#istanabudaya

63651 posts

TOP POSTS

Jangan lupa singgah di Carboot Sale Raya Aidiladha bersama Selebriti di Laman Santai, Istana Budaya pada 24-27 Ogos 2017 dari jam 6 ptg hingga 2 pg...
.
Merchandise Wings ada jual di sana...
#carbootsale
#lamansantai
#istanabudaya

Suara demam lak wktu rkman vdeo utk event pop yeh yeh haiiih
#istanabudaya #cikgunstudent #popyehyeh #schoolband

#tb haihhh....sokay sokay... next year we try again...😔😔☺ #istanabudaya

SAYAP ILUSI.. masih ada 3 malam konsert lagi.. 📷 @maestro_ridwan
KONSERT WINGS & SUPERFRIENDS -BELENGGU IRAMA-
.
■ 6, 7, 8 dan 9 April 2017
.
■ Panggung Sari, Istana Budaya, Kuala Lumpur
.
■ Harga tiket adalah seperti berikut: RM80 / RM150 / RM200 / RM250 / RM300 / RM350
.
Outlet tiket :
.
● www.airasiaredtix.com
● Rock Corner The Gardens, The Curves, Subang Parade
● Victoria Music Sg.Wang & Amcorp Mall
● Artist Gallery Queensbay Mall & Gurney Plaza, Penang
● Sayap-Sayap Wings - 0122666877 - whatsapp
.
#wingsandsuperfriends
#belengguirama #sayap2wings #istanabudaya
#getreadyforpoyo

Lepak santai jap.....
#manaabgmanaadiknieee
#Istanabudaya

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

Layan #awiesuperfriends show.. best!! Show sampai hari Ahad ni. Cepat beli ticket korang! 🤘#istanabudaya #rockers #selfie

One of #AbamJack nye most favourite moment during #diasemanishoneymuzikal ! Thank you so much semua yang dtg ke #IstanaBudaya menonton kami! U guys memang sporting habis! God bless all of u!

MOST RECENT

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot
#SeniUntukSemua
#IniTeaterKita

Dari @revolutionstage :-
Anda berminat? Kami masih lagi mencari anda untuk membantu kami 🙅
.
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari
#IstanaBudaya
#Teater2017
#TeaterMalaysia
#KataSapot
#SukanSea2017

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya.
. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapotlokal

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya.
. 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot

@revolutionstage mempersembahkan sebuah Karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan telah kembali! TEATER ASRAMA-RA!
.
Sebuah cerita yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh tidak disangkakan. Jadi apa kesudahannya? Datang dan lihat.
. 🏠 Tempat: Lambang Sari, Istana Budaya. . 📆Tarikh: 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti account Instagram kami di @revolutionstage. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot
.
Nak tix boleh book dengan saya, harga akan diberitahu di masa akan datang, tak lama je lagi.

.
Repost from @revolutionstage using @RepostRegramApp - Boleh dikatakan sebuah karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang diminati ramai. Karya ini sering disebut-sebut untuk dipentaskan kembali kerana terpukau dengan lakonan-lakonan yang mantap!
Kini kami bakal mementaskan kembali TEATER ASRAMA-RA!
Bertempat di LAMBANG SARI, ISTANA BUDAYA.
Pada 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Free kan masa anda pada waktu tersebut! Sentiasa support kami!. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot
#ootd

Repost from @revolutionstage - Boleh dikatakan sebuah karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang diminati ramai. Karya ini sering disebut-sebut untuk dipentaskan kembali kerana terpukau dengan lakonan-lakonan yang mantap!
Kini kami bakal mementaskan kembali TEATER ASRAMA-RA!
Bertempat di LAMBANG SARI, ISTANA BUDAYA.
Pada 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Free kan masa anda pada waktu tersebut! Sentiasa support kami!. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot
#ootd

Boleh dikatakan sebuah karya dan arahan oleh @khairunazwanrs yang diminati ramai. Karya ini sering disebut-sebut untuk dipentaskan kembali kerana terpukau dengan lakonan-lakonan yang mantap!
Kini kami bakal mementaskan kembali TEATER ASRAMA-RA!
Bertempat di LAMBANG SARI, ISTANA BUDAYA.
Pada 8, 9 dan 10 SEPTEMBER 2017.
.
Free kan masa anda pada waktu tersebut! Sentiasa support kami!. .
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#katasapot
#ootd

Most Popular Instagram Hashtags