[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#izhamia

25324 posts

TOP POSTS

Sweet Sangat...selamat Pagi Semua 😍🌹🌹🌹
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia
Credit @adore.audela_hq

wahhh balik JB bagi semngat kt husband la tu kan πŸ‘πŸΌπŸ˜
____
πŸ“± @ri_suhairy
#izhamia
#miaahmad
#doayangbaik2
#semogabahagiaselalu

alolo muka tu comeyyy sangat @mia.ahm4d cantikk 😍😘
....
#izhamia
#miaahmad
#takpernahberubah
#kamisayangmiaahmad

Lovebirds yg sweet nie.πŸ’‘πŸ’— #miaahmad #izhamtarmizi #izhamia

Salam Aidiladha from us. 😘#izhaMia

Comelnya. #izhamia

Comelnya 😍😍😍
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia

cantiknya 😍😍
____
#izhamia
#miaahmad
#wanitanggun
#bidadarisyurga

MOST RECENT

adik n kakak 😍😍 so sweet 😘
___
#izhamia
#miaahmad
#doayangbaik2
#familytime

No Caption πŸ˜πŸ˜‰
#miaahmad
#izhamtarmizi
#izhamia

#Repost @mia.ahm4d (@get_repost)
・・・
Saya jenis yg rajin cuci muka, tak tidur dengan make up ( kalau ada pun sebab penat sgt sampai tertidur) dan saya juga jenis yg pentingkan penjagaan dalaman. Saya minum Audela, makan vitamins dan tak pernah skip minum ADORE. Ini lah rahsia penjagaan diri saya. Korang pulak?
_____
#izhamia
#miaahmad
#adoreformiaahmad
#jamumoden

alolo comel nya 😍😍
___
#izhamia
#miaahmad
#cats
#pecintakucing

Comelnya. #izhamia

Nak bibir ala-ala korea?? Dua colour ni sangat comel bila combined tau!!😍😍 πŸ’„
.
.
Apa yg best sangat MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK NI??
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' yg mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil iaitu utk penyerapan dan tahan lama, fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir yg gelap atau tona tak sekata, selain dari mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba utk melembapkan bibir dan ianya didatangi dengan bekas 'clear top window' utk memudahkan anda memilih warna kegemaran anda.
.
Ada 8 warna pilihan yang hot n spicy
πŸ’„ BASHFUL YOU
πŸ’„ MAUVE MOMENT
πŸ’„ POWERFUL PINK
πŸ’„ RICH TRUFFLE
πŸ’„ ALWAYS APRICOT
πŸ’„ POPPY PLEASE
πŸ’„ MIDNIGHT RED
πŸ’„ CRUSHED RED
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut atau confius nak yang mana?? Hubungi saya sekarang

Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaybukitindah #marykaysenai #izhaMia #lofattah #neno #juarajohara #sariyanti #erafm
#marykayjohorbahru #marykayjb #titiancinta #afmegastar2017 #dudapujaandara

Comelnya kak za 😘😍. Kak za recommed anda semua guna Mary Kay tau! πŸ’‹
.
Yang sibuk pertikaikan pasal MARY KAY HALAL ATAU TIDAK HALAL (soalan paling letih akak nak menjawab), hanya garaΒ² kami made in USA, lepas tu yg tibaΒ² masingΒ² bertukar jadi professor di makmal dan saintis segala utk menge-check mercury dan mempertikai bahanΒ² Mary Kay kami TIADA BAHAN MERBAHAYA atau TERLARANG dan sudah berada kekal dipasaran dunia melebihi 54 tahun, menerima pelbagai global award, top 5 skincare& cosmetic brand in the world, kekal gah sehingga ke hari ini, melahirkan ramai jutawanΒ² MARY KAY...Ada pula tu yg tibaΒ² terlebih pandai mengeluarkan fatwa masingΒ² hanya semataΒ² MARY KAY tiada tanda HALAL. Halloooo miss...halloo miss..memanglah tidak perlu tanda HALAL sbb bahan dlm MARY KAY sendiri sepenuhnya tumbuhΒ²han dan mineral natural semulajadi. Yang perlu HALAL tu kalau ada menggunakan bahan dari kandungan sumber haiwan..kami tiada..sepenuhnya bahan semulajadi, mineral dan tumbuhΒ²han. Ada fatwa lagi? Hanya kerana kami made in USA? Yg made in local product tu pakaiΒ² bertukar jadi kulit terbakar rentung hangus semua, tak pula kira halal ke tidak ye..founder nak cepat kaya tapi tak fikir user semua. Tak apalah..HELIZA HELMI sendiri pun pakai MARY KAY yg dia sendiri yakini HALAL dan mampu merawat kulit menjadi jelita..taraaaa...
.
Jom lawa, jom cantik dgn MARY KAY secara berjemaah.
.
Love,
Diana
Future Sales Director
Whatsapp 0167592823

#marykaykempas #marykaytamanuniversitijb #marykaysetiatropika #marykayjohorbahru #marykaybukitindah #marykayjb #marykayskudai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaysenai #izhamia #lofattah #neno #ctdk #titiancinta #dudapujaandara #afmegastar2017

Comelnya 😍😍😍
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia

Lovebirds yg sweet nie.πŸ’‘πŸ’— #miaahmad #izhamtarmizi #izhamia

@Regrann from @mia.sayang - alahaiii rinduuu la tu ..izhamia πŸ˜…πŸ˜sebabtu buat video .. sweet je gurau2 eikk 😜tq abe πŸ˜‰
_____
πŸ“Έ @hafreezadam
#izhamia
#miaahmad
#shooting
#sarakirana
#comingsoon - #regrann

comell nya 😍😍🐈🐈
....
cc @izhamtarmizi24
#miaahmad
#izhamtarmizi
#izhamia
#catlovers
#

alolo muka tu comeyyy sangat @mia.ahm4d cantikk 😍😘
....
#izhamia
#miaahmad
#takpernahberubah
#kamisayangmiaahmad

cantiknya 😍😍
____
#izhamia
#miaahmad
#wanitanggun
#bidadarisyurga

Most Popular Instagram Hashtags