#internationalproducts

655 posts

TOP POSTS

Mereka pada bilang saya harus punya testimonial sendiri, perawatan luar dan dalam, setelah sekian tahun saya benar - benar melakukan setiap hari dengan tekun dan disiplin. Dan hasilnya.... saya sendiri juga Takjub: wajah jadi halus, kencang, badan tidak gemuk kembali dan kulit lebih bersinar. Ini rahasianya: Ageloc R2, ageloc Y span, Galvanic spa dan Ageloc Me.

Anda mau, anda juga bisa.

#ageloc
#nuskin
#internationalproducts

Rebreak team at M&T Continental Grocery interview with Mr. Victor #internationalproducts #internationalteam

#ChampionsTrophy2017 : Will Pakistan ever get #mauka? Guess the winner and #win free shopping points @bfme.in #predictandwin #internationalproducts

@rtsullivan, one half of the @nhieguys and a founding #BeautySpyAgent helped us spy some of these goodies during our last trip to South Korea! Looking good, you two.
・・・
Wedding prep is in full effect. Ryan picked up some beauty innovations on his last trip to #southkorea with @thebeautyspyofficial! #NHIEguys

Alhamdulillah..rezeki sblm bpuasa 😃..meh spe2 lagi nk shopim beg lawa2 n bkualiti dgn sy..harga jimat kualiti hebat.📢📢📢beg branded jgk sy ad jual jgk tau like michael kors, LV, DIor +++ ..meh beli n borong trus..bole buat raya ✨✨✨💖
#brandedbags
#Nilaijimat
#localproducts
#internationalproducts
#Wssytrus

01126091824

Ring sets available
Need approx 20 days for shipping
#internationalproducts
#ringlovers
Grab fast

Also featuring in this boys room are these stunning ceramic balloons which we are attaching to the wall by amazing artist @sivansternbach all the way from Israel! It's amazing they didn't pop on the way here!!! LOL!!! 😜 #internationalproducts #lovethese #amazingballoons

Subscribe and get 2200/- worth beauty products for 399/-❤️ Go for 6-month subscription plan and get box at 299/- per month

International & Premium products in your July GlamEgo Box
✔️Manna Kadar Lipstick - 1560/-
✔️Neemli Lip Scrub - 250/-
✔️Mondsub Face Mask - 250/-
✔️Biobloom - Hand Cream - 150/- Hurry Up!! #dontburnyourmoney #bestwaytotrynbuy
#julyglamegobox #julyglamego #julyglamego2017 #mannakadarcosmetics #neemlinaturals #biobloom #mondsubindia #subscriptionboxes #subscriptionbox #luxurybox #luxurybeautybox #beautybox #julybeautybox #julypremiumbox #julybox2017 #internationalproducts #facemask #lipscrub #lipsticks #handcreamManna Kadar CosmeticsNeemli Naturals@biobloomMondSub#mannakcosmetics

#mua💄 #certifiedmua💄 #internationalproducts #flawlessskin #nofilters #loveformakeup #skincare. For bookings and queries contact 78377-77731. #outfits by #threadsandmotifs contact 98158-19292

MOST RECENT

Istanbul, Turkey - where our oriental carpets are made! Great photo @sinanemir1!
#orientalcarpetcreations #istanbul #istanbulturkiye

Selamat tengahari korang ☺ Sambil makan tu , baca la feedback dari customer yang pakai Timewise Repair Set ni 😊
.
Sis ni cakap " alhamdulillah , kulit dah okay . Kesan² jerawat dah hilang . Berbaloi beli walaupun mahal " . Hehe , orang² yang sabar dan konsisten je akan dapat result yang kebaboom macam ni . So , jangan give up k 💪😉
.
Untuk siapa timewise repair ni ? - Untuk anda yang berumur 50 tahun ke atas atau untuk orang yang mempunyai kulit lebih tua dari usia .
.
Produk ni mampu membuatkan kulit lebih tegang , anjal , mengurangkan kedutan , garis halus , mengembalikan V shape muka & mengekalkan keremajaan kulit serta menyegerakan kelembapan kulit . Ianya mengandungi vitamin yang akan mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit .
.
Kakak² , tak nak ke nampak lebih muda lepas ni ? Kalau ada anak2 yang nak belikan untuk mak pon boleh 😊
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
www.wasap.my/60199947933
Mary Kay Beauty Consultant
.
#TAKBOLEHCOPYAYATNGAMNAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykaytanahmerah #marykayrantaupanjang #marykayskincare #marykayproducts #timewiserepair #produkkecantikan #skincareforwoman #antipenuaan #antiagingproduct #eyerenewalcream #eyecream #daycream #nightcream #serum #spf30 #sunscreen #sunprotector #uvaprotection #uvbprotection #internationalproducts #bazaarpaknil #rayacollection2017

Subscribe and get 2200/- worth beauty products for 399/-❤️ Go for 6-month subscription plan and get box at 299/- per month

International & Premium products in your July GlamEgo Box
✔️Manna Kadar Lipstick - 1560/-
✔️Neemli Lip Scrub - 250/-
✔️Mondsub Face Mask - 250/-
✔️Biobloom - Hand Cream - 150/- Hurry Up!! #dontburnyourmoney #bestwaytotrynbuy
#julyglamegobox #julyglamego #julyglamego2017 #mannakadarcosmetics #neemlinaturals #biobloom #mondsubindia #subscriptionboxes #subscriptionbox #luxurybox #luxurybeautybox #beautybox #julybeautybox #julypremiumbox #julybox2017 #internationalproducts #facemask #lipscrub #lipsticks #handcreamManna Kadar CosmeticsNeemli Naturals@biobloomMondSub#mannakcosmetics

2200/- worth beauty products for 399/-❤️ Go for 6-month plan and get at 299/- per month

International & Premium products in your July GlamEgo Box
✔️Manna Kadar Lipstick - 1560/-
✔️Neemli Lip Scrub - 250/-
✔️Mondsub Face Mask - 250/-
✔️Biobloom - Hand Cream - 150/- Hurry Up!! #dontburnyourmoney #bestwaytotrynbuy
#julyglamegobox #julyglamego #julyglamego2017 #mannakadarcosmetics #neemlinaturals #biobloom #mondsubindia #subscriptionboxes #subscriptionbox #luxurybox #luxurybeautybox #beautybox #julybeautybox #julypremiumbox #julybox2017 #internationalproducts #facemask #lipscrub #lipsticks #handcreamManna Kadar CosmeticsNeemli Naturals@biobloomMondSub#mannakcosmetics

Melacep Freshener
.
Freshener (toner) ni berfungsi untuk menjadikan kulit lebih cerah dengan segera , kilauan kulit seumpama menyerlah dari dalam ke luar selepas apply freshener ni dan kulit berasa lebih bersih . Jika anda menggunakannya setiap hari , ketidaksekataan kulit kelihatan tidak ketara . Ia menyerap dengan cepat , tidak berasa berminyak atau melekit , lembut dan sesuai digunakan setiap hari . Boleh tahan 6-8 bulan . .
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
www.wasap.my/60199947933
Mary Kay Beauty Consultant
.
#TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproducts #marykayskincare #marykaymelacepplusluminoussys #produkkecantikan #setpencerahan #brighteningproduct #cerahdenganselamat #flawlessface #jeragat #paruthitam #pigmentasi #top5brandproduct #bazaarpaknil #internationalproducts #marykayfreshener #freshenermelacep #toner #sayajualprodukkecantikan

Melacep Mask
.
Mask ni berfungsi untuk menyasarkan melanin untuk mencerahkan dan menjernihkan kulit , meningkatkan kecergasan kulit , menyekatakan tampilan kulit dan melembutkan kulit . Lepas bilas mask dengan air , confirm korang akan rasa kulit lebih lembut dari biasa 😊 .
.
Kalau yang sunburn , pakai mask ni 2/3 kali seminggu , confirm sunburn tu akan hilang . Sebab mask ni sememangnya mampu mencerahkan dan menyekatakan kulit anda . Mask ni boleh tahan 8 bulan ke atas sebab jarang² je kan guna , kuantiti yang digunakan pon sedikit sahaja . Jimat sangat 😘
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
www.wasap.my/60199947933
Mary Kay Beauty Consultant
.
#TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayproducts #marykayskincare #marykaymelacepplusluminoussys #produkkecantikan #setpencerahan #brighteningproduct #cerahdenganselamat #flawlessface #jeragat #paruthitam #pigmentasi #top5brandproduct #bazaarpaknil #internationalproducts #marykaymask #mask #masker #sayajualprodukkecantikan

Most Popular Instagram Hashtags