[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#inmymemory

6882 posts

TOP POSTS

ครั้งหนึ่งในชีวิต
#onceinmylife #kingrama9 #inmymemory
#thegrestestking🇹🇭🙏

🖤
Ты можешь остаться? Честный вопрос.
Первые поцелуи, на губах твоё имя.
Так много всего вокруг, но с тобою иначе. Ты как с другой планеты, ни на кого непохож.
...
#лирика #нежность #ночь #ямочкинащечках #тыкаксдругойпланеты #мачете #города #Алматы
#night #nightmood #bw #Almaty #inmymemory

Financial Mathematics Family Day yesterday.
Kawan baru tempat baru suasana baru.
Terima kasih kerana mampu memberi sepenuh komitmen kepada group rabbit🐇🐰🐇.
Terasa dapat kembali senyuman dan ketawa ikhlas buat seketika apabila berada bersama kawan2 seperjuangan. Onak duri kita masih ada 4tahun untuk kita hadapi sama2. Harap jangan ada yang menyerah kalah dipertengahan jalan perjuangan kita. Setelah sebulan lebih duduk dibumi USIM baru pertama kali post gambar🤣🤣🤣 Siapa mereka?
Mereka adalah keluaran2 matrikulasi kelantan dan melaka serta asasi dengkil. Jauh an. Hujung2 tempatnya. Kami dididik oleh matrikulasi dgn bonding family yang amat2 kuat. Makan sama2,pergi mana2 sama2 walau berbeza matrik. Siapa yang keluaran matrikulasi akan faham mcm mana suasana matrik dan bonding yang dicipta disana. Walau setahun berada di matrik dulu,tapi cukup banyak pengalaman seperti bertahun-tahun mencipta memori.
Kehidupan universiti amat2 menyeronokkan ditambah lagi dengan keluarga Urusetia Latihan Pembangunan Mahasiswa (ULPM) dimana mereka yang mula2 benarkan aku tunjuk siapa diri aku yang sebenarnya. And now,sgt2 seronok dapat jadi siapa diri aku yang sebenar tanpa perlu kawal walau sedikit pon. Awal2 masuk memang kawal habis lah sebab merasakan diri tidak setanding kawan2 seperjuangan lain tapi sekarang dan apa yang dilihat kini,merupakan 100% diri sendiri.
Tipu andai kata tidak merindui matrikulasi. Matrik lah yang paling dirindui sepanjang hidup. Rindu kawan2 seperjuangan di alam matrikulasi. Rindu classmate yang sentiasa ada bersama kita. Serius,rindu suasana matrik yang tidak lagi akan lalui fasa itu. Walaupon selalu stress dgn itu ini di matrik tapi tak tahu kenapa itu lah yang paling best di matrik sebab sering ditemani mereka2 yang sentiasa ada disisi.
#kmmdihatiku #inmymemory #alwaysinmyheart

Солнце должно светить в душе ☀️#inmymemory

Rakas, jonka kanssa olin onnellinen ja elämä oli just näin hauskaa.
Rakas, jonka kanssa oli tulevaisuuden suunnitelmia.
Rakas, joka lohdutti ja jaksoi tukea huonoinakin päivinä.
Rakas, jolle oli helppo puhua ihan kaikesta.
Rakas, jolla oli ihailtava ja opettava elämisen asenne.
Rakas, jota rakastin koko sydämestäni.
IKÄVÄ❤👼
#restinpeace #inmymemory

ก็มีอยู่เท่านี้อะเนอะ#nkrafa64#1yearsago#inmymemory

" Seribu musibah lebih baik, daripada sejuta Nikmat andai musibah itu lebih mendekatkan kamu dengan Allah" .
.
Tempat jatuh kan di kenang, apatah lagi tempat mencari rezeki.
#sedekaduitmkedah
#inmymemory

آه يا لندن علامه وكيف حاله 🌹
#inmymemory

Who doesn't love a blue sky...... ✨🌈☀️ #blueskygoodmood #sunnydays #inmymemory ☀️🤔 #actorslife #lillihollunder

MOST RECENT

ครั้งหนึ่งในชีวิต
#onceinmylife #kingrama9 #inmymemory
#thegrestestking🇹🇭🙏

chuťové buňky zajásaly, když jsme ochutnali tuhle baštu! Nejlepší jídlo na Kubě. Spaghetti con cozze e camarones ♥
Více na mém blogu → coming soon.

#camarones #spaghetticoncozze #cubancuisine #deliciousfood #seafood #2017 #tukola #inmymemory

Drawing on the wings. FD3206 10/12/17 เป็นความทรงจำที่สวยงาม เป็นความรักที่งดงาม เป็นคนสีดำที่อยากกลายเป็นคนดี #inmymemory #drawing #doodle #arts #pendrawing

🖤
Ты можешь остаться? Честный вопрос.
Первые поцелуи, на губах твоё имя.
Так много всего вокруг, но с тобою иначе. Ты как с другой планеты, ни на кого непохож.
...
#лирика #нежность #ночь #ямочкинащечках #тыкаксдругойпланеты #мачете #города #Алматы
#night #nightmood #bw #Almaty #inmymemory

#zeitisteinhurensohn #allesvergeht #inmymemory #ich #myselfandi❤
I can't feel the way I did before
Don't turn your back on me
I won't be ignored
Time won't heal this damage anymore
Don't turn your back on me I won't be ignore
#makechesterproud

最高の友と、良き思い出として。(再掲)
#inmymemory #bmw #cabliolet #nanagan #ナナガン

Це Львів, крихітко! Львів - місто натхнення, місто де хочеться все фотографувати, щоб всі краєвиди залишилися в пам'яті і дарували чудові спогади в хвилини відчаю та поганого настрою, місто де хочеш не хочеш, а будеш розмовляти українською мовою, тому що саме цією мовою говорить душа і всі навколо, де в цьому році я зустріла перший сніг, снігопад за вікном всіх чудових закладів. А ці круті сходи довкола, напевне, фішка цього міста. Місто, де вдало поєднано історію краю з комерцією - у багатьох закладах, користуючись моментом, можна дізнатися історію відомих людей або винаходів. Проходячи вулицями, можна зупинятися біля кожного будинку і ти обов'язково дізнаєшся, що там народився/помер/відбував покарання/щось збудував (й тому подібне) хтось знаменитий. А дизайн готелів і простих будинків (ялинки, вінки, ліхтарики), що так і кричить про святкову атмосферу: "Свято наближається!", наче потрапляєш у ті відомі американські фільми на кшталт "Один вдома". Ну і звісно кава,що є фішкою цього міста настільки різноманітна скрізь: на вулиці,в закладах,в магазинах,повсюди цей аромат, якби Львів мав запах то це був би запах кави. Якщо ви хочете потрапити в паралельний всесвіт,то вам сюди.
#львів #містолева #подорож #lviv #city #beautiful #cool #cute #pictures #beautifulpictures #memorablemoment #moments #travel #newcity #like #love #mylife #emotions #ilikethis #photo #photosoflviv #verybeautiful #inmymemory #withlove #happymoments #lovely #great

My family's dog had to be put down today do to age he made it to 10 years. this is a picture of him before he got to old an started looking ill from his allergies 😢😞 show him some #loves 😖#infinity #always #behere #inmymemory #rip

Aujourd’hui une star, que dis-je une légende est parti, un homme admirable qui me manqueras beaucoup il as bercé mon enfance, repose en paix Johnny la plus grande légende de la musique française on ne t’oubliera jamais et on t’aime ou que tu soit. ❤️😇🙏🏻 #ripjohnny #chanteur #légende #reposeenpaix #bestsingerever #love #pray #inmymemory #06122017

Suomen Itsenäisyyspäivä oli sinulle aina tärkeä päivä isä. Resting in North Carelia next to your mom, dad, and littlebrother so I light a candle you here where you were carried for your last trip by your colleagues after blessing 💙 #inmymemory #iremember #myhero #jarilevanoja #bluelinefamily #dad #peacekeeper #rauhanturvaaja #yliluutnantti #firstlieutenant #policeman #poliisi #komisario #inspector #missyou #candlelight #kollega #independenceday #finland100years

Wat Phra Kaew : Water Reflection
=============
#inmymemory
#fujixa2

Blogisisarten torttukalenterin viides luukku on täällä!!! Tuntematon torttu, tuo kovia kokenut sankarimme. Paljon nähnyt ja kokenut yksilö, raskaan tien kulkenut sankari. Huomenna juhlitaan Suomen 100v itsenäisyyspäivää! Blogin puolella muistelen aikaa kun olin veteraanien kuntoutuskodilla töissä näiden meidän mahtavien sotasankareiden seurassa. Käykää hakemassa maistiaiset. .
.
#joulutorttukalenteri17 #blogisisaret #mitäsmeilleblogi #uusipostausblogissa #linkkiprofiilissa #kiitosveteraaneille #inmymemory #suomi100 #joulutorttu #minitorttu

В последнее время, настолько много работаю (еще и новые кодексы пришлось прочитать👀📚), что успеваю только заходить сюда и листать ленту. Ведь написать что-то оно ж вдохновение нужно. Вот сейчас сижу, допиваю свой чаек и книжку дочитываю #КрадиКакХудожник. С моим перфекционизмом, самое то.
«Занимайтесь делом, разбирайтесь в себе», – пишет автор☝️🤔
И тут я подумала, все к Новому году 🎄готовятся, фотосессии заказывают, подарки закупают 🎁🎉 А я вот даже не знаю, какой подарок заказывать у своего🎅🏻не говоря уже о том, что нету времени на фотосессии, и выбор места встречи 2018 еще не сделан (и думаю до последнего не будет)🤦‍♀️
Зато прочитала мысль и хочу теперь составить wishlist на следующий год. Цели, так сказать, очертить. Вот жду вечера, чтоб взять свой красивенький блокнотик и бааац туда, как в фильме (смотрели в детстве «Человек за бортом», она там выпала в море и память потеряла🤕)и Porshe, и яхту, и #жратьинетолстеть 😂👌
.
#lawyerstyle #inmymemory #liveinthemoment #mygoals #happylawyer #цельпоставлена #будниадвоката #списокдел #новыекниги #мысльдня #newyear2018 #soonnewyear #скороновийрік #новийрік2018 #новийрікнаносі #nuevodía #diabueno #hayqueganar #memesenespañol #espanhola #listofthingstodo #hayquecelebrar

"...געגוע שלא הולך ולא חולף 
אני מושך, חולם רק על השקט הסוחף 
אני כותב לך כי לא קל לי כאן בתוך העלטה 
ואני עובר תקופה קצת קשה בלשון המעטה 
יש בי אמונה, שטוב לך עכשיו, אני יודע 
אני כותב לך כי אני פשוט מתגעגע."
אמא קטנה שלי אני מתגעגעת אלייך בכל יום שעובר. מתגעגעת לחיבוק האוהב שלך לשיחות שלנו, אלייך. ❤😞
#mymom #inmymemory

My first time BOM quick turn, I’ve got an Indian Papa 😄. Thank you for your kind🙏🏻 #inmymemory #bom #godblessme😇

Most Popular Instagram Hashtags