#innisfreemalaysia

16111 posts

TOP POSTS

So sorry guys this week xde makeup video, my computer buat prob 😑
-
So,here is i am sharing you an amazing and brilliant product from @innisfree_malaysia . This product is special for people like me which is very bad in drawing eyeliner . Kelainan eyeliner ni adalah , whenever kita tutup dengan penutup dia, this eyeliner akan auto tajam sendiri. Major problem dengar pencil eyeliner yang lain adalah cepat sangat tumpul bila guna . So bila tumpul , orang yang skill x seberapa mcm i , rase down nak buat eyeliner. At the end kita give up . Not happen when you use this eyeliner, setiap kali guna , u akan rase pakai eyeliner yang baru beli. Its sharpen every time you close it with it's cap. -
I give this eyeliner pencil a big THUMBS UP👍 , this is a new innovation which can help people like me . Amazing product! It is high pigmented eyeliner , very creamy which make it easier to apply and the only downside (but for me not really) it is not waterproof- easily smudge some people say, but i say easy to go to solat and remove the eyeliner. -
Product name : Innisfree Always new auto liner
Where can i get this : any @innisfree_malaysia outlet
Price : RM45.65
Verdict: 5/5.
-
#innisfree #innisfreemalaysia #makeuptips #makeupreviews

Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Kit.
RM 35
FREE POSTAGE 🎉
Travel kit - sesuai untuk melancong. Very handy and super cute 😘
.
📱whatsapp 0193939851
🤒 strictly no call
.

#innisfree
#innisfreemalaysia
#innissfreejejuvolcanicporecleansingkit
#skincarekorea
#skincarekoreamurah
#skincarekorea

Current brightening squad. Sheet mask category.

I got @innisfree_malaysia It's Real Squeeze Mask in Rose, Strawberry, Lime and Rice.

@thefaceshopmalaysia Real Nature White Tea, Lily and Peony Sheet masks.

And absolute favorite from @mediheal_official
I.P.I Lightmax Ampoule Mask LINE Friends edition.

Decision. Decision.

#sheetmaskjunkie #innisfreemalaysia #thefaceshopmy #mediheal

Thank you Innisfree for organizing the event today, it was so fun & we really enjoyed the session so much ☺️ and also thanks to the 3 pretties over here, being so friendly and funny & so we're not that nervous during the event 😆 I'm so honored to be part of the event! 🌸 Once again, thank you! 🙆🏻😊💚 @innisfree_malaysia
.
.
ps: #PlayGreener. this hashtag is too important, a M U S T🤣

Cute Happy Birthday Gift #innisfreemalaysia
Like their product as always 💕

Innifree photoshoot for Valentine's Day. I'm in Jeju. Follow Innisfree Malaysia and check out their awesome page 😊😊 #puntastic #malaypun #innisfreemalaysia #notpaid #hahaha

非常强推的一款no-sebum powder,用在防晒霜或 cc cream的最后阶段,用来控油定妆。

代替吸油面纸使用,吸收面部多余油分。头发出油的部位轻轻扑上一些,改善头发出油状况。

#InnisFree #InnisFreeMY #InnisFreeMalaysia #NoSebumMineralPowder

MOST RECENT

Innisfree Jeju Lava Seawater Effector 7ml

RM35 only
Jeju lava seawater activates the skin moisture energy to make your skin firmer.

It is a high-moisture anti-aging boosting ampoule that is used by mixing with an effector.

Whatsapp 0163639887 to order
#sleepingbeauty_innisfree #innisfreemalaysia #koreanskincaremalaysia

INNISFREE Jeju Volcanic Color Clay Mask 70ml
.
🌸Yellow: The volcanic cluster yellow mask for sebum control and brightening. [Contains Jeju volcanic cluster and Vitamin C derivatives]
.
👉The yellow mask provides a brightening effect to make the skin bright and brilliant
.
👉 With its water gel clay texture, it is thinly spread and rapidly dried on the skin
.
🌸Blue: The volcanic cluster blue mask for sebum control and moisturization. [Contains Jeju volcanic clusters and hyaluronic acid]
.
👉The blue mask corrects the skin balance of moisture and oil to cleanly refine the skin while leaving it non-greasy
.
👉With its water gel clay texture, it is thinly spread and rapidly dried on the skin
.
🌸Pink: The volcanic cluster pink mask for sebum control and rejuvenation. [Contains Jeju volcanic clusters and pomegranate seed oil] .
👉The pink mask provides a revitalizing effect to make dull, lifeless skin become vibrant
.
👉With its water gel clay texture, it is thinly spread and rapidly dried on the skin
.
🌸Green: The volcanic cluster green mask for sebum control and cica care. [Contains Jeju volcanic clusters and madecassoside]
.
👉The green mask provides cica care to refine multiple troubled skin areas
.
👉With its soft cream-type clay, it is mild enough for all skin types
.
🌸Purple: The volcanic cluster purple mask for sebum control and soothing purposes. [Contains Jeju volcanic clusters and panthenol]
.
👉The purple mask soothes the skin becoming sensitive after being exposed to external irritants
.
👉With its soft cream-type clay, it is mild enough for all skin types
.
🌸White: The volcanic cluster white mask is a transforming formula for sebum control and smoothening the skin. [Contains Jeju volcanic clusters and sea salt]
.
👉The white mask takes care of rough skin texture to make the skin soft and smooth
.
👉With its transforming texture that works up a lather upon contact with water, it functions as a mask pack + a cleanser at one time
.
Rm44 each exclude.postage. Preorder 2-3 weeks. #innisfreemalaysia #thefaceshopmalaysia #misshamalaysia #bbiamalaysia #aprilskinmalaysia #apieumalaysia #mizonmalaysia #toocoolforschoolmalaysia

ETUDE HOUSE Dear Darling Water Gel Tint 4.5g
.
.
Orait girls..kalau awak nak tahu, dear darling tint dari Etude memang terima banyak recognition dalam korean cosmetics tau
.
.
Dan sis sendiri pun ada few colors dari collection dear darling tint nih. Now Etude dah keluarkan dalam packaging yang super cute!
.
.
Tint Etude amat tahan lama dan dy memang settle down atas bibir dengan elok. Very pigmented. Senang sangat kalau nak buat gradient lips. Just sapu dekat belah dalam bibir sahaja dan dap dap dap 😁
.
.
6 colors to choose from! Each for Rm38 exclude postage. Free gifts included. Preorder 2-3 weeks. #etudehousemalaysia #innisfreemalaysia #toocoolforschoolmalaysia #tonymolymalaysia #bbiamalaysia #laneigemalaysia #periperamalaysia #mizonmalaysia #aprilskinmalaysia

If you are searching for BB cushion or any cushion from AMORE PACIFIC Group.
.
Kindly DM or WA us for further details ❤️
.
#laneigemalaysia #iopemalaysia #heramalaysia #mamondemalaysia #innisfreemalaysia #etudehousemalaysia #primeramalaysia #amorepacificmalaysia #ryomalaysia

We are partnering with AMORE PACIFIC GROUP for this Batch 2.
.
If you have any request product / item from above brands. Simply DM or WA me for further details ☺️☺️🎉
.
#laneigemalaysia #iopemalaysia #heramalaysia #mamondemalaysia #innisfreemalaysia #etudehousemalaysia #primeramalaysia #amorepacificmalaysia #ryomalaysia

韩国连线代购中 🌷INNISFRE 夏季限定五色打亮粉🌷

五個顏色的亮粉非常細膩
基本上肉眼看也是非常細微的顏色差別
重點還是上面的繡球花
超美的!

#innisfree#innisfreemalaysia#彩妆#韩国代购#马来西亚韩国代购

Pun habisss juga.
Alhamdulillah, dah restock nanti kak ell bg thu kay.
Will be restock as soon as possible.

#innisfreeclaymask
#innisfreemalaysia
#innisfree
#koreaskincare
#koreanbeautyproduct
#instashopmurahmalaysia

Introducing the New Jeju Volcanic Color Clay Mask available in 7 colors with 7 functions to address various skin concerns in one go
.
💛Yellow [Brightening]
Brighten the skin
(Contains Jeju volcanic scoria and Vitamin C derivative)
.
💙Blue [Hydrating]
Moisturise the skin (Contains Jeju volcanic scoria and hyaluronic acid)
.
💗Pink [Vitalizing]
Rejuvenate and refresh skin
(Contains Jeju volcanic scoria and pomegranate oil)
.
💚Green [Cica]
Cica care (Contains Jeju volcanic scoria and madecassoside)
.
💜Purple [Calming]
Calm & soothe the skin
(Contains Jeju volcanic scoria and panthenol)
.
💟White [Refining]
Smoothen the skin and sebum control (Contains Jeju volcanic scoria and sea salt)
.
🖤Black [Purifying]
Purify the skin and sebum control (Contains Jeju volcanic scoria and mud)
.
💰RM40 exclude postage
#VolcanicClay #innisfreeMY #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreemurahmalaysia #innisfreemurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualinnisfree #sayajualinnisfreemalaysia #sayajualinnisfreeori #kpop #innisfree #sayajualmakeup #skincare #koreanskincaremalaysia

.
Recommended by Korean beauty bloggers & vloggers tauu 😍😍
.
Low pH Good Morning gel cleanser 150ml
Rm 50 FREE POSTAGE 😉
.
✔️Sangat lembut untuk kulit and sesuai untuk kulit sensitif dan berjerawat!
✔️Finally this is for u guys. Ramai sangat yg tanya cleanser ape yg sesuai kan? 🤔
✔️Best sangat rasa lepas guna yg ni.. kulit rasa lembap je, tak tegang, tak pedih & merah2 tau!
Rasa bersih je & boleh tanggalkan make up jugak 💪🏻
✔️Plus, cleanser ni low PH dan ada Tea Tree Oil extract 😍 So, sangat sesuai utk kulit sensitif dan menghalang bakteria yg menyebabkan jerawat. If guna secara berterusan boleh bantu masalah jerawat tau 👏🏻👏🏻
✔️Kulit normal pun boleh pakai juga, lepas ni takde dah rasa tegang or pedih2 after cuci muka. Now guna cleanser yg mild je tau asalkan sesuai dengan kulit kita 😉
✔️Tekstur cleanser ni macam gel, so after cuci muka, muka akan rasa lembut je 👍🏻
✔️The best part is cleanser ni ada Saccharomyces Ferment yang biasanya ada dalam essence product which can give your skin its bright, hydrated glow, yeayyyy !! ✨✨
.
If nak purchase, boleh terus WS/DM akak ya 😉😉
.
#lowphgoodmorninggelcleanser #cosrxgelcleansermurah #cosrxgelcleanser #lowphcleanser #cosrxcleanser #cosrxmalaysia #koreancleanser #tonymolymalaysia #naturerepublicmalaysia #laneigemalaysia #aprilskinmalaysia #misshamalaysia #innisfreemalaysia #etudehousemalaysia #koreanskincaremurah #koreanskincaremalaysia #sayajualkoreanskincare #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan

.
Rahsia gadis korea 🇰🇷 kulit lembut mulus macam baby 🙈. Moisturizer penting tau korang !! Jangan lupa always pakai x kisah kulit korang kering, berminyak or kulit sensitif...
Ramai dh beli cosrx moisturizer ni tau sbb sesuai untuk semua jenis kulit, so korang boleh kongsi guna dgn your mom or your sister.. boleh jimat duit 😉😉
.
Cosrx Oil Free Ultra Moisturizing Lotion 100ml ✨
Rm75 only FREE POSTAGE !!
.
Advantages 💞 :
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit either dry skin, oily skin or combined dry & oily skin 😊
✔️To those yg ade oily skin, moisturizer ni sgt sesuai utk korg sbb dia oil free, so bila pakai terus meresap kat kulit, xde kesan greasy residue ke apa 👍🏻👍🏻
✔️Good choice also untuk sape2 yg ada dry skin & acne prone sbb this moisturizer can hydrating ur skin & help to prevent breakout 😉
✔️Sesuai jugak untuk those yang ade kulit merah2 lepas kena matahari, this particular moisturizer can calm the redness of your skin 😊
✔️Moisturizer ni boleh jgk kalau korg nk jadikan base make up, effect dia make up korg xkn ade kesan tompok2 foundation ke apa & yang paling penting akn buatkan make up korang lagi nampak glowing 😍
✔️Moisturizer volume 100ml, so sekali beli memang tahan lama. Boleh pakai up to 3 bulan. Alhamdulillah jimat duit poket 💰😊
✔️Yang paling penting 💯 original from Korea, akak x jual produk tiruan ya 😍
.
.
If nak purchase, boleh terus WS/DM akak ya 😉😉
.
#cosrxoilfreeultramoisturizing #cosrxoilfreeultramoisturizinglotion
#oilfreeultramoisturizinglotion #cosrxmoisturizer #koreanmoisturizer #cosrxmalaysia ##tonymolymalaysia #naturerepublicmalaysia #laneigemalaysia #aprilskinmalaysia #misshamalaysia #innisfreemalaysia #etudehousemalaysia
#moisturizermurah
#koreanskincaremurah #koreanskincaremalaysia #sayajualkoreanskincare
#sayajualkoreanmoisturizer

Most Popular Instagram Hashtags