[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#intannurhanifah

88 posts

TOP POSTS

Teringat dulu masa masuk Summer Camp di Hulu Langat kot (lupa pulak hihi), tahun 1995. Makan dengan kawan-kawan dalam satu Talam.

Berkongsi makanan di dalam satu talam membolehkan mereka Berkongsi banyak perkara dalam kehidupan. Boleh mengelakkan perasaan cemburu atau iri hati sesama mereka.

Fakta: Sungguh menjimatkan daripada pembaziran dalam 1 pinggan. Kalau guna 3 pinggan (walaupun sikit je buh nasi dan lauk) kompem depa main-main je. Maklumlah deme-deme ni tak kuat makan. Omak depa je kuat makan. Opss. Hehe.

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
Dua beradik yg sedang membesau.. Syg kamu semua...

Tahniah sayang dah konvo.. Jumpa lagi di Tahun 1 pulak.

Cantik Cik iEpa memakai shawl, gift daripada @r.auna_niqabhijab. TQ.

#tadikapucukbestari
#intannurhanifah
#6tahun
#majliskonvokesyen

Jamuan raya di Tadika Pucuk Bestari. Hehe kemetot anak den..cun cun.

#intannurhanifah

Duk lek lok situ naa anak2.. Mama nak lipat kain yg melambak ni.. πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ #intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

[GIFT REVIEW] Pemberian istimewa dari kak zue minggu lalu iaitu CELEBRITYLASS - Penghilang Bau Badan. Intan dan suami @apit.pemalu telah pon amalkan. Just sembur, sapu dan test bau. Rasa macam magic betul. Tiba-tiba bau takdo. Kalau nak tahu lebih lanjut dan tips boleh FOLLOW kak zue di IG beliau

@pakarhilangbaubadan.byzue
@pakarhilangbaubadan.byzue
@pakarhilangbaubadan.byzue

Sedikit Info mengenai CELEBRITYLASS πŸ‘‡.
.
Celebritylass merupakan MasterOdourless.
.
βœ” bukan deodorant
βœ” bukan perfume
.
πŸ‘‰ Tapi PENGHILANG BAU di badan, bau kaki, bau ketiak, bau peluh, hanyir di tangan dan lain-lain.
.
πŸ‘‰Sepantas 3 saat.
.
πŸ‘‰Kekal tanpa bau 24jam
.
πŸ‘‰Bersifat antiseptik menghalang pembiakan bakteria.
.
πŸ‘‰Dari bahan2 semulajadi & boleh dibawa solat
.
.
Bahan-bahan:
.
🌸Pati mawar
🌸Ekstrak Tawas Premium
🌸Herba campuran
🌸Air suling
.
.
Dengan penggunaan yang berterusan ia juga dapat mencerahkan ketiak . Insyaallah 😊.
.
.
βœ”Hanya 3 langkah
SEMBUR -SAPU RATA - SIAP😊
.
βœ”Mendapatkan kelulusan KKM (NOT 160801035 K)
.
.
Tima kasih Kak Zue. Intan dan suami begitu teruja. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘
.
.
.
#intanhanina #apitpemalu #ApitEjenGL #pakarhilangbaubadan #bauhapak #celebritylass #tiadabau #masalahbaubadan #ajaib #spray #terapiinstagram #ajimaura #super100k #hadiah #istimewa #intannurhanifah #keluargakecilku #niqabis #surirumah #sayajual #sayapromote #bazaarpaknil #usahawan #usahawanita

MOST RECENT

Tahniah sayang dah konvo.. Jumpa lagi di Tahun 1 pulak.

Cantik Cik iEpa memakai shawl, gift daripada @r.auna_niqabhijab. TQ.

#tadikapucukbestari
#intannurhanifah
#6tahun
#majliskonvokesyen

Teringat dulu masa masuk Summer Camp di Hulu Langat kot (lupa pulak hihi), tahun 1995. Makan dengan kawan-kawan dalam satu Talam.

Berkongsi makanan di dalam satu talam membolehkan mereka Berkongsi banyak perkara dalam kehidupan. Boleh mengelakkan perasaan cemburu atau iri hati sesama mereka.

Fakta: Sungguh menjimatkan daripada pembaziran dalam 1 pinggan. Kalau guna 3 pinggan (walaupun sikit je buh nasi dan lauk) kompem depa main-main je. Maklumlah deme-deme ni tak kuat makan. Omak depa je kuat makan. Opss. Hehe.

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

#Throwback Belakang Tabir Photoshoot Madustick De Rijaas.

Hmm.. Dah macam kat Taj Mahal. Hehehe. Huntung bawak @madustraw ni. Boleh dibawa dan dingap di mana saja.

Niqab: @niqavie_perak
Mr.Photographer: @apit.pemalu
Backup Snap: #intannurhanifah & @intanhanina
Director: #intannurhana πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Awat la majlis kawin ni pasang lagu sedih. Putus sana putus sini. Nasib baik tak putus selera. Lauk kendurinya sodap sangat.

Diet ke laut jap. πŸ™Š opss.

Riuh deme ni dalam kete. Si kecik pikir ape la tu.

#intanhanina
#intannurhanifah
#muhammadnurhanifah
#intannurhana

[SPECIAL GIFT] Assalamualaikum buat semua rakan yang dirahmati dan diberkati Allah. Minggu lalu intan terima DM daripada @niqavie_perak dan katanya nak beri hadiah Niqab kat Intan.

Intan pun terkejut "Eh, ada menang contest ke? Lupa pulak.. hihi πŸ˜‚". Rupanya takda contest apa pun, memang dia nak bagi. Allahuakbar, terharu rasanya. Moga Allah beri kebaikan pada Cik Puan Aina di dunia dan di akhirat.

Ni kali pertama intan mengenakan Niqab, dan terasa lain macam bila pakai Niqab ni. Lembut, soft, ringan dan selesa sangat. Bila tengok di cermin, aku kah ni? Awat lain sangat, sebab nampak mata je kan? Hihi. Seriously suka sangat dengan Niqab ni, kawan-kawan patut cuba selai dua lai tau. Jenguk-jenguklah di

@niqavie_perak
@niqavie_perak
@niqavie_perak

Semakin faham kenapa suami tegur dari dulu lagi.. "Nak melawa ni nak tunjuk kat sapa?". Maapkan den yang jahil ni wahai encik @apit.pemalu πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Hehe.

GROUP ELIT TERAPI INSTAGRAM - LAIN DARIPADA YANG LAIN.

Pada mulanya Intan seronok sangat bila nama Intan dipilih untuk menyertai Group Elit ini. Mulanya Intan sangkakan Sifu Ajim akan buat satu group. Tapi tidak, Admin akan beri task melalui Personal Whatsapp. Personal tau, bukan group. Kena ikut arahan task yang diberi. Tak dibenarkan tanya apa-apa pada admin dan sesiapa pun. Feeling alone haaa kau. Silap langkah, automatik TERSINGKIR. Macam Akedemi Fantasia gitu.

Tujuannya? Sebab cikgu Ajim nak menguji kita sejauh mana kita faham arahan tugasannya. Dan bila Intan lihat hasil tugasan Intan sendiri, kadangkala mcm tak puas hati skit, kerana pengurusan masa sebagai surirumah ni dengan melayan karenah anak-anak amatlah tercabar.

Oleh sebab itu, tugasan yang Intan buat ni selalu terlewat sejam gitu. Harap Cikgu Ajim dapat memaafi anak muridmu ini huwaaaa.. Untuk hushand @apit.pemalu dan anak-anak.. maafkan Intan sekiranya kadangkala nampak Intan sibuk asyik hadap hset untuk siapkan keje task ini. Nanti Mama belanje Sambal Pekak yer (Resepi kaw kaw oleh sifu Ajim hihi). Hihihi.

Kesimpulannya, pada Intan tugasan group ini amat lain sekali. Terima kasih Sifu wujudkan task yang mantop ni serta komuniti members yang tak putus-putus beri sokongan. Jauh sangat beza IG intan dulu dan sekarang. Syukur Ya Allah diketemukan dengan Mentor dan kawan-kawan Terapi Instagram yang ohsem!
.
.
.
KUNJUNGI CIKGU INSTAGRAM KAMI IAITU πŸ‘‡
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
#terapiinstagram
#ajimaura

Lepas bersin kita ucap _____
.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram
Kenangan anak sulungku, 5 tahun lepas.

Hmm teka lah. Hehe.

#ajimaura #terapiinstagram

Sila komen "HUHUHU". Itu saja, k bai.

#ajimaura #terapiinstagram

Assalamualaikum. Mungkin ada yang taktau lagi Intan berniaga ape sebenornyer.

Nin diaa... Jeng jeng jeng.

Putih putih melati,
Madu-madu delima.
Lalalalalaa.

Kali pertama kami sekeluarga minum madu delima ini terus jatuh cinta. Lalu kami suami isteri bercadang untuk restock Madu Delima lebih sikit supaya dapat berkongsi rasa dan khasiat madu dengan semua orang tak kira golongan tua mahupun kanak-kanak.

Jika anda nak tahu lebih lanjut koleksi Madu Delima boleh usha ke IG Intan di sana.

@intan.madu.delima
@intan.madu.delima
@intan.madu.delima

Cukup dua sudu sehari kesihatan pun terjamin.

Maduku... Madumu jua. Hehe.
Pastinya Madu Delima De Rijaas

#ajimaura #terapinstagram

Open haus penghabisan. Kembong dah pipi den.

#ajimaura
#terapiinstagram

Assalamualaikum.. #Throwback Gi Tabung Haji simpan duit raye bebudak ni. Tima kasih pada yang bermurah hati. Selamat Hari Raya.

Balek kampong mentuo di Palong, Gomeh. Selamat berpuasa.

#terapiinstagram #kitagunani #ajimaura #ejenebooksaka #ebooksaka #muncetglobal #muncetdotnet #muncetblog #keluargaku #keluargakecilku #balikkampung #seremban #palong2 #gemas #IntanNurHanifah #MuhammadNurHanif #IntanNurHana #selamatberpuasa #ramadhan1438h #ramadhan2017

Tempahan Ebook Teknik Saka 4.0 (Terapi Instagram) oleh Sifu Ajimaura masih dibuka. Maaf jika Intan lambat reply DM ketika di kampung nanti. Boleh whatsapp Intan terus di 0125215021. Harga masih RM99. Hehe.

SOQ - Sahur.

Selamat bersahur dan berpuasa esok. Niat jangan lupa naaa.

@apit.pemalu bersahur di kilang.
@intanhanina bersahur di rumah.

Takde rezeki lagi nak bersahur bersama for da 1st Ramadhan.

#ajimaura #terapiinstagram #ukhwahti #selamatmalam #selamatbersahur #selamatberpuasa #sahur #ramadhan2017 #MuhammadNurHanif #intannurhanifah #muncetglobal #muncetdotnet #bloggermalaysia #malaysianblogger #blogger #teammuncet #syukurselalu #surirumah

Jenuh ku korek rahsia dari anak sulungku #IntanNurHanifah a.k.a iepa.

Mama: ipa lukih apa ni. HabaQ laa. Awat muko mama sodeh ja. Tu sapa 3 orang tu.

Memula duk senyum ja.. Senyap aje. Jenuh gak la tanya dia banyak2 kali. Pehtu baru di cerita.

iepa: Ni mama, ni ipa. Belakang tu anip, belakang lagi tu hana. Mama nangis. Anip dengan hana buat tumpah.. air sarsi. (Ooo patot la dia lukis bulat besor, memang banyak air tumpah masa tu). Mama jalan jatuh, mama marah, mama garang. Mama nangis sebab..sebab.. sakit bontot.

Kahkahkahkah, sakit bontot ek. Alahai cik ipa. Ingat lagi dia walaupun peristiwa tu dah lama sangat. Maapkan mama yang garang ni. Anak-anak suka bercerita, bertanya, lukis dinding. Deme aje yg tau perangai mak bapak deme cemane. Maapkan mama jika mama Gagal jadi jadi seorang ibu yg ohsem.

Ni lah dia surirumah. Ngadap rumah, ngadap hset, ngadap dapur, ngadap kain baju tak belipat lagi, ngadap karenah anak-anak bijak sedang membijak.
Moga Allah beri kesabaran pada aku, lelagi nak masuk bulan Puasa esok. Sabar jolah.

#anakkusayang #terapiinstagram #ukhwahti #muncet #ajimaura #teammuncet #muncetblog #muncetdotnet #muncetglobal #everythingisgoodhere #blog #blogger #bloggers #bloggerlife #bloggermalaysia #malaysianblogger #malaysiablogshop #personalblog #intan_vigory #abvigory

Alhamdulillah.. bersyukur padaMu Ya Allah.. Rezeki yang melimpah ruah tanpa henti diberikan.... Biarpun rezeki itu bukan dalam bentuk kewangan... Banyak rezeki lain yang Engkau berikan... Subhanallah.

#syukurselalu #happyweekend #keluargakecilku #intannurhanifah #muhammadnurhanif #intannurhana #suamiisteri #terapiinstagram #muncetglobal #abvigory #vigoryderijaas #madu #maduasli #makanansunnah #sendayan #seremban #nilai #negerisembilan

#Assalamualaikum. Selamat pagi. Holiday dah abis. Back to school. Jangan duk gosok mata lagi naaa.

#throwback #anakkusayang #intannurhanifah #terapiinstagram #keluargakecilku #nurraysabeauty #syukurselalu #syukuralhamdulilah

Alhamdulillah. dah setel urusan. Petang2 hujan gini, moh kiter pekene roti canei dulu. Asal hujan je lapaQ. Jemput2 yo semuo.

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana
#abvigory
#vigoryderijaas
#madu
#maduasli
#purehoney
#maduhutan
#makanansunnah
#terapiinstagram
#intan_vigory
#kk2pren
#seremban
#nilai
#negerisembilan

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, dah sampai pon spek mato yg dikirim oleh CIKMIN pagi tadi. Tima kasih tau Cikmin. Jika anda berminat nak shoping spek mato ni buleh lah pegi ke IG beliau. Macam2 bentuk hado. Harga pon berpatotan.

@modish.n.chicmin_eyewear
@modish.n.chicmin_eyewear
@modish.n.chicmin_eyewear

Cadangnya ceQ nak guna spek tu buat tukar lense. Sudahnya anak ceQ pulak yg berminat. Ape lagi berebut laaah omak dengan anak. Grrrrr. Takpelah, ceQ mengalah jelah. Asalkan dia mau jadi model tak bergaji hehe.

Fakta: Anak2 zaman sekarang kemain advance gedeban duk bergaya lagi naaa. Kalah ceQ masa zaman kanak2 dulu. Hehe.

Kredit:
πŸ’„ Mekap gincu oleh @intan.lipstik.labiotte.
πŸ˜‚ Gamba diambil oleh saya sendiri.
☺ Ditemani dengan anak bongsu saya.

#intannurhanifah
#intannurhana
#cerminmata
#cerminmatamurah
#abvigory
#vigoryderijaas
#madu
#maduasli
#terapiinstagram
#intan_vigory
#kk2pren

Alhamdulillah.. Selesai dah majlis konvo #TadikaPucukBestari tadi. Yang ensem mcm nak gi kojo tu kawan sekelasnya. Kemain lagi deme bergaye yer πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
#terapiinstagram
#intannurhanifah
#turnto5

Kecik molek je anak den tuuu (serba hitam).. Hihi. Bila cuti sekolah, duk tanya esok sekolah ke tak. Bila sekolah, duk tanya esok cuti ke sekolah. Memacam tul hihi.
Esok hari Konvokesyen sekolah tadika anak den. Tak zabaarrr rasanya tengok persembahan budak2 comel ni. See ya kids!

#intannurhanifah
#turnto5 #cutisekolah
#tadikapucukbestari
#terapiinstagram
#igwaja
#teammuncet
#vigorychocolates
#coklathalal #coklat #jualcoklat #coklattempatan #agentdropshipneeded #murah #coklatmurah
#seremban #sayajualcoklat #nogori #negerisembilan #nilai

Da Girlsss.. Pekene cendoi dan mee rojak. :D

#intannurhanifah
#intannurhana

Sebelum gi sekolah.. Jom selfie dulu.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜‚ #throwback
#salampagi
#anakbapak
#intannurhanifah
#tadikapucukbestari

Tata anakkuu.. Belajar sungguh2 ya.. Hihi.

#throwback
#salamjumaat
#intannurhanifah
#muhammadnurhanif

Kenangan.. Anak sulung dengan babanyer ketika usia 6 bulan.

Anak bongsu pon dgn babanyer ketika usia 7 bulan.

Di rumah yg sama, Toklong depa di Londah.

#intannurhanifah
#intannurhana
#teammuncet
#vigorychocolates

Duk lek lok situ naa anak2.. Mama nak lipat kain yg melambak ni.. πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ #intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

Jamuan raya di Tadika Pucuk Bestari. Hehe kemetot anak den..cun cun.

#intannurhanifah

Takde kojer si kakak ni.. Sepit rambut takde, sepit baju jeler.
#intannurhanifah
#intannurhana
#gslwaja
#abvigory
#vigorydragees
#vigorychocolates
#teammuncet

Model Hindustan sat.. Alhamdulillah hujan pagi ni. Selamat belajar kembali cik iepa. Habis dah cuti cuti sekolah.

#intannurhanifah
#vigorychocolates
#Lifeisjoyfulwithvigory
#teammuncet
#muncetdotnet
#muncetglobal
#everythingisgoodhere

#intannurhanifah
#intannurhana
Alololo.. Nomei2nyerrr...

Kakak dan abang dah tido.. Tinggal si adik duk tergedik2 lagi.. Huhu mama dah ngantuk ni.. 😍😍 #intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
Dua beradik yg sedang membesau.. Syg kamu semua...

Pabile pompan dan kecantikan tak dapat dipisahkan.. #intannurhanifah
#4tahun5bulan
#mainmekap2

3 stoogeeezzz.. Opss.. Seksi plak si bujang tu.. #muhammadnurhanif
#intannurhanifah
#intannurhana

Selamat belajar yer anakkuu.. Hari ni dia pakai tudung instant dua muka.. Amboi comeinye waakaka.. #intannurhanifah
#4tahun5bulan
#tadikapucukbestari
#vigorychocolates
#lifeisjoyfulwithvigory
#muncetglobal
#everythingisgoodhere

Okei.. Masa untuk meeeee....sup.

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif

Bile angpa nak tidoq nie.. 😭

#intannurhanifah
#muhammadnurhanif
#intannurhana

Most Popular Instagram Hashtags