#ivmist

MOST RECENT

.
Dah tau ker?

IVMIST MERDEKA OFFERS

Super jimat dengan package lebih isian dan FREE iv inhaler yang bernilai 10.00 dengan pembelian ivmist Limited Edition 20ml.

RM 35.00 sahaja.
Jimat berbaloi baloi.
Jom dapatkan segera. WhatsApp 0173538924

#ivmistLimitedEdition #komboivmist #pakejjimat #pakejivmist #ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #cintabukankristal #ciksempurna #semerahcintahumairah #cintalemonmadu #stokisivmistipoh

.
Daging kari
Daging bakar
Daging sup
Daging rendang
Daging kicap

Daging and raya qurban berpisah tiada
Freshh freshhh terus masak, manis juicy tender lovingg tasty daginggg nyee kannn
Make sure dah ade standby ivmist dan ivinhaler yea kawan2

Daging overloaded boleh mendatangkan pening, sakit kepala, sakit gigi, sakit perut.. Langkah awal rawatan,
Spray ivmist direct kat kepala, perut, dada dan sedut iv inhaler dalam2..' in sya Allah tak yah gi klinik.

Inhaler ni PERCUMA dlm pek promosi merdeka, #ivmist kena lah beli yea.

WhatsApp 0173538924

#ivmistLimitedEdition #komboivmist #pakejjimat #pakejivmist #ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #cintabukankristal #ciksempurna #semerahcintahumairah #cintalemonmadu #stokisivmistipoh

.
Bukan sahaja cantik, tapi penuh manfaat.

Senang digunakan dan cepat kesannya.

Sedut sedut je lega.. hilang segala masalah hidung tersumbat, bersin2, selsema, hidung berair dan semput

WhatsApp 0173538924

#ivInhalerTerbaik
#FREEshjaDenganIvmistLimitedEdition #ivmistLimitedEdition #komboivmist #pakejjimat #pakejivmist #ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #cintabukankristal #ciksempurna #semerahcintahumairah #cintalemonmadu #stokisivmistipoh

Apa istimewanya #ivmist 20ml ni?

Semestinya isian lebih pada harga harga lebih jimat. Tak caya? Jom tengok kira-kita kat bawah ni.

Sebelum ni 12ml = Rm28 (1ml = Rm2.33)

Sekarang 20 ml = Rm35 (1ml = Rm1.75)

Kalau ikut rate harga 12ml, harga 20ml ni sepatutnya Rm46.60 (20ml x Rm 2.33). So kita boleh jimat RM11.60 (Rm46.60 - Rm35). Kan banyak tu hehe.

ada free ivinhaler lagi yang berharga RM10

Www.wasap.my/60132550024/ivmistpromo

BILA ANAK DEMAM SUSAH HATI KAN 😰😰
.
Semua ibu bapa memang pernah alami situasi getir ni. Terpaksa berjaga sepanjang malam bila anak demam. Dulu memang bergantung pada ubat je la. Tapi sekarang tidak lagi sejak ada #ivkids & #ivmist. Dua-dua membantu kami seisi keluarga. Alhamdulillah 😍

Bukan untuk demam sahaja tau. Banyak lagi kegunaan lain. Banyak lagi testimoni lain saya boleh tunjuk.😊 Dah la keluarga sihat. Poket pun makin sihat dengan hasil jualan #ivmist ni.

Senang cerita "all in one" la kelebihan dia. Syukur alhamdulillah, diketemukan dengan produk yang bermanfaat untuk kami seisi keluarga ☺👍
.
Info lanjut :
.
WhatsApp 📲 017 9811908 💕marziana utk info lanjut.
.
#ivmistteammarziana
#sembursembursegar #resdungkronik #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #lelah #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #sembursapuhiduje #ivmistpelbagaiguna #saturumahsatuivmist

Ketuat?

Sapu je #ivmist. Settle masalah.

WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#ivmistmujarab #ivmist
016-6748905

Panas bukan main kan sekarang ni!
Yang pastinye anda memang tak selesa time ini la migraine/pening kepala sume menyerang ni!
.
Saya sarankan korang cube dulu #ivmist ni pastikan ade di setiap rumah, sekarang kami datangkan dengan #inhalerflu percuma dengan pek promosi merdeka dan aidiladha kami!
Yang amat menyukai ivmist, korang dialu2kan untuk menyertai keluarga besar kami!
Jom jana income bersama ivmist!

Www.wasap.my/60172026591/ivmist

#beabetteryou
#cod
#migrain
#sakitsendi
#sakitkepala

**SEMINGGU PUTUS UBAT RESDUNG SELEPAS GUNA IVMIST** Alhamdulilah asbab menggunakan #ivmist customer dah tak gunakan ubat lagi utk resdung beliau.Harga Rm28.Tapi sangat mujarab & pelbagai guna.

insha allah ivmist dapat membantu anda😉

www.wasap.my/60172026591/pmivmist

#ivmist
#resdung
#penawarresdungno1
#migrain
#lelah
#0172026591mel

APA ITU IV MIST?

IV Mist Magic Oil dirumus khusus untuk melegakan penyakit seperti resdung, migrain, dan sebagainya hanya dengan satu semburan mudah ke bahagian-bahagian tertentu.

Anda juga tidak perlu membazirkan masa dan wang untuk membuat rawatan atau membeli produk-produk tambahan lain untuk kembali sihat inshaAllah.

Ia diformulasikan dari 10 jenis herba organik yang terbukti berkesan dan selamat digunakan. Ivmist juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan ia dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan.

Ucapkan selamat tinggal kepada penyakit resdung yang membelenggu kehidupan anda kerana dengan hanya semburan secara konsisten, anda boleh kembali sihat dan gembira.

KEBAIKAN / KHASIAT IV MIST *Resdung / kerap bersin pada waktu pagi / waktu sejuk
*Sakit kepala / migrain berpanjangan
*Kahak yang banyak dan berlendir *Selesema yang berpanjangan
*Ketidakselesaan akibat tidur berdengkur
*Sengal-sengal badan, otot dan sendi
*Gatal mata, hidung dan muka
*Ruam, panau, kurap, bisul dan kudis
*Gigitan serangga berbisa
*Sakit gigi

Whatsapp 01116009434

#ivmistmujarab #ivmist #resdung #migrain #selesema #bisul #sakitgigi #bersin #panau #kurap #rambutgugur #sakitperut #lenguh

Bismillah
.
Dah lama x up gambar parcel😬😬
.
Alhamdulillah 4 #PesTomYam 1 #IVMist Sado bertukar tangan
.
p/s:model kat belakang tu tengah study PT3 😂😂😂

Senang hati ibu2 bila ada iv kids 😀
.
Tidur malam anak kecil tidak lagi terganggu..
Masalah kembung pun tiada sejak menggunakak iv kids
.
Bukan itu saja, ivkids juga membantu melegakan batuk dn selesema..
.
Jom dapatkan IV KIDS sekarang di @ubatresdung_ivmist atau boleh terus whatsapp 01131200415
.
.

#ivmist #ivkids #demam #batuk #selesema #ruam #kembung #ekzema #minyakherba #minyakbayi #babyshop #baranganbayi #ibudananak

|SAKIT BADAN & TIDUR BERDENGKUR|
.
Keletihan 1hari berjalan sana sini dengan family & sakit badan? Ada yang dah nak tidur?
.
Nanti dulu! 🙈🙈🙈
.
Jom sembur #ivmist kat tepi hidung, bahu, pinggang dan dada. InsyaAllah, badan rase lega & malam pun kurang berdengkur.. (orang sebelah pun boleh tidur dengan aman..😴)
.
Tak percaya? Cuba tengok testimoni ni..👇👇
.
Wasap.my/60176673191

"Biasalah dah berumur, sakit lutut, sakit kaki, Alahamdulillah dgn #ivmist dah kurang sakitnya, diorang request untuk beli lagi" "Baby kita selalu sembelit, cuba pakaikan tiap kali lepas mandi, sekarang dah ok sembelit dia"

Dengan izin Allah. Sebotol Ivmist yg comel itu dapat menyelesaikan masalah
#sakitkaki #sakitlutut #sembelit

MashaaAllah.. semuanya dapat manfaat. Manfaat dikongsi bersama. Selain kongsi manfaat, dapat kongsi pahala sekali. Saham akhirat tu... hihi.

Nak ke nak?

Ingin mencuba? Nak kongsi manfaat?
Whatsapp kami sekarang.
☏ 0132530892

#ivmist # #babysembelit #dramasangat
#magicoils #moodrepublik #marketonline #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #barangbaik #barangbaby #minyakangin #minyakbaby #nakcantik #meletop#hajatdancechallenge

#Tips mudah kecutkan jerawat

Cuci muka dan sapu #ivmist
di jerawat.

Insyaallah jerawat akan kecut.
Selamat mencuba.

#ivmist
#migraine
#selsema
#resdung
#gatalhidung
#sakitkepala
#batuk
#ivmistmagicoil
#meletop
#follow4follow
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#sayajual
#sayaguna

Klik Disini... http://www.wasap.my/60106501669

Ini Rayyan!
Rayyan seorang anak yang bijak!

Semalam beliau dah mule merasakan macam nak selsema tetapi dengan pantas Rayyan ambil inhalerflu ivmist ni dan terus gunakan!

#alhamdulillah tak jadi nak selsema so bolehla Rayyan pergi ke sekolah dan menuntut elmu dengan selesanya🤩

Terima kasih #ivmist!

Bg yg belum ada inhalerflu yg FREE ni boleh segera wasap akak yea...
www.wasap.my/60163428472/ivmpromo

#selsema
#bersin
#resdung
#migrain
#codpuncakalam
#codbktkapar
#posseluruhmalaysia📮

TERCABUT KUKU GARA-GARA MENDAKI GUNUNG 😱😱 Mendaki bukit/gunung memang hobi yang menyeronokkan!
Namun bahaya ada dimana2 tersilap langkat sikit boleh mengakibatkan cedera!

Apa perlunya #ivmist semasa anda hiking
✔boleh mengelakkan gigitan nyamuk dan serangga
✔boleh memberi sensasi sejuk sekiranya cuaca panas
✔menghilangkan rase pening dan mual, melegakan migraine kepala
✔boleh dijadikan first aid kit apabila terluka menggunakan pisau, terkena air panas atau terjatuh

Rujuk testimoni sahabat kami, baru baru ini beliau berkesempatan utk hiking namun tercedera sehingga menyebabkan kuku beliau tercabut. Dengan penggunaan secara konsisten #alhamdulilah kuku beliau tumbuh semula dan bestnya ianya tumbuh dengan sempurna!

Korang yang sukakan aktiviti lasak mesti memiliki #ivmist ni!

Your best companion to keep fit!

#beabetteryou
#ivmistteamnf3
#suria_0189625546

Alhamdulillah ada orang jatuh hati selain daripada keunikannya khasiat nya, adalah wanginya.. sangat sangat nyaman.. rasa confident diri tiba tiba naik

Ini mungkin krim hormon ni telah bertindak balas dengan hormon dalam badan.. jadi buat diri rasa nyaman, tenang, yakin, bila pakai nampak wajah berseri, terasa otot pipi pun naik dan kulit lebih tegang.. bayangkan kalau setiap hari pakai, diri terasa hari hari tenang.. kan besttt tuhh...nak cantik bukan diluar saja tapi mesti dari dalaman sekali betul tak?

So berminat atau mahu info lanjut,wasap je terus akak 0192156411

#bioeverplus
#garambuluh
#marineessence
#merawatmasalahkulit
#krim1001khasiat
#masalahhormon
#kulitsensitif
#gigisensitif
#merawatmasalahrambut
#cantiksihat
#agentrm50je
#sayajual
#jualanmurah
#ivmist
#nuraysabeauty
#shaklee
#sukansea2017
#samtila
#neelofa
#datoserivida
#bukitjalil
#puchong
#terapiinstagram
#ajimaura

RESDUNG?? LEGAKAN DENGAN MUDAH DENGAN IV MIST

Cara menggunakan IV Mist untuk resdung:
.

1. Sembur #ivmist di tapak tangan
2. Sapu dengan jari pada kawasan sinus
3. Ambil sedikit dengan hujung jari.. masukkan/sapu dalam hidung.. sapu lebih dalam sikit..
4. Sapu baki di tapak tangan ke sekeliling leher
5. Sedut bau dari tapak tangan melalui hidung dan mulut..tak serentak pun tak apa... sedut dalam-dalam.. kena buat sungguh-sungguh.. Nota:
1. Buat 3 kali sehari
2. Buat konsisten untuk 3 hari pertama.. insyaAllah, dalam waktu ni lendir akan keluar melalui hidung.. 3. Pastikan setiap langkah tu dibuat bersungguh-sungguh kalau nak nampak kesan dia.. tak boleh setakat cuit sikit-sikit.. Berminat wasap lelaju di :

01116639414 (nisa)

#ivmist #ivmistraubpahang #penawarserbaguna #penawarresdungno1 #mudahguna #lega #firstaidterbaik #sakitluaran #lenguhbadan #sakitperut #sakitsendi #kakikrem #jomgunaivmist

Alhamdulillah
Balik ambil anak sekolah cod #ivkids👩‍👧
Terima kasih Ika beli ivkids dengan akak

#Stokisivmistbanting
#ivkids
#ivmist
#Wassup0132568818

Ini Rayyan!
Rayyan seorang anak yang bijak!

Semalam beliau dah mule merasakan macam nak selsema tetapi dengan pantas Rayyan ambil inhalerflu ivmist ni dan terus gunakan!

#alhamdulillah tak jadi nak selsema so bolehla Rayyan pergi ke sekolah dan menuntut elmu dengan selesanya🤩

Terima kasih #ivmist!

Most Popular Instagram Hashtags