[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ipgkba

919 posts

TOP POSTS

Thank you for everything guys . Love you'll 😘😘😘. We're lit and awesome. It is a great opportunity to work with each of you .
#TESL #Drama #Macbeth #batch98 #ipgkba

~ KEM MOTIVASI KECEMERLANGAN TAHUN 6 SK NANGA ENGKAMOP pada 26-29 Julai 2016 yang lepas. Terima kasih kepada fasilitator jemputan yang sudi bertandang walau jauh perjalanan & berkorban wang serta tenaga. Bilangan calon 35 orang (dikira ramai jika di kwasan pedalaman). Doakan terbaik untuk mereka. ~

#skne #ipbarian #ipgkba #pedalaman1 #upsr2016

Journée de la francophonie à #ipgkba #jomfrancais #jomcakapfrenchlah #bravo

Mantap guys. Nice day,nice experience.#ipgkba #voinstagram #voidaily #starobaperform

Kami dtg dgn harapan, kami pulang mbawa pngalaman..
#ipgkba
#ipgkbm
#aswara

Sempat melawat artwork @art.mikamika_ je kat #ipgkba #karnivalkeusahawanan #pesona

Haha..ary ni kena pakai baju batik n my choice is MAAHAD JOHOR's...rindu bi'ah MJ..hehe
#IPGKBA

MOST RECENT

Bangun ja pagi-pagi ni, @khalimatun_sadiah kata dia dah terbawa-bawa majlis ni dalam mimpi dia. Siap ada cadangan penambahbaikan pulak tu. 😂
This event may not be so grand and of course ada cacat cela sikit, but thanks for all the efforts guys! You guys are ohsem!
Special thanks to JPP from #IPGKBA, #IPGKBM, #IPGKPI and #IPGKPT for supporting this event! Walaupun tak semua yang dapat hadir atas sebab-sebab tertentu, tapi serious sis cakap, u guys punya artworks dalam guest book sangat cantik💕💕

A great stepping stone for my career growth! Thank you IPG Kampus Bahasa Antarabangsa.
#teaching #ipgkba #ipg #schoollife

A summary of foundation sem 2. It's a busy and challenging semester which have 13 assignments in one month and also the muet exam. However, glad that we've gone through the toughest sem (perhaps 😂). Glad to have you all in my life 😊 •


#instagood #instadaily #igersmalaysia #igersoftheday #instacollage #potd #foundationyear #sem2 #tesl #ipgkba #lxmlifeinipba #lxmole💜 #futureteachertobe #minstagram #appreciationpost

Selamat hari guru kpd semua pendidik... i luv cikgu❤❤❤.. rsa mcm anugerah abpbh plak..heee 😄

#temaredcarpet
#sksl
#skbukitmeriam
#mrsmpendang
#ipgkba

#Day3 was lit! 👌 Met with awesome leaders of IPBArians. Thanks peeps!
#jppipgksah #jppipsah #ipgksah #ipgkba #benchmarkingjpp #Day3 #dabber

Most Popular Instagram Hashtags