#instamilk

MOST RECENT

.
| 05 : gabungkan dengan apa saja— |
.
saturyayyyyyyyyyy !!
hee~
.
apa lagi ?
family day out lah..
memang dapur pun tutup sepanjang hari haa..
.
sambil melayan ibu cuci mata wajib juga teman ayah hirup sup dekat mamak kegemaran ayah..
.
#nurainaxdutchlady wajiblah dengan susu dia..
memang tak boleh bincang lain..
mujur ada kedai serbaneka 24 jam dekat dengan kedai mamak ni..
.
ayah tapaukan tiga kotak terus..
• dua kotak MILKY Dutch Lady
• satu kotak Pure Farm Dutch Lady
.
tapi tu lah..
kalau ayah beli memang itulah design nye..
.
ehhhhhhh..
mana boleh minum gitu saje..
tetaplah dikawankan dengan menu kegemaran..
lengkap protein, vitamin A dan D jugak kaya dengan kalsium untuk membantu tumbesaran Nur Aina..
.
🥛 : @dutchladymy
🌐 : www.dutchlady.com.my
#️⃣ : #dutchladymy #strongstart #dutchladybreakfastchallenge
👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

Idealny gadżet dla mam😀 miarka temperatury wody do sporządzania mleka w proszku. Zamiast wydawać mnóstwo kasy na elektryczne podgrzewacze znalazłam tanie i proste rozwiązanie. Szybko muszę się martwić czy temperatura mleka jest za wysoka lub za niska.
#jolko #miarka #domleka #mm #dlamam #dladzieci #super #rozwiązanie #idealnydlamam #świetnypomysł #instamleko #instamilk #instababy

.
| 04 : “asyik asyik adikkkkk..” |
.
nasib dua ketul..
kalau banyak ketul, memang tak terkejar ibu ooi..
hee~
.
dia bukan jeles..
tapi nak sama-sama memeriahkan #nurainaxdutchlady je..
.
kita kasik chance lah..
kan ?
.
setiap pagi..
kedua-dua NUR ( termasuk encik suami ; tiga NUR ) takkan keluar rumah tanpa sarapan..
.
paling mudah dan ringkas..
segelas susu Dutch Lady..
wajib ada stok dalam peti sejuk..
bila sampai mood ibu malas masak, dorang alas perut dengan susu..
.
lengkap dengan nutrisi yang diperlukan untuk membantu tumbesaran..
kenyang..
berkhasiat..
.
tapi tu la..
harini ibu rajin..
terhidang elok NASI LEMAK SAMBAL AYAM..
.
Nur Aina kata dia diet..
Nur Aiman tolong habiskan..
hahahahah~
.
pening weyyyyyy..
asal dia nak minum susu ; ibu okay..
.
lagi-lagi Dutch Lady !!
.
🥛 : @dutchladymy
🌐 : www.dutchlady.com.my
#️⃣ : #dutchladymy #strongstart #dutchladybreakfastchallenge
👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

[Mal wieder Werbung weil Markennennung und so...] Es ist wieder soweit: ich hab mal wieder was zum testen gefunden. Müllermilch Dark Chocolate und Salty Caramel. Gerade auf Salty Caramel bin ich gespannt und hoffe dass es hält was es verspricht- ich liebe salziges Karamell 😍❤️🤤#müllermilch #müller #milch #milchdrink #saltycaramel #darkchocolate #chocolate #schokolade #schoko #salzig #salzigeskaramell #testen #foodblogger #foodblog #instafood #instadrink #instamilk #werbungwegenmarkennennung #leckerchen

.
| 03 : ibu pun ada mood swing jugak— |
.
yang kadang-kadang menyampah tengok dapur..
hee~
.
tapi tu la..
bila jadi ibu, mood swing pun kena sediakan makanan untuk tentera-tentera yang bakal berjuang..
.
sebab ibu tau betapa pentingnya sarapan untuk permulaan hari yang HEBAT..
begitooooohhhhhh..
.
• roti wholemeal + peanut butter
• susu Dutch Lady
.
nasib #nurainaxdutchlady tak komplen..
dia dok diam kat sofa sambil tengok kartun..
hahahhaha~
.
🥛 : @dutchladymy
🌐 : www.dutchlady.com.my
#️⃣ : #dutchladymy #strongstart #dutchladybreakfastchallenge
👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

Szklanka mleka jersey. Dlaczego jest taka pyszna? Dlatego, bo pochodzi od krów z małego gospodarstwa pod Łodzią. Właściciele traktują je lepiej niż mało kto: karmią je wyłącznie naturalnymi paszami, a od wiosny do jesieni trzymają je na wielkich pastwiskach. Zimą natomiast dają im siano, zboże i marchew. Nie uznają sianokiszonek, bo zmieniają smak mleka. Nie stosują hormonów i antybiotyków. Ich krówki są zdrowe, czyste i zadbane a mleko regularnie badane i dopuszczone do spożycia w stanie surowym, niepasteryzowanym. #spizarniarydzynska #mlekojersey #jerseymilk #milkstagram #instamilk #ecomilk #ecodairy #ecofood #mleko #gotmilk #nabiał #mleczko #foodie #honestfood #promujelodzkie #ekojedzenie #foodexpert #foodlover #delikatesyekologiczne #ecodeli #wiemcojem #healthyfood

Da CATTANEO lo studio e lo sviluppo delle materie prime è fondamentale. ☕
La formazione è la chiave vincente per assicurare al cliente sempre un ottimo servizio e un ottima qualità del prodotto! ✔️💯 Un ringraziamento speciale al nostro pluripremiato trainer formatore Fabio Dotti @coffeedotti
#trainingday #august #coffee #instacoffee #formazione #materie prime #servizio #qualità #prodotti #teamwork #impegno #vogliadiapprendere #aggiornamento #macchinadelcaffe #cappuccino #lattegram #divertimento #giornataformativa📝 #migliorarsi #augustcoffee #instagood #instamood #instadrink #instamilk #like #dayforyou #thankyoufortheday #instamoment #goodcoffee #lovecappuccino

.
| 02 : “nak nasi goreng yang macam kat mamak belakang..” |
.
baikkkkkk..
ibu kan memang bukak kedai makan kat rumah ni..
hee~
.
siap bekal masing-masing..
tinggalkan untuk #nurainaxdutchlady..
semata-mata tau—
.
nasi goreng daging :
• tumis bawang besar + bawang putih + cili kering ( ditumbuk )
• masukkan daging
• masukkan nasi
• tambah bahan perasa sikit
.
bila share cara masak gini tetiba rindu kat #dapurkalerpink !!!!
.
siap !!
.
tapi ibu tak lupa..
bekalan kalsium untuk Nur Aina kekal cergas sepanjang hari..
walupun tudung tak behave, Nur Aina tetaplah happy !!
hahahahah~
.
ibu agak jek..
.
🥛 : @dutchladymy
🌐 : www.dutchlady.com.my
#️⃣ : #dutchladymy #strongstart #dutchladybreakfastchallenge
👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

Most Popular Instagram Hashtags