#isteriibumagnetrezeki

MOST RECENT

Syukurlah kita masih diberi kesihatan yg baik & dikelilingi insan tersayang.. 👪💞 Moga hari ni kita dikurniakan rezeki luar biasa serta keajaiban dalam apa jua perkara.. Insya Allah,selagi kita sabar berusaha sentiasa ada harapan untuk mencapai impian.. 💪 😄

#isteriibumagnetrezeki
#InsyaAllah
#SubahanAllah
#Alhamdulillah
#AllahhuAkbar

REZEKI TAK SALAH ALAMAT.

Memang benar.
Allah tahu bila dan di mana rezeki tu akan dihantar.
Bila tiba masanya dah nak dihantar dekat alamat kita.
Kita dah takde dekat situ.
Sebab..
Kita tak sabar.
Kita da give up!
Kita da tak de fokus..
Kita tak konsisten.
Kita da pindah ke alamat yang lain..
Memang tak lah rezeki tu sampai dekat kita.

Maka.. BerSABARlah. Fokus dan konsisten.

#isteriibumagnetrezeki
#akukayadanberjaya
#meeraclePutrajaya
#meeracleempoweringyou

Salam Jumaat sahabat..💕 Hendak capai sesuatu kena korbankan sesuatu.
Kena buat sesuatu yang kita tak pernah lakukan.
Tidak boleh berharap semuanya akan datang dengan mudah.
Apa yang penting adalah displin dalam setiap perkara.
Sentiasa tingkatkan diri dengan belajar perkara baru.

Di sini buang ego.

MMM Day 1

#isteriibumagnetrezeki
#akukayaberjayabahagia
#millionairemarketingmastery

Semalam 6jam atas jalan kidnap mak kat kampung nak bagi mak duduk dekat kerusi opis ni. Tanpa doa mak tentu semua ni tak kan ada. Sebab mak jugak Pah kena lebih kerja keras. Alhamdulillah untuk rezeki yang lepas hari ni dan selamanya.

#isteriibumagnetrezeki

Life is full of choices.
I choose to keep DUIT.
Goodnite
Assalamualaikum

#seketulPah
#isteriibumagnetrezeki

Walaupun hari ni banyak pass customer pada agen2, Allah tetap beri rezeki sebanyak ini pada Pah.
Alhamdulillah.

Sikit banyak wajib syukur.

Syukur dikurniakan team yang bekerjasama.

Sentiasa lah ingat mengingati dalam rezeki kita ada rezeki orang lain.

Rezeki semua daripadaNYA.

TQ Allah.

#isteriibumagnetrezeki
#meeraclegemstonebeauty
#formulagemstone
#agenwanted

Rasanya bukan Pah je.
Masa nak mula berniaga.
Set minda.
Nak ada banyak masa untuk famili.
Nak bantu suami.
Nak bahagiakan mak ayah.
Nak bebas kewangan.
Nak handbag Coach, Michael Kors (Jadilah untuk masa ni)

Tapi tanpa sedar sebenarnya makin sibuk dengan whatsapp, makin leka dengan personel branding di facebook, makin kerah minda dan energy buat marketing.

Betul ke betul?? Siapa tak nak kan.. Tapi.. Sedang kita berusaha untuk itu semua. Kita lupa sesuatu. Ada yang ingin dihargai.

Ye..
Setiap orang ingin dihargai.
Setiap insan layak dihargai.
Lebih2 lagi keluarga tersayang.
Menghargai untuk terus disayangi.
Inilah penghargaan paling bernilai.

So cuti yang tak banyak ni. Sampai esok je. Pah ready untuk bersama famili. Macam Pah selalu pesan dekat anak biznes, #familyfirst. Kena pandai arrange masa. Ada masa kita tengok anak2, tengok pasangan kita, tengok wali keramat kita.

Kejayaan kita tak de ertinya tanpa mereka.

Happy Merdeka Raya untuk semua sahabat Pah. Semoga hati2 kita bersatu full with love dan diredhai Allah Taala.

Ready to disconnect for reconnect.

#seketulPahyangkuatberusaha
#isteriibumagnetrezeki

Allah sebaik2 perancang.

Pada awalnya, Pah akan digandingkan bersama Cat untuk program Assalamualaikum di Al Hijrah hari ni. Terikat dengan tugasan hakiki maka tak dapat turut serta.

Tapi pada hari ni jugak tak pergi kerja😁. Anak tak sihat. Banyak sebenarnya amanah yang tak terpikul. Memegang status apepon di dunia ni.

Kita hanya mampu merancang. Perancangan Allah lebih baik.

Good luck untuk semua dan bertabahlah atas segalanya.
Perjalanan yang masih jauh. Selagi bernafas dan memegang status Abdillah.. #isteriibumagnetrezeki
#masterstockistmeeracleSelangor

Pernah alami masalah dibawah ??👇👇
.
😭 Keputihan / Kekuningan / Kehijauan
😭 Senggugut
😭 Period Tak Teratur
😭 Period Berpanjangan & sedikit
😭 MissV Berbau
😭 MissV Gatal-gatal
😭 MissV / Celah paha melecet
😭 Bocor
😭 Kembung Perut
😭 Cyst
😭 Fibroid
😭 Terkencing tanpa sedar
😭 Buasir
.
Kalu anda salah sorang dari yg alami simptom diatas 👆👆 , disarankan bertukar kepada #BioSeleza Feminine Pad
.
Kenapa ??
💡 Bio Seleza mempunyai 4 Teknologi yang mampu merawat masalah diatas
💡 Bio Seleza satu-satunya Pad Di Dunia yg mempunyai 4 Teknologi dan DIPETANKAN
💡 Diperbuat dari 100% KAPAS , bukan kertas kitar semula
💡 Bebas dari Racun Dioksin
💡 Sangat NIPIS tapi TAK AKAN BOCOR
.
Beratus-ratus TESTIMONI keberkesanan dari pengguna yg sangat2 puas hati 👍
.
Info lanjut boleh PM/Whatsapp 📲 013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #gempakjulai #isteriibumagnetrezeki #letssuccessmakesthenoise #sayajual #sayajualonline #padbioseleza #bioseleza #padwanita #penjagaanwanita #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #senangnakboom #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #produkhot #kurangkankeputihan #kurangkansenggugut #CATchampions #CATmainsaljidiKorea

KAWAL KEPUTIHAN SEMASA HAMIL DGN BIO SELEZA !!! ✨✨
.
Ada ke yg dalam friendlist saya ni tgh berpantang atau dah nak meletop dan berpantang???
.
Kalau ada...boleh la baca2 sharing ni. Manatau awak memerlukan ke
.
Meh baca kejap...
.
Sis ni pengguna setia Bio Seleza
.
Awal guna masa dia pregnant. Guna pantyliner utk kawal keputihan semasa hamil
.
Dah bersalin semasa berpantang, guna Pad Daysafe saja. Alhamdulillah tak tembus walaupun pendarahan tu byk. Keputihan pula makin kurang dan tentulah makin selesa. Nampak simple tapi sebenarnya kesan pada si pemakai tu besar maknanya... 😍😍
.
(Kredit to sis Zahrah)
.
Kalau ada yg rasa nak try atau nak beli boleh PM atau WA je 👇👇👇
📲 ️013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal Rm50
#ProjekSTG
#2GajiSebulan
#CATChampions
#gempakjulai
#sayajual #sayajualonline #bioseleza #padwanita #keputihan #senggugut #selamatdigunakan #jomtukarpadanda #produkhot #isteriibumagnetrezeki #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #senangnakboom #masalahwanita #kesihatandalamanwanita

V E R Y R E C O M M E N D E D ❗
.
Hi semua 🙋
Ada tak kat sini ibu2 yang tengah berpantang atau tengah tunggu due date ?
.
Jom layan sharing daripada sis Noor Syahela, testimoni terbaru wanita berpantang di temani #Bioseleza. Katanya selesa sangat perut cepat kempis, badan rasa ringan dan rahim pun cepat kecut
.
Selain tu #BioSeleza ni sebenarnya sangat elok untuk kaum wanita yang ada masalah period, #keputihan, #senggugut, #cyst, #sakitpinggang & #fibroid. Jom la cuba. Mana tahu boleh sembuhkan masalah kita2 ni. InsyaAllah ☺
.
Berminat PM/WA DILA 📲 013-2759147
.
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEMPAKjulai #isteriibumagnetrezeki #sayajuak #sayajualonline #sayagunasayajual #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #bazarmalaysia #bazarkl #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazaarmalaysia

♥ SET COZUMA ♥
.
Cozuma CC Cream
.
★ Perlindungan uv yang optima(SPF30++)
★ Wajah berseri
★ Anti-radang & anti-oksidan
★ Pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
★ Kulit cerah bersinar
★ Kulit wajah lebih halus
★ Mengurangkan kedutan & garis halus
★ Kawalan kulit berminyak
★ Bedak solekan & pembetulan kulit asas
★ Menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit
.
Lipstick Cozuma & Lipgloss Cozuma
.
★ Berkolagen
★ Bibir lebih mungil
★ Merawat bibir kering
★ Senyuman menawan
★ Warna tahan lama
★ Bibir lebih sihat
★Tiada bahan kimia
★Tidak melekit
★Halal dan Solat Friendly
.
📲 PM / Whatsapp Dila 013-2759147
.
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEMPAKjulai
#CATgiKOREAmainsalji
#isteriibumagnetrezeki #sayajual #sayajualonline #setcozuma #lipstikcozuma #cccreamcozuma #setmakeup #setmakeupcozuma #halal #senangdioles #mesrawudhu #senangnakboom #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia

BERSPA DI RUMAH LEBIH MUDAH ✅Jimat masa
✅Jimat wang ringgit
✅boleh buat bila-bila masa

Hanya dengan set Marine Essence. Dari rambut sampai ke kaki dan ke dalam mulut. Marine Essence cukup untuk memanjakan diri. ✅hilangkan daki
✅hilangkan bau mulut
✅memelihara rambut dari kegatalan, kelumumur dan keguguran
✅mencerahkan kulit
✅menghilangkan bau badan

All in set Marine Essence.

Set ME ni terdiri daripada:
👉syampu
👉body wash
👉sabun
👉ubat gigi

Semua di adun dengan bahan semulajadi. So....baby pun boleh guna bahan bebas chemical ni.

Nak rasa buat SPA sendiri kat rumah? 📲 013-2759147 (Dila)
.
#projekSTG
#GEMPAKjulai
#CATchampions
#themagicofparttime
#letsuccessmakethenoise
#isteriibumagnetrezeki
#sayajual #sayajualonline #sayagunasayajual #

KECANTIKAN HAK MILIK SETIAP INSAN 😱😱😱 !!!!
.
Dulu muka kusam , tona tak sekata
Nampak sangat macam tak bermaya
Boleh buat cerita 'ITIK yang HODOH' ... 😫😫
.
Itu dulu, sebelum kenal dengan BBplus
Sekarang nie, dah jadi pengguna tegar
Kalau bukan sebab #bbplus tak merasa jadi princess nie 👑
Dah bertukar jadi 'ANGSA PUTIH' dah.. 😍😍😍😍😍
.
Itulah DDM Che Wan
Comel kan? Dah la lawo, berjaya pula tu
Bukan buat apa pun, minum bbplus tu je
Amalkan je bbplus tu, makin masyukk, makin lawoo...
Tak nak ke ???
.
📲 PM / WA 013-2759147 (Dila)
.
#CATChampions
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#TheMagicOfPartTime
#LetSuccessMakeTheNoise
#isteriibumagnetrezeki
#sayajual
#sayajualonline
#igshopmalaysia
#kakishoppingonline
#kakishopping
#kakishoppingmalaysia
#cikgucikgi
#cikgucikgu
#cikgusekolah
#kolagenmampumilik
#jomcantikuntuksuami
#rahsiapikathatisuami

Malam ni terlebih makan hehe..
Dh makan nasi..
Akak dpn rmh bagi kek coklat,ofkos merasa dulu sbb mmg suka makan kek hehe🙊🙊..
Tapi kena la bilas balik dgn #garlictablet ni..
Boleh pecahkan lemak & kolestrol jahat semasa tido nnt hehe.. Nak garlic gak??
Atau nak tau info garlic lebih lanjut?? Boleh PM/WA Umi 📲📲 017-6249487

#projekstg #catchampions #themagicofparttime #bizwithpleasure #2gajisebulan💸💸 #modalrm50jer #isteriibumagnetrezeki

CC CREAM COZUMA >>> CREAM MAGIC
.
Perkongsian untuk semua sahabat..
.
Memang mudah... jimat. Calit2 skit je dah boleh oles untuk satu muke dan leher... X payah pakai pelembab dulu pon xpe... Jimat kan??
.
Sangat2 ringan dan cpt menyerap... Yg paling best skali x rase berminyak langsung
.
Segala pori2 yg terbuka... Gelap bwh mata... Kulit x sekata. Semua dah x nmpk bila pakai cc cream kan? Licin kulit cam artis korea!! 😊😊😍😍
.
Mmg berbaloi cc cream ni..
Xpercaye?? Cuba sendiri baru tau penangannnya...
.
📲 PM/WhatsApp DILA 013-2759147
.
#projekSTG #TheMagicOfPartTime #2GAJIsebulan #whereSmartPeopleMakeMoney #LetSuccessMakeTheNoise #isteriibumagnetrezeki #GEMPAKjulai #sayajualonline #sayajual #sayagunasayajual #senangnakboom #setcozumaseries #setcozuma #cozumalipsgloss #cozumacccream #cozumalipstick #cozumashom #uitmpermatangpauh #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah

Mudah, cepat , kemas, mesra wudhu & berseri..
.
Ada x yg tak suka nak bermake up bagai klu keluar rumah..tapi tetap nk tampil ceria berseri???..ada??..kita geng la..hehe..
.
Set COZUMA Cc Cream + lipstik ni la yg sesuai utk org mcm kita ..Skrg sejak ada CC Cream ni sangat senang dan mudah jerr tak sampai 10minit dah siap..dlm kereta pun bole..saya suka sangat..plg best muka sy dh x berminyak lagi
.
~tak perlu touch up banyak kali
~tak perlu 2-3 lapisan cream
~sapuan pulak rata dan tak comot
~mudah pulak nak tanggal bila nak solat
.
Manfaat lain:
~Selain daripada tu ia juga memberi perlindungan UV yg optimum
~Antioksidan dan anti penuaan
~Memperbaiki dan membina gentian elastin /anjal
~Mengurangkan kedutan dan garis halus
~Mengetatkan liang roma
.
Lipstik pun best. Rasa ringan jer kat bibir. Diperbuat dr bhn semulajadi dan selamat. Ada kolagen pulak tu, so merawat sekali
.
📲 013-2759147 (DILA) ✌✌✌
.
#projekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #LetSuccessMakeTheNoise #whereSmartPeopleMakeMoney #isteriibumagnetrezeki #sayajualonline #sayajual #senangnakboom #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #uitmpermatangpauh #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmshahalam #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #cozumacccream #cozumalipsgloss

SEKALI PAKAI , KELEMUMUR GHAIB ⁉️😱
.
SHARING DARI DYANA AZAMI..
.
Feedback Customer beliau iaitu sis Dieyra..
.
Sis Dieyra ada masalah
»kelemumur yang sangat teruk
»kulit kepala gatal dan menggaru
.
Selepas menggunakan shampoo marine essence
» kelemumur hilang terus
» rambut wangi sepanjang hari
»kegatalan kulit kepala tiada lagi
.
Seronoknya bila Dyana dapat menambah nilai hidup orang lain..terima kasih Dik Dieyra..
.
Sesiapa mempunyai masalah rambut, cepat2 pm or whatsapp DILA 📲 013-2759137
.
Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #GEMPAKjulai #whereSmartPeopleMakeMoney #isteriibumagnetrezeki #LetSuccessMakeTheNoise #sayajualonline #sayajual #senangnakboom #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #produkhot #setmarineessence #marineessenceshampoo #marineessence #kelemumurtiada #kulitkepalatidakgatal #rambuttidakgugur #onlineshopmalaysia #sayagunasayajual

Alhamdulillah.... Risau sgt lihat jerawat+ekzema penuh kt muka. Dengan SABUN ME BEAUTY BAR muka Nurul dh ok... tq perkenalkan... First pakai pn dh rasa best sgt sbb lepas bilas rasa lembut jer muka.... 😍😍
.
Mestilah kena cosume betul2 bila guna. Nurul guna 2@3 kali sehari. Gosok plan2 n biar beberapa minit jap baru bilas. X sampai sebulan jerawat pn dh pudar. 1 bdn bleh guna. Berbaloi sungguh... 😃
.
Seketul sabun ME ni pn xabis lg😅😍... Punya la jimat kn. Tahan berbulan2. Rugi xcuba taw..
.
Jom pakat lawo dgn ME bar Beauty... 😘 Pastikan beli yang ori. Dapatkan ME beauty bar dari agen yg sah.
.
Mai pm/wassup Dila #AgenSahHaioShom
📲 013-2759147
.
BizOnline|modalRM50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#LetSuccessMakeTheNoise #whereSmartPeopleMakeMoney #isteriibumagnetrezeki #produkhot #sayajualonline #sayajual #senangnakboom #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpermatangpauh #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #cikgucikgi #cikgusekolah

💟 CIRI-CIRI UTAMA BIO SELEZA FEMININE PAD 💟
.
📌 Tiada bau yang tak menyenenagkan kerana ada funsi penyahbau
📌 Lembut dengan lapisan bebas habuk yang selesa dengan ciri serapan hebat
📌 Mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari semua sudut
.
Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah:
✅ KEPUTIHAN
✅ HAID TAK STABIL
✅ VAGINA GATAL dan BERBAU
✅ MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR UNTUK HAMIL
✅ PENING DAN KURANG TENAGA KETIKA HAID
✅ PAD BOCOR
.
❣ BIOSELEZA vs. PAD LAIN ❣
.
➡ Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
➡ Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK
kepada pemakai
➡ Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid
➡ Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah
.
Perbandingan antara jenama biasa dengan Bio Seleza :
🎆 Stuktur Asas:
🔹Jenama Biasa – Kertas
🔹Bio Seleza – Kapas lembut
.
🎆 Lapisan penyerap:
🔹Jenama Biasa – Kertas kitar semula dengan bahan penyerap yang sedikit.
🔹Bio Seleza – Di import dari JEPUN dengan molekul SAP penyerap kualiti tinggi
.
🎆 Lapisan Bawah:
🔹Jenama Biasa – Selaput yang tak telap udara
🔹Bio Seleza – Selaput yang telap udara
.
🎆 Lapisan pelekat:
🔹Jenama Biasa – Pelekat gred industri
🔹Bio Seleza – Pelekat gred makanan
.
Bio Seleza menggunakan empat teknologi terbaik untuk memelihara kesihatan manusia
✅ Teknologi Bio Velocity Ekslusif dari Korea
✅ Sinar Inframerah Jauh
✅ Ion Negatif
✅ Nano Silver
.
[TEKNOLOGI BV DI’PATENT’ KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI ‘BOOSTER’ TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]
.
Nak try 📲 DM/WhatsApp DILA 013-2759147
.
#GEMPAKjulai
#CATchampions
#isteriibumagnetrezeki
#projekSTG
#businesswithpleasure
#letsuccessmakesthenoise

Most Popular Instagram Hashtags