#izaraaishah

MOST RECENT

PENCARIAN DROPSHIP AGENT PINKLADY

Nak tambah pendapatan? Nak coaching percuma?
Jom sertai team dropship saya.
✅Zero modal. 1botol blh dapat rm50 - rm70
✅Copywriting disediakan.
✅Hanya perlukan komitmen dari anda.
✅Group disediakan
✅Reward best untuk dropship yg buat sale.
✅Peluang kenaikan level jika capai target

Product organik bahan2 semulajadi 200% berkesan & senang jual 💵 Modal - Saya
📦 Stock - Saya
📮 Pos Barang - Saya
💰 Untung - Awak
.

Klik untuk join dropship 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60183131656/dspinklady
.
#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #bazarpaknil
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bodymantap #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #teamferra #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

PENCARIAN DROPSHIP AGENT PINKLADY

Nak tambah pendapatan? Nak coaching percuma?
Jom sertai team dropship saya.
✅Zero modal. 1botol blh dapat rm50 - rm70
✅Copywriting disediakan.
✅Hanya perlukan komitmen dari anda.
✅Group disediakan
✅Reward best untuk dropship yg buat sale.
✅Peluang kenaikan level jika capai target

Product organik bahan2 semulajadi 200% berkesan & senang jual 💵 Modal - Saya
📦 Stock - Saya
📮 Pos Barang - Saya
💰 Untung - Awak
.

Klik untuk join dropship 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60183131656/dspinklady
.
#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #bazarpaknil
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bodymantap #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #teamferra #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

PENCARIAN DROPSHIP AGENT PINKLADY

Nak tambah pendapatan? Nak coaching percuma?
Jom sertai team dropship saya.
✅Zero modal. 1botol blh dapat rm50 - rm70
✅Copywriting disediakan.
✅Hanya perlukan komitmen dari anda.
✅Group disediakan
✅Reward best untuk dropship yg buat sale.
✅Peluang kenaikan level jika capai target

Product organik bahan2 semulajadi 200% berkesan & senang jual 💵 Modal - Saya
📦 Stock - Saya
📮 Pos Barang - Saya
💰 Untung - Awak
.

Klik untuk join dropship 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60183131656/dspinklady
.
#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #bazarpaknil
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bodymantap #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #teamferra #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

Menarik kan ?? Mai tengok dulu ig kami... Tengah survey nak buat baju team ?? Nk pakai pada hari event biar nampak kemas dan seragam ? Kat sini boleh print baju TIADA MINIMUM ORDER . Ws kami utk order 014-5125947. Kepuasan anda keutamaan kami. Anda bayar kami buat. Mari tempah baju dengan kami mengikut design dan bajet anda. Sesuai utk cetak BAJU KELAS, BAJU KELAB , FAMILY DAY dan juga AKTIVITI KHAS. Inginkan kualiti yg cantik dengan harga yang sempurna ?? whatsapp 014-512 5947. Harga kita bincang sampai jadi, tp jangan sampai saya yg 'mati'. Hehehe . #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajuselangor #cetakbajumalaysia #selamatpagimalaysia #sayasayangmalaysia #printbaju #printbajumurah #kelantanfa #quputeh #mujuradapamoga #selamatpagi #printbajumalaysia #cetakbajumalaysia #cetakbajumurmur #kingcoco #msl #faizsubri #lofattah #bajumurah #igshop #bajufashion #baju #jepsariyanti #qalifmoden #izaraaishah #davidteo #matover

Happy luncheon guys!
SUMBER MAKANAN YG BAIK UNTUK KULIT SIHAT
.
.
Tanpa kita sedari, banyak sumber makanan yg baik dan mudah untuk kita perolehi di pasaraya yg dapat membantu menyihatkan kulit kita. Harini admin nak kongsikan kepada anda sumber2 makanan yg patut anda cuba amalkan dalam diet harian anda utk menjaga kecantikan kulit kerana menurut kajian, makanan ini boleh membantu untuk "meremajakan" kulit anda🤗 😁😉
.
.
- Avokado
.
Ia mengandungi ciri-ciri anti-penuaan yang sangat berkesan, tak kisahlah sama ada anda makan buah ataupun minyaknya.
.
Menurut kajian, avokado adalah sumber vitamin E yang baik, dan vitmain E ini amat baik untuk kulit.
.
Di samping selalu digunakan untuk merawat kesan parut, kandungan lemak di dalam akovado boleh menjadikan kulit anda licin, lembap, dan lembut. Inilah buah rahsia awet muda yang kita perlukan!
.
. - Buah tomato
.
Tomato sangat tinggi dengan vitamin C, vitamin yang membantu menghasilkan kolagen. Kolagen membantu kulit anda untuk kelihatan tegang. .
Lycopene di dalam tomato juga boleh menghalang kerosakan kulit yang disebabkan oleh matahari dan membantu sistem peredaran darah anda.
.
. - Oat
.
Karbohidrat kompleks seperti oat mempunyai indeks glisemik yang rendah. Ini bermaksud apabila anda memakan oat, ia tidak akan menaikkan gula dalam darah anda atau menyebabkan jerawat dan kedut, kata ahli2 dermatologi. .
Oat juga boleh menghalang kerosakan kulit dan membantu melegakan kulit yang radang.
.
Jadi, amalkan makanan awet muda ini untuk rahsia kecantikan kulit dan penjagaan kesihatan, sekaligus!
.
#farhatskincare_wawa #tipsoftheday #drfarhatayaz #blossom #Blossombeautysoap #licorice #erwindawson #izaraaishah #farahnabilah #sabrinaali #saynotomercury #saynotohydroquinone #cantiksihat

SUMBER MAKANAN YG BAIK UNTUK KULIT SIHAT
.
.
Tanpa kita sedari, banyak sumber makanan yg baik dan mudah untuk kita perolehi di pasaraya yg dapat membantu menyihatkan kulit kita. Harini admin nak kongsikan kepada anda sumber2 makanan yg patut anda cuba amalkan dalam diet harian anda utk menjaga kecantikan kulit kerana menurut kajian, makanan ini boleh membantu untuk "meremajakan" kulit anda🤗 😁😉
.
.
- Avokado
.
Ia mengandungi ciri-ciri anti-penuaan yang sangat berkesan, tak kisahlah sama ada anda makan buah ataupun minyaknya.
.
Menurut kajian, avokado adalah sumber vitamin E yang baik, dan vitmain E ini amat baik untuk kulit.
.
Di samping selalu digunakan untuk merawat kesan parut, kandungan lemak di dalam akovado boleh menjadikan kulit anda licin, lembap, dan lembut. Inilah buah rahsia awet muda yang kita perlukan!
.
. - Buah tomato
.
Tomato sangat tinggi dengan vitamin C, vitamin yang membantu menghasilkan kolagen. Kolagen membantu kulit anda untuk kelihatan tegang. .
Lycopene di dalam tomato juga boleh menghalang kerosakan kulit yang disebabkan oleh matahari dan membantu sistem peredaran darah anda.
.
. - Oat
.
Karbohidrat kompleks seperti oat mempunyai indeks glisemik yang rendah. Ini bermaksud apabila anda memakan oat, ia tidak akan menaikkan gula dalam darah anda atau menyebabkan jerawat dan kedut, kata ahli2 dermatologi. .
Oat juga boleh menghalang kerosakan kulit dan membantu melegakan kulit yang radang.
.
Jadi, amalkan makanan awet muda ini untuk rahsia kecantikan kulit dan penjagaan kesihatan, sekaligus!
.
#farhatskincare #tipsoftheday #drfarhatayaz #blossom #Blossombeautysoap #licorice #erwindawson #izaraaishah #farahnabilah #sabrinaali #saynotomercury #saynotohydroquinone #cantiksihat

SUMBER MAKANAN YG BAIK UNTUK KULIT SIHAT
.
.
Tanpa kita sedari, banyak sumber makanan yg baik dan mudah untuk kita perolehi di pasaraya yg dapat membantu menyihatkan kulit kita. Harini admin nak kongsikan kepada anda sumber2 makanan yg patut anda cuba amalkan dalam diet harian anda utk menjaga kecantikan kulit kerana menurut kajian, makanan ini boleh membantu untuk "meremajakan" kulit anda🤗 😁😉
.
.
- Avokado
.
Ia mengandungi ciri-ciri anti-penuaan yang sangat berkesan, tak kisahlah sama ada anda makan buah ataupun minyaknya.
.
Menurut kajian, avokado adalah sumber vitamin E yang baik, dan vitmain E ini amat baik untuk kulit.
.
Di samping selalu digunakan untuk merawat kesan parut, kandungan lemak di dalam akovado boleh menjadikan kulit anda licin, lembap, dan lembut. Inilah buah rahsia awet muda yang kita perlukan!
.
. - Buah tomato
.
Tomato sangat tinggi dengan vitamin C, vitamin yang membantu menghasilkan kolagen. Kolagen membantu kulit anda untuk kelihatan tegang. .
Lycopene di dalam tomato juga boleh menghalang kerosakan kulit yang disebabkan oleh matahari dan membantu sistem peredaran darah anda.
.
. - Oat
.
Karbohidrat kompleks seperti oat mempunyai indeks glisemik yang rendah. Ini bermaksud apabila anda memakan oat, ia tidak akan menaikkan gula dalam darah anda atau menyebabkan jerawat dan kedut, kata ahli2 dermatologi. .
Oat juga boleh menghalang kerosakan kulit dan membantu melegakan kulit yang radang.
.
Jadi, amalkan makanan awet muda ini untuk rahsia kecantikan kulit dan penjagaan kesihatan, sekaligus!
.
#farhatskincare #tipsoftheday #drfarhatayaz #blossom #Blossombeautysoap #licorice #erwindawson #izaraaishah #farahnabilah #sabrinaali #saynotomercury #saynotohydroquinone #cantiksihat

SUMBER MAKANAN YG BAIK UNTUK KULIT SIHAT
.
.
Tanpa kita sedari, banyak sumber makanan yg baik dan mudah untuk kita perolehi di pasaraya yg dapat membantu menyihatkan kulit kita. Harini admin nak kongsikan kepada anda sumber2 makanan yg patut anda cuba amalkan dalam diet harian anda utk menjaga kecantikan kulit kerana menurut kajian, makanan ini boleh membantu untuk "meremajakan" kulit anda🤗 😁😉
.
.
- Avokado
.
Ia mengandungi ciri-ciri anti-penuaan yang sangat berkesan, tak kisahlah sama ada anda makan buah ataupun minyaknya.
.
Menurut kajian, avokado adalah sumber vitamin E yang baik, dan vitmain E ini amat baik untuk kulit.
.
Di samping selalu digunakan untuk merawat kesan parut, kandungan lemak di dalam akovado boleh menjadikan kulit anda licin, lembap, dan lembut. Inilah buah rahsia awet muda yang kita perlukan!
.
. - Buah tomato
.
Tomato sangat tinggi dengan vitamin C, vitamin yang membantu menghasilkan kolagen. Kolagen membantu kulit anda untuk kelihatan tegang. .
Lycopene di dalam tomato juga boleh menghalang kerosakan kulit yang disebabkan oleh matahari dan membantu sistem peredaran darah anda.
.
. - Oat
.
Karbohidrat kompleks seperti oat mempunyai indeks glisemik yang rendah. Ini bermaksud apabila anda memakan oat, ia tidak akan menaikkan gula dalam darah anda atau menyebabkan jerawat dan kedut, kata ahli2 dermatologi. .
Oat juga boleh menghalang kerosakan kulit dan membantu melegakan kulit yang radang.
.
Jadi, amalkan makanan awet muda ini untuk rahsia kecantikan kulit dan penjagaan kesihatan, sekaligus!
.
#farhatskincare #tipsoftheday #drfarhatayaz #blossom #Blossombeautysoap #licorice #erwindawson #izaraaishah #farahnabilah #sabrinaali #saynotomercury #saynotohydroquinone #cantiksihat

DROPSHIP WANTED 🔥
Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍

KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !!
Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️
Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃

Ok la kan RM700 sebulan buat side income.
Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑.
❌ Tak perlu pos barang
❌ Tak perlu modal
❌ Tak perlu pegang stok
❌ Tak perlu risau stok habis ke tak

Semua tu saya uruskan 😍

HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA??
Awak.. awak..
.
✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja
✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar
✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem
✔ Reward disediakan
✔ Peluang kenaikan level jika capai target

Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG?
PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !!.
KLIK LINK
www.wasap.my/60183131656/dropshipPL

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan
#montok #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #sapotlokal #bazarpaknil #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

DROPSHIP WANTED 🔥
Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍

KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !!
Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️
Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃

Ok la kan RM700 sebulan buat side income.
Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑.
❌ Tak perlu pos barang
❌ Tak perlu modal
❌ Tak perlu pegang stok
❌ Tak perlu risau stok habis ke tak

Semua tu saya uruskan 😍

HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA??
Awak.. awak..
.
✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja
✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar
✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem
✔ Reward disediakan
✔ Peluang kenaikan level jika capai target

Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG?
PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !!.
KLIK LINK
www.wasap.my/60183131656/dropshipPL

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan
#montok #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #sapotlokal #bazarpaknil #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

DROPSHIP WANTED 🔥
Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍

KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !!
Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️
Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃

Ok la kan RM700 sebulan buat side income.
Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑.
❌ Tak perlu pos barang
❌ Tak perlu modal
❌ Tak perlu pegang stok
❌ Tak perlu risau stok habis ke tak

Semua tu saya uruskan 😍

HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA??
Awak.. awak..
.
✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja
✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar
✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem
✔ Reward disediakan
✔ Peluang kenaikan level jika capai target

Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG?
PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !!.
KLIK LINK
www.wasap.my/60183131656/dropshipPL

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan
#montok #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #sapotlokal #bazarpaknil #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

DROPSHIP WANTED 🔥
Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍

KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !!
Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️
Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃

Ok la kan RM700 sebulan buat side income.
Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑.
❌ Tak perlu pos barang
❌ Tak perlu modal
❌ Tak perlu pegang stok
❌ Tak perlu risau stok habis ke tak

Semua tu saya uruskan 😍

HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA??
Awak.. awak..
.
✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja
✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar
✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem
✔ Reward disediakan
✔ Peluang kenaikan level jika capai target

Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG?
PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !!.
KLIK LINK
www.wasap.my/60183131656/dropshipPL

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan
#montok #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #sapotlokal #bazarpaknil #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

DROPSHIP WANTED 🔥
Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍

KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !!
Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️
Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃

Ok la kan RM700 sebulan buat side income.
Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑.
❌ Tak perlu pos barang
❌ Tak perlu modal
❌ Tak perlu pegang stok
❌ Tak perlu risau stok habis ke tak

Semua tu saya uruskan 😍

HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA??
Awak.. awak..
.
✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja
✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar
✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem
✔ Reward disediakan
✔ Peluang kenaikan level jika capai target

Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG?
PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !!.
KLIK LINK
www.wasap.my/60183131656/dropshipPL

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan
#montok #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #sapotlokal #bazarpaknil #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

DROPSHIP WANTED 🔥
Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍

KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !!
Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️
Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃

Ok la kan RM700 sebulan buat side income.
Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑.
❌ Tak perlu pos barang
❌ Tak perlu modal
❌ Tak perlu pegang stok
❌ Tak perlu risau stok habis ke tak

Semua tu saya uruskan 😍

HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA??
Awak.. awak..
.
✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja
✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar
✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem
✔ Reward disediakan
✔ Peluang kenaikan level jika capai target

Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG?
PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !!.
KLIK LINK
www.wasap.my/60183131656/dropshipPL

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #agentpinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan
#montok #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #sapotlokal #bazarpaknil #selangor #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

Most Popular Instagram Hashtags