[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#innertudungmurah

5634 posts

TOP POSTS

SOLD OUT

Set hijrah ni khasnya utk wanita yang mahu berpindah ke arah kebaikan & menutup aurat dengan lebih sempurna.
.
Dalam set hijrah terdapat :-
1. Inner Maryam Saiz S biasa
2. Basic stokin soka
3. Handsock Dwitone
.
Harga : rm50 inc pos SM
FREE MINI POUCH BAG PELBAGAI GUNA 😊
.
Wasap 0162032634 / klik link kat bio tu yee 😊😊

Selain daripada bawal adhwa yang kak illie ada upload pagi tadi, kami di ILLIEYA juga ada menyediakan inner neck sekiranya anda memerlukan .
.
Yang bestnya inner neck kami ni special sangat dan ianya dihasilkan menggunakan material cotton lycra. Berat kain ini sungguh ideal sehinggakan pemakainya tidak merasakan ada sesuatu di atas kepala.
.
Selain daripada itu, inner ini juga mengandungi 3 ciri yang berikut :-
.
🌷Dijahit terus bersama pelapik dagu . 🌷 Terletak cantik di atas dahi .
🌷 Bahagian belakang yang pendek (best sangat yang ni sebab takde terjurai inner di bahagian belakang bila kita sarung dengan tudung/shawl jarang kita.
.
p/s : model di dalam gambar memakai saiz L
------
Saiz M : MYR 34
Saiz L : MYR 37
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.....
Talian hotline +60182072092
Website : www.illieya.com
#innerneckmagik #innerneck #innertudung #innerneckdagu #innerneckmagik #innerneckmurah #innerneckberdagu #innernecklabuh #innerneckmagic #innerneckcotton #innerneckselesa #innerneckantitembam #innertudungmurah #innertudungmalaysia #innertudungterlajakcantik

😍Inner warda😍 - material cotton
- minimum order 20 pcs

Rm60/20

#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#tudunginstant
#belianborong
#innertudungmurah

Shining Like A Diamonds💕.
.
Haaa, yang mana satu pilihan hati korang? Pakai tudung tapi tak pakai inner keluar lak anak-anak rambut😫 Yaa, ampun stress nye kan😭.
.
Jom laa order inner Hayda Scarf seriously amat berkualiti👍🏻 Tak caye? Cuba beli dulu pastu bezakan dengan yang biasa punyer👌🏻.
.
Jom order sekarang sementara stock baru masyukkk 💃🏻 whatsapp 0169575494 atau tekan link dekat profile👌🏻.
.
#bawal #innertudungterlajakcantik #bawalovers #innertudungmalaysia #bawalonline #inner #innertudung #innertudungmurah #bawaltrending #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungcotton #snowcap

CHIFFON PRINTED SHAWL
.
Material : Chiffon Printed
Size : 1.8 x 0.8m
Price : RM39 .
How to purchase :
Walk in to @blinksouk.bazaar or contact 0176734768/9192497242 for online purchase
.
#chiffonprinted #innertudungmurah #santonbyhm #seksyen7shahalam

TAK PERLU CARI CERMIN UNTUK BETULKAN TUDUNG
.
Kenapa ye?
.
Sebab tudung yang Cikpuan Kamsiah pakai terletak kemas dari beliau keluar sampailah balik
.
Itu yang beliau kata tak perlu nak cari cermin dah untuk betulkan tudung yang dipakai
.
Bukan itu aje tau...beliau juga kata RASA SELESA dengan Inner Adelia ni. Alhamdulillah
.
http://www.wasap.my/60163132627/ADELIA
.
😍💞😍💞😍💞😍💞😍💞😍💞😍💞 #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #inneradelia #innerneck #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck

✨RESTOCK : INNERSNOWCAP BY FARADEQS.CO

Material : Cotton Viscose
Ada lubang di belakang, tak ketat, stretchable
Price : RM7 exc postage
.
To order kindly ws 0172306804. Dm ig pun boleh 😆. Siapa cepat dia dapat.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innertudungmurah #sayajual

MOST RECENT

Shining Like A Diamonds💕.
.
Haaa, yang mana satu pilihan hati korang? Pakai tudung tapi tak pakai inner keluar lak anak-anak rambut😫 Yaa, ampun stress nye kan😭.
.
Jom laa order inner Hayda Scarf seriously amat berkualiti👍🏻 Tak caye? Cuba beli dulu pastu bezakan dengan yang biasa punyer👌🏻.
.
Jom order sekarang sementara stock baru masyukkk 💃🏻 whatsapp 0169575494 atau tekan link dekat profile👌🏻.
.
#bawal #innertudungterlajakcantik #bawalovers #innertudungmalaysia #bawalonline #inner #innertudung #innertudungmurah #bawaltrending #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungcotton #snowcap

Shining Like A Diamonds💕.
.
Haaa, yang mana satu pilihan hati korang? Pakai tudung tapi tak pakai inner keluar lak anak-anak rambut😫 Yaa, ampun stress nye kan😭.
.
Jom laa order inner Hayda Scarf seriously amat berkualiti👍🏻 Tak caye? Cuba beli dulu pastu bezakan dengan yang biasa punyer👌🏻.
.
Jom order sekarang sementara stock baru masyukkk 💃🏻 whatsapp 0169575494 atau tekan link dekat profile👌🏻.
.
#bawal #innertudungterlajakcantik #bawalovers #innertudungmalaysia #bawalonline #inner #innertudung #innertudungmurah #bawaltrending #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungcotton #snowcap

Inner Neck pun available ya. 😄 (TUTUP DAGU/ TIDAK TUTUP DAGU) .

Material: cotton . ➡Selesa. ➡Kain cotton yang lembut ➡Tidak panas ➡Tudung tidak bergerak-gerak . -

1pc: RM10exc pos

5pcs: RM59sm/ss

10pcs: RM89sm/ss . -

Berminat?

Whatsapp +6013-5803881 .

#innerneck #innerneckmurah #innerneckborong #akimstacy #samsyatilla #samtilla #innerdagu #innerdaguborong #innerdagumurah #innerneckdagu #innerneckdaguborong #innerneckdagumurah #innertudung #innertudungmurah #innertudungborong #innerantitembam #innerantitembammurah #innerantitembamborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong

Inner Neck pun available ya. 😄 (TUTUP DAGU/ TIDAK TUTUP DAGU) .

Material: cotton . ➡Selesa. ➡Kain cotton yang lembut ➡Tidak panas ➡Tudung tidak bergerak-gerak .
-
1pc: RM10exc pos
5pcs: RM59sm/ss
10pcs: RM89sm/ss .
-
Berminat?

Whatsapp +6013-5803881 .

#innerneck #innerneckmurah #innerneckborong #akimstacy #samsyatilla #samtilla #innerdagu #innerdaguborong #innerdagumurah #innerneckdagu #innerneckdaguborong #innerneckdagumurah #innertudung #innertudungmurah #innertudungborong #innerantitembam #innerantitembammurah #innerantitembamborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong

Assalammualaikum.

Hari ni saya nak tunjukkan INNER MAGIC PLAIN.. . Boleh pakai dengan

#tudungsyria plain Atau #shawlkeknis plain . .

Material: cotton
👏Senang pakai
👏Tidak panas
.
-
Price:
🎀1pc: RM10exc pos
🎀5pcs: RM49sm/ss
🎀10pcs: RM79sm/ss
🎀20pcs: RM149sm/ss

Berminat?

Whatsapp saya dengan segera +6013-5803881 .

#innermagiccorak #inner #innermurah #innerborong #innertudung #innertudungmurah #innertudungborong #samsyatilla #akimstacy #innerantitembam #innerantitembammurah #inneramtitembamborong #innermagicborong #bruneidarussalam #sabah #sarawak #ndigreview #owlbynd #cakenis #tudungatitaharis #igshopbrunei #trolley #aidijuma #bawalaj #tudungaidijuma

Inner Maryam : inner tudung design loose & anti panas ok.
.
Memakainya ibarat merasa kesejukan salju winter sonata gituuu. Rugi laa tak cuba 😘
.
Inner JENIS BERDAGU
S BERDAGU RM29
M BERDAGU RM35
L BERDAGU RM45
.
Order :-
👇👇👇👇👇
WASAP 0162032634, PLS NO DM. Nak senang , klik je link kat bio tuu.

Belanja customer feedback lagi lah 😘 Tunggu apa lagi meh lah order 😌 .
For order whatsapp : 0145143128
http://www.wasap.my/60145143128

#snowcapberhantu #snowcapbcf #snowcap #snowcaprm10 #innertudung #innertudungmurah #innertudungrm10 #codkl #codlrtklcc #codlrtgombak #codlrttamanmelati #coduniklbis #queenfifamous

🎀TUDUNG RETAIL🎀
🌸Inner Neck Dagu🌸
.

RM18(SM) / RM20(SS)
Free postage
.
ℹ️ Material cotton
ℹ Ada tali boleh adjust
ℹ Sejuk dipakai
❌ No tag / label
. .
#afzads #tudungretail #tudungretailmurah #innerneck #innerneckdagu #innerninja #innerretail #innertudung #innertudungmurah

Customer feedback pun dah mengancam apatah lagi kalau awak semua beli dan pakai kan ☺️ For order whatsapp : 0145143128
http://www.wasap.my/60145143128

#snowcapberhantu #snowcapbcf #snowcap #snowcaprm10 #innertudung #innertudungmurah #innertudungrm10 #codkl #codlrtklcc #codlrtgombak #codlrttamanmelati #coduniklbis #queenfifamous

Snowcap 👻 warna dodger blue seperti dlm gambar pun masih ada lagi 😌 .
For order whatsapp : 0145143128
http://www.wasap.my/60145143128

#snowcapberhantu #snowcapbcf #snowcap #snowcaprm10 #innertudung #innertudungmurah #innertudungrm10 #codkl #codlrtklcc #codlrtgombak #codlrttamanmelati #coduniklbis #queenfifamous

Set hijrah ni khasnya utk wanita yang mahu berpindah ke arah kebaikan & menutup aurat dengan lebih sempurna.
.
Dalam set hijrah terdapat :-
1. Inner Maryam Saiz S biasa
2. Basic stokin soka
3. Handsock Dwitone
.
Harga : rm50 inc pos SM
FREE MINI POUCH BAG PELBAGAI GUNA 😊
.
Wasap 0162032634 / klik link kat bio tu yee 😊😊

Snowcap 👻 Moss Green available lagi tau 😌
.
For order whatsapp : 0145143128
http://www.wasap.my/60145143128

#snowcapberhantu #snowcapbcf #snowcap #snowcaprm10 #innertudung #innertudungmurah #innertudungrm10 #codkl #codlrtklcc #codlrtgombak #codlrttamanmelati #coduniklbis #queenfifamous

Assalamualaikum.
Ramai yang wasap nak order Inner Maryam tapi CikSiti tak reply. Last minute planning pi bawak family holiday kat CH dari 18hb - 21hb.
.
Sekarang, CikSiti reply 1 by 1 ye wasap. Harap bersabar tau. Jangan marah2. 😊😊
.
Boleh order macam biasa ye. Dan esok ada pengeposan 😊
.
Wsap 0162032634 utk order 😉

🌷INNER SNOW CAP
by suriahijabs🌷
.
-
Material : lycra cotton high quality
.
-
📌 super comfy
📌 kain sejuk
📌 tidak longgar and tidak mencengkam bahagian telinga
📌 menutup seluruh bahagian kepala
.
-
PRICE: RM10 each exc postage [Borong? Whatsapp for more info]
.
Interested? Whatsapp 010-5099245 to purchase 🌿
.
-
#inner #innertudung #innertudungmurah #innertudungmalaysia #innertudungmurah #innertudungborong #innersnowcap #innersnowcapborong #tudung #tudungmalaysia #bawal #bawalmalaysia #instashop #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #scarfs #scarfsmalaysia #shawl #shawlmalaysia #malaysia

TAK PERLU CARI CERMIN UNTUK BETULKAN TUDUNG
.
Kenapa ye?
.
Sebab tudung yang Cikpuan Kamsiah pakai terletak kemas dari beliau keluar sampailah balik
.
Itu yang beliau kata tak perlu nak cari cermin dah untuk betulkan tudung yang dipakai
.
Bukan itu aje tau...beliau juga kata RASA SELESA dengan Inner Adelia ni. Alhamdulillah
.
http://www.wasap.my/60163132627/ADELIA
.
😍💞😍💞😍💞😍💞😍💞😍💞😍💞 #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #inneradelia #innerneck #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck

(BAWAL MATTE SATIN AZFA)

Design:
Small Scallop Cut
Bidang: 50'
Kelebihan:
Nampak exclusive! Tak licin! Tak nampak bila berpeluh!

Harga: RM35 (exclude postage)
Postage: RM8 SM RM 10 SS

Whatsapp/Msg/DM
0174217674
0174217674

#innertudung #innertudungmurah #innermurah #shawl #bawal #barangmurah #sayajualinner #sayajual #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #innertudungazfa #innertudungsenangbentuk #bawalscallop #bawalmurah #tudungbawalmurah #sayajualtudung #sayajualbarangmurah #sayajualawakbeli #hijabstyle #innerhijab

(BAWAL MATTE SATIN AZFA)

Design:
Small Scallop Cut
Bidang: 50'
Kelebihan:
Nampak exclusive! Tak licin! Tak nampak bila berpeluh!

Harga: RM35 (exclude postage)
Postage: RM8 SM RM 10 SS

Whatsapp/Msg/DM
0174217674
0174217674

#innertudung #innertudungmurah #innermurah #shawl #bawal #barangmurah #sayajualinner #sayajual #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #innertudungazfa #innertudungsenangbentuk #bawalscallop #bawalmurah #tudungbawalmurah #sayajualtudung #sayajualbarangmurah #sayajualawakbeli #hijabstyle #innerhijab

(INSTANT SARUNG AZFA)
Code: Raspberry // Mauve Pink // Dark Ruby
Harga: RM35 (exclude postage)
Postage fee: RM 8 SM RM 10 SS
Size: 55cm approx ( front ), face free size.
Material: Cotton

Kelebihan:
Tak panas dan tak melekap! Dan, awning dia buat nampak kurus!
Whatsapp/Msg/ DM
0174217674
0174217674
#innertudung #innertudungmurah #innermurah #shawl #bawal #barangmurah #sayajualinner #sayajual #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #innertudungazfa #innertudungsenangbentuk #bawalscallop #bawalmurah #tudungbawalmurah #sayajualtudung #sayajualbarangmurah #sayajualawakbeli #hijabstyle #innerhijab

(INSTANT SARUNG AZFA)
Code: Naturale
Harga: RM35 (exclude postage)
Postage fee: RM 8 SM RM 10 SS
Size: 55cm approx ( front ), face free size.
Material: Cotton

Kelebihan:
Tak panas dan tak melekap! Dan, awning dia buat nampak kurus!
Whatsapp/Msg/ DM
0174217674
0174217674
#innertudung #innertudungmurah #innermurah #shawl #bawal #barangmurah #sayajualinner #sayajual #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #innertudungazfa #innertudungsenangbentuk #bawalscallop #bawalmurah #tudungbawalmurah #sayajualtudung #sayajualbarangmurah #sayajualawakbeli #hijabstyle #innerhijab

Most Popular Instagram Hashtags