#instacake

3159496 posts

TOP POSTS

The pretty pastels in this gorgeous cake create a garden of sweetness that will make a perfect addition to Mother's Day Brunch this year! 💐💕😍Link in bio 👆

#wiltoncakes #cakedecorating #mothersday #brunch #cakeoftheday #instacake #bakeityourown #lovetobake

BIG cake 😲
Tag a friend who will to eat with you.
By: @bcakes.pasteleria
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow: 👣@thebestinstafoods 🔥
Sigam: 👣 @thebestinstafoods 🔥
Seguir: 👣 @thebestinstafoods 🔥

Also follow : 👣 @supremetips🔥
👣 @hottestideas🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚠ Double tap if you like it ❤❤
⚠ Turn on post notifications to see our new Content 🔥🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ -
#amazing #delicious #hotness #perfect #inspiration #cake #food #happy #yummy #instagood #nice #instagram #feed #love #colorful #🍰 #instasweet #sundayfunday #instacake #cakelover #baking #funfetti #megacake #dessert #howtocakeit #bakinglove #🎂 #cake #cakestagram

Chocolate cake pop swirls, imagine them in your party theme colours or your sports team. Fun and easy to make. Youtube/howtocookthat #instasweet #🍫 #chocolate #swirls #cakepops #instacake #instagood #easy #diyvideos

Wearing my red Crumb Coat & Chill Tee while getting ready to crumb coat & chill is like being a cake cheerleader for YOURSELF! 👯 🎊 😉 Grab this LIMITED EDITION tee on HowToCakeIt.com during my sweet END OF APRIL SALE! 👚 😍 🎉
#HowToCakeIt #Cakestagram #Instacake #Instasweet #Cake #Cakelover #Baking #Dessert #Bakinglove #🍰 #🎂 #CakeWear #CrumbCoatChill #Tee #EndOfApril #Sale #LimitedEdition

MOST RECENT

(perasaanku)Blm sempurna .(sayang gak di posting cheesecake perdana, sebagai kenang2an😂).bikinnya sambil lari2an.. Ngaduk cream cheese nya juga sambil lari2an😂😂😂 sambil ngoven yg lain.. Tp karna pengen banget makan cheese cake ala ala NaCake'S tetap harus bikin hari ini,dg bahan seadanya.(kayak ngidam padahal enggak😁).. Akhirnya jadilahhh😂😂😂 menurut nabil enyakkk maaa... Tp menurut ku mash ada sesuatu yg kurang... Comingsoon yaaaaa👻👻👻👻 #instacake #cheesecake

Thank you @cheesecakefactory for making my dads 60th birthday one to remember...unfortunately he couldn't wait for me to take a picture so he already had his fork dug in 🎂 After travelling from Dublin to LA he was happy to finally sit and have his cake after a long flight...milking an extra eight hours in to his #birthday #timedifference #happy60thdad #thecheesecakefactory #losangeles #cheeesecake #birthdaycake #instafood #instaeats #instacake #instairish #travelgram #instatravel #instapassport #foodie #sugar #yum

Sepertinya saya udah lama tak bikin cake ini, mumpung ada mood cuss ahh nguprekk,, matcha ogura adaptasi dari resep taro ogura ci #tintinrayner
.
.

Matcha Ogura
Source : #tintinrayner
Rebake: @thuliink_

Bahan A
5butir kuning telur
1butir telur utuh
40g minyak goreng
80g santan kental
85g tepung kunci biru
2sdt bubuk matcha

Bahan B
5butir putih telur
Sedikit garam
1sdt air lemon
(bisa pakai jeruk nipis atau cream of tartar)
85g gula kastor

Cara :
Aduk rata dengan whisk bahan A sisihkan.

Campur putih telur garam dan air lemon lalu mixer sampai berbusa lalu masukan gula secara bertahap mixer sampai kaku.

Aduk putih telur ke adonan A campur secara bertahap aduk sampai rata dengan cara aduk lipat,, lalu bagi adonan menjadi 2, satu biarkan putih satu campur dengn bubuk matcha aduk rata, lalu tuang adonan secara selang seling ke dalam loyang uk 20cm yang sudah dilapisi baking paper, hentakan loyang untuk mengeluarkan gelembung udara. Lalu panggang pada oven yang sudah dipanaskan 55 -60menit suhu 160drajat dengan method au bain marie (taruh pada loyang yang lebih besar dengan diisi air panas 1cm)
Sesuaikan panas oven masing-masing ya karena setiap oven berbeda. Setelah matang lalu keluarkan kue dari loyang dengan cara dibalikan diatas rak pendingin (agar terbentuk motif).
#doyanbaking#oguracake#matchacake#oguramatcha#ogura#softestcake#fluffycake#homebake#homemade#instafoodie#instacake#tintinraynerrecipe

Beautiful day for Sarah's baby shower! Cake courtesy of Iced Slipper. ☀️☀️☀️ #babyshower #baby #cakedecorating #cakes #sydney #icedslipper #instacake #instagood #pink #itsagirl #happiness #congratulations

Крошка-чизкейк и его огромная компания друзей.
Так вышло, что мой Степан видел торт и кричал во все горло: "Тучка! Кеша! Лисичка!" (Не знаю уж чем не угодил Цыпа 😄) но объяснить двухлетке, что торт не ему - это задача не из лёгких 😬
От чего ваши фанатеют?) #surf #торт #тортик #мимимишки #тортребенку #тортмальчику #годовасие #тортназаказ #тортназаказспб #whitedogbakery #тортбезмастики #пряникиназаказ #спб #тортспб #instacake #cake #cookies

Mas que un primo, has sido para mi como un hermano💑. Contigo he compartido mi infancia🚼 y mi adolescencia,👧 todos mis secretos, mis buenos😝 y mis malos momentos😖, mis risas😂 y mis llantos. 😢
No me hace falta escribir mensajes largos, para decirte lo mucho que te quiero😍😍😍 y lo importante que has sido, eres, y seras en mi vida siempre. Felices 36🎂🎁🎄🎆🎇🎉🎊🎈🎈🎈
Te quiero 💙
#birthday #cake #bday #party #instabday #bestoftheday #birthdaycake #friends #celebrate #photooftheday #instagood #candle #candles #happy #young #old #years #instacake #happybirthday #instabirthday #born #family

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags