#izhamia

24144 posts

TOP POSTS

kesianya miji mengalami kecederaan td πŸ˜”πŸ˜³ @izhamtarmizi24 .
.
#izhamia
#izhamtarmizi
#mrkeeper
#jdt
#semogadipermudahkan

dua2 pun cute 😍😍
.
.
πŸ“Έ @zandrahakimi
#izhamia
#miaahmad
#jdtfamily
#doayangbaik2

sokongan dr isteri utk suami.. Alhamdullilah menang JDT πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
.
#izhamia
#miaahmad
#jdt
#familyjdt
#doayangbaik2

Alhamdullilah kemenangan utk JDT @mia.ahm4d πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
.
#izhamia
#miaahmad
#jdt
#mrkeeper
#doayangbaik2

awww sweet nya izhamia 😍😍 rinduuu @mia.ahm4d πŸ˜” semoga happy selalu okay 😘😘
.
.
#izhamia
#miaahmad
#izhamtarmizi
#sayangselamanya
#semogabahagiahinggakejannah

Alhamdullilah miji dh ok @izhamtarmizi24 πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
.
#izhamia
#izhamtarmizi
#jdt
#mrkeeper
#doayangbaik2
#semogadipermudahkan

MOST RECENT

Jom hadiahkan sebatang lipstick kepada insan tersayang sempena hari istimewa 😍😍. Boleh bergaya dengan bibir yang menawan dan berseri! πŸ’‹πŸ’‹
.
MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICKπŸ’‹πŸ’‹
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' yg mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil iaitu utk penyerapan dan tahan lama, fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir yg gelap atau tona tak sekata, selain dari mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba utk melembapkan bibir dan ianya didatangi dengan bekas 'clear top window' utk memudahkan anda memilih warna kegemaran anda.
.
Ada 8 warna pilihan yang hot dan menjadi kegemaran semua!
πŸ’„ BASHFUL YOU
πŸ’„ MAUVE MOMENT
πŸ’„ POWERFUL PINK
πŸ’„ RICH TRUFFLE
πŸ’„ ALWAYS APRICOT
πŸ’„ POPPY PLEASE
πŸ’„ MIDNIGHT RED
πŸ’„ CRUSHED RED
.

Whatsapp 0167592823 Diana
Future Sales Director Mary Kay

#marykaykempas #marykaykotatinggi #marykaysetiatropika #marykaysenai #marykayskudai #marykayjb #marykayjohorbahru #marykaybukitindah #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #izhamia #neno #juarajohara #suamikupalingsweet #sariyanti #mirafilzah #jepsepahtu #mentormilenia2017

#miaahmad #izhamia .
.πŸ“·:twitter

Sweet sangat😍
#miaahmad #izhamia #izhamtarmizi

Tak tahan nk gelakπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ rasenye nie tweet paling kelakar setakat nie. #miaahmad #izhamtarmizi #izhamia

🌸 Nama Produk : BOOSTER WHITENING

1 X RM50

5 X RM48 βœ”οΈ No Fake , Original Here!
βœ”οΈ BELI BORONG LAGI MURAH!!
βœ”οΈ Postage Isnin - Jumaat
βœ”οΈ Tak termasuk Postage
βœ”οΈ Dropship Wanted! Serius berniaga sahaja‼️‼️
βœ”οΈ Whatsapp Sis Eyqa : http://www.wasap.my/+60178704816/

#boosterwhitening #dherbs #boosterwhiteningmurah #qmmurah #jsd #dherbsbengkungmakbidan #iflawless #set3in1honeybee #eyeliner #mascara #jualmurah #dnarsmurah #boosterwhiteningoriginal #bazarpaknil #lipstick #janna_nicker #syjual #syjualmurah #izhamia #fashasandha #jusperawangoldmurah #jomshopping #elrah #bynuramirah11 #murahmurah #bazarpaknilprodukkecantikkanmurah

Alhamdullilah kemenangan utk JDT @mia.ahm4d πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
.
#izhamia
#miaahmad
#jdt
#mrkeeper
#doayangbaik2

sokongan dr isteri utk suami.. Alhamdullilah menang JDT πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
.
#izhamia
#miaahmad
#jdt
#familyjdt
#doayangbaik2

dua2 pun cute 😍😍
.
.
πŸ“Έ @zandrahakimi
#izhamia
#miaahmad
#jdtfamily
#doayangbaik2

Bila orang cemburu dengan kejayaan orang lain..dorang lupa malaikat kiri kanan dan yang paling penting dorang lupa Allah...x sedar diri masa menaip sebab jeles tu membuak2 dalam diri...dahlah datang rumah orang x bagi salam lepastu nak buat kecoh pulak sampai orang pun dah malas nak layan

#miaahmad #izhamtarmizi #izhamia #neelofa #puterisarahliyana #syamsulyusof #mirafilzah #zizanrazak #mirazizan #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #hannahdelisha #syafiqkyle #jemyaira #mencintaimumrphotographer #adiputra #izreenazminda

Alhamdulilah...Jdt dapat 2 mata malam ni...Tahniah Abam Miji malam ni sgt terbaikπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Œ
CongratulationπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜˜
Kak Mia pergi jugak kan dekat stadium..So SweetπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’™πŸ’™
Good Night SoulmateπŸ’™πŸ’™
#miaahmad
#izhamtarmizi
#Izhamia
#rinduu
#miaizham
#alhamdulilah
#jdt

kesianya miji mengalami kecederaan td πŸ˜”πŸ˜³ @izhamtarmizi24 .
.
#izhamia
#izhamtarmizi
#mrkeeper
#jdt
#semogadipermudahkan

Alhamdullilah miji dh ok @izhamtarmizi24 πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
.
#izhamia
#izhamtarmizi
#jdt
#mrkeeper
#doayangbaik2
#semogadipermudahkan

πŸ˜πŸ˜˜πŸ’ž #miaahmad #izhamtarmizi #izhamia

Tahukah anda make up di bahagian mata dan bibir tidak boleh dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil ? Haa.. yang ni saya percaya ramai yang tidak tahu.

Kulit sekitar bahagian mata adalah bahagian kulit yang nipis dan sangat sensitif. Jika tiada penjagaan yang betul, bahagian kulit sekitar mata akan cepat menampilkan masalah seperti lingkaran hitam sekitar mata (dark circles), kedutan(wrinkle), eye bag (kantung mata), oil seed dan mata kelihatan sembab.

Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah :
.
😍Tidak mengandungi minyak. Sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.
.
😍Merupakan salah satu dari supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
.
😍Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan.
.
😍Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.
.
😍Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian sahaja. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pada kulit wajah.

#AziahRazakMaryKay #ILoveMyMaryKay
#SkincareMalaysia #MaryKayMalaysia #MaryKaySemenyih #MaryKaySelangor #MaryKayBeranang #MaryKayMantin #MaryKayNegeriSembilan #BazaarPakNil #MalaysiaIGShop #InstashopMalaysia #OnlineShoppingMalaysia #SayaJualMarykay #BazaarOnline #eUsahawan #SayaPakaiSayaJual #SayaJual #IzhaMia #Neno #JuaraJohara #Sariyanti #Mirafilzah #Jepsepahtu #Mentormilenia2017 #Lofattah #Fattzura #NaelofarHijab #RedzAyda #MawaRaf

Most Popular Instagram Hashtags