[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#instantlace

2111 posts

TOP POSTS

It's always a good day when you receive "happy mail" from @lollicakesbyella! Thank you once again for the fantastic customer service! #happymail #siliconemolds #instantlace #fantasiafondant #onlineshopping

FREE DEMOS at our booth going on all weekend at @soflocakeandcandyexpo come check out our new products from laped #cakeartshop #laped #instantlace

#selamatpagidunia #goodmorningworld๐ŸŒŽ
#instantlace
Sengaja pakai #merah moga2 mendapat aura positive.

Selamat Petang๐ŸŒน๐ŸŒน excitednyee hari niee๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Instant Lace dh restockk dhh kat Butik dhhโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Nnty tungguu hakak update wrnee nyee taww๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Material nye dh lah lembutt sangatt ofkoz lah hakak guna premium Korean Chiffon taw๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ P/S: mcm sis pakai niee warna Navy Blue dan sis pakai dua cara tuu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ berminat Komen "Nak"
Komen "Nak"
Komen "Nak"
Atau boleh wasap admin terus taww cepat ckit cik min tu layan uols semua๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ wasap.my/60172414538
#sufiexclusive #sufilover #instantlace #premiumheavychiffon #owndesigns

Sapa suka instant lace shawl ni pulak? Instant lace shawl ni pon tak perlu pakai banyak pin, 1 pin pon dah cukup . Bak kata orang utaqa cakap , serlum teroih dah siap ๐Ÿ˜‚ Labuh boleh tutup dada tau , jgn risau ๐Ÿ˜˜ RM25 sahajaaa exc pos . Murah, mudah, cepat , cantik . .
.

Ws: 017-4055747
#instantshawl #instantshawlmurah#l
#instantlace

My lovely tailor dh siapkan sampel so dh blh proceed new design.

#shawl2mtr#instantlace
#instantchiffon#instantmattesatin

Instant Naaila

Diperbuat dari kain chiffon berkualiti tinggi, lembut dan flowy
.
Labuh menutup dada
.
Tidak perlukan pin, cuma sarung sahaja
.
Lace gold eksklusif beserta taburan diamond di tepi tudung menambahkan lagi keanggunan pemakai
.
Sesuai dipakai kasual mahupun formal
.

#instantshawl #instantlace #instantshawlmalaysia #lace #tudunglace #lacediamond

ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู.
.
. Salam Lovelies ...
.
. โ–  Magic Channel Lace โ– 
.
. ยค Material : Quality Heavy Chiffon
.
. ยค Sarung dan Siap .
.
. ยค Selesa , cantik dan mudah dipakai .
.
. ยค Jualan secara borong sahaja ( 20 pcs :
Random )
.
. ยค Contoh colour macam dalam gambar ya
.
. ยค Lace bunga2 yang cantik .
.
. ยค Measurement :Approximate 2.0 m ร— 0.7 m
.
. ยค Harga : RM 350 SM / RM 360 SS
.
. ยค Free postage .
.
. ยค To order -> Whatsapp 019-4067142
.
#sayajual #instatudung #bazaarpaknil #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #wideshawlkeknis #haniszalikha #wideshawlhaniszalikha #visitmyig #instantlace #lacechannel #channellace #instantmagic

Life was much easier when Apple and Blackberry were just fruits ๐Ÿ˜€๐ŸŽ -

Wearing Instant Lace Shawl, it's so easy to wear..I love it sooo much!๐Ÿ’‹ -

#mumtazcollections #InstantLace #apples #fruits #ootd #hijab #hijabbrunei

MOST RECENT

assalammualaikum, semua ๐Ÿ˜ŠโœŒ
.
DESIGN BARU! DESIGN BARU!
jom bergaya dengan tudung-tudung terkini ๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ INSTANT SHAWL LACE ๐ŸŒธ
.
โœ… material heavy chiffon
โœ… sarung terus
โœ… labuh boleh adjust sehingga saiz L
โŽ no tag / label
.
harga bermula serendah RM 14 SEHELAI!
.
SEHELAI RM 14!
SEHELAI RM 14!
SEHELAI RM 14! ๐Ÿ˜˜
.
FREE POS semenanjung
Sabah / Sarawak +RM10 untuk postage ๐Ÿ˜‰
.
berminat?
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173599366
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173599366
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173599366
.
#dhiyas_closet #tudungmurah #tudungborong #tudungborongmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantborong #instantmagic #instantmagicmurah #instantmagicborong #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlborong #instantshawllace #instantshawllacemurah #instantshawllaceborong #instantlace #shawllace #instantheavychiffon #instantheavychiffonmurah #instantheavychiffonborong #instantlabuh #instantlabuhmurah #instantlabuhborong #instantsarungterus #tudunginstantviral #latestdesign

๐ŸŒป INSTANT ANNA LACE ๐Ÿ’‹material heavy chiffon ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹mudah dipakai. sarung je uolss ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹ada lace bunga yg cantik pd bahagian tepi tudung ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ’‹pelbagai warna boleh dipilih mana yg berkenan di hati anda ๐Ÿ˜‹ cepat pilihยฒ !!! RM30.00 sahaja ๐Ÿ”Š *tidak termasuk pos*
Berminat? boleh dm saya ๐Ÿ’ž

#shawlcrown #shawlcrownmurah #tudungmurah #tudungcantikmurah #tudungcantik #shawlcantik #instantlacemurah #instantlace #instantramarama #instantcantik #instantmudahbentuk #instantmudahdipakai #instantmudahdanlawa #shawlsenangbentuk #shawlsenangbentuk #shawlsenangpakai

๐Ÿž INSTANT RAMA2๐Ÿž
๐Ÿ’‹material heavy chiffon ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹mudah dipakai..sarung skali je uolss terus cantik ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹ada lace rama2 yg cantik pd bahagian tepi tudung ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹pelbagai warna boleh dipilih mana yg berkenan di hati ๐Ÿ˜‹ cepat pilihยฒ !!!! RM30 sahaja ๐Ÿ”Š *tidak termasuk pos*
Berminat? boleh dm saya ๐Ÿ’ž

#shawlcrown #shawlcrownmurah #tudungmurah #tudungcantikmurah #tudungcantik #shawlcantik #instantlacemurah #instantlace #instantramarama #instantcantik #instantmudahbentuk #instantmudahdipakai #instantmudahdanlawa #shawlsenangbentuk #shawlsenangbentuk #shawlsenangpakai

๐Ÿ‘ธ SHAWL CROWN ๐Ÿ‘ธ

MATERIAL SHAWL : ๐Ÿ’‹chiffon crepe ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹ada lace crown kt tgh tudung ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹senang bentuk ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹susah kedut ๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹byk colour menarik bole dipilih๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’‹pelbagai bentuk crown yg menarik dihati anda ๐Ÿ˜‹
nak pakai untuk tunang/akad nikah/bersanding pun boleh tau uolsss ๐Ÿ™ˆ

RM30.00 sahaja ๐Ÿ”Š *tidak termasuk pos*
Berminat? boleh dm saya ๐Ÿ’ž

#shawlcrown #shawlcrownmurah #tudungmurah #tudungcantikmurah #tudungcantik #shawlcantik #instantlacemurah #instantlace #instantramarama #instantcantik #instantmudahbentuk #instantmudahdipakai #instantmudahdanlawa #shawlsenangbentuk #shawlsenangbentuk #shawlsenangpakai

Open PO....
Salwa Lace RESTOCK by ivory hijab
Instan Salwa yg pernah menjadi best saller kali ini kami mengeluarkan salwa lace menggunakan bahan brukat korneli import sangat cantik dan terkesan lebih mewah..
Tersedi 8 warna
Ready kamis 9 Nov 2017
makasih ๐Ÿ™
tuk fast respons ๐Ÿ“ฑ
Contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒBBM D988B7AD/D7C7C1AF
๐Ÿ“ฒAto via WA 082254603840
#kerudung #kerudunginstant #instantlace #instantbrokat #instantsyiria #instantsalwalace #instantivory #instantslup #instantunyu #instantcantik #instantkekinian #onlineshop #olshop #olshopamuntai #olshoprantau #amuntai #rantau @s.m_olshop

Open PO....
Salwa Lace RESTOCK by ivory hijab
Instan Salwa yg pernah menjadi best saller kali ini kami mengeluarkan salwa lace menggunakan bahan brukat korneli import sangat cantik dan terkesan lebih mewah..
Tersedi 8 warna
Ready kamis 9 Nov 2017
makasih ๐Ÿ™
tuk fast respons ๐Ÿ“ฑ
Contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒBBM D988B7AD/D7C7C1AF
๐Ÿ“ฒAto via WA 082254603840
#kerudung #kerudunginstant #instantlace #instantbrokat #instantsyiria #instantsalwalace #instantivory #instantslup #instantunyu #instantcantik #instantkekinian #onlineshop #olshop #olshopamuntai #olshoprantau #amuntai #rantau @s.m_olshop

My lovely tailor dh siapkan sampel so dh blh proceed new design.

#shawl2mtr#instantlace
#instantchiffon#instantmattesatin

Terrific video to make instant Lace with Daisy Gum Paste! Thank you Nancy! Daisy Gum Paste can be used to make instant laces for cakes! You can make laces ahead of time and store them in zip lock bags where they should stay pliable for up to 3 months. Daisy Gum Paste is #Kosher #madeinitaly can be colored with liquid gels such as @chefmaster or be airbrushed on. #edible #foodcolor #chefmaster #liquidgel #kosher #instant #instantlace #diasygumpaste #daisypaste #laped #lacakes #nycakes #texas #dallas #dallascakes #cakelace #lacemats #latepost

Selamat Petang๐ŸŒน๐ŸŒน excitednyee hari niee๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Instant Lace dh restockk dhh kat Butik dhhโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Nnty tungguu hakak update wrnee nyee taww๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Material nye dh lah lembutt sangatt ofkoz lah hakak guna premium Korean Chiffon taw๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ P/S: mcm sis pakai niee warna Navy Blue dan sis pakai dua cara tuu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ berminat Komen "Nak"
Komen "Nak"
Komen "Nak"
Atau boleh wasap admin terus taww cepat ckit cik min tu layan uols semua๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ wasap.my/60172414538
#sufiexclusive #sufilover #instantlace #premiumheavychiffon #owndesigns

Join #BakeDeco for a #Free #Demo with #MasterChef #GianPaoloPanizzolo on October 18! He will introduce the amazing #DaisyPaste #InstantLace &teach you the art of #CakeDesign & #SugarFlowers!
Visit #Kerekes / #BakeDeco on October 18!

assalammualaikum, semua ๐Ÿ˜ŠโœŒ
.
DESIGN BARU! DESIGN BARU!
jom bergaya dengan tudung-tudung terkini ๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ INSTANT SARA KATE LACEY ๐ŸŒธ
.
โœ… material heavy chiffon gred AAA
โœ… sarung terus
โœ… labuh boleh adjust sehingga saiz L
โŽ no tag / label
.
harga bermula serendah RM 19 SEHELAI!
.
SEHELAI RM 19!
SEHELAI RM 19!
SEHELAI RM 19! ๐Ÿ˜˜
.
FREE POS semenanjung
Sabah / Sarawak +RM10 untuk postage ๐Ÿ˜‰
.
berminat?
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173599366
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173599366
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173599366
.
#dhiyas_closet #tudungmurah #tudungborong #tudungborongmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantborong #instantmagic #instantmagicmurah #instantmagicborong #instantshawl #instantsarakate #instantsarakatemurah #instantsarakateborong #instantlace #instanlacemurah #instantlaceborong #instantsarakatelacey #instantsarakatelaceymurah #instantsarakatelaceyborong #instantheavychiffon #instantheavychiffonmurah #instantheavychiffonborong #instantlabuh #instantlabuhmurah #instantlabuhborong #latestdesign

Gud night n sweet dream..semoga hari esok lebih baik daripada hari ini.. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ wearing #instantlace by SE..Just sarung sahaja dn anda akan tampak lebih trendy...lace siap sekali dengan tudung so tidak perluu inner lace lagi..jimat dan mudah yg penting trendy.

Cara dapatkan boleh kunjungi Butik di Sunway Batu Caves dan Kpj Selangor atau wassup 0172414538 for more detail๐Ÿ˜Š

#sufiexclusive #shawlbySE #instantshawl #instantlace

Gud Morning.. Semoga Allah mudahkan urusan kita hari niee dn diberkati rezeki yg kita peroleh hri niee

Model wear #instantlace Hanya sarung sahaja dh siap yg pentg kita ikut trendd taww๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Material Premium Heavy Chiffon yg super duper best, end curve, Measurement 2m x 0.8 and adjustable boleh di pakai pendek dan labuh๐ŸŽ€๐ŸŽ€ Ada 11 warna menarik yg boleh di sesuaikan dengan semua outfit andaa

Cara dapatkan dengan Kunjungi butik di Sunway Batu Caves dan kpj shah alam boleh jugak melalui wassup 0172414538 for more detail

#sufiexclusive #shawlbySE #instantlace #instantshawl #uptodateshawl #viralshawl

ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู.
.
. Salam Lovelies ...
.
. โ–  Sareema Soft Awning Denim Saiz XL โ– 
.
. ยค Material : Denim
.
. ยค Sarung dan Siap .
.
. ยค Saiz XL
.
. ยค Selesa , cantik dan mudah dipakai .
.
. ยค Boleh request nak ada dagu atau x nak dagu.
.
. ยค Cutting best kt muka
.
. ยค Jualan secara borong sahaja ( 10/20 pcs :
Random )
.
. ยค Contoh colour macam dalam gambar ya
.
. ยค Harga : RM 160 SM / RM 170 SS ( 10 pcs )
.
. ยค Harga : RM 250 SM / RM 260 SS ( 20 pcs )
.
. ยค Free postage .
.
. ยค To order -> Whatsapp 018 295 4604
.
#sayajual #instatudung #bazaarpaknil #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #wideshawlkeknis #haniszalikha #wideshawlhaniszalikha #visitmyig #instantlace #lacechannel #channellace #instantmagic #tudungsarung #tudungdenim #tudungsarungdenim #tudungmurah #tudungborong #tudungwholesale #wholesemalaysia #wholesaletudung #sarungdenim #instantdenim

ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู.
.
. Salam Lovelies ...
.
. โ–  Sareema Soft Awning Denim Saiz L โ– 
.
. ยค Material : Denim
.
. ยค Sarung dan Siap .
.
. ยค Saiz L
.
. ยค Selesa , cantik dan mudah dipakai .
.
. ยค Boleh request nak ada dagu atau x nak dagu.
.
. ยค Cutting best kt muka
.
. ยค Jualan secara borong sahaja ( 10/20 pcs :
Random )
.
. ยค Contoh colour macam dalam gambar ya
.
. ยค Harga : RM 150 SM / RM 160 SS ( 10 pcs )
.
. ยค Harga : RM 205 SM / RM 215 SS ( 20 pcs )
.
. ยค Free postage .
.
. ยค To order -> Whatsapp 018 295 4604
.
#sayajual #instatudung #bazaarpaknil #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #wideshawlkeknis #haniszalikha #wideshawlhaniszalikha #visitmyig #instantlace #lacechannel #channellace #instantmagic #tudungsarung #tudungdenim #tudungsarungdenim #tudungmurah #tudungborong #tudungwholesale #wholesemalaysia #wholesaletudung #sarungdenim #instantdenim

ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู.
.
. Salam Lovelies ...
.
. โ–  Sareema Soft Awning Denim Saiz M โ– 
.
. ยค Material : Denim
.
. ยค Sarung dan Siap .
.
. ยค Saiz M
.
. ยค Selesa , cantik dan mudah dipakai .
.
. ยค Boleh request nak ada dagu atau x nak dagu.
.
. ยค Cutting best kt muka
.
. ยค Jualan secara borong sahaja ( 10/20 pcs :
Random )
.
. ยค Contoh colour macam dalam gambar ya
.
. ยค Harga : RM 140 SM / RM 150 SS ( 10 pcs )
.
. ยค Harga : RM 195 SM / RM 200 SS ( 20 pcs )
.
. ยค Free postage .
.
. ยค To order -> Whatsapp 018 295 4604
.
#sayajual #instatudung #bazaarpaknil #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #wideshawlkeknis #haniszalikha #wideshawlhaniszalikha #visitmyig #instantlace #lacechannel #channellace #instantmagic #tudungsarung #tudungdenim #tudungsarungdenim #tudungmurah #tudungborong #tudungwholesale #wholesemalaysia #wholesaletudung #sarungdenim #instantdenim

ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู.
.
. Salam Lovelies ...
.
. โ–  Sarima Denim Bunga 3D โ– 
.
. ยค Material : Denim
.
. ยค Sarung dan Siap .
.
. ยค Dengan Bunga 3D di tepi tudung
.
. ยค Selesa , cantik dan mudah dipakai .
.
. ยค Cutting cantik bula pakai
.
. ยค Jualan secara borong sahaja ( 10/20 pcs :
Random )
.
. ยค Contoh colour macam dalam gambar ya
.
. ยค Harga : RM 220 SM / RM 230 SS ( 10 pcs )
.
. ยค Harga : RM 350 SM / RM 360 SS ( 20 pcs )
.
. ยค Free postage .
.
. ยค To order -> Whatsapp 018 295 4604
.
#sayajual #instatudung #bazaarpaknil #instantdenim #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #wideshawlkeknis #instantdenimsarung #haniszalikha #tudungdenim #tudungsarungdenim #wideshawlhaniszalikha #visitmyig #instantlace #lacechannel #channellace #instantmagic #tudungsarung #tudungdenim #tudungsarungdenim #tudungmurah #tudungborong #tudungwholesale #wholesemalaysia #wholesaletudung

ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู.
.
. Salam Lovelies ...
.
. โ–  Sarima Ruffle Denim Kids โ– 
.
. ยค Material : Denim + Heavy Chiffon
.
. ยค Sarung dan Siap .
.
. ยค Saiz budak kids
.
. ยค Selesa , cantik dan mudah dipakai .
.
. ยค Cutting cantik kt muka bila pakai.
.
. ยค Jualan secara borong sahaja ( 10/20 pcs :
Random )
.
. ยค Contoh colour macam dalam gambar ya
.
. ยค Harga : RM 100 SM / RM 110 SS ( 10 pcs )
.
. ยค Harga : RM 150 SM / RM 160 SS ( 20 pcs )
.
. ยค Free postage .
.
. ยค To order -> Whatsapp 018 295 4604
.
#sayajual #instatudung #bazaarpaknil #tudungdenim #tudungaarungbudak #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #wideshawlkeknis #tudugsarung #haniszalikha #tudunginstant #wideshawlhaniszalikha #visitmyig #instantlace #lacechannel #channellace #instantmagic #tudungsarung #tudungdenim #tudungsarungdenim #tudungmurah #tudungborong #tudungwholesale #wholesemalaysia #wholesaletudung

Most Popular Instagram Hashtags