[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#intanhanina

MOST RECENT

DOORGIFT COKLAT, COOKIES, KEREPEK ADA DI SINI. (Sila Swipe sebelah untuk lihat pelbagai jenis doorgift).
.
Jom tengok doorgift yg telah kami hasilkan di
.
@coklat4u_delight
@coklat4u_delight
@coklat4u_delight
.
Pelbagai majlis, pelbagai tujuan. Semuanya sesuai utk majlis anda!
.
Sekarang kami buka PENDAFTARAN AGEN PERCUMA hanya untuk yg membaca post ini sahaja.
.
DM / Whatsapp 0175368696
.
.
#doorgift #coklatgift #hadiah #hantaran #ulangtahun #event #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #super100k #coklatsedap #hadiahulangtahun #kanakkanak #doorgifts #intanhanina #majlis

#Assalamualaikum semua. Saja nak promote Husband Intan buat part time jual Mempelam Lemak Selemak Lemaknya hihi. Kami mula berniaga di area taman perumahan kami.

Kami juga buat penghantaran COD sekitar #Seremban, #Nilai dan kawasan berhampiran. Boleh dirunding jika jauh sikit, InshaAllah.

Segala kisah Mempelam Lemak dan Feedback boleh ikuti di

@muncetglobal
@muncetglobal
@muncetglobal

#HaPelam
#MempelamLemak
#terapiinstagram
#ajimaura
#cspscs
#super100k
#intanhanina
#muncetglobal

Promosi Happy Hour.
Ebook Saka 4.0 & Kelas Online Instagram.
.
Pertama: 31 Januari - Ditutup.
Kedua: 11 Februari - Ditutup.
.
Ketiga: 26 Februari - DIBUKA. RM150 seorang.
Dibuka pada 8pm hingga 9pm.
.
Jika nak booking awal pon boleh. Whatsapp Intan terus di 012 521 5021.
.
Selepas itu harga kembali normal RM350 untuk individual.
.
Tahniah pada yang dah daftar. Sila Standby dan Alert di Telegram ya.
.
.
Boleh usha ke IG sifu kami di @ajimaura.official.
.
.
Intan Hanina
Sales Agent
Ebook Saka 4.0
Kelas Online Instagram
.
.
.
.
#belajarinstagram #seremban #teknikmarketing #ejenebooksaka #ebooksaka #surirumah #suribisnes #cspscs #intanhanina

Hari terakhir Promosi Happy Hour Kedua Ebook Saka 4.0 dan Kelas Online Instagram. RM130 seorang. Pendaftaran dibuka sehingga 7pm, hari ini sahaja. Jom booking lekaih.

#terapiinstagram #ajimaura #cspscs #ejenebooksaka #ebooksaka #belajarinstagram #tekniksaka #teknikmarketing #intanhanina #bazarpaknil

Instagram anda tiada sambutan? Bagaimana nak orang tau anda wujud? Bagaimana nak tingkatkan followers secara Manual? Bagaimana itu ini itu ini itu ini? Okey, semuanya ada di Ebook Saka 4.0

Sila Swipe sebelah untuk tajuk-tajuk yang disediakan oleh sifu @ajimaura. Akan dikendalikan oleh Guru-guru yang bertugas. Wajib ada aplikasi TELEGRAM kerana kelas akan berlangsung di sana pada bulan Mac nanti. InshaAllah.

Jika ada pertanyaan boleh DM atau whatsapp Intan terus.

Testimoni Ebook Saka 4.0 boleh lihat di blog http://intanhanina.blogspot.com (Klik Link di Profile @intanhanina)
.
.
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #surirumah #ebooksaka #ejenebooksaka #usahawan #usahawanita #sayajual #sayajualebook

#Assalamualaikum semua. Ramai yang DM dan Whatsapp Intan, berbaloi tak kalau mereka beli EBOOK SAKA 4.0 ni?
.
Okey, let me tell you here (cewah skiping pulok).
.
Sebenarnya EBOOK SAKA yang disediakan oleh sifu @ajimaura ni PELIK tau. PELIK tapi SERONOK, dua ronok dan tiga ronok.

Bagi yang dah membeli Ebook ini, sangkaan depa memang tak tepat sekali. Sebab apa tau? Ramai yang kata sifu @ajimaura bukan sekadar jual Ebook saja. Meh sini CeQ senaraikan:
.
1. EBOOK SAKA 4.0 ini adalah gabungan VIDEO, AUDIO, GAMBAR dan TEKS yang akan diberikan di Channel Khas di aplikasi TELEGRAM. Bukan PDF.
.
2. Ditambah pulak dengan adanya Guru yang bertugas di Group Kelas Online Khas di TELEGRAM juga. Jika terlepas kelas, anda boleh skroll balik di atas.
.
3. Semasa di dalam kelas, anda perlu tumpukan betul-betul cara dan teknik tertentu dalam Instagram. Perlukan kerjasama antara ahli untuk mantapkan lagi pemahaman anda.
.
4. Sekiranya anda ada soalan, boleh bertanya pada Guru selepas selesai saja Guru mengajar.. InshaAllah Guru akan membantu anda mana yang kurang faham.
.
Harga biasa Ebook Saka ini adalah RM350. TAPI.. Ada tawaran menarik, Harga ebook jatuh gebeduk sebanyak
.
RM120 saja (OFFER!)
.
Pelik kan? Tawaran ini hanya untuk mereka yang nak buat sales Raya. InshaAllah kelas akan diadakan pada bulan Mac nanti. Terus Praktikal menuju RAYA.
.
Tempoh tawaran HAPPY HOUR dibuka hanya 3 KALI SAHAJA iaitu:
.
1. 30 Januari - belian pada pukul 2petang hingga 3petang.
2. 11 Februari - belian pada pukul 6petang hingga 7petang
3. 26 Februari - belian pada pukul 8malam hingga 9malam

Walaubagaimanapun, Bergantung kepada kekosongan kelas juga. Jika 30/1 dah full, maka tawaran pada 11&26 feb akan dibatalkan.

Jika ada yang berminat sila tinggalkan boleh komen "SAYA BERMINAT". Intan akan DM anda terus.

Atau boleh segera ke Whatsapp Intan 012 521 5021.

Jangan terkejut tau, hampir 1000 orang dah membeli Ebook Saka 4.0 ni. Anda bila lagi. Rebutlah copek-copek! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
#ebooksaka #ejenebooksaka #intanhanina #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #teknikmarketing #sayajual

#Alhamdulillah, Selamat pengantin baru buat sepupuku @cik.saraa dan suami. Dulu kecik-kecik duk timang hang. Dah kawin ni laki hang la pulak lambung-lambung hang hihihi.. Tahniah.

Wearing half niqab by @purdah.niqab.exclusive. Ringan dan sejuk je hehe.

#Assalamualaikum semua. Cubaan suami Intan menggayalan baju kurta yang smart ni. Mujur pilih saiz M. Nampak encem dan selesa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hihi.

Jika berminat dengan kurta ini bolehlah singgah di

@alhafiz_fashion_hq
@alhafiz_fashion_hq
@alhafiz_fashion_hq

Thanks @melur_mewangi_rahman yang sudi sponsor baju ini pada abangmu hehe.

Maaplah baju nampak kedut-kedut sikit. Belum seterika. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#apitpemalu #apitejengl #kurta #bajukurta #segak #bergaya #ootd #kurtalelakimoden #terapiinstagram #ajimaura #bajukurtamurah #alhafizfashion #gimasjid #gisurau #bajuraihan #imamku #suamiku #intanhanina #bajulelakimoden #segakbergaya #majlis #kenduri #perayaan

Repost From @madustraw
Alhamdulillah.. Repeat oder dari Puan @eida_assunnah_online sebanyak 200 madustick. Rakan-rakan yang duduk sekitar Pantai Remis, Perak boleh lah oder melalui Puan Eida ya.

Harap maklong.

Mahu beli borong Madustick Ori? Boleh whatsapp kami dengan segera.

@apit.pemalu - 012 645 9881
@intanhanina - 012 521 5021

#madudelima #maduasli #maduakasia #madulebah #makanansunnah #muncetglobal #terapiinstagram #ajimaura #inijugakamanah #produktempatan #produklaris #produkbumiputera #maduori #madu #madustick #madustraw #intanhanina #seremban #sendayan #labu #gadong #negerisembilan #super100k

Alhamdulillah.. Repeat oder dari Puan @eida_assunnah_online sebanyak 200 madustick. Rakan-rakan yang duduk sekitar Pantai Remis, Perak boleh lah oder melalui Puan Eida ya.

Harap maklong.

Mahu beli borong Madustick Ori? Boleh whatsapp kami dengan segera.

@apit.pemalu - 012 645 9881
@intanhanina - 012 521 5021

#madudelima #maduasli #maduakasia #madulebah #makanansunnah #muncetglobal #terapiinstagram #ajimaura #inijugakamanah #produktempatan #produklaris #produkbumiputera #maduori #madu #madustick #madustraw #intanhanina #seremban #sendayan #labu #gadong #negerisembilan #super100k

#Assalamualaikum semua. Saja je print out logo company husband sendiri (@apit.pemalu) untuk lekat di paket-paket madustick. Sempoi je kan.

Terima kasih buat anak sulungku yang sudi tolong mama dia packing madu-madustick dalam plastik aiskrim.

Gambar 1: 10 sticks = RM15
Gambar 2: 100 sticks = RM150
Tak termasuk postage

Berminat nak borong madustick daripada kami? InshaAllah boleh diskaun. Whatsapp segera

@intanhanina - 012 521 5021
@apit.pemalu - 012 645 9881

Cod: #Seremban #Sendayan #Gadong #Labu

Bertabahlah.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Sambungan daripada post sebelumnya..
.
.
Jika Badan Panas

Cara minum madu -> masukkan madu dulu dalam gelas baru campur air = madu sejuk.

Dan bila diminum dengan cara ini ia akan sejukkan badan.

Jika Badan Sejuk

Ini cara minum madu -> tuang air dulu dalam gelas baru campur madu = madu panas

1. Selepas minum madu, jangan makan campuran ikan dengan susu. Elakkan makan ikan dengan daging. Ini yang dikatakan laut jangan bertemu darat. Tak bagus untuk perut.

2. 1 sudu kecil madu kelulut bersamaan dengan 10 sudu kecil madu biasa. Ini kerana lebah kelulut itu kecil, ia boleh masuk sampai ke rongga bunga. Tapi hati-hati ketika membeli madu kelulut. Jangan cari yang berwarna susu kerana dibimbangi ada campuran buah laici yang masam.

3. Madu mentah ini boleh โ€˜boostโ€™ energi seseorang. Jika mahu memandu jarak jauh katakan pukul 4 petang nak bergerak, jam 8 pagi dah kena minum.

4. Jangan letak madu di tempat yang akan mengubah molekul madu. Dalam peti ais misalnya.

5. Madu juga boleh jadi ubat mata yang mujarab. Campurkan dengan air hujan dan titiskan di mata. Nanti akan ada rasa pedih. Titikkan antara waktu selepas subuh dan sebelum dhuha. Kenapa ikut prinsip minum madu yang dinyatakan di atas untuk rawatan di bahagian kepala.

6. Kalau tidak ikut waktu yang tepat, ia menghilangkan rasa sakit tapi tidak menghilangkan penyakit.

Sekian, tips madu untuk kita semua. ๐Ÿ˜๐Ÿ๐Ÿ‘

Cantik ke seram?
.
MashaAllah, tetap cantik Allah jadikan.
.
Perfect.

Selamat pagi. Tips Ini Penting.

1. Penyakit ini datang sebab adanya suhu panas dan sejuk. Bila kita sakit, majoriti suhu badan akan meningkat. Ketahanan badan pula menurun.

2. Macam mana nak tahu sama ada badan kita sedang panas atau sejuk. Check cuping telinga. Kalau cuping telinga sejuk bermakna badan kita tengah panas dan kalau cuping telinga panas, bermakna badan anda sejuk.

3. Sebab itu, campuran air dan madu pun kena betul. Untuk dapatkan madu yang panas, kena tuang air dulu dalam gelas baru letak madu. Manakala untuk dapatkan madu sejuk, letak madu dulu dalam gelas barulah tuang air.

Nak tips seterusnya?

Komen "NAK NAK NAK".

Balek kampung.. Ronda-ronda pekan Kuala Kangsar Nampak u tadi @dhuha_rashidi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Beliau adalah Penulis Tulisan Khat Wanita Malaysia. Pernah masuk TV @tvalhijrah114 dan @bismillahadduha (Oasis). Hebat sahabat sorang ni.
.
Kot terberkenan dengan hasil tulisan khatnya, boleh lah buat tempahan ya hihi.
.
.
#tvalhijrah #astrooasis #kualakangsar #balikkampung #pekankuala #chandan #perak #penuliskhat #tulisankhat #syukurselalu #terapiinstagram #ajimaura #super100k #kualakangsarbandardiraja #hometown #intanhanina #anakanakku #Assalamualaikum #selamatpetang #hebat #terkenal

TQ Puan Fifah @ivorysecret_sgfj atas gift yang comel ni. Jadi, Intan nak promote dan review skit tentang produk jenama IVORY SECRET yang sekarang tengah Hot! Bukan di Malaysia saja, tapi dah sampai ke Indonesia, Brunei dan bahkan Singapura.

Botol kecik WOW SERUM ni cukup comel tau, tapi kesannya sungguh positif. Tak melekit, tak berminyak, terus meresap dan yang paling penting ia mesra wudhuk. Yang bestnye buat kulit muka Intan jadi Glowing gituu.

Lepas tu Intan pakai sekali LUXURY FOUNDATION dari Ivory Secret, sah-sahlah lebih glowing muka kita tau. Tak melekit langsung, lebih cerah dan cepat meresap. Tak perlu pakai bedak dah.

Harga Mampu Milik tau.. Orang perempuan memang kene express kan kan.

Rekemen sangat.. Sesiapa yang berminat boleh hubungi stokis seperti berikut.
.
.
โ˜†Singapuraโ˜†
Fifah Jumadi +6582265087
@ivorysecret_sgfj
.
โ˜†KUALA LUMPURโ˜†
Kak Yong 0133317304
@alisya_humairah_resources

Mai 0173262641
@ivorysecret_bangi
.
โ˜†SELANGORโ˜†
Cikgu Mar 01139836257
@ivorysecretmalaysia

Nisa Uzma 0197280899
@ivorysecret_selangor
.
.
.
#assalamualaikum #ivorysecret #wowserum #luxuryfoundation #gengivoryextravaganza #salesmeroket #foundation #intanhanina #bazarpaknil #serumcantik #serumwajah #serum #kulitsihat #cantik #mukaglowing #glowingskin #terapiinstagram #ajimaura #inijugakamanah #surirumah #usahawan #usahawanita #youcandoit #singapura #brunei #malaysia #indonesia #foundation #wajahberseri

Most Popular Instagram Hashtags