#irmahasmie

6292 posts

TOP POSTS

Bersama saya & kak @irmahasmie hari ni di @assalamualaikum.tvah 😍 .

#rajafarah #irmahasmie

Alhamdulillah kami dah sampai bandung...Program Qalbun Salim bersama DC Universal @dcunitravel untuk berjumpa dengan Kiai Aa Gym @aagym ...doakan semuanya dipermudahkan Allah SWT #islamisfirstclass #aagym #qalbunsalim #dcuniversaltravel #irmahasmie

Siapa nak minum Sustagen..angkat tangan! Haha Irfhan selalu excited kalau mummy tanya macam ni. Saya suka pakai botol dari Sustagen ni untuk isi susu sebab ianya bebas BPA dan sangat mudah untuk diorang minum. Saya dah kumpulkan ketiga-tiga reka bentuk! Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan bekas atau botol minuman EASY LOCK secara PERCUMA* di pasaraya terdekat anda ok! 😘

#irmahasmie #redzasyahirfhan #irmanurnaylie #irmahasmieforsustagen *Dengan setiap pembelian produk produk Sustagen 1.2kg atau pek berkembar (2x600g)
Untuk mengetahui lebih lanjut, sila kunjungihttp://bit.ly/SustagenEasyLock

Senyumlah, senyuman memberi nilai optimis n kebahagian, mengubah emosi kita serta orang sekeliling kita. -irmahasmie-
#irmahasmie #goodwords

Credit photo : @redzasyahazmeer
・・・
Yang ni meme terboek...berpeluang minta ustaz azhar doakan kami :) #irmahasmie #ustazazharidrus

MOST RECENT

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

SEROJA MINI KURUNG
PRICE : RM125SM / RM128SS
.
❤ Material top dull satin yg sgt berkualiti dan ianya juga bole pakai seperti blouse dan dikenakan dengan palazzo
❤ cutting yg akan nampak kan awak slim tentu tepat pilihan awak
❤ dikenakan dengan kain mermaid bercorak batik menampakkan lagi seperti perempuan melayu terakhir gitchuuu..
❤ available size S-XL bole membuatkan awk pilih size yg bersesuaian dengan awak
❤ BF & Wudhu Friendly akan menjadi tanda tanya jgn risau pasti ianya BF & Wudhu friendly :)
.
BERMINAT WHATSAPP 013-6271140 SEGERA SEBELUM STOK HABIS !
.

Full set make up Nurraysa.. dengan harga lebih JIMAT !

Yang bestnya #setmakeupnurraysabeauty ni mesra wuduk yang mudah dicuci dan mesra solat.. Berminat.whatsapp #0195774425
#setmekapnurraysa #mesrawuduk #mesra #mesrasolat #mudah #mudahdipakai #mudahcuci #senang #cepat #wajahberseri #cantik #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysakl #nurraysabeautyskincare #irmahasmie #tv3