πŸ˜‚πŸ˜‚ #izzhaikal #suamikupalingsweet
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

kes langgar lari tu dah biasa sangat tapi kes awak langgar hati saya nie ape citer?? 😍😍 #izzhaikal #suamikupalingsweet
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

#suamipalingsweet
#hafiey #nikadamika @nikadammika
#izzhaikal #syafiqkyle @syafiqkylez
#qishairis #mawarrashid @mawarashid
#Repost @syafiqkylez with @repostapp
・・・
Get ready for finale episode #SuamikuPalingSweet jam 6:58ptg di @tv3malaysia ✌🏼 Lepas ni tade dah happy family ni nak buat korg senyum time2 senja ni πŸ˜”daddy nak bawak mmy and hafiey jalan2 sat. Jangan lupa tweet juga love you guys 😘

Tetep handsome daddy #izzhaikal @syafiqkylez #syafiqkyle
#suamipalingsweet
#Repost @syafiqkylez with @repostapp
・・・
Morning sir ! Coffee or tea ? Ending week utk izz haykal masuk office #SuamikuPalingSweet πŸ˜‚

Sedihh cite nie da abisss... #suamikupalingsweet #izzhaikal #qishairis #hafiey dari episode 1 smpai la akhir. X penah tinggal tengokkk.. biarr laa orng nak ckp ape ponn.. ade akuu kesahh... sape la yg akan jadi suamiku paling sweet 1 hari nnt kannn... tapii kannn.. ade kee..?? Yg nak jadi suami akuuu palingg sweet tuuuu... πŸ™ŠπŸ™Š

Adui part ni.. sedih sesangat.. sila tengok.. #izzhaikal #qishairis #suamikupalingsweet @syafiqkylez @mawarashid sedih sangat sebab da habis😭

Tamat da #SuamikuPalingSweet 😞😞😞 sedihhhh da tkda Daddy, Mummy n Hafiey.. Kak kenit love the twist from novel yg end up syuk dgn hakimi! .

Nk #SuamikuPalingSweet raya boleh?? Meminta tk director @zulhuzaimy_m sebab last2 tu.. Tk cukup sweet. πŸ˜‚πŸ˜‚ .

@mawarashid I have said it countless time.. I love yr acting my dear.. Kak kenit doakan more leading roles for u my dear. U deserve it! .

@syafiqkylez nk ckp apa.. Ur acting slalu on point! (Ur smile pun la. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚) continue to shine brother dimple. .

@nikadammika ni hero in the making. Enough said! .

There u go team angau daddy.. Team qisha... Team kimi... #SuamikuPalingSweet da habis!!!!!! 😞😞😞😞😭😭😭😭 .

#SuamikuPalingSweet @tv3malaysia @slotakasia.tv3 @syafiqkylez #IzzHaikal @mawarashid #QisyaIris @nikadammika #hafiey
#sikenittgkdrama #hooksampaiangau #layandramaje #bukanrebutartispun

Selesai sudah SUAMIKU PALING SWEET..
Puas hati dengan ending dia tak??
Admin puas hati..tapi nak SPS RAYA..
Jom kita request banyak-banyak kat @tv3malaysia nak??
#SuamikuPalingSweet
#IzzHaikal
#QisyaIris
#Hafiey
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#MawarRashid @mawarashid
#NikAdamMika @nikadammika
Tapi kan..
Admin nak post lagi video dorang.. boleh tak??
Congrats @syafiqkylez @mawarashid @nikadammika @fazrenrafi @zulhuzaimy_m dan TEAM SUAMIKU PALING SWEET..
Lagu yang MANTOP dari @ippohafiz..
Good Job!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Most Popular Instagram Hashtags