[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#instantshawlawning

1199 posts

TOP POSTS

Selamat petang, hi semua! 😍😍 Nak tunjuk warna cantik Dusty Taffy stokis Penang kami pakai ☺️ Labuh menutup dada & awning mudah bentuk! ❀️ #escarves #nayla #tudunglabuh #instantshawllabuh #instantshawlawning #instantshawlawning

Bestnya lahai customer ni. 😍 Fefeling princess ye.. Cantik sangat bila pakai tudung yang buat kita selesa ni kan. Automatik nampak cantik semulajadi. Tak perlu hias lebih-lebih. Qaisaraa instant ni memang sejenis bagi kita rasa macam princess betul, semua yang pakai mesti obses dengan kelembutan material dan awningnya. Haih, pakai sekali confirm jatuh hati berkali-kali.
Macam akak kita dalam gambar ni.
Awak tak nak ke fefeling princess jugak? πŸ˜‰

#AGENTBYMIRASYA #qaisaraabymirasya #instantshawlawning #instantshawlbest

INSTANT SHAWL BAGI EFFECT KURUS!
==========================
Ada yang mencari Instant Shawl Ber Awning Cotton yang super labuh?

Pasti Cantik dan terletak di muka.. 😍

Instant Leen dari Hijab Galeria pasti memenuhi citarasa anda! Dengan kelabuhan melepasi punggung (2.2m x 1.0m)

Awning- Cotton yang mudah bentuk
Kain-Bubble Chiffon yang sejuk lagi ironless!

Hanya serendah RM29 sahaja!

Ada 10 pilihan warna yg menarik tau!

Nak order?
Whatsapp : 0193636946
Whatsapp : 0193636946
Whatsapp : 0193636946

#instantshawllabuh #instantshawlawning #instantshawlterkini #dsrasmihijabgaleriaHG015 #hijabgaleriabydayudzul

"Sis, #hhdaisy ni untuk bagi slim effect kat muka ya?" 'Ya, betul tu😊' "Kalau muka dah runcing, style macamana yang sesuai untuk saya ya?"
-
Untuk ladies yang berwajah runcing, style yang ni sesuai supaya muka nampak sedikit berisi 😘
-
Grab #hhdaisy now at www.hayahana.com or whatsapp 011 2765 1007 to purchase.
-
Siapa suka style ni πŸ™Œ Like this video and tag kawan ok 😘

Video: @efxcotraining
Music: www.bensound.com

#hijabtutorial #videotutorial #tutorialbyhayahana #ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanacom

.
"SERIK PAKAI SHAWL.. asal pakai je muka bulat macam talam.. walaupun ada shawl senang bentuk tapi tetap rasa TAK SELAMAT πŸ˜­β€¦ tapi kan…
.
=====================
.
Koleksi INSTANT SHAWL LABUH AWNING TAHAN PENYEK! .
Sis suka pakai shawl? Tapi suka muka nampak TIRUS?
.
Ramai sudah mencuba dan berpuas hati dengan HAURA INSTANT:
.
βœ”οΈ Material Chiffon Sejuk, Selesa & TAK JARANG
.
βœ”οΈ SENANG dipakai.. SAUK-SAUK-SIAP!
.
βœ”οΈ BER”AWNING” material Scuba berkualiti & lembut ( Masuk mesin basuh pun OK!, Tak Patah & BERBULU :D)
.
βœ”οΈ LABUH.. model 160cm dapat cover perut & bawah sikit dari Pinggang
.
βœ”οΈ TAK PERLU IRON BERIA... Iron sekali pakai berkali2πŸ‘πŸ»
______________________________________
.
Kami release PADA HARGA ISTIMEWA!
.
SEHELAI RM59 :
PROMO 2 HELAI KE ATAS RM110
.
Hanya perlu whatsapp #uswahagent @instant_hijab_uswah :
πŸ“²+6010-847 4375
πŸ“²+6010-847 4375
πŸ“²+6010-847 4375
.
atau
.
tekan link di bio πŸ‘ŒπŸ˜‰
.
#instant_hijab_uswah #trustedonlineseller #uswahkedah #uswahsister #uswahislamicclothing #haurabyuswah #instantshawluswah #uswahmerdekaraya17 #instantshawl #instantshawlawning #instantshawllabuh #instantshawlmuslimah #instantshawlchiffon #sale #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlterbaru #instantshawlraya #instantshawlborong #instantshawlplain #awningscuba #newcollection #instantshawls #instantshawlonline #instantshawllover #instantshawlmalaysia #syukurselalu #jitra #kedah

Penat membasuh tak hilang lagi, then kena iron tudung pulak... Tapi kalau pakai #hhdaisy, capai dari ampaian pun boleh terus pakai tau 😍

Kalau dah siap2 lipat sekalipun, boleh terus ambil dan pakai! Ironless, hustle-free, easy peasy, that's #hhdaisy!

Grab your #hhdaisy now at www.hayahana.com or whatsapp 011 2765 1007😘

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanacom

NAYLA 4.0 yang FAMOUS & EASY TO WEAR. -
-
βœ… Inner ANTI EMBAM
βœ… Kelabuhan Solat Ready ❀️
βœ… Material Flowy bak angin salju βœ… 10 Pilihan warna menarik.
βœ… Pinless (Tiada lagi inner muntah ditepi bahu)
βœ… 5 helai keatas dapat FREE GIFT 😍
-
-
-
Nak tahu lebih details boleh terus direct whatsapp Cik Kah +601112909545. -
-
Peraduan Beli & Menang, setiap pembelian akan berpeluang memenangi 5 HADIAH MISTERI yang akan diumumkan awal NOVEMBER nanti ❀️. Antara hadiah misteri : Cincin Emas , Swarovski , Loket Emas dan banyak lagi 😱.
-
-
Terus whatsapp+601112909545. #jualancucigudangescarves #escarves #escarveshq #escarvesgroup #instantshawlawning #instantshawldoubleloop #instantshawlmuslimah #escarvesnayla #instantshawlawning

MOST RECENT

Petang balik kerja jangan tidur nah, tak elok waktu ni. Apakata kekakak hilangkan mengantuk dengan cuci mata Easy Rossy ni πŸ˜†

#EasyRossyEs
#Escarves
@hafyahijab.catalogue

#instantshawlsoftawninglembut #instantshawllabuh #instantshawlawning #dxyxbccreamfoundation #dxyx #HeejabScarf #JimmyScarves #Jubahsouq #Ariani #Qairahijab

Dua2 menggunakan material awning yang sama, material yang sama. Dua2 best 😊

#JimmyScarves

@hafyahijab.catalogue

#instantshawlsoftawninglembut #instantshawllabuh #instantshawlawning #dxyxbccreamfoundation #dxyx

Selamat petang hampa!

Ada yang nak SALE 12.12 tak? πŸ˜‰

Kalau ramai kite buat ye 😍

#instantshawlsoftawninglembut #instantshawllabuh #instantshawlawning #dxyxbccreamfoundation #dxyx

#hhdaisyyes17 tinggal 4 warna ni sahaja 😱 Cepat grab sebelum semua sold out!

Berebut-rebut #hhladies grab #hhdaisy sebab... ironless, mudah nak pakai, selesa, dan skrg ada promo 3 RM100 FREE POSTAGE 😍 Patutlah ramai yg tak lepaskan peluang grab #hhdaisy!

Ladies yg belum grab shawl2 HAYA HANA masa #hayahanayes2017 jom visit www.hayahana.com atau boleh order melalui whatsapp 011 2765 1007. Grab yours today 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale #hhladiespick #hhdaisyyes17

Thank you #hhladies grab PROMO #hhdaisyyes17 3 pcs RM100 free postage 😘

Memang jimat sangat grab time #hayahanayes2017 ni. Sebab tu ramai ladies tak lepaskan peluang grab shawl2 Haya Hana 😘

Ladies dah grab belum? Kalau belum, jom visit www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007 to purchase 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

Ladies dah grab #hhdaisyyes17? Banyak warna yang dah sold out ni 😱

Semua #hhladies berebut-rebut grab #hhdaisy sebab... ironless, mudah nak pakai, selesa, dan skrg ada promo 3 RM100 FREE POSTAGE 😍 Patutlah ramai yg tak lepaskan peluang grab #hhdaisy!

Ladies yg belum grab shawl2 HAYA HANA masa #hayahanayes2017 jom visit www.hayahana.com atau boleh order melalui whatsapp 011 2765 1007. Grab yours today 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale #hhladiespick #hhdaisyyes17

Shawl anti tembam? Pakai shawl ada awning ofcourse risau hilang sebab muka tak jadi bentuk telur dahπŸ˜‚
.
Mahu campak2 masuk machine pun awning tetap maintainπŸ™„πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ». Material scuba. Lasak dan tahan!
. .
Swipe left untuk tengok warna yang masih tinggal. Hanya rm40 sahaja.β™₯️
#instantshawlawning

"Sis, kalau grab 1 atau 2 pcs boleh dapat harga sale tak?"
Boleh! 😍 1 pc RM35 (exc pos). Kalau grab 3 pcs free pos, lagi jimat 😘

Memang jimat sangat grab time #hayahanayes2017 ni. Sebab tu ramai ladies tak lepaskan peluang grab shawl2 Haya Hana 😘

Ladies dah grab belum? Kalau belum, jom visit www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007 to purchase 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale #hhladiespick #hhdaisyyes17

πŸ‘PROMOπŸ‘
3 pcs RM100 free postage 😱 (Normal price; 3 pcs RM 135 + postage RM8)
So, memang jimat sangat grab time #hayahanayes2017 ni kan. Sebab tu ramai ladies tak lepaskan peluang grab shawl2 Haya Hana 😘

Ladies dah grab belum? Kalau belum, jom visit www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007 to purchase 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

"Sis, kalau grab 1 atau 2 pcs boleh dapat harga sale tak?"
Boleh! 😍 1 pc RM35 (exc pos). Kalau grab 3 pcs free pos, lagi jimat 😘

Memang jimat sangat grab time #hayahanayes2017 ni. Sebab tu ramai ladies tak lepaskan peluang grab shawl2 Haya Hana 😘

Ladies dah grab belum? Kalau belum, jom visit www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007 to purchase 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale #hhladiespick #hhdaisyyes17

FLEUR LUXE SERIES! Stock tak banyak sapa cepat tekan link WA di profile, dia bertuah sangat!

#FleurLuxeSeries
#JimmyScarves

@hafyahijab.catalogue

#instantshawlsoftawninglembut #instantshawllabuh #instantshawlawning

πŸ‘PROMOπŸ‘
3 pcs RM100 free postage 😱 (Normal price; 3 pcs RM 135 + postage RM8)
So, memang jimat sangat grab time #hayahanayes2017 ni kan. Sebab tu ramai ladies tak lepaskan peluang grab shawl2 Haya Hana 😘

Ladies dah grab belum? Kalau belum, jom visit www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007 to purchase 😊

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

Nampak dak customade lace tu? Korang boleh jumpa dekat fleur luxe series je tau sebab limited edition 😍

#FleurLuxeSeries
#JimmyScarves

@hafyahijab.catalogue

#instantshawlsoftawninglembut #instantshawllabuh #instantshawlawning

Biasa pakai je mestu bosankan? apa kata cuba Fluer Luxe Series ni. Confirm suka je pakai 😍

#FleurLuxeSeries
#JimmyScarves

@hafyahijab.catalogue

#instantshawlsoftawninglembut #instantshawllabuh #instantshawlawning

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour: Light Yellow
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour: Light Purple
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour: Hot Pink
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour: Indigo
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour: Deep Purple
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour: Maroon
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

Cantik sangat #hhdaisy warna Boysenberry ni kan 😍 Masa release bulan lepas, laju betul warna ni habis! So, HH restock dan yang bestnya, boleh grab with Y.E.S price!

Cuma RM35 je... Jimat sampai RM10 tau. Ladies dah grab shawl2 HH masa #hayahanayes2017 ni? πŸ˜‰ Boleh refer di website www.hayahana.com atau click hashtag #hayahanayes2017 to see all available shawls with SALE PRICE.

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #hhladiespick #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour:
➑ Plum
➑ Maroom
➑ Deep Purple
➑ Boysenberry
➑ Indigo
➑ Turqoise
➑ Dark Grey
➑ Olive
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

πŸŽ‰YEAR END SALEπŸŽ‰
β €β €β €β €β €β €
➑ 1 for RM 35 (exc pos)
➑ 3 for RM100 (free pos)
Normal Price: RM 45
Save up to: RM 38 (when you buy 3 pcs)
β €β €β €β €β €β €
Collection: Daisy
Type: Semi-instant Shawl with soft awning
Colour:
➑ Hot Pink
➑ Peach
➑ Light Purple
➑ Light Yellow
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Ironless lycra cotton
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Whatsapp +6 011 2765 1007
Or,
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio)

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanayes2017 #yes2017 #yearendsale2017 #yes #yearendsale

Y . E . S Crazy Party😻
.
LADY QEYLA, tudung express yang penuh gaya dan terdapat 3 keseronokan yang bakal korang nikmati.

1. Awning yang mudah terbentuk.
2. Material susah kedut dan tidak jarang.
3. Hanya sarung dan siap !

8 warna pilihan yang mencairkan kalbu, untuk anda yang sentiasa on-the-go.

Material : Chiffon Flamingo
Awning : HQ Cotton Lycra
Size : 2.2m x 0.75m
.
#qeylanf #instantshawl #instantshawlawning #tudunglabuh #tudungawning #tudungchiffon

Happy weekend, everyone! It's time to meet our friends and wear Haya Hana together πŸ˜ƒ Our beautiful #hhladies here are both wearing #hhdaisy in Red Orange (out of stock) & Light Purple (available).
-
Ironless, pinless at first loop, designed with soft awning, comfortable and easy to wear! Visit www.hayahana.com or whatsapp 011 2765 1007 to purchase 😊
-
#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hhsotd #hijaboftheday #hijab #scarves #hayahanacom

Selamat pagi😍😍😍
Dah ada Lady Qeyla belum? hehe
Mood pagi2 korang akan ok bila pakai Lady Qeyla sebab awning senang bentuk πŸ™ˆπŸ™Š
.
#qeylanf #instantshawl #instantshawlawning #tudunglabuh #tudungawning #selamatpagi #tudungbidangbesar

Bila pakai #hhdaisy, shawl biasa pun dah tak teringin nak pakai 😱

Bila pakai #hhdaisy tak payah iron tudung kalau nak keluar 😍

Wowww bestnya bila ada #hhdaisy ni kan. Kalau tak biasa pakai shawl pun boleh pandai pakai shawl sebab #hhdaisy memang mudah sangat nak pakai.

Ladies nak try #hhdaisy? πŸ˜‰ Rugi kalau tak cuba... Cuma tinggal a few colours sahaja yang available. So... Jom grab sekarang di www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007.
-
#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanafeedback #hijaboftheday #hijab #scarves #hayahanacom

LADY QEYLA, tudung express yang penuh gaya dan terdapat 3 keseronokan yang bakal korang nikmati.

1. Awning yang mudah terbentuk.
2. Material susah kedut dan tidak jarang.
3. Hanya sarung dan siap !

8 warna pilihan yang mencairkan kalbu, untuk anda yang sentiasa on-the-go.

Material : Chiffon Flamingo
Awning : HQ Cotton Lycra
Size : 2.2m x 0.75m

Price : RM 55 * add on purdah RM 8
- pembelian 5 helai ke atas, kita tawarkan diskaun hebat untuk anda.
.
#qeylanf #instantshawl #instantshawlawning #tudunglabuh #tudungawning

[#INSTANTSHAWLVIRAL]: DESIGN PALING LARIS DARI 2016 - Lebih 35k HELAI TERJUAL DALAM TEMPOH SETAHUN.

Alhamdulillah basic instant #terlaris di pasaran Escarves setakat ini - NAYLA SERIES.

Kini kembali dengan Batch ke4 iaitu Nayla 4.0.

Siapa selalu alami INNER ghaib entah kemana ? Selalu kena berbelanja lebih kerana INNER sentiasa hilang πŸ˜‚

Mesti stresskan ? Asyek-asyek hilang tak tahu mana letak, dahtu pulak nak match in dengan shawl kemain susah.

Dengan ekonomi sekarang, inner RM10 sehelai pun berkira-kira nak beli kalau boleh nak jimat habis baik. Sekali hilang okeylah, kalau sampai 5-6x hilang INNER tu ? Dah hampir RM100 bazir duit dek hanya kerana INNER GHAIB 😩. Di Escarves, kami memudahkan dan menyenangkan awak-awak tau. Nak tau kenapa ?

Haaaa bestkan kalau INSTANT SHAWL didatangkan sekali dengan INNER , siap cantum sekali dahh. Mesti awak suka kan ?
.

Untuk order atau keterangan lanjut, boleh whatsapp/telegram kami segera
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
(KLIK LINK DI BIO)
.
.
.
Atau boleh walk in ke #minishowroom kami di alamat : LOT 1719 TINGKAT ATAS 7 ELEVEN , TAMAN ARIFF, 16450 Kelantan.
.
πŸ‘‰ WAZE : Escarves HQ
.
.
#escarveslovers #escarvestestimoni #escarves #naylaseries #naylaseries3byqils #naylaseries4byqils #genginstantshawl #instantshawl #tudungsarung #bazarpaknil #escarveshq #sale #NaylaseriesbyQils #instantshawlawning #instantshawlmuslimah #instantshawldoubleloop #escarves #instantshawl #tudungviral #instantshawllabuh

LADY QEYLA, tudung express yang penuh gaya dan terdapat 3 keseronokan yang bakal korang nikmati.

1. Awning yang mudah terbentuk.
2. Material susah kedut dan tidak jarang.
3. Hanya sarung dan siap !

8 warna pilihan yang mencairkan kalbu, untuk anda yang sentiasa on-the-go.

Material : Chiffon Flamingo
Awning : HQ Cotton Lycra
Size : 2.2m x 0.75m

Price : RM 55 * add on purdah RM 8
- pembelian 5 helai ke atas, kita tawarkan diskaun hebat untuk anda.
.
#qeylanf #instantshawl #instantshawlawning #tudunglabuh #tudungawning

Lady Qeyla Dah Muncul 🌸😍😍
Lady Boss Rasmi Dulu. πŸ˜‚
#qeylanf #instantshawl #instantshawlawning #tudunglabuh #tudungawning

Alhamdulillah basic instant #terlaris di pasaran Escarves setakat ini - NAYLA SERIES.
.
Kini kembali dengan Batch ke4 iaitu Nayla 4.0.
.
Ada dua design untuk dipilih, BASIC atau FLARE.
.
Tapi dua dua still cantik kan? 😍❀
.
.
Untuk order atau keterangan lanjut, boleh whatsapp/telegram kami segera
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
(KLIK LINK DI BIO)
.
.
.
Atau boleh walk in ke #minishowroom kami di alamat : LOT 1719 TINGKAT ATAS 7 ELEVEN , TAMAN ARIFF, 16450 Kelantan.
.
πŸ‘‰ WAZE : Escarves HQ
.
.
#escarveslovers #escarvestestimoni #escarves #naylaseries #naylaseries3byqils #naylaseries4byqils #genginstantshawl #instantshawl #tudungsarung #bazarpaknil #escarveshq #sale #NaylaseriesbyQils #instantshawlawning #instantshawlmuslimah #instantshawldoubleloop #escarves #instantshawl #tudungviral #instantshawllabuh

Swipe left to see available colours from #hhdaisy collection 😊

NEW COLOUR!
β €β €β €β €β €β €
DAISY SEMI-INSTANT SHAWL
β €β €β €β €β €β €
Type: Semi-Instant Shawl (with awning)
Colour:
1) HotPink
2) Peach
3) Light Purple
4) Light Yellow
Measurement: approx 1.8m x 0.65m
Fabric: Cotton Lycra
Price: RM 45
Postage: RM 8 (WM), RM 12 (EM)
β €β €β €β €β €β €
HOW TO BUY
β €β €β €β €β €β €
Visit our website at WWW.HAYAHANA.COM (link on bio) or,
Whatsapp 011 2765 1007
β €β €β €β €β €β €
#hhdaisy #instantshawl #ironlessshawl #hayahanacom

[#INSTANTSHAWLVIRAL]: DESIGN PALING LARIS DARI 2016 - Lebih 35k HELAI TERJUAL DALAM TEMPOH SETAHUN.

Alhamdulillah basic instant #terlaris di pasaran Escarves setakat ini - NAYLA SERIES.

Kini kembali dengan Batch ke4 iaitu Nayla 4.0.

Siapa selalu alami INNER ghaib entah kemana ? Selalu kena berbelanja lebih kerana INNER sentiasa hilang πŸ˜‚

Mesti stresskan ? Asyek-asyek hilang tak tahu mana letak, dahtu pulak nak match in dengan shawl kemain susah.

Dengan ekonomi sekarang, inner RM10 sehelai pun berkira-kira nak beli kalau boleh nak jimat habis baik. Sekali hilang okeylah, kalau sampai 5-6x hilang INNER tu ? Dah hampir RM100 bazir duit dek hanya kerana INNER GHAIB 😩. Di Escarves, kami memudahkan dan menyenangkan awak-awak tau. Nak tau kenapa ?

Haaaa bestkan kalau INSTANT SHAWL didatangkan sekali dengan INNER , siap cantum sekali dahh. Mesti awak suka kan ?
.

Untuk order atau keterangan lanjut, boleh whatsapp/telegram kami segera
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
(KLIK LINK DI BIO)
.
.
.
Atau boleh walk in ke #minishowroom kami di alamat : LOT 1719 TINGKAT ATAS 7 ELEVEN , TAMAN ARIFF, 16450 Kelantan.
.
πŸ‘‰ WAZE : Escarves HQ
.
.
#escarveslovers #escarvestestimoni #escarves #naylaseries #naylaseries3byqils #naylaseries4byqils #genginstantshawl #instantshawl #tudungsarung #bazarpaknil #escarveshq #sale #NaylaseriesbyQils #instantshawlawning #instantshawlmuslimah #instantshawldoubleloop #escarves #instantshawl #tudungviral #instantshawllabuh

[#INSTANTSHAWLVIRAL]: DESIGN PALING LARIS DARI 2016 - Lebih 35k HELAI TERJUAL DALAM TEMPOH SETAHUN.

Alhamdulillah basic instant #terlaris di pasaran Escarves setakat ini - NAYLA SERIES.

Kini kembali dengan Batch ke4 iaitu Nayla 4.0.

Siapa selalu alami INNER ghaib entah kemana ? Selalu kena berbelanja lebih kerana INNER sentiasa hilang πŸ˜‚

Mesti stresskan ? Asyek-asyek hilang tak tahu mana letak, dahtu pulak nak match in dengan shawl kemain susah.

Dengan ekonomi sekarang, inner RM10 sehelai pun berkira-kira nak beli kalau boleh nak jimat habis baik. Sekali hilang okeylah, kalau sampai 5-6x hilang INNER tu ? Dah hampir RM100 bazir duit dek hanya kerana INNER GHAIB 😩. Di Escarves, kami memudahkan dan menyenangkan awak-awak tau. Nak tau kenapa ?

Haaaa bestkan kalau INSTANT SHAWL didatangkan sekali dengan INNER , siap cantum sekali dahh. Mesti awak suka kan ?
.

Untuk order atau keterangan lanjut, boleh whatsapp/telegram kami segera
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
πŸ‘‰ 019-2800533
(KLIK LINK DI BIO)
.
.
.
Atau boleh walk in ke #minishowroom kami di alamat : LOT 1719 TINGKAT ATAS 7 ELEVEN , TAMAN ARIFF, 16450 Kelantan.
.
πŸ‘‰ WAZE : Escarves HQ
.
.
#escarveslovers #escarvestestimoni #escarves #naylaseries #naylaseries3byqils #naylaseries4byqils #genginstantshawl #instantshawl #tudungsarung #bazarpaknil #escarveshq #sale #NaylaseriesbyQils #instantshawlawning #instantshawlmuslimah #instantshawldoubleloop #escarves #instantshawl #tudungviral #instantshawllabuh

Assalamualaikum.
.
.
Kali ini kami tampilkan tudung baru iaitu instant shawl berawning.😍
.
.
Sangat mudah utk yang hendak bersiap secepat mungkin.
.
.
Hanya mudah dgn menyarungkan sahaja shawl ini sudah siap cara pemakaiannya.mudah kan?
.
.
Harga rm20
(tidak termasuk postage)
Postage rm8 ss/ rm11 sm
.
Bole trus whatsapp admin di atas talian +60142244307

#instantshawl #instantshawlawning #shawlmurah #shawlkualiti #awesome #awesomeshawl #bazarpaknil #fattzura #bawalcrepe #bawallakukeras #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #shawlcantik #borongshawl #borongtudungmurah

Assalamualaikum.
.
.
Kali ini kami tampilkan tudung baru iaitu instant shawl berawning.😍
.
.
Sangat mudah utk yang hendak bersiap secepat mungkin.
.
.
Hanya mudah dgn menyarungkan sahaja shawl ini sudah siap cara pemakaiannya.mudah kan?
.
.
Harga rm20
(tidak termasuk postage)
Postage rm8 ss/ rm11 sm
.
Bole trus whatsapp admin di atas talian +60142244307

#instantshawl #instantshawlawning #shawlmurah #shawlkualiti #awesome #awesomeshawl #bazarpaknil #fattzura #bawalcrepe #bawallakukeras #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #shawlcantik #borongshawl #borongtudungmurah

Assalamualaikum.
.
.
Kali ini kami tampilkan tudung baru iaitu instant shawl berawning.😍
.
.
Sangat mudah utk yang hendak bersiap secepat mungkin.
.
.
Hanya mudah dgn menyarungkan sahaja shawl ini sudah siap cara pemakaiannya.mudah kan?
.
.
Harga rm20
(tidak termasuk postage)
Postage rm8 ss/ rm11 sm
.
Bole trus whatsapp admin di atas talian +60142244307

#instantshawl #instantshawlawning #shawlmurah #shawlkualiti #awesome #awesomeshawl #bazarpaknil #fattzura #bawalcrepe #bawallakukeras #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #shawlcantik #borongshawl #borongtudungmurah

Siapa kat sini happyyy sangat bila posmen sampai rumah hantar parcel yang kita dah order? πŸ™†πŸ™†πŸ™† Lagi happy bila bukak parcel tengok #hhdaisy yang cantik ni dah ada depan mata 😍
-
Nak tahu apa yang lagi best? Bila bukak je parcel boleh terus pakai tanpa perlu iron dulu 😍 Kalau tak percaya, jom cuba satu πŸ˜‰

Visit www.hayahana.com or whatsapp 011 2765 1007 to purchase.

#hhladiespick #ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hijab #scarves #scarf #hayahanacom

@ikinfad knows the No.1 rule while travelling; Bring ironless clothes and scarf. (Psssttt, it means, bring #hhdaisy) πŸ˜‰

Ironless, easy to wear, pinless at the first loop and hustle free! #hhdaisy is such a perfect companion everywhere you go!

Grab your #hhdaisy now at www.hayahana.com or whatsapp 011 2765 1007 to know available colours left 😘

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hhsotd #hijaboftheday #hijab #scarves #hayahanacom

PALING SELESA, PALING SENANG, PALING CANTIK bila pakai... Shawl apa tu? Mestilah #hhdaisy! 😍 Ironless, easy to wear and material pulak selesa sangat!
-
Kalau belum cuba #hhdaisy memang rugi so jom grab sekarang πŸ˜ƒ Light Yellow, Peach, Hot Pink and Light Purple are still AVAILABLE for you to purchase. Visit www.hayahana.com atau whatsapp 011 2765 1007.
-
#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hayahanacom

Nak simple tapi lawa bergaya. Arianna plain jawapannya πŸ˜‹. Stok tinggal lg beberapa warna je. Dont miss out !!!
------------
Full warna lihat di: @hucatalo
Oder: Whatsapp 0174414874/click link di profile.
------------
#milalaattire #teamilala1046 #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlawning #instantshawlawningmurah #redvelvetdrama

Assalamualaikum.
.
.
Kali ini kami tampilkan tudung baru iaitu instant shawl berawning.😍
.
.
Sangat mudah utk yang hendak bersiap secepat mungkin.
.
.
Hanya mudah dgn menyarungkan sahaja shawl ini sudah siap cara pemakaiannya.mudah kan?
.
.
Harga rm20
(tidak termasuk postage)
Postage rm8 ss/ rm11 sm
.
Bole trus whatsapp admin di atas talian +60142244307

#instantshawl #instantshawlawning #shawlmurah #shawlkualiti #awesome #awesomeshawl #bazarpaknil #fattzura #bawalcrepe #bawallakukeras #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #shawlcantik #borongshawl #borongtudungmurah

"Senang je pakai #hhdaisy. Terus sarung" Sesiapa yg pernah cuba #hhdaisy mesti akan jatuh hati sebab tak perlu iron dah boleh terus pakai. It is so easy to wear😘! Our beautiful #hhladies, @_reennnn is wearing #hhdaisy in Blue Grey.
-
Nak tahu warna apa yang available for #hhdaisy, visit www.hayahana.com or whatsapp 011 2765 1006 😊
-

#ironlessshawl #pinlessshawl #instantshawlsatumuka #instantshawl #tudunginstant #tudungironless #tudungironfree #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantlycra #instantshawlplain #tudunginstantawninglembut #instantshawllycra #sayajualmurah #sayajualshawl #instantshawlawning #ironless #hhsotd #hayahanafeedback #hijaboftheday #hijab #scarves #hayahanacom

Instant Arianna Plain in Navy Blue antara warna high demand! Kalau sold out mesti ada yang meraungπŸ™ˆ.
.
Di samping warna cantik, Arianna Plain mengekalkan ciri utamanya EKSPRES, MUDAH dan PANTASπŸ”₯.
.
Takde lagi isu pin hilang, pin tercabut waktu makan, pin tercucuk leherπŸ˜‚. .
Sehelai RM49 exc postage.
3 HELAI RM145 FREE POSTAGEπŸŽ‰.
.
Nak harga combo macam atas ni? Klik link whatsapp πŸ“²di bio kami sekarang hui~.
.
MANA TAU ESOK DAH HABIS HARGA PROMOSINYAπŸ’.
.
#teamilala94 #ariannaplainma #milalaattire #milalalovers #milalangels #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlmagic #instantshawlduamuka #instantshawldoubleloop #instantshawlawning #instantshawlchiffon #instantshawlcantik #instantshawlplain

Assalamualaikum.
.
.
Kali ini kami tampilkan tudung baru iaitu instant shawl berawning.😍
.
.
Sangat mudah utk yang hendak bersiap secepat mungkin.
.
.
Hanya mudah dgn menyarungkan sahaja shawl ini sudah siap cara pemakaiannya.mudah kan?
.
.
Harga rm20
(tidak termasuk postage)
Postage rm8 ss/ rm11 sm
.
Bole trus whatsapp admin di atas talian +60142244307

#instantshawl #instantshawlawning #shawlmurah #shawlkualiti #awesome #awesomeshawl #bazarpaknil #fattzura #bawalcrepe #bawallakukeras #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #shawlcantik #borongshawl #borongtudungmurah

Assalamualaikum.
.
.
Kali ini kami tampilkan tudung baru iaitu instant shawl berawning.😍
.
.
Sangat mudah utk yang hendak bersiap secepat mungkin.
.
.
Hanya mudah dgn menyarungkan sahaja shawl ini sudah siap cara pemakaiannya.mudah kan?
.
.
Harga rm20
(tidak termasuk postage)
Postage rm8 ss/ rm11 sm
.
Bole trus whatsapp admin di atas talian +60142244307

#instantshawl #instantshawlawning #shawlmurah #shawlkualiti #awesome #awesomeshawl #bazarpaknil #fattzura #bawalcrepe #bawallakukeras #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #shawlcantik #borongshawl #borongtudungmurah

meh sis belanja gambar bahagian πŸ¦‹ BUTTERFLY PRINTED πŸ¦‹ instant shawl sebab sekarang tengah Super Deal Combo . .
.
apa yang best pasal Butterfly Printed ni?
.
🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
.
Jom grab sempena Super Deal Combo ni
RM75 sahaja tau
.
#instantshawllabuh #shawlplain #shawltutupdada #shawlcantik #daliyaplaininstantshawl #tudunglabuh #tudungpengapit #tudungcantik #tudungmuslimah #shawlkosong #instantshawlawning #shawlawning #jimmyscarves #shawlprintedlabuh #shawlprinte

πŸ¦‹ BUTTERFLY PRINTED πŸ¦‹
.
.
Material : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)
.
🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
.
#instantshawllabuh #shawlplain #shawltutupdada #shawlcantik #daliyaplaininstantshawl #tudunglabuh #tudungpengapit #tudungcantik #tudungmuslimah #shawlkosong #instantshawlawning #shawlawning #jimmyscarves #shawlprintedlabuh #shawlprinted

Most Popular Instagram Hashtags