#inspiredperfume

147146 posts

TOP POSTS

Start your day with @elizadsharifuddin_fellarossehq #inspiredperfume . ๐Ÿ’‹

Hi semua! Saya nak share perfume best daripada @olfactory.off Olfactory inspired by Gucci Flora. Perfume ni sangat wangi dan tahan lama, jadi tak payah nak sembur banyak kali. Botol dia pun sangat sesuai untuk dibawa kemana-mana sahaja. Kalau nak travel tak payah risau sebab 35ml dibenarkan utk bawa masuk kapal terbang. Harga pula sangat berpatutan, dengan wangian yg setanding dengan perfume original, kali ni boleh dibeli dengan harga yang jauh lebih murah!

Boleh ke instagram @olfactory.off untuk tengok koleksi perfume yang dijual. Kalau nak beli boleh order di nombor 0173963022. ( Wanny )

#olfactory #inspiredperfume

YA ALLAH....
RAS ACTIVATED!!!!
#dexandra #inspiredperfume #korea #money

Selamat Pagi Sahabat Positif โ˜บ๏ธ ๐ŸŒˆ
.
Jom bekerja bersama inspired perfume #IZHdeFragrances .
Hari ni saya semburkan wangian Bombshell By Victoria Secret ๐Ÿ˜˜ so nice . WOoow ๐Ÿ˜ฑ
Wangian yang lembut, manis dan sangat wangi memikat hati ๐ŸŒน
.
Auwmmm , berkenan ker ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Call/Msg/ whatsapp
๐Ÿ“ž 017-9867069
๐Ÿ“ž017-9867069
.
Atau klik link ๐Ÿ’กhttps://goo.gl/t68j5u
๐Ÿ’กhttps://goo.gl/t68j5u
.
.
.
.
.
.
.
.
#IZHdefragrances #inspiredperfume

Restocked lagi. Alhamdulillah ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป #wongi #wongiteam #perfume #inspiredperfume #lokalah

Mari2 ke booth @gojustempire utk dptkan GoJust Perfume yg sedang hangat jd buah mulut org ramai.. org2 s.alam, klang, subang, kelana jaya dan yg berdekatan boleh la singgah sementara kami masih beroperasi sehingga 20/6/17sahaja.. mana tau rezeki korang dpt pergi Paris dgn Rykarl nnt... mari2... ke @colosseumbazaar k.. #GoJustPerfume
#gojustgoparis2017
#inspiredperfume
#baumewahhargamurah
#agendropshipdiperlukan

Selamat pagi perfume lovers! Sebelum pergi kerja tu jangan lupe spray perfume kegemaran anda. Kita suke bau orang wangi orang pon suke kite ๐Ÿ˜Ž

#dexandra #dexandraperfume #minyakwangi #inspiredperfume

Look at how one of our customer brought her beautiful and handy Esbie Perfume inspired by GUCCI FLORA.

Grab your's one now. Put it in your bag and spray away at anytime and anywhere!! Take your favorite perfumes on the GO!

Carry your scent anywhere you go ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #EsbiePerfume #InspiredPerfume #Perfume

MOST RECENT

.
LAST DAY โ—โ—LAST DAYโ—โ—
.
Dapatkan Victoria's Secret Body Mist 250ml PERCUMA dengan setiap pembelian The Lab Parfum Clearance Raya Edition 30ml.
.
#TLPClearanceSale2
Beli TLP Raya PERCUMA
Victoria Secret Body Mist 250ml !!
RM72 (SM) / RM76 (SS) sahaja
.
** PRE-ORDER BASIS **
๐Ÿ“ฎ Postage secara berperingkat pada 31 July - 2 Aug
.
WhatsApp cikdaisy untuk Pre-order.
๐Ÿ“ฒ 014-967 7552

#TLP #TLPTeamNora
#perfumeonline #thelabparfum #originalperfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumemurah #inspiredperfume #perfumehalal #IGers #sayajual #sayajualperfume #IGShop #TLPrayaedition #freegift #rayakansebulan

Ayooo buruan, dapatkan wangi kesukaan anda di HARZULA PARFUME, dengan harga relatif murah namun kwalitas hampir sama dengan ORI, jd buat apa beli mahal gan... Bibit langsung dari Bandung
Yuu langsung di order ajah siap kirim ke alamat
Order?? WA : 0812 7065 1990

#inparfumebandung #inparfume #inparfum #parfumready #parfum #parfummurah #instaparfume #instaparfum #jualanparfum #orderparfum #orderparfume #bandungbanget #instashop #indonesia #like4like #johor #kualalumpur #langkawi #sabah #kinabalu #agenparfum #agenparfummurah #agenparfummurmer #agenparfumtermurah #indonesia #parfumindonesia #perfumebandung #perfumemalaysia #inspiredperfume

Alamak, offer body mist free nak tamat dah ๐Ÿ˜ฅ .
.
Mika,
017 459 6269
.
#rayakansebulan
#thelabparfum
#TLPRayaEdition
#inspiredperfume
#TLPteammika
#ExclusiveRaya
#perfumeraya
#Raya2017

Assalamualaikum ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู ..... SPECIAL FOR HER PM SFPP NOW!! 017 510 3261

Mulakan wangian anda bersama SIMPLY FAMOUS PERFUME

FOLLOW INSTAGRAM KAMI:
http://instagram.com/simply_famous_putrajaya

LIKE PAGE FACEBOOK KAMI :
https://m.facebook.com/Simply-famous-perfume-Putrajaya-548451038691179/

UNTUK PERTANYAAN :
http://www.wasap.my/60175103261/SimplyFamousPerfumePutrajaya

#PostageSeluruhMalaysia
#MalaysiaOnlineBisnes
#InspiredPerfume
#berminatwasap0175103261/0192407496
#codputrajaya[FREE]
#putrajaya
#simplyFamousperfumePutrajaya
#perfumelelaki
#perfumewanita
#promosi(HARGAKASIHSAYANG)
#murahMurah
#mariMarimari
#JanganLepaskanPeluang
#MnAnF
#SFPP

Selamat petang~
Sambil2 pulang dari keje tu
jom tgk Product Testimony๐Ÿ˜
dari Olfactory ni ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
OLFACTORY FRAGRANCE
.
.
#olfactoryfragrance
#inspiredperfume
#hanya3semburan
#olfactorysquad

Memperkenalkan Exclusive Kekaboo Perfume. Wangian memukau yang diinspirasikan daripada perfume buatan UK, 99% hampir sama wangiannya dengan original

Keistimewaan Kekaboo Perfume:
โœ” Tahan lama 8-12 jam
โœ” Pengesahan HALAL JAKIM & mesra solat
โœ” Didatangkan bersama kotak exclusive
โœ” Isian 25ml

Terdapat 10 wangian yang diinspirasikan daripada wangian terkenal antarabangsa โš˜ BOMBSHELL inspired by Victoria Secret โš˜ FLORA inspired by Gucci โš˜ COOL WATER inspired by Davidoff
โš˜ FORBIDDEN ROSE inspired by Avril Lavigne โš˜ LOLITA inspired by Lolita Lempicka
โš˜ LA VIE EST BELLE inspired by Lancome
โš˜ INCANTO SHINE inspired by Salvatore Ferragamo โš˜ COCO MADEMOISELLE inspired byย  CHANEL
โš˜ MIDNIGHT FANTASY inspired by Britney Spears
โš˜ BE DELICOUS inspired by DKNY

WA 017 835 7986 utk order
RM35
Pos RM8 SM, RM12 SS

#kekabooperfume
#halalperfume
#internationalperfume
#kekaboo
#perfume
#bawal
#shawl
#lolipop
#inspiredperfume

.
Hi guys!
Tinggal 4 HARI SAHAJA LAGI #GIVEAWAY 0.1 @nissdira_dexandra! Come n join us!
.
Nak join #giveaway @nissdira_dexandra ? ๐Ÿ˜
Senang je!ย โค
.
Syarat syaratnya :
.
1. Beli perfume atau body odourless dexandra dari @nissdira_dexandra / @niss_dira
2. Repost gambar di atas dan jangan lupa tag @nissdira_dexandra & @niss_dira post hanya sekali sahaja
3. Kongsikan pengalaman anda bersama Dexandra
.
Pemenang akan di umumkan pada 28/7/2017
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปHarga Dexandra Perfume
Sebotol RM65
2 botol RM120
(Postage + RM5)
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Body Odourless Dexandra
โ€ข RM49 SM including GST
โ€ข RM56 SS including GST
(Postage + RM5)
.
Dengan pembelian 2 botol ke atas FREE GIFT menanti anda! *selagi stock masih ada*
.
WhatsApp Hanis ๐Ÿ“ฒ 016 - 317 5939
๐Ÿ“ฒ 016 - 317 5939
๐Ÿ“ฒ 016 - 317 5939
.
#nissdiradexandra #nissdira_co #nissdira_ambassador #dexandravipclub
#dexandraperfumes #perfumes #fragrances
#giveaways #like4like #dexandra #dexandramurah #dexandramalaysia #thebest #bazarpaknil #picsart #minyakwangi #inspiredperfume #artistsoninstagram #fav #favourite #content

๐Ÿ”ฅ READYSTOCK 25.7.2017
.
โ™ฅ WOMEN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Creed Love In White
๐Ÿ‘‰๐Ÿป La Vie Est Belle Lancome
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Bond No.9 Scent of Peace
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Viva La Juicy by Juicy Couture
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Petite Cherie Annick Goutal
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Chloe by Chloe
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Lady Million Paco Rabanne
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Britney Midnight Fantasy
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 212 VIP Women Carolina Harrera
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Hypnose Lancome
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Forbidden Rose Avril
.
โ™ฅ LIMITED EDITION
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Amore
*
*
โ™ฅ MEN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Creed Aventus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Jean Paul Guilter Le Male
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Emblem Mont Blanc
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Black XS Paco Rabanne
.
โ™ฅ LIMITED EDITION
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Grenade
*
*
***********************************
๐Ÿ”ฅ BODY ODOURLESS DEXANDRA
***********************************
.
๐Ÿ“ HARGA JUALAN
๐Ÿ”ฅ DEXANDRA PERFUME 35ML
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 1 BOTOL: RM65 SEMENANJUNG
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 1 BOTOL: RM70 SABAH SARAWAK
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 2 BOTOL: RM120 SEMENANJUNG
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 2 BOTOL: RM130 SABAH SARAWAK
(Postage RM5)
.
๐Ÿ”ฅ BODY ODOURLESS DEXANDRA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM49 SEMENANJUNG (termasuk GST)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM56 SABAH SARAWAK (termasuk GST)
(Postage RM5)
.
**********************************
.
โ™ฅ FREEGIFT KEPADA YANG MEMBELI DEXANDRA PERFUME 2 BOTOL & KEATAS (selagi stok masih ada)
โ™ฅ JOIN #GIVEAWAY @nissdiradexandra sekarang! Pemenang akan diumumkan pada 28/7/2017!
โ™ฅ JOIN LUCKYDRAW RAYA SEHINGGA 31 JULAI 2017 UNTUK MEMENANGI 5 SMARTPHONE
.
**********************************
.
๐Ÿ“ฑ016 - 317 5939
๐Ÿ“ฑ016 - 317 5939
๐Ÿ“ฑ016 - 317 5939
.
#dexandraVIPclub #nissdiradexandra #nissdira_co #nissdira_ambassador #dexandravipclub
#dexandraperfumes #perfumes #fragrances
#giveaways #like4like #dexandra #dexandramurah #dexandramalaysia #thebest #bazarpaknil #picsart #minyakwangi #inspiredperfume #artistsoninstagram #fav #favourite #content

Selamat petang~
Sambil2 pulang dari keje tu
jom tgk Product Testimony๐Ÿ˜
dari Olfactory ni ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
OLFACTORY FRAGRANCE
.
.
#olfactoryfragrance
#inspiredperfume
#hanya3semburan
#olfactorysquad

Selamat petang~
Sambil2 pulang dari keje tu
jom tgk Product Testimony๐Ÿ˜
dari Olfactory ni ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
OLFACTORY FRAGRANCE
.
.
#olfactoryfragrance
#inspiredperfume
#hanya3semburan
#olfactorysquad

๐ŸŒธTESTER DEXANDRA 3ML๐ŸŒธ

Yang first time nak cuba perfume Dexandra boleh try beli tester dulu..Yang suka tukar-tukar perfume pun boleh beli tester ni๐Ÿ‘๐Ÿป Murah je RM10 sebotol

Beli 5 botol ke atas dapat harga murah๐Ÿ˜‰

Cepat-cepat whatsapp 013 9598261

#perfume #dexandra
#perfumemalaysia
#perfumedexandra
#perfumedexandramurah
#dexandramalysia
#dexandraperfume
#inspiredperfume
#dexandra3ml
#tester #testerdexandra

Hani Parfum Melengkapi Hari Anda. .
.
Tip Perfume
.
Jangan Letak Minyak Wangi Dalam Bilik Air Kerana Haba,Cahaya N Kelembapan Memecahkan Partikel Minyak Wangi.Ini Mengurangkan Kualiti Minyak Wangi Anda.
.
.
#Haniparfum
#inspiredperfume
#Tipsperfume
#dropshipwanted

Pure pati minyak wangi terbaru.
Semua pati 100% pure tanpa campuran apa-apa lagi. *banyak pilihan.
*kualiti gred AAA.
*Semua ready stock.
*import dari France.
*Minimum order 100ml sahaja.
*Banyak diskaun utk saiz besar atau kuantiti banyak.

Whatsapp 0125757677 (Alan) untuk maklumat lanjut
#pati #patiminyakwangi #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumeimpirasi #inspiredperfume #perfumemalaysia #minyakwangimalaysia #purepati #jualperfume #jualminyakwangi #borong #niaga

HI,
MEDIN BUAT PROMO PROMO PROMO PROMO PROMO.... utk 100org terawal shj โ€ผโ€ผโ€ผ pembelian 3 botol (35ml) , kami bagi percuma 3 botol lagi (35ml)
NP RM45 sebotol
nak dpt harga ni ? Senang jer ,
Komen 'SAYA NAK FREE 3BOTOL'
jangan lupa share , like & tag kawan2 yg kaki perfume mcm u all
utk FAST ORDER & REPLY , whatsapp admin ya , hanya klick link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http:www.wasap.my/+60173786778 /nakfree3botol

#MedinPerfumeReview
#medinperfume
#MedinPerfume
#bauorangkaya
#bauorgkaya
#scentandsensibility
#inspiredperfume

HI,
MEDIN BUAT PROMO PROMO PROMO PROMO PROMO.... utk 100org terawal shj โ€ผโ€ผโ€ผ pembelian 3 botol (35ml) , kami bagi percuma 3 botol lagi (35ml)
NP RM45 sebotol
nak dpt harga ni ? Senang jer ,
Komen 'SAYA NAK FREE 3BOTOL'
jangan lupa share , like & tag kawan2 yg kaki perfume mcm u all
utk FAST ORDER & REPLY , whatsapp admin ya , hanya klick link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http:www.wasap.my/+60173786778 /nakfree3botol

#MedinPerfumeReview
#medinperfume
#MedinPerfume
#bauorangkaya
#bauorgkaya
#scentandsensibility
#inspiredperfume

HI,
MEDIN BUAT PROMO PROMO PROMO PROMO PROMO.... utk 100org terawal shj โ€ผโ€ผโ€ผ pembelian 3 botol (35ml) , kami bagi percuma 3 botol lagi (35ml)
NP RM45 sebotol
nak dpt harga ni ? Senang jer ,
Komen 'SAYA NAK FREE 3BOTOL'
jangan lupa share , like & tag kawan2 yg kaki perfume mcm u all
utk FAST ORDER & REPLY , whatsapp admin ya , hanya klick link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http:www.wasap.my/+60173786778 /nakfree3botol

#MedinPerfumeReview
#medinperfume
#MedinPerfume
#bauorangkaya
#bauorgkaya
#scentandsensibility
#inspiredperfume

HI,
MEDIN BUAT PROMO PROMO PROMO PROMO PROMO.... utk 100org terawal shj โ€ผโ€ผโ€ผ pembelian 3 botol (35ml) , kami bagi percuma 3 botol lagi (35ml)
NP RM45 sebotol
nak dpt harga ni ? Senang jer ,
Komen 'SAYA NAK FREE 3BOTOL'
jangan lupa share , like & tag kawan2 yg kaki perfume mcm u all
utk FAST ORDER & REPLY , whatsapp admin ya , hanya klick link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http:www.wasap.my/+60173786778 /nakfree3botol

#MedinPerfumeReview
#medinperfume
#MedinPerfume
#bauorangkaya
#bauorgkaya
#scentandsensibility
#inspiredperfume

Most Popular Instagram Hashtags