#innertudungmurah

MOST RECENT

.
.
๐ŸŒท Details Inner DAHLIA ๐ŸŒท
.
.
Lebar: 9.5 inch
Panjang: 32cm
Material: Viscous cotton gred 2
.
.
Apa kelebihan Inner Dahlia ni ?? .
โœ…serap peluh
โœ…tidakberkedut โœ…masuk mesin basuh tak kan longgar โœ…melekap dekat dahi โœ…tidak sakit telinga โœ…kain jenis viscose sejuk dan sangat selesa โœ…ngam-ngam terletak di kepala tak payah pin .
.
Harga RM 12
Postage RM 7 / 11
.
.
www.wasap.my/60192559114/inner
.
.
#innertudung
#innertudungvicose
#innertudungantimigraine
#innertudungtakpanas
#innerTudungMurah
#innerAntiMigrain
#innerSnowcapDahlia
#butikVee

Inner warda crown ๐Ÿ‘‘ .
๐Ÿ’ต20pcs rm115sm rm125ss
๐Ÿ’ต10pcs rm90sm rm100ss
.
๐Ÿ‘‘material inner indonesia. Tapi full cover xde lubang
๐Ÿ‘‘harga termasuk postage
#innertudungmurah #innerwardamurah #innerwardaborong #innerwardacrown #innerwardacotton #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcapborongmurah

CUSTOMER'S FEEDBAC!
.
"Muka nampak runcing,tak sakit telinga"
.
.
Sebab tu ramai yang tergila2 kan inner hantu chefiza sebab material sangat berkualiti dan lain dari yang lain.Kalau korang nak tahu ape perbezaan snowcap hantu dengan inner lain jom scroll ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
PERBEZAAN INNER SNOWCAP BERHANTU DENGAN INNER LAIN
.
๐Ÿ“ŒInner snowcap kita berbeza sebab jenis kain. Material soft viscose
.
๐Ÿ“Œ Full coverage. Takde lubang3 kat belakang. Jaminan rambut takkan keluar ngintai
.
๐Ÿ“ŒKain ni jugakk boleh strech tanpa sakitkan telinga macam material cotton yang banyak ada dipasaran sekarang
.
๐Ÿ“ŒBasuh banyak kali pun, dia takkan kembang
.
.
R10 only
Wassap 013-642 0346
Postage rm8 sm/rm11 ss

Snowcap Berhantu โœจ
.
Cuba bayangkan, selama ni hari-hari pergi kerja/kuliah. Tak sampai tengah hari dah rasa berdenyut-denyut kepala. Tudung dah senget benget lari-lari.
.
Tiba-tiba satu hari luar biasa sungguh tudung elok terletak. Buat kerja smooth je dari pagi, awning kekal on point.
.
Paling best kepala sejuk ja walaupun kerja banyak.
.
Nak rasa best macam tu tak? Mehla cuba sehelai Snowcap Berhantu by CheFiza. Sy kompem korang mesti suka dengan material dia ๐Ÿ‘. Fabrik best harga pun best. ๐Ÿ˜‰
.
RM 10 shj (x termasuk postage)
.
Tunggu apa lagi ; klik link whats app di bio utk order ya ๐Ÿ˜˜
.
#teamedelweiss
#snowcapberhantu
#snowcap
#snowcapmurah
#serkupkepala
#innertudung
#innertudungmurah

SNOWCAP BERHANTU โœจ
.
๐Ÿ’Ÿ Betul-betul best lembut material dia.
.
๐Ÿ’Ÿ Material viscose, kain lembut, serap peluh dan sejuk.
.
๐Ÿ’Ÿ Free-size.
.
๐Ÿ’Ÿ Original by CheFiza.
.
๐Ÿ’Ÿ Terdapat banyak pilihan warna (akan bertambah dari masa ke semasa).
.
๐Ÿ’Ÿ Fabrik sejuuuuuk macam ada aircond peribadi dalam tudung.
.
๐Ÿ’Ÿ Telinga tak rasa terkelepet.
.
๐Ÿ’ŸKepala ringan dan x rasa macam kena jerut.
.
๐Ÿ’Ÿ Tudung pun setia on point sebab snowcap duk statik kat situ.
.
๐Ÿ‘ Automatik mood satu hari korang jadi ceria dan happy semacam !
.
#teamedelweiss
#snowcapberhantu
#snowcap
#snowcapmurah
#serkupkepala
#innertudung
#innertudungmurah

Snowcap Berhantu โœจ
.
ANDA RASA SAYA ADA MASA UNTUK SAKIT KEPALA?
.

Dah serik pakai snowcap mencengkam kepala?
.
Teringin nak rasa kepala "ringan" dan "bebas"? .
Awak wajib cuba Snowcap Berhantu by CheFiza ni. Direka khas supaya lembut dipakai di kepala, langsung tak menjerut dan selesa walau pakai dari pagi sampai petang. ๐Ÿคฉ
.
Kini hidup anda lebih ceria dengan Snowcap Berhantu anti migrain ๐Ÿ‘ป.
.
RM 10 shj (x termasuk postage)
.
Tunggu apa lagi ; klik link whats app di bio utk order ya ๐Ÿ˜˜
.
#teamedelweiss
#snowcapberhantu
#snowcap
#snowcapmurah
#serkupkepala
#innertudung
#innertudungmurah

.
.
๐ŸŒท Details Inner DAHLIA ๐ŸŒท
.
.
Lebar: 9.5 inch
Panjang: 32cm
Material: Viscous cotton gred 2
.
.
Apa kelebihan Inner Dahlia ni ?? .
โœ…serap peluh
โœ…tidakberkedut โœ…masuk mesin basuh tak kan longgar โœ…melekap dekat dahi โœ…tidak sakit telinga โœ…kain jenis viscose sejuk dan sangat selesa โœ…ngam-ngam terletak di kepala tak payah pin .
.
Harga RM 12
Postage RM 7 / 11
.
.
www.wasap.my/60192559114/inner
.
.
#innertudung
#innertudungmurah
#innertudungcantik
#innertudungviscose
#innertudungdahlia
#innertudungsnowcap
#innertudungtakpanasdipakai
#innertudungantimigrain
#innerAntiMigrain
#innerSnowcapDahlia
#butikVee
#tudungLabuh
#tudungSarungLabuh
#tudungbawallabuh
#shawlmurah
#wideshawlcantik
#longshawlmurah
#tudung Instant
#instantshawllabuh
#instantshawl2muka
#sayajualinnertudung
#kedaionlinemalaysia
#productviral
#tranding
#bajukurungmoden
#blousemurah
#jubahmurah
#dresslabuhmurah
#pakaianmuslimah

.
.
๐Ÿ’œ *HANDSOCK DALILA* ๐Ÿ’œ
.
.
> 40 pilihan warna menarik > diperbuat daripada kain mosscrepe > serap peluh dan selesa dipakai > sesuai dipakai ke mana2 sahaja > panjang 37cm hingga atas siku
.
.
๐Ÿ kelebihan
.
โคsimple, 1 ruffle & plain
โคtak mudah melorot
โคtak terlalu ketat
โคringan di tangan โคwarna tak luntur
โคsesuai dijadikan hadiah
โคformal, kasual sesuai untuk kerja, jalan2, event.
โค Tahan lama
.
.
๐Ÿ kelemahan ,
.
๐Ÿ’“tak sesejuk cotton, tak sesuai untuk outdoor, sekaligus tak sesuai untuk kulit sensitif.
๐Ÿ’“ Free-size, tak sesuai untuk lengan kecik (xs) dan plus-size.
๐Ÿ’“ Berbulu bila tersangkut kat mana2. Extra careful untuk basuhan mesin dan di mana2๐Ÿ˜….
.
.
๐ŸŒนUSP
.
๐Ÿ’“ Pilihan warna sangat banyak, dan warna yang hampir & dekat2 sama. Kalau yang berkenan habis stok, kita boleh cadangkan kod warna lain yg instock dan hampir sama.
.
Dan..
Boleh dijadikan koleksi.๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ’“ Setiap pasang handsock disertakan dgn pouch plastik kalis air, transparent & berzip, mudah untuk jualan booth/offline.
.
๐Ÿ’“ Jahitan pada ruffle yang sangat kemas dan fluffy, menjadikan handsock nampak cantik dan berkualiti.
.
๐ŸŒธ Material Fabrik yang memberi efek elegan dan mewah juga merupakan salah satu daya penarik.
.
.
๐Ÿ’ฒHarga RM 12 sepasang
.
Postage RM 8 SM
Postage RM 11 SS
.
.
www.wasap.my/60192559114/Handsock
.
.
#handsock
#handsockdalila
#handsockmurah
#handsockmosscrepe
#handsockruffle
#tudungLabuhDuaMuka
#viral
#blouseCantikMurah
#jubahMurah
#innerTudungMurah

INNER SILANG VIRAL !!!!!
.
Korang dah ready ke belum nak bersilang? Kalau dah meh usha usha warna. Sangat sangat limited. Warna dia ya ampun ๐Ÿ˜ฑ lawa gilerrrr.
.
Jom grab buat stok raya ๐Ÿ˜˜
.
Feedback @innersnowcapberhantubcf โ™ฅ
.
.
#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral

INNER SILANG VIRAL !!!!!
.
Korang dah ready ke belum nak bersilang? Kalau dah meh usha usha warna. Sangat sangat limited. Warna dia ya ampun ๐Ÿ˜ฑ lawa gilerrrr.
.
Jom grab buat stok raya ๐Ÿ˜˜
.
Feedback @innersnowcapberhantubcf โ™ฅ
.
.
#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral

INNER SILANG VIRAL !!!!!
.
Korang dah ready ke belum nak bersilang? Kalau dah meh usha usha warna. Sangat sangat limited. Warna dia ya ampun ๐Ÿ˜ฑ lawa gilerrrr.
.
Jom grab buat stok raya ๐Ÿ˜˜
.
Feedback @innersnowcapberhantubcf โ™ฅ
.
.
#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral

INNER SILANG VIRAL !!!!!
.
Korang dah ready ke belum nak bersilang? Kalau dah meh usha usha warna. Sangat sangat limited. Warna dia ya ampun ๐Ÿ˜ฑ lawa gilerrrr.
.
Jom grab buat stok raya ๐Ÿ˜˜
.
Update stock di @catalog_innersnowcapbcf โ™ฅ
.
.
#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral

INNER SILANG VIRAL !!!!!
.
Korang dah ready ke belum nak bersilang? Kalau dah meh usha usha warna. Sangat sangat limited. Warna dia ya ampun ๐Ÿ˜ฑ lawa gilerrrr.
.
Jom grab buat stok raya ๐Ÿ˜˜
.
Update stock di @catalog_innersnowcapbcf โ™ฅ
.
.
#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral

INNER SILANG VIRAL !!!!!
.
Korang dah ready ke belum nak bersilang? Kalau dah meh usha usha warna. Sangat sangat limited. Warna dia ya ampun ๐Ÿ˜ฑ lawa gilerrrr.
.
Jom grab buat stok raya ๐Ÿ˜˜
.
Update stock di @catalog_innersnowcapbcf โ™ฅ
.
.
#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral

Most Popular Instagram Hashtags