#instashopmalaysia

2074096 posts

TOP POSTS

Kesian brader ni. Ni la orang panggey lost control, total lost. Hang ni baru nak rakam benda ni tak lepaih. Buat movie confirm bankrupt, nak kena brapa kali take? 😂 .⠀
_____________________________________________________


By @raybanterkini_2017

Kredit-

No. 1 InstaVideoTainment Anda!
Terhangat • Terlawak • Terkini

Spread the love!

IKLAN dan KEYBOARD WARRIOR akan diblock

DM for VIP Business Review⠀

#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawaklucu #terbaik #kedah #kedahfc #ultraskedah #darulaman

Lihatlah kehebatan anak @azlinaufal ... mmg takda kepentingan pun benda ni tapi setidaknya dia dpt lupakan asyik main hp game ipad.. tak lama pun sekejap sekejap ok kot dari dia mengadap hp 24jam.. apepun nak cari ini barang boleh dapatkan di 👇👇👇..
...
GLOW IN THE DARK SPINNER
@nazapetot.igshop
RM35 FREE POSTAGE
WS ONLY 017-7213551
CLICK BIO LINK @nazapetot.igshop AND DIRECT WS WITH SELLER..TQ
.
.
.
.
.
.
.#spinner #fidget #spinnerfidget #fidgetspinner #igersmalaysia #malaysian #vscomalaysia #igshopmalaysia #malaysianhair #instashopmalaysia #igmalaysia #igersmalaya #fitmalaysia #malay #instamalaysia #bazaarmalaysia #ootdmalaysia #malaysianfood #handbagmalaysia #madeinmalaysia #dubsmashmalaysian #igermalaysia #1malaysia #bloggermalaysia #malaypretty #dubsmashmalaysia #malaysiashop #igreviewmalaysia

GUESS EMBOSSED LOGO FLAP CROSSBODY (BROWN)
.
.
SALE: 185RM
+7RM WEST MALAYSIA
+12RM SABAH/SARAWAK
.
.
RETAIL PRICE: 370RM
✅Authentic
✅Material: Faux leather
✅Dimension: 22cm (W) x 18cm (H) x 9cm (D)
✅Flap magnetic closure
✅Adjustable long shoulder strap
✅2 interior slip pockets
✅Fabric lining
✅Signature logo plate on top
✅Comes with original Guess dust bag
.
.
.
#guessmalaysia #guessoriginal #charlesandkeithmurah #charlesandkeithmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #sayajualwallet #sayajualbag #instashopmalaysia #igshopmalaysia #igersmalaysia #victoriasecretmurah #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmurah #onlinemalaysia #onlineboutique #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiaonline #malaysiainstashop #malaysiaonlineshopping #malaysianig #singapore #sabah #promosi #promosiolshop

.
Gorgeous Derich 😲😄😍😍😙
.
--------------------------
Cuma di @azzamia.baby.shop where #ShoulderButtonTee comes adorable. Hanya disini Kaos kancing pundak ANTI MACET di kepala yg BISA BIKIN GAYA 😍😍 .

Tunggu apa lagi, moom? Pesennya di admin merry. Pilihan , ukuran, harga grosir / retail. Scroll ke bawah sampe dasaarr 😆

Jangan nangis, kalo kehabisaann 😂😂😅😅😆😆
.

#localbrand #kiddistro #babyclothing #instakid #homedecor #kaosanak #kaosanakgrosir #jualkaosanak #babyclothes #kadoanak #kaosanaklucu #kaosanakmotif #bajubayi #jualbajubayi #budakcomel #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #ootdmalaysia #bazarpaknil #iklanbrunei #instashopbrunei #sayajualonline #jualborongbajubudak #bajubudak

New Arrivals!!!
Victoria's Secret LOVE SPELL LACE Fragrance mist 250ml ( Limited Edition )
.
" Love Spell Lace" -
BLEND OF DRENCHED PLUM AND SUGARED MUSK

PRICE :
1 for RM 65 inlcude postage to semenanjung
2 for RM 126 include postage to semenanjung
3 for RM 185 include postage to semenanjung
( sabah & sarawak add RM 5 each )
.
💯 Original from UNITED STATES
🚫 no imitation gred
👉 all items are READY STOCK

TO ORDER
📲 Whatsapp +6016-7733674

#victoriasecretmalaysia #victoriasecretbodymist #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #minyakwangi #perfumemurah #onlineseller #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #johorbahru #johor #perfumemalaysia #sarawak #sabah #brunei #terengganu #kelanatan #penang

.
Salam Ramadhan dari Big Boss Twenty Seven Empire
.
Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur kita utk bertemu Ramadhan pada tahun ni
.
Semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna dan lebih baik dari sebelum ni
.
#sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #lokalah #lokalbiz #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaarsaurus #bazarpaknil #iamutm #utmawesome #ramadhan #ramadan #ramadan2017 #twen7y

🏴Bape x ASSC tee
Brand new with tag
🏴RM 149(Postage included)
Preorder (7-9 days)
Size: S-XL
Black/White colours
Green/Yellow camo box
Kindly screenshot and PM me to order
*PM for more details Pic, Need More ASSC or Bape just PM or scrool down, thanks!
whatsapp/wechat: 017-6631043
Thanks!
💯Browse my shopee for more items!
#streetwearkl #streetwearmalaysia #bundlemalaysia #klkix #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #bapemalaysia #carousellmy #shopeemy #klkixforsale #airjordan #lokalahmy #lokalah #instashopmalaysia #ripndip #mastermindjapan #stussy #neighborhood #supreme #thrasher #cdg #bape #vlone #fearofgod #newera #offwhite #champion #neighborhood #palace #assc #undefeated

MOST RECENT

PEARL MAGIC LIPSTICK
.
Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak?
.
Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya syor kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan.
.
Tapi apa je kelebihannya ? Jom check it out !
.
💕KELEBIHAN :-
.
💄 Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir.
.
💄 Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color, lipstick ni ada 1 je colour ya sayang-sayang
.
💄 Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari
.
💄 Tidak menyebabkan bibir kering
.
💄 Yang penting lipstick boleh dibawa solat.
.
💕KANDUNGAN :-
.
👉 Collagen
👉 Vitamin E
👉 Pearls
👉 Olive Fruit Oil
👉 Sunflower Seed Oil
👉 Virgin Coconut Oil
.
💕CARA PENGGUNAAN :-
.
Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika. Bibir anda merah mengikut suhu badan anda.
.
Harga Asal : RM 30.00
.
Nak harga promosi raya tak??😍😍
RM 24.00 je uolls..
Promosi sah sehingga 30 JUN 2017
.
Jom ramai² whatsapp Meera utk dapatkan PEARL MAGIC LIPSTICK uoll😆
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
.
#nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #pearlmagiclipstick #bazaarpaknil #sapotlocal #instashopmalaysia #wanitahariini #produkwanita #sayajualsayaguna

Suka Pakai Inai?Ceriakan Penampilan Dirimu Dihari Raya😍😍jom grab set combo atau belian loose. Nak Sticker Ukiran? Inai Celup?Inai Kon? Serbuk Inai Mekah? Inai Rambut? Yang Penting Harga Semu BawaH RM10 😱😱 berminat whatsapp admin di +6014-5305382
#inaimekah #golechamurah #sayajualinai
#inaikuku #inaiukir #inairambut
#inaikon #stickerinaimurah
#inaiserbuk #serbukinai
#inaimalaysia #inaimerah
#inaimekahasli#sayajualonline #instashopmalaysia #terlajaklaris #igersmalaysia #vscocamalaysia #bazaarpaknil #instagood #likeforlike #likeforfollow
#inaiseluruhmalaysia
#inaimekahoriginal
#inaicelupmurah
#inaicelup
#inairambut
#inairambutsemulajadi
#inaimekahmurah
#0145305382

JAPANESE SWEET CHERRY EAU DE PERFUME
.
Perfume keluaran Nurraysa ini merupakan jenis Eau De Parfum yang mengandungi 10% - 20% pati minyak wangi dan membuat minyak wangi tahan lama berbanding eau de toilette.
.
Minyak wangi jenis ini lebih kuat baunya apabila badan kita panas. Sebab tu kita kena pakai minyak wangi pada tempat-tempat tertentu sahaja supaya wangian minyak wangi dapat bertahan sepanjang hari.
.
Perfume ini mengandungi alkohol yang boleh dibawa solat. Kalau sebut alkohol, jangan pikir alkohol yang orang minum tu. Alkohol perfume tak sama dengan alkohol minuman. Faham?
.
Jenis alkohol yang digunakan adalah Denatured Ethanol & Cethyl Alcohol which is jenis alkohol yang biasa digunakan dalam perfume.
.
Harga Asal : RM 99.90
.
Nak harga promosi raya tak??😍😍
RM 39.90 je uolls..
Promosi sah sehingga 30 JUN 2017
.
Jom ramai² whatsapp Meera utk dapatkan JAPANESE SWEET CHERRY EAU DE PERFUME uoll😆
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
.
#nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #japanesesweetcherryeaudeperfume #bazaarpaknil #sapotlocal #instashopmalaysia #wanitahariini #produkwanita #sayajualsayaguna

COLLAGEN POWDER
.
💕KELEBIHAN :-
.
✔️ Menganjalkan kulit
✔️ Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
✔️ Formula Anti penuaan dan awet muda
✔️ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✔️ Membuang toksik dalam badan
✔️ Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
✔️ Mencuci dan membina usus
✔️ Mengatasi masalah sakit lutut
✔️ Menguatkan akar rambut
✔️ Menjaga kesihatan kuku yang sihat
✔️ Merawat penyakit kulit
✔️ Memperbanyakkan susu badan
✔️ Memberi tenaga kepada ibu mengandung
✔️ Menambah IQ bayi di dalam kandungan
✔️ Sesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran.
.
💕KANDUNGAN :-
.
Kolagen Ikan Laut Dalam, Vitamin C, Gluthathione, Kurma, Delima, Snow Lotus, Serbuk Mutiara.
.
💕CARA PENGGUNAAN :-
.
Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur.
.
Untuk kesan lebih pantas, maksimum pengambilan 2 sachet setiap hari. Makan 1 sachet sebelah pagi dan 1 sachet sebelah malam.
.
Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral).
.
Jarakkan 4 jam sebelum mengambil ubat-ubatan, jamu atau meminum kafein.
.
Harga Asal : RM 150.00
.
Nak harga promosi raya tak??😍😍
RM 75.00 je uolls..
Promosi sah sehingga 30 JUN 2017
.
Jom ramai² whatsapp Meera utk dapatkan ORGANIC BODY WASH uoll😆
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
.
#nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #organicbodywash #bazaarpaknil #sapotlocal #instashopmalaysia #wanitahariini #produkwanita #sayajualsayaguna

Update utk raya nanti kite try pasarkan sampin. Tapi jualannya bulan puasa ni laa ye.. dah raya buat ape jual kan.. kene tunggu tahun depan la pulak... so bulan puasa ni kite pasarkan sampin ni ye. Ade yg berminat tak? Cer try Tag kawan2 anda diorang nak tak?
.
Kalau nak... STAY TUNE K. akan diupdate secepatnye supaye nnt raya korang dah boleh pakai dgn gaya mutu keunggulan 😊😊

ORGANIC BODY WASH
.
👪Mandian badan organik mewah dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya yang merosakkan dan mengeringkan kulit.
.
👩👯Sayangi dan belai tubuh anda dengan mandian organik ini.
.
🌟✨Mampu mencerahkan,melembutkan dan mewangikan badan anda.
.
🌸🍃Terasa segar dan yakin selalu.
.
🌟✨Tanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit.
.
🌸🍃Membaiki dan memperbaharui sel kulit dan menyinkir sel mati dan kotoran.
.
🌸Mampu membersihkan badan anda dengan optimum bebas dari kuman dan bakteria.
.
👍Harga mampu milik, barang baik, halal & lulus KKM
.
Harga Asal : RM 35.00
.
Nak harga promosi raya tak??😍😍
RM 29.90 je uolls..
Promosi sah sehingga 30 JUN 2017
.
Jom ramai² whatsapp Meera utk dapatkan ORGANIC BODY WASH uoll😆
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
.
#nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #organicbodywash #bazaarpaknil #sapotlocal #instashopmalaysia #wanitahariini #produkwanita #sayajualsayaguna

GLOWING DD MOIST CAKE
.
Apa itu DD❓❓
DYNAMIC DEFENCE.. Ianya gabungan antara CC & BB. DD Cream merupakan cream yang memiliki kandungan dari kedua cream tersebut. Dengan maanfaat yang lebih lengkap dari keduanya.
.
💕FUNGSI & KLEBIHAN :-
👉mengawal lebihan minyak dikulit.
👉kulit tidak berminyak & mencegah jerawat
👉menutupi kerutan pada wajah & cela kulit seperti pigmentasi juga tona kulit yg tidak sekata.
👉mesra solat.
👉SPF 50 ++
👉Dirumus dgn bahan semulajdi yg sgt baik utk perawatan kulit.Tanpa silikon
👉Di datangkan dgn 3 warna bagi kesesuaian kulit pengguna.
.
💕BAHAN² :-
🌸Air zam zam
🌸Titanium dioxide
🌸Aloe vera
🌸cocos nucifera
🌸collagen
🌸gluthathione
🌸Vit A, C & E
🌸Apple stemcell gred A
🌸Kigelia africana fruit ekstract
.
Bahan bahan yang digunakan dalam produk Nurraysa diyakini selamat. Setiap produk ada NOT KKM. So korang boleh gunakan tanpa was was. Rata rata pengguna Nurraysa sangat berpuas hati.
.
Harga : RM 39.00
.
Jom ramai² whatsapp Meera utk dapatkan GLOWING DD MOIST CAKE uoll😆
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
.
#nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #glowingddmoistcake #bazaarpaknil #sapotlocal #instashopmalaysia #wanitahariini #produkwanita #sayajualsayaguna

🌹Simple Double Belt Design Casual Sling Shoulder Bag🌹
.
Product Code : BLSE 21734
.
Price : 💰
RM50.00 exc postage
.
Postage :📫
sm rm8 ss rm12
.
Color
Black Gray Green Light Brown
.
[Material]: PU
.
[Internal structure]:
-Zipper pocket
-Mobile phone pocket
-Document pocket
.
[Size]:
Bottom Length: 21cm
Bottom Width: 5cm
Height: 17cm
.
To purchase 📱
1)screenshot picture
2)whatsapp 01129470144
.
#agenkasutudung#kasutkorea #sayajualsandal #bazarmalaysia #kasutonline #sayajualwedges #kasutkoreamurah #streetwearmalaysia #sayajual #kasutsandal #sayajualkasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #kasutmurah #instashopmalaysia #ootdmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #kasutwedges #ootdmalaysia #kasutmurah #bazarpaknil #malaysiaootd #igshopmalaysia #airmax #yeezy #rosherun #nmdmalaysia #vans #converse #dropship #dropshipmalaysia

Anak anda ada masalah ini?
.
1. Kembung perut?
2. Sembelit?
.
Jangan risau kerana kami di #tasneemnaturel mempunyai jawapan bagi masalah anda.
.
Mengandungi bahan-bahan semulajadi daripada pati minyak tumbuhan @ essential oils. Membantu melegakan kembung perut dan melancarkan proses pembuangan bayi @ kanak kanak.
.

Ada kelulusan KKM dan insyaallah selamat digunakan dari newborn -> dewasa.
.
Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi
.
📩 013 244 3834
📩 013 244 3834
📩 013 244 3834

#tasneemnaturel #babybalm #organicbalms #essentialoils #bazaronline #demam #batuk #selsema #malaysiashopping #sayajualmurah
#mommytips #babytips #johorbahru #codkotabharu #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #batuk #kembungperut #kahak #newborn #likeforlike #aurainstabatch9 #aurainsta

APA YANG TERKANDUNG DALAM TUMMY TIME BALM?
.
Mengandungi bahan-bahan semulajadi daripada pati minyak tumbuhan @ essential oils. Membantu melegakan kembung perut dan melancarkan proses pembuangan bayi @ kanak kanak.
.
Ada kelulusan KKM dan insyaallah selamat digunakan dari newborn -> dewasa.
.
Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi
.
📩 013 244 3834
📩 013 244 3834
📩 013 244 3834

#tasneemnaturel #babybalm #organicbalms #essentialoils #bazaronline #demam #batuk #selsema #malaysiashopping #sayajualmurah
#mommytips #babytips #johorbahru #codkotabharu #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #batuk #kembungperut #kahak #newborn #likeforlike #aurainstabatch9 #aurainsta

HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT
.
💕UOLL ADA MASALAH² BERIKUT ??
.
😩RAMBUT KELEMUMUR..
😩GATAL KULIT KEPALA..
😩RAMBUT BERBAU HAPAK..
😩RAMBUT SENTIASA GUGUR MASA MANDI..
.
JUGA MASALAH NI...
.
☞ Kepala Terasa Panas?
☞ Rambut Nampak Kering?
☞ Kepala Migrain?
☞ Rimas Kepala Berpeluh?
.
➤➤➤HABATUSSAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO ADALAH PENYELESAIANNYA..
.
👉Menyejukkan Kepala dan Rambut
👉Mengurangkan Kelemumur
👉Membaiki Rambut Bercabang
👉Rambut Berbau Harum 24 jam
👉Pertumbuhan Rambut Baru
👉Melembutkan Rambut
👉Mengurangkan Kegatalan Kepala
👉Melegakan Sakit Kepala & Migrain
.
Harga Asal : RM 35.00
.
Nak harga promosi raya tak??😍😍
RM 29.90 je uolls..
Promosi sah sehingga 30 JUN 2017
.
Jom ramai² whatsapp Meera utk dapatkan HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT uoll😆
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
📱011-1297 0260
.
#nurraysabeauty #produkmesrawuduk #produkmuslim #habbatussauda'hairtreatment #bazaarpaknil #sapotlocal #instashopmalaysia #wanitahariini #produkwanita #sayajualsayaguna

PROMOSI!! New stock!!
.
G shock Dw6900 VR46 (cutting sbijik ori)
Gred AA
High quality rubber strap
Date,day,time,Light function
Warranty 1month
.
FREE BOX, FREE POSTAGE
. .
PROMOTION PRICE RM70 ONLY..!!
.
NORMAL PRICE RM80//SAVE RM10!!!
.

FREE POSTAGE / + RM5 ( SS )
.
WHATSAPP : 0142958046 / DM
.
#sayajual #jam #jamtangan #jammurah #gshockmalaysia #gshockmurah #igshopmalaysia #igshop #instashop #instashopmalaysia #lokalah #emmamaembong #zizanrazak #aydajebat #noradanish#terengganu#selangor#johor#pahang#kedah#perak#melaka#umm#uitm#upm#ukm#fatahamin#neelofa

Anak anda ada masalah ini?
.
1. Kembung perut?
2. Sembelit?
.
Jangan risau kerana kami di #tasneemnaturel mempunyai jawapan bagi masalah anda.
.
Mengandungi bahan-bahan semulajadi daripada pati minyak tumbuhan @ essential oils. Membantu melegakan kembung perut dan melancarkan proses pembuangan bayi @ kanak kanak.
.

Ada kelulusan KKM dan insyaallah selamat digunakan dari newborn -> dewasa.
.
Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi
.
📩 013 244 3834
📩 013 244 3834
📩 013 244 3834

#tasneemnaturel #babybalm #organicbalms #essentialoils #bazaronline #demam #batuk #selsema #malaysiashopping #sayajualmurah
#mommytips #babytips #johorbahru #codkotabharu #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #batuk #kembungperut #kahak #newborn #likeforlike #aurainstabatch9 #aurainsta

Jerawat berkawah kat muka?eiyyurrrkk..kita nk tgk muka sdri pun rsa geli..😑
parut,jeragat bertempek sana sni? Muka berlubang2 mcm jalan x siap?😱😱 semuanya boleh settle dengan serum ni tau..😘 *diluluskan kkm
*tiada bahan kimia
Kanak2 pun bole pkai..😍 kanak2 bole pkai x kan uolls x bole?

#Mua #muakl # #makeup #instashopmalaysia #makeupartist #sephora #amouracosmetics #muashahalam #mekapmalaysia #muakl #eyebrows #eyemakeup #eyelashes #eyeshadow #aurainsta #terapiinstagram #hudabeauty #makeuplover #makeuptutorial #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupmafia #bedakasas #hijab #beautiful #beauty #mekapborong #lipmattemurah #lipmattemalaysia

Most Popular Instagram Hashtags