#iselljubah

5346 posts

TOP POSTS

[BAJU MELAYU MODERN FIRDAUS]
.
HARGA JUALAN RM229
HARGA PROMO RM189
FREE POSTAGES SM/SS
.
⭐LUXURY GERMANY COTTON
✔cooling material
✔diimport khas dari luar negara
✔fabric luxury germany cotton
✔terletak kemas di badan
✔Memberi effect mewah, nyaman
✔tak mudah renyuk tapi senang iron!
.
⭐REKAAN BAJU MELAYU MODERN
✔Berkonsepkan SMART FIT
✔Tak ketat di dada dan tak terlalu longgar ✔Confirm! bro paling kacak & smart raya
.
⭐ZIP SOROK DI BAHAGIAN TEPI BAJU
✔ memudahkan bro nak pakai baju melayu modern ni
.
✔POCKET DISEBELAH KIRI
✔SULAMAN LOGO EXCLUSIVE
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #bajumelayumodern #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#bajumelayu #sedondonraya #terapiinstagram

Ehem2.. Tgh kira masa nk tunggu release ke dearies sume?? Nahh akak lanje teaser #themajesticekj
.
Definisi couple mewah tapi of course lah harga MAMPU MILIK 😘. Akak tak nak ckp byk.. Biar gmbr je berbicara.. 😉
.
Jumpa hari ni!
.
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

💝READY STOK KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE GIFT & FREE POSTAGE
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE (sah sehingga 12/05/17)
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

💝SALE LICIN STOK, DAPATKAN SEBELUM STOK LICIN💝
.
Yeay !!!🎇🎇🎇 Masa yg ditunggu tunggu dah tiba!! SALE LICIN STOK memang superb murah kaw kaw👍👍👍
.
Sepasang set couple hanya RM 160 sahaja FREE POSTAGE 🎁🎈😍 Nak beli single pun boleh
.
💝COMBO COUPLE PLATINUM💝
.
🎀JUBAH PLATINUM SPECIAL🎀
- Material High Quality Peach Koshibo
- Material tangan High Quality Cotton Linen
- Whudu' Friendly
- BF Friendly
- IRONLESS
- Kain sejuk dipakai
- Flowy (tak melekap pada badan)
- Pocket sebelah kanan
- Size Available (S / M / L / XL)
- Good Quality and Trendy
- Tak jarang
- A cut
.
🎀KURTA GENTLEMAN SPECIAL🎀
- Material High Quality Cotton Linen
- Exclusive CUFFLINK with magic button
- ironless
- Comfortable collar with magic button - Kain sejuk dipakai
- Pocket sebelah kanan (hidden zip)
- pocket sebelah kiri
- pocket di dada
- Size Available (S / M / L / XL)
- Good Quality and Trendy
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.

#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram
#coupleraya2017 #bajufamily

NOW RELEASE READY STOK:
🎇The Majestic Couple🎇
.
LIMITED FOR 50 SET/ COLOUR
.
Exclusively for those who looking for luxurious outfit this Eid. Perfect for any of your special day too (nikah/wedding)
.
Comes with 2 colors. Red & Grey
.
Every colors only produced in 50 set as we wanted it to be super-special for you and love one

SIZES AVAILABLE FROM S -2 XL
.
Fine finishing with exclusive detailing of Egyptian Lace for elegant apparance
.
Material Como Crepe for maximum comfort
.
Set The Majestic
Normal Price RM 259 🌸INTRODUCTION SPECIAL:
RM 240 ONLY ! SAVE RM 19* NOWWW
.
Jubah THE MAJESTIC
Normal Price RM 169
🌸INTRODUCTION SPECIAL
>> RM 159
.
Kurta THE MAJESTIC
Normal Price RM 99
🌸INTRODUCTION SPECIAL
>> RM 89
.
POSTAGE EXC
.
SET RM 10 SM 15SS
JUBAH RM 7 SM 10SS
KURTA RM 7 SM 10SS
.
🌸FOR ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

#customerfeedbackEKJ
.
Alhamdulillah, happy customer dapat kurta #grandeur ni .
TAHNIAH sebab BERJAYA GRAB time READY STOK. Sekarang ada saiz yg dah sold out tau, tapi kalau awak nak, boleh join preorder 😘. Next postage utk preorder 24/4
.
Cepat grab this chance, kalo tak melepas la nk pakai raya ni😭😭
.
UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

[NOW RELEASE JUBAH AINUL MARHDIAH FREE POSTAGE, FREE KHIMAR! WOWW]
.
JUBAH AINUL MARHDIAH
💘HARGA ASAL: RM249
💘HARGA PROMO :RM199
📮FREE POSTAGE
.
🌹MATERIAL: CHIFFON SUPER ROSE
✔HIGH QUALITY
✔ FLOWY, RINGAN
✔ SENANG iron
✔ FULL lining dengan kain jersey gred A
✔ Tidak jarang
✔Tidak PANAS dan ANTI PELUH
.
🌹REKAAN DESIGN DUA LAYER
✔EKSKLUSIF & ANGGUN
.
🌹TANGAN DIREKA KHAS SEPERTI HANDSOCK
✔AURAT NO 1
✔ada getah di bahagian tangan supaya melekat dengan kemas
.
🌹WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY
.
🌹SUSUNAN BATU SWAROSKI
✔Bukan jer Nampak “BERIMAN” tapi mampu memberikan effect “GLAMOUR dan EKSKLUSIF”
.
🌹9 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
.
🌹PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #pengantin2017 #setpengantin #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahmuslimaheksklusif #sedondonraya #terapiinstagram

Nak tido dah ke?
.
Cuci mata dulu dgn set couple terbaru ni😍
.
Baju raya boleh, baju kahwin boleh, baju tunang pun boleh
.
3 in 1😘😘😘
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

MOST RECENT

[NOW RELEASE JUBAH AINUL MARHDIAH FREE POSTAGE, FREE KHIMAR! WOWW]
.
JUBAH AINUL MARHDIAH
💘HARGA ASAL: RM249
💘HARGA PROMO :RM199
📮FREE POSTAGE
.
🌹MATERIAL: CHIFFON SUPER ROSE
✔HIGH QUALITY
✔ FLOWY, RINGAN
✔ SENANG iron
✔ FULL lining dengan kain jersey gred A
✔ Tidak jarang
✔Tidak PANAS dan ANTI PELUH
.
🌹REKAAN DESIGN DUA LAYER
✔EKSKLUSIF & ANGGUN
.
🌹TANGAN DIREKA KHAS SEPERTI HANDSOCK
✔AURAT NO 1
✔ada getah di bahagian tangan supaya melekat dengan kemas
.
🌹WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY
.
🌹SUSUNAN BATU SWAROSKI
✔Bukan jer Nampak “BERIMAN” tapi mampu memberikan effect “GLAMOUR dan EKSKLUSIF”
.
🌹9 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
.
🌹PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #pengantin2017 #setpengantin #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahmuslimaheksklusif #sedondonraya #terapiinstagram

[NOW RELEASE SET COUPLE JUBAH AINUL MARHDIAH ❤️ BAJU MELAYU FIRDAUS]
.
🌹SET PENGERAT KASIH SAYANG yg WAJIB DIMILIKI🌹
.
"Eh, awak ni pengantin baru ke?? Sweet jer akak tengok sedondon gitu"
.
Akak confirm, korang mesti nk dapat pertanyaan macam kat atas tu kan??
.
Hihi.. Sbb tulah akak panggil set couple ni "SET BERCINTA". Ape taknyer, bila tgk je jubah Ainul Mardhiah & Baju Melayu Firdaus ni, rasa cinta bertambah2 kt shuben kitew😘
.
Baru tengok je, kalau dah pakai, insyaAllah #tilljannah lah ikatan tu🌹
.
Ya Allah, manis sgt bahagianya rasa😍
.
Jom order utk #sedondon dengan yang tersayang 😁
.
Sekarang harga promosi tau. Harga asal RM 440, sekarang PROMOSI HANYA RM 380 & FREE POSTAGE!! 👏
.
1 set couple: RM 380
BM Firdaus sahaja: RM 189
J Ainul Mardhiah sahaja: RM 199
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak beli asing pun bole👍👍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #bajumelayuslimfit #ukhwahti #tijmb2 #setraya #bajupengantin
#setcoupleraya #setsuamiisteri #jubahmuslimah

[BAJU MELAYU MODERN FIRDAUS]
.
HARGA JUALAN RM229
HARGA PROMO RM189
FREE POSTAGES SM/SS
.
⭐LUXURY GERMANY COTTON
✔cooling material
✔diimport khas dari luar negara
✔fabric luxury germany cotton
✔terletak kemas di badan
✔Memberi effect mewah, nyaman
✔tak mudah renyuk tapi senang iron!
.
⭐REKAAN BAJU MELAYU MODERN
✔Berkonsepkan SMART FIT
✔Tak ketat di dada dan tak terlalu longgar ✔Confirm! bro paling kacak & smart raya
.
⭐ZIP SOROK DI BAHAGIAN TEPI BAJU
✔ memudahkan bro nak pakai baju melayu modern ni
.
✔POCKET DISEBELAH KIRI
✔SULAMAN LOGO EXCLUSIVE
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #bajumelayumodern #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#bajumelayu #sedondonraya #terapiinstagram

[NOW RELEASE JUBAH AINUL MARHDIAH FREE POSTAGE, FREE KHIMAR! WOWW]
.
JUBAH AINUL MARHDIAH
💘HARGA ASAL: RM249
💘HARGA PROMO :RM199
📮FREE POSTAGE
.
🌹MATERIAL: CHIFFON SUPER ROSE
✔HIGH QUALITY
✔ FLOWY, RINGAN
✔ SENANG iron
✔ FULL lining dengan kain jersey gred A
✔ Tidak jarang
✔Tidak PANAS dan ANTI PELUH
.
🌹REKAAN DESIGN DUA LAYER
✔EKSKLUSIF & ANGGUN
.
🌹TANGAN DIREKA KHAS SEPERTI HANDSOCK
✔AURAT NO 1
✔ada getah di bahagian tangan supaya melekat dengan kemas
.
🌹WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY
.
🌹SUSUNAN BATU SWAROSKI
✔Bukan jer Nampak “BERIMAN” tapi mampu memberikan effect “GLAMOUR dan EKSKLUSIF”
.
🌹9 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
.
🌹PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #pengantin2017 #setpengantin #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahmuslimaheksklusif #sedondonraya #terapiinstagram

[SUMAYYAH DRESS READY STOCK, FREE POSTAGE dengan PERCUMA KHIMAR RM 49! WOWW]
.
❤SUMAYYAH Seindah namanya..❤
.
💘HARGA PROMO RAMADHAN: RM179 FREE POSTAGES
.
🌹MATERIAL: DUBAI COMO CREPE
✔EKSKLUSIF, TERLETAK, TIDAK MELEKAP dan yang paling best SENANG giler nak IRON tapi TAK MUDAH KEDUT!
.
Nak pakai seharian pon tak ada masalah
.
🌹REKAAN DESIGN DUA LAYER
✔Potongan 2 layer di bahagian hadapan
✔ baju lebih “flowy” dan semestinya lebih “anggun”
.
🌹PUPLUM CUT DI BAHAGIAN TANGAN
✔Bahagian tangan baju menggunakan rekaan PUPLUM CUT direka khas
✔First in Malaysia gitew
✔Tak akan dapat di mana-mana brand lagi tau
✔Beri effect “glamour”
✔Ada lapisan dalam yg berfungsi seperti handsock
.
Iye la.. berfesyen tu aurat kena la utamakan jugak! Of coz Dress Sumayyah pilihan yang tepat!
.
🌹WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY
.
🌹SUSUNAN BATU SWAROSKI
✔Bukan jer nampak “beriman” bila menggayakan dress sumayyah ni, tapi dengan taburan swaroski jugak mampu memberikan effect “glamour dan eksklusif”
.
🌹 9 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
.
🌹PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49😘
✔special offer
✔super labuh
✔Super eksklusif
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

Nak tido dah ke?
.
Cuci mata dulu dgn set couple terbaru ni😍
.
Baju raya boleh, baju kahwin boleh, baju tunang pun boleh
.
3 in 1😘😘😘
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

#customerfeedbackEKJ
.
Alhamdulillah, set baju melayu + sampin + butang RM 190 SAHAJA😘😘
.
MEMANG TERBAIK, RUGI SANGAT KALAU XGRAB😭
.

UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #bajumelayu2017 #ukhwahti #tijmb2 #setraya #bajumelayumoden
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

#customerfeedbackEKJ
.
Alhamdulillah, set baju melayu + sampin + butang RM 190 SAHAJA😘😘
.
MEMANG TERBAIK, RUGI SANGAT KALAU XGRAB😭
.

UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #bajumelayu2017 #ukhwahti #tijmb2 #setraya #bajumelayumoden
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

[OFFER SPECIAL SEMPENA PRE-RAMADHAN - TERHAD SEHINGGA 31/5 JER!!]
.
Khas utk sis dan cinta hati sedondon ke majlis berbuka puasa & openhouse raya nnti. Mesti byk jemputan beraya kan nanti?? Takkan la nk pakai baju raya sama setiap hari..Nak juga yg SIMPLE tapi MEMUKAU?
.
Confirm kengkawan sedara jeles abis bila sis dan kesayangan sedondon cantik jelita & kacak bergaya bila dtg beraya nnt😍😉
.
Tawaran HEBAT! Satu set lengkap! .
For Him - Kurta Grandeur
For Her - Fleur Suit (inc Top+ Pant)
.
HANYA RM 170!! Yesss .. Jgn tak caya RM 170 dpt 3 item dr koleksi meletops ni!
.
HARGA ASAL : All inc RM 238 JIMAT RM 68 WOWW!!
.

DETAILS :

Fleur Suit
BLOUSE
✅ Material crepe printed & como crepe dgn corak2 menarik
✅ Rekaan blouse doll yang sopan & tak pendek ✅ Labuh blouse tutup punggung dgn baik
✅ BF- FRIENDLY / MESRA MENYUSU (hidden zip di dpn)
✅ WUDHU' FRIENDLY (hidden zip di lengan)

PANTS
✅ Cutting palazo , bell bottom utk efek langsing
✅ Loose dan tak ketat melekat
✅ Material Como crepe yg selesa utk aktiviti seharian
✅ Poket Kiri Kanan
✅ Pinggang strecthable
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

Nak tido dah ke?
.
Cuci mata dulu dgn set couple terbaru ni😍
.
Baju raya boleh, baju kahwin boleh, baju tunang pun boleh
.
3 in 1😘😘😘
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

Nak tido dah ke?
.
Cuci mata dulu dgn set couple terbaru ni😍
.
Baju raya boleh, baju kahwin boleh, baju tunang pun boleh
.
3 in 1😘😘😘
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[OFFER SPECIAL SEMPENA PRE-RAMADHAN - TERHAD SEHINGGA 31/5 JER!!]
.
Khas utk sis dan cinta hati sedondon ke majlis berbuka puasa & openhouse raya nnti. Mesti byk jemputan beraya kan nanti?? Takkan la nk pakai baju raya sama setiap hari..Nak juga yg SIMPLE tapi MEMUKAU?
.
Confirm kengkawan sedara jeles abis bila sis dan kesayangan sedondon cantik jelita & kacak bergaya bila dtg beraya nnt😍😉
.
Tawaran HEBAT! Satu set lengkap! .
For Him - Kurta Grandeur
For Her - Fleur Suit (inc Top+ Pant)
.
HANYA RM 170!! Yesss .. Jgn tak caya RM 170 dpt 3 item dr koleksi meletops ni!
.
HARGA ASAL : All inc RM 238 JIMAT RM 68 WOWW!!
.

DETAILS :

Fleur Suit
BLOUSE
✅ Material crepe printed & como crepe dgn corak2 menarik
✅ Rekaan blouse doll yang sopan & tak pendek ✅ Labuh blouse tutup punggung dgn baik
✅ BF- FRIENDLY / MESRA MENYUSU (hidden zip di dpn)
✅ WUDHU' FRIENDLY (hidden zip di lengan)

PANTS
✅ Cutting palazo , bell bottom utk efek langsing
✅ Loose dan tak ketat melekat
✅ Material Como crepe yg selesa utk aktiviti seharian
✅ Poket Kiri Kanan
✅ Pinggang strecthable
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[OFFER SPECIAL SEMPENA PRE-RAMADHAN - TERHAD SEHINGGA 31/5 JER!!]
.
Khas utk sis dan cinta hati sedondon ke majlis berbuka puasa & openhouse raya nnti. Mesti byk jemputan beraya kan nanti?? Takkan la nk pakai baju raya sama setiap hari..Nak juga yg SIMPLE tapi MEMUKAU?
.
Confirm kengkawan sedara jeles abis bila sis dan kesayangan sedondon cantik jelita & kacak bergaya bila dtg beraya nnt😍😉
.
Tawaran HEBAT! Satu set lengkap! .
For Him - Kurta Grandeur
For Her - Fleur Suit (inc Top+ Pant)
.
HANYA RM 170!! Yesss .. Jgn tak caya RM 170 dpt 3 item dr koleksi meletops ni!
.
HARGA ASAL : All inc RM 238 JIMAT RM 68 WOWW!!
.

DETAILS :

Fleur Suit
BLOUSE
✅ Material crepe printed & como crepe dgn corak2 menarik
✅ Rekaan blouse doll yang sopan & tak pendek ✅ Labuh blouse tutup punggung dgn baik
✅ BF- FRIENDLY / MESRA MENYUSU (hidden zip di dpn)
✅ WUDHU' FRIENDLY (hidden zip di lengan)

PANTS
✅ Cutting palazo , bell bottom utk efek langsing
✅ Loose dan tak ketat melekat
✅ Material Como crepe yg selesa utk aktiviti seharian
✅ Poket Kiri Kanan
✅ Pinggang strecthable
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[OFFER SPECIAL SEMPENA PRE-RAMADHAN - TERHAD SEHINGGA 31/5 JER!!]
.
Khas utk sis dan cinta hati sedondon ke majlis berbuka puasa & openhouse raya nnti. Mesti byk jemputan beraya kan nanti?? Takkan la nk pakai baju raya sama setiap hari..Nak juga yg SIMPLE tapi MEMUKAU?
.
Confirm kengkawan sedara jeles abis bila sis dan kesayangan sedondon cantik jelita & kacak bergaya bila dtg beraya nnt😍😉
.
Tawaran HEBAT! Satu set lengkap! .
For Him - Kurta Grandeur
For Her - Fleur Suit (inc Top+ Pant)
.
HANYA RM 170!! Yesss .. Jgn tak caya RM 170 dpt 3 item dr koleksi meletops ni!
.
HARGA ASAL : All inc RM 238 JIMAT RM 68 WOWW!!
.

DETAILS :

Fleur Suit
BLOUSE
✅ Material crepe printed & como crepe dgn corak2 menarik
✅ Rekaan blouse doll yang sopan & tak pendek ✅ Labuh blouse tutup punggung dgn baik
✅ BF- FRIENDLY / MESRA MENYUSU (hidden zip di dpn)
✅ WUDHU' FRIENDLY (hidden zip di lengan)

PANTS
✅ Cutting palazo , bell bottom utk efek langsing
✅ Loose dan tak ketat melekat
✅ Material Como crepe yg selesa utk aktiviti seharian
✅ Poket Kiri Kanan
✅ Pinggang strecthable
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[OFFER SPECIAL SEMPENA PRE-RAMADHAN - TERHAD SEHINGGA 31/5 JER!!]
.
Khas utk sis dan cinta hati sedondon ke majlis berbuka puasa & openhouse raya nnti. Mesti byk jemputan beraya kan nanti?? Takkan la nk pakai baju raya sama setiap hari..Nak juga yg SIMPLE tapi MEMUKAU?
.
Confirm kengkawan sedara jeles abis bila sis dan kesayangan sedondon cantik jelita & kacak bergaya bila dtg beraya nnt😍😉
.
Tawaran HEBAT! Satu set lengkap! .
For Him - Kurta Grandeur
For Her - Fleur Suit (inc Top+ Pant)
.
HANYA RM 170!! Yesss .. Jgn tak caya RM 170 dpt 3 item dr koleksi meletops ni!
.
HARGA ASAL : All inc RM 238 JIMAT RM 68 WOWW!!
.

DETAILS :

Fleur Suit
BLOUSE
✅ Material crepe printed & como crepe dgn corak2 menarik
✅ Rekaan blouse doll yang sopan & tak pendek ✅ Labuh blouse tutup punggung dgn baik
✅ BF- FRIENDLY / MESRA MENYUSU (hidden zip di dpn)
✅ WUDHU' FRIENDLY (hidden zip di lengan)

PANTS
✅ Cutting palazo , bell bottom utk efek langsing
✅ Loose dan tak ketat melekat
✅ Material Como crepe yg selesa utk aktiviti seharian
✅ Poket Kiri Kanan
✅ Pinggang strecthable
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[READY STOK KURTA EGYPT]
.
📌Material berkualiti tinggi Hakkone Cotton 100% selesa,sejuk,mudah digosok
.
📌Cutting regular slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat malaysia
.
📌Pilihan warna terkini 2017
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
Harga mampu milik LAUNCH PRICE RM 95. HARGA ASAL RM120
.
Sesuai dipakai utk multifunction sesuai digayakan ke mana2.😍 So apa tunggu lagi!! Jom jd pembeli terawal utk dpt harga diskaun😍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

[READY STOK KURTA EGYPT]
.
📌Material berkualiti tinggi Hakkone Cotton 100% selesa,sejuk,mudah digosok
.
📌Cutting regular slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat malaysia
.
📌Pilihan warna terkini 2017
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
Harga mampu milik LAUNCH PRICE RM 95. HARGA ASAL RM120
.
Sesuai dipakai utk multifunction sesuai digayakan ke mana2.😍 So apa tunggu lagi!! Jom jd pembeli terawal utk dpt harga diskaun😍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

[READY STOK KURTA EGYPT]
.
📌Material berkualiti tinggi Hakkone Cotton 100% selesa,sejuk,mudah digosok
.
📌Cutting regular slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat malaysia
.
📌Pilihan warna terkini 2017
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
Harga mampu milik LAUNCH PRICE RM 95. HARGA ASAL RM120
.
Sesuai dipakai utk multifunction sesuai digayakan ke mana2.😍 So apa tunggu lagi!! Jom jd pembeli terawal utk dpt harga diskaun😍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags