[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#italisht

MOST RECENT

✴️ NEW OPPORTUNITY CENTER NË MAQEDONI- dt.02 Prill 2018! ✴️
🎈 Shumë mundësi & oportunitete për të gjithë! 🎈

Kjo qendër ofron kurse gjuhësh në:
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇬🇧 Gjuhë Angleze
🇦🇱 Gjuhë Shqipe
🇲🇰 Gjuhë Maqedonse 🇩🇪 Ofrojmë shkollim profesional & punësim në GJERMANI 🇩🇪 📜📚Ofrojmë dhe përkthime zyrtare në Anglisht, Gjermanisht, Shqip dhe Maqedonisht.

ADRESA: Pranë qendrës tregtare Mavrovka (Maveovasja), kati II, tek Alsat M- SHKUP, MAQEDONI

Të interesuarit të na shkruajnë inbox për më shumë informacione 😉 🚩 JU MIRËPRESIM! 🚩

#new #opportunitycenter #opportunity #maqedonia #skopje #mundesi #punesim #shkollim #kurse #gjermani #gjermanisht #tetova #shkupi #anglisht #perkthim #italisht #frengjisht #mjek #infermier #ndertim #mekanik #elektrik #inxhinier #trajnime #profesional #studente #universitet #keshillim

️🇮🇹️ KURSE ITALISHT + PUNËSIM NË CALL CENTER 🇮🇹
Duke filluar nga 3900 Lekë/muaj

OPPORTUNITY CENTER ua ofron një mundësi të tillë duke bashkëpunuar me shumë kompani prestigjoze CALL CENTER në Shqipëri! 📞

Mbi 3000 Operator të punësuar nga OPPORTUNITY CENTER gjatë gjithë këtyre viteve! ✔️ 🔔 RREGJISTRIMET KANË FILLUAR! 🔔 ✅ Ofrohen kurse normale & intensive ✅ Oraret janë fleksibël, në varësi të kërkesës tuaj ✅ Punësim direkt në fund të kursit në kompanitë prestigjoze CALL CENTER që bashkëpunojmë

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️ #opportunitycoursecenter #opportunity #qenderkursesh #course #kurse #akademik #pedagoge #staf #kualifikim #profesionalizem #zhvillim #karriere #oportunitete #mundesi #shkolla #vitiakademik #studente #students #oferta #italisht #callcenter #gjermanisht #matura #punesim #gjermani #mesim #dije

✴️ NEW OPPORTUNITY CENTER NË MAQEDONI- dt.02 Prill 2018! ✴️
🎈 Shumë mundësi & oportunitete për të gjithë! 🎈

Kjo qendër ofron kurse gjuhësh në:
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇬🇧 Gjuhë Angleze
🇦🇱 Gjuhë Shqipe
🇲🇰 Gjuhë Maqedonse 🇩🇪 Ofrojmë shkollim profesional & punësim në GJERMANI 🇩🇪 📜📚Ofrojmë dhe përkthime zyrtare në Anglisht, Gjermanisht, Shqip dhe Maqedonisht.

ADRESA: Pranë qendrës tregtare Mavrovka (Maveovasja), kati II, tek Alsat M- SHKUP, MAQEDONI

Të interesuarit të na shkruajnë inbox për më shumë informacione 😉 🚩 JU MIRËPRESIM! 🚩

#new #opportunitycenter #opportunity #maqedonia #skopje #mundesi #punesim #shkollim #kurse #gjermani #gjermanisht #tetova #shkupi #anglisht #perkthim #italisht #frengjisht #mjek #infermier #ndertim #mekanik #elektrik #inxhinier #trajnime #profesional #studente #universitet #keshillim

🎈NEW OPPORTUNITY CENTER 🎈 🇨🇮 GRUP I RI ITALISHT Niveli A1 + punësim në CALL CENTER 🇨🇮 Ju ftojmë të vini pranë zyrave të reja të OPPORTUNITY CENTER në zonën e Universitetit Bujqësor të Tiranës- Institut/ Kamëz, pranë Vodafone ✴️ GRUPE TË REJA & SHUMË MUNDËSI PUNËSIMI ✴️ Ju mirëpresim! 😉

#italisht #callcenter #kurse #nivelia1 #kamez #ubt #grupe #punesim #pune #operator #call #meso #mesim #allegro #itali #italiano #new #OPPORTUNITY #opportunitycenter #mundesi #students #studente #universitet #money #para

Grup i ri ITALISHT niveli A1 në OPPORTUNITY CENTER ELBASAN
-E Mërkurë ora 14:00- ️🇮🇹️ KURSE ITALISHT + PUNËSIM NË CALL CENTER 🇮🇹
Duke filluar nga 3900 Lekë/muaj

OPPORTUNITY CENTER ua ofron një mundësi të tillë duke bashkëpunuar me shumë kompani prestigjoze CALL CENTER në Shqipëri! 📞

Mbi 3000 Operator të punësuar nga OPPORTUNITY CENTER gjatë gjithë këtyre viteve! ✔️ 🔔 RREGJISTRIMET KANË FILLUAR! 🔔 ✅ Ofrohen kurse normale & intensive ✅ Oraret janë fleksibël, në varësi të kërkesës tuaj ✅ Punësim direkt në fund të kursit në kompanitë prestigjoze CALL CENTER që bashkëpunojmë

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️ #opportunitycoursecenter #opportunity #qenderkursesh #course #kurse #akademik #pedagoge #staf #kualifikim #profesionalizem #zhvillim #karriere #oportunitete #mundesi #shkolla #vitiakademik #studente #students #oferta #italisht #callcenter #gjermanisht #matura #punesim #gjermani #mesim #dije

️🇮🇹️ KURSE ITALISHT + PUNËSIM NË CALL CENTER 🇮🇹
Duke filluar nga 3900 Lekë/muaj

OPPORTUNITY CENTER ua ofron një mundësi të tillë duke bashkëpunuar me shumë kompani prestigjoze CALL CENTER në Shqipëri! 📞

Mbi 3000 Operator të punësuar nga OPPORTUNITY CENTER gjatë gjithë këtyre viteve! ✔️ 🔔 RREGJISTRIMET KANË FILLUAR! 🔔 ✅ Ofrohen kurse normale & intensive ✅ Oraret janë fleksibël, në varësi të kërkesës tuaj ✅ Punësim direkt në fund të kursit në kompanitë prestigjoze CALL CENTER që bashkëpunojmë

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️ #opportunitycoursecenter #opportunity #qenderkursesh #course #kurse #akademik #pedagoge #staf #kualifikim #profesionalizem #zhvillim #karriere #oportunitete #mundesi #shkolla #vitiakademik #studente #students #oferta #italisht #callcenter #gjermanisht #matura #punesim #gjermani #mesim #dije

✴️ NEW OPPORTUNITY CENTER NË MAQEDONI- dt.02 Prill 2018! ✴️
🎈 Shumë mundësi & oportunitete për të gjithë! 🎈

Kjo qendër ofron kurse gjuhësh në:
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇬🇧 Gjuhë Angleze
🇦🇱 Gjuhë Shqipe
🇲🇰 Gjuhë Maqedonse 🇩🇪 Ofrojmë shkollim profesional & punësim në GJERMANI 🇩🇪 📜📚Ofrojmë dhe përkthime zyrtare në Anglisht, Gjermanisht, Shqip dhe Maqedonisht.

ADRESA: Pranë qendrës tregtare Mavrovka (Maveovasja), kati II, tek Alsat M- SHKUP, MAQEDONI

Të interesuarit të na shkruajnë inbox për më shumë informacione 😉 🚩 JU MIRËPRESIM! 🚩

#new #opportunitycenter #opportunity #maqedonia #skopje #mundesi #punesim #shkollim #kurse #gjermani #gjermanisht #tetova #shkupi #anglisht #perkthim #italisht #frengjisht #mjek #infermier #ndertim #mekanik #elektrik #inxhinier #trajnime #profesional #studente #universitet #keshillim

Ja vlen te jetosh në GJERMANI! 💕

OPPORTUNITY CENTER, me një eksperiencë 10 vjeçare në treg vijon të dëshmojë sukses të garantuar në: 🔴 Trajnime profesionale per gjuhen GJERMANE 🇩🇪 🔴 Realizimin e intervistave te punes ne Skype me punedhenes te ndryshem GJERMANE 🇩🇪 🔴 Sigurimin e nje vendi dhe kontrate pune te duhur per ju,ne baze te kualifikimeve dhe nevojave tuaja 🇩🇪 Eksperienca e suksesshme e deri me tanishme na motivon akoma me shume t'ju gjendemi prane ne cdo hap ne menyre qe ju te siguroni karrieren tuaj ne shtetin GJERMAN!

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️ ************************************************* ADRESA:
📌 Tirane - Durres - Elbasan - Lushnje- Shkoder - Vlore - Fier - Librazhd - Korce - Prishtine📌

#inxhinier #infermiere #punesim #germany #babysitter #it #computer
#opportunitycoursecenter #opportunity #qenderkursesh #course #kurse #akademik #pedagoge #staf #kualifikim #profesionalizem #zhvillim #karriere #oportunitete #mundesi #shkolla #vitiakademik #studente #students #oferta #italisht #callcenter #gjermanisht #punesim

️🇮🇹️ KURSE ITALISHT + PUNËSIM NË CALL CENTER 🇮🇹
Duke filluar nga 3900 Lekë/muaj

OPPORTUNITY CENTER ua ofron një mundësi të tillë duke bashkëpunuar me shumë kompani prestigjoze CALL CENTER në Shqipëri! 📞

Mbi 3000 Operator të punësuar nga OPPORTUNITY CENTER gjatë gjithë këtyre viteve! ✔️ 🔔 RREGJISTRIMET KANË FILLUAR! 🔔 ✅ Ofrohen kurse normale & intensive ✅ Oraret janë fleksibël, në varësi të kërkesës tuaj ✅ Punësim direkt në fund të kursit në kompanitë prestigjoze CALL CENTER që bashkëpunojmë

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️ #opportunitycoursecenter #opportunity #qenderkursesh #course #kurse #akademik #pedagoge #staf #kualifikim #profesionalizem #zhvillim #karriere #oportunitete #mundesi #shkolla #vitiakademik #studente #students #oferta #italisht #callcenter #gjermanisht #matura #punesim #gjermani #mesim #dije

✴️ NEW OPPORTUNITY CENTER NË MAQEDONI- dt.02 Prill 2018! ✴️
🎈 Shumë mundësi & oportunitete për të gjithë! 🎈

Kjo qendër ofron kurse gjuhësh në:
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇬🇧 Gjuhë Angleze
🇦🇱 Gjuhë Shqipe
🇲🇰 Gjuhë Maqedonse 🇩🇪 Ofrojmë shkollim profesional & punësim në GJERMANI 🇩🇪 📜📚Ofrojmë dhe përkthime zyrtare në Anglisht, Gjermanisht, Shqip dhe Maqedonisht.

ADRESA: Pranë qendrës tregtare Mavrovka (Maveovasja), kati II, tek Alsat M- SHKUP, MAQEDONI

Të interesuarit të na shkruajnë inbox për më shumë informacione 😉 🚩 JU MIRËPRESIM! 🚩

#new #opportunitycenter #opportunity #maqedonia #skopje #mundesi #punesim #shkollim #kurse #gjermani #gjermanisht #tetova #shkupi #anglisht #perkthim #italisht #frengjisht #mjek #infermier #ndertim #mekanik #elektrik #inxhinier #trajnime #profesional #studente #universitet #keshillim

✴️ NEW OPPORTUNITY CENTER NË MAQEDONI- dt.02 Prill 2018! ✴️
🎈 Shumë mundësi & oportunitete për të gjithë! 🎈

Kjo qendër ofron kurse gjuhësh në:
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇬🇧 Gjuhë Angleze
🇦🇱 Gjuhë Shqipe
🇲🇰 Gjuhë Maqedonse 🇩🇪 Ofrojmë shkollim profesional & punësim në GJERMANI 🇩🇪 📜📚Ofrojmë dhe përkthime zyrtare në Anglisht, Gjermanisht, Shqip dhe Maqedonisht.

ADRESA: Pranë qendrës tregtare Mavrovka (Maveovasja), kati II, tek Alsat M- SHKUP, MAQEDONI

Të interesuarit të na shkruajnë inbox për më shumë informacione 😉 🚩 JU MIRËPRESIM! 🚩

#new #opportunitycenter #opportunity #maqedonia #skopje #mundesi #punesim #shkollim #kurse #gjermani #gjermanisht #tetova #shkupi #anglisht #perkthim #italisht #frengjisht #mjek #infermier #ndertim #mekanik #elektrik #inxhinier #trajnime #profesional #studente #universitet #keshillim

Ja vlen te jetosh në GJERMANI! 💕

OPPORTUNITY CENTER, me një eksperiencë 10 vjeçare në treg vijon të dëshmojë sukses të garantuar në: 🔴 Trajnime profesionale per gjuhen GJERMANE 🇩🇪 🔴 Realizimin e intervistave te punes ne Skype me punedhenes te ndryshem GJERMANE 🇩🇪 🔴 Sigurimin e nje vendi dhe kontrate pune te duhur per ju,ne baze te kualifikimeve dhe nevojave tuaja 🇩🇪 Eksperienca e suksesshme e deri me tanishme na motivon akoma me shume t'ju gjendemi prane ne cdo hap ne menyre qe ju te siguroni karrieren tuaj ne shtetin GJERMAN!

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️ ************************************************* ADRESA:
📌 Tirane - Durres - Elbasan - Lushnje- Shkoder - Vlore - Fier - Librazhd - Cerrik 📌

#inxhinier #infermiere #punesim #germany #babysitter #it #computer
#opportunitycoursecenter #opportunity #qenderkursesh #course #kurse #akademik #pedagoge #staf #kualifikim #profesionalizem #zhvillim #karriere #oportunitete #mundesi #shkolla #vitiakademik #studente #students #oferta #italisht #callcenter #gjermanisht #punesim

✴️ NEW OPPORTUNITY CENTER NË MAQEDONI- dt.02 Prill 2018! ✴️
🎈 Shumë mundësi & oportunitete për të gjithë! 🎈

Kjo qendër ofron kurse gjuhësh në:
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇬🇧 Gjuhë Angleze
🇦🇱 Gjuhë Shqipe
🇲🇰 Gjuhë Maqedonse 🇩🇪 Ofrojmë shkollim profesional & punësim në GJERMANI 🇩🇪 📜📚Ofrojmë dhe përkthime zyrtare në Anglisht, Gjermanisht, Shqip dhe Maqedonisht.

ADRESA: Pranë qendrës tregtare Mavrovka (Maveovasja), kati II, tek Alsat M- SHKUP, MAQEDONI

Të interesuarit të na shkruajnë inbox për më shumë informacione 😉 🚩 JU MIRËPRESIM! 🚩

#new #opportunitycenter #opportunity #maqedonia #skopje #mundesi #punesim #shkollim #kurse #gjermani #gjermanisht #tetova #shkupi #anglisht #perkthim #italisht #frengjisht #mjek #infermier #ndertim #mekanik #elektrik #inxhinier #trajnime #profesional #studente #universitet #keshillim

Most Popular Instagram Hashtags