[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#inlovewithmarykay

640 posts

TOP POSTS

Befor and after doing make up with MaryKay💕😍
Mary Kay❤️:
Foundation,puder,rouge,eyeshadow,mascara& Fancynancylipgloss
Kajal isch vo Yves Rocher @marykayus @marykaycanada #inlovewithmarykay

💜 Crème Lipstick Mary Kay
💜 Gel Semi-Matte Lipstick Mary Kay
💜 True Dimensions Sheer Lipstick Mary Kay
💜 True Dimensions Lipstick Mary Kay

#inlovewithmarykay
#jom
#cantik

Assalamualaikum & Good morning! Road to healthy skin 💜
.
.
Bangun pagi je tak sabar nak cuci muka, sebab nak dapatkan kulit yang sihat setiap hari. 😍
.
.
Ada wanita cantik kat luar sana yg ada impian nak kulit sihat? Mesti ada kann, haaa meh pm yana kita sembang2 teh tarik sambil sharing Road to healthy skin 🙌😍
.
.
Love,
Liyana.
Beauty Consultant 💜
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant
#marykayselangor
#inlovewithmarykay #angelistabee

5 STEP PENTING DALAM PENJAGAAN KULIT 🌹

1. Pencuci - oil free makeup remover utk bersihkan bahagian mata dan bibir
- cleanser utk bersihkan bahagian muka yg lain. Elakkn mata. Gunakan facial cloth.

2. Mask - gunakan 2 kali seminggu utk buang sel kulit mati
3. Penyegar
- utk menyediakan kulit bagi menerima nutrisi dr serum atau pelembab
- juga buang excess residue

4. Pelembab
- melembabkan wajah dan menghalang dr air dlm kulit tersejat oleh matahari atau persekitaran yg sejuk dan kering

5. Perlindungan - sunblock melindungi dr sinaran UVA dan UVB
- foundation/cc cream melindung dr debu2 dan menjadikan kulit flawless
- powder mengawal kilatan di wajah dan mengelakkn debu senang melekat

Senang kan nak dapat kulit yg sihat? RAJIN je kunci utama dia 😉 #marykay #beautyconsultant #inlovewithmarykay 💖

Un rouge à lèvre, ca change pas le monde, mais ca fait du bien 😊😍 #inlovewithmarykay

¿Mi producto favorito de cuidado de la piel?: Nuestro desmaquillador de ojos!. Hecho a base de glicerina y principios botánicos, retira el maquillaje de una sola pasada mientras fortalece tus pestañas y deja una sensación de suavidad maravillosa en la piel. #inlovewithmarykay #unidadcrisalida #lourdesdominguezmk #mividamarykay

MOST RECENT

Mineral cheek color duo - JUICY GUAVA. Blusher & highlight 😍😍 Mary Kay makeup is TOP 2 in the market world. #inlovewithmarykay #inlovewithmakeup

Mineral cheek color duo - RIPE WATERMELON. Blusher & highlight 😍😍 Mary Kay makeup is TOP 2 in the market world. #inlovewithmarykay #inlovewithmakeup

Cc cream Mary Kay ni bukan sekadar kosmetik tau! Tapi ia juga adalah skincare.
Sebab? Sebab ianya boleh merawat wajah dalam masa yg sama mencantikkan wajah.

Ia bertindak sebagai day solution/protection pada wajah kerana terdapat 8 kebaikan dalam satu tiub! Dan yg pasti ada spf yg mana sgt bagus utk perlindungan wajah!

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay

Cc cream Mary Kay ni bukan sekadar kosmetik tau! Tapi ia juga adalah skincare.
Sebab? Sebab ianya boleh merawat wajah dalam masa yg sama mencantikkan wajah.

Ia bertindak sebagai day solution/protection pada wajah kerana terdapat 8 kebaikan dalam satu tiub! Dan yg pasti ada spf yg mana sgt bagus utk perlindungan wajah!

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay

Jenis Powder di Mary Kay :

1. MINERAL POWDER FOUNDATION
🌸 Jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine)
🌸 Untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah
🌸 Formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian
🌸 Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari
🌸Sesuai untuk kulit berminyak dan ada masalah jerawat

2. CREME TO POWDER FOUNDATION
🌸2 dalam 1, foundation & bedak!
🌸 Bedak yang high coverage &
lebih gebu & FLAWLESS.
🌸 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish), sama macam kita pakai bedak.
🌸 Lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🌸 Oil control & boleh tutup cela.

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay

Jenis Powder di Mary Kay :

1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER
🌸 Sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
🌸 Serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari.
🌸Effect shining / flawless / glowing.

2. SHEER MINERAL PRESSED POWDER
🌸 Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE. 🌸 Mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
🌸 Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay

Most Popular Instagram Hashtags