#izhamia

16 posts

TOP POSTS

❤❤❤ #izhaMia

#repost @_norni.zalifah_ - happy birthday miji @izhamtarmizi 🎂🎊🎉 sah pemalu miji ni ..takpe pemalu.. bak kata miji "biar pemalu jgn kurang hajar" kan miji 😅😜happy for you sayang @mia.ahm4d dapat husband yg terbaik Anugerah dr Allah..😘😘
.
"SABARITUINDAH"
.
#izhamia
#izhamtarmizi
#miaahmad
#doayangbaik2
#semogabahagiaselalu
#kesayanganramai
#handlewithcare
#allahisgreat

Manisnya senyuman 😊😊 .
.
.
.
#izhaMia 💕💕

Sweetnya izhaMia ni 😍

#izhaMia
#IzhamXMia

Abaikan yg belakang tu😂😉hihi kita fokus yg didepan nie sweetheart 💏❤️🌷🐝
#izhamia

MOST RECENT

Good morning #izhamia

Goodmorning.. #IzhaMia

Stalking you is my priority.
#whenlogininsta #xx
.
.
.
#repost @mia.ahm4d ❤❤❤ #izhaMia

Make your parents proud, your enemies jealous, and yourself happy. .
.
.
#izhaMia

good night sayang @mia.ahm4d n take care ok 😘😉
"semakin berseri2 dn cantik jelita kesayangan kami ni" 💐
.
.
#izhamia
#miaahmad
#sayangselamanya
#doayangbaik2
#semogabahagiaselalu
#handlewithcare

So cute..hihi ☺️😍
#izhamia

Sweetcouple #izhamia

#izhamia ni sangat sweetcouple betul lah

Set Pencerahan terbaik bagi Diana!! 😘 I love MelaCEP Skincare Very Much 😍😍. Jom jatuh cinta sama sama nak??. Bila cakap pasal cerah semua orang akan suka!!. Tapi tak ramai yang nak invest beli set pencerahan yang betul betul selamat. Kebanyakkan ambil jalan singkat menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi untuk cepat cerah, glowing dan flawless😢😢 .
Set apa ni?? 😘 macam pernah nampak orang korea guna set ni je!! Mestilah pernah sebab set melaCEP inilah rahsia kulit cerah, lembab dan glowing!! set MelaCEP Plus Luminious System diformulasi dari Korea. Siapa tak nak kulit cerah dan glowing kan? 😘 😘
.
Kulit anda gelap? Kusam? Tona tak sekata? Pakai foundation pun nampak bercapuk? Inilah set yg sangat sesuai utk mslh anda. Jom kita tengok apa kelebihan dia 😘
.
Satu set terdiri daripada:
.
💗 FOAMING CLEANSER
- Membersihkan semua debu dan kekotoran, menyerikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin.
.
💗 MASK
- Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit serta menyekatakan tona wajah
.
💗 FRESHNER
- Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
💗ULTIMATE SERUM
- Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam
.
💗 ULTIMATE CREAM
- memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit
- mencantikkan testur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera

MelaCEP set ini lebih fokus dan target untuk mereka yang inginkan kulit cerah sekata
Nak tahu lebih lanjut?
.
Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay

#marykayjohor #marykaypasirgudang #marykayskudai #marykaypermasjaya #marykaysenai #marykayJB #marykayjohorbahru #marykaysetiatropika #izhamia #neno #sariyanti #suamikupalingsweet #juarajohara

Goodnight my idola najwa💕💋 @mia.ahm4d @izhamtarmizi alahaii sweetnye akak mia ngn abg izham😻😻najwa nak sangat sangat jumpe akak mia ngn abg izham tapi tak kesampaian😭😞tapi najwa tetap minat akak mia ngn abg izham sampai bile bile🙈🙈najwa doakan akak mia ngn abg izham kekal sampai ke jannah🎈😊last je najwa nak wish goodnight akak mia,abg izham dan kawan💞💓😘❤️ #izhamtarmizi #miaahmad #izhamia

.
Gara2 Magic Blue Mampu Menyelesaikan Masalah Bau Badan Depa.
.
Tak Pernah Terfikir Customer Sampai Menangis.
.
Deadorant Dan Perfumes Mahal Pun Belum Tentu Dapat Nak Cover Bau Tu.
.
Mujur Ada Magic Blue Ni🙌
.
Menangis Pun Tak Jadi Masalah. Janji Hati Bahagia. Ketiok Dok Bau Dah.
.
.
📱011-1932 7631
.
.

#naturaldeodorant #magicblue #deodorant #produkmuslim #tawas #airmawar #isterituanihsan #lofattah #izhamia #miaahmad #laraaisyah #mesrasolat #umrah #diasemanishoneymusical #AJL31 #3juara #selamanyacinta #aisyahdhiarana #surihatimrpilot #sayangpapasayatak

Good night everyone... 🌙🌙🌹🌹SubhanAllah indah ciptaan tuhan.. Benarlah bidadari syurga itu wujud... Jom undi sweetheart @mia.ahm4d kategori Pelakon TV Wanita Popular
I love you. 🌸🌸🌸😘
#izhamia
#abpbh
#abpbh30
#abpbh201
#MiaAhmad
#Malaysiansweetheart
#Izhamtarmia

Nak kerepek pisang apa?? Tanduk, nangka, lilin @ berangan?? Pilih ajer, sis uruskan..hehehe..jgn risau, 100% homemade, nipis dan semestinya rangup !!! Semua stok baru tau.. Tak lama lagi nk raya, nk book skrg blh dah ni..cepat2, sblm sold out!! 012.9107062

#kerepek #kerepeksedap #kerepekborong #borongkerepek #kerepekkl #kerepekmurah #doorgift #doorgiftmurah #weddinggift #cenderahati #izhamia
#moodrepublik #doorgiftsimple #doorgiftkerepek #kerepekraya #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #cheras #bandartasikpermaisuri #sungaibesi #klsentral #kerepekpisang #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #hsc #shmpraya #bandartasikselatan #hikayatcintasipematahhati

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags