#inlovewithmarykay

409 posts

TOP POSTS

5 STEP PENTING DALAM PENJAGAAN KULIT 🌹

1. Pencuci - oil free makeup remover utk bersihkan bahagian mata dan bibir
- cleanser utk bersihkan bahagian muka yg lain. Elakkn mata. Gunakan facial cloth.

2. Mask - gunakan 2 kali seminggu utk buang sel kulit mati
3. Penyegar
- utk menyediakan kulit bagi menerima nutrisi dr serum atau pelembab
- juga buang excess residue

4. Pelembab
- melembabkan wajah dan menghalang dr air dlm kulit tersejat oleh matahari atau persekitaran yg sejuk dan kering

5. Perlindungan - sunblock melindungi dr sinaran UVA dan UVB
- foundation/cc cream melindung dr debu2 dan menjadikan kulit flawless
- powder mengawal kilatan di wajah dan mengelakkn debu senang melekat

Senang kan nak dapat kulit yg sihat? RAJIN je kunci utama dia 😉 #marykay #beautyconsultant #inlovewithmarykay 💖

Befor and after doing make up with MaryKay💕😍
Mary Kay❤️:
Foundation,puder,rouge,eyeshadow,mascara& Fancynancylipgloss
Kajal isch vo Yves Rocher @marykayus @marykaycanada #inlovewithmarykay

Wanna FREE TRY OUT...PM me!
Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush is THE BEST cleansing brush and MOST AFFORDABLE price for all, compared to other brands in the market.

#imUsingThisSkinvigorateBrush
#iamMaryKayBeautyConsultant
#inLoveWithMaryKay

Applied this lipstick like 8 hours ago & no touch up after lunch but LOOK!! Very long lasting 😍 And no dry lips I LOIKE 💋 #marykaykuching #powerfulpink💄 #inlovewithmarykay #owntestimony #sayapakaisayajual

Alhamdulillah semua dah ada . Kereta pink jaa takdak lagi . Hahahha. Semoga Allah permudahkan segala urusan . Motivasi . #MaryKay #inlovewithmarykay

Last night short meet up dengan SD akak yang cute ni @sufisyazwani . Tak pernah tak cantik :* :* :* Tak dapat join proper unit meeting dengan #AngelistaBee due to vomiting.
InshaAllah lepas 1st Trimester akan kembali aktif beraksi dengan #Marykay Haha
P/s : Baby, please be nice. XD Abaikan muka akak without Make Up. #Marykaysuccessmeeting #JourneywithMK #InLoveWithMaryKay

Daily breakfast menu & place 😂 *tu pun nak post*
*kena post kalau tak ada orang pikir kita breakfast chicken chop hari2* 💁

#makcikkayosangat #goodmorning #janganlupapakaiMaryKay #InLoveWithMaryKay

MOST RECENT

Hi girls 👋🏻
.
Okay i nak share sikit pasal Gel Semi-Matte Lipstick dari Mary Kay ni , lisptick matte yg diciptakan khas utk gadis gadis yg bibir senang kering macam i ni ( jenis bibir yg sgt senang kering bila pakai matte lisptick ) may kay lipstick ni mengandungi "lip cushion" yg akan menjaga bibir you alls tanpa menyebabkan kekeringan , i boleh jamin sbb i pun dah guna okay 😌 i takkan promote kat org kalau benda tu tak best . Ye dok ? Benda baik kita share lah kan 😉
.
Kalau berminat boleh ws , kalau ada sebarang pertanyaan tentang mary kay pun boleh juga ws ( FREE CONSULTATION ) .
Love | Dilla 0137010234 #marykay #marykayjb #marykayjohor #marykaylovers #marykaycosmetic #marykaycosmetics #inlovewithmarykay #ipakaiijual #lipsticks

Mary Kay Malacep Plus+ (Cleanser, mask, freshen, ultimate cream and ultimate serum)

Keistimewaan ULTIMATE SERUM

Kajian ekstensif selama 7 tahun dan disokong oleh kompleks inovatif yg terkini telah melahirkan serum mewah ini yg mengandungi ekstrak bunga Eldewiss utk kuasa pencerahan yg optimum dan membantu menjernihkan warna kulit, menambahbaik tekstur dan bintik2 hitam secara sekata💎 Menghindarkan bendasing yg merosakkan kulit serta menyebabkan kulit nampak kusam

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay

Mary Kay Malacep Plus+ (Cleanser, mask, freshen, ultimate cream and ultimate serum)

Keistimewaan Mask MelaCEP

Pencerahan pada wajah
Membantu pudarkan kegelapan jeragat (tapi bukan menghilangkan jeragat)
Memperbaiki sruktur kulit dan memudarkan bintik gelap pada wajah
Menyekatakan tona kulit sekata

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay

Wanna FREE TRY OUT...PM me!
Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush is THE BEST cleansing brush and MOST AFFORDABLE price for all, compared to other brands in the market.

#imUsingThisSkinvigorateBrush
#iamMaryKayBeautyConsultant
#inLoveWithMaryKay

5 STEP PENTING DALAM PENJAGAAN KULIT 🌹

1. Pencuci - oil free makeup remover utk bersihkan bahagian mata dan bibir
- cleanser utk bersihkan bahagian muka yg lain. Elakkn mata. Gunakan facial cloth.

2. Mask - gunakan 2 kali seminggu utk buang sel kulit mati
3. Penyegar
- utk menyediakan kulit bagi menerima nutrisi dr serum atau pelembab
- juga buang excess residue

4. Pelembab
- melembabkan wajah dan menghalang dr air dlm kulit tersejat oleh matahari atau persekitaran yg sejuk dan kering

5. Perlindungan - sunblock melindungi dr sinaran UVA dan UVB
- foundation/cc cream melindung dr debu2 dan menjadikan kulit flawless
- powder mengawal kilatan di wajah dan mengelakkn debu senang melekat

Senang kan nak dapat kulit yg sihat? RAJIN je kunci utama dia 😉 #marykay #beautyconsultant #inlovewithmarykay 💖

Most Popular Instagram Hashtags