[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#innerneck

MOST RECENT

WOW...SIS NAK INNER CONFIRM LEKAP MCM NI? CANTIK KAN! 😍
___________
Sarung je sis..comfirm comey mcm neelopa tau😘😘 pakai dgn tudung ape pun cun.
_____________
Kain kualiti butik dgn harga sangat2 berpatutan.. Kami pembekal. Nak borong pun boleh ❤
____________
INNER SNOWCAP & INNER NECK
____________
*material high quality lycra cotton stretchable *xpanas dan menyerap peluh
*tidak berbulu walau di basuh byk kali
*bertutup penuh di belakang
*memeri mengikut saiz muka
*jahit sendiri bukan jahitan kilang
*lebih 70++ pilihan color
_____________ ✅WHATSAPP +60137601363

#jannahijabs #jannahijabster #jannahijabslover #innerneck #innersnowcap #tailor #handmade #pemborong #pembekal
#bawallauradiomand #jannahijabslover
#jannahijabsnowcap #jannahijabsnowcapkulai #jannahijabsnowcapmelaka
#jannahijabsnowcapjohor #snowcapberkualiti #bawaldengarcakap
#bawalsenangbentuk #bawaladdicted
#muslimahwear #bazarpaknil #businesonline #snowcapnelofa #innernecksejuk #innerneckbest

WOW...SIS NAK INNER CONFIRM LEKAP MCM NI? CANTIK KAN! 😍
___________
Sarung je sis..comfirm comey mcm neelopa tau😘😘 pakai dgn tudung ape pun cun.
_____________
Kain kualiti butik dgn harga sangat2 berpatutan.. Kami pembekal. Nak borong pun boleh ❤
____________
INNER SNOWCAP & INNER NECK
____________
*material high quality lycra cotton stretchable *xpanas dan menyerap peluh
*tidak berbulu walau di basuh byk kali
*bertutup penuh di belakang
*memeri mengikut saiz muka
*jahit sendiri bukan jahitan kilang
*lebih 70++ pilihan color
_____________ ✅WHATSAPP +60137601363

#jannahijabs #jannahijabster #jannahijabslover #innerneck #innersnowcap #tailor #handmade #pemborong #pembekal
#bawallauradiomand #jannahijabslover
#jannahijabsnowcap #jannahijabsnowcapkulai #jannahijabsnowcapmelaka
#jannahijabsnowcapjohor #snowcapberkualiti #bawaldengarcakap
#bawalsenangbentuk #bawaladdicted
#muslimahwear #bazarpaknil #businesonline #snowcapnelofa #innernecksejuk #innerneckbest

WOW...SIS NAK INNER CONFIRM LEKAP MCM NI? CANTIK KAN! 😍
___________
Sarung je sis..comfirm comey mcm neelopa tau😘😘 pakai dgn tudung ape pun cun.
_____________
Kain kualiti butik dgn harga sangat2 berpatutan.. Kami pembekal. Nak borong pun boleh ❤
____________
INNER SNOWCAP & INNER NECK
____________
*material high quality lycra cotton stretchable *xpanas dan menyerap peluh
*tidak berbulu walau di basuh byk kali
*bertutup penuh di belakang
*memeri mengikut saiz muka
*jahit sendiri bukan jahitan kilang
*lebih 70++ pilihan color
_____________ ✅WHATSAPP +60137601363

#jannahijabs #jannahijabster #jannahijabslover #innerneck #innersnowcap #tailor #handmade #pemborong #pembekal
#bawallauradiomand #jannahijabslover
#jannahijabsnowcap #jannahijabsnowcapkulai #jannahijabsnowcapmelaka
#jannahijabsnowcapjohor #snowcapberkualiti #bawaldengarcakap
#bawalsenangbentuk #bawaladdicted
#muslimahwear #bazarpaknil #businesonline #snowcapnelofa #innernecksejuk #innerneckbest

WOW...SIS NAK INNER CONFIRM LEKAP MCM NI? CANTIK KAN! 😍
___________
Sarung je sis..comfirm comey mcm neelopa tau😘😘 pakai dgn tudung ape pun cun.
_____________
Kain kualiti butik dgn harga sangat2 berpatutan.. Kami pembekal. Nak borong pun boleh ❤
____________
INNER SNOWCAP & INNER NECK
____________
*material high quality lycra cotton stretchable *xpanas dan menyerap peluh
*tidak berbulu walau di basuh byk kali
*bertutup penuh di belakang
*memeri mengikut saiz muka
*jahit sendiri bukan jahitan kilang
*lebih 70++ pilihan color
_____________ ✅WHATSAPP +60137601363

#jannahijabs #jannahijabster #jannahijabslover #innerneck #innersnowcap #tailor #handmade #pemborong #pembekal
#bawallauradiomand #jannahijabslover
#jannahijabsnowcap #jannahijabsnowcapkulai #jannahijabsnowcapmelaka
#jannahijabsnowcapjohor #snowcapberkualiti #bawaldengarcakap
#bawalsenangbentuk #bawaladdicted
#muslimahwear #bazarpaknil #businesonline #snowcapnelofa #innernecksejuk #innerneckbest

WOW...SIS NAK INNER CONFIRM LEKAP MCM NI? CANTIK KAN! 😍
___________
Sarung je sis..comfirm comey mcm neelopa tau😘😘 pakai dgn tudung ape pun cun.
_____________
Kain kualiti butik dgn harga sangat2 berpatutan.. Kami pembekal. Nak borong pun boleh ❤
____________
INNER SNOWCAP & INNER NECK
____________
*material high quality lycra cotton stretchable *xpanas dan menyerap peluh
*tidak berbulu walau di basuh byk kali
*bertutup penuh di belakang
*memeri mengikut saiz muka
*jahit sendiri bukan jahitan kilang
*lebih 70++ pilihan color
_____________ ✅WHATSAPP +60137601363

#jannahijabs #jannahijabster #jannahijabslover #innerneck #innersnowcap #tailor #handmade #pemborong #pembekal
#bawallauradiomand #jannahijabslover
#jannahijabsnowcap #jannahijabsnowcapkulai #jannahijabsnowcapmelaka
#jannahijabsnowcapjohor #snowcapberkualiti #bawaldengarcakap
#bawalsenangbentuk #bawaladdicted
#muslimahwear #bazarpaknil #businesonline #snowcapnelofa #innernecksejuk #innerneckbest

WOW...SIS NAK INNER CONFIRM LEKAP MCM NI? CANTIK KAN! 😍
___________
Sarung je sis..comfirm comey mcm neelopa tau😘😘 pakai dgn tudung ape pun cun.
_____________
Kain kualiti butik dgn harga sangat2 berpatutan.. Kami pembekal. Nak borong pun boleh ❤
____________
INNER SNOWCAP & INNER NECK
____________
*material high quality lycra cotton stretchable *xpanas dan menyerap peluh
*tidak berbulu walau di basuh byk kali
*bertutup penuh di belakang
*memeri mengikut saiz muka
*jahit sendiri bukan jahitan kilang
*lebih 70++ pilihan color
_____________ ✅WHATSAPP +60137601363

#jannahijabs #jannahijabster #jannahijabslover #innerneck #innersnowcap #tailor #handmade #pemborong #pembekal
#bawallauradiomand #jannahijabslover
#jannahijabsnowcap #jannahijabsnowcapkulai #jannahijabsnowcapmelaka
#jannahijabsnowcapjohor #snowcapberkualiti #bawaldengarcakap
#bawalsenangbentuk #bawaladdicted
#muslimahwear #bazarpaknil #businesonline #snowcapnelofa #innernecksejuk #innerneckbest

Warna warna pilihan kalbu, jangan lupa masuk mimpi tau👻

Anizoninner versi Pendek adalah pilihan TERBAIK untuk kita yang inginkan inner tudung yang selesa.
.
Fabrik kapas yang menyerap peluh, BUJUR pada wajah dan BERDAGU.
.
"SPECIAL OFFER BULAN JANUARI FREE SHAWL 1"
.

Hubungi kami untuk lebih detail😉😍 .
Order cara pantas ---->>>
.

Hotline: sms.wassap.telegram :
📱 wasap.my/60173312264
📱 wasap.my/60193347356

TIFFANY neck covered inner ini diperbuat dari fabrik Cotton Viscose yang sangat berkualiti tinggi, sejuk, serta serap peluh. Selain itu, cutting dan fitment bagi inner neck ini juga sangat berkualiti dimana rambut anda tidak akan mudah terkeluar dan akan membuatkan anda rasa selesa sepanjang anda memakainya.
.
.
PRICE : RM39 (exclude postage)
.
.
WHATSAPP 📲 013.377.9907
WHATSAPP 📲 013.377.9907
WHATSAPP 📲 013.377.9907
.
.
#innerneck #innerninjahijab #naelofarhijablovers #naelofarhijab #hijabstyle #shawl #alhumaira #tudungmurah #shawlmurah

Tengok ni! Macam-macam pilihan warna TIFFANY neck covered inner yang boleh anda dapatkan!!! Kini lebih lengkap gaya harian anda dengan adanya bermacam pilihan warna inner neck paling selesa di Malaysia ini! 😉
.
.
WHATSAPP 📲 013.377.9907
.
.
#alhumairacontemporary #shawlmurah #innerneckmagik #innerneck #duckscarves #duckies #ariani

Most Popular Instagram Hashtags