#inlovewithmarykay

507 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum & good morning ๐Ÿ’œ
.
.
You alls pagi pagi pakai pencuci muka apa tu? Sis pagi pagi excited nak pakai Botanical Effect Cleanser by Mary Kay. Memang sangat2 best guna cleanser ni, mencuci segala kotaran pd wajah, yg pastinya kesan makeup pun dia tanggalkan sekali, kecilkan pori wajah dan yg paling penting sekali tak ada buih tau. ๐Ÿ’† .
.
Kalau pencuci muka yg bnyk buih tu maknanya kandungan chemical dia sangattt tinggi. Bahayaaaa tuuu ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Tapi kalau nampak awak, buih2 kebahagiaan yg tak membahayakan tau. Ehh! Haha ๐Ÿ˜…
.
.
Ada yg nak try pencuci muka dan skincare Mary Kay yg sgttt best ni? Jom set date kita buat party skincare free jeee ๐Ÿ˜
.
.
#kakakmarykay #marykayindependentbeautyconsultant #inlovewithmarykay #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita

Day 10 (10days Mary Kay Make Up Challenge)

Mary Kayยฎ Ultimate Mascara is volumizing, superthickening, exclusive formula creates the look of big, bold, separated lashes that lasts all day!..๐Ÿ˜ I don't need to pump the mascara brush in and out of the tube or swirl it around. Smart Wiperยฎ technology delivers the exact amount of product that I need to create the look that I want. And it makes the mascara application simple!..๐Ÿ˜˜ #iAmMaryKayBeautyConsultant
#10daysMakeUpChallengeByESSDSuzana
#inLoveWithMaryKay
#MaryKayBest
#iAmMaryKayMakeUpNewbies

Befor and after doing make up with MaryKay๐Ÿ’•๐Ÿ˜
Mary Kayโค๏ธ:
Foundation,puder,rouge,eyeshadow,mascara& Fancynancylipgloss
Kajal isch vo Yves Rocher @marykayus @marykaycanada #inlovewithmarykay

5 STEP PENTING DALAM PENJAGAAN KULIT ๐ŸŒน

1. Pencuci - oil free makeup remover utk bersihkan bahagian mata dan bibir
- cleanser utk bersihkan bahagian muka yg lain. Elakkn mata. Gunakan facial cloth.

2. Mask - gunakan 2 kali seminggu utk buang sel kulit mati
3. Penyegar
- utk menyediakan kulit bagi menerima nutrisi dr serum atau pelembab
- juga buang excess residue

4. Pelembab
- melembabkan wajah dan menghalang dr air dlm kulit tersejat oleh matahari atau persekitaran yg sejuk dan kering

5. Perlindungan - sunblock melindungi dr sinaran UVA dan UVB
- foundation/cc cream melindung dr debu2 dan menjadikan kulit flawless
- powder mengawal kilatan di wajah dan mengelakkn debu senang melekat

Senang kan nak dapat kulit yg sihat? RAJIN je kunci utama dia ๐Ÿ˜‰ #marykay #beautyconsultant #inlovewithmarykay ๐Ÿ’–

#marykay #inlovewithmarykay #satinlips ๐Ÿ‘„๐Ÿ’„โค

It's always difficult to choose and get products that is suitable for your skin while you have sensitive issues! ๐Ÿ˜ฃ

But Mary Kay doesnt disappoint me even since I decided to give it a try 3 years ago! ๐Ÿ‘ skin got better with no doubt, lifestyle balanced for sure as you can see ๐Ÿ˜ & most importantly! I have got value added in me with make everyone love me more! โค
#cannotresist
These are 4 of my favorite products of Mary Kay! What about you? Have you to try yet?๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Contact me about my Mary Kay!
PS: Firends please help to share! Thanks! #reallyappreciate #inlovewithmarykay

Bestnya jadi Beauty consultant mary kay, dapat hadiah je ๐Ÿค— ๐Ÿ˜ Belom cerita lagi hadiah2 lain yg menarik.. Siapa je nak bg hadiah free mcmni? Haaa jawab jawab.. bf pon tak bagi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #inlovewithmarykay

MOST RECENT

Assalamualaikum & good morning ๐Ÿ’œ
.
.
You alls pagi pagi pakai pencuci muka apa tu? Sis pagi pagi excited nak pakai Botanical Effect Cleanser by Mary Kay. Memang sangat2 best guna cleanser ni, mencuci segala kotaran pd wajah, yg pastinya kesan makeup pun dia tanggalkan sekali, kecilkan pori wajah dan yg paling penting sekali tak ada buih tau. ๐Ÿ’† .
.
Kalau pencuci muka yg bnyk buih tu maknanya kandungan chemical dia sangattt tinggi. Bahayaaaa tuuu ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Tapi kalau nampak awak, buih2 kebahagiaan yg tak membahayakan tau. Ehh! Haha ๐Ÿ˜…
.
.
Ada yg nak try pencuci muka dan skincare Mary Kay yg sgttt best ni? Jom set date kita buat party skincare free jeee ๐Ÿ˜
.
.
#kakakmarykay #marykayindependentbeautyconsultant #inlovewithmarykay #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita

Assalamualaikum & Good morning! Road to healthy skin ๐Ÿ’œ
.
.
Bangun pagi je tak sabar nak cuci muka, sebab nak dapatkan kulit yang sihat setiap hari. ๐Ÿ˜
.
.
Ada wanita cantik kat luar sana yg ada impian nak kulit sihat? Mesti ada kann, haaa meh pm yana kita sembang2 teh tarik sambil sharing Road to healthy skin ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜
.
.
Love,
Liyana.
Beauty Consultant ๐Ÿ’œ
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant
#marykayselangor
#inlovewithmarykay #angelistabee

Format chip memory ๐Ÿ“‡๐Ÿ’ป
.
.
Benda yang negatif2 ni sis malas nak ingat. Begitu juga dgn orang2 yg bg impact dan perbuatan2 negatif ni sis juga turut nak buang dalam chip memory kepala sis โŒโ›”
.
.
Buat apa nak ingatkan? Dorang bukannya tolong pun kann? Buang je jauh jauh orang begitu yg menjatuhkan orang ni๐Ÿšฎ
.
.
Tapi awak, sis tak buang, sis simpan dalam hati rapat rapat ๐Ÿ’—๐Ÿ’•
.
.
Baik layan Mary Kay Gel Semi-Mate Lipstick yang cantik ni lagi buat bertambah cantik bila layan Mary Kay ๐Ÿ‘ฐ
.
.
#thrownegativityaway #forgetnegativepeople #forgetnegativethings #alwayspositive #inlovewithmarykay #kakakmarykay

Most Popular Instagram Hashtags