[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#instaonline

195368 posts

TOP POSTS

👆👆cincin fesyen crome box 1
Lebar 1.0cm pjg 1.5cm

2.50g s13
2.38g s14
2.57g s14
2.63g s15
2.66g s15
2.78g s16
2.65g s16
2.85g s17
2.65g s17.5
2.62g s19.5🔐shikin 25/11

#emas#emas916#emasmurah#instagood #instaonline

⛈🛌 .. Zzz
:Daqui não saio, daqui ninguém me tira! Rs #instaonline 🤜🏻🤛🏻

Percuma je ironing board ni! Memang puas hati sebab lebih besar dan kukuh.

Boleh main kutu.
Boleh beli tunai.
Boleh bayar ansuran 3-4 kali tanpa interest.
Ikut bajet anda nak pilih yg mana.
Main kutu sampai turn terus dapat barang.
Cas penghantaran pun percuma je.
Percuma lagi latest philips ironing board yang mmg besar size XXL! 🤗
Bagi lagi keahlian percuma kalau join main kutu.
🎁Bagi lagi free gift lain

Mana nak dapat? Dapat dari sayalah!!!
IRON NI MEMANG TIDAK MENGECEWAKAN!
✔️2 minit untuk start menggosok
✔️Eco mood - Jimat elektrik
✔️Easy De calc - senang tukar air
✔️Tapak tidak karat, tidak calar dan tidak melekat
✔️Kain 100% takkan terbakar
✔️Steam tinggi
✔️Vertical iron - stand iron
✔️Menyeterika dengan mudah dan tidak tersekat
✔️Safety lock utk iron tidak mudah jatuh
✔️Water tank besar 2.5L jadi tak perlu tambah air selalu
✔️Free giant ironing board yang lebih besar dan terbaru!!!
✔️Hanya iron one side dan sebelah side pun dah licin!

Whatsapp saya 👉👉👉 http://gadgetajaib.wasap.my

#philipsiron #ironperfectcareaqua #steamiron #ironsteam #steamgeneratoriron #gc8625 #philipsirongc8625 #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #ctdk #kutuiron #seterikaphilips #seterikastim #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilips #seterikaphilis #fattzura

Keputihan diluar faraj dan di dalam faraj adalah disebabkan jangkitan daripada bakteria dan kulat yang tak baik.. Keputihan diluar faraj tidak berbahaya dan boleh diatasi dengan segera sementara keputihan didalam faraj amat bahaya kerana jika tidak dikeluarkan akan menjadi beku di dalam dan kelamaan akan berkerak,maka terjadi nya masalah vagina berbau busuk gatal2 dan lain2

Keputihan yang sering menggangu kaum wanita.. Terdapat 2 jenis keputihan yang pertama diluar dan kedua keputihan yang terkumpul didalam rahim disebabkan rahim tidak sihat dan masalah hormon

Rawat masalah keputihan dengan MDS kerana dapat membantu menghapus keputihan dari dalam hingga ke luar dan kesan nya sangat pantas

DM OR WHATAPPS untuk order dan maklumat lanjut tentang MDS

WHATAPPS 0163064688
WHATAPPS 0163064688
WHATAPPS 0163064688

Mahkota darasunti merawat masalah dibawah 🌹 becak
🌹 keputihan
🌹 senggugut
🌹 ketatkan missV
🌹 missV berbau
🌹 period xstabil
🌹 masalah hormon
🌹 migrain
🌹 rahim jatuh
🌹 tombong
🌹 cyst/fibroid
🌹 buang angin
🌹 sembelit
🌹 milkbooster
🌹 ikhtiar hamil
🌹 kencing manis
🌹 darah tinggi
🌹 lawas buang air kecil
🌹 lawas buang air besar
🌹 detox
🌹 paru2 berair
🌹 rahim kembang
🌹 servis rahim kotor
🌹 koleterol
🌹 masalah boyak

#pakarmerawatmasalahwanita
#anugerahwanitateragung
#mahkotadarasunti
#mds
#stokiswanted
#stokiswantedmalaysia
#agenwanted
#dropshipwanted
#ketatdara
#masalahperiod
#bazaarpaknil
#artismalaysia
#onlineshop
#instaonline
#igshop
#terapiinstagram
#jamu
#wanitahariini

MOST RECENT

AURAWHITE BUBBLY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY :
💥Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat .
💥Mencerahkan kulit & melembapkan kulit
💥Merangsang penghasilan kolagen utk remaja
💥Memberi tenaga
💥Baik utk daya ingatan terutama pelajar2
💥Atasi kulit berjerawat & berminyak
💥Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey,grapeseed,vitamin C, E & A
💥Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki
💥Menyerlahkan aura wajah
💥Kulit akan bersinar-sinar
💥Tubuh badan yg sihat

CARA PENGAMBILAN :
➡️Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.
➡️Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa perlu dibancuh dengan air.

#aurawhitebubly #aurawhitebublymurah #aurawhite #aurawhitecollagen #aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhite #jualanmurah #aurawhitemurah
#aurawhitecollegen #instaonline #bazaaronline #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia

AURAWHITE BUBBLY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY :
💥Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat .
💥Mencerahkan kulit & melembapkan kulit
💥Merangsang penghasilan kolagen utk remaja
💥Memberi tenaga
💥Baik utk daya ingatan terutama pelajar2
💥Atasi kulit berjerawat & berminyak
💥Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey,grapeseed,vitamin C, E & A
💥Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki
💥Menyerlahkan aura wajah
💥Kulit akan bersinar-sinar
💥Tubuh badan yg sihat

CARA PENGAMBILAN :
➡️Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.
➡️Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa perlu dibancuh dengan air.

#aurawhitebubly #aurawhitebublymurah #aurawhite #aurawhitecollagen #aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhite #jualanmurah #aurawhitemurah
#aurawhitecollegen #instaonline #bazaaronline #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia

AURAWHITE BUBBLY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY :
💥Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat .
💥Mencerahkan kulit & melembapkan kulit
💥Merangsang penghasilan kolagen utk remaja
💥Memberi tenaga
💥Baik utk daya ingatan terutama pelajar2
💥Atasi kulit berjerawat & berminyak
💥Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey,grapeseed,vitamin C, E & A
💥Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki
💥Menyerlahkan aura wajah
💥Kulit akan bersinar-sinar
💥Tubuh badan yg sihat

CARA PENGAMBILAN :
➡️Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.
➡️Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa perlu dibancuh dengan air.

#aurawhitebubly #aurawhitebublymurah #aurawhite #aurawhitecollagen #aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhite #jualanmurah #aurawhitemurah
#aurawhitecollegen #instaonline #bazaaronline #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia

不喜歡穿鋼圈內衣的女孩們這兩套必備喔 在家裡穿或當內搭都是沒問題的~來介紹一下這兩套🖤
-
B&W Bra Set
白色的是運動工字式設計
黑色的是內衣式的設計
這套彈力很大不誇張
在我們的視頻內能看到喔
有胸墊 可以拆除~
Free Size fit S-M

Nak cerah tapi tak tahu nak telan kapsul yang mana best?
Nak gebu tapi tak tahu produk yang orang asyik dok repeat tiap hari?

Jawapannya Gluta Frozen lah awak. Sis dapat feedback customer yang asyik memuji Gluta Frozen ni tau. Katanya kalaulah tahu akan jadi gebu cemni, dari dulu lagi dah konsisten amalkan 😂
.

Nak tak kalau sis bagi special price sampai akhir November ni?
2 kotak hanya RM110 tau. Untuk dua bulan penggunaan. Sebiji sehari pun dah okay. Nak lagi cepat boleh ambil pagi dan malam. Nanti terlajak putih jangan marah sis tauu 😜
.

HARGA JIMAT DOMPET :
RM110 (SM) | RM120 (SS) 💯 original dari HQ
Untuk order & details DM / whatsapp +6016-2807212.

#sayajual #sayajualmurah #instaniaga #instajualan #glutafrozen #glutafrozenoriginal #glutapanaceamalaysia #lelakiitupemilikhatiku #redvelvetdrama #diatv3 #malaysia #instaonline #trustedseller #isell #bazarpaknil #bazaaronline

👆👆cincin fesyen crome box 1
Lebar 1.0cm pjg 1.5cm

2.50g s13
2.38g s14
2.57g s14
2.63g s15
2.66g s15
2.78g s16
2.65g s16
2.85g s17
2.65g s17.5
2.62g s19.5🔐shikin 25/11

#emas#emas916#emasmurah#instagood #instaonline

TAS SPUNBOND PEGANGAN RUFFLE

harga : Rp. 5.XXX, -/Pcs
Waktu Pengerjaan : ± 10 hari (Menyesuaikan jumlah pesanan. Harap memesan jauh hari sebelum digunakan)
Ukuran : alas: 21x21 cm, tinggi: 30 cm berat : 60gram.
Bahan Tas : Spunbond / Furing Tebal 75gr.
Kegunaan : Untuk tempat kardus nasi, bingkisan, snack, dll.
Pilihan Warna : cek di http://www.tasdiva.com/p/pilihan-warna-tas.html
Keterangan : Bisa request warna tas, gambar, dan tulisan (free design untuk 150 pcs ke atas).
*harga menyesuaikan ukuran tas.
Pemesanan Minimal : 48 pcs (4 lusin)

Note : Sebelum memesan, hendaknya bertanya dulu pada kami mengenai ketersediaan stok, serta menginformasikan warna tas yang diinginkan.
More info klik www.tasdiva.com / www.tokopedia.com/tasdiva

Selamat Berbelanja.

#instagram #tassyukuran #tashajatan #souvenirmurah #tassouvenir #onlineshop #souvenirkudus #souvenirsemarang #souvenirbandung #souvenirsurabaya #souvenirjakarta #souvenirmedan #souvenirjogjakarta #souvenirpalembang #souvenirsemarang #souvenirmakassar #souvenirmanado #souvenirgorontalo #souvenirpapua #tasindonesia #tasmalaysia #souvenirsingapore #souvenirbrunei #souvenirthailand #tasdivadotcom #pictoftheday #instaonline #instashop #dietplastik #viral

Selulus SMA di Pesantren As-Syafi'iyah ia masuk FSRD ITB dan selesai pada 1987. Tahun 1991-1993 ia belajar di Universita' Italiana per Stranieri, Italia, atas beasiswa dari pemerintah Itali.
Selain sebagai pelukis, ia lebih dikenal sebagai penyair. Sajak-sajaknya dipublikasikan di berbagai media sastra Jakarta, Bandung, dan Malaysia. Selain itu, juga dimuat dalam banyak antologi sajak, antara lain Tonggak IV, Dari Kota Hujan, dan Ketika Kata Ketika Warna.
Tahun 1995 ia mengikuti The 2nd ASEAN Writers Conference di Singapura dan Istiqlal International Poetry Reading di Jakarta. Kini ia giat memotori Sanggar Sastra Tasik.

#acepzamzamnoor #diatasumbria #puisi #sastra #sastraindonesia #penyair #boekoephinisi #instabuku #instaonline #bookworm #bookshelf #bookstagram #bookstagramindonesia #cewekhits #prosa #prosalirik #novel #sastra #bukuonline #bukubagus #independentbookstore #jualbukuonline #bacabuku #mahasiswasastra #kutubuku #bukuhits #recomendedbook #rekomendasibuku

Dalam kesusasteraan Sitor dikenal sebagai angkatan 45, yang berarti seangkatan dengan nama-nama seperti Chairil Anwar, Idrus, dan Asrul Sani. Di antara nama-nama yang tak tergantikan dalam sejarah sastra Indonesia itu, Sitor menempati kedudukan yang istimewa.

Memasuki dekade 1950-an, Sitor banyak menciptakan karya puisi yang fenomenal, seperti yang terangkum dalam kumpulan puisi Surat Kertas Hijau (1954) dan Dalam Sajak (1955). Banyak pihak menganggap karya-karya Sitor banyak yang bernuansa nature dan diwarnai gaya sastra tradisional semacam pantun. Mengomentari hal ini, Sitor berucap: “Saya menggali tradisi lama karena saya terbentuk oleh tradisi itu. Sejak SMA yang terngiang di kepala saya adalah pantun-pantun.” Selain menulis puisi, prosa, dan drama, sejak dekade 1950-an Sitor juga terlibat aktif dalam berbagai polemik kebudayaan, khususnya dalam perdebatan arah bentuk kebudayaan Indonesia.

Minatnya terhadap dunia sastra berawal saat Sitor membaca buku Max Havelaar karya Multatuli. Ketika itu, ia seorang remaja. Berbekal pemahaman bahasa Belanda yang cukup baik, ia pun menerjemahkan sajak Saidjah dan Adinda dari buku tersebut ke dalam bahasa Batak.

Melalu karya Multatuli ini pula kesadaran kebangsaan dan sikap anti imperialis makin meruncing dalam jiwa Sitor. Sitor sendiri merupakan anak dari Ompu Babiat Situmorang, salah satu pejuang anti kolonial asal Batak dalam perang antara Sisingamangaraja XII dengan Belanda.

#sitorsitumorang #ibupergikesurga #cerpen #sastra #sastraindonesia #boekoephinisi #instabuku #instaonline #bookworm #bookshelf #bookstagram #bookstagramindonesia #cewekhits #prosa #prosalirik #novel #sastra #bukuonline #bukubagus #independentbookstore #jualbukuonline #bacabuku #mahasiswasastra #kutubuku #bukuhits

Most Popular Instagram Hashtags