#instantshawl

1175838 posts

TOP POSTS

lesung pipi mmg sy xde, tapi sy ada lesung batu utk buat sambal belacan bagi awok makan.. hoho 😜
ekekek πŸ˜‚
#instantshawl πŸ’•

.
Kamu, lebih suka yg kiri atau kanan ukhti?😍😍
.________________
NAHDA INSTANT (pasmina instan bisa dibentuk 5 model)
Videonya ketik: # tutorialhijabelbalqis
Selalu SOLD hanya beberapa jam!
.
UPLOAD BESOK
10 Warna Lebih
5.30 WIB Pagi
(Start Order Serentak)
.
Rp 63.000
.
Bahan DIAMOND ORIGINAL
β€’Lentur/stretch segala arah, empuk menyesuaikan bentuk wajah
β€’Adem, ringan dipakai & tidak nerawang
β€’Halus sangat jatuh, tidak kaku/licin, bisa terbentuk lipatan layer cantik
β€’Dahi tegak walau tanpa ped, memberi kesan tirus
β€’Ada jahit bayangan di dagu yg bisa dicopot bagi yang kekecilan

Mau ikutan order Jumat & baru pertama kali? Chat admin sekarang untuk info cara pemesanan supaya nggak kehabisan! ↙
LINE @elbalqis.id (@ ikut diketik)
Whatsapp 082122504647

ZIA INSTANT
HIJAB INSTANT HANYA 1 LUBANG
Hijab Instant Simpel dan Praktis
Cukup dipakai 1 langkah atau 1 kali masuk saja
gak sampe 3 detik sudah cantik dipakainyaa

Bahan Diamond Crepe yang memberikan kesan mewah dan tidak gampang lecek
serta warna warna yang cantik bisa di padu padankan dengan baju baju atau dress dress yang cantik pula

Kalo Ada Yang Praktis ngapain pakai yang ribet
Zia instant bisa diperoleh disini yaa

Info Order
whatsapp 0877 1187 9181
Line ID : @disqamoslem
Reseller & Marketer Welcome

Line Shopping
https://shopping.line.me/disqamoslem/shop/products

#innerhijab #hijabfashion #instantshawl #pashminainstant #pashminamurah #hijabinstant #disqamoslem #hijabers #square #hijab #pashtan #kerudunginstant #jilbabinstant #kerudungmurah #jilbabmurah #hijabstyle #ootd #hotd #hijabers #square #segiempat #kerudungmurah #jilbabinstant

PEMINAT BAWAL LABUH WAJIB FOLLOW!😍
.
Lebih 30 corak bakal menghantui penggemar bawal labuh dan pasti yang TERBAIKπŸ‘πŸ»
.
Sememangnya direka khas untuk pencinta bawal, yang pasti:
.
πŸ”Ά LABUH ELOK 50"/60"
.
πŸ”Ά SENANG BENTUK, sekali tiup fuh tegak!
.
πŸ”Ά TAK JARANG, tak perlu berpeluh2 pakai inner
.
πŸ”Ά SELESA & Flowwwyyy
.
πŸ”Ά MINIMAL IRONING, tahan renyuk
.
πŸ”Ά Material Chiffon Bubble Berkualiti IMPORTED
.
Corak-corak cantik & menarik pilihan muslimah.
.
Supaya TAK KETINGGALAN πŸ˜ƒ
.
Whatsapp kakfa 0134846389 sekarang tauuuu 😘
.
FOLLOW SEKARANG TAU😘
.
#aizuqaifa #terapiinstagram #aurainsta #ukhwahti #tutorialhijab #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungborong #tudungbidang60 #tudunginstant #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance

MOST RECENT

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Sarung EASY ROSSY selembut sentuhan Ibu ❀
.
βœ… 10 pilihan warna menarik perhatian anda
.
βœ… Didatangkan dengan 2 saiz
.
οΏ½ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
οΏ½ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
βœ… Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)
.
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Labuh
βœ… Inner terbentuk elok
βœ… Pinless
βœ… Minima Iron
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher .
-----------
HARGA
-----------
.
L: RM69
XL: RM79
(TAK TERMASUK POSTAGE)
.
Dm@ whatsapp 017-9122030
.
#escarves #isell #sayajual #escarveslovers #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #muslimah #hijablabuh #EasyRossy #islamik #tudunglabuh

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

Ready stok!!!item selling fast tauπŸ˜±πŸ˜±πŸ’ƒ OMaiii terbeliak biji mata untuk design yang ni! 😱😱😱 Yang ni special lebih sebab: πŸ‘πŸΌ Ada 23 colour untuk anda pilih πŸ‘πŸΌ Kalau dah abes colour yang nak tu sila cop colour lain cepat sbb satu colour tu memang limited
πŸ‘πŸΌ Corak bunga sangat minimal. Sesuai sangat la untuk raya!
πŸ‘πŸΌ Masa design kami pilih peonies flower jadikk memang comel sgt
πŸ‘πŸΌ Kain jenis chiffon ala crepe yang ringan jadik memang tak panas
πŸ‘πŸΌ Datang dengan kotak hitam yang khas rasa2 mcm dapat hadiah untuk diri sendiri
πŸ‘πŸΌ Free shipping ke seluruh Malaysia πŸ’œ Harga normal RM157, tapi untuk kali ni harga jadi RM149 jeerrr, kalau beli 3 helai tetapi kene campur2 colour boleh JIMAT dekat RM60 tauu sbb temasuk FREE shipping. Total RM399 jee untuk 3 colour!
πŸ’œAnnnddd Every sale portion of #PUREbySugarscarf will be donated to build water wells in Rwanda, East Africa

Bila boleh dapatkan koleksi Sugarscarf yang ni :

Dgn whatsapp saya official #sugarscarfsalesteam ================================ WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436

WHATSAPP πŸ‘‰πŸ‘‰
011-26390436
================================ #sugarscarf #sugarscarfsalesteam #sugarscarflovers #hijab #salesteam#ootd #pureBySugarscarf #personalshopper #hijab #trustedpersonalshopper #fashion #muamalaysia #instantshawl #shawlcantik#RTW #raya2017 #raya2017collection #sugarscarfmauie

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags