#innertudung

MOST RECENT

Bila lagi boleh dapat harga runtuh macam ni??
.
Waktu sekarang la korang nak beli banyak2๐Ÿ˜€ boleh ajak kawan2, adik beradik beli sama2. Nnt raya takde la bergaduh berebut inner tudung. Hehehe๐Ÿ˜
.
Ada banyak warna boleh pilih tau. Contohnya warna putih ni.. .
Korang jugak boleh pilih nak inner biasa atau ada tutup dagu.. --
--
Inner berdagu
NP : RM29
Raya Sale : RM26 *harga belum masuk kos pos

Inner biasa
NP : RM25
Raya Sale : RM22 *harga belum masuk kos pos

Berminat?
Boleh whatsapp Husna 011-36540380
Atau klik link di bio ..
#rayasale2018ME #squadMaryamExclusive
#sayajual
#sayajualinnerneck
#innerneckmurah
#innertudungmurah
#innersejuk
#innerumrah
#innerneckmelekap
#innerneckmagic
#innertudung
#innerneck
#innernecklabuh
#innerneckberdagu
#innerneckantitembam
#innertudunglabuh
#innersolat
#innernecksilang
#instafamous
#innerneckmurah
#visitmyig
#tudungberdagu
#bazarpaknil
#wideshawl
#wideshawlmurah
#innersnowcap
#uitmshahalam
#USIM
#uiagombak
#umrah2017

Siapa suka warna purple? Ada tiga pilihan tau : terang, gelap & pastel. Awak suka yang mana? Boleh cepat2 Whatsapp akak tau kalau dah berkenan ๐Ÿ˜Š
.
#lzinnersilang

Nak order?

Whatsapp : 017-2246371

Beli di Shopee pun boleh : shopee.com.my/lelazara_closet

Atau nak lebih mudah?

Tekan sahaja link di bio @lelazara_closet untuk order
linktr.ee/lelazara_closet
.
.
.
.
.

.
๐Ÿ’‹INNER TURBAN VIRAL INSPIRED NHIJAB.. .
๐Ÿ–’ material cotton AAA
๐Ÿ–’ sejuk
๐Ÿ–’ kemas
๐Ÿ–’ melekap nipis di atas kepala
๐Ÿ–’ bertali ( jadi boleh ikat mengikut keselesaaan )
๐Ÿ–’ memegang shawl yg licin
๐Ÿ–’ TELINGA X SAKIT
๐Ÿ–’ TIDAK mudah kembang

Harga Offer RM25 satu.. Borong minima 5pcs harga special... Klik link di bio untuk order.. .
#innerturban
#innerturbansilang
#innermurah
#innerturbanneelofa
#innersilang
#innersilangmurah
#innersilangtrending
#innersilangturban
#innernaelofa
#innertudung
#innertudungmurah
#innernaelofa
#innerviral
#innersilangviral
#innerturbanneelofa
#innerturbanmurah

.
๐Ÿ’‹INNER TURBAN VIRAL INSPIRED NHIJAB.. .
๐Ÿ–’ material cotton AAA
๐Ÿ–’ sejuk
๐Ÿ–’ kemas
๐Ÿ–’ melekap nipis di atas kepala
๐Ÿ–’ bertali ( jadi boleh ikat mengikut keselesaaan )
๐Ÿ–’ memegang shawl yg licin
๐Ÿ–’ TELINGA X SAKIT
๐Ÿ–’ TIDAK mudah kembang

Harga Offer RM25 satu.. Borong minima 5pcs harga special... Klik link di bio untuk order.. .
#innerturban
#innerturbansilang
#innermurah
#innerturbanneelofa
#innersilang
#innersilangmurah
#innersilangtrending
#innersilangturban
#innernaelofa
#innertudung
#innertudungmurah
#innernaelofa
#innerviral
#innersilangviral
#innerturbanneelofa
#innerturbanmurah

.
๐Ÿ’‹INNER TURBAN VIRAL INSPIRED NHIJAB.. .
๐Ÿ–’ material cotton AAA
๐Ÿ–’ sejuk
๐Ÿ–’ kemas
๐Ÿ–’ melekap nipis di atas kepala
๐Ÿ–’ bertali ( jadi boleh ikat mengikut keselesaaan )
๐Ÿ–’ memegang shawl yg licin
๐Ÿ–’ TELINGA X SAKIT
๐Ÿ–’ TIDAK mudah kembang

Harga Offer RM25 satu.. Borong minima 5pcs harga special... Klik link di bio untuk order.. .
#innerturban
#innerturbansilang
#innermurah
#innerturbanneelofa
#innersilang
#innersilangmurah
#innersilangtrending
#innersilangturban
#innernaelofa
#innertudung
#innertudungmurah
#innernaelofa
#innerviral
#innersilangviral
#innerturbanneelofa
#innerturbanmurah

.
๐Ÿ’‹INNER TURBAN VIRAL INSPIRED NHIJAB.. .
๐Ÿ–’ material cotton AAA
๐Ÿ–’ sejuk
๐Ÿ–’ kemas
๐Ÿ–’ melekap nipis di atas kepala
๐Ÿ–’ bertali ( jadi boleh ikat mengikut keselesaaan )
๐Ÿ–’ memegang shawl yg licin
๐Ÿ–’ TELINGA X SAKIT
๐Ÿ–’ TIDAK mudah kembang

Harga Offer RM25 satu.. Borong minima 5pcs harga special... Klik link di bio untuk order.. .
#innerturban
#innerturbansilang
#innermurah
#innerturbanneelofa
#innersilang
#innersilangmurah
#innersilangtrending
#innersilangturban
#innernaelofa
#innertudung
#innertudungmurah
#innernaelofa
#innerviral
#innersilangviral
#innerturbanneelofa
#innerturbanmurah

Adik dan kakak yang baru nak mencuba Anizon Inner Neck atau Anizon Inner Pendek boleh pilih salah satu pakej campur kedua-dua paten inner ni. BEST VALUE!!! HARGA OFFER SET CAMPUR PALING BEST. SEBAB AWAK BOLEH DAPAT KEDUA-DUA PATEN INNER SEKALI DISAMPING FREE POS SELURUH MALAYSIA.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
HARGA SEHELAI
ใ€‹InnerNeck Anizon Labuh (AIN) RM37
ใ€‹Inner Pendek Bertali Anizon (AI) RM29
ใ€‹Postage RM8 SM / RM11 SS
.
.
PAKEJ SET B HANYA RM100 SAHAJA AWAK. FREE POS.
FREE SHAWL 1 DAN BROOCH 3
.

Nak tau lebih lagi cepat-cepat hubungi Cik Rubie PM @ Wassap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ :
wasap.my/60173312264/setcampur

Colorful kan inner ni ๐ŸŒˆ.
.
Ni customer order borong Inner Snowcap Tali. Minimum borong 15 helai sahaja dan boleh pilih warna pulak tu.
.
Untuk pembelian borong, sehelai jatuh harga RM 6.
.
Boleh beli melalui Shopee : deliashoppe ataupun klik link di bio.
.
Nanti Hari Raya boleh lah tukar-tukar warna inner. Meriah gituuu.
.
#boronginner
#boronginnersnowcap
#innersnowcaptali
#innersnowcaptalimurah
#innerbydelia
#anaktudungmurah
#anaktudung
#innertudung

.
JUJUR... inner anda masih selesa, kekal rapi sehingga waktu lunch tak?
.
Labuh hadapan: +-10"
Labuh belakang: +-19"
.
PRICE : RM22/pc
โž•RM8 SM / RM12 SS
.
Beli 5 โžก RM 110
๐Ÿ†“ GIFT
๐Ÿ†“ postage (Semenanjung Malaysia)
.
COD hanya untuk kawasan sekitar Temerloh dan Mentakab. .
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
.
Koleksi #scaz boleh didapati di koperasi Kolej Komuniti Temerloh dan CBS temerloh
.
#inner #innerneck #innerneckberdagu #innerneckdagu #innertutupdagu #innerberdagu #innerneckmelekap #innerneckmagic #innertudung #innerneckeasysolat #INES #innerhijab #innershawl #anaktudung #hijab #snowcap #innersnowcap #snowcapbyasmazuber #scaz #anaktudung #shawlraya #temerloh #awaksopansayasegan
#selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum #misiikhlasaidilfitri #watsonmalaysia

.
JUJUR... inner anda masih selesa, kekal rapi sehingga waktu lunch tak?
.
Labuh hadapan: +-10"
Labuh belakang: +-19"
.
PRICE : RM22/pc
โž•RM8 SM / RM12 SS
.
Beli 5 โžก RM 110
๐Ÿ†“ GIFT
๐Ÿ†“ postage (Semenanjung Malaysia)
.
COD hanya untuk kawasan sekitar Temerloh dan Mentakab. .
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
.
Koleksi #scaz boleh didapati di koperasi Kolej Komuniti Temerloh dan CBS temerloh
.
#inner #innerneck #innerneckberdagu #innerneckdagu #innertutupdagu #innerberdagu #innerneckmelekap #innerneckmagic #innertudung #innerneckeasysolat #INES #innerhijab #innershawl #anaktudung #hijab #snowcap #innersnowcap #snowcapbyasmazuber #scaz #anaktudung #shawlraya #temerloh #awaksopansayasegan
#selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum #misiikhlasaidilfitri #watsonmalaysia

.
JUJUR... inner anda masih selesa, kekal rapi sehingga waktu lunch tak?
.
Labuh hadapan: +-10"
Labuh belakang: +-19"
.
PRICE : RM22/pc
โž•RM8 SM / RM12 SS
.
Beli 5 โžก RM 110
๐Ÿ†“ GIFT
๐Ÿ†“ postage (Semenanjung Malaysia)
.
COD hanya untuk kawasan sekitar Temerloh dan Mentakab. .
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
WhatsApp ONLY
www.wasap.my/+60193990205
.
Koleksi #scaz boleh didapati di koperasi Kolej Komuniti Temerloh dan CBS temerloh
.
#inner #innerneck #innerneckberdagu #innerneckdagu #innertutupdagu #innerberdagu #innerneckmelekap #innerneckmagic #innertudung #innerneckeasysolat #INES #innerhijab #innershawl #anaktudung #hijab #snowcap #innersnowcap #snowcapbyasmazuber #scaz #anaktudung #shawlraya #temerloh #awaksopansayasegan
#selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum #misiikhlasaidilfitri #watsonmalaysia

Mau tahu enggak bagaimana caranya bisa positif hamil dalam waktu 1-3 bulan ?

Mau tahu enggak gimana caranya menghilangkan KISTA, MIOM dan Penyumbatan Tuba tanpa harus di Operasi berkali kali dg biaya tinggi ?
Mau tahu enggak gimana caranya melancarkan Siklus Haid, menghilangkan Keputihan, PCOS, Toxo, Rubella dengan cara mudah ?
Mau tahu enggak gimana cara mengobati suami yang kena masalah Azoospermia (sperma kosong/mandul), Oligospermia (sperma encer), Asthenozospermia (sperma kurang gesit), Teratospermia (sperma bentuknya tak lazim), Varikokel, Ejakulasi Dini, Lemah Syahwat dll dengan cara cepat, sehat dan Tepat ?
Mau tahu enggak bagaimana caranya menurunkan Berat Badan 5-10 kg dalam 2 minggu tapi badan tetap sehat dan bugar ?
Yang mau tahu kontak kami ya Konsultasi Gratis kok.. Wa : 085233274303
kami Free konsultasi๐Ÿ‡ฌโ€Œ๐Ÿ‡ทโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฎโ€Œ๐Ÿ‡ธ

Innerneck Anizon yang dipakai secara melekap. Inner ni dwi fungsi tau awak. Nak pakai melekap pun boleh. Muncung sangatlah boleh.

Tapi bagi awak yang muka bulat tu bolehlah pakai cara muncung supaya wajah awak tu kelihatan lebih bujur dan runcing.

Nak lebih anggun masa raya nanti cecepatla order kat sini >>> wasap.my/60173312264/innerneck

rubiegallery
anizoninnerneck

Innerneck Anizon yang dipakai secara melekap. Inner ni dwi fungsi tau awak. Nak pakai melekap pun boleh. Muncung sangatlah boleh.

Tapi bagi awak yang muka bulat tu bolehlah pakai cara muncung supaya wajah awak tu kelihatan lebih bujur dan runcing.

Nak lebih anggun masa raya nanti cecepatla order kat sini >>> wasap.my/60173312264

Hai awak selamat pagi. Bulan puasa ni ada yang dagu tu bertambah lapisnya tak???๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Ni haa ak bagitau, kalau rasa dagu tu berlapis dan muka tu bertambah bulat, awak sarung jerla inner magik kami ni. Boleh menghasilkan wajah bulat supaya kelihatan lebih runcing lagi.
.
Selesa Sepanjang Masa dengan InnerNeckAnizon .๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
โ–ถ๏ธ 1 untuk RM37 free pos Semenanjung / RM40 Sabah Sarawak
โ–ถ๏ธ 2 untuk RM74 + free pos + brooch 2
โ–ถ๏ธ 3 utk RM100 re/RM103 SS & free shawl 1
โ–ถ๏ธ 5 untuk RM170 + free pos + shawl 1 + brooch 5 .
.
.
๐Ÿ“ฒ โ€ญwasap.my/60193347356/innerneck

rubiegallery
AnizonInnerNeck

INNER ELOK TAK 'GERAKยฒ'
.
.
.
โŒBau kepam
โŒLicin
โŒLubang
โŒTelinga berdengung
โŒLonggar selepas cucian
.
.
.
.
Kain jenis viscose .
( ala cotton lembut memeri selesa ) .
.
.
1 - RM8
2 - RM15
.
.
.
Terus ke LINK WHATSAPP pada bio profile ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#innertudung #anaktudung #innersnowcap #innerwarda #innerlofa #innersnowcapfullycovered #serkupkepala #skaframbut #bajukurungcotton #bajurayamurah #bajuraya2018 #kurungmoden #kurunglace #kurungpeplum #kurungmini

INNER ELOK TAK 'GERAKยฒ'
.
.
.
โŒBau kepam
โŒLicin
โŒLubang
โŒTelinga berdengung
โŒLonggar selepas cucian
.
.
.
.
Kain jenis viscose .
( ala cotton lembut memeri selesa ) .
.
.
1 - RM8
2 - RM15
.
.
.
Terus ke LINK WHATSAPP pada bio profile ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#innertudung #anaktudung #innersnowcap #innerwarda #innerlofa #innersnowcapfullycovered #serkupkepala #skaframbut #bawalairis #bawalturki #bawalbatutabur #bawalkanggaroo #bawalsatin #bawalairispremium #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60

LAKU KERASโšก

Inner snowcap

Rm10
Postage rm8sm/rm11ss
########################################

Material:cotton lycra japanese(jenis melekap didahi, tidak mudah kembang, sakit telinga, sejuk dan selesa)
Jenis : full inner tak ada lubang
Cara nak order
๐Ÿ“ท screenshot gambar
๐Ÿ“ฒwhatsappp ke 017-3473536 (ain)
#tudungbawal #tudungborong #bawalbidang60 #bawalbidang45 #shawlmurah #tudungneelofa #tudungbawalmurah
#tudungmalaysia
#tudungbawalchiffon #innerneelofa #innersnowcap #innertudungmurah #innertudung #bawalchiffonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcotton #innerneck #bawalsilkmurah #bawalsilk #tudungbawalcotton #innersilangneelofa #tudungsilk #tudungshawl #shawlmurah #kasutcantik #innersilang #iium #uia #sisjualtudungmurah #tudungjualmurah

Most Popular Instagram Hashtags