#instaselebrity

MOST RECENT

Duo "GIGOLO"
( GILIRAN GOYANG LOYO )
HwakWakWakWak
๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€
Lagi Show "DIGODA"
( DI GOYANG DANGDUT)
Nyanyi Dangdut Pantura'an Di Jogetin Bro @dimas_argadinata_
Jangan Lupa Sawerannya . . .
HwoHoHoHo
*Just For Fun
*Hiburan
*Always Happy
*Jangan Lupa Bersyukur
.
.
#instagood #instagram #instamusic #instavideo #indovidgram #gym #fitness #muscles #chubby #beards #tiktoksederhana #dagelan #ngakakkocak #ngakaksehat #ngakaksehatkocak #instaselebrity #artisselegram #photogenic_idn #tiktokofficialid #tiktok #tiktokgeneration #tiktokselebgram #dangdut

"ME"
( My & Everything )
Kekurangan Saya Banyak !!
Kelebihan Saya :
No Nyinyir , Ga Julid Urusan Hidup Orang & Positive Thinking
HwoHoHoHo . . .
*Ngalem Sorangan
*Senyumin Aza
*Jangan Di Lawan
.
.
#instagram #instame #instagood #instagold #instago #videomuscleup #video #indonesiahunkmen #indovidgram #photogenic_idn #instaselebrity #artisselegram #instagraem #me #beyourself #gym #fitness #muscles #beards #positivethingking #boysimages #favoboys #menslifestylepage #bersyukur

Saturday : Over Time
Kerjaan Akhir Bulan
Check "STOCK"
โ€ขS_amakah
โ€ขT_etapkah
โ€ขO_kekah
โ€ขC_ukupkah
โ€ขK_urangkah
๐ŸŽต Work..Work..Work..๐ŸŽถ
HwoHoHoHo
๐Ÿ“Š๐Ÿ“ˆ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“‹๐Ÿ“‰
โฌ…SLIDEโžก
.
.
#instagram
#instawork #instagood #Saturday #overtime #working #work #musclesunion #muscles #beards #fitness #gym #instagold #instadaily #indovidgram #instagraem #instalife #favoboys #boysimages #photogenic_idn #instaselebrity #lembur #mystyle #weekday #menslifestylepage

Hai korang, harini sis nak share tip kecantikan dengan korang. ๐Ÿ˜˜
.
Tip Cantik 1.
Rose ๐ŸŒน
.
Bunga Rose yang kita tahu sememangnya tinggi dengan kandungan vitamin C. Ia dapat mengatasi kekeringan dengan melembabkan kulit dan mengatasi kulit yang kemerahan akibat terdedah dengan sinaran matahari. Rose juga berfungsi untuk mendinginkan kulit, mengecilkan pori dan paling penting mampu menyamarkan lingkaran hitam bawah mata.๐Ÿ˜Š
.
Cara โ€“ caranya :
Rendam lebih kurang 8 kelopak bunga Rose ๐ŸŒน dalam 3 โ€“ 4 sudu air selama 2 โ€“ 3 jam. Kemudian hancurkan kelopak bunga mawar tersebut di dalam air rendaman dan tambah 3 sudu madu. Campur sehingga sebati dan sapukan ke seluruh wajah. Biarkan selama 15 โ€“ 30 minit, kemudian bilas dengan air sejuk. Kulit akan rasa segar dan berseri.
Psst.. Kan sekarang lebih mudah dengan #naturalrosewater. Tak perlu rendam dan tunggu lama. Cuma dapatkan Natural Rose Water dan spray terus ke muka dan mendapat khasiat rose terus ke wajah anda. Bukan wajah sahaja ya, untuk rambut juga sesuai. Natutal Rose Water mampu mengatasi rambut beruban, keguguran rambut, menyihatkan akar rambut dan menjadikan rambut mudah terurus.
.
Ha best kan, wassap sis sekarang ๐Ÿ˜˜
.
Kandungan 50ml
Harga RM 38.00 sahaja
Wassap 01110720841 atau tekan ja link kat Bio โœจ
.
.
#NawalHerbalBeauty #TipCantik #beauty #beautyguide #Rose #Airmawar #skincare #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #rosewater #skincare #fattzura #skinroutin #beauty #bazar #instaselebrity #rose #makeup #cantikdarirumah #bahansemulajadi #naturalbeauty #penjagaanwajah #skinfood #tipkulitsihat #bazarpaknil #missmalaysia #kulitcantiktanpamerkuri #instashop

Hai korang, harini sis nak share tip kecantikan dengan korang. Senang je buat kat rumah,๐Ÿ˜˜
.
Tip Cantik 2.
Tomato ๐Ÿ…
.
Buah tomato bertindak sebagai skin toner atau penyegar wajah. Buah tomato mampu membantu merawat jerawat, jeragat dan kulit kusam tau.๐Ÿ˜
.
Cara โ€“ caranya :
Kisar beberapa biji tomato sehingga menjadi pes. Ambil pes dan tekap pada muka selama 10 minit atau bahagian kulit yang tak sekata. Jika dilakukan setiap hari, ia akan mengecil pori โ€“ pori di muka menjadi kulit lebih licin.
.
Pssst.. Nak lagi mulus? Spray plak dengan #naturalrosewater. ๐Ÿ˜ Wahh kulit lagi cepat mulus dan pinkish.๐Ÿ˜š
.
Ha best kan, wassap sis sekarang
.
Kandungan 50ml
Harga RM 38.00 sahaja
Wassap 01110720841 atau tekan ja link kat Bio โœจ
.
.
#NawalHerbalBeauty #TipCantik #beauty #beautyguide #Rose #Airmawar #skincare #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #rosewater #skincare #fattzura #skinroutin #beauty #bazar #instaselebrity #rose #makeup #cantikdarirumah #bahansemulajadi #naturalbeauty #penjagaanwajah #skinfood #tipkulitsihat #bazarpaknil #missmalaysia #kulitcantiktanpamerkuri #instashop

Hai korang, harini sis nak share tip kecantikan dengan korang. Senang je buat kat rumah ๐Ÿ˜

Tip Cantik 3.
Timun.
.
Gunakan air pati timun sebagai pencuci muka semula jadi.
Air yang dihasilkan daripada timun dapat menghaluskan dan menegangkan kulit ๐Ÿ˜‰
.
Cara- caranya :
Hanya perlu kisar buah timun dan masukkan sedikit air. Cuci muka seperti biasa dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam. Kulit wajah rasa lebih bersih, segar dan sejuk dengan pati buah timun tersebut.
.
Pssst.. Lepas tu sembur dengan #naturalrosewater. Kulit jadi lagi segar ๐Ÿ˜
.
Ha best kan, wassap sis sekarang
.
Kandungan 50ml
Harga RM 38.00 sahaja
Wassap 01110720841 atau tekan ja link kat Bioโœจ
.
.
#NawalHerbalBeauty #TipCantik #beauty #beautyguide #Rose #Airmawar #skincare #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #rosewater #skincare #fattzura #skinroutin #beauty #bazar #instaselebrity #rose #makeup #cantikdarirumah #bahansemulajadi #naturalbeauty #penjagaanwajah #skinfood #tipkulitsihat #bazarpaknil #missmalaysia #kulitcantiktanpamerkuri #instashop

Assalamualaikum selamat pagi ๐ŸŒน
Life is beautiful, Alhamdulillah โœจ
.
.
Nak lagi cantik jom pakai Natural Rose Water. Spray je dah siap ๐Ÿ’‹
.
.
Kandungan 50ml
Harga RM 38.00 sahaja
Wassap 01110720841 atau tekan ja link kat Bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
.
#naturalrosewater #testimoninaturalrosewater #nawalherbalbeauty #skincare #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #rosewater #skincare #fattzura #skinroutin #beauty #bazar #instaselebrity #rose #makeup #mistmurah #produkmalaysia #produkkecantikan #skincaremalaysia #beautytips #beautycare #missmalaysia #kulitcantiktanpamerkuri #wakeupmakeup #tipcantik #tepuktepukpink #Malaysiaproduct #lulusKKM

Assalamualaikum selamat tengahhari semua ๐Ÿ˜˜
Tengahhari panas - panas kulit rasa kering ja kan, haa ambil je #naturalrosewater sembur je ke muka. Senang satel masalah. Kulit bukan saja lembab, malah tone jadi sekata, pori pon makin halus. Natural Rose Water betul2 terbaik untuk semua jenis kulit ๐Ÿ˜˜
Pakai selalu kompem berseri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Kandungan 50ml
Harga RM 38.00 sahaja
Wassap 01110720841 atau tekan ja link kat Bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
.
#naturalrosewater #testimoninaturalrosewater #nawalherbalbeauty #skincare #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #rosewater #skincare #skinroutin #beauty #bazar #instaselebrity #rose #makeup #bangi #mistmurah #rosewatermurah #produkmalaysia #produkkecantikan #bazarpaknil #skincaremalaysia

Selamat menempuh hidup baru buat @syahnazs dan @ritchieismail,, sukses trs dlm perjalanan rmh tangganya, menjadi keluarga Samawa, dan segera mendapatkan Baby yaa,, aamiin yaa Robb,, โค
#wedding #weddingku #nanas #and #jeje #fans #hitspeople #hits #instaseleb #instaselebrity #artist #artisindonesia #selebritis #nicetomeetyou #idolaku #idolasaya #instalike #syahnaz #syahnazs #syahnazsadiqah #syahnazjeje #ritchieismail

With mbk @ririndwiariyanti dan suami mas @aldi4bragi
Cerita dikit yaa Guys,, Saya agak sedikit degdegan ketemu sama mbk @ririndwiariyanti,, saya ngefans sama dia dari jaman saya masih SMA, klw di TV itu dia selalu anggun, tutur katanya lembut, dan luar biasa dh pokoknya,, dan aslinya pun sama,,
Mas @aldi4bragi nya juga sama,, mesem mesem aja,, ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘ sukses terus buat kalian,, #with #ririndwiariyanti #and #aldibragi #fans #hitspeople #hits #instaseleb #instaselebrity #artist #artisindonesia #selebritis #nicetomeetyou #idolaku #idolasaya #instalike #likeforlike #likeforfollow #like4like #like4follow #like4followers

Most Popular Instagram Hashtags