[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#instantshawl

1229798 posts

TOP POSTS

Thanks @scarfsweethoney utk #instantshawl #kepuk2 yg sgt2 cantikkk nie...💚🌸 so love it!!!😍😘

Islam sancağı altında bizleri kardeş kılan Allah a hamdolsun 💕 Elhamdulillah Amerikaya ulaşan kargomuz @notebook._7 Rabbim o topraklar da tesettürüne sahip çıkan kardeşlere rahmet etsin 🌼🍃 Allah’a ve O’nun yoluna adanmış kızlar, adayış ahlakına riayet ederlerse,
Hakk’a adanan Anadolu topraklarında bir daha küfür yobazları tesettürlerini çiğneyemeyecek,
umutlarına da kezzap dökemeyecektir.
Çünkü, tefekkürü gibi tesettürü de İslâm olan kızların müdafii bizzat Allah Azze ve Celle’dir.🌼🍃
.
 #hijabstyle #hijab #niqab#niqabis #modesty #muslimcouple #niqabyaman#qibtiyyahexclusive #niqabis #niqabexclusive#niqabwarna#niqabmurah #hijrahmoment#uswahtotd #abayadubai #abayafashion#niqabiscollet #abayasaudi #abayastyle #malaysiya#hijabblogger #hijabbeauty #hijabiandfab#hijabiselegant #hijabfashion #hijabers #hijabworld#instantshawl #sayajualinstantshawl#purdahmurah#cadar

Raya Jubah and Double Loop Instant Shawl for MIL by @hb_hamibazilah
.
#hamibazilah #instantshawl #customadejubah

WE ARE OPEN 📢

22nd - 23rd June 2017, we are open until 9:30 pm. You can come to our boutique and shopping tudung raya @diyanahalikcom and baju raya @adoreavenue_ at Kota Damansara! 10% DISCOUNT FOR WALK IN CUSTOMERS!! See you soon! Bring along for ibu adik kakak aunty nenek shopping sakan at our boutique okay??🦋😘 .
.
.
#sheerbeauty #lushsatin #lushfloral #lushmalika #lushchiffon #lushlover #instantshawl #aidilfitri2017 #salamlebaran2017 #kotadamansara #dhladies #diyanahalik #diyanahalikcom #diyanahaliktudung #open #weareopen #10% #10percentoff #sales #rayasale #adoreavenue #adoreraya #adoreavenuesales

Hijrah memang sulit, tapi kau akan tahu lagi bahwa sebenarnya ada yang lebih sulit dari sekadar berubah.
.
Jika pada masa ‘perubahan’ kau hanya perlu berjalan lambat-lambat. Maka ketika kau menjaga perubahan itu, kau harus memeluknya erat-erat. Agar tak ada satupun dari perubahanmu yang akhirnya lepas satu-satu dan megembalikanmu ke masa lalu.
.
Ya, hijrah is the most easy at all. But istiqomah is the hardest thing after hijrah. .

@shareilmu_
@shareilmu_
@shareilmu_
.
Kontribusi :
@aisy_malaika . .
Ayo tag sahabatmu 😍😉
. . .
#hijrah
#hijrahituindah
#niqab #niqabi #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabninja #niqabis #niqabberkualiti #purdahhitam #instantshawl
#GangNiqabParadise
#GangNiqabParadisePenang
#GangNiqabParadiseBukitMertajam
#GangNiqabParadiseSeberangPerai
#GNPTEAM
#DYMZR
#qibtiyyahexclusive
#qibtiyyahexclusivepenang
#qefeedback
#seberangjaya #kepalabatas #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #ppmurah #paidpromotemurah

MURNI by Alhumaira Contemporary
Fast and easy to wear 😊

Limited colours left. Refer to previous post.

#sempurnaraya2017 #rayacollection #raya2017 #tmrayacollection2017 #instantshawl

Tudia! 30 corak Dalila dah settle upload dkt @marshmallowscarfcatalogue.
.
Pulun habis ni Kak Ton akan lancarkan 30 corak utk uols tangkap sblm raya nanti. Pi tengok cepat! Byk yg gegojes, kena hadam tgk lek lok 😂
.
.
#dalila
#instantshawl
#marshmallowscarf

MOST RECENT

Tips kulit bebas jerawat serendah RM60

Tengok nie sis pon ada jerawat teruk. Habis banyak duit sebabkan macam2 dah try produk untuk kulit. Semuanya tak sesuai

Satu hari ada kawan suggest suruh sis rawat dulu masalah kulit dari dalam. Disebabkan dalaman yg kotor punca jerawat naik dan kulit bermasalah.

Sis pon try jugak lah #dianz vitamin ni, sebab ada vitamin C dan E. Memang fokus untuk baiki kulit berjerawat dan parut2.

Lepas makan 4botol DV memang nampak betul kesan dia. Licin dah kulit sis
Wasap www.wasap.my/01111431974
.
-agentdianz

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Halalkan segalanya ❤

Ikhlas dari Kami di Anna Alynz Rich Shop

Terima kasih di atas support anda semua❤

Pengeposan dan Self Pickup akan dibuat semula pada 27hb Jun 2017.. ops jangan lupa siapa yang dah join contest haritu dan dah bagi bank details, cek ya Duit Raya dah masuk belum. .
Untuk pertanyaan tentang produk, promo atau nak booking, terus whatsapp ya 💟

Anything whatsapp saya terus ya
http://www.wasap.my/60142256922

#TeamRayaJohor #Syawal2017
#AnnaAlynzRichShop
#HealthAndBeauty
#HealthAndBeautyAnnaAlynzRichShop
#InstantShawl
#Purdah
#SecretCorrea
#Dexandra #gift4meN4u #sayajual #sayajualmurah #cute #nice #bluepearls #askwanita #onlineshopping #mango #follow #like #PhotoGrid #sayajualmurah #sayajual #murah #cute #simple #onlineshopping #onlineshop #igshop #igmalaysia #malaysia #instantshawl #FREE #purdah *T&C applied

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Halalkan segalanya ❤

Ikhlas dari Kami di Anna Alynz Rich Shop

Terima kasih di atas support anda semua❤

Pengeposan dan Self Pickup akan dibuat semula pada 27hb Jun 2017.. ops jangan lupa siapa yang dah join contest haritu dan dah bagi bank details, cek ya Duit Raya dah masuk belum.
Untuk pertanyaan tentang produk, promo atau nak booking, terus whatsapp ya 💟

Anything whatsapp saya terus ya
http://www.wasap.my/60142256922

#TeamRayaJohor #Syawal2017
#AnnaAlynzRichShop
#HealthAndBeauty
#HealthAndBeautyAnnaAlynzRichShop
#InstantShawl
#Purdah
#SecretCorrea
#Dexandra #gift4meN4u #sayajual #sayajualmurah #cute #nice #bluepearls #askwanita #onlineshopping #mango #follow #like #PhotoGrid #sayajualmurah #sayajual #murah #cute #simple #onlineshopping #onlineshop #igshop #igmalaysia #malaysia #instantshawl #FREE #purdah *T&C applied

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Halalkan segalanya ❤

Ikhlas dari Kami di Anna Alynz Rich Shop

Terima kasih di atas support anda semua❤

Pengeposan dan Self Pickup akan dibuat semula pada 27hb Jun 2017.. ops jangan lupa siapa yang dah join contest haritu dan dah bagi bank details, cek ya Duit Raya dah masuk belum.
Untuk pertanyaan tentang produk, promo atau nak booking, terus whatsapp ya 💟

Anything whatsapp saya terus ya
http://www.wasap.my/60142256922

#TeamRayaJohor #Syawal2017
#AnnaAlynzRichShop
#HealthAndBeauty
#HealthAndBeautyAnnaAlynzRichShop
#InstantShawl
#Purdah
#SecretCorrea
#Dexandra #gift4meN4u #sayajual #sayajualmurah #cute #nice #bluepearls #askwanita #onlineshopping #mango #follow #like #PhotoGrid #sayajualmurah #sayajual #murah #cute #simple #onlineshopping #onlineshop #igshop #igmalaysia #malaysia #instantshawl #FREE #purdah *T&C applied

Taqabbalallahuminna wa minkum, semoga Allah menerima amalan kebaikan kami dan kamu 😊
.
Btw, @byezlina akan adakan contest #ootdbyezlina khas untuk menghargai #ELangels yang menyokong kami selama ni
.
So, esok jangan lupa snap gambar raya bersama tudung kami tau! .
Syarat nya esok KakLin explain. Follow #ootdbyezlina rapat rapat ye
.
#instantshawl #instantshawls #instantshawlmalaysia #instantshawllabuh #tudungonline #tudung #tudunglabuh #syariahcompliance #shawlinstant #shawllabuh #shawl #tudungchiffon #tudungcantik #tudungbawal #tudunglabuh #bawal #bawalcrepe #bawallabuh #bawallovers #bidang60 #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #raya2017 #rayacollection #tudungraya

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin dari Kami @tudung_express
.
Pada peminat MARYAM EXCLUSIVE jangan lupa tengok video ni tau ☝☝ warna terbaru lepas raya. Jangan Terlepas Tau.. Sentiasa on notification ye..😉😉
.

#utmskudai
#tudung
#tudungmurah
#tudungexpress
#instantshawl
#instantshawl2loops
#tudunglabuh
#tudungsarung
#inikamijim
#tudungbawal
#tudungpucci
#tijmbangi
#terapiinstagram
#sinarfm
#cikgumalaysia
#ibumenyusu
#utmskudai
#muslimah
#muslimahfashion
#terimakasih
#ustazahpilihan
#bazarpaknil
#tudungraya2017

HARI INI last day kami di AEON Seremban Dua, yg tak complete lagi persiapan raya tu meh dtg ke booth #ummuaiman berhadapan kedai emas poh kong, sompat laii ni, kak ummu tunggu 😊
.
.
#instantshawl #bawalinstant #bawalsquare #longshawl #ummuaimanmuslimahcollection #jubahmuslimah

HARI INI last day kami di AEON Seremban Dua, yg tak complete lagi persiapan raya tu meh dtg ke booth #ummuaiman berhadapan kedai emas poh kong, sompat laii ni, kak ummu tunggu 😊
.
.
#instantshawl #bawalinstant #bawalsquare #longshawl #ummuaimanmuslimahcollection #jubahmuslimah

HARI INI last day kami di AEON Seremban Dua, yg tak complete lagi persiapan raya tu meh dtg ke booth #ummuaiman berhadapan kedai emas poh kong, sompat laii ni, kak ummu tunggu 😊
.
.
#instantshawl #bawalinstant #bawalsquare #longshawl #ummuaimanmuslimahcollection #jubahmuslimah

HARI INI last day kami di AEON Seremban Dua, yg tak complete lagi persiapan raya tu meh dtg ke booth #ummuaiman berhadapan kedai emas poh kong, sompat laii ni, kak ummu tunggu 😊
.
.
#instantshawl #bawalinstant #bawalsquare #longshawl #ummuaimanmuslimahcollection #jubahmuslimah

HARI INI last day kami di AEON Seremban Dua, yg tak complete lagi persiapan raya tu meh dtg ke booth #ummuaiman berhadapan kedai emas poh kong, sompat laii ni, kak ummu tunggu 😊
.
.
#instantshawl #bawalinstant #bawalsquare #longshawl #ummuaimanmuslimahcollection #jubahmuslimah

HARI INI last day kami di AEON Seremban Dua, yg tak complete lagi persiapan raya tu meh dtg ke booth #ummuaiman berhadapan kedai emas poh kong, sompat laii ni, kak ummu tunggu 😊
.
.
#instantshawl #bawalinstant #bawalsquare #longshawl #ummuaimanmuslimahcollection #jubahmuslimah

NORA COLLECTION RAYA SALE
@ WOODLANDS 11
°
°
°
KEBAYA SET
PRICE $75
NOW ONLY $55!!!😍😍 KEBAYA TOP
S TO XXL
$35

SKIRT
XS TO XXXXL
$30
°
°
°
FIRST 10 CUSTOMERS RECEIVE FREE GOODIESSS!😍❤ #noracollection #noraraya2017 #muslimahfashion #modestwear #chiffonshawl #satinsilkshawl
#satinshawl #instantshawl #authorizednaelofarhijabstokist #plussizemuslimahfashion #plussizesg #noracollectionsg #muslimahfashionsg #modestfashion #modestfashionsg #khimar

NORA COLLECTION RAYA SALE
@ WOODLANDS 11
°
°
°
MELUR CAVALLI DRESS
PRICE $99
SALE FOR TODAY ONLY!!
$75 ONLY!!
°
°
°
FIRST 10 CUSTOMERS RECEIVE FREE GOODIESSS!😍❤ #noracollection #noraraya2017 #muslimahfashion #modestwear #chiffonshawl #satinsilkshawl
#satinshawl #instantshawl #authorizednaelofarhijabstokist #plussizemuslimahfashion #plussizesg #noracollectionsg #muslimahfashionsg #modestfashion #modestfashionsg #khimar

Assalamualaikum. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua @cintascarf lovers 🌸 Maaf zahir dan batin ya!
.
Jangan lupa untuk menggayakan shawl @cintascarf di pagi raya nanti 😍
.
p/s : We'll be back on 30th June 2017.
.
.
.
.
.
#cintaskafeksklusif #sayajual #sayajualshawl #chiffonshawl #highqualitychiffon #heavychiffon #chiffoncrepe #chiffoncrepeshawl #wideshawl #chiffonwideshawl #shawl #tudung #giveaway #instafashion #cintascarffeedback #cintascarf #instantshawl

Yeayyy!! Esok raya...
Selamat menyambut Hari Raya bagi seluruh kaum muslimin & muslimat di seluruh Malaysia & di perantauan

#selamathariraya #hijab #instantshawl #shawl #Maafzahirbatin

Most Popular Instagram Hashtags