[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ivmistmujarab

36300 posts

TOP POSTS

IVmist nampak je kecil... Mcm minyak angin biasa.. Tapi dah banyak membantu ramai orang yang menghidap resdung, migrain, sakit urat, sendi, gatal2, ekzema, sakit gigi dan sebagainya.😘😘😘😘😘😘😘 Mungkin bagi yang belum menggunakan IVMist🙌🙌🙌 menganggapnya kecil dan remeh tetapi kepada pesakit yang menderita, ianya pertolongan yang besar dan mereka sangat berterima kasih dan terus setia menggunakan IVMist dalam pelbagai masalah kesihatan.

Kami sentiasa mendoakan pembeli dan pengguna IVMist akan mendapat kelegaan dan kesembuhan dengan penggunaan IVMist. Dengan cara penggunaan yang betul, dengan izin Tuhan, moga cepat sembuh dan lega.
Kepada yang masih belum mencuba dan ingin mencubanya... Kami sentiasa mengalu-alukan untuk mencuba ivmist 👍😘😘😘😘 Untuk maklumat lanjut , Whatsapp 👉 0126304654

#ivmist
#ivmistteamzarini #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistpelbagaiguna

🌴 IV KIDS SAHABAT BAIK ANAK ANDA
.
"Dikk.... Demam anak saya dah kebah. Saya mandikan dengan IVMIST. Lepas tu saya urut-urut guna IVKIDS. Malam dah kebah demamnya. Alhamdulillah" - Ashila

Syukur Alhamdulillah. Kita Usaha mesti dengan gerak kerja. Jom order #ivkids sekarang sebelum kehabisan stok
.
🌸 IV KIDS 🌸
.
Kandungan :-
✅Ekstrak jerangau
✅Ekstrak cekor
✅Limau purut
✅Habbatus Sauda
✅VCo ( Virgin Coconut oil)
✅Saffaron
✅Minyak kayu putih
.
🚑 Sesuai untuk bayi seawal 1 bulan & anak kecil :-
💉Melegakan kembung perut
💉Selsema
💉Ruam
💉Gatal gatal
Dan banyak lagi..
.
Whatsapp : 017 6401778
Whatsapp : 017 6401778
.
Jangan biarkan si kecil anda dibelenggu dengan gangguan kesihatan 😄

#stokisivmistmelaka🏡 #aziemelaka #ivmistmujarab #IvKids

First Aid Kit bergerak
================= Tiba2 sakit & ada emergency, susah jugak kn kalau kite tak stanby apa2 minyak untuk kegunaan sendiri.

Dengan adanya ivmist nie, senang aje. Botol kecil molek, senang nak letak dalam handbag ker, seluar ker.
Jika sakit terus aje sembur, hah kn senang!

Nak dapatkan 1 botol ivmist, jom whatsapp Azie 0176401778

#stokisivmistmelaka🏡 #ivmistmujarab #ivmistmelaka

Dah masuk pertengahan bulan Disember nie. Sekolah nak buka tak lama lagi.
Ibu2 & ayah2 mesti tengah pening dengan perbelanjaan untuk persiapan baju & barang sekolah anak2. Maklum la barang makin mahal.

Apa kata cuba legakan pening tu dengan #IVMIST #ivmistmujarab
#10herbaterpilih .
.
RM28/botol je berbanding harga asal RM34.90. Memang jimat! Satu botol boleh rawat pelbagai masalah.

Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp 012-9335461

Nanti!!! Nak jimat lagi?

Kita bagi harga SPECIAL!

2 BOTOL = RM50

Ivmist ni elok sangat untuk zumba tau😘

#zumba #ivmistmujarab #ivmistmagicOil

Wow 😍😍😍😍😍
Alhamdulillah syukur😘..
.
.

#ivmistmujarab #ivMistMagicOil #kitagunani #terapiinstagram #trustedshop

Baru seminggu jadi dropship esok upgrage kepada ejen. Anda bila lagi?
Wassap 019-3544640 me

#ivmistmujarab
#ivmistteamnòorainisaaim

Selamat malam😘😘😘
.
Seminggu sis melantak durian,rambutan,mata kucing😂..
.
Mujur ada #ivMistMagicOil rasa tak sedap tekak jerrr terus sapu #ivmistmujarab.. Alhamdulillah lega😇..
.
Anda, bagaimana???.....

Jangan kan manusia.kucing pun dapat merasai kebaikan Ivmist.
#ivmistmujarab
#terapiinstagram
#yakin #syukurselalu
#whatsapp0123109661sofiah

MOST RECENT

🌼 IV Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... .
.
Whatsapp 📲 01117850627

#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #resdung #selsema #batuk

SEBAB APA ANDA PERLU MILIKI #IVMIST??? Produk 100% herba
Tanpa bahan kimia & alkohol
Kesan pantas
Produk serbaguna

KENAPA #IVMIST SESUAI KEPADA PENGHIDAP RESDUNG?? Rawat resdung tanpa menyakitkan
Mudah digunakan ( spray, sapu, sedut)
Kesan pantas
Tiada kesan sampingan
Boleh guna bila2 masa

APA TUNGGU LAGI, SAPE2 YANG RESDUNG, KERAP BERSIN DAN SEANGKATAN DENGANNYA..CEPAT DAPATKAN SEKARANG ⚠⚠ WhatsApp 0133282699
#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #sayapakaisayajual #sayajualivmist
#codavailable
#kapar #bukitkapar #meru
#dailypostage
#seluruhmalaysia
#fattzura #dekatkanjarakkita
#dramasangat #tv3 #hotfm976
#sembur2sembuh

💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚
.
|PERSOALAN IVMIST|
.
Dengan sebotol #ivmist 12ml berharga RM28.00
.
👉Berapa kali boleh guna?
👉Tahan berapa lama ye?
.
✔Jawapan:
.
12ml=100-110 semburan Purata kegunaan 3 kali sehari selama 30 hari.
30x3 kali sehari=90 semburan
.
👉Kan sebotol untuk 110 semburan. Jadi lebihan lagi 20 semburan boleh digunakan untuk bulan seterusnya.😀😀
.
👉Murah je tapi sebulan lebih boleh guna.Semoga ivmist menjadi asbab kita lebih sihat dan mudah beribadah kpd Allah😊😊😊
.
📲whatsApp 012-3937554
📲whatsapp 012-3937554

#Ivmistteamfyra #ivmist
#segar #ivmistmagicoil
#berkualiti #resdung
#selsema #migrain
#ekzema #sakitsendi
#penawarresdung
#ivmistmujarab
#terapiinstagram
#ajimaura #ivmistbangi
#ukhwahti
#kitagunani
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#bazaronlinemalaysia
#followme
#bangigateway
#bangisentral
#sungaimerab
#pknsbangi
#dropshipdiperlukan
#ejendiperlukan

Dah masuk pertengahan bulan Disember nie. Sekolah nak buka tak lama lagi. Ibu2 & ayah2 mesti tengah pening dengan perbelanjaan untuk persiapan baju & barang sekolah anak2. Maklum la barang makin mahal.

Apa kata cuba legakan pening tu dengan #IVMIST. RM28/botol je berbanding harga asal RM34.90. Memang jimat! Satu botol boleh rawat pelbagai masalah.

Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp 0193066500

Nanti!!! Nak jimat lagi?

Kita bagi harga SPECIAL!

2 BOTOL = RM50
3 BOTOL = RM75 + FREE POS!

#LisYusofStokisIvMistKedah #iv_alorsetar #ivmistmujarab

JERAWAT HODOH DI MUKA ???
.

Dapatkan IVMIST segera untuk kesan yang pantas. Lebih 1000+ testimoni berjaya. .
👉🏻 Jerawat kecut dalam masa 2 hari
👉🏻 Hilangkan parut jerawat
👉🏻 Merawat kulit & melembapkan

WHATSAPP 016-6441960 SEMBUR-SEMBUR JE DAH SEMBUHHH
. 👉🏻 Kesan seawal 3 hari
👉🏻 menyerap ke dalam kulit dengan pantas
👉🏻 merawat segala penyakit kulit termasuklah kudis, panau, kurappp 👏🏻👏🏻👏🏻 .

WHATSAPP 016-6441960
.
.#ijamatisa #datoabubakarbaginda
#stokisivmistkajang #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #ivmist #ivmistmujarab #sembursembursegar #ivmistmagicoil #kurap#kudis #panau - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann

Tips /Cara penggunaan iv soap dan iv mist utk kudis dan sakit kulit 👇👇 1. Iv soap - mandi atau basahkan dgn air, gosok di kawasan bermasalah sehingga keluar buih.
2. Biarkan 2-3 minit. Bilas.
3. Lap keringkan.
4. Sembur iv mist (sekali) di tapak tangan dan campurkan dgn minyak zaitun (1 sudu kecil).
5. Gaulkan dgn jari. Baca bismillah dan selawat 3 kali.
6. Sapu pada kulit yg bermasalah
.
Ulang buat step 1-3 sekerap yang boleh. Step 4-6 boleh buat dua kali sehari.
.
Moga bermanfaat 😊
Wassup 012-9588150
.
#jee185_ivmist
#ivmistteammarziana
#ivsoap
#ivmistmujarab
#ivmist
#sayajualsayaguna
#sayajualonlineoffline
#ekzema
#kudis

Tips /Cara penggunaan iv soap dan iv mist utk kudis dan sakit kulit 👇👇 1. Iv soap - mandi atau basahkan dgn air, gosok di kawasan bermasalah sehingga keluar buih.
2. Biarkan 2-3 minit. Bilas.
3. Lap keringkan.
4. Sembur iv mist (sekali) di tapak tangan dan campurkan dgn minyak zaitun (1 sudu kecil).
5. Gaulkan dgn jari. Baca bismillah dan selawat 3 kali.
6. Sapu pada kulit yg bermasalah
.
Ulang buat step 1-3 sekerap yang boleh. Step 4-6 boleh buat dua kali sehari.
.
Moga bermanfaat 😊
Wassup www.wasap.my/60167663302
.

#ivsoap
#ivmistmujarab
#ivmist
#sayajualsayaguna
#sayajualonlineoffline
#ivmist_online_store
#ikbndusuntua
#ekzema
#kudis
#tip

SEBAB APA ANDA PERLU MILIKI #IVMIST??? Produk 100% herba
Tanpa bahan kimia & alkohol
Kesan pantas
Produk serbaguna

KENAPA #IVMIST SESUAI KEPADA PENGHIDAP RESDUNG?? Rawat resdung tanpa menyakitkan
Mudah digunakan ( spray, sapu, sedut)
Kesan pantas
Tiada kesan sampingan
Boleh guna bila2 masa

APA TUNGGU LAGI, SAPE2 YANG RESDUNG, KERAP BERSIN DAN SEANGKATAN DENGANNYA..CEPAT DAPATKAN SEKARANG ⚠⚠ WhatsApp www.wasap.my/60167663302

#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #stokisivmistselangor #sayapakaisayajual #sayajualivmist
#codavailable
#kapar #bukitkapar #meru
#dailypostage
#seluruhmalaysia
#fattzura #dekatkanjarakkita
#dramasangat #tv3 #hotfm976
#sembur2sembuh

Ada masalah RESDUNG?
SELSEMA yang tak sembuh²?

Try IV Mist Aromatic Oil.
Sembur-sembur segar insya Allah.
.
🌼Kandungan IV MIST AROMATIC OIL🌼
Ekstrak Habbatussauda
Ekstrak Saffron
Ekstrak Serai
Ekstrak Limau Purut
Minyak Argan
Minyak Eucalyptus
Minyak Kepala Dara
Minyak Halia
Exstrak Pudina
Exstrak Halia Bara

Setiap herba diatas
mempunyai khasiatnya sendiri.

Jadi tidak hairanlah jika IVMIST ini
merupakan minyak serbaguna.

IVMIST dpt merawat & memulihara.
✔Masalah sakit² & sengal² badan, otot, sendi, MIGRAIN & sakit kepala, RESDUNG & selesema.
✔Mengurangkan sakit gigitan serangga, semut, bisul, sakit gigi/mata & senggugut.
✔Mengawal keguguran rambut, merawat jerawat, kuku cekam, gout, buasir, kurap & panau.

Untuk mencuba IVMIST

Wassap saya
0129007314 atau klik link ni terus tanpa perlu save no www.wasap.my/60129007314
.
#ivmistteamsal
#semburanajaib
#sembursembursegar
#ivmistmujarab #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

Ada masalah RESDUNG?
SELSEMA yang tak sembuh²?

Try IV Mist Aromatic Oil.
Sembur-sembur segar insya Allah.
.
🌼Kandungan IV MIST AROMATIC OIL🌼
Ekstrak Habbatussauda
Ekstrak Saffron
Ekstrak Serai
Ekstrak Limau Purut
Minyak Argan
Minyak Eucalyptus
Minyak Kepala Dara
Minyak Halia
Exstrak Pudina
Exstrak Halia Bara

Setiap herba diatas
mempunyai khasiatnya sendiri.

Jadi tidak hairanlah jika IVMIST ini
merupakan minyak serbaguna.

IVMIST dpt merawat & memulihara.
✔Masalah sakit² & sengal² badan, otot, sendi, MIGRAIN & sakit kepala, RESDUNG & selesema.
✔Mengurangkan sakit gigitan serangga, semut, bisul, sakit gigi/mata & senggugut.
✔Mengawal keguguran rambut, merawat jerawat, kuku cekam, gout, buasir, kurap & panau.

Untuk mencuba IVMIST

Wassap saya
0129007314 atau klik link ni terus tanpa perlu save no www.wasap.my/60129007314
.
#ivmistteamsal
#semburanajaib
#sembursembursegar
#ivmistmujarab #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

Ada masalah RESDUNG?
SELSEMA yang tak sembuh²?

Try IV Mist Aromatic Oil.
Sembur-sembur segar insya Allah.
.
🌼Kandungan IV MIST AROMATIC OIL🌼
Ekstrak Habbatussauda
Ekstrak Saffron
Ekstrak Serai
Ekstrak Limau Purut
Minyak Argan
Minyak Eucalyptus
Minyak Kepala Dara
Minyak Halia
Exstrak Pudina
Exstrak Halia Bara

Setiap herba diatas
mempunyai khasiatnya sendiri.

Jadi tidak hairanlah jika IVMIST ini
merupakan minyak serbaguna.

IVMIST dpt merawat & memulihara.
✔Masalah sakit² & sengal² badan, otot, sendi, MIGRAIN & sakit kepala, RESDUNG & selesema.
✔Mengurangkan sakit gigitan serangga, semut, bisul, sakit gigi/mata & senggugut.
✔Mengawal keguguran rambut, merawat jerawat, kuku cekam, gout, buasir, kurap & panau.

Untuk mencuba IVMIST

Wassap saya
0129007314 atau klik link ni terus tanpa perlu save no www.wasap.my/60129007314
.
#ivmistteamsal
#semburanajaib
#sembursembursegar
#ivmistmujarab #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

Adakah anda suri rumah tangga yg tiada pendapatan sendiri.? Adakah anda bergaji kecil cukup-cukup untuk keperluan hidup tiada peluang untuk saving langsung.? Time waktu sesak kene meminjam.😢 Tapi sampai bila?
Adakah anda ingin memulakan bisnes tapi tak tahu nak niaga apa.? Carilah bisnes yang untungnya kecil tapi putarannya laju.

Repeat order yang TINGGI.
Modal KECIL
Serbaguna pulak tu.. Sesuai untuk seisi famili boleh guna

Mana nak cari.?? #IVMIST lah.

Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? cuba sebotol dan anda faham kenapa. Dah cuba ke ?

Stokis, ejen diperlukan
Whatsapp 0182134533 (noor)
#specialstokisivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteammarsha
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #sakab8 #cscpcs #ajimaura
#uniselian #unisel #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia

Dah masuk pertengahan bulan Disember nie. Sekolah nak buka tak lama lagi.
Ibu2 & ayah2 mesti tengah pening dengan perbelanjaan untuk persiapan baju & barang sekolah anak2. Maklum la barang makin mahal.

Apa kata cuba legakan pening tu dengan #IVMIST #ivmistmujarab
#10herbaterpilih .
.
RM28/botol je berbanding harga asal RM34.90. Memang jimat! Satu botol boleh rawat pelbagai masalah.

Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp 012-9335461

Nanti!!! Nak jimat lagi?

Kita bagi harga SPECIAL!

2 BOTOL = RM50

SEBAB APA ANDA PERLU MILIKI #IVMIST??? Produk 100% herba
Tanpa bahan kimia & alkohol
Kesan pantas
Produk serbaguna😍

KENAPA #IVMIST SESUAI KEPADA PENGHIDAP RESDUNG?? Rawat resdung tanpa menyakitkan
Mudah digunakan ( spray, sapu, sedut)
Kesan pantas
Tiada kesan sampingan
Boleh guna bila2 masa

APA TUNGGU LAGI, SAPE2 YANG RESDUNG, KERAP BERSIN DAN SEANGKATAN DENGANNYA..CEPAT DAPATKAN SEKARANG ⚠⚠ WhatsApp 018-9542122(huda)

#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #stokisivmistcyberjaya #sayapakaisayajual #sayajualivmist
#codavailable
#dailypostage
#seluruhmalaysia
#fattzura #dekatkanjarakkita
#dramasangat #tv3 #hotfm976
#sembur2sembuh

Dah masuk pertengahan bulan Disember nie. Sekolah nak buka tak lama lagi.
Ibu2 & ayah2 mesti tengah pening dengan perbelanjaan untuk persiapan baju & barang sekolah anak2. Maklum la barang makin mahal.

Apa kata cuba legakan pening tu dengan #IVMIST #ivmistmujarab
#10herbaterpilih .
.
RM28/botol je berbanding harga asal RM34.90. Memang jimat! Satu botol boleh rawat pelbagai masalah.

Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp 011-19921385

Nanti!!! Nak jimat lagi?

Kita bagi harga SPECIAL!

2 BOTOL = RM50

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... .
.
Whatsapp 📲 0129099603 zana #stokisivmistterengganu
#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteamzana
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia

SEBAB APA ANDA PERLU MILIKI #IVMIST??? Produk 100% herba
Tanpa bahan kimia & alkohol
Kesan pantas
Produk serbaguna

KENAPA #IVMIST SESUAI KEPADA PENGHIDAP RESDUNG?? Rawat resdung tanpa menyakitkan
Mudah digunakan ( spray, sapu, sedut)
Kesan pantas
Tiada kesan sampingan
Boleh guna bila2 masa

APA TUNGGU LAGI, SAPE2 YANG RESDUNG, KERAP BERSIN DAN SEANGKATAN DENGANNYA..CEPAT DAPATKAN SEKARANG ⚠⚠ WhatsApp 013 9321173

#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #stokisivmistselangor #sayapakaisayajual #sayajualivmist
#codavailable
#kapar #bukitkapar #meru
#dailypostage
#seluruhmalaysia
#fattzura #dekatkanjarakkita
#dramasangat #tv3 #hotfm976
#sembur2sembuh

IV MIST UNTUK SIAPA?
SIAPA YANG PERLUKAN IV MIST?

Meh rapat, akak nak cerita 😁😁
#ivmist ni untuk sesiapa yg ada masalah2 ni haa...
✔ Resdung
✔Sakit Kepala & Stress
✔Migrain
✔Selsema
✔Sakit Gigi/Mata
✔Kurap/Panau
✔Buasir
✔Jerawat/Jeragat Kronik
✔Sengugut
✔Kuku Cekam
✔Gout
✔Sakit Sendi
✔Melecur
✔Mual/Muntah
✔Lenguh Badan
✔Gatal/Ruam
✔Batuk/Sakit Tekak
✔Kutu Kepala
✔Rambut Gugur

Dan lain2 lagi.

Anda ada masalah seperti di atas?
Nak dapatkan #ivmist? Satu Keluarga Satu #ivmist🏡
.
WhatsApp 012 6725578

#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistserbaguna #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #fattzura #ejendiperlukan
#0126725578

SEBAB APA ANDA PERLU MILIKI #IVMIST??? Produk 100% herba
Tanpa bahan kimia & alkohol
Kesan pantas
Produk serbaguna

KENAPA #IVMIST SESUAI KEPADA PENGHIDAP RESDUNG?? Rawat resdung tanpa menyakitkan
Mudah digunakan ( spray, sapu, sedut)
Kesan pantas
Tiada kesan sampingan
Boleh guna bila2 masa

APA TUNGGU LAGI, SAPE2 YANG RESDUNG, KERAP BERSIN DAN SEANGKATAN DENGANNYA..CEPAT DAPATKAN SEKARANG ⚠⚠ WhatsApp 019-9206770

#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #stokisivmistkualaterengganu #sayapakaisayajual #sayajualivmist

Tips /Cara penggunaan iv soap dan iv mist utk kudis dan sakit kulit 👇👇 1. Iv soap - mandi atau basahkan dgn air, gosok di kawasan bermasalah sehingga keluar buih.
2. Biarkan 2-3 minit. Bilas.
3. Lap keringkan.
4. Sembur iv mist (sekali) di tapak tangan dan campurkan dgn minyak zaitun (1 sudu kecil).
5. Gaulkan dgn jari. Baca bismillah dan selawat 3 kali.
6. Sapu pada kulit yg bermasalah
.
Ulang buat step 1-3 sekerap yang boleh. Step 4-6 boleh buat dua kali sehari.
.
Moga bermanfaat 😊
Wassup 01121256898
.
#stokisivmistkajang
#ivsoap
#ivmistmujarab
#ivmist
#sayajualsayaguna
#sayajualonlineoffline
#wassup01121256898
#ivmist_online_store
#Majidee
#ikbndusuntua
#ekzema
#kudis
#tip

IV MIST UNTUK SIAPA?
SIAPA YANG PERLUKAN IV MIST?

Meh rapat, akak nak cerita 😁😁
#ivmist ni untuk sesiapa yg ada masalah2 ni haa...
✔ Resdung
✔Sakit Kepala & Stress
✔Migrain
✔Selsema
✔Sakit Gigi/Mata
✔Kurap/Panau
✔Buasir
✔Jerawat/Jeragat Kronik
✔Sengugut
✔Kuku Cekam
✔Gout
✔Sakit Sendi
✔Melecur
✔Mual/Muntah
✔Lenguh Badan
✔Gatal/Ruam
✔Batuk/Sakit Tekak
✔Kutu Kepala
✔Rambut Gugur

Dan lain2 lagi.

Anda ada masalah seperti di atas?
Nak dapatkan #ivmist? Satu Keluarga Satu #ivmist🏡
.
WhatsApp 012 6645029

#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistserbaguna #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #fattzura #ejendiperlukan

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp . 📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp . 📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp . 📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

ALHAMDULILLAH SUAMI DAH KURANG DENGKUR☺

Keletihan 1 hari bekerja & sakit badan?Ada yang dah nak tidur?
Nanti dulu! 🙈🙈🙈
.
Jom sembur #ivmist kat tepi hidung, bahu, pinggang dan dada. InsyaAllah, badan rasa lega & malam pun kurang berdengkur.
.
Tak percaya? Cuba tengok testimoni ni😉 .
Nak dapatkan IV Mist ni?
.
📲 WhatsApp 0133796290

#ivmistmujarab #ivmistoil #ivkids #dengkur #sengalbadan #sakitbadan #dengkur #terapiinstagram

Ada ramai yg jatuh cinta dengan ivmist.😍😍 Tahu kenapa?

Kerana botolnya yg kecil, memudahkan utk selit dalam handbag atau poket.

Bukan tu saje, botol yg berwarna warni membuatkan siapa yg terlalu obses dengan warna pasti akan memilih warna kegemaran.
( ramai yg beli pasti pilih warna hijau..lebih kuat baunya kata mereka)

Tapi bukan susuk badan ivmist yg kita nak tengok, tapi kualiti dan keberkesanan ivmist utk kita.
Saiz botol dan warna itu bonus saja.

Yg penting, kesembuhan itu.
Hakikatnya kesembuhan itu dari Allah Taala, kita cuba ikhtiar jer.
Kan ?

Whatsapp 01135585678 untuk order

👸 SERING TAK BERKEYAKINAN AKIBAT RESDUNG TERLAMPAU?

Firdaus selalu sakit kepala, gatal² kat telinga dan bawah mata, kalau bau masakan mesti bersin. Macam bau cili. Dokter suruh operate buang, tapi kak Zana nk try berubat dulu cara kaedah lain. 💏 TAPI ITU DULU, SEKARANG
.

Daus sejak guna #ivmist, resdung memang sembuh, kalau tak sebelum ni sampai bengkak mata². Sangat-sangat tak selesa.

2 kali je daus guna, Alhamdulillah sihat sampai hari ni. Dah la SENANG guna, mudah pula tu nk bwk mana2.
.
.

Harga pun tak mahal RM28 sebotol. Tahan sebulan lebih. Jimat kan?

Nak lebih jimat dan mengutungkan borong 10botol RM190.
Tawaran ejen dan stokis dibuka 📱 Whatsapp 01135585678 😊

NAK TAHU kenapa sejak ivmist ni masuk ramai yang order ?? 😊😘
Ni haa sebabnya..👇
.
Senario sejak mengenali #IVMist :
Resdung & selesema - cari IVMist
Anak Ekzema , masalah kulit - cari IVMist
Terkena air panas melecur - cari IVMist
Gout menyerang - cari IVMist
Digigit serangga berbisa - cari IVMist
Terseliuh - cari IVMist
Sakit gigi - cari IVMist
Sakit kepala dan migraine - cari IVMist
Mengantuk masa driving - cari IVMist
Kembung perut / sakit perut - cari IVMist
Lenguh badan - cari IVMist
Leher sakit / 'salah tidur' - cari IVMist
Jerawat datang tanpa diundang - cari IVMist
Senggugut - cari IVMist
Pening mual - cari IVMist
Buasir - cari IVMist

Pendek kata... Kalau dulu cari panadol / painkiller / minyak angin... Syukur skrg perlu satu IVMist untuk banyak jenis masalah dan macam macam lagi...
.
Terbaik 👍❤👍❤👍❤ IVMIst.

Whatsapp "ivmist" ke 📲 01135585678

“Saya guna ivkids utk baby saya sejak dlm pantang lg.
.
"Alhamdulillah..baby saya sentiasa sihat, perut tak kembung, nyamuk tak gigit dan tak kena selsema. Aroma ivkids tu buat dia tidur lena.”
.
Perlu ivmist/ivkids wasap saya tau
.
WhatsApp 📲 016-6748905 utk info lanjut.
.
#kembung #selsema #gigitannyamuk #ivkids #ivkidsmurah #ivmist #ivmistmujarab #sayapakaisayajual #sayajualivkids #sayajualivmist
016-6748905

FEEDBACK CUSTOMER.
.
Anak kecik saya 10 bulan. Batuk kahak. Bawa pergi klinik atau hospital memang tak dibagi ubat batuk bawah 1 tahun. Malam memang teruk anak saya ni batuk, balik-balik terbangun dari tidur.
.
Jadi saya pun ambiklah iv kids. Spraykan kat dada, leher, dan belakang badan anak saya. Alhamdulillah 5 minit lepas tu anak saya muntah yang bercampur dengan kahak.
.
Dah muntah kahak pun keluar. Barulah anak saya lena tidur sampai pagi. Saya yakin sangat dan percaya dengan izinNya.
.
Setiap kali anak saya batuk kahak mesti 5 minit lepas tu dia muntah dengan kahak sekali. Tak percaya mari cuba iv kids. Sebab iv kids peneman anak saya
.
WhatsApp lekas 0125385862
.
#batukkahak #batuk #kahak #ivkids #ivkidsmurah #ivmist #ivmistmujarab #sayapakaisayajual #sayajualivkids #ivmistsembursembursembuh #ivmistsembursembursegar #ivmistpelbagaiguna

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp .
.
📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp .
.
📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

IVKIDS MEMANG TERBAIK UTK SI KECIL ANDA!
.
TERBUKTI BERKESAN & MUJARAB.. RIBUAN TESTIMONI YANG BAGUS!
.
WHATSAPP UTK MEMBELI 0129589279(Jannah)

#IvKids #IvMist #SiKecil #Bayi #ProdukMujarab #ProdukMudahJual #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab

New testimoni

Spray je ivmist dan buat urutan sikit.. syukur sgt sakit pinggang lega... 😘😘 Alhamdulillah. Ivmist utk kegunaan luaran sahaja. Tp sangat bagus berbanding dengan ubat makan 😊😊
.
Dptkan sebotol dgn hga promosi rm28. Belian 2 botol rm50.
WhatsApp 📲 0132530892

#sakitpinggang #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistserbaguna #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #fattzura #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp . 📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

Adakah anda suri rumah tangga yg tiada pendapatan sendiri.? Adakah anda bergaji kecil cukup-cukup untuk keperluan hidup tiada peluang untuk saving langsung.? Time waktu sesak kene meminjam.😢 Tapi sampai bila?
Adakah anda ingin memulakan bisnes tapi tak tahu nak niaga apa.? Carilah bisnes yang untungnya kecil tapi putarannya laju.

Repeat order yang TINGGI.
Modal KECIL
Serbaguna pulak tu.. Sesuai untuk seisi famili boleh guna

Mana nak cari.?? #IVMIST lah.

Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? cuba sebotol dan anda faham kenapa. Dah cuba ke ?

Stokis, ejen diperlukan
Whatsapp 016-6441960
.
#ijamatisa.
#datoabubakarbagindabangi
#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteamzila
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia - #regrann

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp .
📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... Whatsapp .
📲 01135585678
📲 01135585678
📲 01135585678

I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... .
.
Whatsapp 📲 0199142457 k.imah
#stokisivmistpaka
#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteammarziana🏡
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #sakab8 #cscpcs #ajimaura
#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia

-
💃 Ejen Wanted
.
💦Nano Oil
✔ Permintaan Tinggi
✔ Mampu Milik
✔ Modal Rendah
✔ Testimoni Beribu
.
🛢10 Unit | Ejen
.
💰190.00 | Ejen
.
📦10 SM | 15 SS
.
📞 : 601135585678

- 🌼 I V Mist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer. .
.

Bagus untuk : 🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
Dll... .
.
Whatsapp 📲 0126645029
#specialstokisivmistijok #ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteammarsha
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #sakab8 #cscpcs #ajimaura
#uniselian #unisel #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia

- Alhamdulillah....
Dengan ivmist & dgn izinNYA
.
Sediakan payung sebelum hujan.
Standby ivmist dlm beg utk waktu² kecemasan.
.
Botol yg comel,senang plk spray2 jer & tidak perlukan banyak ruang..
.
Berguna utk pelbagai masalah.
.
Cikgu sekolah wajib ada..
Untuk anak murid yg sakit perut, sakit kepala migrain atau cikgu sendiri migrain layan anak murid yang macam2 ragam..
.
Harga:
1 botol RM 28 shj taw
2 botol RM 50 .
Nak cuba?? Sesiapa yg nk cuba boleh Whatsapp 0132530892
#kakikejang #kakicramp #ivmist #resdung #ivmistmujarab

Dah habis, beli lagi 😂
.
Siapa tak suka, memang ternyata best dan selesa untuk diguna pakai. Lagi lagi pregnant mummy yang selalu sakit pinggang, susah nak lena

Jangan malu, jangan segan. Whatsapp je 016-6748905

#sakitpinggang #susahtidur #pregnant #pregnantmummy #momtobe #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivkids #ivmistpenawarresdungdanserbaguna #sayajualivmist #bazaarpaknil #ootd #ruangrezekihanania #ejendiperlukan
016-6748905

🌸 IVKIDS 🌸

ALTERNATIF TERBAIK UTK ANAK KECIL YG X SUKA MKN UBAT KLINIK
.
Anak kecik memang kerap kena Selsema, batuk, demam ataupun asma.
.
IvKids adalah penawar alternatif khas untuk anak-anak yang susah nak makan ubat.. juga untuk kanak-kanak bawah 2 tahun yang belum matang utk diberi ubat.

Lagi pun ivkids ni
💓Lebih wangi
💓Kurang panas
💓Sama fungsi dgn IVMist
💓Sama kelebihan dgn IVMist
💓Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif
.

Saya kongsikan cara penggunaan IvKids KHAS untuk masalah dan cara penggunaan
.
✔ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki
.
✔DEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi
.
✔GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah
.
✔KEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut
.
✔BATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher
.
✔SAKIT GIGI
Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.

Ada ke yang berminat nak cuba?

WhatsApp 016-6748905

#ivkids #ivkidsmurah #ivmistmujarab #sayajualivkids #bazaarmalaysia #bazarpaknil #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #ejendiperlukan
016-6748905

Jom guna IV Mist! 😍👍👍 Resdung? Migrain? Sakit Gigi? Sakit Kaki? Sakit badan serba tak selesa?? Xboleh buat kerja sebab mengantuk kuat sangat?? Spray je IV Mist ke tempat sakit, boleh pelbagaikan cara nak guna IVMist yang best nii

Tak cuba memang tak tahu la,, ada masalah2 seperti di atas? Ikhtiarlah dengan IV Mist Aromatic Nano Oil 😃

Minyak aromaterapi penawar mujarab untuk sakit luaran
Sembur-sembur segar dan sembuh i.Allah.. Whatsapp sy di 0129589279

#ivmistpenawarmujarab
#semuaorangbolehguna
#firstaidterbaik
#mampumilik
#SatuRumahSatuIVMist
#ivmistmujarab

Assalamualaikum, Selamat Petang .
.

Nak bagitau ni, sy sendiri dah mencuba IV Mist ni.. Jerawat kat bawah mulut dah mula kecut.. walaupun tak selalu jerawat keluar 😀 Tapi bila dah keluar,.tangan ni geram je nak picit keluarkan nanah.. Apalagi sy sapukan dgn IV Mist ni petang je dah kecut.. .
.

Bagi Mak pula pakai sebelum tidur.. spray kat belakang badan, sapu & urut sikit mak pun cakap segar & lega rasanya.. .
.

#testimoni #ivmist #ivmistmurah #ivmistmagicoil #promosi #sayapakaisayajual #sayajual #sayajualivmist #ivmistmujarab #pelbagaiguna #sakitsendi #migrain #sakitgigi #kurap #stress #poslaju #gemas #londah #palong #rompin #bahau #NegeriSembilan #Melaka #Masjidtanah #instapic #selfie #photogram #photooftheday #igersmalaysia #Malaysia

Adakah anda suri rumah tangga yg tiada pendapatan sendiri.? Adakah anda bergaji kecil cukup-cukup untuk keperluan hidup tiada peluang untuk saving langsung.? Time waktu sesak kene meminjam.😢 Tapi sampai bila?
Adakah anda ingin memulakan bisnes tapi tak tahu nak niaga apa.? Carilah bisnes yang untungnya kecil tapi putarannya laju.

Repeat order yang TINGGI.
Modal KECIL
Serbaguna pulak tu.. Sesuai untuk seisi famili boleh guna

Mana nak cari.?? #IVMIST lah.

Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? cuba sebotol dan anda faham kenapa. Dah cuba ke ?

Stokis, ejen diperlukan
Whatsapp 017 9811908

#ivmisttteammarziana
#SpecialStokisivmistPelindung#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #surirumah #parttime
#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia
#sembursapujer
#trustedseller
#agentwanted

FEEDBACK CUSTOMER.
.
Anak kecik saya 10 bulan. Batuk kahak. Bawa pergi klinik atau hospital memang tak dibagi ubat batuk bawah 1 tahun. Malam memang teruk anak saya ni batuk, balik-balik terbangun dari tidur.
.
Jadi saya pun ambiklah iv kids. Spraykan kat dada, leher, dan belakang badan anak saya. Alhamdulillah 5 minit lepas tu anak saya muntah yang bercampur dengan kahak.
.
Dah muntah kahak pun keluar. Barulah anak saya lena tidur sampai pagi. Saya yakin sangat dan percaya dengan izinNya.
.
Setiap kali anak saya batuk kahak mesti 5 minit lepas tu dia muntah dengan kahak sekali. Tak percaya mari cuba iv kids. Sebab iv kids peneman anak saya
.
WhatsApp lekas 0189534804
.
#batukkahak #batuk #kahak #ivkids #ivkidsmurah #ivmist #ivmistmujarab #sayapakaisayajual #sayajualivkids #ivmistsembursembursembuh #ivmistsembursembursegar #ivmistpelbagaiguna

- Adakah anda suri rumah tangga yg tiada pendapatan sendiri.? Adakah anda bergaji kecil cukup-cukup untuk keperluan hidup tiada peluang untuk saving langsung.? Time waktu sesak kene meminjam.😢 Tapi sampai bila?
Adakah anda ingin memulakan bisnes tapi tak tahu nak niaga apa.? Carilah bisnes yang untungnya kecil tapi putarannya laju.

Repeat order yang TINGGI.
Modal KECIL
Serbaguna pulak tu.. Sesuai untuk seisi famili boleh guna

Mana nak cari.?? #IVMIST lah.

Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? cuba sebotol dan anda faham kenapa. Dah cuba ke ?

Stokis, ejen diperlukan
Whatsapp 010-9209585

#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteamnorizah
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #surirumah #parttime
#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia #stokistIvmistSgBesar
#sembursapujer
#trustedseller
#codsgbesar
#ajendcari
#wasap0109209585

Set Combo Ibu dan Anak

Sesuai untuk ibu-ibu yang baru bersalin.. Kegunaan ivmist sewaktu berpantang
********************************
🍃 Sembur pada kepala untuk gantikan param
🍃 Sapu dan ratakan pada seluruh badan gantikan pilis
🍃 Spray pada air mandian untuk mandian herba
🍃 Spray dan sapu pada seluruh badan bila mengurut
🍃 Spray pada tapak kaki sebelum pakai stokin
InsyaAllah akan buang angin dan menyegarkan seluruh badan

Cara guna ivkids untuk Baby
************************
👼 Campur dalam air mandian
👼 Sapu pada tapak kaki dan perut untuk elak kembung
👼 Spray pada bantal untuk legakan selsema dan batuk serta menjauhkan nyamuk
👼 Campurkan dengan minyak kelapa dara/minyak zaitun dan sapu pada seluruh badan baby untuk kesegaran dan keselesaan

Harga RM45
.
.
.
Whatsapp 011-35446408

#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteamkakUmi
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine
#migrain
#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia #stokisivmist
#ivmistpelbagaiguna
#ivkids #terlajaklaris
#titiancinta #ivmistmeruklang011-35446408

|| ALERGIK SEAFOOD ||
.
SEAFOOD KEGEMARAN ANDA? TAPI TERHALANG BILA MAKAN JE TERUS GATAL-GATAL DI MUKA DAN LELANGIT DALAM MULUT😷
.
"IVMIST memang berkesan gila. Saya makan seafood tau semalam. Lepas tu, bersin dan gatal-gatal. Saya ambil IVMIST sembur dekat sapu tangan, lepas tu hidu. Alhamdulillah. Sampai hari ni hidung tak berair dan gatal-gatal dah. Best best! Dah boleh makan seafood. Lebiuu 😘😘😘" - Pengguna dari PERLIS.
.
Jom dapatkan #IVMistOil
AWAS... #Resdung boleh jadi kronik bila tidak dirawat!
.
#ivmistteamshyazlinda #Seafood#ivmistmujarab #alegik#gatalgatal

Resdung dan sengal2 hilang
SEBAB APA ANDA PERLU MILIKI #IVMIST??? Produk 100% herba
Tanpa bahan kimia & alkohol
Kesan pantas
Produk serbaguna

KENAPA #IVMIST SESUAI KEPADA PENGHIDAP RESDUNG?? Rawat resdung tanpa menyakitkan
Mudah digunakan ( spray, sapu, sedut)
Kesan pantas
Tiada kesan sampingan
Boleh guna bila2 masa

APA TUNGGU LAGI, SAPE2 YANG RESDUNG, KERAP BERSIN DAN SEANGKATAN DENGANNYA..CEPAT DAPATKAN SEKARANG ⚠⚠ WhatsApp 0183566020
#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistteammarsha
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine #terapiinstagram #sakab8 #cscpcs #ajimaura
#syurgayangkedua #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #like4like #dropshipmalaysia

Kadang2 baca je info pasal #ivmist, susah nak percaya kan. Lepas baca testimoni pun belum yakin lagi

IVMIST ni memang pelik. Susah nak yakin sebelum guna. Kena cuba sendiri dulu baru tahu, baru percaya. Tapi lepas guna, susah nak tinggal dah. Ke mana sahaja, mesti bawa

Dalam beg wajib ada. Kalau kat rumah, setiap ruang ada 2. Mudah nak capai

Sebab tu ada customer yang borong 10 botol terus. Tak main dah 1 botol sebab banyak sangat kegunaannya

WhatsApp 016-6748905

#ivmist #ivmistmurah #serbaguna #ivmistmujarab #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #ejendiperlukan
016-6748905

Nak bisnes?

Jual ivmist je
.
.
sebab?
.
.
Mudah dijual dan menjual
.
tak demand...takde trend💃
.
Yang penting barang xkan busuk.hihihihi. Malah wangi baunya.

Permintaan sentiasa ada 😁
Ejen diperlukan. Modal rendah serendah RM190 terhad untuk 10 orang yg terawal sahaja.

WhatsApp 011-35446408

#ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamkakUmi #sayapakaisayajual #sayajualivmist #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #fattzura011-35446408 - #regrann

Adakah anda suri rumah tangga yg tiada pendapatan sendiri.? Adakah anda bergaji kecil cukup-cukup untuk keperluan hidup tiada peluang untuk saving langsung.? Time waktu sesak kene meminjam.😢 Tapi sampai bila?
Adakah anda ingin memulakan bisnes tapi tak tahu nak niaga apa.? Carilah bisnes yang untungnya kecil tapi putarannya laju.

Repeat order yang TINGGI.
Modal KECIL
Serbaguna pulak tu.. Sesuai untuk seisi famili boleh guna

Mana nak cari.?? #IVMIST lah.

Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? cuba sebotol dan anda faham kenapa. Dah cuba ke ?

Stokis, ejen diperlukan,klik jer link dibawah utk respond lebih pantas👇👇 http://PenawarIvmist.wasap.my @ wassap 0183566020

p/s ; ejen sekarang tak sempat nak cover kawasan anda!#ivmist #ivkids #ivkool #ivsoap #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #waalaikumsalam #suriakinrara #decorumah #momtobe #cuckoo #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistkl #ivmistlahaddatu #ivmistsubang #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow

Most Popular Instagram Hashtags