[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iselljubah

4490 posts

TOP POSTS

Gaya cam baru akadnikah je kan??
.
Aura bahagia tu tersebar ke hati admin jugak 🌹
.
Sape dah grab set ainul mardhiah & baju melayu firdaus??
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtastylo #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ramadhan #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#sayangramadhan #anggunsolehah #terapiinstagram

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtasalahuddin #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kurtastylo #kurtasmart #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#rayasedondon #anggunsolehah #terapiinstagram

UPDATE STOK KURTA ARYANN
.
Stok yg ada: L, XL sahaja
.
Harga maintain sale RM 99 FREE POSTAGE😘
.
Kurta Aryann akan buat abam2 jadi smart boh👏 tak caye? Try lah pakai gerenti puas hati 👍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#kurtaaryann #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #kurtastylo #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #wehavehaveyo #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #kurtaslimfit #slimfit #jubahcouplemurah #bajumelayumodern #kurtamurah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#bajumelayu #sedondonraya #terapiinstagram

Jom shopping di butik zawarasp .. Sale sampai clear uols.. Memang berbaloi baloi😘😘😘 #zawarasungaipetani #sungaipetani #kedah #zawaralovers #zawaradarlings #iselljubah

NEW KURTA READY STOK 🎁
.
.
KURTA MALEEQ sangat selesa dipakai dan slimfit membuatkan abam2 nampak sado pulak tu 💪
.
MATERIAL (KURTA MALEEQ)
.
📌Material berkualiti tinggi Hakkone Cotton100% selesa,sejuk,mudah digosok
.
📌Cutting regular slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat Malaysia
.
📌6 Warna Pilihan terkini 2017
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
📌Ready stock. Selepas menerima bayaran admin akan pos keesokkannya
.
📣HARGA PROMOSI RM 90
📣HARGA ASAL RM130
.
📲Whatsapp KOD "MALEEQ" ke 01120833005
.
📲Whatsapp KOD "MALEEQ" ke 01120833005
.
📲Whatsapp KOD "MALEEQ" ke 01120833005
.
#kurtamaleeq #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #kurtastylo #bajuraya2017 #rayahaji2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #ajimaura #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #kurtaslimfit #slimfit #jubahcouplemurah #kurtabangsawan #kurtamurah #kurtaraya #setraya #thebangsawan
#bajumelayu #sedondonraya #terapiinstagram

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

[TAWARAN HEBAT FREE POSTAGE & FREE INSTANT SHAWL HINGGA 11 MEI 2017]

GRAND NYER RAYA SPECIAL !!
Khas utk yg tak smpt grab batch pertama aritu. The Grandeur Set akak restock batch-2.

4 warna confirm letops utk korang pilih. Sempena restock batch-2, special offer utk korang
.

DETAILS #grandnyerrayaspecial
The Grandeur Set Couple
(inc Jubah & Kurta)

NORMAL PRICE : RM220
.
OFFER SPECIAL : RM 199 (Save RM 21)
.
NAK BONUS ??
.
🎁 FREE CAMILLA INSTANT BAWAL
worth RM 49
🚚 FREE SHIPPING INC SBH & SARAWAK worth RM 10 sm RM
15
.
❌ OFFER ENDS AT 11th MAY
.
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

Bayangkn di pagi raya ni sis dan kesayangan sweet sedondon gitu.. Meletops! 😍❤
.

Available READY-STOCK
Limited 100 set per color
.
Dah available stok ni moh ler cepat2 grab sblom habis
.
Jom order utk #sedondon dengan yang tersayang 😁
.
1 set couple: RM 199
Kurta sahaja: RM 79
Jubah sahaja: RM 130
.

Nak beli asing pun bole👍👍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

MOST RECENT

BLACK DIAMOND JUBAH BELLA AMMARA

Material : exclusive dull satin
price : RM139.00 (inclusive GST)
product care : Suitable for Machine washable & iron with steam or dry with medium heat
Size : XS TO XXL

For more detail or order Whatsapp
01121112805

#lalalandshoppemalaysia #bellaammaraagent #dsbellaammara #blackdiamondjubah #sayajual #sayajualjubah #sayajualdress #jubahblackseries #jubahdiamond #jubahlawa #jubahcantik #seriusbuyer #nobackoutbuyer #isell #iselljubah

BLACK DIAMOND JUBAH BELLA AMMARA

Material : exclusive dull satin
price : RM139.00 (inclusive GST)
product care : Suitable for Machine washable & iron with steam or dry with medium heat
Size : XS TO XXL

For more detail or order Whatsapp
01121112805

#lalalandshoppemalaysia #bellaammaraagent #dsbellaammara #blackdiamondjubah #sayajual #sayajualjubah #sayajualdress #jubahblackseries #jubahdiamond #jubahlawa #jubahcantik #seriusbuyer #nobackoutbuyer #isell #iselljubah

BLACK DIAMOND JUBAH BELLA AMMARA

Material : exclusive dull satin
price : RM139.00 (inclusive GST)
product care : Suitable for Machine washable & iron with steam or dry with medium heat
Size : XS TO XXL

For more detail or order Whatsapp
01121112805

#lalalandshoppemalaysia #bellaammaraagent #dsbellaammara #blackdiamondjubah #sayajual #sayajualjubah #sayajualdress #jubahblackseries #jubahdiamond #jubahlawa #jubahcantik #seriusbuyer #nobackoutbuyer #isell #iselljubah

BLACK DIAMOND JUBAH BELLA AMMARA

Material : exclusive dull satin
price : RM139.00 (inclusive GST)
product care : Suitable for Machine washable & iron with steam or dry with medium heat
Size : XS TO XXL

For more detail or order Whatsapp
01121112805

#lalalandshoppemalaysia #bellaammaraagent #dsbellaammara #blackdiamondjubah #sayajual #sayajualjubah #sayajualdress #jubahblackseries #jubahdiamond #jubahlawa #jubahcantik #seriusbuyer #nobackoutbuyer #isell #iselljubah

🌷NEW ARRIVAL READY STOK Zahra Suit Syarie🌷
_
✔️ Design Suit Syarie’Paling Sopan Dan Mampu Milik 😍 Yess! Inilah Design Suit yang berkonsepkan Syarie pertama di Malaysia. Tak biasa nampak kan sebelum ni?😉 Siap ada lapisan dibahagian depan buat awak kelihatan lebih super “sopan”dan super“ayu”like a princess gituh heee.
_
✔️ Material Dubai Como Crepe dan High Quality Chiffon Crystal, material yang beralun, tidak jarang dan mudah iron. Sangat selesa dengan cuaca kita. Memang ramai yang puas hati dengan material ini😍
_
✔️ Free khimar super labuh bernilai RM 69, special offer tau untuk awak semua. Nak bagi free je tudung ni. Jadi tak yah pening-pening nak cari tudung match pulak😍👍 jimat duit, jimat masa
_
✔️ Seluar palazzo versi skirt, tak ikut bentuk kaki dan flowy. Sangat selesa dipakai 😍
_
✔️ 9 kombinasi warna trending 2018, semua warna up to date and terkini tau 😍❤️
_
✔️ Susunan batu swarovski menampakkan lebih exclusive, glamour dan bergaya. Memang cantik sangat✨
_
Harga PROMO: RM 179 FREE POSTAGE
.
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ZAHRA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ZAHRA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ZAHRA' ke 01120833005

🌷NEW ARRIVAL READY STOK Zahra Suit Syarie🌷
_
✔️ Design Suit Syarie’Paling Sopan Dan Mampu Milik 😍 Yess! Inilah Design Suit yang berkonsepkan Syarie pertama di Malaysia. Tak biasa nampak kan sebelum ni?😉 Siap ada lapisan dibahagian depan buat awak kelihatan lebih super “sopan”dan super“ayu”like a princess gituh heee.
_
✔️ Material Dubai Como Crepe dan High Quality Chiffon Crystal, material yang beralun, tidak jarang dan mudah iron. Sangat selesa dengan cuaca kita. Memang ramai yang puas hati dengan material ini😍
_
✔️ Free khimar super labuh bernilai RM 69, special offer tau untuk awak semua. Nak bagi free je tudung ni. Jadi tak yah pening-pening nak cari tudung match pulak😍👍 jimat duit, jimat masa
_
✔️ Seluar palazzo versi skirt, tak ikut bentuk kaki dan flowy. Sangat selesa dipakai 😍
_
✔️ 9 kombinasi warna trending 2018, semua warna up to date and terkini tau 😍❤️
_
✔️ Susunan batu swarovski menampakkan lebih exclusive, glamour dan bergaya. Memang cantik sangat✨
_
Harga PROMO: RM 179 FREE POSTAGE
.
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ZAHRA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ZAHRA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ZAHRA' ke 01120833005
.
#kurungmoden #setcouplemurah #kurungsyarie #jubahwanita #bajuraya2017 #tunicmurah #offcewear #bajurayasedondon #jubahwanita #jubahmuslimah #bazaarpaknil #setcouple #kurungdewasa #kurungmodenmurahmalaysia #zahrasuit #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #muslimahsuit #bynuramirah #bynurhafizah11
#ajimaura #sedondonraya #terapiinstagram

[ new collection ]

JUBAH NIRMALA

RM85 je.. kami belanja pos untuk semenanjung.. sabah sarawak tambah RM5 aje. ✔ pilihan saiz xs hingga 5xl
✔ material royal silk, tidak melekap
✔ a cut ✔ poket sebelah kanan
✔ bf friendly

#jubahmurah #jubahhitam #jubahbunga #jubahprinted #jubahplussize #jubahsaizbesar #jubahnursing #sayajual #sayajualjubah #ruangrezekihanania #bazarpaknil #baazarpaknil #isell #iselljubah #jubahborong #jubahmuslimah #jubahcantik

[RESTOK KURUNG SYARIE + PROMO PRICE + FREE POSTAGE]
.
Harga biasa RM 169
Harga PROMO RM 149 SAHAJA!! FREE POSTAGE 😍 JIMAT SANGAT WOWW!!
.
Konsepnya senang jer, SIAPA CEPAT DIA DAPAT. NOW or NEVER!
.
Stok dah sangat2 limited, utk order terus berikan details ni ya 💗
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Warna:
Saiz:
.
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
#kurungmoden #setcouplemurah #kurungsyarie #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanita #jubahmuslimah #bazaarpaknil #setcouple #kurungdewasa #kurungmodenmurahmalaysia #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#ajimaura #sedondonraya #terapiinstagram

[SALE KASI LICIN KURTA SALAHUDIN!!! INI KALILAH WAJIB GRAB😱😱😱]
.
Warna: GOLD
Saiz Available: M, L & XL sahaja
.
Harga SALE: RM 80 FREE POSTAGE😘
.
Stok tak banyak dah, HANYA YG PANTAS DAPAT GRAB!
.
🌸UNTUK ORDER:
.
Berikan:
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Warna & saiz:
.
.
☎ WHATSAPP "SALAHUDDIN" 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP "SALAHUDDIN" 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP "SALAHUDDIN" 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtamurah #kurta #kurtastylo #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #ajimaura #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #kurtaslimfit #slimfit #jubahcouplemurah #kurtaelrah #bajumelayumodern #salekurta #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#bajumelayu #sedondonraya #terapiinstagram

[SALE KASI LICIN KURTA SALAHUDIN!!! INI KALILAH WAJIB GRAB😱😱😱]
.
Warna: DARK BROWN
Saiz Available: L & XL sahaja
.
Harga SALE: RM 80 FREE POSTAGE😘
.
Stok tak banyak dah, HANYA YG PANTAS DAPAT GRAB!
.
🌸UNTUK ORDER:
.
Berikan:
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Warna & saiz:
.
.
☎ WHATSAPP "SALAHUDDIN" 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP "SALAHUDDIN" 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP "SALAHUDDIN" 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtamurah #kurta #kurtastylo #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #ajimaura #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #kurtaslimfit #slimfit #jubahcouplemurah #kurtaelrah #bajumelayumodern #salekurta #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#bajumelayu #sedondonraya #terapiinstagram

[RESTOK KURUNG SYARIE + PROMO PRICE + FREE POSTAGE]
.
Harga biasa RM 169
Harga PROMO RM 149 SAHAJA!! FREE POSTAGE 😍 JIMAT SANGAT WOWW!!
.
Konsepnya senang jer, SIAPA CEPAT DIA DAPAT. NOW or NEVER!
.
Stok dah sangat2 limited, utk order terus berikan details ni ya 💗
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Warna:
Saiz:
.
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
#kurungmoden #setcouplemurah #kurungsyarie #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanita #jubahmuslimah #bazaarpaknil #setcouple #kurungdewasa #kurungmodenmurahmalaysia #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#ajimaura #sedondonraya #terapiinstagram

[RESTOK KURUNG SYARIE + PROMO PRICE + FREE POSTAGE]
.
Harga biasa RM 169
Harga PROMO RM 149 SAHAJA!! FREE POSTAGE 😍 JIMAT SANGAT WOWW!!
.
Konsepnya senang jer, SIAPA CEPAT DIA DAPAT. NOW or NEVER!
.
Stok dah sangat2 limited, utk order terus berikan details ni ya 💗
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Warna:
Saiz:
.
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
#kurungmoden #setcouplemurah #kurungsyarie #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanita #jubahmuslimah #bazaarpaknil #setcouple #kurungdewasa #kurungmodenmurahmalaysia #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#ajimaura #sedondonraya #terapiinstagram

[RESTOK KURUNG SYARIE + PROMO PRICE + FREE POSTAGE]
.
Harga biasa RM 169
Harga PROMO RM 149 SAHAJA!! FREE POSTAGE 😍 JIMAT SANGAT WOWW!!
.
Konsepnya senang jer, SIAPA CEPAT DIA DAPAT. NOW or NEVER!
.
Stok dah sangat2 limited, utk order terus berikan details ni ya 💗
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Warna:
Saiz:
.
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'KURUNG SYARIE' ke 01120833005
.
#kurungmoden #setcouplemurah #kurungsyarie #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanita #jubahmuslimah #bazaarpaknil #setcouple #kurungdewasa #kurungmodenmurahmalaysia #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#ajimaura #sedondonraya #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags