[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ipgkba

1052 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, lepas 6 tahun masih muat baju dengan beret #BSMM ni. Last time aku pakai masa kat #IPGKBA dulu, masa ambik #KPLI tahun 2010. Ni pun baru jumpa balik baju ni lepas selongkar rumah aku kat KL. Tak sangka aku join BSMM balik lepas 5 tahun dengan Pengakap.

Hari Akademik dan Inovasi 2017 ๐Ÿ’• #ipgkba

Assalammualaikum, doakan team Revolt IPGKBA juara kejohanan piala pengarah hari ni ya๐Ÿ˜ Terima kasih semua ๐Ÿ’•

#rosteena
#revolt
#ipgkba

Awak ni tak pernah tak cantek .. dahla cantek putih2 melati plak tu ... PLKN SQUAD Bagai Budi Sandakan..
#dormate #Charlievsdelta #ipgkba #ipgkbm

Thanks org Melaka buat open house! Now, sape ade buat open house? Bgtau cpt! Nk serbu ni! .
#openhouse #Aidilfitri2017 #exroomate #ipgkba #ipba

Sempat melawat artwork @art.mikamika_ je kat #ipgkba #karnivalkeusahawanan #pesona

Have a lot of fun with u guys...
See u all...
Ahli PRS ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโ˜บโ˜บ
#IPGKT#IPGKBM#IPGKBA
Teacher to be..

MOST RECENT

Awak ni tak pernah tak cantek .. dahla cantek putih2 melati plak tu ... PLKN SQUAD Bagai Budi Sandakan..
#dormate #Charlievsdelta #ipgkba #ipgkbm

even lima orang main tapi korang menang wow๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ซ๐ŸŽ‰๐Ÿ’•๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐Ÿค“๐Ÿ˜#ipgkba #teslA #therealgoddess

Sahabat yang baik juga adalah salah satu nikmat dari Allah untuk kita. We met as strangers and we lived like sisters. We laugh, we smile, we cry (sometimes) , and we share stories (everytime after school)๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚ Thankyou so much for the night. Your prank did work 100%๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ you both are 50% smart and 50% sweet to make it happen or (am I too blur?) ๐Ÿ˜…

semoga kasih sayang ini kekal begini walaupun nnti ada yg dpt pindah or ad yg nak kawin ๐Ÿค”๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜โค #ipgkba #ipgkbm #ipgkrm

I am very honored with Mr. Aslam Khan, the president of MELTA (Malaysian English Language Teaching Association)

#IPGKBA
#MTCP2017

Remembering the day when we were tasked to play Cak Lempong for our IPG's Gema Puisi Night back in 2015 where I bumped in to this one guy from IPG KIK who desperately want my number phone but I refused to give him. And now, I kinda regret it hahaha just kidding ๐Ÿ˜‚ (*sigh)

#tetiba #bongoks #throwback #caklempongIPBA #caklempong #IPGKBA #GemapuisiIPBA2015

To everyone who has made me grow all these years, the real final chapter has come. We had our ups and our downs, we may criticize each other, but that's what help us to become better people. Even we're apart physically, you all will be in my heart. Know that even you are all teachers for little kids, remember all of you had been my teacher for all these years, thank you. And a shout out to my roommate @galacticaliz who put up with my quirks (hahaha). #graduation #graduation2017 #convocation #maeps #maepsserdang #maeps2017 #ipg #ipgkba

The most Dyxy Popular & Hot sellingโ— Kenapa ? Sebab #setAsyallie ni set super jimat & perfect set
.
For those yg baru nak cuba dyxy kena amek set ni. Seriusly U guys kena amek Asyalliee Set jugak โ—
.
Kenapa ? dengan #dyxybrush boleh buat bc cream kita tahan sehingga 5-6 bulan with daily use. Specialnya #dyxybrush ni bulu dia padat, menyebabkan sekali sapu je dah full coverage ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Boleh whasapp untuk details :
Admin ๐Ÿ“ฒ Hotline : 019-2820014
Admin ๐Ÿ“ฒ Hotline : 019-2820014 #bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba
#teamayu

BC CREAM Foundation dari KOREA Formulasi Baru menggabungkan BB cream + Concealer Tekstur Unik yang tidak melekat terus meresap ke dalam kulit ๐Ÿ˜
.
CODE TONE: BEIGE and NATURALโœŒ๐Ÿป
.
โœจKELEBIHAN BC CREAM ORIGINAL FOUNDATION
๐Ÿ’„ Mempunyai SPF 50++
๐Ÿ’„Bertindak sebagai sun block/ day cream
๐Ÿ’„Mempunyai Mineral, Waterbased, Ekstrak Arbutin, dan Vitamin E. Serta merta boleh merawat kulit
๐Ÿ’„ Anti Minyak, tesktur krim yang unik, tidak berminyak dan tidak melekit
๐Ÿ’„Tesktur ringan, selesa dipakai, mudah meresap dan tidak tebal
๐Ÿ’„Sesuai semua jenis kulit dan kulit sensitif
๐Ÿ’„Tahan Lama, tahan lebih 8 jam
๐Ÿ’„wudhu friendly
.
โŒNO COMPACT POWDER
โŒNO FILTER / CAMERA 360
โŒNO PARUT JERAWAT
โŒNO JERAGAT
โŒNO SUNBURN
โŒNO MUKA KUSAM
.
Jom kesayangan semua pakat grab sekarang. RIBUAN Testimoni sudah berpuas hati dengan The best Foundation ever ni. Boleh dapatkan dalam set combo harga Offer jimat berbaloii2 uolss. And paling best tahan sehingga 3-4 bulan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ada OFFER menarik untuk anda semua!
BILA BILA MASA SAHAJA BOLEH TAMAT! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ™‹๐Ÿป .
NAK MUKA FLAWLESS MACAM NI? OKAY JOM FLAWLESS SAMA-SAMA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
JOM ORDER SEKARANG โ€ผ๏ธ .
FREE GIFT ๐ŸŽ.
FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu #sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

Hi semua. Abg dh konvo. Degree 5 tahun setengah tu sekejap saja.
#ipg #ipgkba #ipba #ipgm #konvo #convocation #teacher #guru #sudah #posting #maepsserdang #maeps #konvoipg #sidang1 #pagibuta

BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni . Sekarang tengah sale gila gila .
.
.
Jom dapatkan satu set sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
ORDER NOW ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ019 7809602
๐Ÿ“ฒ019 7809602
๐Ÿ“ฒ019 7809602
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni . Sekarang tengah sale gila gila .
.
.
Jom dapatkan satu set sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
ORDER NOW ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ019 7809602
๐Ÿ“ฒ019 7809602
๐Ÿ“ฒ019 7809602
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni . Sekarang tengah sale gila gila .
.
.
Jom dapatkan satu set sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
ORDER NOW ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ019 7809602
๐Ÿ“ฒ019 7809602
๐Ÿ“ฒ019 7809602
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

The most Dyxy Popular & Hot sellingโ— Kenapa ? Sebab #setAsyallie ni set super jimat & perfect set
.
For those yg baru nak cuba dyxy kena amek set ni. Seriusly U guys kena amek Asyalliee Set jugak โ—
.
Kenapa ? dengan #dyxybrush boleh buat bc cream kita tahan sehingga 5-6 bulan with daily use. Specialnya #dyxybrush ni bulu dia padat, menyebabkan sekali sapu je dah full coverage ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Boleh whasapp untuk details :
Admin ๐Ÿ“ฒ Hotline : 019-7809602
Admin ๐Ÿ“ฒ Hotline : 019-7809602

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba
#teamayu

NAK GELANG EMAS CHANNEL BERNILAI RM3000++ ??? Hihi ayu nak bagi FREE je ni ๐Ÿ˜
.
.
Pastikan set TURN ON NOTIFICATIONS IG @dyxy.byu .

Follow ayu rapat2 okay โ—

Repost banyak2 post ni,
Cukop 100 like & 50 komen,
Ayu on CONTEST ๐Ÿ˜œ
.
.
Jom laju2 main game ni โ—
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

NAK GELANG EMAS CHANNEL BERNILAI RM3000++ ??? Hihi ayu nak bagi FREE je ni ๐Ÿ˜
.
.
Pastikan set TURN ON NOTIFICATIONS IG @dyxy.byu .

Follow ayu rapat2 okay โ—

Repost banyak2 post ni,
Cukop 100 like & 50 komen,
Ayu on CONTEST ๐Ÿ˜œ
.
.
Jom laju2 main game ni โ—
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

NAK GELANG EMAS CHANNEL BERNILAI RM3000++ ??? Hihi ayu nak bagi FREE je ni ๐Ÿ˜
.
.
Pastikan set TURN ON NOTIFICATIONS IG @dyxy.byu .

Follow ayu rapat2 okay โ—

Repost banyak2 post ni,
Cukop 100 like & 50 komen,
Ayu on CONTEST ๐Ÿ˜œ
.
.
Jom laju2 main game ni โ—
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba

Most Popular Instagram Hashtags