#innerselesa

MOST RECENT

TUDUNG TWINKLE SARUNG
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Metal tag ekslusif dari aljoofre memberi nilai tambah ekslusif pada tudung! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! ๐Ÿคญ)
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-5 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga RM30
.
Saiz S
Sesuai untuk 5-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga RM32
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-12 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga RM34
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga RM38
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

SYRIA ROSE PINK
.
. ๐ŸŒบKEISTIMEWAAN ๐Ÿ‘ง๐Ÿป ๐Ÿ’ฏ Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun ๐Ÿ‘ญ ๐Ÿ‘ง๐Ÿป Setahun kebawah sudah boleh mula memakai ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ญ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธXXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 15cm
.
๐ŸŒธXS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 20cm
.
๐ŸŒธS (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 25cm
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Tudung Souk ๐Ÿ‘ป by HAFIFAZULKIFLIxBCF .
.
Saiz XL
.
.
Kelebihan tudung ni ?? .
๐Ÿ‘ปantitembam
๐Ÿ‘ปtak jarang
๐Ÿ‘ปlabuh depan dan belakang
๐Ÿ‘ปtak perlu iron
๐Ÿ‘ปsarung je terus kat kepala
๐Ÿ‘ปsenang bentuk
๐Ÿ‘ปserap peluh
๐Ÿ‘ปtak berkedut
๐Ÿ‘ปkain jenis viscose sejuk dan selesa
๐Ÿ‘ปjimat masa dan tenaga
.
.
Jadi apa tunggu lagi. Cecepat grab sebelum habis warna yang akak berkenan.
.
.

#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral #innersilang #tudungsouk

Tudung Souk ๐Ÿ‘ป by HAFIFAZULKIFLIxBCF .
.
Saiz XL
.
.
Kelebihan tudung ni ?? .
๐Ÿ‘ปantitembam
๐Ÿ‘ปtak jarang
๐Ÿ‘ปlabuh depan dan belakang
๐Ÿ‘ปtak perlu iron
๐Ÿ‘ปsarung je terus kat kepala
๐Ÿ‘ปsenang bentuk
๐Ÿ‘ปserap peluh
๐Ÿ‘ปtak berkedut
๐Ÿ‘ปkain jenis viscose sejuk dan selesa
๐Ÿ‘ปjimat masa dan tenaga
.
.
Jadi apa tunggu lagi. Cecepat grab sebelum habis warna yang akak berkenan.
.
.

#snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral #innersilang #tudungsouk

Slide ke tepi macam2 warna ada tau ๐Ÿ’–
.
Shawl Chiffon๐ŸŒธ
.

Material: Chiffon
Price: RM10
Measurement: 1.8m x 0.7m
Add postage: RM9 SM RM12 SS
.

WHATSAPP: 011-36324478
.
.
#innersiput #innersiputmurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #innersnowcapmalaysia #innerselesa #innertudung #innerscarf #tudungbawal #anaktudung #shawl #shawlchiffon #tudungcotton #innercotton #innersnowcapcotton

"Terpaksa" restock lagi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Banyak colour cantik2๐Ÿ˜

Sabar ye #teamIntan22. Nanti Intan update colour hokay๐Ÿ˜˜. Hari ni Intan pakai tudung souk size L colour belacan matching pulak dengan inner vee cross colour milo.

#teamIntan22 #teamQueen #innersilang #tudungsouk #snowcapberhantu #handsockhantu #viral #tudungsarung #produkviral #tudunghantu #snowcapberhantu #snowcapviral #innerhantu #innerviral #innerselesa #makeuptutorial #hot #cintabukankristal #cintabukanbidaan #agentTumpat

Slide ke tepi macam2 warna ada tau ๐Ÿ’–
.
Shawl Chiffon๐ŸŒธ
.

Material: Chiffon
Price: RM10
Measurement: 1.8m x 0.7m
Add postage: RM9 SM RM12 SS
.

WHATSAPP: 011-36324478
.
.
#innersiput #innersiputmurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #innersnowcapmalaysia #innerselesa #innertudung #innerscarf #tudungbawal #anaktudung #shawl #shawlchiffon #tudungcotton #innercotton #innersnowcapcotton

pakai tudung 12 jam sehari pun x ade hallah kalau ade bantuan inner snowcap berhantu ๐Ÿ‘ป. Sejuk je atas kepala, selesa sngat2.Truly ur hijab's best friend! Ramai dah akui tau perkara ni. Cuba la dulu seriously takkan cukup 1.
.
RM10 sahaja. Jom pilih warna. Wassap +60184694476 atau click je link at bio for details ๐Ÿ˜˜

Hi,
Nama saya souk. Saya mudah je pakai. Sauk sauk lawa. Tak perlu nak pin. Apa lagi nak belit.
Kegunaan saya banyak sangat!
โœ… pakai dekat dapur
โœ… time pergi membawang
โœ… tudung kecemasan masa hari raya
โœ… boleh pakai masa riadah โœ… tudung pergi pasar
โœ… tudung melawar2
โœ… time pergi travel
โœ… tudung santai bersama famliy
โœ… tudung nak cepat2
โœ… tudung masuk labour room
โœ… tudung p kenduri
โœ… Banyakkkkk lagi

Sauk sepantas 3 saat dengan the souk! Awak nak cuba? Jom wassap kakak +60184694476 atau click je link at bio

#SnowcaphantubyCheFiza bole digayakan dgn shawl,bawal,tudung sarung,lycra, chiffon dan lain2 lagi. Yg pastinya selesa dipakai sepanjang hari. Tak panas ,tak ketat,tak sakit telinga. Jom wassap kakG skrg.
012-6041707. Rm10 sehelai. ๐Ÿ˜Š
#snowcaphantu #bychefiza #sayapakaisayajual #PastikanOriBaruBeli #innerselesa #snowcapselesa #snowcapviral #snowcapmurah #shawlmurah #shawlborong

Cantik cuaca pagi ni. Cantik si pemakai Inner Wuja ni.
.
INNER WUJA WARNA HITAM DAH RESTOCKED!
.
Jom lekaih grab inner ni. Laju tau habis.
.
DETAIL PRODUK:
โœ” Sesuai dipakai untuk umur 14tahun hingga dewasa.
โœ” Material : Cotton Lycra Berkualiti Tinggi.
โœ”Stretchy dan lembut
โœ”Jahitan yang tidak menyakitkan telinga.
โœ”Warna-warna yang sesuai untuk pakaian harian.
โœ”Lebihan di belakang bersesuaian untuk yang bersanggul.
.
Nak order klik link kat bio ye mommyy.
.
#innersnowcap #innerselesa #innersejuk #innerbudak #innerkanakkanak #hijabkids #muslimkids #innerputih #innersekolah #tudungsekolah #tudungsekolahbudak #tudungsekolahawninglembut #tudungbudak #innerweya #tudunghimayya #himayya #tudunginstantbudak #instantshawlbudak #tudungkids #shawlbudak #shawlbudakmurah #himayyaplain #tudungsekolahviral #himayyaagent #himayyaagentmelaka #tudungkanakkanak #tudungsekolahmayyairdina #tudungmayyairdina #innermurah #innerdewasa

Inner Wuja White ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommies nak juga inner selesa macam anak; inner weya tu?
.
Ha jomm pakai Inner Wuja. Selesaaa sangat. Material stretchy dan tebal. Pakai pun melekap je. Sekarang hanya tinggal warna:.
โ–  Putih
โ–  Hitam
โ–  Green Tea
.
DETAIL PRODUK:
โœ” Sesuai dipakai untuk umur 14tahun hingga dewasa.
โœ” Material : Cotton Lycra Berkualiti Tinggi.
โœ”Stretchy dan lembut
โœ”Jahitan yang tidak menyakitkan telinga.
โœ”Warna-warna yang sesuai untuk pakaian harian.
โœ”Lebihan di belakang bersesuaian untuk yang bersanggul.
.
#innersnowcap #innerselesa #innersejuk #innerbudak #innerkanakkanak #hijabkids #muslimkids #innerputih #innersekolah #tudungsekolah #tudungsekolahbudak #tudungsekolahawninglembut #tudungbudak #innerweya #tudunghimayya #himayya #tudunginstantbudak #instantshawlbudak #tudungkids #shawlbudak #shawlbudakmurah #himayyaplain #tudungsekolahviral #himayyaagent #himayyaagentmelaka #tudungkanakkanak #tudungsekolahmayyairdina #tudungmayyairdina #innermurah #innerdewasa

Inner Wuja White ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mommies nak juga inner selesa macam anak; inner weya tu?
.
Ha jomm pakai Inner Wuja. Selesaaa sangat. Material stretchy dan tebal. Pakai pun melekap je. Sekarang hanya tinggal warna:.
โ–  Putih
โ–  Hitam
โ–  Green Tea
.
DETAIL PRODUK:
โœ” Sesuai dipakai untuk umur 14tahun hingga dewasa.
โœ” Material : Cotton Lycra Berkualiti Tinggi.
โœ”Stretchy dan lembut
โœ”Jahitan yang tidak menyakitkan telinga.
โœ”Warna-warna yang sesuai untuk pakaian harian.
โœ”Lebihan di belakang bersesuaian untuk yang bersanggul.
.
#innersnowcap #innerselesa #innersejuk #innerbudak #innerkanakkanak #hijabkids #muslimkids #innerputih #innersekolah #tudungsekolah #tudungsekolahbudak #tudungsekolahawninglembut #tudungbudak #innerweya #tudunghimayya #himayya #tudunginstantbudak #instantshawlbudak #tudungkids #shawlbudak #shawlbudakmurah #himayyaplain #tudungsekolahviral #himayyaagent #himayyaagentmelaka #tudungkanakkanak #tudungsekolahmayyairdina #tudungmayyairdina #innermurah #innerdewasa

3 size available for tudung souk ๐Ÿ˜

Dapatkan sekarang!!!!
Free saiz RM34/pcs
Saiz L RM39/pcs
Saiz XL RM44/pcs
.
click link at bio for details ๐Ÿ˜˜

seronoknye dapat match tudung souk dgqn uniform kerja. Macam gadis #thesoukuser ni๐Ÿ˜. Sarung je settle! .
Dah jatuh cinta dengan tudung souk, ajak pulak kawan pakai sama2. Sama2 rase keselesaan tudung sarung super best ni๐Ÿ’•
Boleh tengok kualiti the souk ni macam mane. Walaupun soft awning tetap mudah bentuk. Takde kelepek ke apa.
.
Material bukan cotton. Bukan lycra. Bukan juga chiffon. Yang pasti material the souk ni dari viscose. Harga ofkos setanding kualiti.
.
Sauk sauk sejuk. Sauk sauk jelita. Ye the souk lettew ๐ŸŒน. Ada 3 size berbeza untuk uolss pilih.
free size RM34
Size L RM39
Size XL RM44
.
Jom risik2 warna yang available untuk setiap size. All in limited pcs. .First come first serve ye. Cepat grab, cepatlah uolss berselesa2 dgan tudung souk .
Wassap +60184694476 for details. ๐Ÿ˜˜

SYRIA ROSE PINK
.
. ๐ŸŒบKEISTIMEWAAN ๐Ÿ‘ง๐Ÿป ๐Ÿ’ฏ Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun ๐Ÿ‘ญ ๐Ÿ‘ง๐Ÿป Setahun kebawah sudah boleh mula memakai ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ญ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธXXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 15cm
.
๐ŸŒธXS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 20cm
.
๐ŸŒธS (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 25cm
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

SYRIA MUSTARD YELLOW
.
. ๐ŸŒบKEISTIMEWAAN ๐Ÿ‘ง๐Ÿป ๐Ÿ’ฏ Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿป Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun ๐Ÿ‘ญ ๐Ÿ‘ง๐Ÿป Setahun kebawah sudah boleh mula memakai ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ญ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
๐ŸŒธXXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 15cm
.
๐ŸŒธXS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 20cm
.
๐ŸŒธS (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 25cm
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Most Popular Instagram Hashtags