[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#intannurhanifah

78 posts

TOP POSTS

Riuh deme ni dalam kete. Si kecik pikir ape la tu.

#intanhanina
#intannurhanifah
#muhammadnurhanifah
#intannurhana

[SPECIAL GIFT] Assalamualaikum buat semua rakan yang dirahmati dan diberkati Allah. Minggu lalu intan terima DM daripada @niqavie_perak dan katanya nak beri hadiah Niqab kat Intan.

Intan pun terkejut "Eh, ada menang contest ke? Lupa pulak.. hihi πŸ˜‚". Rupanya takda contest apa pun, memang dia nak bagi. Allahuakbar, terharu rasanya. Moga Allah beri kebaikan pada Cik Puan Aina di dunia dan di akhirat.

Ni kali pertama intan mengenakan Niqab, dan terasa lain macam bila pakai Niqab ni. Lembut, soft, ringan dan selesa sangat. Bila tengok di cermin, aku kah ni? Awat lain sangat, sebab nampak mata je kan? Hihi. Seriously suka sangat dengan Niqab ni, kawan-kawan patut cuba selai dua lai tau. Jenguk-jenguklah di

@niqavie_perak
@niqavie_perak
@niqavie_perak

Semakin faham kenapa suami tegur dari dulu lagi.. "Nak melawa ni nak tunjuk kat sapa?". Maapkan den yang jahil ni wahai encik @apit.pemalu πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Hehe.

Da Girlsss.. Pekene cendoi dan mee rojak. :D

#intannurhanifah
#intannurhana

MOST RECENT

Riuh deme ni dalam kete. Si kecik pikir ape la tu.

#intanhanina
#intannurhanifah
#muhammadnurhanifah
#intannurhana

[SPECIAL GIFT] Assalamualaikum buat semua rakan yang dirahmati dan diberkati Allah. Minggu lalu intan terima DM daripada @niqavie_perak dan katanya nak beri hadiah Niqab kat Intan.

Intan pun terkejut "Eh, ada menang contest ke? Lupa pulak.. hihi πŸ˜‚". Rupanya takda contest apa pun, memang dia nak bagi. Allahuakbar, terharu rasanya. Moga Allah beri kebaikan pada Cik Puan Aina di dunia dan di akhirat.

Ni kali pertama intan mengenakan Niqab, dan terasa lain macam bila pakai Niqab ni. Lembut, soft, ringan dan selesa sangat. Bila tengok di cermin, aku kah ni? Awat lain sangat, sebab nampak mata je kan? Hihi. Seriously suka sangat dengan Niqab ni, kawan-kawan patut cuba selai dua lai tau. Jenguk-jenguklah di

@niqavie_perak
@niqavie_perak
@niqavie_perak

Semakin faham kenapa suami tegur dari dulu lagi.. "Nak melawa ni nak tunjuk kat sapa?". Maapkan den yang jahil ni wahai encik @apit.pemalu πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Hehe.

GROUP ELIT TERAPI INSTAGRAM - LAIN DARIPADA YANG LAIN.

Pada mulanya Intan seronok sangat bila nama Intan dipilih untuk menyertai Group Elit ini. Mulanya Intan sangkakan Sifu Ajim akan buat satu group. Tapi tidak, Admin akan beri task melalui Personal Whatsapp. Personal tau, bukan group. Kena ikut arahan task yang diberi. Tak dibenarkan tanya apa-apa pada admin dan sesiapa pun. Feeling alone haaa kau. Silap langkah, automatik TERSINGKIR. Macam Akedemi Fantasia gitu.

Tujuannya? Sebab cikgu Ajim nak menguji kita sejauh mana kita faham arahan tugasannya. Dan bila Intan lihat hasil tugasan Intan sendiri, kadangkala mcm tak puas hati skit, kerana pengurusan masa sebagai surirumah ni dengan melayan karenah anak-anak amatlah tercabar.

Oleh sebab itu, tugasan yang Intan buat ni selalu terlewat sejam gitu. Harap Cikgu Ajim dapat memaafi anak muridmu ini huwaaaa.. Untuk hushand @apit.pemalu dan anak-anak.. maafkan Intan sekiranya kadangkala nampak Intan sibuk asyik hadap hset untuk siapkan keje task ini. Nanti Mama belanje Sambal Pekak yer (Resepi kaw kaw oleh sifu Ajim hihi). Hihihi.

Kesimpulannya, pada Intan tugasan group ini amat lain sekali. Terima kasih Sifu wujudkan task yang mantop ni serta komuniti members yang tak putus-putus beri sokongan. Jauh sangat beza IG intan dulu dan sekarang. Syukur Ya Allah diketemukan dengan Mentor dan kawan-kawan Terapi Instagram yang ohsem!
.
.
.
KUNJUNGI CIKGU INSTAGRAM KAMI IAITU πŸ‘‡
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
#terapiinstagram
#ajimaura

Lepas bersin kita ucap _____
.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram
Kenangan anak sulungku, 5 tahun lepas.

Hmm teka lah. Hehe.

#ajimaura #terapiinstagram

Sila komen "HUHUHU". Itu saja, k bai.

#ajimaura #terapiinstagram

Assalamualaikum. Mungkin ada yang taktau lagi Intan berniaga ape sebenornyer.

Nin diaa... Jeng jeng jeng.

Putih putih melati,
Madu-madu delima.
Lalalalalaa.

Kali pertama kami sekeluarga minum madu delima ini terus jatuh cinta. Lalu kami suami isteri bercadang untuk restock Madu Delima lebih sikit supaya dapat berkongsi rasa dan khasiat madu dengan semua orang tak kira golongan tua mahupun kanak-kanak.

Jika anda nak tahu lebih lanjut koleksi Madu Delima boleh usha ke IG Intan di sana.

@intan.madu.delima
@intan.madu.delima
@intan.madu.delima

Cukup dua sudu sehari kesihatan pun terjamin.

Maduku... Madumu jua. Hehe.
Pastinya Madu Delima De Rijaas

#ajimaura #terapinstagram

Open haus penghabisan. Kembong dah pipi den.

#ajimaura
#terapiinstagram

Assalamualaikum.. #Throwback Gi Tabung Haji simpan duit raye bebudak ni. Tima kasih pada yang bermurah hati. Selamat Hari Raya.

Balek kampong mentuo di Palong, Gomeh. Selamat berpuasa.

#terapiinstagram #kitagunani #ajimaura #ejenebooksaka #ebooksaka #muncetglobal #muncetdotnet #muncetblog #keluargaku #keluargakecilku #balikkampung #seremban #palong2 #gemas #IntanNurHanifah #MuhammadNurHanif #IntanNurHana #selamatberpuasa #ramadhan1438h #ramadhan2017

Tempahan Ebook Teknik Saka 4.0 (Terapi Instagram) oleh Sifu Ajimaura masih dibuka. Maaf jika Intan lambat reply DM ketika di kampung nanti. Boleh whatsapp Intan terus di 0125215021. Harga masih RM99. Hehe.

SOQ - Sahur.

Selamat bersahur dan berpuasa esok. Niat jangan lupa naaa.

@apit.pemalu bersahur di kilang.
@intanhanina bersahur di rumah.

Takde rezeki lagi nak bersahur bersama for da 1st Ramadhan.

#ajimaura #terapiinstagram #ukhwahti #selamatmalam #selamatbersahur #selamatberpuasa #sahur #ramadhan2017 #MuhammadNurHanif #intannurhanifah #muncetglobal #muncetdotnet #bloggermalaysia #malaysianblogger #blogger #teammuncet #syukurselalu #surirumah

Jenuh ku korek rahsia dari anak sulungku #IntanNurHanifah a.k.a iepa.

Mama: ipa lukih apa ni. HabaQ laa. Awat muko mama sodeh ja. Tu sapa 3 orang tu.

Memula duk senyum ja.. Senyap aje. Jenuh gak la tanya dia banyak2 kali. Pehtu baru di cerita.

iepa: Ni mama, ni ipa. Belakang tu anip, belakang lagi tu hana. Mama nangis. Anip dengan hana buat tumpah.. air sarsi. (Ooo patot la dia lukis bulat besor, memang banyak air tumpah masa tu). Mama jalan jatuh, mama marah, mama garang. Mama nangis sebab..sebab.. sakit bontot.

Kahkahkahkah, sakit bontot ek. Alahai cik ipa. Ingat lagi dia walaupun peristiwa tu dah lama sangat. Maapkan mama yang garang ni. Anak-anak suka bercerita, bertanya, lukis dinding. Deme aje yg tau perangai mak bapak deme cemane. Maapkan mama jika mama Gagal jadi jadi seorang ibu yg ohsem.

Ni lah dia surirumah. Ngadap rumah, ngadap hset, ngadap dapur, ngadap kain baju tak belipat lagi, ngadap karenah anak-anak bijak sedang membijak.
Moga Allah beri kesabaran pada aku, lelagi nak masuk bulan Puasa esok. Sabar jolah.

#anakkusayang #terapiinstagram #ukhwahti #muncet #ajimaura #teammuncet #muncetblog #muncetdotnet #muncetglobal #everythingisgoodhere #blog #blogger #bloggers #bloggerlife #bloggermalaysia #malaysianblogger #malaysiablogshop #personalblog #intan_vigory #abvigory

Alhamdulillah.. bersyukur padaMu Ya Allah.. Rezeki yang melimpah ruah tanpa henti diberikan.... Biarpun rezeki itu bukan dalam bentuk kewangan... Banyak rezeki lain yang Engkau berikan... Subhanallah.

#syukurselalu #happyweekend #keluargakecilku #intannurhanifah #muhammadnurhanif #intannurhana #suamiisteri #terapiinstagram #muncetglobal #abvigory #vigoryderijaas #madu #maduasli #makanansunnah #sendayan #seremban #nilai #negerisembilan

#Assalamualaikum. Selamat pagi. Holiday dah abis. Back to school. Jangan duk gosok mata lagi naaa.

#throwback #anakkusayang #intannurhanifah #terapiinstagram #keluargakecilku #nurraysabeauty #syukurselalu #syukuralhamdulilah

Bawak bebudak ni jenjalan di Mydin Senawang. Thanks to anak2 buah yg sudi tolong jaga anak2 Intan ni. Ahad ni depa nak balek Perak dah. Sunyi laa pasni. Huhu.

#mydinsenawang #anakanak #anakkusayang #seremban #senawang #negerisembilan #nismilan #anakbuah #syukurselalu #Alhamdulillah #intannurhanifah #muhammadnurhanif #intannurhana #syukur #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags