[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#izhamia

25138 posts

TOP POSTS

kusyuk nya dia makan πŸ˜¬πŸ˜πŸ˜‹
___
#izhamia
#miaahmad
#raihanarahim
#bff
#doyangbaik2

Kesabaran Mereka Berdua Tahap Begini πŸ‘πŸ‘πŸ‘
#miaahmad
#izhamtarmizi
#izhamia

Banyak pulak semut yang masuk rumah harini 😬. Semut-semut tu masuk rumah sebab tengok gambar #izhaMia yang manis nih 😍, penuh dengan gulaaa 😘. Love both of them sooo muchhh β€πŸ’–. #peduliapaorangkata #janjimiaandherfansbahagia #weluvumiaahmad #MiaAhmad #izhamia #izhaMia #izhamXmia

@Regranned from @story_izhamia - Cerita Penuh ( Part 1 )
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia
Credit #twitter - #regrann

Tak Pandang Kiri Kanan Dah Kalau Dapat Makan πŸ¦€πŸ¦€πŸ¦€
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia
Credit @raihanarahim

MOST RECENT

Amboi...Amboi...Amboi 😍😍
#izhamia
#miaahmad

Masuk majalah lagi uolls! 😘
.
JERAGAT boleh MENEBAL dan BERTAMBAH 😩. Nak cegah? Bak rawat? Uolls boleh dapatkan free consultation daripada Diana dulu tau. I'm happy to assist you sehingga uolls cantik 😍
.
Dalam dunia sebenarnya banyak produk bagus. Salah satu darinya adalah MARY KAY. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata tapi sikap SABAR dan KONSISTEN tu sangat penting jugak tau! Tak mahulah baru pakai dah assume produk tu tak bagus. Tak nak macam tu ye syg! 😘
.
Set rahsia nak kulit cerah, lembab dan glowing!! set MelaCEP Plus Luminious System diformulasi dari Korea. Siapa tak nak kulit cerah dan glowing kan? 😘 😘
.
πŸ’— FOAMING CLEANSER
- Membersihkan semua debu dan kekotoran, menyerikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin.
.
πŸ’— MASK
- Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit serta menyekatakan tona wajah
.
πŸ’— FRESHNER
- Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
πŸ’—ULTIMATE SERUM
- Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam
.
πŸ’— ULTIMATE CREAM
- memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit
- mencantikkan testur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera

MelaCEP set ini lebih fokus dan target untuk mereka yang inginkan kulit cerah sekata
Nak tahu lebih lanjut?
.
Whatsapp 0167592823 Diana
Future Sales Director Mary Kay

#marykayjohor #marykaypasirgudang #marykayskudai #marykaypermasjaya #marykaysenai #marykayJB #marykayjohorbahru #marykaysetiatropika #izhamia #neno #sariyanti #suamikupalingsweet #juarajohara #instafemes #titiancinta #kisahlaradandaddy #afmegastar2017

Hadiahkan sebatang lipstick kepada insan tersayang pada hari istimewa 😍😍. boleh bergaya dengan bibir yang menawan dan berseri! Jom cuba dan grab satu!πŸ’‹πŸ’‹
.
MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICKπŸ’‹πŸ’‹
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' yg mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil iaitu utk penyerapan dan tahan lama, fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir yg gelap atau tona tak sekata, selain dari mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba utk melembapkan bibir dan ianya didatangi dengan bekas 'clear top window' utk memudahkan anda memilih warna kegemaran anda.
.
Ada 8 warna pilihan yang hot dan menjadi kegemaran semua!
πŸ’„ BASHFUL YOU
πŸ’„ MAUVE MOMENT
πŸ’„ POWERFUL PINK
πŸ’„ RICH TRUFFLE
πŸ’„ ALWAYS APRICOT
πŸ’„ POPPY PLEASE
πŸ’„ MIDNIGHT RED
πŸ’„ CRUSHED RED
.

Whatsapp 0167592823 Diana
Future Sales Director Mary Kay

#marykaykempas #marykaykotatinggi #marykaysetiatropika #marykaysenai #marykayskudai #marykayjb #marykayjohorbahru #marykaybukitindah #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #izhamia #neno #juarajohara #suamikupalingsweet #sariyanti #mirafilzah #jepsepahtu #mentormilenia2017

Bff Sangat Baik πŸ‘πŸ‘πŸ‘
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia
Credit @_intansuria

Apalah Yang Di Beleknya Dekat Fon Tu πŸ˜‰
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia
Credit @johanafzal

Kesabaran Mereka Berdua Tahap Begini πŸ‘πŸ‘πŸ‘
#miaahmad
#izhamtarmizi
#izhamia

sweetcouple 😍😍
___
#izhamia
#izhamtarmizi
#miaahmad
#lovebirds
#doyangbaik2

Panasnya cuaca 😨 muka pun cepat burn bila buat aktiviti outdoor. Jangan risau sayang sayang Diana semua!! Cc Cream Mary Kay yg super awesome akan melindungi skin anda daripada sinaran UV dan burn jugak!! Jom protect skin kita dengan CC Cream Mary Kay Spf15!! Cegah jeragat dengan Cc Cream okies! Salah satu item melindungi wajah daripada sinaran UV. 😍😍.
.
Tahu tak CC Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare. Selain dari fungsi seperti foundation, ia turut merawat kulit kita tau. Bagus kan??😘😘 mesti ada yang kata yeke??bestnyaa!! Yeee memang sgt2 best sbb formulanya sgt ringan tak heavy mcm foundation. Bila apply je kt muka, tak bercapuk malah nampak flawless sepanjang hari. Haaa mesti korang jatuh hati punya bila pakai πŸ˜πŸ˜—
.
.
KEBAIKAN CC CREAM YANG PERLU ANDA TAHU
- Melawan garisan halus dan tanda penuaan
- Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak/melekit
- Melindungi kulit dari sinaran UV atau UVB (SPF25)
- Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta memenangkan kulit bermasalah.
- mencerah dan menyerikan tona kulit yang tidak sekata
- mengurangkan kemerahan pada kulit kesan daripada bahan kimia yang berbahaya
- mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
- ada 4 tona warna yang disesuaikan dengan kulit anda.
SELAIN ITU, Nak bagitahu ni CC CREAM boleh tahan sehingga 7-8bulan. Ada yang pakai dekat setahun pun tak habis. Tengok betapa jimatnya CC Cream Mary Kay.
.
Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaykempas #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykayparitraja #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaysenai #lofattah #izhamia #sariyanti #neno #titiancinta #afmegastar #gegarvaganza #gegarvaganza2017#teamelyana #teamlizahanim

Banyak pulak semut yang masuk rumah harini 😬. Semut-semut tu masuk rumah sebab tengok gambar #izhaMia yang manis nih 😍, penuh dengan gulaaa 😘. Love both of them sooo muchhh β€πŸ’–. #peduliapaorangkata #janjimiaandherfansbahagia #weluvumiaahmad #MiaAhmad #izhamia #izhaMia #izhamXmia

Most Popular Instagram Hashtags