[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#isterisedap

MOST RECENT

"Takde tepis-tepis dah macam selalu" - akak ni kata. Entah-entah akak main terkam terkam pula sekarang ni gamaknya ye? Kikikiki.

Kalau ada yang rasa nak buat suami happy macam akak ni, dalam masa yang sama nak juga pastikan keselesaan untuk diri sendiri, apa kata cuba try test Luvya ni.

Sekali sapu kompom melekatttt. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM/wasap 0139869637 utk info!

Tahu tak Luvya ni calit-calit je terus poet rasa selesa dan ummphh.

Mmg jadi pilihan ramai isteri diluar sana. Hari-hari ramai yang bagi feedback puas hati. Hari-hari pasti ada yang kata suami senyum happy.

So jom pikat kehendak dan hati suami tersayang dengan Gel Feminin Luvโ€™ya
. ๐Ÿ“ŒLincir ๐Ÿ“ŒGhairah ๐Ÿ“ŒSensasi .
.

Powerrr oiii!
DM/wasap 0139869637 skrg.

Jaga muka, jaga makan, jaga pakai, tapi poet lunyai bersepai siap bau ikan masin.

Laki kadang-kadang lepas bersama muka sebik. Nak ditegur bini kecik ati, tak ditegur sendiri rasa tak happy.

Hati-hati cik kak.
Poet tak berjaga ni la kadang-kadang jadi punca laki 'makan luar'. Suami bukannya harap nak poet cantik bagai, tp dia cuma nak performance terbaik dr cik kak je. Dengan luvya ni kak dpt dedua, poet kembali segar dan keselesaan tu akan buat kak layan suami tip top meletoppp!

Tak percaya?
Try dulu... Dm or wasap 0139869637 untuk lebih info k?

1. Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Luvโ€™Ya?

Terdapat 3 bahan utama dalam Luvโ€™Ya:
a. Ekstrak Kacip Fatimah
b. Manjakani
c. Sirih

Bahan-bahan Lain : โ€ข Air suling
โ€ข Carbopol
โ€ข Gliserin
โ€ข Menthol
โ€ข Tetraethanolamine (TEA)
โ€ข Phenoxyethanol
โ€ข Fragrance

2. Adakah perisa Luvโ€™Ya?
Luvโ€™Ya tidak mengandungi sebarang perisa, bahan pemanis atas pewarna tiruan.
3. Penggunaan?
Tahan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan. Jika utk atasi masalah kering, sapuan mungkin lebih kerap. Tapi utk hubungan intim, bergantung kepada kepada pengguna sendiri .
.

DM/Wasap 0139869637.

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPOET KERING? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ต
.
Sakit kan bila cik abang 'datang'.
.
Sepatutnya saat yang bahagia riang gembira menjadi derita.
Hilang minat hilang rasa.
Setiap malam boleh menjadi malapetaka.
Semakin hari semakin hilang indahnya rumah dan tangga.
Kesian poet, kesian encik abang. ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ
.
โš KEMBALIKAN KEINDAHAN ITU HARI INIโ—
.
=============================
๐Ÿ“ฑโ˜Ž Whatsapp โ€˜LUVYAโ€™ ke 013-9869637 โ˜Ž๐Ÿ“ฑ
=============================
.
๐Ÿฆ‹LuvYa.๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹
Gel khusus untuk poet kering anda.
Biar poet sentiasa sihat
Biar selesai segala masalah poet
Biar poet sentiasa bersedia dengan kehadiran Encik abang.
.
Biar sama-sama rasa.๐Ÿ’‘๐Ÿ’
Biar sama-sama gembira.
Cinta yang ada pasti berganda-ganda.
Semakin hari pasti semakin bahagia.
.
Jika anda seorang wanita yang berumur 24 tahun keatas.
Dan telah menjadi milik encik abang.
Bertindaklah sekarang demi kasih sayang.๐Ÿ’˜๐Ÿ’–๐Ÿ’ช
.
=============================
๐Ÿ“ฑโ˜Ž Whatsapp โ€˜LUVYAโ€™ ke 013-9869637โ˜Ž๐Ÿ“ฑ
=============================

Antara sakit dan tanggungjawab, pasti tanggungjawab akan jadi keutamaan.

Tetapi kesakitan tetap tak boleh diabaikan. Untuk sama-sama nikmati keseronokan, suami kena pastikan isteri selesa dan isteri kena pastikan suami gembira.

Poet kena jaga elok-elok.
Poet kena pastikan bersih, selesa dan ketat.
Poet kena make sure mampu sensasikan bilik tidur anda.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Pilihan?
Pastilah Luv'ya! Suka sama-sama, sedap pun sama-sama.

DM atau wasap 0139869637 sekarang juga.

Proootttttt... BUNYI APA TU ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ฑ Pernah tak dengar tentang kentut vagina?
.
Pelik bunyinya, tapi kentut vagina sebenarnya adalah perkara biasa yang terjadi dikalangan wanita. Cuma kisah atau tak kisah je. .

Selalunya ia terjadi disebabkan menopouse, lepas bersalin serta otot yang semakin lemah. Tapiโ€ฆ. Bukan itu sahaja, BANYAK sangat sebab lain juga!
.
Jika ia berlaku kepada anda, jangan buat-buat x kisah. Malulah kalau pasangan dengar atau bunyi angin tu keluar masa tengah bersama. Eiii, buat kena kutuk je!
.
Boleh ikhtiar dengan Luv'ya atau amalkan senaman kegel sebagai tambahan. .
Cukup-cukuplah kentut belakang, kentut depan pun nak juga ke? Malulah!

DM atau hubungi 0139869637

Masalah kesat dan kering ni bukan bagi masalah pada isteri je, tapi kena faham juga yang suami pun akan rasa tak syok masa bersama.

Tapi bila poet lincir, suami pun akan dapat rasakan perbezaan tu sebenarnya. Dia boleh rasa dayungan makin umphh dan isteri makin ghairah, dan inilah yang akan menyebabkan hubungan makin sensasi. Masa tuu lah suami makin sayang tau!

Cik puan ni dah bahagia, awak pula macam mana? DM/wasap untuk lebih info 0139869637.

PELINCIR POET BUAT HADIAH?? Eh, eh, jangan tak percaya.
Ramai je yang belikan Luv'ya untuk dijadikan sebagai hadiah.

Suami boleh hadiahkan pada isteri (tapi bestnya nanti kongsi sama-sama ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ)
.
Boleh dijadikan hadiah untuk sahabat yang melangsungkan perkahwinan. Malam pertama banyak cabaran tau! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Anak-anak boleh hadiahkan pada ibu yang tak selesa/sakit akibat menopause. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฒ
.
Kawan boleh bagi pada kawan lain yang alami masalah rumahtangga. Dapat pahala kukuhkan balik masjid ni tau ๐Ÿ’‘
.
Atau hadiah paling best, isteri sendiri buat surprise untuk suami. Tetiba je mengaum, suami mana yang tak suka? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
So, apa lagi?? DM/wasap 0139869637 untuk beli okayyy? Muahciked!

Poet kering? Pedih? Nyeri?
Suami nak, awak pulak takutttt.

Alahai, bukan masalah besar pun. Cuma guna gel pelincir wanita Luv'ya ni, selesai masalah!

Tak kisahla:
Menopos ke, lepas bersalin ke, air mazi tak ada ke, muda, tua, semua boleh guna.

Berasaskan air, dan bukan takat melincir malah menimbulkan rasa sensasi yang buat suami makin gerammmm.

DM/wasap 0139869637 untuk lebih info. Jangan risau, ada KKM okay!

WHAT IS LUV'YA?

Help to reduce friction during sex, making sex more enjoyable.

Promote comfortable and sensational vaginal penetration.

Water based gel.
Just squirt the lube on your finger and rub inside vagina before making out. It will last till end of sex.

Not only lubricate but also contains Manjakani herb, Sirih (betel) and Kacip Fatimah herb (Labisia Pumila) which help to clean and treat the vagina.

DM/wasap 0139869637 for more info.

Poet kering. Tapi...
- Malas makan supplement.
- Tak tahan panas jamu.
- Tak suka insert-insert.

PENYELESAIANNYA: PELINCIR LUVโ€™YA

Manfaat LuvYa:-
โ€ข Mencegah geseran dan lecetan sewaktu hubungan intim
โ€ข Memudahkan kemasukan zakar dalam poet
โ€ข Melancarkan dayungan suami isteri
โ€ข Menaikkan keghairahan dan mood pasangan
โ€ข Mengurangkan rasa pedih dan rengsa
โ€ข Menerbitkan rasa sensasi sewaktu hubungan intim
โ€ข Mengetatkan poet
โ€ข Menghilangkan keputihan

Nak cuba?
DM/Wasap 0139869637 sekarang!

Tahukah anda kajian oleh Indiana University Center menyatakan bahawa pelincir akan membantu menjadikan wanita mencapai klimaks dengan mudah?

Womens Health Magazine pula menyatakan hampir 50% pasangan yang menggunakan bantuan pelincir menikmati seks hebat dan mencapai orgasme. Malah kajian juga menemukan bahawa lebih 80% pasangan melaporkan lebih banyak kenikmatan bercinta ketika sedang basah.

Perghh. Nak cakap apa lagi? Ada yang rasa perlukan bantuan untuk basah sempurna dengan Luvya? DM/Wasap 0139869637 okay?

Masalah poet kering ni paling teruk bila wanita dah start masuk fasa menopos. Masa ni perit, nyeri, melecet apa semua pun ada.

Tapi itu bukan alasannya untuk tak servis suami. Jika suami masih berkehendak, wajiblah bagi si isteri utk menyempurnakan tanggungjawab tu.

40% pengguna tegar Luvya adalah wanita menopos. Respond yg selalu kami dpt slps percubaan pertama, "macam dapat kehidupan baru dik!". Hehe.

Kalau yg menopos boleh rasa kepowerannya, apatah lagi anda-anda wanita muda?

Cuba dulu baru tahu.
DM/wasap 0139869637

Memangla best... Hang tau dak bila sapu Luvya ni ia akan mudahkan geseran dan dayungan sampai isteri pun boleh enjoy tanpa banyak fikir pasal sakit atau pedih.

Bila dah enjoy, datanglah ghairah tu. Dan bila makin ghairah, makin terangsanglah tubuh untuk keluarkan lebih banyak cairan semulajadi. Masa tulah makin sensasi tak ingat.

Belum lagi ada yang suami kata rasa ketat dan berdenyut penangan Manjakani dan Kacip Fatimah. Perghhh, baekkkk punya!

DM/Wasap 0139869637 untuk lebih info!

BERAPA LAMA ANDA MAMPU BERTAHAN? 5 MINIT? 10 MINIT? 30 MINIT? ATAU 45 MINIT??
.
Sebelum kita teruskan, saya ingin bertanya pada tuan ada masalah seperti ini?
๐Ÿ‘‰ Selalu pancut awal bila bersama isteri?
๐Ÿ‘‰ Mula2 semangat ajak isteri, tapi kecundang tak sampai 5 minit?
๐Ÿ‘‰ Isteri kecewa dan tarik muka sebab tak puas?
๐Ÿ‘‰ Semangkin hari hubungan suami isteri semangkin hambar.
.
Anda Harus Lakukan Sesuatu Sebelum Terlambat dan Menyesal Di Kemudian Hari.
Dapatkan Segera KASTAVA PLUS serum untuk Lelaki.
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN KASTAVA PLUS SEKARANG?
โœ” Untuk menaikan prestasi dari 5 minit kepada 30-60 minit.
โœ” Tahan lebih lama 30 minit henjut tanpa henti.
โœ” Meningkatkan semula keyakinan seks anda
โœ” Pikat semula hati isteri anda dengan memberikan kepuasa yg berganda-ganda.
โœ” Buktikan anda seorang lelaki yg gagah.
โœ” Produk ini adalah keluaran Malaysia Bumiputera medapat kelulusan SIRIM, dijamin HALAL dan KKM.
โœ” Tidak perlu dimakan, ianya hanya perlu sapu luaran sahaja.
.
Apa yang anda berlengah lagi? Dapatkan segera KASTAVA PLUS ini dengan harga PROMOSI.
RM70/botol @ RM130 utk 2 botol bagi Semenanjung.
RM80/botol @ RM140 utk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
๐Ÿ“ฎPos adalah PERCUMA๐Ÿ†“๏ธ
.
Whatsapp taip KS4MEN ke:
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp saya:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia #rahsiakebahagiaan #gagahperkasa #jimak2kali #puashati #sayajualonline #lelakihebat #powerbro #suamibangga #isterisedap #lamanya

90% KAUM LELAKI MENGALAMI MASALAH YANG SAMA
.
Bagi yang sudah berkahwin, masalah ini pasti berlaku:
โœ… Lemah tenaga batin
โœ… Sering TEWAS dengan Isteri
โœ… Tak Tahan Lama PANCUT AWAL sebab tak boleh control
โœ… Stress sebab tak puas
โœ… Malu pada isteri
โœ… Kesian pada Isteri sebab Tak Puas
โœ… Nak ajak 2nd round, takut isteri tak nak
โœ… Tidur malam memendam rasa binggung.
.
BETUL TAK?? mungkin tak semuanya sama, tapi yang pasti sama adalah TAK TAHAN LAMA PANCUT AWAL.
.
Cubalah Produk kami KASTAVA PLUS serum untuk lelaki.๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Mampu menyelesaikan masalah. TIADA LAGI berlaku pancut awal. Boleh BERTAHAN LAMA sehingga lebih dari 30 minit dayung tanpa henti.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
๐Ÿ’ฏ% diperbuat dari bahan semulajadi yang mendapat kelulusan dari SIRIM, status HALAL & KKM selamat digunakan kerana ianya serum HANYA SAPUAN sahaja tiada kesan sampingan.
โŒ Tidak Perlu Dimakan
โŒ Tidak Panas
โŒ Tidak Kebas
โŒ Tidak Pedih
โŒ Tidak Melekit
โŒ Tidak Berminyak
.
โœ” Mampu bertahan lebih lama
โœ” Mampu memberi kepuasan โœ” Mengembalikan keyakinan seks anda
โœ” Sesuai dengan kulit sensitif
โœ” Selamat untuk aktiviti oral
โœ” Berbau wangi boleh menimbulkan rasa ghairah
.
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!
Harga asal RM100โŒ
Kini dengan HARGA PROMOSI
โœ” RM70/botol @ RM130 utk 2 botol bagi Semenanjung Malaysia
โœ” RM80/botol @ RM140 utk 2 bรฒtol bagi Sabah & Sarawak
๐Ÿ“ฎPos adalah PERCUMA๐Ÿ†“๏ธ
JIMATKAN???
Beli lebih hadiahkan atau jual pada kawan yang mengalami masalah yang sama.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Untuk dapatkan serum KASTAVA PLUS ini, anda hanya perlu whatsapp sahaja saya taip KS4MEN ke:
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
@ tekan link ini direct whatsapp saya
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: dapatkan segera dan alamilah kepuasan yang berganda2.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia #rahsiakebahagiaan #gagahperkasa #jimak2kali #puashati #sayajualonline #lelakihebat #powerbro #suamibangga #isterisedap #lamanya

๐Ÿ˜”Anda terlalu LEMAH dan mudah TEWAS di ranjang??
SENJATA anda TIDAK cukup POWER??๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Anda sering PANCUT AWAL???๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง
Jangan risau dan khuatir, kini ada jalan penyelesaian.. ๐Ÿ˜ŽKASTAVA PLUS dapat membantu anda mengatasi semua masalah anda tadi..
Ianya produk serum sapu sahaja tidak perlu makan..
๐Ÿ’ฏ% Produk berasaskan bahan semulajadi bebas dari bahan kimia, hanya sapu sahaja dah dapat hasilnya anda boleh bertahan lama ๐Ÿ’ช dlm perhubungan seks dengan isteri anda...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โœ“Tidak kebas
โœ“Tidak panas
โœ“Tidak pedih
โœ“Selamat untuk aktiviti oral ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk dapatkan Kastava ini, whatsapp "KS4MEN" hantar ke: ๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
Penghantaran pos ๐Ÿ“ฎ adalah PERCUMA ๐Ÿ†“๏ธ..
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia #rahsiakebahagiaan #gagahperkasa #jimak2kali #puashati #sayajualonline #lelakihebat #powerbro #suamibangga #isterisedap #lamanya

๐Ÿ˜”Anda terlalu LEMAH dan mudah TEWAS di ranjang??
SENJATA anda TIDAK cukup POWER??๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Anda sering PANCUT AWAL???๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง
Jangan risau dan khuatir, kini ada jalan penyelesaian.. ๐Ÿ˜ŽKASTAVA PLUS dapat membantu anda mengatasi semua masalah anda tadi..
Ianya produk serum sapu sahaja tidak perlu makan..
๐Ÿ’ฏ% Produk berasaskan bahan semulajadi bebas dari bahan kimia, hanya sapu sahaja dah dapat hasilnya anda boleh bertahan lama ๐Ÿ’ช dlm perhubungan seks dengan isteri anda...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โœ“Tidak kebas
โœ“Tidak panas
โœ“Tidak pedih
โœ“Selamat untuk aktiviti oral ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk dapatkan Kastava ini, whatsapp "KS4MEN" hantar ke: ๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
Penghantaran pos ๐Ÿ“ฎ adalah PERCUMA ๐Ÿ†“๏ธ..
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia #rahsiakebahagiaan #gagahperkasa #jimak2kali #puashati #sayajualonline #lelakihebat #powerbro #suamibangga #isterisedap #lamanya

๐Ÿ˜”Anda terlalu LEMAH dan mudah TEWAS di ranjang??
SENJATA anda TIDAK cukup POWER??๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Anda sering PANCUT AWAL???๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง
Jangan risau dan khuatir, kini ada jalan penyelesaian.. ๐Ÿ˜ŽKASTAVA PLUS dapat membantu anda mengatasi semua masalah anda tadi..
Ianya produk serum sapu sahaja tidak perlu makan..
๐Ÿ’ฏ% Produk berasaskan bahan semulajadi bebas dari bahan kimia, hanya sapu sahaja dah dapat hasilnya anda boleh bertahan lama ๐Ÿ’ช dlm perhubungan seks dengan isteri anda...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โœ“Tidak kebas
โœ“Tidak panas
โœ“Tidak pedih
โœ“Selamat untuk aktiviti oral ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk dapatkan Kastava ini, whatsapp "KS4MEN" hantar ke: ๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
Penghantaran pos ๐Ÿ“ฎ adalah PERCUMA ๐Ÿ†“๏ธ..
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia #rahsiakebahagiaan #gagahperkasa #jimak2kali #puashati #sayajualonline #lelakihebat #powerbro #suamibangga #isterisedap #lamanya

Most Popular Instagram Hashtags