#intannurhanifah

MOST RECENT

Amboi hang. Dah pandai ber TiQ ToQ naa. Oh My English.

#IntanNurhanifah
#tiktok
#intanhanina

Pre-Raya. Gambar rasminya kaming sun. Abaikan wallpaper hat belakang nun.

Jarang betul ngadap Instagram la ni. Sebab rutin harian makin memadat pulak hihi.

Tiap pagi hantar cik iEpa dan Anip gi Kafa dan tadika guna basikal (baru beli hari tu). Manakala cik husband @apit.pemalu pulak kemas siap-siap nak gi bukak niaga Mempelam Lemak.

Selepas hantar bebudak ke sekolah, Intan balik rumah, basuh dan sidai baju terus. Kemudian Intan dan anak yg bongsu gi kat Tapak Niaga suami. Jauh sikit lah dari rumah. Singgah kejap je pon, kami anak-beranak terus gi jenjalan semula. Kadang anak bongsu nak main di taman permainan. Adeh layan jelah.

Punya lama laaa Intan tak naik basikal. Nak tercabut rasanya lutut ni haha. Last naik masa sekolah menengah dulu. Naik form 6 dah pakai kereta (bapak Intan punye) hehe.

Harap dapat kuruih la pasni. Haha.

#rutinharian #intannurhanifah #intanhanina #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #super100k #MempelamLemak #HaPelam #bestnaikbasikal #basikaltua #mountainbike

Selesai solat subuh tadi. Kene tegas juga walaupun nampak kesian. Mama sayang kamu, sebab itu mama perlu latihkan kamu. Mama pon tak cukup sempurna, tapi sama-sama kita cuba sempurnakan perintah Allah.

Intan Nur Hanifah mengenakan telekung cantik daripada @littledariena_sn9.

#IntanNurHanifah
#7tahun
#solatsubuh
#selamatpagi

Thank u geng @ajimaura
@dukunsaka
@ebook.saka yg support kami! Lots of love 😘😘😘😘😘@Regranned from @intanhanina - Selamat bersekolah anak-anakku Anip dan iEpa.

Cik iEpa memakai tudung sekolah dari @aljoofre.kids. Dia suka sangat. Muka bulat elok ja hihi.

#MuhammadNurHanif #4tahun
#IntanNurHanifah #7tahun

Selamat bersekolah anak-anakku Anip dan iEpa.

Cik iEpa memakai tudung sekolah dari @aljoofre.kids. Dia suka sangat. Muka bulat elok ja hihi.

#MuhammadNurHanif #4tahun
#IntanNurHanifah #7tahun

Tahniah sayang dah konvo.. Jumpa lagi di Tahun 1 pulak.

Cantik Cik iEpa memakai shawl, gift daripada @r.auna_niqabhijab. TQ.

#tadikapucukbestari
#intannurhanifah
#6tahun
#majliskonvokesyen

Teringat dulu masa masuk Summer Camp di Hulu Langat kot (lupa pulak hihi), tahun 1995. Makan dengan kawan-kawan dalam satu Talam.

Berkongsi makanan di dalam satu talam membolehkan mereka Berkongsi banyak perkara dalam kehidupan. Boleh mengelakkan perasaan cemburu atau iri hati sesama mereka.

Fakta: Sungguh menjimatkan daripada pembaziran dalam 1 pinggan. Kalau guna 3 pinggan (walaupun sikit je buh nasi dan lauk) kompem depa main-main je. Maklumlah deme-deme ni tak kuat makan. Omak depa je kuat makan. Opss. Hehe.

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

#HariMinggu.. Boleh hubungi Cik Hana untuk Cuci-cuci Services. Dijamin bersih, kemas dan berkilat. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Alhamdulillah, selesai presentation Coklat dengan CEO Company tu untuk event mereka. Setelah berbincang beberapa kali, akhirnya proceed. Terima kasih Tuhan atas pertolonganMu.

Ok dah jom balik.

Sebarang pertanyaan tentang Coklat sila email ker admin@muncet.net.

#Throwback Belakang Tabir Photoshoot Madustick De Rijaas.

Hmm.. Dah macam kat Taj Mahal. Hehehe. Huntung bawak @madustraw ni. Boleh dibawa dan dingap di mana saja.

Niqab: @niqavie_perak
Mr.Photographer: @apit.pemalu
Backup Snap: #intannurhanifah & @intanhanina
Director: #intannurhana πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

#Throwback Domam.. Domam.. Nak bukak mata pon tak larat. Gagahkan jugak beli barang dapoQ dan bebudak ni.

#apitpemalu #intannurhanifah #muhammadnurhanif #intannurhana #intanhanina

Awat la majlis kawin ni pasang lagu sedih. Putus sana putus sini. Nasib baik tak putus selera. Lauk kendurinya sodap sangat.

Diet ke laut jap. πŸ™Š opss.

Riuh deme ni dalam kete. Si kecik pikir ape la tu.

#intanhanina
#intannurhanifah
#muhammadnurhanifah
#intannurhana

Pesan sifu..
.
.
"Orang positif dilahirkan pekak. Pekak bagaimana? Pekak tak dengar orang negatif cakap" - @apit.pemalu
.
.

#ajimaura #terapiinstagram

GROUP ELIT TERAPI INSTAGRAM - LAIN DARIPADA YANG LAIN.

Pada mulanya Intan seronok sangat bila nama Intan dipilih untuk menyertai Group Elit ini. Mulanya Intan sangkakan Sifu Ajim akan buat satu group. Tapi tidak, Admin akan beri task melalui Personal Whatsapp. Personal tau, bukan group. Kena ikut arahan task yang diberi. Tak dibenarkan tanya apa-apa pada admin dan sesiapa pun. Feeling alone haaa kau. Silap langkah, automatik TERSINGKIR. Macam Akedemi Fantasia gitu.

Tujuannya? Sebab cikgu Ajim nak menguji kita sejauh mana kita faham arahan tugasannya. Dan bila Intan lihat hasil tugasan Intan sendiri, kadangkala mcm tak puas hati skit, kerana pengurusan masa sebagai surirumah ni dengan melayan karenah anak-anak amatlah tercabar.

Oleh sebab itu, tugasan yang Intan buat ni selalu terlewat sejam gitu. Harap Cikgu Ajim dapat memaafi anak muridmu ini huwaaaa.. Untuk hushand @apit.pemalu dan anak-anak.. maafkan Intan sekiranya kadangkala nampak Intan sibuk asyik hadap hset untuk siapkan keje task ini. Nanti Mama belanje Sambal Pekak yer (Resepi kaw kaw oleh sifu Ajim hihi). Hihihi.

Kesimpulannya, pada Intan tugasan group ini amat lain sekali. Terima kasih Sifu wujudkan task yang mantop ni serta komuniti members yang tak putus-putus beri sokongan. Jauh sangat beza IG intan dulu dan sekarang. Syukur Ya Allah diketemukan dengan Mentor dan kawan-kawan Terapi Instagram yang ohsem!
.
.
.
KUNJUNGI CIKGU INSTAGRAM KAMI IAITU πŸ‘‡
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
#terapiinstagram
#ajimaura

Lepas bersin kita ucap _____
.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram
Kenangan anak sulungku, 5 tahun lepas.

Hmm teka lah. Hehe.

#ajimaura #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags