#innertali

596 posts

TOP POSTS

Ni la rupa inner tali bile dipakai, can fit all size tau . Ni pun salah satu inner my lil temex pakai pegi skol, alhamdulillah rambut nangis2x xdapat klua..senonoh skit muka bile blk skol..hehehe
So tunggu apelg?.. place your order la 019-6402734
#projekgamble #tailormadewith❤ #inner #innertali #muslimahwear

Suka berhijab simple? WAJIB ada inner snowcap Stella Exclusive. Grab now sebelum licin warna warna gojes pilihan hati tu 🙈 .
.
#stellaexclusivefeedbacks #innertali #innercantik #innersnowcap #innersnowcap_stellaexclusive

Assalamualaikum..selamat pagi awak semua 😊
.
Akak nak maklumkan yang minggu ni akak last ambil order tau..bukan apa, cuma nak pastikan barang yang awak order tu dapat sampai sebelum raya.
.
So, kalau ada yang berkenan nak beli dari akak, haa cepat² order ye. Stock pun dah tak banyak ni. .
Jom jenguk IG akak, macam² ada 💖
.
.
Whatsapp atau DM je di IG akak untuk order
📲017-2246371
📲017-2246371
📲017-2246371
.
#bajuraya #sayajual #bajukebaya #setbajukebaya #bajukurungmoden #bajurayamurah #ootd #bajunikah #dressmuslimah #fashionmuslimah #fashionista #readystock #tudungbawalmurah #innertali #innerlace #innersilang #innersnowcapbandana #raya2017 #tudungbawalchiffon #kurungmoden #kebayamuslimah #shopaholic #stylista #bajubridesmade #bajubertandang #bajukerja

🌼INNER IKAT COTTON RM5/PCS 🌼

Material cotton

postage excluded 😊

1st come 1st serve 😉😉 utk order boleh hantar detail di bwh ke whatsapp nard 📱📱+6019-3116178 📱📱atau DM ye ...😊😊 nama :
alamat :
fon num :
item n colour :

Boleh juga walk in ke kiosk @nard_shawl4u di butik sara Sungai besi 😘😘😘 #selendang #shawl #shawl4u #scarf #sayajual #rm5 #hijab #malaysia #inner #innermagic #anaktudung #innerikat #innertali #sayajualinnermagic #innermurah #innermagicmurah #bandartasikselatan #desatasik #sungaibesi #lakefield #trilliumlakefields #kualalumpur #desatunrazak #kemsungaibesi #tbs #terminalbersepaduselatan #upnm

Weols tengah setelkan order chuols untuk post out besok..Anyone yang nak Inner Snowcap nak join postage besok lelaju whatsapp kak fie..Dengan lajunya weols pack ing nanti 😘
.
.
#innersnowcapcantik #innersnowcapbest #innersnowcaptali #innersnowcap #innertali #innermelekap

RESTOCK!!! 😄

Inner Hablun Beautiful Hijab

The one and only 'inner tali' in the market. Hehehe... hanya perlu ikat & muka nampak runcing saja.. Yang penting inner tak lari ke belakang bila dah lama pakai. Kemas dan terletak saja taw.

Material: Cotton Lycra
Length: 18 inch

#innertali
#innermagic
#fbpageMyBoutique
#likeourpage

INNER SCARF/SNOWCAP BERTALI!!
.
🌸Material cotton high quality
.
🌸Melekap cantik di kepala, pakai shawl confirm tak senget benget
.
🌸Tali untuk adjust ketat/longgar
.
🌸Warna colorful random. Semua color yummy😍
.
🌸Boleh pilih nak ALL BLACK juga ya
.
🌸Borong 20pcs: RM80 SM / RM90 SS
.
#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah #aurainsta #aurainstabatch10

MOST RECENT

INNER SCARF BERTALI‼️
.
🌸Material cotton high quality
🌸melekap cantik di kepala, pakai shawl confirm tak gerak2.
🌸Tali untuk adjust ketat/longgar.
🌸Warna colorful random. Semua color yummy ok!!
❤️BOLEH REQUEST ALL BLACK. SAME PRICE!
.
✅Borong 20pcs: RM80 SM| RM90 SS
.
Harga termasuk pos 😘 .
✅WE POST WORLDWIDE.
.
Hotline whatsapp: +6012-6714353
www.khairawholesale.com
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah

Nak cepat, Simple yet Stylish sangat la MUDAH. Sarung je Signature Instant Shawl sepantas kilat siap! 😋.
.
📸 Maroon, Yellow Mustard, Soft Peach.
.
RM29 | exclude postage
.
.
Whatsapp to: +6017-2521448 | +6019-3508367

.
.
#stellaexclusive #signatureinstantshawlbestseller #instantshawl #chiffonshawl #shawlkeknis #wideshawl #instantshawlmalaysia #instantshawlmurah #bawalinstant #instantshawlcantik #instantshawlplain #heavychiffon #innercantik #innertali #arabicshawlmurah #tudungraya #bawalchiffon #plainchiffon #stellaexclusivefeedbacks #bawalchiffonmurah #instantshawlcantik

INNER WARDA 😍
.
Kalau nak hasil pemakaian tudung style sebiji macam Kak Lofa, INNER WARDA inilah jawapannya 😘😘
.
🔹High qualiy cotton (stretchable)
🔹16-18 yummy colors in a pack of 20pieces.
🔹Price including postage.
.
Hotline whatsapp: +6012-6714353
www.khairawholesale.com
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah

📷Butik Papilio
. INNER WARDA 😍
.
Kalau nak hasil pemakaian tudung style sebiji macam Kak Lofa, INNER WARDA inilah jawapannya 😘😘
.
🔹High qualiy cotton (stretchable)
🔹16-18 yummy colors in a pack of 20pieces.
🔹Price including postage.
.
Hotline whatsapp: +6012-6714353
www.khairawholesale.com
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah

INNER SCARF BERTALI‼️
.
🌸Material cotton high quality
🌸melekap cantik di kepala, pakai shawl confirm tak gerak2.
🌸Tali untuk adjust ketat/longgar.
🌸Warna colorful random. Semua color yummy ok!!
❤️BOLEH REQUEST ALL BLACK. SAME PRICE!
.
✅Borong 20pcs: RM80 SM| RM90 SS
.
Harga termasuk pos 😘 .
✅WE POST WORLDWIDE.
.
Hotline whatsapp: +6012-6714353
www.khairawholesale.com
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah

TUDUNG PALING CEPAT, PRAKTIKAL & CANTIKK??
_
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
" SIGNATURE INSTANT SHAWL " .
.
✅ SARUNG SEKALI JE, SIAP!Mommy yang ada anak kecil tak perlu risau . ✅ Selesa pakai seharian, material terletak & tak licin.
✅ Dah tak perlu nak adjust awning tudung tu. Special design supaya muka tak nampak boolatt. Bestkan? .
✅ Cukup labuh (2meter panjang)
.
.
Shown : Signature Instant Shawl code Nude Beige.
_
RM29 | exclude postage
.
.
Whatsapp to: +6017-2521448 | +6019-3508367

.
.
#stellaexclusive #signatureinstantshawlbestseller #instantshawl #chiffonshawl #shawlkeknis #wideshawl #instantshawlmalaysia #instantshawlmurah #bawalinstant #instantshawlcantik #instantshawlplain #heavychiffon #innercantik #innertali #arabicshawlmurah #tudungraya #raya2017 #stellaexclusivefeedbacks

🌷Shawl Marissa🌷 🍭Harga Rm 16
🍭Material Chiffon
🍭Ukuran 1.80m x 0.7m
🍭Lilit sendiri
🍭Postage rm 8sem,10ss 🍭Borong 20 helai rm 200sem harga (random) 🍭Borong 20 helai rm 210sem harga (pilih warna)

Ss add rm 10
Berminat whatsapp 01126741862📲💕 #shawlmarissa #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantik #borongshawl#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah #innerwarda #pemborongtudungmalaysia #saudyashawl #keknis #tudungbawalmurah #borongbawal #squarescarfmurah #boronginstantshawl #bruneihijab #motivation #tudungmurahbrunei #shhiloveu #diabidadari #trustedseller #aurainsta #aurainstabatch4

🌷Shawl Marissa🌷 🍭Harga Rm 16
🍭Material Chiffon
🍭Ukuran 1.80m x 0.7m
🍭Lilit sendiri
🍭Postage rm 8sem,10ss 🍭Borong 20 helai rm 200sem harga (random) 🍭Borong 20 helai rm 210sem harga (pilih warna)

Ss add rm 10
Berminat whatsapp 01126741862📲💕 #shawlmarissa #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantik #borongshawl#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah #innerwarda #pemborongtudungmalaysia #saudyashawl #keknis #tudungbawalmurah #borongbawal #squarescarfmurah #boronginstantshawl #bruneihijab #motivation #tudungmurahbrunei #shhiloveu #diabidadari #trustedseller #aurainsta #aurainstabatch4

Selalu nak cepat jadi lambat jugak akhirnya. Ada tak tudung yang CEPAT, PRAKTIKAL & CANTIKK??
_
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
" SIGNATURE INSTANT SHAWL " .
.
✅ SARUNG SEKALI JE, SIAP!Mommy yang ada anak kecil tak perlu risau . .
✅ Selesa pakai seharian, material terletak & tak licin.
✅ Dah tak perlu nak adjust awning tudung tu. Special design supaya muka tak nampak boolatt. Bestkan? .
✅ Cukup labuh.
.
.
RM29 | exclude postage
.
.
Whatsapp to: +6017-2521448 | +6019-3508367

.
.
#stellaexclusive #signatureinstantshawlbestseller #instantshawl #chiffonshawl #shawlkeknis #wideshawl #instantshawlmalaysia #instantshawlmurah #bawalinstant #instantshawlcantik #instantshawlplain #heavychiffon #innercantik #innertali #arabicshawlmurah #tudungraya #raya2017 #stellaexclusivefeedbacks

Weols tengah setelkan order chuols untuk post out besok..Anyone yang nak Inner Snowcap nak join postage besok lelaju whatsapp kak fie..Dengan lajunya weols pack ing nanti 😘
.
.
#innersnowcapcantik #innersnowcapbest #innersnowcaptali #innersnowcap #innertali #innermelekap

Bawal Turki Songket
Sesuai dipakai untuk bercuti ..😍😍 Boleh matching2 dengan baju plain..material cotton yang x panas dan tak jarang..😉😉 Tak payah bising2 lagi..tudung jarang nak kena pakai inner dan panas..👍👍 Tudung bawal bidang 45..jimat masa x payah lilit2 nak pergi kerja atau kelas..👏👏👏 Jom beli sekarang..😍😍
Takut stock nyawa2 ikan je kalau lambat grab!!😝😝 Bawal Turki Songket

Harga rm 16
Postage rm 8sem,10ss
Bidang 45
Material cotton

Berminat whatsapp 01126741862📲💕
#pemborongtudungtermurah #borongtudungmalaysia #innersnowcap #innertali #scarftali #boronginnerscarf #boronginnersnowcap #innerscarfcotton #innerscarfmurah #innerwarda #pemborongtudungmalaysia #saudyashawl #keknis #tudungbawalmurah #borongbawal #squarescarfmurah #boronginstantshawl #bruneihijab #motivation #tudungmurahbrunei #shhiloveu #diabidadari #trustedseller #aurainsta #aurainstabatch4

Most Popular Instagram Hashtags