#iwearmumu

922 posts

TOP POSTS

Alahai gebunya @mumuscarves kekakak chuss ke www.mumuscarves.com sekarang
—————
Ingat towel gebu letups, Ingat Mumu
#mUMuScarves #mumuHomeAndLiving #iwearMUMU

Alahai manisnya kak @sariyanti dan abang @jepsepahtu ni. Pemalu juga orangnya aduhai. Bersemut 🐜🐜🐜
.
Cantiknya Kak Sari memakai koleksi mUMu X Sari Yanti : Raya Series in Adorable Blue. Sedondon suami isteri ❤️
.
Kalau mUMudolls dah snap OOTD tu jangan lupa TAG mUMu di #mUMuRaya2017 atau #iwearmumu mungkin boleh menang duit raya dari PapaMumu 🎉
.
Nak dapatkan koleksi ini cepat ke www.mumuscarves.com now
.
#mUMuXSariYanti #mUMuRaya2017 #TeamBawal #AdorableBlue

Get ready untuk official release Mumu Viscose Snow Cap Inner paling selesa dalam dunia ESOK!!
.
Make sure datang awal k? Available at MumuShop Kota Damansara & Vendville Outlets (KD, Kuantan & JB)
.
#snowcapinnerpalingselesamalaysia #sumpahselesa #mumusnowcapinner #storewiderelease #iwearmumu

#iwearmumu ♥️

Siapa yang sempat grab 'Earl Grey' yang dah licin Sold Out di website mUMu??😍😍😍
.
Kalau tak sempat boleh cuba tanya Mumu Agent Snow Cap 2017 :

017-3033949
@mumu10_klang
.
cepat order dengan merekaaaa!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sapa peminat GREY??😍😍..kalerr ni still available..so cepat2 grab..cantik grey ni..uollss boleh jugakk hadiahkan kat mak..adik or kakak..then uollss boleh la pakai sesama kalerr kalau kuar g jenjalan ke kenduri kann...so..boleh cantik bersama konsep dia gitewww...😉😉😘😘...
.
WA 📲 017 3033949..😊 .
#iwearmumu
#snowcapinnerpalingselesamalaysia
#mumusnowcapinner
#iwearmumu

👑 @mumuscarves 📸 @annaseaskey
A special collection that celebrates travelers, wanderers and dreamers. The curious & peculiar mind of Papa mUMu during his travels around the world has brought us to the culmination of this wonderful piece. A city known to many for its eccentric traits and fascinating stories as well as rich antiquities. For the first time in mUMu history, we present to you one of our best collections yet, The London Series. This notable creation has a special place in our hearts as we started off our voyage being so inspired by this iconic city.
.
Thank you for sharing this special journey with us and we hope that this exceptional piece brings all the love & joy for you as much as it has for us
.
Love, Papa mUMu
#mUMuLondonSeries
#mumuscarves
#mUMuFLATLAY
#iwearmUMu
#mUMuDolls

Shawl : Chiffon printed shawl from @mumuscarves 💐
Top : Split long top from @calacara 💕
Pant : Flared palazo from @shirt_on_factory 😍
#iwearmumu #iammumudolls #splitlongtop #calacara

MOST RECENT

Alahai gebunya @mumuscarves kekakak chuss ke www.mumuscarves.com sekarang
—————
Ingat towel gebu letups, Ingat Mumu
#mUMuScarves #mumuHomeAndLiving #iwearMUMU

✔✔ AVAILABLE ✔✔
MUMUSCARVES Valerie. Still new. Gorgeous basic color 😍. Originally RM89
.
RM75 (free postage within West Malaysia)
.
#annkaysclosetavailable #annkayshijabavailable #sugarscarflovers #sugarscarftoletgo #prelovedsugarscarf #sugarscarfmadison #shawlcantik #mumuscarves #mumulovers #ashhannas #ashhannaslovers #mumudolls #iwearmumu

Happy Sunday MUMUdolls 😘
.
.
Black series available di butik dan @fadyaboutique . Jangan lupa singgah tau. Stok limited!
.
#mumuscarves #iwearmumu #onlineshopping #onlineboutique

Black Series ni ada 4 warna semuanya. Semi instant shawl, didatangkan sekali dengan Inner 😍, cepat ke butik atau ke @fadyaboutique
.
MUMUdolls suka yang mana?
.
#mumudolls #iwearmumu #mumuscarves

@Regrann from @mumu06_johorbahru - READY STOCK BAWAL #mUMuXSariYanti
Ni je yang available extra item.
_
First come first serve
No booking
_
Direct whatsapp/DM

#ajimaura #terapiinstagram #mumudolls #bawallovers #bawalsatin #bawalsariyanti #mumuxsariyanti2017 #mumuagent2017 #iwearmumu - #regrann

READY STOCK BAWAL #mUMuXSariYanti
Ni je yang available extra item.
_
First come first serve
No booking
_
Direct whatsapp/DM

#mumudolls #bawallovers #bawalsatin #bawalsariyanti #mumuxsariyanti2017 #mumuagent2017 #iwearmumu

Terbeli 2 instant shawl walaupun dh tak gemar pakai.. Inner neck attached dgn shawl..Material best, beli harga sale RM 37 - 1pc, Kalo nk jual laku tak ni? 🤔
#IWearMumu
#MumuScarves

When you buy tudung just to get this bottle for free.. 😂😂😂..
#KakakCantek
#IWearMumu

Jom g open house 😉
.
#iwearmumu #roseformumu

Sari Yanti VS Sari Nanti
.
Look ni boleh buat less one hour siapa nak belajar 👉🏻👈🏻 .
Untuk pertanyaan dan tempahan,
Nurul Nadiah
☎️ 017-7888428
.
#freelancemakeupartist #muapontian
#mua #muajb #muajbfreelancemakeupjb #makeupartist #makeupartistsingapore #jb #mumuraya2017 #mumuxsariyanti2017 #iwearmumu #mUMuRaya2017

What a happy family😍 ur little princess donning our Green Teratai Kurung. Thank you mommy #lmm_raya2017
.
Teratai Kurung still ade size yg available, 4y &5y
.
#Repost @ennynursuliza (@get_repost)
・・・
My little family.. Insya Allah soon going to be 👫 + 👧 + 👶. Doakan yang baik2. 📷 : Atok
#syawal2017 #littlefamilia #teamrayakl #teamhijau #jangantanyaperutmana #docpesanmakanbanyaksikit #dilemaberattaknaknaik #lilypetunian #iwearmumu #mumuraya2017

Most Popular Instagram Hashtags