#isteriibumagnetrezeki

374 posts

TOP POSTS

Allah sebaik2 perancang.

Pada awalnya, Pah akan digandingkan bersama Cat untuk program Assalamualaikum di Al Hijrah hari ni. Terikat dengan tugasan hakiki maka tak dapat turut serta.

Tapi pada hari ni jugak tak pergi kerja๐Ÿ˜. Anak tak sihat. Banyak sebenarnya amanah yang tak terpikul. Memegang status apepon di dunia ni.

Kita hanya mampu merancang. Perancangan Allah lebih baik.

Good luck untuk semua dan bertabahlah atas segalanya.
Perjalanan yang masih jauh. Selagi bernafas dan memegang status Abdillah.. #isteriibumagnetrezeki
#masterstockistmeeracleSelangor

WAZE destinasi pilihan anda secara JELAS, pandu dengan arah yang betul, supaya matlamat BERJAYA dicapai..
Submit DOA banyak2.. Segalanya daripada keizinan Allah SWT.. SALAM HUJUNG MINGGU..
ASSALAMUALAIKUM..
Semoga yang membaca status ini akan sentiasa dengan mudahnya mendapat 5K yang positif!! #isteriibumagnetrezeki
#theUltimateLeader
#CATchampions
#stokismeeracleputrajaya

Layan anak2 sapadek...
Mamak sudah.. #makanpleasure
#isteriibumagnetrezeki

Apa yang diusahakan hari2 adalah demi keluarga tersayang.๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Saya percaya. Kita semua sama.

Ingin menuju #bahagiadanmembahagiakan berjaya dunia akhirat.

Selamat Malam. ๐ŸŒœ
Semoga esok lebih indah dan mudah.
Assalamualaikum.๐Ÿ’“ #isteriibumagnetrezeki

Zaman kanak-kanak antara kenangan paling best dalam hidup. Tengok anak-anak buah #isteriibumagnetrezeki seronok dengan dunia masing-masing.

Hargai setiap saat kehidupan. Bersyukurlah dengan keindahan. Yang suram dan kelam jadikan pengajaran.

Selamat pagi semua ๐Ÿ˜Š
Assalamualaikum.. ๐Ÿ˜

Assalamualaikum..
Baru dpt on air.. ๐Ÿ˜‰

Terkejar sikit hari ni. NORMAL sebenarnya. Huhu.
Da siapkan apa yang patut untuk kerja hakiki. Bancuh2 je. Otai kimia tengok mesti cakap kacang sungguh! ๐Ÿ˜‚

Yang nak selit untuk pos boleh whatsapp 019-2448156 (Arfah). Cepat sket kan. Hari ni tak de COD ye. Nak bawak anak amik vaksin lepas balik keje. Terlajak da untuk second dos. Kalau nak mai umah bagi taw je ye
Next week ๐Ÿš— macam biasa. Bizpartner/runner da balik cuti raya. So masing2 boleh fokuskan.

Ok bai.

#Superseptember
#isteriibumagnetrezeki

Last minute preparation. Harap jumpa yang matching. #isteriibumagnetrezeki nak sabar je agakยฒ je colour apa. Mujur baju pon siap. Allah permudahkan. Alhamdulillah. TQ Allah

Assalamualaikum sahabt positif semuaโคโคโคโคโค
Happy working!!
Tak kira laa.. keje opis, keje umah, keje sendiri, keje kampung... kita tetap keje kan...
So jom start langkah kita dgn ayatul Kursi. Moga Allah pelihara setiap urusan yg kita lakukan!! Urusan yg baik2 k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#picthrowback #isteriibumagnetrezeki #superbjanuary #teammeeracleputrajaya #onlinepreneur

MOST RECENT

Allah sebaik2 perancang.

Pada awalnya, Pah akan digandingkan bersama Cat untuk program Assalamualaikum di Al Hijrah hari ni. Terikat dengan tugasan hakiki maka tak dapat turut serta.

Tapi pada hari ni jugak tak pergi kerja๐Ÿ˜. Anak tak sihat. Banyak sebenarnya amanah yang tak terpikul. Memegang status apepon di dunia ni.

Kita hanya mampu merancang. Perancangan Allah lebih baik.

Good luck untuk semua dan bertabahlah atas segalanya.
Perjalanan yang masih jauh. Selagi bernafas dan memegang status Abdillah.. #isteriibumagnetrezeki
#masterstockistmeeracleSelangor

Pernah alami masalah dibawah ??๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ˜ญ Keputihan / Kekuningan / Kehijauan
๐Ÿ˜ญ Senggugut
๐Ÿ˜ญ Period Tak Teratur
๐Ÿ˜ญ Period Berpanjangan & sedikit
๐Ÿ˜ญ MissV Berbau
๐Ÿ˜ญ MissV Gatal-gatal
๐Ÿ˜ญ MissV / Celah paha melecet
๐Ÿ˜ญ Bocor
๐Ÿ˜ญ Kembung Perut
๐Ÿ˜ญ Cyst
๐Ÿ˜ญ Fibroid
๐Ÿ˜ญ Terkencing tanpa sedar
๐Ÿ˜ญ Buasir
.
Kalu anda salah sorang dari yg alami simptom diatas ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† , disarankan bertukar kepada #BioSeleza Feminine Pad
.
Kenapa ??
๐Ÿ’ก Bio Seleza mempunyai 4 Teknologi yang mampu merawat masalah diatas
๐Ÿ’ก Bio Seleza satu-satunya Pad Di Dunia yg mempunyai 4 Teknologi dan DIPETANKAN
๐Ÿ’ก Diperbuat dari 100% KAPAS , bukan kertas kitar semula
๐Ÿ’ก Bebas dari Racun Dioksin
๐Ÿ’ก Sangat NIPIS tapi TAK AKAN BOCOR
.
Beratus-ratus TESTIMONI keberkesanan dari pengguna yg sangat2 puas hati ๐Ÿ‘
.
Info lanjut boleh PM/Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #gempakjulai #isteriibumagnetrezeki #letssuccessmakesthenoise #sayajual #sayajualonline #padbioseleza #bioseleza #padwanita #penjagaanwanita #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #senangnakboom #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #produkhot #kurangkankeputihan #kurangkansenggugut #CATchampions #CATmainsaljidiKorea

KAWAL KEPUTIHAN SEMASA HAMIL DGN BIO SELEZA !!! โœจโœจ
.
Ada ke yg dalam friendlist saya ni tgh berpantang atau dah nak meletop dan berpantang???
.
Kalau ada...boleh la baca2 sharing ni. Manatau awak memerlukan ke
.
Meh baca kejap...
.
Sis ni pengguna setia Bio Seleza
.
Awal guna masa dia pregnant. Guna pantyliner utk kawal keputihan semasa hamil
.
Dah bersalin semasa berpantang, guna Pad Daysafe saja. Alhamdulillah tak tembus walaupun pendarahan tu byk. Keputihan pula makin kurang dan tentulah makin selesa. Nampak simple tapi sebenarnya kesan pada si pemakai tu besar maknanya... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
(Kredit to sis Zahrah)
.
Kalau ada yg rasa nak try atau nak beli boleh PM atau WA je ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ ๏ธ013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal Rm50
#ProjekSTG
#2GajiSebulan
#CATChampions
#gempakjulai
#sayajual #sayajualonline #bioseleza #padwanita #keputihan #senggugut #selamatdigunakan #jomtukarpadanda #produkhot #isteriibumagnetrezeki #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #senangnakboom #masalahwanita #kesihatandalamanwanita

V E R Y R E C O M M E N D E D โ—
.
Hi semua ๐Ÿ™‹
Ada tak kat sini ibu2 yang tengah berpantang atau tengah tunggu due date ?
.
Jom layan sharing daripada sis Noor Syahela, testimoni terbaru wanita berpantang di temani #Bioseleza. Katanya selesa sangat perut cepat kempis, badan rasa ringan dan rahim pun cepat kecut
.
Selain tu #BioSeleza ni sebenarnya sangat elok untuk kaum wanita yang ada masalah period, #keputihan, #senggugut, #cyst, #sakitpinggang & #fibroid. Jom la cuba. Mana tahu boleh sembuhkan masalah kita2 ni. InsyaAllah โ˜บ
.
Berminat PM/WA DILA ๐Ÿ“ฒ 013-2759147
.
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEMPAKjulai #isteriibumagnetrezeki #sayajuak #sayajualonline #sayagunasayajual #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #bazarmalaysia #bazarkl #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazaarmalaysia

โ™ฅ SET COZUMA โ™ฅ
.
Cozuma CC Cream
.
โ˜… Perlindungan uv yang optima(SPF30++)
โ˜… Wajah berseri
โ˜… Anti-radang & anti-oksidan
โ˜… Pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
โ˜… Kulit cerah bersinar
โ˜… Kulit wajah lebih halus
โ˜… Mengurangkan kedutan & garis halus
โ˜… Kawalan kulit berminyak
โ˜… Bedak solekan & pembetulan kulit asas
โ˜… Menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit
.
Lipstick Cozuma & Lipgloss Cozuma
.
โ˜… Berkolagen
โ˜… Bibir lebih mungil
โ˜… Merawat bibir kering
โ˜… Senyuman menawan
โ˜… Warna tahan lama
โ˜… Bibir lebih sihat
โ˜…Tiada bahan kimia
โ˜…Tidak melekit
โ˜…Halal dan Solat Friendly
.
๐Ÿ“ฒ PM / Whatsapp Dila 013-2759147
.
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEMPAKjulai
#CATgiKOREAmainsalji
#isteriibumagnetrezeki #sayajual #sayajualonline #setcozuma #lipstikcozuma #cccreamcozuma #setmakeup #setmakeupcozuma #halal #senangdioles #mesrawudhu #senangnakboom #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia

BERSPA DI RUMAH LEBIH MUDAH โœ…Jimat masa
โœ…Jimat wang ringgit
โœ…boleh buat bila-bila masa

Hanya dengan set Marine Essence. Dari rambut sampai ke kaki dan ke dalam mulut. Marine Essence cukup untuk memanjakan diri. โœ…hilangkan daki
โœ…hilangkan bau mulut
โœ…memelihara rambut dari kegatalan, kelumumur dan keguguran
โœ…mencerahkan kulit
โœ…menghilangkan bau badan

All in set Marine Essence.

Set ME ni terdiri daripada:
๐Ÿ‘‰syampu
๐Ÿ‘‰body wash
๐Ÿ‘‰sabun
๐Ÿ‘‰ubat gigi

Semua di adun dengan bahan semulajadi. So....baby pun boleh guna bahan bebas chemical ni.

Nak rasa buat SPA sendiri kat rumah? ๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila)
.
#projekSTG
#GEMPAKjulai
#CATchampions
#themagicofparttime
#letsuccessmakethenoise
#isteriibumagnetrezeki
#sayajual #sayajualonline #sayagunasayajual #

KECANTIKAN HAK MILIK SETIAP INSAN ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!!!
.
Dulu muka kusam , tona tak sekata
Nampak sangat macam tak bermaya
Boleh buat cerita 'ITIK yang HODOH' ... ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ
.
Itu dulu, sebelum kenal dengan BBplus
Sekarang nie, dah jadi pengguna tegar
Kalau bukan sebab #bbplus tak merasa jadi princess nie ๐Ÿ‘‘
Dah bertukar jadi 'ANGSA PUTIH' dah.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Itulah DDM Che Wan
Comel kan? Dah la lawo, berjaya pula tu
Bukan buat apa pun, minum bbplus tu je
Amalkan je bbplus tu, makin masyukk, makin lawoo...
Tak nak ke ???
.
๐Ÿ“ฒ PM / WA 013-2759147 (Dila)
.
#CATChampions
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#TheMagicOfPartTime
#LetSuccessMakeTheNoise
#isteriibumagnetrezeki
#sayajual
#sayajualonline
#igshopmalaysia
#kakishoppingonline
#kakishopping
#kakishoppingmalaysia
#cikgucikgi
#cikgucikgu
#cikgusekolah
#kolagenmampumilik
#jomcantikuntuksuami
#rahsiapikathatisuami

Malam ni terlebih makan hehe..
Dh makan nasi..
Akak dpn rmh bagi kek coklat,ofkos merasa dulu sbb mmg suka makan kek hehe๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š..
Tapi kena la bilas balik dgn #garlictablet ni..
Boleh pecahkan lemak & kolestrol jahat semasa tido nnt hehe.. Nak garlic gak??
Atau nak tau info garlic lebih lanjut?? Boleh PM/WA Umi ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 017-6249487

#projekstg #catchampions #themagicofparttime #bizwithpleasure #2gajisebulan๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ #modalrm50jer #isteriibumagnetrezeki

CC CREAM COZUMA >>> CREAM MAGIC
.
Perkongsian untuk semua sahabat..
.
Memang mudah... jimat. Calit2 skit je dah boleh oles untuk satu muke dan leher... X payah pakai pelembab dulu pon xpe... Jimat kan??
.
Sangat2 ringan dan cpt menyerap... Yg paling best skali x rase berminyak langsung
.
Segala pori2 yg terbuka... Gelap bwh mata... Kulit x sekata. Semua dah x nmpk bila pakai cc cream kan? Licin kulit cam artis korea!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mmg berbaloi cc cream ni..
Xpercaye?? Cuba sendiri baru tau penangannnya...
.
๐Ÿ“ฒ PM/WhatsApp DILA 013-2759147
.
#projekSTG #TheMagicOfPartTime #2GAJIsebulan #whereSmartPeopleMakeMoney #LetSuccessMakeTheNoise #isteriibumagnetrezeki #GEMPAKjulai #sayajualonline #sayajual #sayagunasayajual #senangnakboom #setcozumaseries #setcozuma #cozumalipsgloss #cozumacccream #cozumalipstick #cozumashom #uitmpermatangpauh #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah

Mudah, cepat , kemas, mesra wudhu & berseri..
.
Ada x yg tak suka nak bermake up bagai klu keluar rumah..tapi tetap nk tampil ceria berseri???..ada??..kita geng la..hehe..
.
Set COZUMA Cc Cream + lipstik ni la yg sesuai utk org mcm kita ..Skrg sejak ada CC Cream ni sangat senang dan mudah jerr tak sampai 10minit dah siap..dlm kereta pun bole..saya suka sangat..plg best muka sy dh x berminyak lagi
.
~tak perlu touch up banyak kali
~tak perlu 2-3 lapisan cream
~sapuan pulak rata dan tak comot
~mudah pulak nak tanggal bila nak solat
.
Manfaat lain:
~Selain daripada tu ia juga memberi perlindungan UV yg optimum
~Antioksidan dan anti penuaan
~Memperbaiki dan membina gentian elastin /anjal
~Mengurangkan kedutan dan garis halus
~Mengetatkan liang roma
.
Lipstik pun best. Rasa ringan jer kat bibir. Diperbuat dr bhn semulajadi dan selamat. Ada kolagen pulak tu, so merawat sekali
.
๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (DILA) โœŒโœŒโœŒ
.
#projekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #LetSuccessMakeTheNoise #whereSmartPeopleMakeMoney #isteriibumagnetrezeki #sayajualonline #sayajual #senangnakboom #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #uitmpermatangpauh #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmshahalam #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #cozumacccream #cozumalipsgloss

SEKALI PAKAI , KELEMUMUR GHAIB โ‰๏ธ๐Ÿ˜ฑ
.
SHARING DARI DYANA AZAMI..
.
Feedback Customer beliau iaitu sis Dieyra..
.
Sis Dieyra ada masalah
ยปkelemumur yang sangat teruk
ยปkulit kepala gatal dan menggaru
.
Selepas menggunakan shampoo marine essence
ยป kelemumur hilang terus
ยป rambut wangi sepanjang hari
ยปkegatalan kulit kepala tiada lagi
.
Seronoknya bila Dyana dapat menambah nilai hidup orang lain..terima kasih Dik Dieyra..
.
Sesiapa mempunyai masalah rambut, cepat2 pm or whatsapp DILA ๐Ÿ“ฒ 013-2759137
.
Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #GEMPAKjulai #whereSmartPeopleMakeMoney #isteriibumagnetrezeki #LetSuccessMakeTheNoise #sayajualonline #sayajual #senangnakboom #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #produkhot #setmarineessence #marineessenceshampoo #marineessence #kelemumurtiada #kulitkepalatidakgatal #rambuttidakgugur #onlineshopmalaysia #sayagunasayajual

Alhamdulillah.... Risau sgt lihat jerawat+ekzema penuh kt muka. Dengan SABUN ME BEAUTY BAR muka Nurul dh ok... tq perkenalkan... First pakai pn dh rasa best sgt sbb lepas bilas rasa lembut jer muka.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mestilah kena cosume betul2 bila guna. Nurul guna 2@3 kali sehari. Gosok plan2 n biar beberapa minit jap baru bilas. X sampai sebulan jerawat pn dh pudar. 1 bdn bleh guna. Berbaloi sungguh... ๐Ÿ˜ƒ
.
Seketul sabun ME ni pn xabis lg๐Ÿ˜…๐Ÿ˜... Punya la jimat kn. Tahan berbulan2. Rugi xcuba taw..
.
Jom pakat lawo dgn ME bar Beauty... ๐Ÿ˜˜ Pastikan beli yang ori. Dapatkan ME beauty bar dari agen yg sah.
.
Mai pm/wassup Dila #AgenSahHaioShom
๐Ÿ“ฒ 013-2759147
.
BizOnline|modalRM50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#LetSuccessMakeTheNoise #whereSmartPeopleMakeMoney #isteriibumagnetrezeki #produkhot #sayajualonline #sayajual #senangnakboom #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpermatangpauh #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #cikgucikgi #cikgusekolah

๐Ÿ’Ÿ CIRI-CIRI UTAMA BIO SELEZA FEMININE PAD ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“Œ Tiada bau yang tak menyenenagkan kerana ada funsi penyahbau
๐Ÿ“Œ Lembut dengan lapisan bebas habuk yang selesa dengan ciri serapan hebat
๐Ÿ“Œ Mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari semua sudut
.
Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah:
โœ… KEPUTIHAN
โœ… HAID TAK STABIL
โœ… VAGINA GATAL dan BERBAU
โœ… MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR UNTUK HAMIL
โœ… PENING DAN KURANG TENAGA KETIKA HAID
โœ… PAD BOCOR
.
โฃ BIOSELEZA vs. PAD LAIN โฃ
.
โžก Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
โžก Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK
kepada pemakai
โžก Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid
โžก Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah
.
Perbandingan antara jenama biasa dengan Bio Seleza :
๐ŸŽ† Stuktur Asas:
๐Ÿ”นJenama Biasa โ€“ Kertas
๐Ÿ”นBio Seleza โ€“ Kapas lembut
.
๐ŸŽ† Lapisan penyerap:
๐Ÿ”นJenama Biasa โ€“ Kertas kitar semula dengan bahan penyerap yang sedikit.
๐Ÿ”นBio Seleza โ€“ Di import dari JEPUN dengan molekul SAP penyerap kualiti tinggi
.
๐ŸŽ† Lapisan Bawah:
๐Ÿ”นJenama Biasa โ€“ Selaput yang tak telap udara
๐Ÿ”นBio Seleza โ€“ Selaput yang telap udara
.
๐ŸŽ† Lapisan pelekat:
๐Ÿ”นJenama Biasa โ€“ Pelekat gred industri
๐Ÿ”นBio Seleza โ€“ Pelekat gred makanan
.
Bio Seleza menggunakan empat teknologi terbaik untuk memelihara kesihatan manusia
โœ… Teknologi Bio Velocity Ekslusif dari Korea
โœ… Sinar Inframerah Jauh
โœ… Ion Negatif
โœ… Nano Silver
.
[TEKNOLOGI BV DIโ€™PATENTโ€™ KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI โ€˜BOOSTERโ€™ TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]
.
Nak try ๐Ÿ“ฒ DM/WhatsApp DILA 013-2759147
.
#GEMPAKjulai
#CATchampions
#isteriibumagnetrezeki
#projekSTG
#businesswithpleasure
#letsuccessmakesthenoise

KETULAN DARAH KELUAR SELEPAS MENGGUNAKAN PAD BIO SELEZA!!๐Ÿ˜ฑ
.
Ini buktinya!!
.
Pengalaman dari kawan sendiri yg menggunakan Bio Seleza selepas melahirkan anak ke-5
.
Sebelum2 ni guna pad biasa jer tp selepas try Bio Seleza, terkejut dia tgk darah beku keluar berketul2..
.
Bayangkan kalau darah yg berketul-ketul tu berkampung dlm rahim bertahun2..
Mungkinkah itu penyebab berlakunya penyakit cyst, kanser servik dll...๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
.
Cegah sebelum parah..
Jom bertukar sekarang kpd pad Bio Seleza untuk kesihatan yg lebih baik dimasa hadapan
.
Macamana nak dapatkannya??? Hubungi ๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEMPAKjulai
#CATgiKOREAmainsalji
#TheMagicOfPartTime
#LetSuccessMakesTheNoise
#sayajual
#sayajualonline
#senangnakboom
#bioseleza
#padbioseleza
#isteriibumagnetrezeki
#andabuatandaberjaya
#meletopraya
#igshopmalaysia
#kakishoppingmalaysia
#kakishoppingonline
#produkhot
#jomsinggah
#perak
#selangor
#putrajaya
#sayagunasayajual

Kenapa mesti cozuma??? Mesti ramai yg blm tau...
.
๐Ÿ“Œ Cozuma Lipstik & Lipgloss
.
Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti sutera , kemasan satin dgn liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama
.
Teknologi unik serbuk warna
โฅ Ekstrak buah betik dn sfera kolagen untuk bibir gebu
โฅ Biji minyak safflower dan minyak cottonseed untuk meluncur dgn hebat dan memberi kemasan satin
โฅ Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
โฅ Squalane untuk rasa licin dan ringan
.
Lipstik tanpa plumbum selamat untuk bibir, lembut , melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir secara semulajadi.... Warna pn comel2 cantik2 sesuai dgn warna kulit asia..
.
๐Ÿ“Œ Cozuma CC Cream
.
๐Ÿ’ฎ Perlindungan uv yang optima(SPF30++)
๐Ÿ’ฎ Wajah berseri
๐Ÿ’ฎ Anti-radang & anti-oksidan
๐Ÿ’ฎ Pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
๐Ÿ’ฎ Kulit cerah bersinar
๐Ÿ’ฎ Kulit wajah lebih halus
๐Ÿ’ฎ Mengurangkan kedutan & garis halus
๐Ÿ’ฎ Kawalan kulit berminyak
๐Ÿ’ฎ Bedak solekan & pembetulan kulit asas
๐Ÿ’ฎ Menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit...
.
Best sgt kannn... Kalo best, marilah cuba... Byk sgt manfaat... Disamping cantik kulit juga akan menjadi sihat dan awet muda... Cik abg pn terus terpukau๐Ÿ˜.... InsyaAllah
.
Jom manjakan diri dgn set cozuma... Kerana dirimu begitu berharga dan jgn tua seblm usia... Jangan tunggu lamaยฒ...
.
Jangan maluยฒ Pm / Whatsapp 013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #GEMPAKjulai #CATgiKOREAmainsalji #TheMagicOfPartTime #LetSuccessMakesTheNoise #cozuma #cozumalipstick #cozumacccream #setmakeup #sayajual #sayajualonline #senangnakboom #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia #meletopraya #bazarmalaysia #bazarkl #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #isteriibumagnetrezeki #usahatanggakejayaan #basicmakeupset

Assalamualaikum!!!
.
Rayakan sebulan...
.
Ada yang buntu nak masak apa untuk open house nanti??!!!! Meh sini nk kabo...
.
Kami ada jual D'Chef Paste yang sangat mudah disediakan & sedap...
.
Ada 4 jenis masakan boleh dibuat. Antaranya:
โžก Briyani
โžก Asam Pedas
โžก Rendang Daging
โžก Kunyit + bawang putih
.
Korang suka pes yang mana?? ๐Ÿ˜‰ Jom grab PROMOSI ni sementara ada...
.
FREE Raya Paper Bag dgn setiap pembelian:
โžก D'Chef Paste ( Pilih 2 Jenis)
โžก Min Kaffe (2 kotak)
โžก Min Kaffe Cookies (1 kotak)
.
Berminat boleh WhatsApp/DM๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila)
.
Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions #GEMPAKjulai #CATgiKOREAmainsalji #TheMagicOfPartTime #LetSuccessMakesTheNoise #isteriibumagnetrezeki #consultantstg #bazarkl #bazarmalaysiaonline #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #senangnakboom #sayajual #sayajualonline #produkhot #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgucikgu

TURUN 2 KILO DAN GASTRIK TOTALLY GONE
.
Alhamdulillah, hot testimoni daripada customer Cikgu Aida, Pn Sarinah, dari Labis
.
Semalam baru dia wasap Cikgu Aida cerita happynya dia turun 2 kilo berat badan dengan hanya amalkan satu set PKP
.
Husbandnya pun happy sangat bila dah tak perlu uruskan dia yang ada gastrik teruk, hingga tak boleh tolerate dengan nasi. Allahu.. dah macam-macam ubat gastrik dicuba tapi set PKP memang terbukti berkesan. Bila husband ke JB singgah lagi di Kulai untuk beli 2 set lagi
.
Best betul bila boleh tambah nilai kesihatan orang lain. Set pkp memang terbaik. Terbukti berkesan! Kandungan magnesium yang tinggi dalam Min Kaffe membantu mengurangkan kandungan asid dalam perut
.
Haa... Tu yang gastrik dah takde. Min Kaffe turut kaya dengan garam mineral lain, membantu kekal kenyang dan bertenaga. Garlic agen detox terbaik dan mencairkan lemak lemak degil. Best kan!
.
๐Ÿ“ฒ Hubungi 013-2759147 (Dila). Konsultan sah SHOM... ๐Ÿ˜‰
.
#ProjekSTG #isteriibumagnetrezeki #2gajisebulan #joyfuljune #letsuccessmakesthenoise #setpkp #setkempisperut #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #sayajual #sayajualonline #perakian #putrajaya #selangorian #selangor #kedah #kelantan #johor #minkaffe #garlictablet #kopigarambuluh #cikgucikgi #cikgusekolah #kopi #produkshom #konsultansahshom #gastrik #angindalambadan

BIO SELEZA DOKTOR SAKIT KEPALA???
.
Bismillahirrahmanirrahim
.
Nak share testimoni sendiri. 1 hari akak tetiba rasa sakit kepala Yang amat kebetulan minyak angin xde nak minum min kaffe puasa ler pulak..
.
Terasa nak berbuka jer masa tu.. Tapi memikirkan nk mengantinya dh ada 9 hari. Teringat plak pantiliner bioseleza
.
Camner plak nk menampal? Guna paper tape takut kulit rosak. Terpandang inner scarf akak pun tempek & sarung tak sampai 5 minit, dah boleh buat kerja macam biasa walaupun masih berdenyut tak perasan bila hilangnya sakit... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Alhamdulillah lega....
.
Untuk lebih info boleh hubungi konsultan sah ๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila)
.
#joyfuljune #2gajisebulan #isteriibumagnetrezeki #letsuccessmakesthenoise #projekstg #produkshom #sayajual #sayajualonline #konsultansahshom #senangnakboom #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #onlineshopmalaysia #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #bazarmalaysiaonline #bazarkl #bazarpaknilprodukkecantikan #bioseleza #menyembuhkansakitkepala #mengurangkansenggugut #mengurangkankeputihan #bazaar #bioselezapad #bioselezapantyliner #bioselezafemininepad

MALAS NAK MAKEUP??? TAK DE MASALAH LAGI...
.
Saya ni jenis yang malassss nak makeup! Tapi dek faktor kerjaya terpaksa juga sebab nak pi jumpa client kan. Takde la muka nampak pucat lesi dan tak bermaya
.
Sangat mudah menggunakan Cozuma CC Cream dan Lipstick Cozuma ni. Dengan cozuma series, calit2 je dah siap... Dap dap dap siap!
.
Tak sampai 5 minit pun! Jimat masa....dan cantik berseri-seri!
.
Ingin mencuba? Mai ๐Ÿ“ฒ PM/WhatsApp 013-2759147 (Dila)... Kita deal sampai jadi!! ๐Ÿ’ช
.
#projekstg #2gajisebulan #isteriibumagnetrezeki #belumcubabelumtahu #setmakeup #cozumalipstick #cozumacccream #cozuma #sayajual #sayajualonline #baranghot #igshopmalaysia #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #senangnakboom #cikgucikgi #cikgucikgu #cikgusekolah #ceriadipagiraya #jomcantik #naturalmakeup #calitcalitcantik #konsultansahshom #produkshom #meletopraya #projekstg

Most Popular Instagram Hashtags