[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iselljubah

5247 posts

TOP POSTS

Bayangkn di pagi raya ni sis dan kesayangan sweet sedondon gitu.. Meletops! 😍❤
.

Available READY-STOCK
Limited 100 set per color
.
Dah available stok ni moh ler cepat2 grab sblom habis
.
Jom order utk #sedondon dengan yang tersayang 😁
.
1 set couple: RM 199
Kurta sahaja: RM 79
Jubah sahaja: RM 130
.

Nak beli asing pun bole👍👍
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

Ats permintaan ramai abam boss decide utk adakan balik👏
.
Promo FREE POSTAGE + FREE CAMILLA INSTANT BAWAL sempena bermulanya Ramadhan ! Yayyyy
.
Dalam masa 2 bulan, 3x restok dah tau👏👍👍 Memang aura grandeur lah raya ni
.
DETAILS :
.
Apa sis dapat Dengan setiap pembelian Set Couple The Grandeur??
.
🎊 SPECIAL promo price - RM 199 (n/p RM 220)
.
🎁 FREE Camila Instant Bawal bernilai RM 49
.
🚛 FREE postage seluruh Malaysia
.
Bayar hanya RM 199
✔DAPAT JUBAH + KURTA
✔TUDUNG
✔FREE POSTAGE
.
Pengsan bangun balik pengsan bangun balik sbb tak caya kan?? Wowwww ohsem !😱😭 Jgn smpai terlepas sis
.
Mgkin ni last promo smpai Raya ! Lepas ni harga akn dinaikkan ke RM 220 /set + takda free lagi
.
⚠️ Amaran : SEMENTARA STOK MASIH ADA

SIZE ?

Jgn risau XS - XXL (harga sama, xde xtra chrge utk size bsr)

JOM SEDONDON LETOPS RAYA NI!
.
❌ OFFER ENDS AT 31st MAY
.
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[READY STOK KURTA GRANDEUR]
.
Design yg simple.. Tp kami upgrade dgn material COTTON OSAKA yg nmpk mewah
.
Simple tapi segak 😎
.
Cutting Kurta TheGrandeur Regular Fit tauu. Kami dpt byk feedback yg Abam2 tak suka Slim Fit sbb tak selesa nk bergerak
.
✅KAIN SERAP PELUH
.
Size: S, M, L, XL, XXL
Harga promosi: RM 79 Sahaja
Harga biasa: RM 99
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#kurtastylo #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kurtasemifit #fesyenraya2017 #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#kurtalelaki #kurtamoden #terapiinstagram

Segak cantik di pagi raya,
Hati bahagia terukir senyuman,
Alangkah indah berjalan berdua,
Sama2 berpimpin tangan
.
Ewah..😘😘😘
.
Sape belum grab set ainul mardhiah & baju melayu firdaus?? Mohler whatsapp cepat😱
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtastylo #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ramadhan #kitagunani #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#sayangramadhan #anggunsolehah #terapiinstagram

[TAWARAN HEBAT FREE POSTAGE & FREE INSTANT SHAWL HINGGA 11 MEI 2017]

GRAND NYER RAYA SPECIAL !!
Khas utk yg tak smpt grab batch pertama aritu. The Grandeur Set akak restock batch-2.

4 warna confirm letops utk korang pilih. Sempena restock batch-2, special offer utk korang
.

DETAILS #grandnyerrayaspecial
The Grandeur Set Couple
(inc Jubah & Kurta)

NORMAL PRICE : RM220
.
OFFER SPECIAL : RM 199 (Save RM 21)
.
NAK BONUS ??
.
🎁 FREE CAMILLA INSTANT BAWAL
worth RM 49
🚚 FREE SHIPPING INC SBH & SARAWAK worth RM 10 sm RM
15
.
❌ OFFER ENDS AT 11th MAY
.
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

Assalamualaikum, happy monday everyone
.
Whoooaaaa... Bersemut hp ni manis sgt aiii sweet sedondon couple2 ni!
.
Cepat grab selagi ada stok, dan boleh masuk list preorder bagi warna,dan saiz yg dh hbis
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kitagunani #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

[TAWARAN HEBAT FREE POSTAGE & FREE INSTANT SHAWL HINGGA 11 MEI 2017]

GRAND NYER RAYA SPECIAL !!
Khas utk yg tak smpt grab batch pertama aritu. The Grandeur Set akak restock batch-2.

4 warna confirm letops utk korang pilih. Sempena restock batch-2, special offer utk korang
.

DETAILS #grandnyerrayaspecial
The Grandeur Set Couple
(inc Jubah & Kurta)

NORMAL PRICE : RM220
.
OFFER SPECIAL : RM 199 (Save RM 21)
.
NAK BONUS ??
.
🎁 FREE CAMILLA INSTANT BAWAL
worth RM 49
🚚 FREE SHIPPING INC SBH & SARAWAK worth RM 10 sm RM
15
.
❌ OFFER ENDS AT 11th MAY
.
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #ukhwahti #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

RESTOK BATCH 2, Sekarang dah READY STOK TAU😘
.
Banyak yang mesej minggu lepas, tapi dah sold out kan..
.
Haa.. Ni dah READY STOK, akak nasihatkan CEPAT CEPAT GRAB ye😘😘
.
RM 199 Sahaja ! Kurta & Jubah Mmg tak dpt kalau kt tmpt lain. Jubah je dah RM 199😔
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubahkanakkanak #jubahbudak #tijmb2 #setraya #igsokongan
#jubahbyEKJ #ukhwahti #terapiinstagram
#TheGrandeur

MOST RECENT

Attention plisss, abam boss tetibe buat sale harga terkejut😱😱😱💞
.
🔉SPECIAL OFFER selama 48 hours sahaja 🔉
.
Grabb NOW OR NEVER

Start On :
14/6/2017
09.00 AM
End On :
16/6/2017
09.00 AM
.
Detail :
JUBAH AINUL MARDHIAH
Harga: RM159
.
JUBAH SUMAYYAH
Harga: RM159
.
BAJU MELAYU FIRDAUS
Harga: RM159
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
📲 01120833005🌸
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #pengantin2017 #setpengantin #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #jubah #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahmuslimaheksklusif #sedondonraya

Final restok dah available sekarang💑 . Ini kali ke 4 restok tau
.
Tahniah pada yg berjaya grab semasa promo awal Ramadhan RM 199 Free pos + free instant bawal
.
Sekarang back to normal price ya , RM 220 but still free postage 😘
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtastylo #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ramadhan #kitagunani #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#sayangramadhan #anggunsolehah #terapiinstagram

Segak cantik di pagi raya,
Hati bahagia terukir senyuman,
Alangkah indah berjalan berdua,
Sama2 berpimpin tangan
.
Ewah..😘😘😘
.
Sape belum grab set ainul mardhiah & baju melayu firdaus?? Mohler whatsapp cepat😱
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtastylo #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ramadhan #kitagunani #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#sayangramadhan #anggunsolehah #terapiinstagram

Ceritera semalam.. Kurta salahuddin, dress ainul mardhiah, baju melayu selamat di pos👏👏
.
Ada lg tunggu turn utk dipos
.
Sabar ya semua
.
Masih open order
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtastylo #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ramadhan #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#sayangramadhan #anggunsolehah #terapiinstagram

Assalamualaikum, happy monday everyone
.
Whoooaaaa... Bersemut hp ni manis sgt aiii sweet sedondon couple2 ni!
.
Cepat grab selagi ada stok, dan boleh masuk list preorder bagi warna,dan saiz yg dh hbis
.
WHATSAPP ORDER
.
📲 01120833005
📲 01120833005
📲 01120833005
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahlelaki #jubahmuslimah #jubahlelakimoden #setcouple #kurtalelaki #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kitagunani #tijmb2 #setraya #setcoupleraya
#jubahbyEKJ #sedondonraya #terapiinstagram

NEW ARRIVAL!! NEW DESIGN !!
.
Jubah untuk ke tarawikh yg sangat selesa 😍😍
.
Material: High Quality Cotton (Sejuk, Selesa, Mudah iron)
.
Saiz: S, M, L, XL, XXL
.
Harga: RM 140
(FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA)
.
WHATSAPP 01120833005
.
WHATSAPP 01120833005
.
WHATSAPP 01120833005
.
#jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakimoden #jubahayahanak #kurtalelaki #kurtadewasa #iselljubah #isellkurta #jubahmurah #empayarkurtajubah
#jubahbyEKJ

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtasalahuddin #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kurtastylo #kurtasmart #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#rayasedondon #anggunsolehah #terapiinstagram

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtasalahuddin #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kurtastylo #kurtasmart #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#rayasedondon #anggunsolehah #terapiinstagram

AISHA PREMIUM JUBAH

HARGA : RM109 TERMASUK POSTAGE

MATERIAL : PALOMA CREPE
CIRI-CIRI PALOMA CREPE
-Lembut dan selesa
-Kain Berat dan jatuh terletak
-Sangat berkualiti tinggi
-Mudah digosok

COLOR: 8 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian tangan
-Dijahit dengan design “cape” di bahagian atas baju
-Direka khas dengan design A shape beralun ala-ala princess
-Kualiti design premium
-Design jubah moden dan mewah
-Sesuai bagi penggemar jubah untuk digayakan semasa Aidilfitri
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric paloma crepe yang hot dimana mendapat permintaan ramai
-Design TERBARU dan FENOMENA

KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Elegen dgn gaya premium dan menampilkan class yg tersendiri
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya di Aidilfitri tahun ini dan memukau mata sanak saudara serta rakan taulan
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.
WHATSAPP / TELEGRAM
0102263229
0102263229

#sayajual #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualjubah #isell #iselljubah #iselldress #bajuraya #bajupetangraya #jubahraya #dressraya #dresslawa #dress #dresscantik #dressmurah #jubah #jubahlawa #jubahcantik #jubahmurah #seriusbuyer #nobackoutbuyer #lalalandshoppemalaysia #igshop #lalalandshoppe #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #kurtasalahuddin #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #kurtastylo #kurtasmart #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#rayasedondon #anggunsolehah #terapiinstagram

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

Zhafirah Dress
Code : #6432

Material : Semi Polyster
Colour :
- Red
- Dark Blue
- Black

Price :RM 45
Postage : SM RM7 / SS RM11

Measurement : Refer Picture

Detail :
Breast Feeding
Wudhu Friendly

colour may differ due to outdoor lighting

WHATSAPP / TELEGRAM
0102263229
0102263229

#sayajual #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualjubah #isell #iselljubah #iselldress #bajuraya #bajupetangraya #jubahraya #dressraya #dresslawa #dress #dresscantik #dressmurah #jubah #jubahlawa #jubahcantik #jubahmurah #seriusbuyer #nobackoutbuyer #lalalandshoppemalaysia #igshop #lalalandshoppe #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia

Zhafirah Dress
Code : #6432

Material : Semi Polyster
Colour :
- Red
- Dark Blue
- Black

Price :RM 45
Postage : SM RM7 / SS RM11

Measurement : Refer Picture

Detail :
Breast Feeding
Wudhu Friendly

colour may differ due to outdoor lighting

WHATSAPP / TELEGRAM
0102263229
0102263229

#sayajual #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualjubah #isell #iselljubah #iselldress #bajuraya #bajupetangraya #jubahraya #dressraya #dresslawa #dress #dresscantik #dressmurah #jubah #jubahlawa #jubahcantik #jubahmurah #seriusbuyer #nobackoutbuyer #lalalandshoppemalaysia #igshop #lalalandshoppe #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia

Zhafirah Dress
Code : #6432

Material : Semi Polyster
Colour :
- Peach (sold out)
- Red
- Dark Blue
- Black

Price :RM 45
Postage : SM RM7 / SS RM11

Measurement : Refer Picture

Detail :
Breast Feeding
Wudhu Friendly

colour may differ due to outdoor lighting

WHATSAPP / TELEGRAM
0102263229
0102263229

#sayajual #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualjubah #isell #iselljubah #iselldress #bajuraya #bajupetangraya #jubahraya #dressraya #dresslawa #dress #dresscantik #dressmurah #jubah #jubahlawa #jubahcantik #jubahmurah #seriusbuyer #nobackoutbuyer #lalalandshoppemalaysia #igshop #lalalandshoppe #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia

💝READY STOK BATCH 3 KURTA SALAHUDDIN💝
.
🍀FREE BUTANG BAJU MELAYU & FREE POSTAGE
.
POSTAGE: 7 - 12 JUN
.
👍PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe
.
🍀Harga PROMO: RM 90 FREE POSTAGE
.
🍀Material: Cotton luxury germany
👍permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF
👍Serap peluh,mudah iron
👍sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan
.
🍀Cutting mesra slim fit
👍mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
🍀Jahitan 👍jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
🍀Design yang rare
👍di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita
.
🍀Poket tersembuyi
👍rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif
.
🍀WARNA
👍10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

Abam tahu, ramai adik2 abam yg frust xdpt grab batch stok kurta sallahuddin ni kan?
.
Jgn risau, kami sudah open preorder utk batch kedua
.
Postage 7 jun ni
.
Nak join preorder?
.
🌸UNTUK ORDER:
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
☎ WHATSAPP 01120833005 ☎
.
#setfamily #kurtacouplemurah #setcouplemurah #kurta #jubahwanita #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #bajurayasedondon #jubahwanitamurah #kurtaraya #jubahlelakimoden #setcouple #asikinahmadAA #ukhwahti #kurtadewasa #kurtacouple #iselljubah #jubahcouple #jubahmurah #jubahcouplemurah #ukhwahti #jubahbudak #tijmb2 #setraya #kurtaslimfit
#jubahbyEKJ #anggunsolehah #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags