#irshadnones

MOST RECENT

From @nononesss

My simple sweet baju kurung for Majlis Bertandang by @rizmanruzaini dicombine pula dengan bawal shawl #chicnones by @tudungruffle.

Thank you @husna_arab buatkan inai merah untuk akak. #irshadnones #temaklasikforbertandang

Photograph by @photoklasik.exc @karmaxproduction

#Repost @nononesss (@get_repost)
・・・
Aipp yang sebelah tu, jangan rapat sangat dengan suami akak ahakss 😜. Thank you @hijabista.hub for the beautiful outfit for flower girl during majlis resepsi. Ramai jumpa jodoh malam tu lepas pakai baju dari @hijabista.hub di combine pula dengan #chicnones satin dari @tudungruffle πŸ˜‚
.
Majlis Resepsi Irshad & Hanis
9 September 2017
JW Marriott Putrajaya
#irshadnones
.
Bride's Dress @rizmanruzaini
Groom's Suit @dloris.couture
Hijab @tudungruffle
Makeup @ramzamode
Handbouquet @flower_byqueen
Henna @jeaahenna
Bridemaids Hijab @tudungruffle
Bridemaids Dress @jepandjay
Flower Girl Dress @hijabista.hub
Candy Buffet @piknik.co
Deco @mahligaicreative
Official Photographer @hamizahhhh
Official Videographer @wsvs.co

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
Selamat tengahari cik puan yang jelita.
.

Ramai yang teruja mencuba bedak compact ni.. hati-hati ye.. lepas cuba memang tak mahu tukar lain dah. Sebab ianya jelas berbeza dari bedak yang lain. Hasilnya memang suberb!
In shaa Allah.
.
.
Harganya Rm110
Refill Rm69
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
FOUNDATION ALL IN ONE paling best sebab cuci muka pun x perlu guna mekap remover. .

Ia tiada kandungan waterproof utk foundation ni.
Oleh sebab itu, pencucian muka jadi sangat mudah. Cuci je muka terus tanggal so pori muka tak tersumbat. Paling mudahlah utk kita ambil wudhuk.
.

Foundation ni sgt2 ringan di muka dan tidak menyebabkan jerawat.
.
.
Www.wasap.my/60104269086 .
Untuk lebih mudah, sila klik link whatsapp di bio profile.
. .
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Dah gi work ke ladies 😍😍😍 Hmm.. pagi tadi pakai foundation tak? Sebelum pakai bedak kena pakai foundation dulu tau untuk melindungi kulit dan membuat bedak tahan lebih lama..
Supaya ladies semua sentiasa cantik dan berseri seri bak mentari pagi. 😍😍😍 .
.
Kalau nak cuba foundation mamadil ni boleh pm tepi. Harga pun tak mahal RM70 sahaja.
Ada 2 jenis, pink untuk kulit cerah dan beige untuk yang sawo matang.
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 Selamat datang 2018.1
.
.
Set MEDIL ni mengandungi 3 item.
.
CLEANSER
NIGHT SERUM
MAKE UP FOUNDATION
.

Ianya memulihkan kembali kulit yang sihat dan cantik.
.
Satu set RM170
Boleh juga beli loose item 😍😍😍
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Kulit anda bermasalah?
Kulit.sensitive dengan produk- produk dipasaran?
Beli produk mahal..tapi hasil tak seberapa?
.
.
Kalau anda ada masalah seperti di atas. Saya mencadangkan anda menggunakan SET MEDIL yang dah makin viral ni 😍😍😍
.
.

Selamat tahun 2018
Semoga anda terus kekal jelita 🌹🌹🌹 in shaa Allah.
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#2018
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
APA YANG BEST SANGAT BEDAK MAMADIL NI?
. βœ” KELUARAN TEMPATAN KUALITI SETANDING ANTARABANGSA. .
βœ” 5X LEBIH GEBU WALAUPUN TANPA PAKAI FOUNDATION. .
βœ” MERAWAT KULIT SAMADA BERPELUH, BERMINYAK @ KERING. .
βœ” DIKATAKAN "GILA" MAKIN BERPELUH KULIT MAKIN CANTIK. .
βœ” TERTIDUR DGN MEKAP MAMADIL? KULIT TAK KASAR & TAK NAIK JERAWAT! .
βœ” MAMADIL BRAND YANG DIPERCAYAI KERANA SETIAP PRODUK KELUARAN MAMADIL PENGASASNYA, Puan DilaΒ 
MENJADI TESTIMONIAL PERTAMA 😍😍😍
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
MAMADIL SIMPLE TOUCH LIP MOIST
.

HARGA : RM45
.

Siapa yg patut guna LIPMOIST MAMADIL ni?
. -korang selalu pening kan?
nak sangat lips nampak lembut 24jam,
x nak lips jadi gelap & lebam,
nak pakai lipmoist yg tahan lama. .

kan kan?
.

Ini dia!
LIPMOIST yg bakal menjadikan bibir anda tiada kesan rekah, keruping, pecah2 dan berdarah! .

KEBAIKAN LIPMOIST : . [+] BAHAN ASAS - Berasaskan tumbuhan dan bukan dari haiwan.πŸ‘
. . [+] GRAPE SEED OIL & OLIVE OIL - Lindungi kulit dari proses kehilangan air untuk kekalkan kelembapan semulajadi. Membantu merawat bibir yang kering. .
+] BRASSICA ALBA SPROUT EXTRACT - Bahan aktif terbaik untuk kembalikan hidrasi pada bibir. Kurangkan garis2 pada bibir . ianya memberi kesan pantas untuk dptkan bibir yg licin, full, dan bibir yg lebih firm
. [+] Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate Care) - Moisturizing Agent terbaik bertindak sbg Antioksida yg lindungi bibir drpd UV dan Toksin dari persekitaran
.

Vitamin E membantu lembutkan sel kulit.
Kalau diguna secara berterusan, kulit bibir akan lembut dan moist. Tiada lagi bibir kering dan keruping.😍
.

APA YANG SPECIAL SANGAT LIPMOIST MAMADIL? . * R&D dari pharmacist & chemist bertauliah. * Telah diuji selama SETAHUN utk hasilkan result terbaik. .
* Tiada pengelupasan .
* Tiada rekahan bibir .
* Jauh dari rasa kekeringan.
.
* Nampak segar & tahan lama sehingga 12 jam! .

SEMESTINYA PRODUK MAMADIL BERDAFTAR KKM: ----> NOT160302353K .
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum
#trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
BERPANTANG DENGAN JAMU ALAF MODEN.
.
.
Boleh ke makan women love untuk tujuan berpantang?
Ehhh...boleh sangat tau.
Lepas sebulan berpantang dan anak pun dah tak jaundice... maka boleh lah mulakan pengambilan women love ni 😍😍😍
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

. .
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
🌹 CARA PENGGUNAAN WOMEN LOVE 🌹
.
βœ” Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
.
βœ” Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
.
βœ” Perisa oren
.
βœ” Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepatΒ melalui enzim liur. . βœ” Seeloknya makan pagi masa perut kosong dan/atau malam sebelum tido.
Tetapi jika terlupa, ambil je masa mana pun janji ambil jgk πŸ˜ŠπŸ‘Œ βœ” Kesan seawal 2 minggu ke atas.
.
βœ” Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. βœ” Kurangkan/ elakkan ais dan caffein untuk kesan yang lebih cepat dan lebih berkesan. Serta lebihkan minum air suam πŸ‘πŸ‘ .
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

[ SABUN COLALOE ]
.

Assalamualaikum 😍😍😍
.

BEAUTY SARA COLLAGEN + ALOEVERA SOAP (COLLALOE SOAP)
.
.
βœ” SABUN COLLALOE menggabungkan kebaikan kolagen soya dan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri
.
βœ” Turut mengandungi minyak kelapa, pati santan dari beras jasmin, serbuk mutiara & glutathione
.
βœ” Sesuai untuk semua jenis kulit
.
βœ” Digunakan untuk membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan
.
βœ” Penggunaan: 2 kali sehari
.
βœ” Kandungan pakej: 1 x 115g sabun.
.

KKM : NOT150902353K
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 . .
SUSU UNTUK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN .
Pernah dengar tak minum susu jer, tp kulit boleh sihat, halus dan cantik. Selalu kita dengar susu utk tulang dan tumbesaran ajer kan?
.
Pelik tapi benar. Sudah beratus testimoni kami terima mengenai Susu rizqi ni yg sangat baik utk kulit. Kembalikan kulit sihat dan cantik serta lembap. Glowing dan flawless giteww.... sampai member opis berkobar-kobar nak tau tentang perubahan anda..
.
Apa kandungan susu rizqi ni?
πŸ’–susu kambing πŸ’–habatussauda πŸ’–kurma
πŸ’–kismis πŸ’–madu
πŸ’–ekstrak zaitun .
Siapa boleh minum?
Seisi keluarga boleh amalkan susu Rizqi ni, dengan rasa vanilla atau coklat. Rasanya seperti aiskrim, kanak2, wanita mengandung, nyusukan anak, yg tak suka minum susu pon akan suka dengan rasanya...
Rasanya yg mmg perrgghh sedap lah.. Mesti kena cuba.
.
Pertanyaan, boleh whatsapp +60104269086 +60104269086
+60104269086
.
Dah cuba pasti nak lagi... 😍😘 .
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
SUSU RIZQI
.

Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 .

FUNGSI UTAMA PRODUK WOMEN LOVE
.
. . βœ” Untuk kecantikan kulit seluruh badan. Cerah. Gebu. Berseri
.
. βœ”Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan
.
. βœ” Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap
.
. βœ” Kulit sangat halus & licin
.
. βœ” Kulit cerah sekata.
.
. βœ” Memudarkan parut
.
. βœ” Bentuk badan semakin kemas&menarik
.
. βœ” Membersihkan β€œdalaman” wanita
.
. βœ” keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih
.
. βœ” Mujarab untuk merapatkan rahim
.
. βœ” Melancarkan period
.
. βœ” Mencantikan payudara & punggung
.
. βœ” Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten
. .
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda

Most Popular Instagram Hashtags