#irmahasmie

9338 posts

TOP POSTS

Salam. Disebabkam ramai yg request n tanya mcm mana nk pakai latest design tudung HASMIE ni?! Jadi pun gigih la shoot sendiri dulu utk anda semua k.. 😘 tudung ni instant, material chiffon. Namanya tudung Hasmie LABUDA #tudunghasmie #irmahasmie #tudunghasmielabuda @myusrahgallery

Repost from @iamfaithmen
- Perjalanan #iamFaithmen #elfaezaulhaq #irmahasmie #farahasyikin bersama @ukhwah4ummah untuk #atileforseville2017 diteruskan dari Dubai-Madrid.
8 hours flight. Bismillah.

Sweet kan warna biru ni... its LABUDA instant shawl.. cepatkan dapatkan dari mana mana stokis dan agen #tudunghasmie #irmahasmie #tudunghasmielabuda

Bersama saya & kak @irmahasmie hari ni di @assalamualaikum.tvah 😍 .

#rajafarah #irmahasmie

Credit photo : @redzasyahazmeer
・・・
Yang ni meme terboek...berpeluang minta ustaz azhar doakan kami :) #irmahasmie #ustazazharidrus

Handsock #kulsocStyle seperti #irmahasmie .

Dapatkannya pada harga diskaun bila anda masukkan kod PUASA20 di www.kulsocs.com
.
Tawaran sah hingga 31 Mei ini sahaja

MOST RECENT

#anaqeenforhasmie .
RM65 ( exc postage )
.
Tudung Bawal
.
Bidang 48'
.
Material Bawal
.
Watsap 0123164564 utk pembelian
.
#tudunghasmie #tudunghasmiebyirmahasmie #irmahasmie #tudungraya #tudungbawal #bawalsquare #rayacollection #syawal2017 #dropship #dropshipanaqeen

#anaqeenforhasmie .
RM65 ( exc postage )
.
Tudung Bawal
.
Bidang 48'
.
Material Bawal
.
Watsap 0123164564 utk pembelian
.
#tudunghasmie #tudunghasmiebyirmahasmie #irmahasmie #tudungraya #tudungbawal #bawalsquare #rayacollection #syawal2017 #dropship #dropshipanaqeen

Bila customer dah placed order nak #atileforseville Tiny Mosaic, lps tu mintak semua 12 design. Nak tgk katanya... Sekali... Hehe πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š kannnn. Kannn...
.
Semua rekaan #atileforseville cantik sgt, kualiti cotton lebih πŸ‘πŸ‘πŸ‘, bidang lebih besar (48').
.
Buat masa ni status PRE ORDER. InshaAllah stock akan ada, sama dgn Anaqeen Silver Logo pd 15 Jun 2017.
.
RM65/Sehelai
POSTAGE RM8 (sm)/RM12 (ss)
*Ada diberi kotak tudung (box)
.
Sesiapa yg berminat boleh order/pre order dgn saya #trusteddropshipper #trustedseller Cikin Amin WA+60122629090. DS - Gombak, Wangsa Maju, Keramat AU, Setiawangsa, Kelana Jaya, Port Dickson.
.
#atileforseville #anaqeenforhasmie #anaqeen #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #anaqeenmalaysia #bawalcotton #bawalanaqeen #irmahasmie #atanaqeentudungileforseville #tudungbawallover #tudungbawalcotton #dropshipanaqeen #trustedseller #anaqeentudung #cottonpoly #cottonvoile #rayacollection2017 #menantiraya2017 #anaqeenmenantiraya2017 #cikinaminresourcescustomersharing

Bila customer dah placed order nak #atileforseville Tiny Mosaic, lps tu mintak semua 12 design. Nak tgk katanya... Sekali... Hehe πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š kannnn. Kannn...
.
Semua rekaan #atileforseville cantik sgt, kualiti cotton lebih πŸ‘πŸ‘πŸ‘, bidang lebih besar (48').
.
Buat masa ni status PRE ORDER. InshaAllah stock akan ada, sama dgn Anaqeen Silver Logo pd 15 Jun 2017.
.
RM65/Sehelai
POSTAGE RM8 (sm)/RM12 (ss)
*Ada diberi kotak tudung (box)
.
Sesiapa yg berminat boleh order/pre order dgn saya #trusteddropshipper #trustedseller Cikin Amin WA+60122629090. DS - Gombak, Wangsa Maju, Keramat AU, Setiawangsa, Kelana Jaya, Port Dickson.
.
#atileforseville #anaqeenforhasmie #anaqeen #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #anaqeenmalaysia #bawalcotton #bawalanaqeen #irmahasmie #atanaqeentudungileforseville #tudungbawallover #tudungbawalcotton #dropshipanaqeen #trustedseller #anaqeentudung #cottonpoly #cottonvoile #rayacollection2017 #menantiraya2017 #anaqeenmenantiraya2017 #cikinaminresourcescustomersharing

Handsock #kulsocStyle seperti #irmahasmie .

Dapatkannya pada harga diskaun bila anda masukkan kod PUASA20 di www.kulsocs.com
.
Tawaran sah hingga 31 Mei ini sahaja

Most Popular Instagram Hashtags