#innertudungmurah

4481 posts

TOP POSTS

Inner warda hitam available 🙌
Rm6 sahaja giler murah kan ? Beli tudung / shawl tak complete kalau tak beli inner tudung skali tau 😉
Material cotton yang selesa & menyerap peluh 👍
Nak order? Whatsapp admin
📲 0146303946
.
#innerwardahitam #innertudungblack #innertudungmurah #innerwardamurah #anaktudunghitam

PUCCI BAWAL (PU 06)

HARGA
BELI 1 RM23
BELI 3 RM60

POSTAGE
RM7 Semenanjung
RM10 Sabah Sarawak
_________

Limited stock. Whatsapp +60195532574 sekarang! .

#keknisshawl #shawlkeknis #chiffonshawl #shawlchiffon #wideshawl #sayajualshawl #shawlmurah #kekniswideshawl #innersnowcap #innertudungmurah #puccibawal #amsyar #puccisquarescarf #bawalpucci #gegarvaganza #laraaishah #darabyfathialatiff

RESTOCK... Inner lashes... 5 warna menaril
🌸white
🌸nude/cream
🌸grey
🌸soft pink
🌸soft yellow

Rm15 exc pos

Restok on monday...boleh book each color limited pcs.
Inner lashes by @adamara_creation
#innerlace #innerjubahmalaysia #inner #innertudungexclusive #innertudungmurah #innerwedding #laceinner

#innertudung #innertudungmurah #innertudungcantik
6helai RM3 sehelai ‼️‼️‼️📢📢📢
018-9038796/017-3333638

SOLD OUT 23/05/2017

1. Emerald
2. Electric Blue
3. Heart Red .
.
**NEXT POS JUMAAT SAHAJA
.
--------------------------------------
.
.
√ Jahitan (tulang) inner jauh dari hadapan
√ Kain lembut tapi tidak licin, kemas selesa
---------------------------------------
.
• RM8 sehelai .
( 3helai ke atas -RM6.50 sehelai )
.
• POS SM RM8, SS RM10
.
• KAIN VISCOSE ( ala² cotton lembut )
.
.
• WHATSAPP 016-4984895
.
.
.

#innertudungmurah
#innertudung
#innersnowcap
#innersnowcapmurah
#innersnowcapwarda
#innersnowcapmalaysia
#snowcapmalaysia
#bawalsaudia
#bawalakel
#bawalcrepe
#arabicshawl
#shawlmalaysia
#shawlmurah
#instantshawllabuh
#meletop
#gegargemavaganza
#snowcapberhantu
#snowcapberhantubyfyzacouture
#snowcapberhantu👻
#bajukurungraya
#tudungbawal
#bajukurungmurah
#gemagegarvaganza2017

Stock updated. Tinggal 3 colour je taau
.
✨INNERSNOWCAP BY FARADEQS.CO

Material : Soft cotton
Ada lubang di belakang, tak ketat, stretchable
Price : RM7 exc postage
.
To order kindly ws 0172306804. Dm ig pun boleh 😆. Inner laku keras ni, siapa cepat dia dapat.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innertudungmurah #sayajual

Inner tudung tanpa dagu rm15
Kain sgt best.
Blh dtg tengok dl.

Warna2 yg ada pun cantik.

http://wasap.my/60125624943

#hijabbynoraz #accessoriesbynoraz #innertudung #innertudungmurah #innertudungcotton #innertudungtanpadagu

MOST RECENT

SOLD OUT 23/05/2017

1. Emerald
2. Electric Blue
3. Heart Red .
.
**NEXT POS JUMAAT SAHAJA
.
--------------------------------------
.
.
√ Jahitan (tulang) inner jauh dari hadapan
√ Kain lembut tapi tidak licin, kemas selesa
---------------------------------------
.
• RM8 sehelai .
( 3helai ke atas -RM6.50 sehelai )
.
• POS SM RM8, SS RM10
.
• KAIN VISCOSE ( ala² cotton lembut )
.
.
• WHATSAPP 016-4984895
.
.
.

#innertudungmurah
#innertudung
#innersnowcap
#innersnowcapmurah
#innersnowcapwarda
#innersnowcapmalaysia
#snowcapmalaysia
#bawalsaudia
#bawalakel
#bawalcrepe
#arabicshawl
#shawlmalaysia
#shawlmurah
#instantshawllabuh
#meletop
#gegargemavaganza
#snowcapberhantu
#snowcapberhantubyfyzacouture
#snowcapberhantu👻
#bajukurungraya
#tudungbawal
#bajukurungmurah
#gemagegarvaganza2017

Life doesn't always go with what you've wished, but it's pretty much turn to what you actually need, because Allah SWT want to make your life better. So just appreciate every single things that you had.
.
.

#cteascarves #localbrand #jenamamalaysia #kualalumpur #putrajaya #shawl #tudung #shawlmurah #cheapshawl #shawlpalingmurah #sayajualshawl #sayajualscarf #scarfpalingmurah #scarfmurah #sayajualinner #innertudung #innertudungmurah #innermurah #innerselesadanberkualiti

INNER TERUS LEKAP MARYAM EXCLUSIVE
(Model pakai saiz : S biasa & color : Yellow)

Nak muka yg tembam jadi comey mcm bujur telur pakai lah inner terus lekap Maryam Exclusive ni sesuai dgn pelbagai jenis tudung... Ape lg wassap laju2 017-9098671 sementara stok masih byk nie..😍😍😍 Harga refer sini 👇👇👇👇 Inner Maryam
Berminat? .
S biasa RM22
S berdagu RM25
M berdagu RM29

Postage rm8sm/rm12ss

017-9098671
017-9098671

#innerteruslekapmaryam
#MEraya2017
.#innerneckmurah
#innerneckcantik
#innerneckteruslekap
#innerneckmaryam
#innertudungmurah
#innernecktudungmurahmalaysia
#innerraya2017
#innerneckcantikraya2017

RESTOCK... Inner lashes... 🌸white
🌸nude/cream
🌸grey

Rm15 exc pos

Siap sudah... Sape lagi nak selit pos esok... Stok limited.
Inner lashes by @adamara_creation
#innerlace #innerjubahmalaysia #inner #innertudungexclusive #innertudungmurah #innerwedding #laceinner

RESTOCK... Inner lashes... 5 warna menaril
🌸white
🌸nude/cream
🌸grey
🌸soft pink
🌸soft yellow

Rm15 exc pos

Restok on monday...boleh book each color limited pcs.
Inner lashes by @adamara_creation
#innerlace #innerjubahmalaysia #inner #innertudungexclusive #innertudungmurah #innerwedding #laceinner

Stock updated. Tinggal 3 colour je taau
.
✨INNERSNOWCAP BY FARADEQS.CO

Material : Soft cotton
Ada lubang di belakang, tak ketat, stretchable
Price : RM7 exc postage
.
To order kindly ws 0172306804. Dm ig pun boleh 😆. Inner laku keras ni, siapa cepat dia dapat.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innertudungmurah #sayajual

My newcollection ❤ inner snowcap 💕
#innersnowcapmurah #innertudungmurah
#innershawlmurah

✨INNERSNOWCAP BY FARADEQS.CO

Material : Soft cotton
Ada lubang di belakang, tak ketat, stretchable
Price : RM7 exc postage
.
To order kindly ws 0172306804. Dm ig pun boleh 😆. Inner laku keras ni, siapa cepat dia dapat.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innertudungmurah #sayajual

✨INNERSNOWCAP BY FARADEQS.CO

Material : Soft cotton
Ada lubang di belakang, tak ketat, stretchable
Price : RM7 exc postage
.
To order kindly ws 0172306804. Dm ig pun boleh 😆. Inner laku keras ni, siapa cepat dia dapat.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innertudungmurah #sayajual

✨INNERSNOWCAP BY FARADEQS.CO

Material : Soft cotton
Ada lubang di belakang, tak ketat, stretchable
Price : RM7 exc postage
.
To order kindly ws 0172306804. Dm ig pun boleh 😆. Inner laku keras ni, siapa cepat dia dapat.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innertudungmurah #sayajual

Banyak request suruh boss min kita restock inner snowcap ni 😆 mai grab sekarang sementara stock masih ada #innersnowcap #innertudung #innertudungmurah #sayajual

#innertudung #innertudungmurah #innertudungcantik
6helai RM3 sehelai ‼️‼️‼️📢📢📢
018-9038796/017-3333638

Inner Maryam Exclusive

Pakai buat raya pon cantik bergaya dgn tudung & shawl.. Best sangat pakai innerneck Maryam ni sebab ia terus lekap dikepala, anak-anak rambut pun susah nak keluar. Rugi kalau tak cuba inner ni tau.

Yang syoknya, inner maryam ni serap peluh. So tak perlu risau kalau pakai berjam2 didalam tudung tu. Rambut tak masam semestinya dijamin selesa sentiasa.

Bukan tu je, ianya juga strechable. Jadi, memang sesuai untuk semua jenis saiz muka. Tak perlu dah nak pin nanti. Jimat masaaa.
Agak-agak, ada ke yang nak innerneck yang super duper best ni?

Sape2 berminat wassap sis 017-9098671
Cepat2 sblm stok habis kaler hitam laku keras

#innerteruslekapmaryam
#MEraya2017
.#innerneckmurah
#innerneckcantik
#innerneckteruslekap
#innerneckmaryam
#innertudungmurah
#innernecktudungmurahmalaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags