[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#istanabudaya

64127 posts

TOP POSTS

안녕하세요
annyeonghaseyo ❤
Our 2nd day duty for the
43rd IFAWPCA Convention Seoul 2017.

#ifawpca2017 #ifawpca #artistanaistanabudaya #istanabudaya #seoulkorea

Anda rasa ..?? Apa yang akan saya lakukan ...#istanabudaya #anakseni #seniituindah

Jom ramai-ramai ke Panggung Bangsawan Melaka, Melaka untuk menonton Teater “Tun Fatimah” lakonan Maya Karin, Remy Ishak, Ashraff Muslim dan ramai lagi pada 20 dan 21 Oktober 2017 jam 8 malam. Untuk pembelian tiket, sila hubungi Jaja 0166009282, Hamime 0176463816 atau Pejabat Perbadanan Ketua Menteri Melaka (CMI) 062346617. Selain itu, pembelian tiket juga boleh dibuat di pejabat CMI, Aras Bawah, Menara MITC, Ayer Keroh, Melaka. #tunfatimah #istanabudaya #cmi

#tb haihhh....sokay sokay... next year we try again...😔😔☺ #istanabudaya

kami disini.. #carboothsale at #istanabudaya mai mai mai!! dok setup nih!! #nyawablack #blackpirlo #blackcookies

U guys rock! Thank you for the entertainment and for bringing rock kapak memories alive again! Here's a selfie of us! 🤘🤘🤘 😎😎😎 @syamel_official @fatiyalatiff @lankristal @awieofficial #Mnasir #RoddyKristal #Awie&;SuperFriends #IstanaBudaya

Lepak santai jap.....
#manaabgmanaadiknieee
#Istanabudaya

Always catching my attention #klcc #kltower #istanabudaya #mycity #mynegaraku

Latihan #tunfatimah @ #istanabudaya
Tu dia guru silat I.

MOST RECENT

Semalam sempat menonton teater Lindap Kasih Teja dengan penampilan khas @kakgirlsebenar yang membawa watak Mak Inang...well done Kak Girl u nailed character Mak Inang very well.

As we know, teater bukanlah mudah berbanding dengan drama sebab apa sebab drama u can retake the scene, tapi bila teater you on live and on stage u tak boleh buat silap, kalau silap pandai2 la cover...fuhhhh😅😅😅 to Dean Production, walaupon kamu bukanlah sehebat Rumah Citra Karya by Kak Erma Fatima mahupon Datin Seri Tiara, tapi uols membuktikan kamu juga mampu "berdiri sama tinggi, duduk sama rendah" . Big Applause 👏👏👏 Kisah Tun Teja anak bangsawan Pahang yang di bawa lari ke Melaka untuk di nikahi dengan Sultan sebelum kejatuhan Melaka. Hebat bukan❤️
.
.
.
.
.
.
.
#teater #istanabudaya #lindapkasihteja #yayasanwarisanjohor #johor #artist #instaseleb #artismalaysia #lovequotes #love

NAK HILANGKAN BAU BADAN TAPI ALAH DENGAN DEODORAN
..
Penggunaan deodoran tidak sesuai dengan semua orang.
Ada jenis yang berkulit sensitif. Alah dengan
deodoran. Bila terkena sikit pun kulit jadi merah atau meruam.
Tapi bila tak pakai, badan jadi berbau pula. Malu dengan
kawan2 atau orang sekeliling. ..
Anda tidak perlu RISAU LAGI. Dengan menggunakan Spray
CL, masalah bau badan yang menganggu dapat diselesaikan
SEPANTAS 3 SAAT SAHAJA. Dan BEBAS BAU SELAMA 24 JAM. ..
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.
..
Untuk maklumat lanjut : ..
Whatsapp 0133282699 sekarang. ..
..
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #dropshipdiperlukan #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted #segar #istanabudaya #produkalami

ISTIMEWANYA IVMIST
Macam minyak angin biasa tapi istimewanya IVMIST ni adalah rumusan terhebat nano bio teknologi yang menghasilkan zarah minyak yang lebih halus sehinggakan boleh disembur seperti air.

Menakjubkan!!! IVMist mampu merawat banyak penyakit. Antaranya:
✍bertindak mencair lendir punca masalah resdung yang terperangkap di dalam rongga hidung
✍lendir² ini akn dibersihkan secara sihat
💎Istimewanya IVMist
💦mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
💦selamat tanpa kesan sampingan, kandungan 100% herba terpilih
💦jimat wang (harga mampu milik)
💦pelbagai kegunaan
💦sesuai semua peringkat umur

Diperbuat daripada 10 bahan herba organik terpilih.
1. Habbatus Sauda
2. Serai
3. Halia
4. Kelapa Dara
5. Pudina
6. Saffron
7. Limau Purut
8. Halia Bara
9. Argan
10. Eucalyptus

Banyak manfaat IVMIST, cubalah!!! 013 6322103

ISTIMEWANYA IVMIST
Macam minyak angin biasa tapi istimewanya IVMIST ni adalah rumusan terhebat nano bio teknologi yang menghasilkan zarah minyak yang lebih halus sehinggakan boleh disembur seperti air.

Menakjubkan!!! IVMist mampu merawat banyak penyakit. Antaranya:
✍bertindak mencair lendir punca masalah resdung yang terperangkap di dalam rongga hidung
✍lendir² ini akn dibersihkan secara sihat
💎Istimewanya IVMist
💦mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
💦selamat tanpa kesan sampingan, kandungan 100% herba terpilih
💦jimat wang (harga mampu milik)
💦pelbagai kegunaan
💦sesuai semua peringkat umur

Diperbuat daripada 10 bahan herba organik terpilih.
1. Habbatus Sauda
2. Serai
3. Halia
4. Kelapa Dara
5. Pudina
6. Saffron
7. Limau Purut
8. Halia Bara
9. Argan
10. Eucalyptus

Banyak manfaat IVMIST, cubalah!!! 013 6322103

ISTIMEWANYA IVMIST
Macam minyak angin biasa tapi istimewanya IVMIST ni adalah rumusan terhebat nano bio teknologi yang menghasilkan zarah minyak yang lebih halus sehinggakan boleh disembur seperti air.

Menakjubkan!!! IVMist mampu merawat banyak penyakit. Antaranya:
✍bertindak mencair lendir punca masalah resdung yang terperangkap di dalam rongga hidung
✍lendir² ini akn dibersihkan secara sihat
💎Istimewanya IVMist
💦mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
💦selamat tanpa kesan sampingan, kandungan 100% herba terpilih
💦jimat wang (harga mampu milik)
💦pelbagai kegunaan
💦sesuai semua peringkat umur

Diperbuat daripada 10 bahan herba organik terpilih.
1. Habbatus Sauda
2. Serai
3. Halia
4. Kelapa Dara
5. Pudina
6. Saffron
7. Limau Purut
8. Halia Bara
9. Argan
10. Eucalyptus

Banyak manfaat IVMIST, cubalah!!! 013 6322103

In Ola Bola rehearsal right now. #OlaBolaMusical #IstanaBudaya

Haaa nak kongsi ni...siapa yang nak gigi putih berseri boleh dapatkan Ivtbright. Mmg best sangat.
.
Mulut segar dan buih pun banyak.
.
Nak bawak gi kerja senang,
Nak balik kampung senang, tambah2 cuti sekolah ni. Haaa. .
TO ORDER
📲013-6322103
.

Ada tak yang mengalami gigi sensitif? Dah pakai itu ini pun masih sakit?
.
Jom atasi gigi sensitif dengan ivtbright. Bila dah pakai ivtbright ni memang rasa best sangat.. rasa pudinanya. Rasa cengkihnya.. bahan ni laa boleh rawat masalah tu. .
Sapa yang nak cuba?
TO ORDER
📲013-6322103
.

Produk herbal Pemutih Gigi Berkesan IV Bright.
.
APA KELEBIHAN DARI UBAT GIGI IV TBRIGHT INI?
✔ Menanggalkan Plak/karat.
✔ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
✔ Meredakan gigi sensitif .
✔Mengurangkan nafas berbau.
✔ Mengelakkan air liur rosak.
✔ Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
100% BAHAN HERBA DALAM UBAT GIGI
1. Cengkih
2. Kayu Manis
3. Garam
4. Pudina
5. Streblus Asper
.
TO ORDER
📲013- 6322103

Most Popular Instagram Hashtags