#innerselesa

MOST RECENT

Disclaimer:
No readystock, hanya pre-order 😍😍😍
.

Serius buyer pls Whats App or PM sis utk harga. InshaAllah, cheapest price for #lace
.
Yg nak shopping kain utk Baju Raya, boleh depo dulu 50% & 50% bila dah ready nak postage? Sis akan update lace yang dipilh dengan lining pilihan masing-masing thru messanger or WhatsApp nanti. 📱CONTACT ME📱

FOR ORDER!!CHEAPEST RATE EVER!
FOR ORDER!!CHEAPEST RATE EVER! ❄NEXT TRIP EARLY APRIL ❄
---- WASSAP 011-2801 9899☎
---- WASSAP 011-2801 9899☎
---- WASSAP 011-2801 9899☎
---- WASSAP 011-2801 9899☎

#lacemurah #lacevietnam #lacecantik #lacedarivietnam #innerlofa #innerneck #halfinner #innerselesa #arianivietnam #longchamph #telekungsitikhadijahvietnam #personalshopper #personalshoppervietnam #latestpic #laceterbaru #lacepalingmurah #rerantinglace #glitterlace #3dlace #sakuralace #lacecheta #lacelofa #pradalace #leaflacelofa😍

Geboo gebas!! Sarung kat kepala memang best sangat sebab material cotton viscose ni, nak kata tebal tak, nipis sangat pun tak. Pastu melekap elok je kat dahi.
Tak tau la nak cakap best dia macam mana lagi,
.
kenala cuba sendiri baru tau camne pg dia😂Sekarang ada 40 color yang panas2. Jangan tunggu2, lambat cuba lambat la nak berselesa2 dgan 👻 kesayangan ramai ni.lagipun warna2 yang ada mmg sekejap je licin. RM10 sahaja.
.
Jom view warna yang available. Click link at bio

Beza size snowcap berhantu untuk adults dan kids
.
Dua2 pun masih banyak warna untuk dipilih. Jom wassap kakak now for details 😘

Jujur plishh!

Kaler-kaler inner ni ada yang menarik perhatian awak-awak tak?

Juling tak mata nak belek inner hantu ni?
Sis ni pun naik juling, ada perasaan hepi tengok inner nih 😍 .
.
📞Whatsapp 0174829881
Boleh terus klik pada link Whatsapp di bio

#innerviral #innersnowcap #snowcapberhantu
#codtelukintan #pekanbaru #gianttelukintan
#tamanros #pekantelukintan #innerselesa

INNER PREMIUM COTTON BERTALI
.
Material cotton lembut
Free size muat yg kepala besar atau rambut panjang
Bertali sesuai pelbagai saiz kepala
.
Material sejuk selesa tak tebal
Tak pekak telinga
.
Harga 10 helai (random)
SM RM65 || SS RM70
.
Harga 20 helai (sama warna)
SM RM95 || SS RM100
.
HARGA TERMASUK POSTAGE
.
Whatsapp.0192600035
.
#inner #innercotton #innersnowcap
#innersnowcapmurah #innercottonborong
#innersnowcap #innertudung #innerwarda #innerneelofa #innersnowcapborong #borongtudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungtermurah #scrunchy #scrunchyborong #ikatrambut #sanggul #sanggulrambut #sanggullofa #sanggularab #tudungborong #borongtudung #sanggul #sanggularabborong #tudungmurah #pemborongtudung #suppliertudung #borongtudungmurah #tudungborong #innerantimigrain #innersilangborong #innerselesa #belofa #innertudung #innersilang #innergrip

INNER SILANG PREMIUM COTTON
.
Material cotton lembut
Free size muat yg kepala besar atau rambut panjang
Bertali sesuai pelbagai saiz kepala
.
Material sejuk selesa tak tebal
Tak pekak telinga
.
Harga sehelai
RM15
Postage SM RM9 / SS RM12
.
Harga 10 helai (random)
SM RM110 || SS RM120
.
Harga 20 helai (sama warna)
SM RM165 || SS RM175
.
HARGA TERMASUK POSTAGE
.
Whatsapp.0192600035
.
#inner #innercotton #innersnowcap
#innersnowcapmurah #innercottonborong
#innersnowcap #innertudung #innerwarda #innerneelofa #innersnowcapborong #borongtudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungtermurah #scrunchy #scrunchyborong #ikatrambut #sanggul #sanggulrambut #sanggullofa #sanggularab #tudungborong #borongtudung #sanggul #sanggularabborong #tudungmurah #pemborongtudung #suppliertudung #borongtudungmurah #tudungborong #innerantimigrain #innersilangborong #innerselesa #belofa #innertudung #innersilang #innergrip

Seronok jugak kan ade inner banyak2 kaler. Tak dapat matching2 dgan tudung, boleh matching dengan baju. Bosanla asyik pakai warna yang sama je😜.
.
Tayah risau, berderet warna warna innersnowcap berhantu 👻 ni kakak jual. Meh korang risik2 warna ape yang ada. Stock baru je masuk, sehari 2 lg bakal susut la nnti..murah n quality superb RM10 sahaja .
.
Jom pilih warna. Waasap +60184694476 for details or click je link at bio

Alhamdulillah. Sold out 1 helai innerneck berhantu. Terima kasih order. Fatin jual 🤗
.
Kenapa berhantu sangat snowcap ni !!! .
🔮Full cover (tak berlubang)
🔮Serap peluh
🔮Tak berkedut
🔮Masuk mesin basuh xlonggar
🔮Melekap kat dahi
🔮Tak sakit telinga bila pakai
🔮Kain jenis viscose sejuk dan selesa
🔮Ngam2 dgn kepala xyah pin2
🔮Tiada line di atas kepala .
.
Beli 1 pasti akan repeat beli lagi 👍🏻😁 .
Ada berpuluh2 warna snowcap untuk dipilih.
Jom tengok di @catalog_innersnowcapbcf .
. .

#snowcapberhantumurah #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapkanakkanak #handsock #sarungtangan #handsockberhantu #handsockbcf

Alhamdulillah. Sold out 3 helai snowcap berhantu dewasa. Terima kasih order. Fatin jual 🤗
.
Kenapa berhantu sangat snowcap ni !!! .
🔮Full cover (tak berlubang)
🔮Serap peluh
🔮Tak berkedut
🔮Masuk mesin basuh xlonggar
🔮Melekap kat dahi
🔮Tak sakit telinga bila pakai
🔮Kain jenis viscose sejuk dan selesa
🔮Ngam2 dgn kepala xyah pin2
🔮Tiada line di atas kepala .
.
Beli 1 pasti akan repeat beli lagi 👍🏻😁 .
Ada berpuluh2 warna snowcap untuk dipilih.
Jom tengok di @catalog_innersnowcapbcf .
. .

#snowcapberhantumurah #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapkanakkanak #handsock #sarungtangan #handsockberhantu #handsockbcf

Alhamdulillah. Sold out 1 helai snowcap berhantu dewasa. Terima kasih order. Fatin jual 🤗
.
Kenapa berhantu sangat snowcap ni !!! .
🔮Full cover (tak berlubang)
🔮Serap peluh
🔮Tak berkedut
🔮Masuk mesin basuh xlonggar
🔮Melekap kat dahi
🔮Tak sakit telinga bila pakai
🔮Kain jenis viscose sejuk dan selesa
🔮Ngam2 dgn kepala xyah pin2
🔮Tiada line di atas kepala .
.
Beli 1 pasti akan repeat beli lagi 👍🏻😁 .
Ada berpuluh2 warna snowcap untuk dipilih.
Jom tengok di @catalog_innersnowcapbcf .
. .

#snowcapberhantumurah #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapkanakkanak #handsock #sarungtangan #handsockberhantu #handsockbcf

Pagi uols ❤
.
Stock panas2 🔥🔥🔥ni!! Rugi kalau tak grab sekarang
.
RM10 je sehelai uolss. Mana lagi nak dapat inner best, lembut, murah dan selesa kann?
.
Stock cepat je jalan tau. First come first serve ya!
.
Untuk order,klik ja link whatsapp di bio atas nun 👆💕 #KakSitiJualBCF
#TeamKakakLya

Pagi uols ❤
.
Stock panas2 🔥🔥🔥ni!! Rugi kalau tak grab sekarang
.
RM10 je sehelai uolss. Mana lagi nak dapat inner best, lembut, murah dan selesa kann?
.
Stock cepat je jalan tau. First come first serve ya!
.
Untuk order,klik ja link whatsapp di bio atas nun 👆💕 #KakSitiJualBCF
#TeamKakakLya

Pagi uols ❤
.
Stock panas2 🔥🔥🔥ni!! Rugi kalau tak grab sekarang
.
RM10 je sehelai uolss. Mana lagi nak dapat inner best, lembut, murah dan selesa kann?
.
Stock cepat je jalan tau. First come first serve ya!
.
Untuk order,klik ja link whatsapp di bio atas nun 👆💕 #KakSitiJualBCF
#TeamKakakLya

Pagi uols ❤
.
Stock panas2 🔥🔥🔥ni!! Rugi kalau tak grab sekarang
.
RM10 je sehelai uolss. Mana lagi nak dapat inner best, lembut, murah dan selesa kann?
.
Stock cepat je jalan tau. First come first serve ya!
.
Untuk order,klik ja link whatsapp di bio atas nun 👆💕
.
#KakSitiJualBCF
#TeamKakakLya

Pagi uols ❤
.
Stock panas2 🔥🔥🔥ni!! Rugi kalau tak grab sekarang
.
RM10 je sehelai uolss. Mana lagi nak dapat inner best, lembut, murah dan selesa kann?
.
Stock cepat je jalan tau. First come first serve ya!
.
Untuk order,klik ja link whatsapp di bio atas nun 👆💕
.
#KakSitiJualBCF
#TeamKakakLya

Most Popular Instagram Hashtags