#iwearmumu

757 posts

TOP POSTS

Kepada yang sudah membeli koleksi khas #mUMuBlossomSeries di www.zalora.com.my jangan lupa TAG kami di #iwearmumu tau sebab PapaMumu nak pilih mUMudolls bertuah untuk mendapat TUDUNG FREE😱😍
.
#mUMuContest #mUMuForZALORA #zaloraraya2017

Its Official!
.
cepat mumu dolls ke www.mumuscarves.com papamumu dah release the ever best selling MUMUSNOWCAP INNER yang terpaling laris dan laku keras. sangat sangat letups dan of course RM29.90 sahajaaaaaaa! jom ke website mumu dan grab semua warnaaaaaaaaaaaaaa
.
happy shopping semuaaaaaaaaaa!!
.
#iwearmumu
#mumusnowcapinner
#snowcapinnerpalingselesamalaysia #sumpahselesa
.
follow @mumucatalogue untuk full details!

Haaa mUMuDolls silakan ulang video ni 100 kali! Cantiknya Wany Hasrita ni, dahlah suara meletup, dipadankan dengan Chiffon Premium yang melambai lambai, dan baju @ashhannas yang perfect tiptop! Maka terhasil lah music video yang membuatkan semua tidak dapat Menahan Rindu 😍😍😍
.
P/S : Tudung ni boleh dilabuhkan mengikut kesesuaian. Yay!
.
.
Dah dapatkan koleksi ni ke belum? Available di www.mumuscarves.com .
#ChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

Siapa yang dah grab warna ni? Sila munculkan diri anda sebab PapaMumu nak tengok berapa ramai mUMudolls suka warna lembut dan lazat macam ni. Next collection nak plan warna warna kegemaran mUMudolls tersayang ni πŸ˜πŸ€”
.
#ChiffonPremiumNew #iwearmUMu

Mumu Dolls nak tak tudung percuma? cuba bagi nama untuk warna ni, nama yang sedap ke, nama manis ke atau nama comel-comel. suggest sikit please mana tau rezeki mumudolls dapat sehelai tudung percuma dari papa mumu
.
#mumudolls #iwearmumu #mumuscarves #mumuLimitedEdition

Oh my! Garangnya muka.... #iwearmumu
#ashhannasootd

MUMUdolls yang dah bangun tu cuba comment 'saya' 🌸
.
#mumuscarves #iwearmumu #ootd

Good morning Mumu Dolls! Since we launched our phenomenally famously comfortable Snow Cap at our stores yesterday, we have been getting so much positive feedback from our customers. Overwhelmingly awesome reviews and PapaMumu can't wait to share them with you soon. In the mean time, spend your lovely Sunday and visit our stores to grab your very own. Stocks are definitely running low and this might be your last chance to purchase them. Trust me, it is as good as we advertise them to be!!!!!❀
.
#mumusnowcapinner #storewiderelease #sumpahselesa #snowcapinnerpalingselesamalaysia #iwearmumu

Earthy colour is a good choice for tomorrow's outfit MUMUdolls 😍
.
Get your Aurora or Valerie at www.mumuscarves.com
.
#mumuscarves #iwearmumu #onlineshopping #onlineboutique

MOST RECENT

Kepada yang sudah membeli koleksi khas #mUMuBlossomSeries di www.zalora.com.my jangan lupa TAG kami di #iwearmumu tau sebab PapaMumu nak pilih mUMudolls bertuah untuk mendapat TUDUNG FREE😱😍
.
#mUMuContest #mUMuForZALORA #zaloraraya2017

βœ”βœ” AVAILABLE βœ”βœ”
MUMUSCARVES Valerie. Still new. Gorgeous basic color 😍. Originally RM89
.
RM79 (free postage within West Malaysia)
.
Price #annkaysramadanspecial ☞ RM69
.
#annkaysclosetavailable #annkayshijabavailable #sugarscarflovers #sugarscarftoletgo #prelovedsugarscarf #sugarscarfmadison #shawlcantik #mumuscarves #mumulovers #ashhannas #ashhannaslovers #mumudolls #iwearmumu

MasyaaAllah cantiknya lah awak ni wahai @sharifahrose_ . Manisnya pakai tudung Rose For mUMu (Skyline Series) 😍😍😍
.
Koleksi ini mUMu release untuk Pre-Order pada bulan lepas dan telah mendapat terlalu banyak orders sampai kami terpaksa extend tarikh tutup pre-order. Demand yang melampau tinggi membuatkan PapaMumu sangat terharu dengan sokongan padu mUMuDolls kesayangan semua 😍😍
.
Koleksi exclusive ini didatangkan dalam 3 warna pastel lembut manis yang buat hati cair je melihat. Tak sabar nak tunggu koleksi ini siap awal bulan depan untuk santapan diraja mUMudolls sekalian β™₯️
.
#RosesformUMu #SkylineSeries #RosiePink #ArrivingSoon #iwearmUMu

Good morning Kak @sariyanti ❀️❀️
.
PapaMumu memang tak boleh move on bila tengok mUMudolls manis ini memakai tudung mUMu. Nampak lembut dan sweet like candy je lah 🍬🍬🍬
.
Baju @ashhannas menggamit jiwa dan raga betul. Adui πŸ˜…
.
Siapa setuju say "SETUJU" (PapaMumu macam nak bagi hadiah ni)
.
#mUMuChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

Siapa yang dah grab warna ni? Sila munculkan diri anda sebab PapaMumu nak tengok berapa ramai mUMudolls suka warna lembut dan lazat macam ni. Next collection nak plan warna warna kegemaran mUMudolls tersayang ni πŸ˜πŸ€”
.
#ChiffonPremiumNew #iwearmUMu

Tak payah cakap banyak. Tengok dari belakang je dah cair 😍😍😍
.
Stay tuned!! Nantikan kemunculannya soon ❀️❀️❀️
.
#RoseFormUMu #SkylineSeries #iwearMumu

mUMuDolls @sariyanti yang cantik manis ingin mengucapkan selamat menyambut hari Ahad dan tenangkan fikiran dan relaxkan diri mUMudolls semua!
.
Nampak tak mUMu Chiffon Premium yang Kak Sari pakai tak? Adui, terletak je kan? Siapa tahu ni warna apa?
.
#mUMuChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

WOW!! We are just so in love with Malaysia's sweetheart @sariyanti donning mUMu Chiffon Premium in Lovely Lilac, one of our best selling colours!
.
The heavy chiffon material drapes beautifully, as well as the stunning silhouette it creates😍
.
This beautiful piece is now available at all mUMu Outlets and online shop! Get yours now!
.
Nampak tak betapa cantiknya alahai tampak manis je. Memanglah koleksi Chiffon Premium ni sesuai dengan namanya, elegant dan meletup! Dipadankan dengan baju @ashhannas pulak tu πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
.
PapaMumu nak tengok berapa banyak LIKES & KOMEN untuk gambar ni. Macam nak pilih seorang pemenang bertuah la dapat hadiah misteri πŸ€”
.
#mUMuChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

Inginkan tudung yang labuh tapi tetap cantik digayakan? Dapatkan Mumuscarves black series di @fadyaboutique #majmamall
#kuching sekarang

#Repost @mumuscarves with @repostapp
・・・
Black Series ni ada 4 warna semuanya. Semi instant shawl, didatangkan sekali dengan Inner 😍, cepat ke www.mumuscraves.com .
.
MUMUdolls suka yang mana?
.
#mumudolls #iwearmumu #mumuscarves

Wearing mUMu Chiffon Premium in Rosie Peach by @mumuscarves πŸ’•
#iwearmUMu #mUMuOOTD

Haaa mUMuDolls silakan ulang video ni 100 kali! Cantiknya Wany Hasrita ni, dahlah suara meletup, dipadankan dengan Chiffon Premium yang melambai lambai, dan baju @ashhannas yang perfect tiptop! Maka terhasil lah music video yang membuatkan semua tidak dapat Menahan Rindu 😍😍😍
.
P/S : Tudung ni boleh dilabuhkan mengikut kesesuaian. Yay!
.
.
Dah dapatkan koleksi ni ke belum? Available di www.mumuscarves.com .
#ChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

Hi awak Wany Hasrita yang tampak manis memakai mUMu Chiffon Premium yang baru sahaja mUMu launch di website dan semua outlets mUMu😍😍😍
.
Kan PapaMumu bagitahu yang tudung ni best kan? Terus borong semua warna sebab nak pakai hari hari. Pilihan bijak tau Wany, sebab koleksi ni nak hampir sold out dah pun!
.
Nampak tak baju raya @ashhannas @ashhannasraya tuuu 😍😍😍
.
#ChiffonPremiumNEW #iwearmUMu #mumuootd

Berapa likes mumudolls nak bagi dekat sis Aida yang persis gadis melayu terakhir ni? paling penting mUMu Shawl menjadi pilihan kak aida yang cantik molek ni. Thank you kakak sayang ber #mUMuOOTD love you @aidacitraida ❀️ #iwearmUMu #mumuscarves #IngatShawlLetupsIngatmUMu

!! Last pre order. 😱😱😱. !! Last pre order 😱😱 😱 !! 🌷Pre-oder sekarang untuk digayakan time raya xlama lagi 😘😘. Seriously gorgeous 😍😍😍. Official #mumupsraya2017 🌷

Material: Satin Silk
Dimension: 114cm X 114cm
Pre-oder: RM 119
Exclude postage
Available in 4 colour:
- Candy Pink
- Sweet Grey
- Lovely Lilac
- Adorable Mint 🌸 whatsapp Jue sekarang 🌸
πŸ“±011-19803877
πŸ“±011-19803877
πŸ“±011-19803877
#mumulondonseries #mUMuRaya2017 #iwearmumu #mumupsraya2017

Memanglah koleksi terbaru mUMu Chiffon Premium ni paling exclusive dan premium kalau @sariyanti pun asyik pakai nampak effortless je 😍
.
Dah dapatkan tudung ni belum? Siapa yang dah beli, PapaMumu nak bagi hadiah misteri! Make sure komen 'DAH' dan bagitahu warna apa yang mUMudolls beli. PapaMumu akan pilih pemenang bertuah nanti
.
Cepat komen πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
#mUMuChiffonPremiumNewArrival #iwearmumu

Yang dah grab koleksi mUMu jangan lupa tag #iwearmUMu #mUMuOOTD ok? sebab ootd yang menarik bakal menerima Wang Tunai dari papamumu. Make sure gambar jelas, bersih dan kalau boleh background menarik sikit
-
Good luck mUMuDolls! ❀️

Yang dah grab koleksi mUMu jangan lupa tag #iwearmUMu #mUMuOOTD ok? sebab ootd yang menarik bakal menerima Wang Tunai dari papamumu. Make sure gambar jelas, bersih dan kalau boleh background menarik sikit
-
Good luck mUMuDolls! ❀️

Most Popular Instagram Hashtags